|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
Cytat:
A piłka nozna? Zero sukcesów przez ostatnie lata, a ile kasy na to leci ![]() A jeśli chodzi o paraolimpijczyków to brak mi słow, przykro strasznie ;/ To on podczytuje co tu piszesz? ![]() Pewnie ![]() http://www.facebook.com/events/216356351827521/ |
|
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Całodobowo otwarte mają i każdej nocy radę dają! Czyli nocne marki vol. 2 :)
po jakim czasie od @ waga przestaje kłamać? :P
|
|
|
|
#2823 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do piłki, Polska piłka nożna naprzykład gebelsom służy poza tym pokażcie mi gdzie w jakiej kadrze są tylko i wyłącznie rodacy ![]() Ide sobie po piwko, a co mi tam, smaka mam przy piątku ![]() DObrze ze mam do nocnego rzut moherkiem ![]() btw, na metamorfozie wrzuciłam zdjecia jak teraz wygląda mój nie fotogeniczny dziób z okropnym jednak kolorem :/
|
|
|
#2824 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
beforeyou: ale każde tabletki łagodzą ból okresowy, bo trzymają w ryzach hormony, bardziej chodzi o skutki uboczne. Na rynku jest około 80 marek tabletek
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Anno: zarzucisz tym tematem? |
|
|
|
#2826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam na kompie świetny filmik z jednych mp Polski i szukam go właśnie na yt. Jak znajdę to pokaze, cudna tam była! Piłkarz, ewentualnie jakaś tenisistka |
|
|
|
|
#2828 | ||
|
Lux Mundi
|
To jakiś quiz czy cóś ?
![]() Jeśli nie, to mogę powiedzieć, że przy przedostatnim dniu patrzą już na wagę łaskawszym okiem ![]() Cytat:
![]() Lecę oblookać ![]() Średnio tydzień przed włącz mi się 'żarłaczka' [aktualnie się mieszczę w czasie ], a w trakcie jedzenie mogłoby nie istnieć ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
Noo! Zaciesz na maxa ale to akurat mi się podoba - nienawidzę ludzi, którzy nie potrafią generować pozytywnym emocji![]() Kiedyś słyszałam w radio, jak dodzwonili się do kolesi i mówią, że wygrał auto, a ten z tekstem : "No tak, dziękuję. Ale wiecie - na podwórku mam lepsze" Normalnie zabrałabym! dostałby gówno na patyku, a nie Rava ![]() Poka, poka
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-09-14 o 22:46 |
||
|
|
|
#2829 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Bo chciałam coś dostojnego, z klasą po tym moim poprzednim głupawym Olivvku ( ) a że czytałam akurat wtedy Doktora Żywago i jestem córką Andrzeja to wyszła Andriejewna ![]() Cytat:
Mnie to jeszcze Czeszka się podoba, taki zadziorny pyszczek ma A żeby zmienić nick to niestety nowego konta potrzeba choć dowiedziałam się ostatnio, że jak zmieniali szatę Wizażu to pytali ludzi, czy chcą zmienić nick, czy zostawić ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2830 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Aaa no to szakunec ![]() Żywago połknęłam w jedną noc - wielbię
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cindy: Próbuję się dowiedzieć, bo nie wiem kiedy mam się ważyć.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2832 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() O zmianę nicku do władz wystapię
|
|
|
#2833 |
|
Lux Mundi
|
W ogóle spałam wczoraj jak zabita i nie słyszałam, że Fiedzia chce wyjść [ on w ogóle jak otworzy pysk, coby zamiałkolić, to tylko słychać wydychany dwutlenek węgla
] i narobił mi na kołdrę widać przechwaliłam z tym sikaniem do dziurki ![]() Idę zatem łóżko zrobić i do wanny się wygrzać
|
|
#2834 |
|
Rozeznanie
|
Cindy
pizga jak nic u mnie
|
|
#2835 |
|
Lux Mundi
|
Sorry - jęzor na końcu wypowiedzi mnie zmylił
sądzę, że w ostatni dzień @ byłoby najrozsądniej
|
|
#2836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Little: Nie wiem jak ci pomóc, nie mam więcej doświadczeń z tym i wiedzy na ten temat
Cindy: Wybacz, za zmyłkę. No chcę zważyć się w niedziele. Jak przez miesiąc!! bez trzech dni nie schudłam ani grama to oszaleje ;p |
|
|
|
#2838 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie no, zostawiłam tak kompa bo leciałam na Kiepskich ale zminimalizowałam wychodzi więc, że jesteśmy siebie warci ![]() Cytat:
![]() No więc miałam kosę z matematyczką i jednocześnie moją wychowawczynią. Od początku na mnie cięta była, w sumie nie wiem czemu nie ja jedna olewałam szkołę no ale dobra, ja najbardziej I np. przynosiłam zwolnienie od lekarza, a ona stwierdzała, że mi nie usprawiedliwi, bo nie. Przyszedł ojciec do szkoły, to na lekcji stwierdziła, że jest takim samym kłamcą jak ja (!) i ona z nim gadać nie bęzie. Do dziś jestem ciekawa, co se myslała na jego pogrzebie ![]() Albo kazała mi ni stąd ni zowąd wstać na lekcji i klasę przepraszać mówię za co? - za to że jesteś i przeszkadzasz im w nauce ale największym hitem było, jak przyszło do wystawiania ocen tego pamiętnego roku, i 1,2% mi brakowało do dwói. To się jej pytam, czy mogłabym coś jeszcze napisać - nie. A cała klasa pisała, na tamtej lekcji nawet. Mówię pani, toć ja nie mam aż tylu jedynek, nie jestem taka ciejpa! - Jetseś chamska (jeden), masz brzydki zeszyt (jeden), pół roku temu nie miałaś zadania (jeden). Do zobaczenia w sierpniu. I tyle Aha, jeszcze u dyrka w ogóle byliśmy jednego razu. powiedziała mu, że jesteśmy spod tego samego znaku zodiaku i dlatego się nie lubimy ![]() Oj co Cię natchnęło? ![]() Cytat:
No taak, ale nie on jeden przecież. I ciekawe ilu z tych wielkich kibiców było z nim jak już mu się zaczęła forma załamywać ![]() Hehe no widocznie tak ciekawe czy tylko dziś, czy wcześniej też ![]() Mam tylko nadzieję, że jak już się w razie rozstaniemy, to nie będzie śledził mojego życia przez Wizaż |
|||
|
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
Oliv, głupie babsko, dzisiejsze gimnazjum by ją nagrało i by się kobieta nie pozbierała. Jeszcze nie z tego pokolenia jesteśmy...
|
|
|
|
#2840 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja Ci powiem, że drugi raz jak czytałam to już mnie aż tak nie urzekł jak a pierwszym Cytat:
![]() Mój młody się za to ostatnio nieznośny już zrobił rozpuściłam go jak dziadoski bicz, i teraz przyszedł, chciał spać. Ułożył się na mnie, a jak go tylko dotknęłam to zaczął mordę drzeć niezadowolony, że mu przeszkadzam paranoja kurva, już się nawet w łóżku poruszyć nie mogę swobodnie żeby nie wrzeszczał ![]() I u mnie też pizga w piecu bym z miłą chęcią zapaliła nawet.---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
a już jak mnie zobaczyli w innej klasie to dopiero była zwała Możecie nie wierzyć, ale z nauczycielami w większości żyłam rewelacyjnie. Wspólne powroty do domu, gadki w autobusie, papieroski |
||
|
|
|
#2841 |
|
Rozeznanie
|
głupota mnie natchęła
![]() Co do szkoły, mnie udupcyła nauczycielka z biologii tez w LO. A to za to jak się okazało ze byla kochanką dyra a ten znów sobie mnie upatrzył o bym mu totki szła wysyłac hehehe, zawsze jak wygrał dzielił pół na pół A oza tym jako jedyna w szkole wtedy nie drżałam na jego widok a z wielkim chamskim usmiechem darłam się "witam szanownego pana DYYYREKTORA" no dość komunikatywna wtedy byłam heheheheh. No cóż po LO poszłam do chemika, po pół roku ze średnią 4, z czymś, stwierdziłam ze piehdolę, nie nawidze chemii (mama zmusiała mnie żebym poszła do tej szkoły) rzuciłam ją i poszłam na przedsiębiorczość. Nie załuję, bo to było to c oo mi odpowiada ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Jak Was czytam to aż mi się kota chce , ale nie wiem czy bym podołała z wychowaniem kuweta i te inne sprawy... :/
|
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dieta wątrobowa w sensie odciążająca wątrobę? ![]() Noo, to nie czuję się taka samotna ze swoja przeszłością ![]() A kotki są bardzo pojętne, bo zakopywanie odchodów to ich naturalny instynkt i grzebania w śmietniku ![]() Bo kot to wiesz. On wie, że Ty mu czegoś zabraniasz, ale to on decyduje o tym, czy tego przestrzegać ![]()
|
|
|
|
|
#2843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zwłaszcza, że naoglądałam się już na turniejach dumnych tancerzyków ![]() No tak daj palec a zeżre rękę ![]() Cytat:
O kurka to kiepsko, że sobie poczytał ![]() Jakbyście się rozstali to niech se czyta, co Ci to zrobi
|
||
|
|
|
#2844 |
|
Konto usunięte
|
siem ebłębęłe na☠☠☠ełęłę
śledzik u fabrykanta wódka wino piwo tyskie za 4 zł ebłęęłęłęłłę nerchie mysle ze ok 3 dni ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- mea culpaaaaaaaaaaaaaaaaaaa naczytam was potem
|
|
|
|
#2845 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A wątrobowa, odciąża wątrobę, trzustkę, zołądek zdrowsza ![]() Cytat:
też sie należy
|
|
|
#2846 |
|
Konto usunięte
|
Nerchie usmialam sie z tym avatarem xD
a ja nienawidze mojej szkoly uje im w upy bardzo ostro ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- o boże boże bożenka ty tańczysz w telewizji... ja znam to wiem że ona mistrzynią jestem
|
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
Lenistwo ogarnęło mnie totalnie . Na reszcie Nekro sobie popija piwko
|
#2848 |
|
Konto usunięte
|
o njeeee Ania paliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
JA PIE.RDOLE.
NIGDY. WIĘCEJ. LAMINOWANIA. WŁOSÓW. ![]() Kuxwa poprzyklejała mi się ta goowniana żelatyna do łap tak, że nawet na włosy jej nałożyć nie mogłam a jak juz wreszcie nadziabdziałam, wyrywając połowę, to nie mogłam rąk domyć, nadal mam glutki Boję się ściągnąć worek z głowy Jezu jak dobrze że dzisiaj to robiłam... |
|
|
|
#2850 | ||||||
|
Lux Mundi
|
Bez kitu, wieje ch.ujem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
samą prawdę pisałaś - sam sobie winien, że kasę przeje.bał i woli przy kompie i po koleżkach chodzić, niż wziąć doopę w troki i ruszyć w poszukiwaniu keshu ![]() Cytat:
Omar SharifCytat:
niech leży i wygrzewa - zdrowa będziesz ![]() A ja moje odzwyczajam - wszystkie śpią teraz w jednym pokoju ![]() Cytat:
![]() Na pocieszenie wysmarowałam się termowyszczuplaniem z Ziai - grzeje aż miło ![]() Cytat:
większość ludzi nie lubi kotów, bo nie da się ich wytresować. To indywidualiści - chodzą własnymi ścieżkami, robią co chcą, przychodzą do człowieka, kiedy one mają ochotę, i takie tam ![]() W doopę to przyjemność
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

Buc chyba se przeczytał o moim niecnym planie pozbycia się go
coś się warczący zrobił nagle i płaczliwy i wyszedł i on nie wie kiedy wróci ^^ a miałam pisać na biało, tylko mi się nie chciało... 
A piłka nozna? Zero sukcesów przez ostatnie lata, a ile kasy na to leci 

jeden z moich faworytów
czyli Drogie Dziewczęta wychodzi na to, że lepiej się brać za piłkarza niż siatkarza, że koszykarzu nie wspomnę 

Normalnie zabrałabym!
) 

nie ja jedna olewałam szkołę 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)