|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć z tż-tami na co dzień mieszkamy od plotek życiowych nie uciekamy
hehe no to ja też lada chwila dostanę
i już będzie 4![]() a co do pierdzionków tż stwierdził że taki za 500 zł (tyle dał jego kumpel na pierdzionek z brylantem, pycim, pyciutkim, a na mojej ręe by taki zginął niestety, ach te grube paluchy ) to za mało dla hanego i kupi za więcej. hmm no nie protestowałam, i wógóle rozmowa poważna na temat mieszkania, i ślubu.wynikło z tego tyle że dalej nie wiadomo więcej niż wiedziałam:P hmm kasy na ślub brak, miejsca do mieszkania brak, więc zostaje tak jak jest.
|
#1112 | |||||
|
Konto usunięte
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;36264936]Powiedz mu o tym, jak się czujesz. Ja dziś swojemu wykrzyczałam wszystkie żale. Mam go ochotę zabić, bo stwierdził, że powinnam się leczyć... Oby Twój tak nie zareagował.[/QUOTE]
Cytat:
Cytat:
Temat ten roztrząsałam już kilkakrotnie na różnorakie sposoby: spokojnie, z nerwami, z płaczem i żalem, totalnie się dystansując... Reakcje były różne: że się czepiam, że tak nie jest, że biję leżącego - bo on zmęczony i w ogóle a ja zamiast być wsparciem, to jeszcze wymagam nie wiadomo czego, tak jak tusia - że powinnam się leczyć jak mam takie błahe problemy, a nawet i było tak, że przyznał mi rację, przeprosił i obiecywał poprawę. Tak jest od dobrego roku. Raz lepiej, raz gorzej. Zwykle po takiej "rozmowie" nawet jeśli był zły i usłyszałam, że się mylę itd., było jednak znacznie lepiej, tylko że problem w tym, że na jakiś czas tylko. Także ja wiem, że on się stara - naprawdę! Gotować lubię, nie o to chodzi, że mam problem z tym, że gotuję. Jednak oczekuję z jego strony trochę entuzjazmu dla mnie, bo widzi, że inne dziewczyny nie gotują tak dla swojego faceta... Najlepszy efekt daje ignorowanie go, zachowywanie się w podobny sposób jak On, kiedy jest zajęty sobą. Nie zagadywanie, nie przytulanie, nie całowanie. Zazwyczaj szybko widzi, że jest coś nie tak i to On staje się czuły. Jednak to z mojej strony gra - ja się tak naturalnie nie zachowuję i nie lubię tego... Wczoraj tak jak myślałam, przeszło mu, razem oglądaliśmy do późna seriale, dziś jest już ok... No tak, nie ma sprzątania i innych, jest niedziela - więc pracy też nie ma ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
Dobrze, że z babcią już dobrze... Mam nadzieję, że dziś już nie jest tak zdezorientowana przez leki... Cytat:
A ja nie wiem jaki mam rozmiar ![]() Ja już jestem po 2 sezonie ![]() Aczkolwiek to nie to samo, co Ally McBeal jeśli chodzi o serial z tematyki prawniczej ![]() Cytat:
Nie no, gratuluję wygrany - 24 zł, zawsze coś się zwróciło za poprzednie totki ![]() Mmmm, smacznie brzmi Ale same fileciki, czy inne części też w cieście?Melduję się, że ja oczekują @ już jutro ![]() My to jednak się dobrałyśmy
|
|||||
|
|
|
#1113 |
|
Konto usunięte
|
Ja wciąż odkładam obejrzenie ostatniego odcinka
Nie chcę się dołować, że potem będzie czekanie do stycznia.
|
|
|
|
#1114 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ostatnia scena dla mnie była chwytem dla rozkochanych nastolatek Taka do przypuszczenia...Dziewczyny, muszę wkleić ten link z tego głupiego portalu, Pei też niezbyt lubię, ale ta SUKNIA! http://www.pudelek.pl/artykul/42908/...obacz_zdjecia/ Piękna... Właśnie taki styl mi się podoba i tego typu chciałabym mieć Może góra trochę inna, ale dół tego typu...
|
|
|
|
|
#1115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tego frytki i surówka. Cytat:
![]() A tak w ogóle... to skąd wziął się symbol '@' na okres? Wie ktoś?
|
||
|
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mam do Was pytanie czy macie jakiś sprawdzony przepis na danie z indyka? Czy Wam smakuje to mięso? ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
|
|
#1117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
http://www.pudelek.pl/artykul/42423/...t_luksus_foto/
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Piszę z nowego mieszkanka, jest bosko, choć jeszcze nie do końca sie rozpakowaliśmy.
Sun - szczera rozmowa. Ja by sie poryczała przy tym pewnie , jak to mi przykro że nie docenia i nie robi..... ;/ A suknia żony Pei - śliczna. Kto by pomyślał, że ma babkę z taką klasą.... Trzymajcie się, już za chwilę wrócę
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sunflower - kiecka świetna! Wydaje mi się,że dziewczyny mają racje. Usiądźcie i pogodajacie szczerze. Innego wyjścia nie ma. TŻ musi wiedzieć jak Ty się z tym wszystkim czujesz teacherka - ale Wam fajnie Oby się dobrze mieszkało ![]() Mój TŻ zachwycony męskim weekendem. Wróciłam wczoraj po 18, to koledzy jeszcze byli. Akurat pichcili obiadek Trochę się spili ale to żadna nowość ![]() Moja niespodzianka w postaci gry zrobiła fuforę TŻ happy, koledzy zaskoczeni że ma ze mną tak dobrze Ponoć mnie chwalili ale kto wie ile w tym prawdy Na moje spaghetti, które im zrobiłam to nawet przepis wzięli tak im smakowało ![]() Dziś trzeba odgruzować chatę. Głównie kuchnę, bo naczynia wypadają ze zlewu Ale to już TŻta zadanie ![]() Powinien mi się ładnie odwdzięczyć
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ty w końcu pojechałąś do wawy? czy do domu? a ja umieram z tą @ siedzieć nie mogę........ cały czas się kręcę... brzuch boli... a mój Tż symuluje chorobę i mówi że czuje się rozpalony i nie iwe czy pójść do pracy.... bo go mięsnie bolą. nie widziała dupa słońca...
|
|
#1122 | |||||
|
Konto usunięte
|
Hej, hej!
Jestem z siebie dumna, bo udało mi się wstać o 7.30 Tak więc już bez żadnych wymówek zamierzam dziś się porządnie nauczyć kolejnej części materiału do egzaminu, rano idzie lepiej A tymczasem chwila luzu przy kawusi ![]() Cytat:
Sama nie wiem kiedy ściągnęłam ten symbol z wizażu właśnie Cytat:
Do tego ziemniaczki i suróweczka Czy smakuje? No całkiem nawet, ale traktuję jako nie to ulubione, a zdrowszy zamiennik schabu (bitki). To mięsko trzeba obite i zapanierowane na kotlety smażyć na bardzo gorącym oleju i krótko, a tak w sosie, żeby było miękkie, to musi być dłuuugo robione wg mnie. Jedyne, do czego zawsze używam indyka, to spaghetti - robię właśnie z mielonym mięsem z indyka. Tutaj najlepsze Cytat:
Tzn. akurat ta babka wyglądała dość tanio, tak bardziej na scenę, a nie do ślubu ![]() Cytat:
Super, cieszę się bardzo razem z Wami mieszkankiem ![]() Trzeba zorganizować parapetówę ![]() Cytat:
![]() Nie no, dobrze - trochę relaksu każdemu dobrze robi ![]() A pewnie, miał udany weekend, teraz niech posprząta ![]() Heh
|
|||||
|
|
|
#1123 | |||
|
Zakorzenienie
|
mógłoby, nie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
łączę się w bolu, ze wszystkimi niedocenianymi kobietami..
u mnie zmieniło się po slubie na lepsze, ale przed ślubem nie raz było tak, że ja dom sprzątałam na błysk, z dzieckiem cały dzień w domu, obiad Tżtowi podstawiałam pod nos a jemu i tak nie pasowalo, więc najpierw mu wygarnęłam wszystko co mi leżało na sercu a pózniej przez kilka dni musiał sam sobie gotować w sobotę byliśmuy na 18stce mojej siostry i z Tżtem czuliśmy się trochę..staro a teraz Tż pojechał po nasz nowy samochód
|
|
|
|
#1125 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kurczę, a ja mam zagwozdkę. Mój Tż się dziwnie zachowywał wczoraj wieczorem. Niby normalnie, ale taki jakby sfochany, nawiązał do naszej sprzeczki i tych moich złości sobotnich... Zachowywał się trochę tak jakby czytał mnie na wizażu Nie wiem, co z tym robić... Wiedział, że mam tu profil, że czytam, że piszę, ale jak zaglądał, zawsze mówiłam: to moja prywatność. Nie zaglądaj. Wiedział, że o kosmetykach, fryzjerach, kiedyś na diecie pisałam na forum, żeby mieć wsparcie w odchudzaniu. Ale wątpię, by myślał, że coś prywatnego... Teraz myślę, że mógł zobaczyć tytuł tego wątku - to mogło go zainteresować... No i zagwozdka, kasować profil? Nie pisać prywatnych rzeczy? Tzn. nie pisać nic tutaj... Kurczę, przywykłam do tego, że mogę Wam się wygadać... Cytat:
![]() A zapomniałam Ci powiedzieć, z zapartym tchem przeczytałam relację ze ślubu, dzięki za link I świetnie mieliście, takie wesele tradycyjne Edytowane przez 201611220859 Czas edycji: 2012-09-03 o 09:46 |
||
|
|
|
#1126 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Będzie nowa fura Cytat:
|
|
#1127 |
|
Konto usunięte
|
Hmm... po prostu jego reakcja na moje żale (czyli fukanie, że on sobie sam zrobi kolacje, że to on pozmywa - bo przecież on UMIE i sobie sam zrobi, a ja przecież uważam, że tylko ja to robię. Fochanie się typowe takie...) była z opóźnionym zapłonem.
Wcześniej się jakoś nie przejął, a tu nagle bam. Siedział przy kompie kilka godzin przed tym, więc tak pomyślałam... |
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się na zapas, to pewnie ta kłótnia Wasza ostatnia tak na niego podziałała. A! I o ile się orientuje to profilu nie można skasować
|
|
|
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może sprawdzisz w historii przeglądania czy tu był?
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
ford mondeo kombi 2001 rok
ja mam nadzieję, że uda nam się umówić na sesję w niedziele z fotografem, bo pogoda coraz gorsza a ja chce zdjęcia z pleneru na słoneczku sunflower nawet gdyby przeczytał to dlaczego chcesz skasować konto? przecież nie pisałaś o nim obrazliwych rzeczy, po prostu chciałaś się wygadać mój Tż wie, że tu z wami piszę i nie raz się śmiał, że pewnie znacie nasz życiorys na pamięć, ale wie, że wizaż jest dla mnie, że to nie jego miejsce i kiedy widzi, że tu siedzę, to nawet nie podchodzi do komputera |
|
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
TŻta brat właśnie kupił takie autko, bardzo fajne
![]() Cytat:
Ale jak widzi,że coś skrobię i zerka..to zawsze pytam czy chce dołączyć do dyskusji klauduska - ile Twój mąż ma lat? Już wcześniej chciałam pytać
|
|
#1132 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ha, ja byłam przekonana, że On nie z takich, co by kogoś śledził... Ale od kiedy swojemu współpracownikowi zainstalowali z kolegami z pracy program, który pozwolił na śledzenie wszystkiego, co robi na kompie, to zwątpiłam. Fakt, że to odrębna sytuacja - tam mieli powód, nie będę się wdawała w szczegóły, ale wiem, że to dla niego drobiazg zrobić i mi coś takiego. Kiedyś wymusiłam na nim przyrzeczenie, że nigdy mi tego nie zrobi... Cytat:
Tu nie mam szans na sprawdzenie czegokolwiek.Fajne, takie rodzinne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przesadzam? Za dużo prywatnych informacji podaję? Zedytować swoje posty i się pilnować? Tak w ogóle... No jeśli chodzi o Tż-ta, to w sumie już pal licho - zobaczę, jak się rozwinie sytuacja. Nie piszę nic obraźliwego, będę uważać na jego zachowanie, słowa, czy będzie się dziać coś dziwnego... A nawet jak śledzi, to kurczę - może w końcu dotrze do niego czego pragnę
|
||||
|
|
|
#1133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
behind mój mąż ma 22 lata (jesteśmy w tym samym wieku) i dużo osób mi mówi, że wygląda bardzo młodo więc powinnam go bardziej pilnować
|
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1137 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Jej, ja zawsze myślałam, że starsza ode mnie jesteś ![]() A my to roczniki '88 i '89 ![]() Ale to dlatego, że zawsze mi się wydaje, że jak ktoś już po ślubie, to starszy... Najlepsza moja mama. Jak siostra brała ślub (23 lata), to było dla niej za wcześnie i że za młodo, a ja teraz mam tyle lat, a ona wypomina, że już dawno powinniśmy nie żyć na "kocią łapę"
|
|
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moi rodzice ślubowali mając 21 i 22 lata, ale mama zawsze mówiła że nie mam się spieszyć I w sumie dopiero w tym roku mam jakieś parcie na ołtarz
|
|
#1140 |
|
Konto usunięte
|
No dobra, whenee coś tam pisałaś o cenach pierścionków, więc zapytałam wczoraj tż za ile będzie mój
No i usłyszałam, że chciał tak za co najmniej 1000 zł, także śpię spokojnie Ja w sumie mogłabym już, gdybyśmy mieli mieszkanie. Ale dziecka bym od razu nie chciała, nie ma mowy. ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Klaudusia, ja to samo chciałam powiedzieć o twoim małżu jak zobaczyłam fotki. Naprawdę, bardzo młodo wygląda
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.

i już będzie 4
) to za mało dla hanego i kupi za więcej. hmm no nie protestowałam, i wógóle rozmowa poważna na temat mieszkania, i ślubu.

Super, cieszę się bardzo razem z Wami mieszkankiem