|
|
#391 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Singielki prawdziwie z wyboru
Cytat:
![]() radzę tak jak wampir, po prostu chłopak jest teraz w dołku. nie odtrącaj go potrzebny mu teraz jest przyjaciel.
|
|
|
|
|
|
#392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
\Naturalki w sensie naturalne wlosy Wracam do naturalnego koloru![]() Cytat:
Jak dobrze, ze jutro piatek! Dziewczyny Wy wszystkie z powodu welu przemyslen, po prostu kierowania sie rozumem nie chcecie byc w zwiazku? Czy zwyczajnie nie nadszedl jeszcze ten "jedyny"?
|
|
|
#393 | |
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
Wiem, że to nie na temat, ale taka mnie myśl naszła jak zlustrowałam znajome
|
|
|
|
|
|
#394 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może zatrudnią jakiegoś nowego wkrótce!hm... z jednej strony kieruję się rozumem, nie chcę mieć jeszcze faceta, bo jednak musiałabym poświecić mu swój czas, a póki co chcę się skupic na nauce (ha, jak to brzmi ), ale tak jest. w tym momencie, mój umysł jest w kwiecie wieku i chcę wykorzystać jego pełen potencjał ( ). poza tym, nikt (a przynajmniej moi znajomi) nie podzielają mojej wizji związku, no i przede wszystkim mieszkam w takiej dziurze, że każdy zna każdego, zaczęłabym chodzić z jednym to już całe miasto by wiedziało, co to ja, czym się zajmują moi rodzice itd. z drugiej jednak strony, chyba nie trafiłam na tego jedynego. z dwoma o mało co nie doszło do czegoś więcej, ale skończyło się tylko na buziakach w policzek, bo ja nic więcej nie chciałam. widać, nie zadowolę się byle czym, czekam na tego "ach" ale jak teraz sobie myślę, to chyba dam szansę każdemu, a co tam! przynajmniej popraktykuję ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
![]() ale fajnie, że masz takie obserwacje! to znaczy, że coś się zmienia! wiesz, w sumie te atrakcyjne babeczki mają w czym przebierać, nie muszą się zadawalac byle czym, mogą szaleć i nie patrzeć na innych po co się wiązać z jedną osobą, skoro tyle świetnych ludzi jest na świecie!
|
||
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Również przemyślenia
Miłość to fajna sprawa, ale wydaje mi się, że nie ma co srać ogniem przy szukaniu partnera jak to większość moich koleżanek ma - byle by w końcu jakiś się trafił i ledwo takiego znajdą to już się zastanawiają jak wyglądałoby ich dziecko gdybym była facetem spieprzałabym od takich jak najszybciej
|
|
#396 |
|
Paul's girl
|
U mnie to kwestia i przemyśleń i braku tego jedynego. Ale ja jestem wybredna więc nic dziwnego, że póki co się nie znalazł
|
|
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Muffka aaa myślałam, że używasz jakiś DIY kosmetyków
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Lepiej być wybredną niż brać jak leci
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam nikogo, nigdy nie miałam, obracam się gł w towarzystwie dziewczyn, ale ja lubię swoja 'samotność', choć nie mam porównania.
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
Oo nie wiem co to za kosmetyki, chyba ze chodzi o takie samemu majstrowane w domu bo takiich uzywam
A wlasnie probowalyscie kiedys szyc cos same i tego typu majsterkowanie jak DIY? Ja moge sie pochwalic ze zrobilam 2 pary spodenek i bronsoletke, czekaja jeszcze bluzki, ale w tej chwili nie mam maszyny
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 2 pary szortów, ale to zwykłe skrócone stare jeansy
jak będę miała melodię to zrobię im acid wash
|
|
#401 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
trafnie to ujęłaś!dzisiaj np. przyjęłam wyzwanie koleżanki na 'zatrzymanie faceta wzrokiem' do tej pory wynik: 3 Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dylemat!
Nie wiem którą bluzę wybrać! Poradźcie ![]() http://www.citysport.com.pl/index.ph...roductID=34104 (tą sobie upatrzyłam w pracy, jest świetna ale cholernie droga ;/) http://www.papercats.pl/p230,bluza-panterka.html (do tej mnie strasznie ciągnie, bo ogólnie panterka jest świetna tylko wiadomo, że "źle" kojarzona niestety) http://www.papercats.pl/p247,bluza-long.html (to jest taki rozsądny wybór, mam już dość czarnych prostych bluz) http://www.papercats.pl/p188,bluza-panda.html
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba bym wybrala ta z nike ale inny kolor, te misiowe jakos mi nie leza, no ale to juz kwestia gustu
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Z tej Nike są tylko te czerwone i jeszcze czarne, ale zmęczył mnie ten kolor i chcę czegoś kolorowego i wesołego!
Do tej pory misiowe i mnie nie ciągnęły ale ta panterka tak mnie ciągnie...
|
|
#405 | |||||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Wiesz, może teraz jest ok, ale z czasem różnie bywa - mój miał przez to śmieciowe żarcie, które jest tak reklamowane chore jelita do tego stopnia, że prawie otarło się o operację ![]() Cytat:
piszę 'faceta', bo miał tak myślę 35+, ale dobrze zakonserwowany i miał takie 'cielęcy oczy' - jak to mówimy z Mamą - jak Sylwek Stalone Fajny był Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
] i pierścionkami zaręczynowymi, ani tych 'chwilowych' ![]() Po ostatniej nieudanej relacji dałam sobie spokój, łapię oddech, cieszę się tym, że jestem sama i ten stan coraz bardziej mi się podoba nie wiem czy kiedyś to zmienię, póki co wszyscy faceci, których spotykałam byli pod wieloma względami tacy sami, a ja tego nie toleruję i tyle. Ponoć taki ich rys. Jeśli faktycznie tak jest to chyba będę sama do końca świata i jeden dzień dłużej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Panterka rządzi A co do kojarzenia - miałabym to w doopie to nie ciuch, który nosisz świadczy o Tobie - to TY nadajesz znaczenie rzeczy, którą masz na sobie I tego się trzymaj
|
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Cidy widzę, że nie tylko mnie panterka urzekła
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bardzo lubie strone zszywka.pl czesto cos malpuje![]() Ja do pantery nic nie mam ale zalezy z czym sie ja nosi i jak zestawi. A poza tym jak mowi Cindy nie ma sie co przejmowac komentarzami innych
|
|
|
#408 | ||
|
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
Masz rację Jak miałam chłopaka to nie skupiałam się tak bardzo na nauce Ale teraz chcę się skupić na stypendium rektora, jak go nie otrzymam to nie wiem co będzie ![]() Mój były się krzywo patrzył jak wolałam coś droższego. Jak ma mi facet krzywym okiem patrzeć na co wydaje SWOJE pieniądze to może spadać ![]() Albo jak miał problemy z matką i później jakieś wonty do mnie o coś, to mu mówiłam ,,jak jesteś taki wygadany w stosunku do mnie, to idź do swojej mamusi i jej wygarnij co Ci u niej pasuje'' i cisza była.Masz czas, nie ma co się spieszyć ![]() Cytat:
Racja ![]() True
|
||
|
|
|
|
#409 | ||
|
Lux Mundi
|
Żebyś wiedziała
Heh, nawet sprawdziłam, że L weszłaby na moje cycki![]() a póki co mam tyle wydatków, że sobie popatrzę ![]() Plecaki dawno temu nie znam tej strony, ale poznam - w wolnej chwili Cytat:
Cytat:
i też cisza była
|
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Cidy ja mam pewną obawę, że ta XS jest na mnie przyciasna, bo mam szerokie ramiona
![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Oddzielne konto i intercyza to rzeczy, które mi mama wpajała od maleńkości
|
|
#411 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poza tym, sama mam podobną bluzę! teraz jak było wiatrzysko to się przydała ![]() Cytat:
), która ma kota doradza mi to, że może przez to się trochę uspokoi.oj tacy młodziej wyglądający i wgl to są czaderscy z resztą, jak facet dba o siebie to im starszy, tym ładniejszy nie lubię sylvka ![]() ej! nie mów tak, to demotywujące ![]() Cytat:
o matko, dokładnie moi znajomi czasem mówią, że nieco egoistyczna i materialistyczna jestem (cóż ), z tego właśnie powodu, ale nie widzę nic złego w tym, że uczę się, by kasiorę trzepać i wydawać na co chcę. w ogóle w takim już poważniejszym związku to jestem za rozdzielnością majątkową. nie lubię, gdy ktoś ma wgląd w to na co wydaję itd., a co doprowadza mnie do szału, tzn. kiedyś w "rozmowach w toku" taka kwestia była, że paniusia siedziała w domu i miała pretensje do chłopaka, że jej całej wypłaty nie przynosi, albo wydaje kasę na buty. a co to, jej kasa? chłopak chce, to sobie kupuje.---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
viver i właśnie dlatego mam dylemat, bo chciałam coś kolorowego, ale praktycznego, bo nie cierpię marznąć
|
|
#413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Polecam
"Ironia życia leży w tym, że żyje się je do przodu, a rozumie do tyłu..." Edytowane przez Muffka_ Czas edycji: 2012-09-07 o 22:29 |
||
|
|
|
|
#414 | |||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Oddzielne konto jak najbardziej Cytat:
Większość ludzi bierze kota i nie myśli, że jeśli wypuszcza się go z domu, to gdzie tam później są małe kotki, które zazwyczaj albo ktoś topi, ale wpadają pod auta, albo padają od kociego kataru, tudzież z głodu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiesz, wszystko zależy od sytuacji. Czasem jest tak, że jedno ma pracę, a drugie nie. Albo na odwrót. Kwestia żeby się wspierać, a nie wypominać, 'bo ja Tobie to, albo tamto'. Jeśli jest związek oparty na zaufaniu etc. to rozdzielność majątkowa nijak mi tutaj nie pasuje. Jestem za wspólnym kontem. Ale dobrze mieć do tego zachowany jakiś grosz 'na czarną godzinę'
|
|
|
|
#415 | |
|
Paul's girl
|
a gdzie tam
gapiłam się jak cielę na malowane wrota i tylko było: "Pół kilograma truskawek poproszę " Cytat:
![]() aż się Ciebie czasem boję normalnie nie zaginęła Ci kiedyś siostra starsza?
|
|
|
|
|
|
#416 | ||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak bardzo starsza? Wydawało mi się, że na tym wątku króluję jeśli chodzi o wiek
|
|
|
|
#417 |
|
Paul's girl
|
bo często piszesz to co ja chciałabym napisać więc ja już nie piszę bo Ty napisałaś to, co ja chciałam napisać
![]() mam 31 lat
|
|
|
|
|
#418 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
no to się musim ustawić na wódkę ![]() Skąd jesteś ? ![]() No to fakt, jesteś starsza - mam 26 lat ![]()
|
|
|
|
#419 |
|
Paul's girl
|
Wroclove
|
|
|
|
|
#420 |
|
Lux Mundi
|
Dobry wybór
najlepsze imprezy zaliczam we Wro ![]() Szkoda, że moja Przyjaciółka w listopadzie przenosi się do Szczecina
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

?
Moj dlugoletni przyjaciel zerwal niedawno z dziewczyna, chyba szuka pocieszenia i zaczal mnie podrywac
potrzebny mu teraz jest przyjaciel.

\

to nie ciuch, który nosisz świadczy o Tobie - to TY nadajesz znaczenie rzeczy, którą masz na sobie