Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-14, 21:06   #1381
Qloui
Rozeznanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Podała adres do Niego w opisie ...

Z nazwą to nie poszalała bo zerżnięta nazwa z innego portalu .
Nie zauważyłam , bo nie zaglądałam do opisu , dzieki za info. Z nazwą słabo

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
snoobka.pl to bodajże sklep Zmalowanej.
Dzięki za info .

Cytat:
Napisane przez agatekm Pokaż wiadomość
A jeszcze a propos dyskusji na temat makijażu PJM, malowania się a zamalowywania naturalnych cech, to bardzo jestem ciekawa jak bez makijażu prezentują się dziewczyny malujące sie na codzień tak:
http://iwonussia.pinger.pl
http://witka1.pinger.pl
Nie dyskutuję na temat ich gustu, druga dziewczyna wygląda moim zdaniem mniej ko(s)micznie, ale właśnie, dla mnie to już nie jest poprawianie swojej urody, tylko malowanie nowej twarzy jak obrazu na kartce, nowe brwi, nowe usta, teatralne konkurowanie.
Ciekawa jestem też, czy osoby, które noszą taki make up codziennie nie mają oporów przed pokazaniem się komukolwiek bez niego.

Spadłam z fotela jak zobaczyłam te laski z tą tapetą, jakaś masakra
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 21:13   #1382
malachite
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Po prostu uważam, że Karolina na swoim kanale ma coraz mniej przydatnych filmów, a więcej tych, na których widać jej powiązania z różnymi firmami, mam tu na myśli masę współprac z itp. Same haule, pokazywanie miejsca pracy, jakaś taka ogólna atmosfera robienia kasy, tak samo u szusz i radzki. To już nie są te same swojskie dziewczyny ;|
Mam podobne zdanie na jej temat. Kilka miesięcy temu miałam na nią ''fazę'' uwielbiałam ją i wydawało mi się, że jest wręcz idealna. W sensie jej działalość na yt. Ale..... Karolina tu, Karolina tam, w kółko recenzje sponsorowane, koty, rodzice, koleżanki.... Niby taka kreatywna a tak naprawdę większość ściągnięte od zagranicznych youtuberek. Wzięła chyba przykład ze swojej koleżanki szusz i poszła w komercje. Szkoda.
malachite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 21:28   #1383
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
22 albo 23
Faktycznie wyglada na 10 wiecej. Natomiast uwazam ze bez makijazu wcale nie wyglada zle, po prostu jak zwykła dziewczyna bez majkijażu.
a i ma ładną cerę, czystą i bez przebarwień i zero zmarszczek i sińców (!) wokół oczu.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 21:35   #1384
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Druga jeszcze jakoś ujdzie tylko ma po prostu 'za siwe włosy'
natomiast jestem pod wrażeniem tej pierwszej bo jedynie z czym mi się skojarzyła to z tą postacią z filmu ... klick ...
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 21:50   #1385
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Druga jeszcze jakoś ujdzie tylko ma po prostu 'za siwe włosy'
natomiast jestem pod wrażeniem tej pierwszej bo jedynie z czym mi się skojarzyła to z tą postacią z filmu ... klick ...
Ta pierwsza to porażka istny potwór , nigdy czegoś podobnego nie widziałam
Stary 2012-10-14, 21:56   #1386
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Dziewczęta, a może Wy się pokażcie bez makijażu? Bo nie wierze, że każda jest tak idealna i nie wygląda na mniej czy więcej lat niz ma w rzeczywistości
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 22:06   #1387
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Dziewczęta, a może Wy się pokażcie bez makijażu? Bo nie wierze, że każda jest tak idealna i nie wygląda na mniej czy więcej lat niz ma w rzeczywistości
W sumie zrobię to z największą przyjemnością

Przepraszam za 'pokemonowską' pozę ale na zdjęciu widać, że jest bez grama podkładu czy nawet tuszu do rzęs.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg d.jpg (50,9 KB, 583 załadowań)
Stary 2012-10-14, 22:07   #1388
Eva2
Rozeznanie

tyle filmów na YT o myciu pędzli, nie wiem po co dodawać to :|
http://www.youtube.com/watch?v=RTShOcGyjII
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 22:37   #1389
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eva2 Pokaż wiadomość
Każdy filmik pomocny , im więcej tym lepiej , dużo dziewczyn nie myje pedzli wcale , mamy przykłady w programie Mistrzyni Makijażu .

Przejrzałam filmik i serce mnie zabolało jak zobaczyłam jak ona te pędzle całe moczy O_O przecież to się jej porozkleja te trzonki w wodzie :O

Cytat:
Ja tam wolę te wszystkie dziewczęta bez makijażu właśnie, bo przewaga tych makijaży jest koszmarna i nie udolna .

Lubicie takie filmiki ze spotkań ? Dla mie one są słabe i pokazują vlogerkę ze złej strony , one się nawet dobrze po Polsku nie umieją wysłowić w tych vlogach .
http://www.youtube.com/watch?v=Hz6j2IaEP8Q

Edytowane przez Qloui
Czas edycji: 2012-10-14 o 22:42
Stary 2012-10-14, 22:46   #1390
pierniczek_
Rozeznanie

Cytat:
W sumie to niemal wszystkie tematy już były.
Ale akurat przedziwna metoda z tym praniem wstępnym. Nie podoba mi się też to, że w ogóle nie zwraca uwagi na to, żeby nie zamoczyć łączenia skuwki z rączką.

Zakupy ubraniowe u LGS:
http://www.youtube.com/watch?v=rsZ2wVEpIjc&feature=plcp
Długie, ale jak zawsze przyjemnie się ogląda.

Ulubieńcy u Kiediski:
http://www.youtube.com/watch?v=SBtE2A2LnjM
pierniczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 22:51   #1391
Eva2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Qloui Pokaż wiadomość
Każdy filmik pomocny , im więcej tym lepiej , dużo dziewczyn nie myje pedzli wcale , mamy przykłady w programie Mistrzyni Makijażu .

Przejrzałam filmik i serce mnie zabolało jak zobaczyłam jak ona te pędzle całe moczy O_O przecież to się jej porozkleja te trzonki w wodzie :O
masz rację, że im więcej tym lepiej ale jak zobaczyłam ten to się lekko zdziwiłam.
Eva2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 23:00   #1392
Paula31814
Raczkowanie

Cytat:

Ja tam wolę te wszystkie dziewczęta bez makijażu właśnie, bo przewaga tych makijaży jest koszmarna i nie udolna .

Lubicie takie filmiki ze spotkań ? Dla mie one są słabe i pokazują vlogerkę ze złej strony , one się nawet dobrze po Polsku nie umieją wysłowić w tych vlogach .

Dziewczyny, te pędzle utopiły się tam przypadkiem Później powiedziałam o tym, że nie powinno się tak robić.
A co do tego, że jest już masa takich filmików... Vlogów, TAGów, recenzji itp też jest cała masa i nikt na to nie narzeka. Wychodzi na to, że na YT powinna być jedna dziewczyna, która nagrywa filmiki, aby tematy się nie dublowały

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

P.S. Pędzle się nie porozklejały i mają się dobrze

Edytowane przez Paula31814
Czas edycji: 2012-10-14 o 23:09
Paula31814 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 23:04   #1393
lmaa
Raczkowanie

Cytat:

Przepraszam za 'pokemonowską' pozę ale na zdjęciu widać, że jest bez grama podkładu czy nawet tuszu do rzęs.
Masz sliczne rzesy Pomijajac to, ze Twoja buzka w ogole makijazu nie potrzebuje Zazdroszcze
lmaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 23:06   #1394
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez lmaa Pokaż wiadomość
Masz sliczne rzesy Pomijajac to, ze Twoja buzka w ogole makijazu nie potrzebuje Zazdroszcze
Każda twarz potrzebuje makijażu by się ochronić przed smrodami tego świata.

Cytat:
wow, bardzo ładnie wyglądasz bez makijażu! ja z racji tego, ze nie ujawniam sie na wizażu z wizerunkiem
ja już się na moim blogu pokazałam więc ... i tak nie mam co ukrywać
mina z avatara też należy do mnie

Edytowane przez Selfish Girl
Czas edycji: 2012-10-14 o 23:08
Stary 2012-10-14, 23:07   #1395
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:

wow, bardzo ładnie wyglądasz bez makijażu! ja z racji tego, ze nie ujawniam sie na wizażu z wizerunkiem, to nie pokażę się bez makijażu, ale rzęsy mam na tyle fajne, że mogłabym ich nie malować, a cera też jest do przeżycia. nie świeci się, nie mam trądziku itp. moją główną skazą są naczynka, ale takie mam geny, jak mama i dziadek. ogolnie uwazam, ze wiele dziewczyn dobrze wyglada bez makijazu, tylko sobie wkrecaja jakies chore kompleksy, ze jak nie namaluja kreski na oku, to wygladaja dziwnie. tak na dobra sprawe, moim zdaniem, makijazu zaczynaja potrzebowac kobiety dojrzale

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-10-14 o 23:09
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 23:21   #1396
lmaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
wow, bardzo ładnie wyglądasz bez makijażu! ja z racji tego, ze nie ujawniam sie na wizażu z wizerunkiem, to nie pokażę się bez makijażu, ale rzęsy mam na tyle fajne, że mogłabym ich nie malować, a cera też jest do przeżycia. nie świeci się, nie mam trądziku itp. moją główną skazą są naczynka, ale takie mam geny, jak mama i dziadek. ogolnie uwazam, ze wiele dziewczyn dobrze wyglada bez makijazu, tylko sobie wkrecaja jakies chore kompleksy, ze jak nie namaluja kreski na oku, to wygladaja dziwnie. tak na dobra sprawe, moim zdaniem, makijazu zaczynaja potrzebowac kobiety dojrzale
Jest fajna stronka-ostatnio moja znajoma wyszperala tam krem,poza tym zastanawia sie nad zabiegowym usunieciem naczynek, a tam jest wszystko fajnie opisane.Moze znajdziesz cos przydatnego:
http://www.bio-med.pl/naczynka.html
Stary 2012-10-14, 23:25   #1397
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lmaa Pokaż wiadomość
Jest fajna stronka-ostatnio moja znajoma wyszperala tam krem,poza tym zastanawia sie nad zabiegowym usunieciem naczynek, a tam jest wszystko fajnie opisane.Moze znajdziesz cos przydatnego:
http://www.bio-med.pl/naczynka.html
faktycznie fajna, dziękuję ląduje w ulubionych, bo już zauważyłam, że na policzkach mam kilka pękniętych naczynek. koło nosa mam od lat. na szczęście jak patrzę na mamę, to nie powinno postępować bardziej (chociaż ja mam czasem większy rumień)
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-14, 23:30   #1398
lmaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
faktycznie fajna, dziękuję ląduje w ulubionych, bo już zauważyłam, że na policzkach mam kilka pękniętych naczynek. koło nosa mam od lat. na szczęście jak patrzę na mamę, to nie powinno postępować bardziej (chociaż ja mam czasem większy rumień)
Zapytam jutro o ten krem(jaki i czy sa efekty) i dam Tobie znac.
Stary 2012-10-15, 07:19   #1399
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Jesteś piekną dziewczyną, ale czy to znaczy, że mniej urodziwe dziewczyny bez makijażu mają się zamknąć w piwnicy i nie wychodzić na światło dzienne, a broń Boże nie nagrywać na YT?
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 07:33   #1400
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Jesteś piekną dziewczyną, ale czy to znaczy, że mniej urodziwe dziewczyny bez makijażu mają się zamknąć w piwnicy i nie wychodzić na światło dzienne, a broń Boże nie nagrywać na YT?
W sumie brzydule Ule niech sobie robią co chcą. Ja oglądam i tak tych co chcę słuchać (bo nie gadają głupot) i aby moje oko nie ucierpiało gdy patrze na tą osobę.

Nie chciałabym się jakoś bardziej rozkręcać na ten temat ale jakbym widziała osobe mająca maskę, tone różu, trupie usta i posklejane rzęsy to jej nie chciałabym słuchać opinii na temat danego produktu (do makijażu) bo wg mnie nie jest to estetyczny wygląd tej osoby.
Stary 2012-10-15, 08:11   #1401
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Im wiecej filmikow o myciu pedzli tym lepiej. moze do niektorych dotrze ze edzle sie myje.
Stary 2012-10-15, 09:23   #1402
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Im wiecej filmikow o myciu pedzli tym lepiej. moze do niektorych dotrze ze edzle sie myje.
Ten filmik to porażka, nie dość, że nie myje tych pędzli prawidłowo to jeszcze cytuję: "płukacie".
Dziewczyna zwróciła jej uwagę, a ona na to, że płyn jest do płukania, a nie płuczenia.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 09:26   #1403
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
Ten filmik to porażka, nie dość, że nie myje tych pędzli prawidłowo to jeszcze cytuję: "płukacie".
Dziewczyna zwróciła jej uwagę, a ona na to, że płyn jest do płukania, a nie płuczenia.
chyba ze tak, nie widziałam filmiku. Odniosłam sie tylko do tego ze dobrze ze na yt jest wieli filmów o myciu pedzli, moze dzieki temu dziewczyny beda myc swoje.
Stary 2012-10-15, 09:31   #1404
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
chyba ze tak, nie widziałam filmiku. Odniosłam sie tylko do tego ze dobrze ze na yt jest wieli filmów o myciu pedzli, moze dzieki temu dziewczyny beda myc swoje.
Może i tak, chociaż ta dziewczyna z filmiku też nie pierze ich za często, do czego się przyznała
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 12:29   #1405
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
nie przepadam, dla mnie są jakieś takie mega sztuczne... chyba, że by się jakieś moje dwie ulubione blogerki spotkały, a Stylizacje to ja już też na razie mam dość
Cytat:
dokładnie. Co nie znaczy, że w czyimś tam odczucie też możesz być niezbyt urodziwa Jak lubią zamalować sobie twarz i się dobrze w tym czują to niech to robią Ja też takich dziewczyn na YT nie oglądam (chociaż takich mało-większość jednak poprawia swoją urodę makijażem)
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 12:58   #1406
whip
psy-chopatka

Cytat:
Nie chciałabym się jakoś bardziej rozkręcać na ten temat ale jakbym widziała osobe mająca maskę, tone różu, trupie usta i posklejane rzęsy to jej nie chciałabym słuchać opinii na temat danego produktu (do makijażu) bo wg mnie nie jest to estetyczny wygląd tej osoby.
mówisz o PannieJoannie czy do kogoś innego pijesz?

Zdziwił mnie ostatnio komentarz Azjatyckiego Cukru na pytanie o imię pod filmikiem o kompleksach Azjatek:
Cytat:
Gdybym chciala aby zwracano sie do mnie po imieniu nie uzywalabym pseudonimu ^^' Kiedy obce osoby zwracaja sie do mnie po imieniu, zamiast uzywac pseudonimu, jest bardzo niekomfortowe.
Wy tez czujecie się niekomfortowo gdy mówią do was po imieniu?
Stary 2012-10-15, 13:05   #1407
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość

Zdziwił mnie ostatnio komentarz Azjatyckiego Cukru na pytanie o imię pod filmikiem o kompleksach Azjatek:
Tak, zdecydowanie wole Dziada
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 13:41   #1408
Maschenka
Raczkowanie

Azjatycki Cukru( albo Cukier Puder )zabilabym jakby tak mnie ktos nazwal

Edytowane przez Maschenka
Czas edycji: 2012-10-15 o 13:43
Maschenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-15, 13:48   #1409
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Piszę ogólnie ... nie wskazując kto wg mnie ma estetyczny wygląd a kto nie.
Zostawiam tą informacje dla siebie

Edytowane przez Selfish Girl
Czas edycji: 2012-10-15 o 13:51
Stary 2012-10-15, 13:51   #1410
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
No, bo mi się moje nie podoba .

Pseudonim w internecie pozwala na pewną anonimowość. Znakomita większość z nas ma nick nie będący imieniem, którym posługujemy się w realu. Jeżeli w internecie jestem xxsłodkibuziaczek91xx, to nie chciałabym, żeby ktoś walił do mnie np. na blogu per "Anna Kowalska". Co nie oznacza, że samej udaje mi się zawsze mówić o danej osobie posługując się jej nickiem internetowym.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości