Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-17, 13:43   #2101
marti86
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. XIV

ja mam lepsza relacje z tesciowa niz z moja mama moge z nia o wsyztskim pogadac.jest bardzo sprawiedliwa i madra kobieta.nigdy nie faworyzuje zawsze trzezwo ocenia sytuacje i naprawde madrze radzi kobieta.szkoda tylko ze jest taka zachlanna i zlotowa:/ ale nie ma ludzi indealnych...kiedys probowala mi radzic ale juz sie nauczyla i mowi-MArtusiu ja nie chce sie wtracac ale jakbym mogla Ci cos doradzic to...ale oczywiscie to ty jestes mama i zrobisz jak uwazasz

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 13:44   #2102
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
a wiecie co mi moja powiedziala ostatnio?? ze wszyscy mowia ze ciaza to nie choroba ale jak sie patry na takie przypadki jak moj to sie zmienia zdanie

serio tak powiedziała? matko
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 13:45   #2103
aerien83
Zadomowienie

Cytat:
a wiecie co mi moja powiedziala ostatnio?? ze wszyscy mowia ze ciaza to nie choroba ale jak sie patry na takie przypadki jak moj to sie zmienia zdanie
padłam normalnie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość

U nas to wygląda tak, że ja do nich mówię Pan/Pani, bo nie życzyli sobie inaczej, za to usłyszałam tekst, że: "Ona, to zawsze od teścia słyszała, że synowa, to nie rodzina". Powtórzone trzy razy, żebym nie miała złudzeń
Ale żebym nie wyszła na okropną zołzę, która tylko narzeka na teściową: kiedy nie mam z nią kontaktu i to wszystko mi jedno, jak ona się zachowuje, to myślę sobie, że dobrze, że jest jaka jest. Dzięki temu mój TŻ jest wspaniałym człowiekiem i wie, co w życiu ważne, bo nigdy nie miał lekko.
jeny Madzia Ty to naprawdę masz porąbanych teściów bez kitu współczuję dobrze, że masz wsparcie w mężu

kaaamila1 jak Ci dzisiaj choć trochę nie przejdzie, to jutro koniecznie idź do lekarza
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 13:45   #2104
marti86
Zakorzenienie

Kia a moze jej chodzi o witaminki??

o moja tesciowka wlasnie dzwoni:d

Stary 2012-10-17, 13:45   #2105
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

A Kamilka ja je brałam pod język tak mi w aptece pani powiedziała

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 13:46   #2106
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
ty sobie chyba teraz ze mnie kpisz ale mi ślink lci na nie mniaaaam!!!

Kamilka kurcze ja się tak wczoraj czułam ale wziełam tylko 2 rutinacea wapno i tyle pomogło- rano jak ręką odjął - nawet kataru nie mam aaa i mleko z czochem i miodem i herbatka z miodem....
No ja już od poniedziałku piję mleko z miodem i czosnkiem, herbatkę z malinkami, gorącą wodę z cytryną i miodem i do nosa wodę morską i d..a Nic nie pomogło..no może trochę mniej gardło boli, ale doszedł ból mięsni..

Ela- wiem właśnie.. kurczę końcówka ciaży a ja się tak załatwiłam.. jeszcze jutro muszę iśc na badania- morfologia i mocz..

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-10-17 o 13:48
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 13:46   #2107
Lonia89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Boziu..a ja leże na kanapie i nie mogę się ruszyc..

Dziewczyny póki co leczyłam się domowymi sposobami..powiedzicie co mogę farmakologicznego na takie grypowe objawy..ból mięśni, katar, ból gardła, zimno mi (chyba gorączki nie mam) no i ogólne osłabienie..
tantum verde do psikania na gardło na katar olbas oil na poduszke i wachac oraz mozna psikac wodą morską, wrazie temperatury apap albo jakis inny lek z paracetamolem mozesz brac, łykaj rutinoscorbin scij cukierki halls to wszystko , mi pomogło a przechodizłam juz dwa grybska w ciazy

12.01.2008 - nasz początek*
28.07.2010- zaręczyny
16.07.2011- ŚLUB;*
28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki
29.11.2012- Nasz termin
Lonia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 13:47   #2108
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
dla teściowej, tak powinno być całe szczęście, że zdarzają się wyjątki od reguły.

U nas to wygląda tak, że ja do nich mówię Pan/Pani, bo nie życzyli sobie inaczej, za to usłyszałam tekst, że: "Ona, to zawsze od teścia słyszała, że synowa, to nie rodzina". Powtórzone trzy razy, żebym nie miała złudzeń
Ale żebym nie wyszła na okropną zołzę, która tylko narzeka na teściową: kiedy nie mam z nią kontaktu i to wszystko mi jedno, jak ona się zachowuje, to myślę sobie, że dobrze, że jest jaka jest. Dzięki temu mój TŻ jest wspaniałym człowiekiem i wie, co w życiu ważne, bo nigdy nie miał lekko.
Cooooooooooo :/ no bez jaj !! Pan i PANI ??? A Twoje dziecko to jak bedzie mowic? Pani babcia ? Pan dziadek jaki bezsens.... boze co za kobieta :/ to nawet moja "super ekstra" mama nie wpadłaby na taki pomysł

Cytat:
Dzięki Dziewczyny

Właśnie mam te tabletki homeogene co Jasiu napisałas..nie wiedziałam czy mogę je brac..no ale skoro brałaś je w ciaży to zaraz wezmę.

Co do rosołku to myśle, że już tak sie załatwiłam, że niestety bez farmakologii ani rusz Kia.. Za późno się wzięłam za przeziebienie..

Marti- własnie miałam w planach jechac do mojej internistki, ale ona jest zwolenniczką antybiotyków tak wiec spodziewam się co od niej usłyszę.. tak więc zastanawiam sie nad mniej inwazyjnymi środkami..

Kurde :/ to wez coś jak najszybciej, bo bez sensu żebyście się tak męczyły :/

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 13:48   #2109
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
No ja już od poniedziałku piję mleko z miodem i czosnkiem, herbatkę z malinkami, gorącą wodę z cytryną i miodem i do nosa wodę morską i d..a Nic nie pomogło..no może trochę mniej gardło boli, ale doszedł ból mięsni..
ojej to ja bym do lekarza poszła...
Stary 2012-10-17, 13:48   #2110
Pokrzywka19
Zakorzenienie

A pisałam wam ostatnio o tej szafie z Jyska była ostatnio taka szafa tekstylna przeceniona o połowę, co prawda zeszły one jak świeże bułeczki i czekaliśmy z rezerwacją ale warto było. W pół godzinki ja złożyliśmy, rzeczy dla Adasia tam pomieszczę (bo po mimo dwóch dużych szaf w domu miejsca brak), dokupię jeszcze tylko dwie takie podwieszane półki tekstylne w pepco widziałam, ze 2 kosze na dół. I tak jak będziemy składać sypialnię za jakiś czas jak Adaś podrośnie, szybko tą szafę będzie można złożyć i kupić mebelki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0565.jpg (116,8 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0566.jpg (92,1 KB, 21 załadowań)
2:29
Adam
56 cm
3600 g

Pokrzywka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 13:49   #2111
weronika23
Zakorzenienie

kochane ponad 2 tyg sie leniwilam czas ruszyc dupkooo bo czuje ze mi uroslo a u tesciowej okien juz nie myje mylam miesiac temu a na budowie mamusia mi pomyla
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 13:51   #2112
marti86
Zakorzenienie

No naprawde.dodala jeszcze ze taka trudna ta moja ciaza ze ona to bardzo przezywa i nie wyobraza sobie co ja musze czuc...wlasnie z nia rozmawialam i kazalam jej jablka mi zostawic bo mi ostatnio przywozla takie dobre ze w zyciu takich nie jadlam

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Madzia dopiero doczytalam msakra!! co za zolza!!!!!

Stary 2012-10-17, 13:52   #2113
kaaamila1
Zakorzenienie

Dziękuje Wam Dziewczyny

Idę się walnąc pod kołderkę, może sen będzie zbawienny

Pokrzywka- super pomysł z ta szafą Jak przez dwa miesiace po ślubie mieszkaliśmy u moich rodziców to kupiliśmy podobną w Ikei aby męża rzeczy sie pomieściły. Moja mama jej nadal używa na jakieś duperele w pralni.

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 13:53   #2114
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:
ja mam lepsza relacje z tesciowa niz z moja mama moge z nia o wsyztskim pogadac.jest bardzo sprawiedliwa i madra kobieta.nigdy nie faworyzuje zawsze trzezwo ocenia sytuacje i naprawde madrze radzi kobieta.szkoda tylko ze jest taka zachlanna i zlotowa:/ ale nie ma ludzi indealnych...kiedys probowala mi radzic ale juz sie nauczyla i mowi-MArtusiu ja nie chce sie wtracac ale jakbym mogla Ci cos doradzic to...ale oczywiscie to ty jestes mama i zrobisz jak uwazasz
moja tez tak zawsze mowi ze jakby mogla nam doradzić, ale że i tak nie musimy tego sluchac i zrobimy jak chcemy itp to jest fajne

Cytat:
Kia a moze jej chodzi o witaminki??

Pewnie tak, no ale bez jaj w tych karotkach, witaminkach, jednodniowych, czy w soczkach dla dzieci z hippa to już nie ma takiej chemii i witaminy na pewno też są

Stary 2012-10-17, 13:53   #2115
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Moja to jest miła, nie można powiedzieć, ale chodzi o to, ze zupełnie nie mogę sie z nią dogadać! Nie wiem czy to dlatego, zę jest niędzy nami aż 40 lat różnicy i ona inaczej myśli... chociaż ona wszystko w internecie czyta... dr google to podstawa... jak kiedys patrzyłam historię to było... jak ubrać 16 latka na wesele (o wnuka jej chodziło) albo jak my braliśmy ślub to kazała tż kupić białe rękawiczki do ślubu, też to gdzieś na necie wyczytała

P

Szymonek
Stary 2012-10-17, 13:54   #2116
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Wilk z lasu...czy coś

A co do męża, to też mu jest przykro, że jego rodzice się tak zachowują. Najpierw myślał, że to kwestia czasu, teraz już konkretnie postawił sprawę i jeśli nas nie przeproszą (nas obojga)i nie spróbują czegoś zmienić, to nie zamierza się z nimi kontaktować i to moich rodziców traktuje bardziej jak rodzinę - mimo, że czasem go wkurzają, ale docenia, jak bardzo się dla niego starają.
Myślę, że u nas taka sytuacja wynika z tego, że teściowie żyją w takiej "bylejakości". W ogóle nie starają się poprawić swojego życia, biorą to, co im przychodzi pod nos - nie są wykształceni, pracują byle jak, nie dążą do rozwoju. Trochę zazdroszczą moim, że żyją na innym poziomie i właśnie dlatego uważają, że mogą nam się wtrącać, bo ich życie doświadczyło bardzie (biedą, pracą itp), a moi, to co mogą tam wiedzieć, jak to wykształciuchy. Tyle, że nie zwracają uwagi, że moi rodzice też pochodzą z takich samych rodzin jak oni, na wszystko zapracowali ciężką harówą, nikt im za darmo nie dał. Teściowie sami żyją tak, jak żyli ich rodzice...a że jak Wam już pisałam, też mają nieźle w czapie, to przykład idzie z góry. Wygląda to tak, że babcia ze strony teścia jest egoistką okropną, a babcia ze strony teściowej kreuje się na królową rodu i mojej teściowej się chyba marzy to samo Tyle, że ona przez despotyczną matkę w gruncie rzeczy tylko rozpłakać się na zawołanie potrafi i z każdym problemem lata po całej rodzinie.

Ech, to się wygadałam.

Edytowane przez magdaef
Czas edycji: 2012-10-17 o 13:57
magdaef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 13:57   #2117
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Wilk z lasu...czy coś

A co do męża, to też mu jest przykro, że jego rodzice się tak zachowują. Najpierw myślał, że to kwestia czasu, teraz już konkretnie postawił sprawę i jeśli nas nie przeproszą (nas obojga), to nie zamierza się z nimi kontaktować i to moich rodziców traktuje bardziej jak rodzinę - mimo, że czasem go wkurzają, ale docenia, jak bardzo się dla niego starają.
Myślę, że u nas taka sytuacja wynika z tego, że teściowie żyją w takiej "bylejakości". W ogóle nie starają się poprawić swojego życia, biorą to, co im przychodzi pod nos - nie są wykształceni, pracują byle jak, nie dążą do rozwoju. Trochę zazdroszczą moim, że żyją na innym poziomie i właśnie dlatego uważają, że mogą nam się wtrącać, bo ich życie doświadczyło bardzie (biedą, pracą itp), a moi, to co mogą tam wiedzieć, jak to wykształciuchy. Tyle, że nie zwracają uwagi, że moi rodzice też pochodzą z takich samych rodzin jak oni, na wszystko zapracowali ciężką harówą, nikt im za darmo nie dał. Teściowie sami żyją tak, jak żyli ich rodzice...a że jak Wam już pisałam, też mają nieźle w czapie, to przykład idzie z góry. Wygląda to tak, że babcia ze strony teścia jest egoistką okropną, a babcia ze strony teściowej kreuje się na królową rodu i mojej teściowej się chyba marzy to samo Tyle, że ona przez despotyczną matkę w gruncie rzeczy tylko rozpłakać się na zawołanie potrafi i z każdym problemem lata po całej rodzinie.

Ech, to się wygadałam.
To u mnie jest bardzo podobnie...

P

Szymonek
Stary 2012-10-17, 13:57   #2118
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
Według mnie ten gościu przegina
http://www.youtube.com/watch?v=P9sQZLtsfp8
Nawet jak na geja
ale ma za☠☠☠iste żółte szpile

Cytat:
Napisane przez Lonia89 Pokaż wiadomość

Pościel zamawiałam taką : http://allegro.pl/posciel-dziecieca-...682621589.html
jedna juz mam tą co do łozeczka była o taką http://allegro.pl/17el-lozeczko-szuf...643498311.html, ale wiaodmo musiałam wziac druga na zmiane jakas wrazie podlania zakupciania i w ogóle trzeba miec w zapasie wiec musialam dobrac cos zeby zgrywało sie z resztą łozeczka i z dodatkami no i wziełam taka podobną ale inną:P
bardzo ładna
Cytat:
Napisane przez jo_manh Pokaż wiadomość
Ależ proszę...dla wszystkich chętnych mam talerzyk

Cytat:
Boziu..a ja leże na kanapie i nie mogę się ruszyc..

Dziewczyny póki co leczyłam się domowymi sposobami..powiedzicie co mogę farmakologicznego na takie grypowe objawy..ból mięśni, katar, ból gardła, zimno mi (chyba gorączki nie mam) no i ogólne osłabienie..
ja brałam tantuum verde, do nosa psikałam sobie Otrivin - wiem, że nie można, ale nie dałam rady oddychać i psikałam tylko 1 raz rano na dzień i 1 raz wieczorem, żeby w ogóle zasnąć
do tego polecam Ci Gripovita - w saszetkach, robi się z gorącą wodą, ma same naturalne składniki więc można, jest też Flegamina truskawkowa dla dzieci, to też na gardło nie zaszkodzi

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
tak czytam o tych złotych strzałach i zazdroszczę my sie o córkę staraliśmy rok, a o syna prawie 2 lata wierzcie mi, można się wykończyć psychicznie
my staraliśmy się rok i 3 miesiące i ja myślałam, że jestem bezpłodna, bo mojemu tżtowi badanie białej armii wyszło idealnie, a tak się stresował biedaczek

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 13:58   #2119
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
mam taka sąsiadkę- 7 miesięczne dziecko 3 letni i 5 letni chłopiec sami spali w domu a ona z "chłopakiem" na piwo do baru myślałam że zabiiję

Cytat:
Napisane przez Lonia89 Pokaż wiadomość
Micia a ty mieszkasz z tesciami w mieszkaniu czy domu jednorodzinnym? kuchnie masz z tesciową??
w domku. my na górze w jednym pokoju, reszta zajeta przez mame tż, brata, siostre. Kuchnia wspólna
Cytat:
Napisane przez jo_manh Pokaż wiadomość
Ależ proszę...dla wszystkich chętnych mam talerzyk
mniami

sie w☠☠☠☠iłam. Nienawidzę usmażonych goląbków.... ja to sobie zawsze przygrzewam na parze .... a ona je smaży no nie wytrzymam .... nie bede tego jeść ☠☠☠☠a. nie bede..

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 14:00   #2120
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
sie w☠☠☠☠iłam. Nienawidzę usmażonych goląbków.... ja to sobie zawsze przygrzewam na parze .... a ona je smaży no nie wytrzymam .... nie bede tego jeść ☠☠☠☠a. nie bede..
gołąbki...
Stary 2012-10-17, 14:01   #2121
agasobo
Zadomowienie

dziewczynki, nie wiem czy już Was pytałam, ale czy któraś z Was robiła zakupy u stanisława?
ja jak go pytałam czy będzie miał to czy tamto to dostawałam odpowiedź po kilku minutach, w tamtą środę zrobiłam zakupy za ponad 300 pln, wysyłka miała być na jego koszt, od razu wpłaciłam kaskę i wysłałam mu potwierdzenie przelewu.
Do tej pory przesyłka nie przyszła, a wczoraj wysłałam pytanie czy już wysłał i czym wysyła te przesyłki na jego koszt, to odpowiedzi nie dostałam

Antek 18.11.2012
Stary 2012-10-17, 14:01   #2122
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Micia no... głodna sie zrobiłam

P

Szymonek
Stary 2012-10-17, 14:02   #2123
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Wilk z lasu...czy coś

A co do męża, to też mu jest przykro, że jego rodzice się tak zachowują. Najpierw myślał, że to kwestia czasu, teraz już konkretnie postawił sprawę i jeśli nas nie przeproszą (nas obojga)i nie spróbują czegoś zmienić, to nie zamierza się z nimi kontaktować i to moich rodziców traktuje bardziej jak rodzinę - mimo, że czasem go wkurzają, ale docenia, jak bardzo się dla niego starają.

Ech, to się wygadałam.
oo zgadzam sie... u mnie też jest taka jakby przepaść....ja i moi rodzice żylismy na całkiem innym poziomie niż żyje sie tu gdzie teraz mieszkamy... mieszkałam z rodzicami w bardzo ładnie urządzonym mieszkaniiu itp całkiem inne życie... a tu nie umiem sie przestawić ehh i moze tez dlatego biorą mnie za jakąś rozpieszczoną, nieznającą życia...
nie wiem ..
No ale co ja moge? Moi rodzice chcieli mieć jak najładniej, jak najwygodniej i dochodzili do tego SAMI. nikt im nie pomagał.
Ja najbardziej byłam ciekawa co Teściówka powie na nasze mieszkanie jak pierwszy raz przyjechała do nas w dniu mojego wesela. Ale do ytej pory nie wiem co myśli Moge sie jedynie domyślać

Stary 2012-10-17, 14:02   #2124
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

nie nadrobie was vbooze 3 godz mnie nie bylo a tu 10 stron!!!

madziu ef masakraaaaaaaaa co za teksty.na pocieszenie-ja do tesciow tez nie mowie mamo tato, bo jakos nikt mi tego nie proponowal a mi tak głupio.za to moja mama jasno powiedziala mojemu mezowi ze nie zyczy sobie , bo ona juz ma syna. ale i tak jej nie widzimy wiec ok.nie to nie.

kamilka biedna ja brałam czosnek w tabletkach, prenalen-syrop i prenatal grip care oraz homeovox plus woda z cytryna i miodem, syrop malinkowy i przeszlo
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 14:03   #2125
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
dziewczynki, nie wiem czy już Was pytałam, ale czy któraś z Was robiła zakupy u stanisława?
ja jak go pytałam czy będzie miał to czy tamto to dostawałam odpowiedź po kilku minutach, w tamtą środę zrobiłam zakupy za ponad 300 pln, wysyłka miała być na jego koszt, od razu wpłaciłam kaskę i wysłałam mu potwierdzenie przelewu.
Do tej pory przesyłka nie przyszła, a wczoraj wysłałam pytanie czy już wysłał i czym wysyła te przesyłki na jego koszt, to odpowiedzi nie dostałam
ja robiłam ale nie takie wielkie wiec nie pomogę

Stary 2012-10-17, 14:04   #2126
kia_mia
Zadomowienie

Cytat:

w domku. my na górze w jednym pokoju, reszta zajeta przez mame tż, brata, siostre. Kuchnia wspólna

mniami

Kurde niezłe akcje z tymi teściami.......... Magda Ef no strasznie wspolczuje :/
Micia Ty też nie lepiej masz :/

Stary 2012-10-17, 14:04   #2127
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

micia zabije cie za te gołabki jaka mam ochote
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-17, 14:04   #2128
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
gołąbki...
.. .. ..
Stary 2012-10-17, 14:05   #2129
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Ja mówię mamo i tato do teściów, ale staram sie ograniczac to do minimum, nieraz mówie na ty poprostu. Mój mąż narazie tylko raz powiedział tato, ale on to się wstydzi.

P

Szymonek
Stary 2012-10-17, 14:06   #2130
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
ja robiłam ale nie takie wielkie wiec nie pomogę
a Twoje zakupy szybko Ci przyszły?

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

ja do moich teściów mówię mamo i tato, zaraz po ślubie jak coś mówiłam do teścia i mówiłam na "pan" to on specjalnie udawał, że nie słyszy, żebym powiedziała tato

Antek 18.11.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości