Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-09, 12:43   #1021
asiulka123
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez la_chica Pokaż wiadomość

mango&tiare nie używałam, dzisiaj drugie podejście do karite + dodała żel aloesowy, zobaczymy jak się spisze dziś.
Tobie płukanka octowa trochę spusza włosy bo mi się to zdarzyło wczoraj? (może za dużo octu dałam)

miłej niedzieli Piękne
nie, nie spuszyła mi w żadnym wypadku przeciwnie, fajnie wygładziła

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-09, 12:49   #1022
samaraNW
Zakorzenienie

kobieto, to sporo nakładasz tego na twarz, bo rozumiem, że to wszystko na raz?

ja punktowo uwielbiam olejek z drzewa herbacianego no i też dodaję go do maseczek

znowu mam zakwasy ćwiczę regularnie, więc mogłyby dać mi już spokój
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-09, 15:05   #1023
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

zrobiłam dzisiaj turbospalanie, pozniej pospamowałam się i zrobiłam tartę z jabłkami, ktora jest teraz w piekarniku chcialam wstać dzisiaj wcześniej, żeby wyrobic się z tym przed 13, no ale cóż
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-09, 15:49   #1024
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
nie, nie spuszyła mi w żadnym wypadku przeciwnie, fajnie wygładziła
w sumie musiałam trochę je podsuszyć suszarką więc pewnie to dlatego, dziś też musiałam, jakoś nie mają okazji schnąć swobodnie przede mną jeszcze testowanie kawowej (może jutro) i potem któraś z moich ziołowych, a później znów dam szansę octowej i dam im wyschnąć swobodnie dziś zresztą już nie są takie spuszone więc to na pewno wina suszenia.
Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
zrobiłam dzisiaj turbospalanie, pozniej pospamowałam się i zrobiłam tartę z jabłkami, ktora jest teraz w piekarniku chcialam wstać dzisiaj wcześniej, żeby wyrobic się z tym przed 13, no ale cóż
ja kiedyś zrobię z białą czekoladą i malinami
nie robiłam jeszcze nigdy tarty, a lubię piec
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami

Edytowane przez la_chica
Czas edycji: 2012-09-09 o 15:50
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-09, 16:00   #1025
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
kobieto, to sporo nakładasz tego na twarz, bo rozumiem, że to wszystko na raz?
To znaczey nie tak, że bez sekundy przerwy. Między tym serum na całą twarz a kremem chwilę odczekuje.

Tyle, że nie są to rzeczy które czuć na twarzy- takich to się ma po jednej warstwie dość. A niestety nie znalazłam jeszcze kremu, który ma wszystko czego mi trzeba. A znowu sam hialuron z olejkiem to też za mało na dłuższą metę.

Tylko, że te sera to tymczasowa kuracja, później zostanie hialuron z odrobiną olejku i lekki krem.

Niestety tu klimatyzacja, tam słońce przygrzeje - filtrów używam, ale nie zmienia to faktu, że wysuszona się czuje i muszę wcierać to i owo.

W krajach mocno południowych to dopiero bym miała jazdę z pielęgnacją.

No i niestety moja wege dieta też ma braki składnikowe, a to też się na skórze odbija.
Tż łyka kolagen, ale u mnie nie ma takiej opcji.

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:

Ja kupiłam formę to muszę w końcu zrobić. Ostatnio najbardziej lubię szarlotkę/jabłecznik na kruchym cieście.
Mówiłam wam jak sobie kiedyś wkręciłam, że paczka masła ma 100 gram i dałam 2 paczki?
A nawet wyszło jadalne tylko baardzo maślane

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-09-09 o 16:06
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-09, 16:12   #1026
ghana
Zakorzenienie

Cytat:

ja też lubię bardziej piec, zdecydowanie lepiej mi to idzie niż jakieś obiadki itp
tartę robiłam juz z malinami i jeżynami i wyszła spoko, tylko jak dla mnie za mało słodka ta która teraz mam w piecu jest zaś z przepisu tej dziewczyny, ktora gra w na wspolnej i prowadzi bloga xD

generaln ie nie lubię jabłek w ciesnie, ale może domownikom posmakuje, ja jesc nawet nie musze

szukam przepisu na jakies fajne babeczki, ale przy ktorych nie musiałabym spedzic pol dnia
Stary 2012-09-09, 16:49   #1027
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie musiałam trochę je podsuszyć suszarką więc pewnie to dlatego, dziś też musiałam, jakoś nie mają okazji schnąć swobodnie przede mną jeszcze testowanie kawowej (może jutro) i potem któraś z moich ziołowych, a później znów dam szansę octowej i dam im wyschnąć swobodnie dziś zresztą już nie są takie spuszone więc to na pewno wina suszenia.

to na pewno wina suszarki dlatego ja nigdy nie suszę całych włosów bo zawsze będę mieć puch no chyba, że za dużo dałaś tego octu- wystarczą 2 łyżki na litr wody

jakie płukanki ziołowe robisz?

Stary 2012-09-09, 19:23   #1028
julianna-p
Wtajemniczenie

hej Wam

ghana mam nadzieje, ze z sercem bedzie ok,
co do Mamy to nie zmienisz jej podejscia, musisz po prostu je zaakceptowac i robic po swojemu. natomiast zanim poszlabym do psychiatry czy psychologa zrobilabym na Twoim miejscu wszytskie badania z uwzgeldnieniem ct glowy ( o ile sie orientuje wykryje nieprawidlowosci latwiej i lepiej niz wiele miesiecy terapii na poczatek) , no i zbadalabym tarczyce. przy chorobie tarczycy ludzie odczuwaja czesto objawy nerwci/depresji a nawet moga cierpiec na urojenia. nie mialabym pojecia, ze cos takiego moze sie zdarzyc gdyby nie to, ze zachorowla znajoma mojej Mamy. szkoda, ze najpierw faszerowali ja zbednymi lekami zamiast zaczac od badan. poza tym moge dodac od siebie, ze moja rodzina tez odstraszala mnie od leczenia mojej choroby ( akurat ortopedyczne rzeczy) i sprzeciw ich woli ( mimo wojen) to byla najlepsza decyzja

kobieto ja chyba tez mam to swiecenie po takich pudrach, mozesz mi w takim razie dac namiary na wlasciwy??
w ogole z tego co piszesz mamy podobne cery chyba
natomiast u mnie grzywka z rana jest koszmarem, chociaz mecze sie od niemal zawsze ( teraz troche zapuscilam i podcielam nawykowo )
calkiem zapuszczac tez bym nie chciala. natromiast te cienkie z lat 90 to byly maksymalne porazki, kazda w nich wygladala idiotycznie

kitka a ile placilas za te w dzieciecym odkad cwicze uniwerslane i male mi zjezdzaja a marza mi sie takie z zamkami

loluska swietne ciuchy. kurcze nawet nie wiedzialam jaka modna bylam jak w podstawowce Mama dawala mi swoje ciuchy sprzed lat, teraz doceniam

caate swietny opis wycieczki na blogu, wlosy tez swietne, podobaja mi sie cieple refleksy, to ze nie stanowia czarnej/ciemnej masy co ma wiele ciemnowlosych

udanej niedzieli, lece robic obiad i zajadac s ie czekoladowymi mufinkami mojej sis

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-09, 20:08   #1029
la_chica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja kupiłam formę to muszę w końcu zrobić. Ostatnio najbardziej lubię szarlotkę/jabłecznik na kruchym cieście.
Mówiłam wam jak sobie kiedyś wkręciłam, że paczka masła ma 100 gram i dałam 2 paczki?
A nawet wyszło jadalne tylko baardzo maślane
hehe to nieźle
szarlotkę też lubię, muszę z lodami i bitą śmietaną kiedyś zrobić
Cytat:
ja też lubię bardziej piec, zdecydowanie lepiej mi to idzie niż jakieś obiadki itp
tartę robiłam juz z malinami i jeżynami i wyszła spoko, tylko jak dla mnie za mało słodka ta która teraz mam w piecu jest zaś z przepisu tej dziewczyny, ktora gra w na wspolnej i prowadzi bloga xD

generaln ie nie lubię jabłek w ciesnie, ale może domownikom posmakuje, ja jesc nawet nie musze

szukam przepisu na jakies fajne babeczki, ale przy ktorych nie musiałabym spedzic pol dnia
no ja zdecydowanie pieczenie ogólnie gotować lubię ale obiadki mnie mniej cieszą (przyrządzanie) niż słodkie rzeczy
ooo u mnie by to nie przeszło
Cytat:
to na pewno wina suszarki dlatego ja nigdy nie suszę całych włosów bo zawsze będę mieć puch no chyba, że za dużo dałaś tego octu- wystarczą 2 łyżki na litr wody

jakie płukanki ziołowe robisz?
no za 1.razem tam nalałam sporo bo stwierdziłam, że więcej to lepiej

a ziołowe robię ze skrzypu, pokrzywy i szałwii (każda osobno, czasem skrzyp+pokrzywa) - sypię łyżkę - dwie ziół do miseczki, zalewam wrzątkiem, parzę tyle ile podano na opakowaniu, przecedzam, stygnie, no i płuczę chłodną płukanką
koszt takiej saszetki to na d o z . pl niecałe 2zł, a jest wydajna no i mam poczucie, że naturalnie robię włosom dobrze
* lśniące włosy
* A6W 6 /42
* 8min. ABS 6, * 8min. buns 6
Dbam o siebie z Wizażankami
la_chica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-09, 20:12   #1030
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
wklejam zdjęcia

1 - czarna koszula
2,3 - sweterki
4 - pudrowa transparentna koszula musiałam odpruć kołnierzyk, który był w stylu koloratki, zostało mi jeszcze podszycie

reszta to łowy już strychowe
5- biała transparentna koszula, również odprułam kołnierzyk
6 - kremowa spódniczka z wysokim stanem - leży idealnie
7 - tutaj nie pasuje mi kołnierzyk trochę i zastanawiam się jeszcze nad przeróbką.

Żałuje bardzo że moja mama wyrzucała swoje stare ubrania, bo pewnie jeszcze więcej skarbów bym znalazła
Bardzo fajne ciuszki też by mi się przydało przejrzeć pudła z ubraniami na strychu
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
czesc Piekne

ja tak was czytam o tych cwiczeniach, dbaniu o siebie, to zastanawiam sie, gdzie mi ten zapal znikl

aktualnie to szaleje tylko z zakupami i wracam systematycznie z olejowaniem, bo kupilam bhringraj

CP zmasakrowalo mi cere, wiec zazdroszcze tym co spowodowalo tylko oczyszczanie i bylo okej, ja nawet mialam problem z szyja

ghana, mam nadzieje, ze bedzie dobrze

lece Was poczytac dalej
Hej kupę czasu Cię nie było fajnie że się odezwałaś

Ja byłam u Tż niedawno mnie przywiózł
Kupiłam sobie zielony - szmaragdowy lakier z Golden rose marzyłam o nim patrzę a tu za 6zł były
I maseczki Daxa perfekta z aloesem są w Tesco za 0,95zł
Stary 2012-09-09, 22:06   #1031
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

caate: a co sobie pokupowałaś?[COLOR="Silver"]
jak na mnie to sporo:
balerinki x5 (czarne, bezowo czarne, zielono bezowe, zielono czarne, czerwone)
zielone szpilki
alpecin tonik x2
czerwone spodnie h&m
marynarka koralowa i blazer w paski z mosquito
bhringraj olejek
serum a+e biovax
maska organique
maska seboradin
etui na telefon
dywaniki do auta

no i wiadomo teraz szarpnelam sie na oc z ac, wymiane olejow itp, wiec sobie pozwolilam o sporo za duzo ale moja lista jest jeszcze dluga, to wolalam jej nie przeciagac

Cytat:
cześć

suszarka z jonizacją prostuje włosy pierwsze słyszę (jestem sporo do tyłu), kupiłabym w takim razie zamiast nowej prostownicy, żeby ich tak nie niszczyć! a czy na zdjęciach aktualnych na blogu masz włosy zrobione suszarką i końcówki prostownicą, czy całość to efekt prostownicy?
czytałam Twoją opinię na kwc i bardzo mnie przekonuje
jasne, ze pomaga. od tego jest, wygladza luske wlosa, zamyka. tak samo jak lubie prostownice z jonizacja, tak i bez suszarki sie nie obedzie. przynajmniej puchu nie mam na glowie. te na blogu to sa prostowane suszarka, bez uzycia prostownicy

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
hej Wam

caate swietny opis wycieczki na blogu, wlosy tez swietne, podobaja mi sie cieple refleksy, to ze nie stanowia czarnej/ciemnej masy co ma wiele ciemnowlosych

udanej niedzieli, lece robic obiad i zajadac s ie czekoladowymi mufinkami mojej sis
dziekuje
ja przestaje farbowac, czekam na spory odrost i dopiero wtedy zaczne, tak aby omijac odrost, w ten sposob po x latach, dojde do naturalnych

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Bardzo fajne ciuszki też by mi się przydało przejrzeć pudła z ubraniami na strychu

Hej kupę czasu Cię nie było fajnie że się odezwałaś

Ja byłam u Tż niedawno mnie przywiózł
Kupiłam sobie zielony - szmaragdowy lakier z Golden rose marzyłam o nim patrzę a tu za 6zł były
I maseczki Daxa perfekta z aloesem są w Tesco za 0,95zł
tez sie ciesze, ze juz jestem
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-09, 22:34   #1032
julianna-p
Wtajemniczenie

caate moja sis chcac wrocic do naturalek z czerni bez farby ( proponowalam ), sciela sie na krociotko, a potem pol roku meczyla sie z odrostem jeszcze ,ale zapuscila od zera doslownie swoje. metody nie polecam, aczkolwiek skuteczna
ja swoich naturalek bym nie chciala , sa za spokojne jak na mnie , co tam kasztan, ja lubie ogien

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel

Edytowane przez julianna-p
Czas edycji: 2012-09-09 o 22:36
Stary 2012-09-09, 22:46   #1033
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate moja sis chcac wrocic do naturalek z czerni bez farby ( proponowalam ), sciela sie na krociotko, a potem pol roku meczyla sie z odrostem jeszcze ,ale zapuscila od zera doslownie swoje. metody nie polecam, aczkolwiek skuteczna
ja swoich naturalek bym nie chciala , sa za spokojne jak na mnie , co tam kasztan, ja lubie ogien
dlatego ja za zadne skarby, nie chce scinac wiecej niz wlosy tego wymagaja
i bede powoli, powoli dochodzic do celu, czyli ochladzac to co jest farbowane raz na jakis czas, a odrost niech sobie rosnie, zdrowy i mocny

dla moich wlosow farba to zlo, jeszcze gdybam nad henna, bo z natury sa cienkie i delikatne, ale henny sa wszystkie taaakie ciemne, a ja swietnie sie czuje w poziomie 7
Stary 2012-09-09, 23:06   #1034
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
dlatego ja za zadne skarby, nie chce scinac wiecej niz wlosy tego wymagaja
i bede powoli, powoli dochodzic do celu, czyli ochladzac to co jest farbowane raz na jakis czas, a odrost niech sobie rosnie, zdrowy i mocny

dla moich wlosow farba to zlo, jeszcze gdybam nad henna, bo z natury sa cienkie i delikatne, ale henny sa wszystkie taaakie ciemne, a ja swietnie sie czuje w poziomie 7
na hennach sie nie znam, ale widzialam ostatnio jasny braz i moim zdaniem dziewczynie w hurtowni wlasnie poziom 7 wyszedl
ja dopiero jak przeszlam na farby bez amoniaku widze jak moim wlosom szkodzily zwykle farby, ale polecam wszytskie bez amoniaku , sliczne brazy ma artego one60nine

Stary 2012-09-09, 23:47   #1035
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
hej Wam

ghana mam nadzieje, ze z sercem bedzie ok,
co do Mamy to nie zmienisz jej podejscia, musisz po prostu je zaakceptowac i robic po swojemu. natomiast zanim poszlabym do psychiatry czy psychologa zrobilabym na Twoim miejscu wszytskie badania z uwzgeldnieniem ct glowy ( o ile sie orientuje wykryje nieprawidlowosci latwiej i lepiej niz wiele miesiecy terapii na poczatek) , no i zbadalabym tarczyce. przy chorobie tarczycy ludzie odczuwaja czesto objawy nerwci/depresji a nawet moga cierpiec na urojenia. nie mialabym pojecia, ze cos takiego moze sie zdarzyc gdyby nie to, ze zachorowla znajoma mojej Mamy. szkoda, ze najpierw faszerowali ja zbednymi lekami zamiast zaczac od badan. poza tym moge dodac od siebie, ze moja rodzina tez odstraszala mnie od leczenia mojej choroby ( akurat ortopedyczne rzeczy) i sprzeciw ich woli ( mimo wojen) to byla najlepsza decyzja
dziękuję za radę jak na razie po tej małej dawce tabletki czuję się wyśmienicie, więc może faktycznie trafiony lek, a biorę najmniejszą z możliwych dawek więc skoro na razie jest ok i n ie chcę o tym myśleć, bo włąsnie rpzez to myślenie później wsyzstko mnie boli, taka świrnięta jestem wszystko się okazę na kontroli w piątek

a ciasto wyszło mi super, sprobowałam i nie żałuję m oj TŻ zjadł połowę, chcoiaz narzekał , że za słodkie

chcę iśc już się obciąć i pofarbować, ale nie wiem czy jest sens , bo musiałabym sobie fragment pominac ze wzgledu na ten pieprzyk i nie wiem co robic..

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-09-09 o 23:49
Stary 2012-09-10, 09:29   #1036
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja kuouję albo w h&m ( jakiś czas temu kupiłam tam na dziecięcym dziale takie grube ze złotymi zamkami <3 ) albo... w chińskim sklepie - z tym że te mają miesięczną żywotnośc- ale za to są tanie
u mnie nie h&m, ale bede niedlugo z tz w koszalinie na uczelni to zajedziemy do centrum handlowego i zobacze, bo takie z zamkami chcialabym Dzisiaj zerkne w chinskim i jakis malych sklepikach - moze cos znajde
Cytat:
jak na mnie to sporo:
balerinki x5 (czarne, bezowo czarne, zielono bezowe, zielono czarne, czerwone)
zielone szpilki
alpecin tonik x2
czerwone spodnie h&m
marynarka koralowa i blazer w paski z mosquito
bhringraj olejek
serum a+e biovax
maska organique
maska seboradin
etui na telefon
dywaniki do auta

no i wiadomo teraz szarpnelam sie na oc z ac, wymiane olejow itp, wiec sobie pozwolilam o sporo za duzo ale moja lista jest jeszcze dluga, to wolalam jej nie przeciagac
Ale zakupy Ja tez musze uzypelnic szafe na jesien

Hej
Jade dzis po okulary i juz sie nie moge doczekac. Mam w planach duuze zakupy, bo stwierdzilam ze nie mam sie w co ubierac jak sie chlodniej zrobi. Poza tym potrzebuje troche rzeczy na zajecia w szkole, wiec musze drogierie jasmin odwiedzic. I zaraz zrobie zamowienia na doz, bo tztowi sie krem konczy.

Blog (początki)
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-10, 10:38   #1037
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.
Ja w ten weekend byłam nad morzem, bo cudowna pogoda była.
Kupiłam lakier z Essence (kolor w załączniku) i planuje kupić baleriny, bo widziałam w H&M za 10e. Tylko nie było mojego rozmiaru.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN6215.jpg (57,1 KB, 29 załadowań)

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-10, 11:49   #1038
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

kobieto ja chyba tez mam to swiecenie po takich pudrach, mozesz mi w takim razie dac namiary na wlasciwy??
w ogole z tego co piszesz mamy podobne cery chyba
natomiast u mnie grzywka z rana jest koszmarem, chociaz mecze sie od niemal zawsze ( teraz troche zapuscilam i podcielam nawykowo )
calkiem zapuszczac tez bym nie chciala. natromiast te cienkie z lat 90 to byly maksymalne porazki, kazda w nich wygladala idiotycznie
żebym sama znała
Oprócz minerałów nie wyczaiłam nic bez talku No i plus minerałów taki, że jest duży wybór odcieni.
Tylko przypadkiem nie kupuj pseudomineralnego astrora i innych wynalazków.

Podkład, który moja skóra toleruje to rimmel match perfection w słoiczku, teraz mam jakieś próbki z douglasa, może coś jeszcze da radę.
Boujuris miał jakiś podkład bez talku, silikonów itd, ale nałożenie tego to wyższa szkoła jazdy.

Moja koleżanka kiedyś miała równy i ładny kolor skóry- w sumie z podkładem czy bez wyglądała tak samo, ale jej wtedy zazdrościłam

No i będę mieć próbki z meow, wybrałam takie kryjące, ciekawe jak zadziałają.

A co do cienkich grzywek- nosiłam w podstawówce i na początku gimnazjum, więc jeszcze mogę sobie wybaczyć

caate: niezła ilość balerinek po jakiejś fajnie cenie dorwałaś.
A mosquito ma czasami fajne rzeczy, tylko jakoś średnio lubię zakupy internetowe ubrań. Fakt, są podane wymiary, tylko ludzie też w różnych miejsach niestety mierzą talię czy biodra i są problemy.
Ale ogólnie muszę zobaczyć co tam mają, może chociaż rzeczy nie są przykrótkie. (jak to np w h&m czy reserved gdzie na długość musiałabym brać rzeczy 2 rozmiary większe)

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:

Nieźle, ja tak nie umiem bezinteresownie nic upiec

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Cześć.
Ja w ten weekend byłam nad morzem, bo cudowna pogoda była.
Kupiłam lakier z Essence (kolor w załączniku) i planuje kupić baleriny, bo widziałam w H&M za 10e. Tylko nie było mojego rozmiaru.
ładny, co to za kolor?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-09-10 o 11:44
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-10, 12:02   #1039
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
na hennach sie nie znam, ale widzialam ostatnio jasny braz i moim zdaniem dziewczynie w hurtowni wlasnie poziom 7 wyszedl
ja dopiero jak przeszlam na farby bez amoniaku widze jak moim wlosom szkodzily zwykle farby, ale polecam wszytskie bez amoniaku , sliczne brazy ma artego one60nine
mowisz o chlodnych brazach czy cieplych?
nie kus

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
u mnie nie h&m, ale bede niedlugo z tz w koszalinie na uczelni to zajedziemy do centrum handlowego i zobacze, bo takie z zamkami chcialabym Dzisiaj zerkne w chinskim i jakis malych sklepikach - moze cos znajde

Ale zakupy Ja tez musze uzypelnic szafe na jesien

Hej
Jade dzis po okulary i juz sie nie moge doczekac. Mam w planach duuze zakupy, bo stwierdzilam ze nie mam sie w co ubierac jak sie chlodniej zrobi. Poza tym potrzebuje troche rzeczy na zajecia w szkole, wiec musze drogierie jasmin odwiedzic. I zaraz zrobie zamowienia na doz, bo tztowi sie krem konczy.
dzieki, mam nadzieje, ze i Tobie zakupy sie powioda

Cytat:
caate: niezła ilość balerinek po jakiejś fajnie cenie dorwałaś.
A mosquito ma czasami fajne rzeczy, tylko jakoś średnio lubię zakupy internetowe ubrań. Fakt, są podane wymiary, tylko ludzie też w różnych miejsach niestety mierzą talię czy biodra i są problemy.
Ale ogólnie muszę zobaczyć co tam mają, może chociaż rzeczy nie są przykrótkie. (jak to np w h&m czy reserved gdzie na długość musiałabym brać rzeczy 2 rozmiary większe)

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Nieźle, ja tak nie umiem bezinteresownie nic upiec

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

ładny, co to za kolor?
z tymi marynarkami od nich to jakosc naprawde jestem pod wrazeniem, obsluga nie mila, wymiary...tutaj mam problem, blazer reklamuje od czwartku piszac, ze na aukcji jest podana dlugosc 50cm, a moj ma 41cm, na co dostalam odpowiedz 'taka ich uroda', co mi nieco podnioslo cisnienie, bo 9cm to duzo, po drugie jak maja mi dawac takie odp, to mogli od razu napisac, np.rozm.uniwersalny. trzeba tez uwazac na aukcje, co innego jest w tytule, co innego w opisie. jezeli uda mi sie wywalczyc wymiane tego pasiaka, to bede jak najbardziej zadowolona, jezeli nie, to wole nie myslec

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2012-09-10 o 12:03
Stary 2012-09-10, 12:43   #1040
julianna-p
Wtajemniczenie

kobieto ja w sumie uzywalam mineralow z edm mialam i mam jeszcze wlasnie przez kolory . niestety po operacji baardzo dlugo mialam zmieniony kolor skory wiec w miare ciaglych zmian nie nadazalabym zamawiac... teraz powli wracam do edm, ale ostatnio sluzyl mi tez podklad revlonu dla tlustej skory. cena przystepna, kolory tez ok i tak przetrwalam, ale poniewaz obecnego koloru nie moge nigdzie znalesc szukalam czegos nowego.
tego rimmela mialam i niestety, ale nos mi zapychal...
a ja wygladam podobnie w pudrze/podkladzie i bez najwiekszy problem mam z cieniami pod oczami. natomiast jak wyjde na miasto bez podkladu to niestety , ale mam tak podrazniona skore , ze masakra

caate dla mnie to kolor cieply, ale dziewczyna mowila, ze zimny wiec kazdy widzi co lubi ...
a odpis na reklamacje jest niedopuszczalny, dalabym na wykop cala sytuacje, koniecznie

mala czarna udanych zakupow

ghana to sie nazywa wlasnie potega podswiadomosci

ja wczoraj zlozylam mini zamowienie na mazidlach i juz widze, ze kilku rzeczy zapomnialam, okropnosc
teraz pytanie nie zwiazane z tematem, ale czy ktoras z Was ma moze psa, ktorego karmi BARFem?? zaczynam rozwazac ta opcje u mojego psiaka

Stary 2012-09-10, 12:54   #1041
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:

ładny, co to za kolor?
Dziękuje.
Kolor to: 107 naughty and pink! tylko w Belgii mają inne buteleczki i trochę większe 8 ml., ale chyba w Pl są takie same kolory.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-10, 12:59   #1042
ghana
Zakorzenienie

dzien dobry
moj dermatolog ma wolne, wiec nie musialam przekladac elektrokoagulacji, tylko mam ją w ostatnią srode wrzesnia moze jakos uda sie pofarbowac włosy z pominieciem nieszczesnego pieprzyka
Stary 2012-09-10, 15:24   #1043
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:

no za 1.razem tam nalałam sporo bo stwierdziłam, że więcej to lepiej

a ziołowe robię ze skrzypu, pokrzywy i szałwii (każda osobno, czasem skrzyp+pokrzywa) - sypię łyżkę - dwie ziół do miseczki, zalewam wrzątkiem, parzę tyle ile podano na opakowaniu, przecedzam, stygnie, no i płuczę chłodną płukanką
koszt takiej saszetki to na d o z . pl niecałe 2zł, a jest wydajna no i mam poczucie, że naturalnie robię włosom dobrze
heh... też lubię czasem przedobrzyć, ale akurat z octem uważam bo wiem że może wysuszyć

ziołowych płukanek trochę się boję szczerze mówiąc bo przeczytałam, że pokrzywa może zabarwić blond włosy na zielono także z nimi nie eksperymentuję ale mam za to ochotę na inne płukanki np. z lnu albo aloesową

polecicie mi jakiś fajny zapach tak ok. 50 zł, może być 15 ml?
niezbyt lekki bo na jesień i zimę, ale z nutami cytrusowymi np. czerwoną pomarańczą czy grejfrutem

Edytowane przez asiulka123
Czas edycji: 2012-09-10 o 15:26
Stary 2012-09-10, 15:47   #1044
weronika7
Wtajemniczenie

Cytat:
polecicie mi jakiś fajny zapach tak ok. 50 zł, może być 15 ml?
niezbyt lekki bo na jesień i zimę, ale z nutami cytrusowymi np. czerwoną pomarańczą czy grejfrutem
ja polecam Beyonce Heat (tą pierwszą wersję- czerwoną). Zapach piękny (wg mnie ) i zawsze słyszałam mnóstwo komplementów na jego temat, od facetów szczególnie
Stary 2012-09-10, 16:21   #1045
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika7 Pokaż wiadomość
ja polecam Beyonce Heat (tą pierwszą wersję- czerwoną). Zapach piękny (wg mnie ) i zawsze słyszałam mnóstwo komplementów na jego temat, od facetów szczególnie
serio ? mnie ten zapach przyprawia o mdłości xD ale może akurat na mojej skórze tak brzydko 'odbieraq' generalnie nie wiem czy wy też tak macie, ale zawsze jak jade na uczeln ie rano autobusem, jeszcze taka zamulona i poddenerowowana jak zwykle i siadzie obok mnie ktos od kogo dośc mocno czuć perfumy to musze się powstrzymać przed zwymiotowaniem mimo, że zapach który czuję jest ładny i np sama taki mam czesto msuze wysiasc wczesn iej i sie rpzejsc bo czesto jestem o krok od zweymiotowania xD

na 'mistrzyni makijazu' wlacze sobie turbospalanie ;D
Stary 2012-09-10, 16:53   #1046
asiulka123
Zakorzenienie

mam beyonce heat rush ( kończy mi się) i jest bardzo ładny, ale mam wrażenie że trochę nietrwały

obczaiłam takie perfumy

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...queen-edt.html

Stary 2012-09-10, 16:57   #1047
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
serio ? mnie ten zapach przyprawia o mdłości xD ale może akurat na mojej skórze tak brzydko 'odbieraq' generalnie nie wiem czy wy też tak macie, ale zawsze jak jade na uczeln ie rano autobusem, jeszcze taka zamulona i poddenerowowana jak zwykle i siadzie obok mnie ktos od kogo dośc mocno czuć perfumy to musze się powstrzymać przed zwymiotowaniem mimo, że zapach który czuję jest ładny i np sama taki mam czesto msuze wysiasc wczesn iej i sie rpzejsc bo czesto jestem o krok od zweymiotowania xD

na 'mistrzyni makijazu' wlacze sobie turbospalanie ;D
ja ostatnio zwymiotowałam na zapach mydła a długo nie mogłam dojsc po czym boli mnie głowa i mi nie dobrze... a juz o ludziach, którzy pachną mocno czasami nawet za mocno... nie wspomnę, w takich sytuacjach szukam jak najszybciej tic taców w torebce bo jedynie to mi pomoze
Stary 2012-09-10, 17:42   #1048
weronika7
Wtajemniczenie

Co polecicie na suche usta? Zaczęłam niedawno kurację retinoidami i niestety strasznie mi się wysuszyły, nakładam na nie miód, jednak nie daje to zbyt zadowalających efektów.. Jutro koniecznie muszę iść po coś do nawilżenia, ale nie wiem czy wziąć wazelinę z Ziaji, Carmex, Tisane, jakąś pomadkę ochronną czy jeszcze coś innego.. Doradźcie
Stary 2012-09-10, 18:25   #1049
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Co polecicie na suche usta? Zaczęłam niedawno kurację retinoidami i niestety strasznie mi się wysuszyły, nakładam na nie miód, jednak nie daje to zbyt zadowalających efektów.. Jutro koniecznie muszę iść po coś do nawilżenia, ale nie wiem czy wziąć wazelinę z Ziaji, Carmex, Tisane, jakąś pomadkę ochronną czy jeszcze coś innego.. Doradźcie
zawsze używałam Carmexu, ale odkąd moje usta się od niego uzależn iły i były bardziej wysuszone niz przed jego stosowaniem - dałam sobie z nim siana. Teraz mam pomadkę z alterry i na aktualną pogodę jest świetna. Wiadomo, w trakcie seozonu zimowego pewnie kupie tisane w słoiczku, bo wydaje mi się, że ma lepszy efekt niż alterra a i keidys bylam mega zadowolona z pomadki Oeparol - moja mama do tej pory sobie ją kupuje, czasem jej podkradam i też jestem zachwycona efektami
Stary 2012-09-10, 18:35   #1050
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
mi pomogl blistex, to taka masc w tubce do kupienia np. w doz
...ale Ty na usta tez nakladasz swoj krem? bo troche ciezko mi zrozumiec, a sama jestem ciagle leczona retinoidami, to cos wiem na ten temat;

jutro wita mnie stomatolog i usuwanie kapturka dziaslowego, tak sie boje, bo pozniej caly dzien w pracy i to do pozna

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2012-09-10 o 18:37
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości