Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :) - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-09-14, 22:27   #2821
sayurii
Zakorzenienie

Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość
besss kitu
No dokładnie, piła rulez, noi jeszcze na Małysza był szał. Szkoda, że paraolimpijczyków nikt nie żegnał, meczy ręcznej jakos też w tv nie widzę

Buc chyba se przeczytał o moim niecnym planie pozbycia się go coś się warczący zrobił nagle i płaczliwy i wyszedł i on nie wie kiedy wróci ^^ a miałam pisać na biało, tylko mi się nie chciało...
No, ale Małysz akurat sobie zasłużył żeby go wielbiono A piłka nozna? Zero sukcesów przez ostatnie lata, a ile kasy na to leci
A jeśli chodzi o paraolimpijczyków to brak mi słow, przykro strasznie ;/

To on podczytuje co tu piszesz?

Cytat:
Napisane przez beforeyou Pokaż wiadomość
Masz może linka , żeby zobaczyć plakat tego maratonu ?
Pewnie
http://www.facebook.com/events/216356351827521/
sayurii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 22:28   #2822
Nerchie
Zakorzenienie

Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)

po jakim czasie od @ waga przestaje kłamać? :P

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 22:33   #2823
AnnaAda
Rozeznanie

GG do AnnaAda

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość
Witaj w klubie, Siostro... Ja z kolei zjadłam smażone ziemniaki Niech ta @ szybciej przyjdzie, bo szlag mnie trafi z tym żarciem
Słabe kurde jesteśmy :/

Co do piłki, Polska piłka nożna naprzykład gebelsom służy poza tym pokażcie mi gdzie w jakiej kadrze są tylko i wyłącznie rodacy

Ide sobie po piwko, a co mi tam, smaka mam przy piątku
DObrze ze mam do nocnego rzut moherkiem

btw, na metamorfozie wrzuciłam zdjecia jak teraz wygląda mój nie fotogeniczny dziób z okropnym jednak kolorem :/
Stary 2012-09-14, 22:35   #2824
beforeyou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
Z wypróbowanych:
Jeanine - działa na apetyt - mi go zmniejsza
Cilest - działa super na cerę, piękną po nich miałam, ale z tendencjami do tycia, dużo przybrałam
Naraya - tańszy odpowiednik yasminelle, wg mojego gina podobny skład, nie znam się, neutralnie co do niego, ale brałam tylko 6 miechów
Mi by tam bardziej zależało , żeby choć trochę ból zmniejszyć , a najbardziej , żebym nie wymiotowała podczas @

Cytat:
Witaj w klubie, Siostro... Ja z kolei zjadłam smażone ziemniaki Niech ta @ szybciej przyjdzie, bo szlag mnie trafi z tym żarciem
Ja tam zawsze głoduje dzień przed , a w trakcie jem jak głupia

Cytat:
Napisane przez sayurii Pokaż wiadomość
A myślałam , że moja wfistka też tam będzie , a jednak nie

Klik i poznajesz mnie
beforeyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 22:36   #2825
Nerchie
Zakorzenienie

beforeyou: ale każde tabletki łagodzą ból okresowy, bo trzymają w ryzach hormony, bardziej chodzi o skutki uboczne. Na rynku jest około 80 marek tabletek

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Anno: zarzucisz tym tematem?

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Stary 2012-09-14, 22:41   #2826
little_redhead
Zadomowienie

Cytat:
beforeyou: ale każde tabletki łagodzą ból okresowy, bo trzymają w ryzach hormony, bardziej chodzi o skutki uboczne. Na rynku jest około 80 marek tabletek

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Anno: zarzucisz tym tematem?
Brałam tabletki 2 lata, najpierw Narayę, później Asubtelę. Nawet w najmniejszym stopniu nie łagodziły bólu

We dance round in a ring and suppose,
But the Secret sits in the middle and knows.

little_redhead jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 22:43   #2827
sayurii
Zakorzenienie

Cytat:
Ano zdarzają jeden z moich faworytów ==> http://www.youtube.com/watch?v=NBkmS...feature=fvwrel
Wykonanie, sukienka, piosenka - wszystko na 6 z '+'

Śmiech na sali, to mało powiedziane czyli Drogie Dziewczęta wychodzi na to, że lepiej się brać za piłkarza niż siatkarza, że koszykarzu nie wspomnę
Oj też uwielbiam ten filmik W ogóle jak się cieszy! Ogólnie dziewczyna skromna i kochana aaa uwielbiam ją, wiem powtarzam się
Mam na kompie świetny filmik z jednych mp Polski i szukam go właśnie na yt. Jak znajdę to pokaze, cudna tam była!

Piłkarz, ewentualnie jakaś tenisistka
Stary 2012-09-14, 22:49   #2828
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
po jakim czasie od @ waga przestaje kłamać? :P
To jakiś quiz czy cóś ?
Jeśli nie, to mogę powiedzieć, że przy przedostatnim dniu patrzą już na wagę łaskawszym okiem

Cytat:
Napisane przez AnnaAda Pokaż wiadomość
Słabe kurde jesteśmy :/

btw, na metamorfozie wrzuciłam zdjecia jak teraz wygląda mój nie fotogeniczny dziób z okropnym jednak kolorem :/
Nie da się zawsze twardym być

Lecę oblookać

Cytat:
Napisane przez beforeyou Pokaż wiadomość
Ja tam zawsze głoduje dzień przed , a w trakcie jem jak głupia
Średnio tydzień przed włącz mi się 'żarłaczka' [aktualnie się mieszczę w czasie ], a w trakcie jedzenie mogłoby nie istnieć

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Oj też uwielbiam ten filmik W ogóle jak się cieszy! Ogólnie dziewczyna skromna i kochana aaa uwielbiam ją, wiem powtarzam się
Mam na kompie świetny filmik z jednych mp Polski i szukam go właśnie na yt. Jak znajdę to pokaze, cudna tam była!

Piłkarz, ewentualnie jakaś tenisistka

Noo! Zaciesz na maxa ale to akurat mi się podoba - nienawidzę ludzi, którzy nie potrafią generować pozytywnym emocji
Kiedyś słyszałam w radio, jak dodzwonili się do kolesi i mówią, że wygrał auto, a ten z tekstem : "No tak, dziękuję. Ale wiecie - na podwórku mam lepsze" Normalnie zabrałabym! dostałby gówno na patyku, a nie Rava

Poka, poka

Edytowane przez Cindy28
Czas edycji: 2012-09-14 o 22:46
Cindy28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 22:50   #2829
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Oliv, wygrałaś
A czomu 'Andriejewna'?

Bo chciałam coś dostojnego, z klasą po tym moim poprzednim głupawym Olivvku () a że czytałam akurat wtedy Doktora Żywago i jestem córką Andrzeja to wyszła Andriejewna

Cytat:
Fkatycznie Polka jest okrutnie nudna, ale Dominikankę to bym brała

jest możliwość zmiany nicku? czy nie? Bo bym se dała Ankada

Mnie to jeszcze Czeszka się podoba, taki zadziorny pyszczek ma

A żeby zmienić nick to niestety nowego konta potrzeba choć dowiedziałam się ostatnio, że jak zmieniali szatę Wizażu to pytali ludzi, czy chcą zmienić nick, czy zostawić
Cytat:
Zawsze mi się podobało, jak tańczyła

A co do 'narodowych' sportów - jak się dowiedziałam ile dostali piłkarze za to je.bane euro, a ile siatkarze za złoto, to witki mię opadly
Dokładnie

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 22:52   #2830
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:

Bo chciałam coś dostojnego, z klasą po tym moim poprzednim głupawym Olivvku () a że czytałam akurat wtedy Doktora Żywago i jestem córką Andrzeja to wyszła Andriejewna

Aaa no to szakunec

Żywago połknęłam w jedną noc - wielbię
Stary 2012-09-14, 22:53   #2831
Nerchie
Zakorzenienie

Cindy: Próbuję się dowiedzieć, bo nie wiem kiedy mam się ważyć.

Cytat:
Napisane przez little_redhead Pokaż wiadomość
Brałam tabletki 2 lata, najpierw Narayę, później Asubtelę. Nawet w najmniejszym stopniu nie łagodziły bólu
Warto próbować, zmienić lekarza, może mądrzej coś dobierze, ja zmieniałam zależności od potrzeby

Stary 2012-09-14, 22:54   #2832
AnnaAda
Rozeznanie

GG do AnnaAda

Cytat:
No, ale Małysz akurat sobie zasłużył żeby go wielbiono A piłka nozna? Zero sukcesów przez ostatnie lata, a ile kasy na to leci

Pewnie
baaardzo blisko mnie

O zmianę nicku do władz wystapię
Stary 2012-09-14, 22:55   #2833
Cindy28
Lux Mundi

W ogóle spałam wczoraj jak zabita i nie słyszałam, że Fiedzia chce wyjść [ on w ogóle jak otworzy pysk, coby zamiałkolić, to tylko słychać wydychany dwutlenek węgla ] i narobił mi na kołdrę widać przechwaliłam z tym sikaniem do dziurki
Idę zatem łóżko zrobić i do wanny się wygrzać U Was też tak zimno ?
Stary 2012-09-14, 22:56   #2834
AnnaAda
Rozeznanie

GG do AnnaAda

Cindy
pizga jak nic u mnie
Stary 2012-09-14, 22:56   #2835
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Sorry - jęzor na końcu wypowiedzi mnie zmylił sądzę, że w ostatni dzień @ byłoby najrozsądniej
Stary 2012-09-14, 22:58   #2836
little_redhead
Zadomowienie

Cytat:

Warto próbować, zmienić lekarza, może mądrzej coś dobierze, ja zmieniałam zależności od potrzeby
Niestety ale teraz już nie mogę brać tabletek

We dance round in a ring and suppose,
But the Secret sits in the middle and knows.

little_redhead jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 23:03   #2837
Nerchie
Zakorzenienie

Little: Nie wiem jak ci pomóc, nie mam więcej doświadczeń z tym i wiedzy na ten temat

Cindy: Wybacz, za zmyłkę. No chcę zważyć się w niedziele. Jak przez miesiąc!! bez trzech dni nie schudłam ani grama to oszaleje ;p

Stary 2012-09-14, 23:04   #2838
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Jakoś się nie zdziwiłam, że to o zachowanie chodziło

No właśnie już wcześniej miałam pytać czy on czasem nie podczytuje tego co Ty piszesz
Haha!

Wiecie no, zostawiłam tak kompa bo leciałam na Kiepskich ale zminimalizowałam wychodzi więc, że jesteśmy siebie warci
Cytat:
Oliv, my kochamy długie historie Ja się w LO uspokoiłam z ryjkiem kwestia tego, że zaczęłam robić jak głupia, żeby mieć jakiś własny grosik i już chyba weny nie miałam :P a buc niech się pier.doli

No więc miałam kosę z matematyczką i jednocześnie moją wychowawczynią. Od początku na mnie cięta była, w sumie nie wiem czemu nie ja jedna olewałam szkołę no ale dobra, ja najbardziej
I np. przynosiłam zwolnienie od lekarza, a ona stwierdzała, że mi nie usprawiedliwi, bo nie. Przyszedł ojciec do szkoły, to na lekcji stwierdziła, że jest takim samym kłamcą jak ja (!) i ona z nim gadać nie bęzie. Do dziś jestem ciekawa, co se myslała na jego pogrzebie
Albo kazała mi ni stąd ni zowąd wstać na lekcji i klasę przepraszać mówię za co? - za to że jesteś i przeszkadzasz im w nauce ciul, że ja akurat na lekcjach nie gadałam nigdy

ale największym hitem było, jak przyszło do wystawiania ocen tego pamiętnego roku, i 1,2% mi brakowało do dwói. To się jej pytam, czy mogłabym coś jeszcze napisać - nie. A cała klasa pisała, na tamtej lekcji nawet. Mówię pani, toć ja nie mam aż tylu jedynek, nie jestem taka ciejpa!
- Jetseś chamska (jeden), masz brzydki zeszyt (jeden), pół roku temu nie miałaś zadania (jeden). Do zobaczenia w sierpniu.

I tyle

Aha, jeszcze u dyrka w ogóle byliśmy jednego razu. powiedziała mu, że jesteśmy spod tego samego znaku zodiaku i dlatego się nie lubimy ogólnie baba pocisk
Cytat:

kufa, zapaliłam
Oj co Cię natchnęło?
Cytat:

Pewnie
Przeczytałam: zażyczył
No taak, ale nie on jeden przecież. I ciekawe ilu z tych wielkich kibiców było z nim jak już mu się zaczęła forma załamywać

Hehe no widocznie tak ciekawe czy tylko dziś, czy wcześniej też
Mam tylko nadzieję, że jak już się w razie rozstaniemy, to nie będzie śledził mojego życia przez Wizaż

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-09-14, 23:09   #2839
Nerchie
Zakorzenienie

Oliv, głupie babsko, dzisiejsze gimnazjum by ją nagrało i by się kobieta nie pozbierała. Jeszcze nie z tego pokolenia jesteśmy...

Stary 2012-09-14, 23:14   #2840
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Aaa no to szakunec

Żywago połknęłam w jedną noc - wielbię

A ja Ci powiem, że drugi raz jak czytałam to już mnie aż tak nie urzekł jak a pierwszym co nie zmienia faktu, że nadal bardzo lubię, kupię i będę wracać
Cytat:
W ogóle spałam wczoraj jak zabita i nie słyszałam, że Fiedzia chce wyjść [ on w ogóle jak otworzy pysk, coby zamiałkolić, to tylko słychać wydychany dwutlenek węgla ] i narobił mi na kołdrę widać przechwaliłam z tym sikaniem do dziurki
Idę zatem łóżko zrobić i do wanny się wygrzać U Was też tak zimno ?
Może nie zdążył zejść

Mój młody się za to ostatnio nieznośny już zrobił rozpuściłam go jak dziadoski bicz, i teraz przyszedł, chciał spać. Ułożył się na mnie, a jak go tylko dotknęłam to zaczął mordę drzeć niezadowolony, że mu przeszkadzam no wolne żarty. Zaczęłam go obmacywać nawet czy nic go nie boli, ale nieee paranoja kurva, już się nawet w łóżku poruszyć nie mogę swobodnie żeby nie wrzeszczał

I u mnie też pizga w piecu bym z miłą chęcią zapaliła nawet.

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Oliv, głupie babsko, dzisiejsze gimnazjum by ją nagrało i by się kobieta nie pozbierała. Jeszcze nie z tego pokolenia jesteśmy...
Ona to w ogóle smutne życie miała, dość, że zawodówka robiła z niej goowno, z chłopami jej nie wychodziło, nauczyciele też jej nie lubili a już jak mnie zobaczyli w innej klasie to dopiero była zwała
Możecie nie wierzyć, ale z nauczycielami w większości żyłam rewelacyjnie. Wspólne powroty do domu, gadki w autobusie, papieroski

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-09-14, 23:18   #2841
AnnaAda
Rozeznanie

GG do AnnaAda

Cytat:

Oj co Cię natchnęło?
głupota mnie natchęła i ch, ale sobie wziełam za cel, od poiedzialku, zero fajek, zero piwska, za to herbatki z pokrzywy, drożdże, i dietka watrobowa

Co do szkoły, mnie udupcyła nauczycielka z biologii tez w LO. A to za to jak się okazało ze byla kochanką dyra a ten znów sobie mnie upatrzył o bym mu totki szła wysyłac hehehe, zawsze jak wygrał dzielił pół na pół A oza tym jako jedyna w szkole wtedy nie drżałam na jego widok a z wielkim chamskim usmiechem darłam się "witam szanownego pana DYYYREKTORA" no dość komunikatywna wtedy byłam heheheheh. No cóż po LO poszłam do chemika, po pół roku ze średnią 4, z czymś, stwierdziłam ze piehdolę, nie nawidze chemii (mama zmusiała mnie żebym poszła do tej szkoły) rzuciłam ją i poszłam na przedsiębiorczość. Nie załuję, bo to było to c oo mi odpowiada

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Jak Was czytam to aż mi się kota chce , ale nie wiem czy bym podołała z wychowaniem kuweta i te inne sprawy... :/
Stary 2012-09-14, 23:30   #2842
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
głupota mnie natchęła i ch, ale sobie wziełam za cel, od poiedzialku, zero fajek, zero piwska, za to herbatki z pokrzywy, drożdże, i dietka watrobowa

Co do szkoły, mnie udupcyła nauczycielka z biologii tez w LO. A to za to jak się okazało ze byla kochanką dyra a ten znów sobie mnie upatrzył o bym mu totki szła wysyłac hehehe, zawsze jak wygrał dzielił pół na pół A oza tym jako jedyna w szkole wtedy nie drżałam na jego widok a z wielkim chamskim usmiechem darłam się "witam szanownego pana DYYYREKTORA" no dość komunikatywna wtedy byłam heheheheh. No cóż po LO poszłam do chemika, po pół roku ze średnią 4, z czymś, stwierdziłam ze piehdolę, nie nawidze chemii (mama zmusiała mnie żebym poszła do tej szkoły) rzuciłam ją i poszłam na przedsiębiorczość. Nie załuję, bo to było to c oo mi odpowiada

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Jak Was czytam to aż mi się kota chce , ale nie wiem czy bym podołała z wychowaniem kuweta i te inne sprawy... :/

A dieta wątrobowa w sensie odciążająca wątrobę?

Noo, to nie czuję się taka samotna ze swoja przeszłością

A kotki są bardzo pojętne, bo zakopywanie odchodów to ich naturalny instynkt bardziej bym się obawiała skakania po stołach i zrzucania różnych rzeczy i grzebania w śmietniku
Bo kot to wiesz. On wie, że Ty mu czegoś zabraniasz, ale to on decyduje o tym, czy tego przestrzegać

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-09-14, 23:31   #2843
sayurii
Zakorzenienie

Cytat:
Noo! Zaciesz na maxa ale to akurat mi się podoba - nienawidzę ludzi, którzy nie potrafią generować pozytywnym emocji
Kiedyś słyszałam w radio, jak dodzwonili się do kolesi i mówią, że wygrał auto, a ten z tekstem : "No tak, dziękuję. Ale wiecie - na podwórku mam lepsze" Normalnie zabrałabym! dostałby gówno na patyku, a nie Rava

Poka, poka
Mi też się podoba Zwłaszcza, że naoglądałam się już na turniejach dumnych tancerzyków
No tak daj palec a zeżre rękę
Cytat:
Przeczytałam: zażyczył
No taak, ale nie on jeden przecież. I ciekawe ilu z tych wielkich kibiców było z nim jak już mu się zaczęła forma załamywać

Hehe no widocznie tak ciekawe czy tylko dziś, czy wcześniej też
Mam tylko nadzieję, że jak już się w razie rozstaniemy, to nie będzie śledził mojego życia przez Wizaż
Też jestem ciekawa, pamiętam te wielkie oburzenie, że jak on może kończyć karierę...

O kurka to kiepsko, że sobie poczytał
Jakbyście się rozstali to niech se czyta, co Ci to zrobi
Stary 2012-09-14, 23:34   #2844
201604181004
Konto usunięte

siem ebłębęłe na☠☠☠ełęłę
śledzik u fabrykanta wódka wino piwo tyskie za 4 zł
ebłęęłęłęłłę

nerchie mysle ze ok 3 dni

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

mea culpaaaaaaaaaaaaaaaaaaa naczytam was potem
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 23:39   #2845
AnnaAda
Rozeznanie

GG do AnnaAda

Cytat:

A dieta wątrobowa w sensie odciążająca wątrobę?

Noo, to nie czuję się taka samotna ze swoja przeszłością

A kotki są bardzo pojętne, bo zakopywanie odchodów to ich naturalny instynkt bardziej bym się obawiała skakania po stołach i zrzucania różnych rzeczy i grzebania w śmietniku
Bo kot to wiesz. On wie, że Ty mu czegoś zabraniasz, ale to on decyduje o tym, czy tego przestrzegać
Jak sie juz wybuduję za te 5 lat to na pewno jakiegoś kocurecka przygarnę A wątrobowa, odciąża wątrobę, trzustkę, zołądek zdrowsza

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
siem ebłębęłe na☠☠☠ełęłę
śledzik u fabrykanta wódka wino piwo tyskie za 4 zł
ebłęęłęłęłłę

nerchie mysle ze ok 3 dni

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

mea culpaaaaaaaaaaaaaaaaaaa naczytam was potem
Naeeeebałach sie? też sie należy
Stary 2012-09-14, 23:45   #2846
201604181004
Konto usunięte

Nerchie usmialam sie z tym avatarem xD

a ja nienawidze mojej szkoly uje im w upy bardzo ostro

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

o boże boże bożenka ty tańczysz w telewizji... ja znam to wiem że ona mistrzynią jestem
Stary 2012-09-14, 23:46   #2847
beforeyou
Zakorzenienie

Lenistwo ogarnęło mnie totalnie . Na reszcie Nekro sobie popija piwko

Klik i poznajesz mnie
beforeyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-09-14, 23:48   #2848
201604181004
Konto usunięte

o njeeee Ania paliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiii
Stary 2012-09-14, 23:55   #2849
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

JA PIE.RDOLE.
NIGDY.
WIĘCEJ.
LAMINOWANIA.
WŁOSÓW.

Kuxwa poprzyklejała mi się ta goowniana żelatyna do łap tak, że nawet na włosy jej nałożyć nie mogłam a jak juz wreszcie nadziabdziałam, wyrywając połowę, to nie mogłam rąk domyć, nadal mam glutki
Boję się ściągnąć worek z głowy
Jezu jak dobrze że dzisiaj to robiłam...

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-09-14, 23:58   #2850
Cindy28
Lux Mundi

Cytat:
Cindy
pizga jak nic u mnie
Bez kitu, wieje ch.ujem

Cytat:
Cindy: Wybacz, za zmyłkę. No chcę zważyć się w niedziele. Jak przez miesiąc!! bez trzech dni nie schudłam ani grama to oszaleje ;p
A robisz coś konkretnego, coby schuść ?

Cytat:
Haha!

Wiecie no, zostawiłam tak kompa bo leciałam na Kiepskich ale zminimalizowałam wychodzi więc, że jesteśmy siebie warci
Niby racja, ale wiesz samą prawdę pisałaś - sam sobie winien, że kasę przeje.bał i woli przy kompie i po koleżkach chodzić, niż wziąć doopę w troki i ruszyć w poszukiwaniu keshu

Cytat:

A ja Ci powiem, że drugi raz jak czytałam to już mnie aż tak nie urzekł jak a pierwszym co nie zmienia faktu, że nadal bardzo lubię, kupię i będę wracać
A film widziała ? Omar Sharif
Cytat:
Mój młody się za to ostatnio nieznośny już zrobił rozpuściłam go jak dziadoski bicz, i teraz przyszedł, chciał spać. Ułożył się na mnie, a jak go tylko dotknęłam to zaczął mordę drzeć niezadowolony, że mu przeszkadzam no wolne żarty. Zaczęłam go obmacywać nawet czy nic go nie boli, ale nieee paranoja kurva, już się nawet w łóżku poruszyć nie mogę swobodnie żeby nie wrzeszczał
Hehe niech leży i wygrzewa - zdrowa będziesz
A ja moje odzwyczajam - wszystkie śpią teraz w jednym pokoju

Cytat:
I u mnie też pizga w piecu bym z miłą chęcią zapaliła nawet.
Też bym napaliła w kominku, jakbym miała czym
Na pocieszenie wysmarowałam się termowyszczuplaniem z Ziai - grzeje aż miło

Cytat:
Otóż to większość ludzi nie lubi kotów, bo nie da się ich wytresować. To indywidualiści - chodzą własnymi ścieżkami, robią co chcą, przychodzą do człowieka, kiedy one mają ochotę, i takie tam

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
a ja nienawidze mojej szkoly uje im w upy bardzo ostro
W doopę to przyjemność to albo z kawałkiem szkła, albo w plecy - musisz się zdecydować
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości