|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
dianulaa zrobie jej zdjęcie srodka
za jakies 20 minut wkleje
|
|
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
ghana pomadki bardzo przebrane??
|
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
nieeee
byly wsyztskie do wyboru, ostatnia sztuka 'frozen rose' nad która sie zastanawialam, ale mam podobny kolor olowka do ust z inglota, wiec sobie darowałam. Generalnie nie było przebrane, mysłałam, ze jak tam zajdę to nie bedzie z czego wybierać, a tu powiem Ci , ze był dośc duży wybór. z tymi cieniami było tak, ze w sumie były troche poukladane chaotycznie, no i szkoda ze nie ma testerów, bo ja ten mój wzielam sobie w ciemno, bo kojarzyłam go chyba z jakiegoś bloga może tam gdzieś są testery, ale stałam tak długo nad ta szafa catrice, ze już mi było głupio xD fajne tez były paletki catrice za 18 zł bodajze, nawet miałam wziac zamiast mono cienia, ale nigdy nie miałam cieni z catrice, wiec najpeirw chce sporbować jak ten jeden sie sprawuje w ogole nie dopchałam się do szafy bell, stało tam tyle kobitek, że juz nie miałam czasu czekać na swoją kolej xD ale przy szafie catrice stałam jako jedyna, wiec spoko widziałam maski kallosa, jakies dwa rodzaje, ale na pewno nie byo tej takiej błekitnej, a jedna bodjaze w białym opakowaniu, a druga w cieno zielonym?[pewnosci nie mam] jedna była na bank nabłyszczajaca - i kosztowały 10 zł. z masek widziałam też jakieś joanny za 2 dychy, byy też ich duże szampony litrowe z pompką. i takoie szampony firmy Sleek w bezowych butlach - widziałam je keidys keidys na allegro, ale nawet nie wiem jaka krazy o nich opinia. Miałam isc jeszcze na dermokosmetyki, ale juz nie miałam czasu. Na watku czestochowskim wyczytałam, ze jest duzo rzeczy z ziaji - szczerze? to prawie nic nie widziałam z tej marki
|
|
|
|
|
#1355 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziekuje |
|
|
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
ghana dzieki
normalnie złota dziewczyna z Ciebie
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Ok wklejam zdjęcie cienia i torebki
zdjecia torebki rozjasniłam, zeby było cokolwiek widac. Ostatnie zdjecie pokazuje jaka torebka jest pojemna, jest to zeszyt A4. Dodam jeszcze ze mozna ja jakby rozszerzyc przez rozpiecie tych złotych naczepów po bokach, wtedy wejdzie wiecej ![]() NO NIE WIERZE nie chodzi mi wgrywanie załacznikow xD wiec wklejam Wam to takhttp://imageshack.us/photo/my-images/6/p9210002w.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/10/p9210008w.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/259/p9210010v.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/833/p9210006.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/835/p9210009f.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/6/p9210011.jpg/ lacrimachristi nie ma za co,zawsze do usług
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-09-21 o 12:55 |
|
|
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
angel
cudowna sukienka chętnie bym taka przygarnęła ![]() Hej U mnie dzisiaj piękne słoneczko, domek sobie ogarnęłam bo miałam chwile ;] Jutro mam w planach porządne spa, chce sobie brwi ogarnąć i zrobic henne, no i coś z włosami muszę zrobić. Miałam nie farbować ale jak widzę czerwona poświatę na większej połowie włosów to brrrrrrrrr. Zresztą w głowie mam ostatnio jak nie grzywkę, to jasny brąz w stylu Edyty Herbuś albo Cheryl Cole, z zdj które ostatnio wklejałam Już kilka razy stałam przed półką z farbami ale rozsądek wygrywał i odchodziłam... Co do zakupów muszę sie koniecznie zaopatrzyć w skórę i buty, jak na razie nie widziałam nic ciekawego ;]
|
|
|
#1359 |
|
Raczkowanie
|
hej, moge dolączyc ?
|
|
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1363 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczyny serdecznie
Mam na imię Monika, mam 19lat,pochodzę z wlkp, ale teraz polowe swojego czasu bede spedzac we Wroclawiu Interesuję się urodą,modą, dlatego bardzo mi odpowiada ten wątek samaraNW - zawsze chcę się Ciebie zapytać o Twój avatar i zapominam To Ty jesteś na nim? Jeśli tak to pięknie wyglądasz |
|
|
|
|
#1364 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Właśnie gotuje obiadek i aż ślinka mi cieknie bo zrobiłam swoje kluski śląskie - TZ sie ucieszybo uwielbia. Wczoraj kupiłam sobie z pharmaceris podkład ten mocno kryjący i jestem zadowolona z efektów bo jest bardzo wydajny ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
ZazdroszczęHebe Ghana fajna torba
|
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1366 | |
|
zawsze mam racje
|
hej
---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
Jakoś mało mi zawsze podchodzą te tradycyjne potrawy. Ostatnio czytałam jakiś wątek na wizażu i się zdziwiłam ile osób je kopytka, kluski na parze, kluski śląskie itd ![]() Ja to najchętniej bym się żywiła ostatnio smoothie i koktajlami ![]() Robię się jak tż- on uważa, żewszystko czego nie trzeba gryźć to dobre jedzenie Kupiłam sobie też jakieś wody z tych leczniczych, zobaczymy jak będą smakować.
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
Byłam dziś na zakupach a nie będę się rozpisywać tylko zdjęcia wrzucę ![]() Zaczynam walkę z wągrami najpierw spróbuję toniku z nafty i olejku pichtowego
|
|
|
|
|
#1368 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż nie obraziłabym się, jakbym tak wyglądała
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
zamulam nere przed kompem, a w pokoju mam armagedon xD ale teraz idę do kuchni i robię tartę jabłkową bo jutro przyjaciolka do mnie przychodzi po pracy - na obiad i kawkę, wiec chce zeby cos do tej kawy było
|
|
|
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy u Was w Biedronce jest zielony krem do rak BeBeauty u mnie od dłuższego czasu nie ma
są jakieś nowe a skład ich kiepski
|
|
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podali mi plan i jest niefajny - mam dużo okienek i są takie po 3,5 - 4,5 h
|
|
|
#1373 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
Rimmel Match Perfection w żelu
Uz\yłam go dziś piewszy raz i wrażenia pozytywne mam Bo wytrzymał cały dzień, a to był cięzki dzień i wytrzymał z kryceim Ale wiadomo po jednym dniu opinia
|
|
#1375 | ||||
|
Zakorzenienie
|
witam
miałam zakupowe popołudnie, niestety tylko część planu zrealizowałam ![]() nabyłam: tusz Eveline, plastry do depilacji ciała Joanna, 2 szamponetki Marion hebanowa czerń, bieliznę i tenisówki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a torebkę chętnie bym przygarnęła, aż chyba jutro się wybiorę do tesco Cytat:
szukam płaszcza przejściowego pomiędzy trenczem, a płaszczem zimowy, krótkiej skórki, skórzanych butów na jesień i kilku drobniejszych rzeczy
|
||||
|
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
no ja akurat blondynką jestem i na pewno jeszcze długo nią pozostanę
![]() w planach zwiedzić jak najwięcej, TŻ obmyśla, co musimy zobaczyć i w jakiej kolejności - on to lubi, a ja wolę działać niż planować ![]() dziękuję ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- na wątku biedronkowym nowa gazetka kosmetyczna
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
5 dni i z tego co widziałam, to zawsze tak będzie, bo inne semestry tak też chodzą.
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam harmonogram zajęć, póki co nie wiem z tego prawie nic
![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- witam ![]() IwonciA_1992 też lubiłam ten podkład, całkiem fajny był
|
|
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.

za jakies 20 minut wkleje 

może tam gdzieś są testery, ale stałam tak długo nad ta szafa catrice, ze już mi było głupio xD fajne tez były paletki catrice za 18 zł bodajze, nawet miałam wziac zamiast mono cienia, ale nigdy nie miałam cieni z catrice, wiec najpeirw chce sporbować jak ten jeden sie sprawuje

Za ta maska jajeczna tesknie, a obiecalam sobie ze zadnej nie kupie poki nie zuzyje tego co mam

są jakieś nowe a skład ich kiepski