Singielki prawdziwie z wyboru - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-06, 20:00   #391
vivier
Raczkowanie

Dot.: Singielki prawdziwie z wyboru

Cytat:
Napisane przez Muffka_ Pokaż wiadomość
Hej singielki co to za offtop o facetach?
Mam zly humor Moj dlugoletni przyjaciel zerwal niedawno z dziewczyna, chyba szuka pocieszenia i zaczal mnie podrywac Glupia sprawa, nie chce stracic przyjaciela...
dzisiaj będę chyba o tym gościu śnic, bo jak wcześniej jeździłam to miał okulary przeciwsłoneczne i nie widziałam tych oczu

radzę tak jak wampir, po prostu chłopak jest teraz w dołku. nie odtrącaj go potrzebny mu teraz jest przyjaciel.
vivier jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-06, 20:52   #392
Muffka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wampir Pokaż wiadomość
Daj mu się podrywać, ale "zbywaj" go przyjacielskimi gestami - sam się w pewnym momencie ogarnie

Muffka co to są naturalki?
No wlasnie caly czas staram sie tak robic, moze jakos zrozumie\

Naturalki w sensie naturalne wlosy Wracam do naturalnego koloru

Cytat:
Napisane przez vivier Pokaż wiadomość
dzisiaj będę chyba o tym gościu śnic, bo jak wcześniej jeździłam to miał okulary przeciwsłoneczne i nie widziałam tych oczu

radzę tak jak wampir, po prostu chłopak jest teraz w dołku. nie odtrącaj go potrzebny mu teraz jest przyjaciel.
Hehe zazdroszcze, ja mam samych dziadkow za kierowcow w autobusie:<

Jak dobrze, ze jutro piatek!
Dziewczyny Wy wszystkie z powodu welu przemyslen, po prostu kierowania sie rozumem nie chcecie byc w zwiazku? Czy zwyczajnie nie nadszedl jeszcze ten "jedyny"?

Muffka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-06, 21:04   #393
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Cytat:
Dziewczyny Wy wszystkie z powodu welu przemyslen, po prostu kierowania sie rozumem nie chcecie byc w zwiazku? Czy zwyczajnie nie nadszedl jeszcze ten "jedyny"?
Przemyślenia Ogólnie z tego co zauważyłam, prawdziwe singielki z wyboru to babki naprawdę atrakcyjne, które podobają się mężczyznom. Mają też wiele do zaoferowania.
Wiem, że to nie na temat, ale taka mnie myśl naszła jak zlustrowałam znajome

I've been diagnosed with a type of amnesia where I deny the existence of certain 80's bands.
There is no cure.
AnnaVanDort jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-06, 21:12   #394
vivier
Raczkowanie

Cytat:
Hehe zazdroszcze, ja mam samych dziadkow za kierowcow w autobusie:<

Jak dobrze, ze jutro piatek!
może zatrudnią jakiegoś nowego wkrótce!

hm... z jednej strony kieruję się rozumem, nie chcę mieć jeszcze faceta, bo jednak musiałabym poświecić mu swój czas, a póki co chcę się skupic na nauce (ha, jak to brzmi ), ale tak jest. w tym momencie, mój umysł jest w kwiecie wieku i chcę wykorzystać jego pełen potencjał (). poza tym, nikt (a przynajmniej moi znajomi) nie podzielają mojej wizji związku, no i przede wszystkim mieszkam w takiej dziurze, że każdy zna każdego, zaczęłabym chodzić z jednym to już całe miasto by wiedziało, co to ja, czym się zajmują moi rodzice itd. z drugiej jednak strony, chyba nie trafiłam na tego jedynego. z dwoma o mało co nie doszło do czegoś więcej, ale skończyło się tylko na buziakach w policzek, bo ja nic więcej nie chciałam. widać, nie zadowolę się byle czym, czekam na tego "ach" ale jak teraz sobie myślę, to chyba dam szansę każdemu, a co tam! przynajmniej popraktykuję

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez AnnaVanDort Pokaż wiadomość
Przemyślenia Ogólnie z tego co zauważyłam, prawdziwe singielki z wyboru to babki naprawdę atrakcyjne, które podobają się mężczyznom. Mają też wiele do zaoferowania.
Wiem, że to nie na temat, ale taka mnie myśl naszła jak zlustrowałam znajome
większość niestety uważa, że takie coś jak "singielki z wyboru" nie istnieje, a każda, która tak twierdzi jest pewnie gruba, nieatrakcyjna i nikt jej nie chce

ale fajnie, że masz takie obserwacje! to znaczy, że coś się zmienia! wiesz, w sumie te atrakcyjne babeczki mają w czym przebierać, nie muszą się zadawalac byle czym, mogą szaleć i nie patrzeć na innych po co się wiązać z jedną osobą, skoro tyle świetnych ludzi jest na świecie!
Stary 2012-09-06, 21:26   #395
wampir
Zakorzenienie

Również przemyślenia Bardzo dobrze czuję się sama, a komfort emocjonalny jest dla mnie bardzo ważny. Trochę mnie bawi, jak dziewczyna w moim wieku świeci mi przed oczami pierścionkiem zaręczynowym. Ale co człowiek to podejście.
Miłość to fajna sprawa, ale wydaje mi się, że nie ma co srać ogniem przy szukaniu partnera jak to większość moich koleżanek ma - byle by w końcu jakiś się trafił i ledwo takiego znajdą to już się zastanawiają jak wyglądałoby ich dziecko gdybym była facetem spieprzałabym od takich jak najszybciej

-J.C

31
/365
wampir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-06, 21:40   #396
istari
Paul's girl

U mnie to kwestia i przemyśleń i braku tego jedynego. Ale ja jestem wybredna więc nic dziwnego, że póki co się nie znalazł
istari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-06, 21:40   #397
wampir
Zakorzenienie

Muffka aaa myślałam, że używasz jakiś DIY kosmetyków

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Lepiej być wybredną niż brać jak leci

-J.C

31
/365
Stary 2012-09-06, 22:22   #398
cherry l
Zakorzenienie

GG do cherry l

ja nie mam nikogo, nigdy nie miałam, obracam się gł w towarzystwie dziewczyn, ale ja lubię swoja 'samotność', choć nie mam porównania.
----> *mój postcrossingowy blog* <---

cherry l jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-07, 15:33   #399
Muffka_
Zakorzenienie

Cytat:
Muffka aaa myślałam, że używasz jakiś DIY kosmetyków
Oo nie wiem co to za kosmetyki, chyba ze chodzi o takie samemu majstrowane w domu bo takiich uzywam

A wlasnie probowalyscie kiedys szyc cos same i tego typu majsterkowanie jak DIY? Ja moge sie pochwalic ze zrobilam 2 pary spodenek i bronsoletke, czekaja jeszcze bluzki, ale w tej chwili nie mam maszyny

Stary 2012-09-07, 16:13   #400
wampir
Zakorzenienie

Ja mam 2 pary szortów, ale to zwykłe skrócone stare jeansy jak będę miała melodię to zrobię im acid wash

-J.C

31
/365
Stary 2012-09-07, 16:21   #401
vivier
Raczkowanie

Cytat:
Również przemyślenia Bardzo dobrze czuję się sama, a komfort emocjonalny jest dla mnie bardzo ważny. Trochę mnie bawi, jak dziewczyna w moim wieku świeci mi przed oczami pierścionkiem zaręczynowym. Ale co człowiek to podejście.
Miłość to fajna sprawa, ale wydaje mi się, że nie ma co srać ogniem przy szukaniu partnera jak to większość moich koleżanek ma - byle by w końcu jakiś się trafił i ledwo takiego znajdą to już się zastanawiają jak wyglądałoby ich dziecko gdybym była facetem spieprzałabym od takich jak najszybciej
zgadzam się! trafnie to ujęłaś!

dzisiaj np. przyjęłam wyzwanie koleżanki na 'zatrzymanie faceta wzrokiem' do tej pory wynik: 3

Cytat:
Napisane przez istari Pokaż wiadomość
U mnie to kwestia i przemyśleń i braku tego jedynego. Ale ja jestem wybredna więc nic dziwnego, że póki co się nie znalazł
jakbym czytałam o sobie

Cytat:
Oo nie wiem co to za kosmetyki, chyba ze chodzi o takie samemu majstrowane w domu bo takiich uzywam

A wlasnie probowalyscie kiedys szyc cos same i tego typu majsterkowanie jak DIY? Ja moge sie pochwalic ze zrobilam 2 pary spodenek i bronsoletke, czekaja jeszcze bluzki, ale w tej chwili nie mam maszyny
niestety nie, muffka. w ogóle nie mam zacięcia artystycznego! sknociłabym tylko wszystko
Stary 2012-09-07, 20:58   #402
wampir
Zakorzenienie

Mam dylemat!
Nie wiem którą bluzę wybrać! Poradźcie
http://www.citysport.com.pl/index.ph...roductID=34104 (tą sobie upatrzyłam w pracy, jest świetna ale cholernie droga ;/)
http://www.papercats.pl/p230,bluza-panterka.html (do tej mnie strasznie ciągnie, bo ogólnie panterka jest świetna tylko wiadomo, że "źle" kojarzona niestety)
http://www.papercats.pl/p247,bluza-long.html (to jest taki rozsądny wybór, mam już dość czarnych prostych bluz)
http://www.papercats.pl/p188,bluza-panda.html

-J.C

31
/365
Stary 2012-09-07, 21:06   #403
Muffka_
Zakorzenienie

Ja chyba bym wybrala ta z nike ale inny kolor, te misiowe jakos mi nie leza, no ale to juz kwestia gustu

Stary 2012-09-07, 21:13   #404
wampir
Zakorzenienie

Z tej Nike są tylko te czerwone i jeszcze czarne, ale zmęczył mnie ten kolor i chcę czegoś kolorowego i wesołego! Do tej pory misiowe i mnie nie ciągnęły ale ta panterka tak mnie ciągnie...

-J.C

31
/365
Stary 2012-09-07, 21:33   #405
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
cindy - moi dziadkowie trzymają u siebie mojego kociaka (którego adoptowałam), ale niestety nie stać mnie na specjalne dla niego karmy. odpukać, na razie wszystko jest w porządku! ale on wgl dzikus jest, nie siedzi wcale w domu tylko cały czas na dworze lata
A wykastrowany ?
Wiesz, może teraz jest ok, ale z czasem różnie bywa - mój miał przez to śmieciowe żarcie, które jest tak reklamowane chore jelita do tego stopnia, że prawie otarło się o operację

Cytat:
dokładnie, szanujmy się też uwielbiam chłopaków - w tym tygodniu z takim cudownym kierowcą jeżdżę do szkoły, mówię wam kierowcą busu. wygląda bosko! jak ray liotta z "chłopców z ferajny" zakochałam się oczywiście co rano uśmiech "dzień dobry", "do widzenia" muzykę super puszcza w drodze, dzisiaj jak takie wiatrzysko było to nawet wentylatorek włączył, żeby ciepło było a ja musiałam stać tuż za nim, bo miejsc nie było już
A ja ostatnio podczas zakupów w Castoramie widziałam fajnego faceta piszę 'faceta', bo miał tak myślę 35+, ale dobrze zakonserwowany i miał takie 'cielęcy oczy' - jak to mówimy z Mamą - jak Sylwek Stalone Fajny był

Cytat:

a czy mówiłam Wam już, że jakiś czas temu w moim osiedlowym warzywniaczku pracował pan będący sobowtórem Henry'ego Cavill'a?
Co się wtedy napatrzyłam to moje
Trzeba było zagadać

Cytat:
Hej singielki co to za offtop o facetach?
Mam zly humor Moj dlugoletni przyjaciel zerwal niedawno z dziewczyna, chyba szuka pocieszenia i zaczal mnie podrywac Glupia sprawa, nie chce stracic przyjaciela...
Powiedz mu otwarcie co o tym myślisz - ale bez zbędnych komentarzy. Po prostu - szanujesz go jako mężczyznę, jest świetnym przyjacielem i nie chcesz, żeby to się popsuło, więc niech szuka dziewczyny w innym gronie

Cytat:
Nie będę wymieniać liczby moich chłopaków - ani tych na stałe,którzy srali ogniem [jak to Któraś z Was trafnie określiła ] i pierścionkami zaręczynowymi, ani tych 'chwilowych'
Po ostatniej nieudanej relacji dałam sobie spokój, łapię oddech, cieszę się tym, że jestem sama i ten stan coraz bardziej mi się podoba nie wiem czy kiedyś to zmienię, póki co wszyscy faceci, których spotykałam byli pod wieloma względami tacy sami, a ja tego nie toleruję i tyle. Ponoć taki ich rys. Jeśli faktycznie tak jest to chyba będę sama do końca świata i jeden dzień dłużej

Cytat:
Bransoletki, plecaki, serwetki i takie tam

Cytat:
Mam dylemat!
http://www.citysport.com.pl/index.ph...roductID=34104 (tą sobie upatrzyłam w pracy, jest świetna ale cholernie droga ;/)
http://www.papercats.pl/p230,bluza-panterka.html (do tej mnie strasznie ciągnie, bo ogólnie panterka jest świetna tylko wiadomo, że "źle" kojarzona niestety)
http://www.papercats.pl/p247,bluza-long.html (to jest taki rozsądny wybór, mam już dość czarnych prostych bluz)

Panterka rządzi
A co do kojarzenia - miałabym to w doopie to nie ciuch, który nosisz świadczy o Tobie - to TY nadajesz znaczenie rzeczy, którą masz na sobie I tego się trzymaj
Stary 2012-09-07, 21:35   #406
wampir
Zakorzenienie

Cidy widzę, że nie tylko mnie panterka urzekła

-J.C

31
/365
Stary 2012-09-07, 21:37   #407
Muffka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
Bransoletki, plecaki, serwetki i takie tam

Panterka rządzi
A co do kojarzenia - miałabym to w doopie to nie ciuch, który nosisz świadczy o Tobie - to TY nadajesz znaczenie rzeczy, którą masz na sobie I tego się trzymaj
O nawet plecaki Ja bardzo lubie strone zszywka.pl czesto cos malpuje

Ja do pantery nic nie mam ale zalezy z czym sie ja nosi i jak zestawi. A poza tym jak mowi Cindy nie ma sie co przejmowac komentarzami innych

Stary 2012-09-07, 21:37   #408
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Cytat:

hm... z jednej strony kieruję się rozumem, nie chcę mieć jeszcze faceta, bo jednak musiałabym poświecić mu swój czas, a póki co chcę się skupic na nauce (ha, jak to brzmi ), ale tak jest. w tym momencie, mój umysł jest w kwiecie wieku i chcę wykorzystać jego pełen potencjał (). poza tym, nikt (a przynajmniej moi znajomi) nie podzielają mojej wizji związku, no i przede wszystkim mieszkam w takiej dziurze, że każdy zna każdego, zaczęłabym chodzić z jednym to już całe miasto by wiedziało, co to ja, czym się zajmują moi rodzice itd. z drugiej jednak strony, chyba nie trafiłam na tego jedynego. z dwoma o mało co nie doszło do czegoś więcej, ale skończyło się tylko na buziakach w policzek, bo ja nic więcej nie chciałam. widać, nie zadowolę się byle czym, czekam na tego "ach" ale jak teraz sobie myślę, to chyba dam szansę każdemu, a co tam! przynajmniej popraktykuję

Masz rację Jak miałam chłopaka to nie skupiałam się tak bardzo na nauce Ale teraz chcę się skupić na stypendium rektora, jak go nie otrzymam to nie wiem co będzie No ale ja z kolei za bardzo kocham pieniądze, co facetów drażni. A co to, ich pieniądze?
Mój były się krzywo patrzył jak wolałam coś droższego. Jak ma mi facet krzywym okiem patrzeć na co wydaje SWOJE pieniądze to może spadać

Albo jak miał problemy z matką i później jakieś wonty do mnie o coś, to mu mówiłam ,,jak jesteś taki wygadany w stosunku do mnie, to idź do swojej mamusi i jej wygarnij co Ci u niej pasuje'' i cisza była.

Masz czas, nie ma co się spieszyć

Cytat:
większość niestety uważa, że takie coś jak "singielki z wyboru" nie istnieje, a każda, która tak twierdzi jest pewnie gruba, nieatrakcyjna i nikt jej nie chce

ale fajnie, że masz takie obserwacje! to znaczy, że coś się zmienia! wiesz, w sumie te atrakcyjne babeczki mają w czym przebierać, nie muszą się zadawalac byle czym, mogą szaleć i nie patrzeć na innych po co się wiązać z jedną osobą, skoro tyle świetnych ludzi jest na świecie!
Zmienia się i bardzo dobrze.
Racja

Cytat:

Lepiej być wybredną niż brać jak leci
True

I've been diagnosed with a type of amnesia where I deny the existence of certain 80's bands.
There is no cure.
AnnaVanDort jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-07, 21:42   #409
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Cidy widzę, że nie tylko mnie panterka urzekła
Żebyś wiedziała Heh, nawet sprawdziłam, że L weszłaby na moje cycki a póki co mam tyle wydatków, że sobie popatrzę

Cytat:
O nawet plecaki Ja bardzo lubie strone zszywka.pl czesto cos malpuje
Plecaki dawno temu nie znam tej strony, ale poznam - w wolnej chwili

Cytat:

Mój były się krzywo patrzył jak wolałam coś droższego. Jak ma mi facet krzywym okiem patrzeć na co wydaje SWOJE pieniądze to może spadać
Amen

Cytat:
Albo jak miał problemy z matką i później jakieś wonty do mnie o coś, to mu mówiłam ,,jak jesteś taki wygadany w stosunku do mnie, to idź do swojej mamusi i jej wygarnij co Ci u niej pasuje'' i cisza była.
Też tak zawsze mówiłam i też cisza była
Stary 2012-09-07, 21:51   #410
wampir
Zakorzenienie

Cidy ja mam pewną obawę, że ta XS jest na mnie przyciasna, bo mam szerokie ramiona

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Oddzielne konto i intercyza to rzeczy, które mi mama wpajała od maleńkości

-J.C

31
/365
Stary 2012-09-07, 22:15   #411
vivier
Raczkowanie

Cytat:
Mam dylemat!
ja wolę tą czarną, przedostatnią, ale to dlatego, że wolę prostotę poza tym, sama mam podobną bluzę! teraz jak było wiatrzysko to się przydała

Cytat:
A wykastrowany ?
Wiesz, może teraz jest ok, ale z czasem różnie bywa - mój miał przez to śmieciowe żarcie, które jest tak reklamowane chore jelita do tego stopnia, że prawie otarło się o operację

A ja ostatnio podczas zakupów w Castoramie widziałam fajnego faceta piszę 'faceta', bo miał tak myślę 35+, ale dobrze zakonserwowany i miał takie 'cielęcy oczy' - jak to mówimy z Mamą - jak Sylwek Stalone Fajny był

Nie będę wymieniać liczby moich chłopaków - ani tych na stałe,którzy srali ogniem [jak to Któraś z Was trafnie określiła ] i pierścionkami zaręczynowymi, ani tych 'chwilowych'
Po ostatniej nieudanej relacji dałam sobie spokój, łapię oddech, cieszę się tym, że jestem sama i ten stan coraz bardziej mi się podoba nie wiem czy kiedyś to zmienię, póki co wszyscy faceci, których spotykałam byli pod wieloma względami tacy sami, a ja tego nie toleruję i tyle. Ponoć taki ich rys.Jeśli faktycznie tak jest to chyba będę sama do końca świata i jeden dzień dłużej
nie, nie kastrowałam go jeszcze, ale wiele osób (ciocia ), która ma kota doradza mi to, że może przez to się trochę uspokoi.

oj tacy młodziej wyglądający i wgl to są czaderscy z resztą, jak facet dba o siebie to im starszy, tym ładniejszy nie lubię sylvka

ej! nie mów tak, to demotywujące

Cytat:

Masz rację Jak miałam chłopaka to nie skupiałam się tak bardzo na nauce Ale teraz chcę się skupić na stypendium rektora, jak go nie otrzymam to nie wiem co będzie No ale ja z kolei za bardzo kocham pieniądze, co facetów drażni. A co to, ich pieniądze?
Mój były się krzywo patrzył jak wolałam coś droższego.
Jak ma mi facet krzywym okiem patrzeć na co wydaje SWOJE pieniądze to może spadać

Albo jak miał problemy z matką i później jakieś wonty do mnie o coś, to mu mówiłam ,,jak jesteś taki wygadany w stosunku do mnie, to idź do swojej mamusi i jej wygarnij co Ci u niej pasuje'' i cisza była

o matko, dokładnie moi znajomi czasem mówią, że nieco egoistyczna i materialistyczna jestem (cóż ), z tego właśnie powodu, ale nie widzę nic złego w tym, że uczę się, by kasiorę trzepać i wydawać na co chcę. w ogóle w takim już poważniejszym związku to jestem za rozdzielnością majątkową. nie lubię, gdy ktoś ma wgląd w to na co wydaję itd., a co doprowadza mnie do szału, tzn. kiedyś w "rozmowach w toku" taka kwestia była, że paniusia siedziała w domu i miała pretensje do chłopaka, że jej całej wypłaty nie przynosi, albo wydaje kasę na buty. a co to, jej kasa? chłopak chce, to sobie kupuje.

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Stary 2012-09-07, 22:21   #412
wampir
Zakorzenienie

viver i właśnie dlatego mam dylemat, bo chciałam coś kolorowego, ale praktycznego, bo nie cierpię marznąć

-J.C

31
/365
Stary 2012-09-07, 22:25   #413
Muffka_
Zakorzenienie

Cytat:

Oj racja, posiadanie chlopaka=olewanie nauki, przynajmniej w moim wypadku. Nie da sie pogodzic 2 rzeczy

Cytat:

Oj swieta prawda, zwlaszcza w dzisiejszych czasach

Cytat:
Plecaki dawno temu nie znam tej strony, ale poznam - w wolnej chwili
Polecam

Edytowane przez Muffka_
Czas edycji: 2012-09-07 o 22:29
Stary 2012-09-07, 22:26   #414
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Cidy ja mam pewną obawę, że ta XS jest na mnie przyciasna, bo mam szerokie ramiona

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Nie wiem, nie wiem - musisz się dobrze obmierzyć

Oddzielne konto jak najbardziej a intercyza tylko pod warunkiem, że masz więcej niż chUop

Cytat:
nie, nie kastrowałam go jeszcze, ale wiele osób (ciocia ), która ma kota doradza mi to, że może przez to się trochę uspokoi.
Wszystko zależy od charakteru kota. A kastrować należy po to, żeby nie przyczyniać się do przyrostu niechcianych kociąt.
Większość ludzi bierze kota i nie myśli, że jeśli wypuszcza się go z domu, to gdzie tam później są małe kotki, które zazwyczaj albo ktoś topi, ale wpadają pod auta, albo padają od kociego kataru, tudzież z głodu

Cytat:
oj tacy młodziej wyglądający i wgl to są czaderscy z resztą, jak facet dba o siebie to im starszy, tym ładniejszy nie lubię sylvka
Też nie przepadam za Sylwiem, ale facet z Castoramy był jak najbardziej do chrupnięcia

Cytat:
ej! nie mów tak, to demotywujące
Raczej prawdziwe

Cytat:
o matko, dokładnie moi znajomi czasem mówią, że nieco egoistyczna i materialistyczna jestem (cóż ), z tego właśnie powodu, ale nie widzę nic złego w tym, że uczę się, by kasiorę trzepać i wydawać na co chcę. w ogóle w takim już poważniejszym związku to jestem za rozdzielnością majątkową. nie lubię, gdy ktoś ma wgląd w to na co wydaję itd., a co doprowadza mnie do szału, tzn. kiedyś w "rozmowach w toku" taka kwestia była, że paniusia siedziała w domu i miała pretensje do chłopaka, że jej całej wypłaty nie przynosi, albo wydaje kasę na buty. a co to, jej kasa? chłopak chce, to sobie kupuje.

Wiesz, wszystko zależy od sytuacji. Czasem jest tak, że jedno ma pracę, a drugie nie. Albo na odwrót. Kwestia żeby się wspierać, a nie wypominać, 'bo ja Tobie to, albo tamto'. Jeśli jest związek oparty na zaufaniu etc. to rozdzielność majątkowa nijak mi tutaj nie pasuje. Jestem za wspólnym kontem. Ale dobrze mieć do tego zachowany jakiś grosz 'na czarną godzinę'
Stary 2012-09-07, 22:59   #415
istari
Paul's girl

Cytat:
A

Trzeba było zagadać
a gdzie tam gapiłam się jak cielę na malowane wrota i tylko było: "Pół kilograma truskawek poproszę"
Cytat:
Jak ma mi facet krzywym okiem patrzeć na co wydaje SWOJE pieniądze to może spadać
Amen
Cytat:
Amen
aż się Ciebie czasem boję normalnie nie zaginęła Ci kiedyś siostra starsza?
Stary 2012-09-07, 23:07   #416
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
a gdzie tam gapiłam się jak cielę na malowane wrota i tylko było: "Pół kilograma truskawek poproszę"
Trzeba było powiedzieć 'pół kg truskawek poproszę + jakiś bonus, może kawa u mnie?'

Cytat:
aż się Ciebie czasem boję normalnie nie zaginęła Ci kiedyś siostra starsza?
Od kiedy zaczęłaś się bać ?
Jak bardzo starsza? Wydawało mi się, że na tym wątku króluję jeśli chodzi o wiek
Stary 2012-09-07, 23:13   #417
istari
Paul's girl

bo często piszesz to co ja chciałabym napisać więc ja już nie piszę bo Ty napisałaś to, co ja chciałam napisać
mam 31 lat
Stary 2012-09-07, 23:21   #418
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
bo często piszesz to co ja chciałabym napisać więc ja już nie piszę bo Ty napisałaś to, co ja chciałam napisać
mam 31 lat
Aaaa no to się musim ustawić na wódkę
Skąd jesteś ?
No to fakt, jesteś starsza - mam 26 lat
Stary 2012-09-07, 23:22   #419
istari
Paul's girl

Wroclove
Stary 2012-09-07, 23:30   #420
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Wroclove
Dobry wybór najlepsze imprezy zaliczam we Wro
Szkoda, że moja Przyjaciółka w listopadzie przenosi się do Szczecina
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości