|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
kobieto, to sporo nakładasz tego na twarz, bo rozumiem, że to wszystko na raz?
ja punktowo uwielbiam olejek z drzewa herbacianego ![]() znowu mam zakwasy
|
|
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam dzisiaj turbospalanie, pozniej pospamowałam się i zrobiłam tartę z jabłkami, ktora jest teraz w piekarniku
chcialam wstać dzisiaj wcześniej, żeby wyrobic się z tym przed 13, no ale cóż
|
|
|
|
|
#1024 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przede mną jeszcze testowanie kawowej (może jutro) i potem któraś z moich ziołowych, a później znów dam szansę octowej i dam im wyschnąć swobodnieCytat:
nie robiłam jeszcze nigdy tarty, a lubię piec
Cele: * 58,5kg * gładka cera * lśniące włosy * A6W 6 /42 * 8min. ABS 6, * 8min. buns 6 Dbam o siebie z Wizażankami Edytowane przez la_chica Czas edycji: 2012-09-09 o 15:50 |
||
|
|
|
|
#1025 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Tyle, że nie są to rzeczy które czuć na twarzy- takich to się ma po jednej warstwie dość. A niestety nie znalazłam jeszcze kremu, który ma wszystko czego mi trzeba. A znowu sam hialuron z olejkiem to też za mało na dłuższą metę. Tylko, że te sera to tymczasowa kuracja, później zostanie hialuron z odrobiną olejku i lekki krem. Niestety tu klimatyzacja, tam słońce przygrzeje - filtrów używam, ale nie zmienia to faktu, że wysuszona się czuje i muszę wcierać to i owo. W krajach mocno południowych to dopiero bym miała jazdę z pielęgnacją. No i niestety moja wege dieta też ma braki składnikowe, a to też się na skórze odbija. Tż łyka kolagen, ale u mnie nie ma takiej opcji. ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
Mówiłam wam jak sobie kiedyś wkręciłam, że paczka masła ma 100 gram i dałam 2 paczki? A nawet wyszło jadalne tylko baardzo maślane
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-09-09 o 16:06 |
||
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tartę robiłam juz z malinami i jeżynami i wyszła spoko, tylko jak dla mnie za mało słodka ta która teraz mam w piecu jest zaś z przepisu tej dziewczyny, ktora gra w na wspolnej i prowadzi bloga xD generaln ie nie lubię jabłek w ciesnie, ale może domownikom posmakuje, ja jesc nawet nie musze ![]() szukam przepisu na jakies fajne babeczki, ale przy ktorych nie musiałabym spedzic pol dnia
|
|
|
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to na pewno wina suszarki no chyba, że za dużo dałaś tego octu- wystarczą 2 łyżki na litr wodyjakie płukanki ziołowe robisz?
|
|
|
#1028 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Wam
![]() ghana mam nadzieje, ze z sercem bedzie ok co do Mamy to nie zmienisz jej podejscia . natomiast zanim poszlabym do psychiatry czy psychologa zrobilabym na Twoim miejscu wszytskie badania z uwzgeldnieniem ct glowy ( o ile sie orientuje wykryje nieprawidlowosci latwiej i lepiej niz wiele miesiecy terapii na poczatek) , no i zbadalabym tarczyce. przy chorobie tarczycy ludzie odczuwaja czesto objawy nerwci/depresji a nawet moga cierpiec na urojenia . nie mialabym pojecia, ze cos takiego moze sie zdarzyc gdyby nie to, ze zachorowla znajoma mojej Mamy. szkoda, ze najpierw faszerowali ja zbednymi lekami zamiast zaczac od badan . poza tym moge dodac od siebie, ze moja rodzina tez odstraszala mnie od leczenia mojej choroby ( akurat ortopedyczne rzeczy) i sprzeciw ich woli ( mimo wojen) to byla najlepsza decyzjakobieto ja chyba tez mam to swiecenie po takich pudrach, mozesz mi w takim razie dac namiary na wlasciwy ??w ogole z tego co piszesz mamy podobne cery chyba natomiast u mnie grzywka z rana jest koszmarem , chociaz mecze sie od niemal zawsze ( teraz troche zapuscilam i podcielam nawykowo )calkiem zapuszczac tez bym nie chciala , kazda w nich wygladala idiotycznie![]() kitka a ile placilas za te w dzieciecym odkad cwicze uniwerslane i male mi zjezdzaja a marza mi sie takie z zamkami![]() loluska swietne ciuchy. kurcze nawet nie wiedzialam jaka modna bylam jak w podstawowce Mama dawala mi swoje ciuchy sprzed lat , teraz doceniam ![]() caate swietny opis wycieczki na blogu , wlosy tez swietneudanej niedzieli, lece robic obiad i zajadac s ie czekoladowymi mufinkami mojej sis![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
#1029 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() szarlotkę też lubię, muszę z lodami i bitą śmietaną kiedyś zrobić Cytat:
![]() ooo u mnie by to nie przeszło ![]() Cytat:
![]() a ziołowe robię ze skrzypu, pokrzywy i szałwii (każda osobno, czasem skrzyp+pokrzywa) - sypię łyżkę - dwie ziół do miseczki, zalewam wrzątkiem, parzę tyle ile podano na opakowaniu, przecedzam, stygnie, no i płuczę chłodną płukanką koszt takiej saszetki to na d o z . pl niecałe 2zł, a jest wydajna
|
|
|
#1030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja byłam u Tż niedawno mnie przywiózł ![]() Kupiłam sobie zielony - szmaragdowy lakier z Golden rose marzyłam o nim patrzę a tu za 6zł były I maseczki Daxa perfekta z aloesem są w Tesco za 0,95zł |
||
|
|
|
|
#1031 | |||
|
Zakorzenienie
|
jak na mnie to sporo:
balerinki x5 (czarne, bezowo czarne, zielono bezowe, zielono czarne, czerwone) zielone szpilki alpecin tonik x2 czerwone spodnie h&m marynarka koralowa i blazer w paski z mosquito bhringraj olejek serum a+e biovax maska organique maska seboradin etui na telefon dywaniki do auta ![]() no i wiadomo teraz szarpnelam sie na oc z ac, wymiane olejow itp, wiec sobie pozwolilam o sporo za duzo ale moja lista jest jeszcze dluga, to wolalam jej nie przeciagac![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja przestaje farbowac, czekam na spory odrost i dopiero wtedy zaczne, tak aby omijac odrost, w ten sposob po x latach, dojde do naturalnych ![]() Cytat:
|
|
|
#1032 |
|
Wtajemniczenie
|
caate moja sis chcac wrocic do naturalek z czerni bez farby ( proponowalam
), sciela sie na krociotko, a potem pol roku meczyla sie z odrostem jeszcze ,ale zapuscila od zera doslownie swoje![]() ja swoich naturalek bym nie chciala , sa za spokojne jak na mnie , co tam kasztan, ja lubie ogien
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel Edytowane przez julianna-p Czas edycji: 2012-09-09 o 22:36 |
|
|
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i bede powoli, powoli dochodzic do celu, czyli ochladzac to co jest farbowane raz na jakis czas, a odrost niech sobie rosnie, zdrowy i mocny dla moich wlosow farba to zlo, jeszcze gdybam nad henna, bo z natury sa cienkie i delikatne, ale henny sa wszystkie taaakie ciemne, a ja swietnie sie czuje w poziomie 7
|
|
|
#1034 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja dopiero jak przeszlam na farby bez amoniaku widze jak moim wlosom szkodzily zwykle farby
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak na razie po tej małej dawce tabletki czuję się wyśmienicie, więc może faktycznie trafiony lek, a biorę najmniejszą z możliwych dawek więc skoro na razie jest ok i n ie chcę o tym myśleć, bo włąsnie rpzez to myślenie później wsyzstko mnie boli, taka świrnięta jestem wszystko się okazę na kontroli w piątek ![]() a ciasto wyszło mi super, sprobowałam i nie żałuję m oj TŻ zjadł połowę, chcoiaz narzekał , że za słodkie ![]() chcę iśc już się obciąć i pofarbować, ale nie wiem czy jest sens , bo musiałabym sobie fragment pominac ze wzgledu na ten pieprzyk i nie wiem co robic..
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-09-09 o 23:49 |
|
|
|
|
|
#1036 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzisiaj zerkne w chinskim i jakis malych sklepikach - moze cos znajdeCytat:
Ja tez musze uzypelnic szafe na jesien Hej ![]() Jade dzis po okulary i juz sie nie moge doczekac. Mam w planach duuze zakupy, bo stwierdzilam ze nie mam sie w co ubierac jak sie chlodniej zrobi. Poza tym potrzebuje troche rzeczy na zajecia w szkole, wiec musze drogierie jasmin odwiedzic. I zaraz zrobie zamowienia na doz, bo tztowi sie krem konczy. |
||
|
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja w ten weekend byłam nad morzem, bo cudowna pogoda była. Kupiłam lakier z Essence (kolor w załączniku) i planuje kupić baleriny, bo widziałam w H&M za 10e. Tylko nie było mojego rozmiaru.
|
|
|
#1038 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Oprócz minerałów nie wyczaiłam nic bez talku Tylko przypadkiem nie kupuj pseudomineralnego astrora i innych wynalazków. Podkład, który moja skóra toleruje to rimmel match perfection w słoiczku, teraz mam jakieś próbki z douglasa, może coś jeszcze da radę. Boujuris miał jakiś podkład bez talku, silikonów itd, ale nałożenie tego to wyższa szkoła jazdy. Moja koleżanka kiedyś miała równy i ładny kolor skóry- w sumie z podkładem czy bez wyglądała tak samo, ale jej wtedy zazdrościłam ![]() No i będę mieć próbki z meow, wybrałam takie kryjące, ciekawe jak zadziałają. A co do cienkich grzywek- nosiłam w podstawówce i na początku gimnazjum, więc jeszcze mogę sobie wybaczyć caate: niezła ilość balerinek po jakiejś fajnie cenie dorwałaś.A mosquito ma czasami fajne rzeczy, tylko jakoś średnio lubię zakupy internetowe ubrań. Fakt, są podane wymiary, tylko ludzie też w różnych miejsach niestety mierzą talię czy biodra i są problemy. Ale ogólnie muszę zobaczyć co tam mają, może chociaż rzeczy nie są przykrótkie. (jak to np w h&m czy reserved gdzie na długość musiałabym brać rzeczy 2 rozmiary większe) ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-09-10 o 11:44 |
|||
|
|
|
|
#1039 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie kus ![]() Cytat:
![]() Cytat:
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-09-10 o 12:03 |
|||
|
|
|
|
#1040 |
|
Wtajemniczenie
|
kobieto ja w sumie uzywalam mineralow z edm mialam i mam jeszcze wlasnie przez kolory
... teraz powli wracam do edm, ale ostatnio sluzyl mi tez podklad revlonu dla tlustej skorytego rimmela mialam i niestety, ale nos mi zapychal a ja wygladam podobnie w pudrze/podkladzie i bez najwiekszy problem mam z cieniami pod oczami caate dla mnie to kolor cieply, ale dziewczyna mowila, ze zimny wiec kazdy widzi co lubi a odpis na reklamacje jest niedopuszczalny, dalabym na wykop cala sytuacje , konieczniemala czarna udanych zakupow ![]() ghana to sie nazywa wlasnie potega podswiadomosci ![]() ja wczoraj zlozylam mini zamowienie na mazidlach i juz widze, ze kilku rzeczy zapomnialam teraz pytanie nie zwiazane z tematem, ale czy ktoras z Was ma moze psa, ktorego karmi BARFem?? zaczynam rozwazac ta opcje u mojego psiaka
|
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje.
Kolor to: 107 naughty and pink! tylko w Belgii mają inne buteleczki i trochę większe 8 ml., ale chyba w Pl są takie same kolory.
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() moj dermatolog ma wolne, wiec nie musialam przekladac elektrokoagulacji, tylko mam ją w ostatnią srode wrzesnia moze jakos uda sie pofarbowac włosy z pominieciem nieszczesnego pieprzyka
|
|
|
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ziołowych płukanek trochę się boję szczerze mówiąc bo przeczytałam, że pokrzywa może zabarwić blond włosy na zielono polecicie mi jakiś fajny zapach tak ok. 50 zł, może być 15 ml? niezbyt lekki bo na jesień i zimę, ale z nutami cytrusowymi np. czerwoną pomarańczą czy grejfrutem
Edytowane przez asiulka123 Czas edycji: 2012-09-10 o 15:26 |
|
|
|
|
|
#1044 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i zawsze słyszałam mnóstwo komplementów na jego temat, od facetów szczególnie
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie ten zapach przyprawia o mdłości xD ale może akurat na mojej skórze tak brzydko 'odbieraq' generalnie nie wiem czy wy też tak macie, ale zawsze jak jade na uczeln ie rano autobusem, jeszcze taka zamulona i poddenerowowana jak zwykle i siadzie obok mnie ktos od kogo dośc mocno czuć perfumy to musze się powstrzymać przed zwymiotowaniem mimo, że zapach który czuję jest ładny i np sama taki mam czesto msuze wysiasc wczesn iej i sie rpzejsc bo czesto jestem o krok od zweymiotowania xDna 'mistrzyni makijazu' wlacze sobie turbospalanie ;D
|
|
|
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
mam beyonce heat rush ( kończy mi się) i jest bardzo ładny, ale mam wrażenie że trochę nietrwały
![]() obczaiłam takie perfumy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...queen-edt.html
|
|
#1047 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1048 |
|
Wtajemniczenie
|
Co polecicie na suche usta? Zaczęłam niedawno kurację retinoidami i niestety strasznie mi się wysuszyły, nakładam na nie miód, jednak nie daje to zbyt zadowalających efektów..
Jutro koniecznie muszę iść po coś do nawilżenia, ale nie wiem czy wziąć wazelinę z Ziaji, Carmex, Tisane, jakąś pomadkę ochronną czy jeszcze coś innego.. Doradźcie
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i keidys bylam mega zadowolona z pomadki Oeparol - moja mama do tej pory sobie ją kupuje, czasem jej podkradam i też jestem zachwycona efektami
|
|
|
|
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ...ale Ty na usta tez nakladasz swoj krem? bo troche ciezko mi zrozumiec, a sama jestem ciagle leczona retinoidami, to cos wiem na ten temat; jutro wita mnie stomatolog i usuwanie kapturka dziaslowego, tak sie boje, bo pozniej caly dzien w pracy i to do pozna
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-09-10 o 18:37 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.

. nie mialabym pojecia, ze cos takiego moze sie zdarzyc gdyby nie to, ze zachorowla znajoma mojej Mamy. szkoda, ze najpierw faszerowali ja zbednymi lekami zamiast zaczac od badan
. poza tym moge dodac od siebie, ze moja rodzina tez odstraszala mnie od leczenia mojej choroby ( akurat ortopedyczne rzeczy) i sprzeciw ich woli ( mimo wojen) to byla najlepsza decyzja

), sciela sie na krociotko, a potem pol roku meczyla sie z odrostem jeszcze ,ale zapuscila od zera doslownie swoje
Ja tez musze uzypelnic szafe na jesien 
Jutro koniecznie muszę iść po coś do nawilżenia, ale nie wiem czy wziąć wazelinę z Ziaji, Carmex, Tisane, jakąś pomadkę ochronną czy jeszcze coś innego.. Doradźcie