Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-29, 20:44   #2281
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość

czy tylko mnie nie kręci Bond?

ściągnęłam audiobooka autobus energii Genialna książka już całą przesłuchałam, nawet notatki porobiłam. Masz więcej takich pozycji?

ja też się napaliłam na Revitalash, ale noszę okulary, nie stać mnie na razie na soczewki, więc dłuższe rzęsy działałyby mi na nerwy
wiesz co, zostalam zaproszona na 007 to co mi tam, chetnie pojde
wczesniejsze filmy z nim lubie

ksiazek nie, reszta jest bardziej spokojna. ale mozesz posluchac go online po angielsku, mega pozytywny facet

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
hej Kalpana

to dobrze , ze dzidzius grzeczny

Jakie plany na dzis macie??
wskoczyc do wanny pelnej piany, jestem paaadnieta

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Na razie wciąż bez żadnych zastrzeżeń Cetaphilu nadal nie używam i z buzią coraz lepiej, chyba faktycznie on był winowajcą wysypu. Tylko tak się zastanawiam nad jakimś zamiennikiem, bo jednak moja sucha skóra potrzebuje czegoś nawilżającego. Mogłybyście polecić jakiś krem na noc do suchej skóry na zimę?

Poza tym bardzo jestem zadowolona po tym podcięciu ostatnim, włosy fajniej sie układają, a maska z nafty i żółtka nadaje im super blasku Jeszcze żeby mniej wypadały to będzie pięknie Postaram się zrobić w najbliższym czasie aktualizację włosową

Caate

a ty byłaś juz na tym farbowaniu?

Miłego dnia
moze Uriage Tolederm Riche? klik

ja uywam od wiosny, teraz mam druga tubke i jestem bardzo zadowolona, a przesuszenie i odwodnienie to norma dla mojej cery.

Bylam i straaasznie zaluje.
Jedyny plus ale tez i minus, ze bez poifnormowania mnie zostala zrobiona rekonstrukcja Joico wraz z farbowaniem. Skapnelam sie jak zaczeto nakladac i mierzyc czas tych etapow, a pamietalam, ze za samo rekonstrukcje 2lata temu placilam tam 270zl ze strzyzeniem, takze bylam zla cholernie. na szczescie w farbowaniu to jest taniej i lacznie zaplacilam 300zl.

Niestety wyszlo duzo ciemnej, mimo ze bylam uprzedzona ze nie zrobi mi tego co oczekuje, to i tak nie zostalo mi zrobione to co mi przedstawila fryzjerka. Juz sie przyzwyczailam, kolor sie nie wymywa (2tyg w srode minie), wlosy sa odzywione bo to koloryzacja bez amoniaku i faktycznie zrownane poziomy, ale za ciemno i mi to nie pasuje, no i te czerwony tony przebijaja dalej w cieplym swietle. Wiem, ze jakbym jeszcze raz powtorzyla to farbowanie to by bylo juz chlodniej, ale mi niestety poziom nie pasuje, a za dekoloryzacja i farbowanie fryzjerka mi wyliczyla 500-600zl to ja pasuje

A u Ciebie jak?

Zdj w zalaczniku:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC10920.jpg (122,6 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC10921.jpg (130,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC10924.jpg (102,7 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC10925.jpg (152,9 KB, 25 załadowań)
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 11:31   #2282
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.
Ja za 3h zobaczę Tż.
Wrocławia za bardzo nie zwiedzałam, bo z przyjaciółką poszłyśmy spać o 4 i w centrum byłyśmy o 14, a o 15 musiała jechać na zajęcia. Samej z bagażem średnio mi się chciało, ale na pewno tam wrócę. Byłam na rynku i cudowny.

Kupiłam polecamy lakier z Essie Mademoiselle, bo każdy lakier ostatnio u mnie nie wytrzymuje nawet jednego dnia i może on da radę. Co prawda nie używałam Top Coatu, ale bez przesady. ;/

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
jak długi masz lot?
na ile zostajesz?

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

a czym to pachnie? cytrusami?
Leciałam z 1,5h Wracam w poniedziałek, ale niestety busem, czyli 17,5h.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r

Edytowane przez angelinmyheart
Czas edycji: 2012-10-30 o 11:33
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 15:19   #2283
party_girl7
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny

jestem
wrocilam cala i zdrowa chociaz warunki na drogach nie sa za ciekawe, a my na letnich oponach, ale na szczescie dzien byl ladny, nie padalo i udalo nam sie dojechac. Z pracy jestem zadowolona, mimo iz napracowalam sie niezle, ale przynajmniej wiedzialam ze sie oplaca:P takze teraz chce sobie pozwolic na male zakupy, potrzebuje butow, jakiejs kurtki, suszarke z dyfuzorem, chcialabym nowe okulary, w sumie lista nie ma konca:P
ale troche kupilam juz w DM, glownie produkty do wlosow, ale tez na cellulit, balsam i zel pod prysznic, zmywacz do paznokci itp, ale jeszcze niczego nie testowalam.

Ale sie ciesze ze moge odpoczac w koncu, tylko ta pogoda zakichana
Stary 2012-10-30, 16:50   #2284
samaraNW
Zakorzenienie

hej

ja już mam wolne, chociaż w sumie to tak nie do końca wolne, ale ważne, że nie muszę na uczelnię jeździć

jakieś chętka na zakupy mi się włączyła, tylko nie wiem, co bym mogła kupić, bo w sumie wszystko potrzebne mam

zbierałam opakowania po zużytych kosmetykach i w szoku jestem, ile się tego uzbierało
Stary 2012-10-30, 18:22   #2285
loluska
Zakorzenienie

Hej Miałam dzisiaj ogarnąc chemie i nic mi z tego nie wyszło, plany odkładam na jutro... A na teraz prysznic i relax po pracy

caate

dziękuje za propozycje kremu. Trochę odstrasza mnie cena ale z drugiej strony czasem warto wydać więcej na jedna rzecz niż kupować kilka po parę zł bo na to samo wyjdzie. Muszę to przemyśleć Co do włosów, Twoje prezentują się bardzo zdrowo ale faktycznie przebija ta czerwień, a i ja z nią walczę więc rozumiem Twoje niezadowolenie U mnie bez zmian, tyle że po hennie nie ma śladu. Czerwień jak była tak jest, fryzjer przy ostatnim podcinaniu doradzał mi farbowanie szamponem koloryzującym w odcieniu jasnego brązu, twierdząc że tak bezstresowo dojdę do naturalnego. Ale nie był w stanie polecić żadnej firmy, ja nigdy tego typu szamponów nie używałam i na razie się wstrzymałam. Staram się nie zwracać na tą poświatę uwagi, ale jak długo wytrzymam nie wiem

party_girl
fajnie że jesteś Udanych zasłużonych zakupów

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 18:45   #2286
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

hej ja dzisiaj zamulam, mam wolne popołudnie a nic nie robię teraz wezmę się za napisanie pracy na pisanie i może poćwiczę jak grejpfrut ułoży sie w zoladku xD
jutro tylko 1,5h i wolne pięknie
w ogole wpadla mi w oko szminka z Rimmela 'In Vogue' i jestem bardzo ciekawa czy jest ona w polskim asortymencie, jutro skocze do hebe i ja obadam . Miłego wieczora
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 19:18   #2287
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Zdj w zalaczniku:
Twoje włooosy cudo
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

jestem
wrocilam cala i zdrowa chociaz warunki na drogach nie sa za ciekawe, a my na letnich oponach, ale na szczescie dzien byl ladny, nie padalo i udalo nam sie dojechac. Z pracy jestem zadowolona, mimo iz napracowalam sie niezle, ale przynajmniej wiedzialam ze sie oplaca:P takze teraz chce sobie pozwolic na male zakupy, potrzebuje butow, jakiejs kurtki, suszarke z dyfuzorem, chcialabym nowe okulary, w sumie lista nie ma konca:P
ale troche kupilam juz w DM, glownie produkty do wlosow, ale tez na cellulit, balsam i zel pod prysznic, zmywacz do paznokci itp, ale jeszcze niczego nie testowalam.

Fajnie że już jesteś ale szybko zleciało

Nałożyłam sobie biovaxa na włosy na to czepek i czapkę i z godzinę potrzymam, dawno tak nie robiłam i wracam dziś do wcierania Jantara
A tak w w ogóle dobry wieczór bo się nie witałam
Stary 2012-10-30, 20:16   #2288
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
hej ja dzisiaj zamulam, mam wolne popołudnie a nic nie robię teraz wezmę się za napisanie pracy na pisanie i może poćwiczę jak grejpfrut ułoży sie w zoladku xD
jutro tylko 1,5h i wolne pięknie
w ogole wpadla mi w oko szminka z Rimmela 'In Vogue' i jestem bardzo ciekawa czy jest ona w polskim asortymencie, jutro skocze do hebe i ja obadam . Miłego wieczora
u mnie była
Cytat:
Czesc dziewczyny

jestem

cześć, fajnie, że jesteś

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-30, 20:29   #2289
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
u mnie była

cześć, fajnie, że jesteś
ooo to super jak tylko jest w chlodnej tonacji to biore mam nadzieje, ze neie bede wygladac jak poćwirz

jestem juz po skalpelu, zaraz szybkie spamowanie, naszykuje sie do szkoly i ide chyba spac. mialam isc do kina, a nie ide no coz.
Stary 2012-10-31, 08:10   #2290
natimielec
Zadomowienie

Cześć kobietki, ale paskudna pogoda za oknem. Mam nadzieje, że na jutro sie trochę polepszy. nie lubie jak pada w święto zmarłych. Wole już 2 stopnie i śnieg leżący. przynajmniej nie ma tej ciapy.
Jak już wspominałam wcieram te ampułki na wypadające włosy, myślicie ze mogę przy tym nałożyć olej na włosy??? raczej nie powinien zaszkodzić. Jedna z odżywek Isana po prostu zrobiła mi siano z włosów i chciałam je trochę nawilżyć.
natimielec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-31, 08:24   #2291
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez natimielec Pokaż wiadomość
Cześć kobietki, ale paskudna pogoda za oknem. Mam nadzieje, że na jutro sie trochę polepszy. nie lubie jak pada w święto zmarłych. Wole już 2 stopnie i śnieg leżący. przynajmniej nie ma tej ciapy.
Jak już wspominałam wcieram te ampułki na wypadające włosy, myślicie ze mogę przy tym nałożyć olej na włosy??? raczej nie powinien zaszkodzić. Jedna z odżywek Isana po prostu zrobiła mi siano z włosów i chciałam je trochę nawilżyć.
myślę, że olej nie powinien zaszkodzić
która to odżywka?
Stary 2012-10-31, 08:42   #2292
natimielec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
myślę, że olej nie powinien zaszkodzić
która to odżywka?
Intensiv-Pflege Spülung (Odżywka intensywnie pielegnująca)
natimielec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-31, 09:06   #2293
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Miałam dzisiaj ogarnąc chemie i nic mi z tego nie wyszło, plany odkładam na jutro... A na teraz prysznic i relax po pracy

caate

dziękuje za propozycje kremu. Trochę odstrasza mnie cena ale z drugiej strony czasem warto wydać więcej na jedna rzecz niż kupować kilka po parę zł bo na to samo wyjdzie. Muszę to przemyśleć Co do włosów, Twoje prezentują się bardzo zdrowo ale faktycznie przebija ta czerwień, a i ja z nią walczę więc rozumiem Twoje niezadowolenie U mnie bez zmian, tyle że po hennie nie ma śladu. Czerwień jak była tak jest, fryzjer przy ostatnim podcinaniu doradzał mi farbowanie szamponem koloryzującym w odcieniu jasnego brązu, twierdząc że tak bezstresowo dojdę do naturalnego. Ale nie był w stanie polecić żadnej firmy, ja nigdy tego typu szamponów nie używałam i na razie się wstrzymałam. Staram się nie zwracać na tą poświatę uwagi, ale jak długo wytrzymam nie wiem

party_girl
fajnie że jesteś Udanych zasłużonych zakupów
ja uzywam co jakis czas szamponetek z joanny, bardzo fajne sa, moge polecic
tylko nie powiem Ci jaki odcien nie daje poswiaty, ale jest wybor kilku brazow, wiec jak wybierzesz jakis jasniejszy to powinno byc dobrze
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Twoje włooosy cudo

Fajnie że już jesteś ale szybko zleciało

Nałożyłam sobie biovaxa na włosy na to czepek i czapkę i z godzinę potrzymam, dawno tak nie robiłam i wracam dziś do wcierania Jantara
A tak w w ogóle dobry wieczór bo się nie witałam

Cytat:
u mnie była

cześć, fajnie, że jesteś

a wiec pierwsze zakupy mam za soba, kupilam:
-legginsy ocieplane, ciepluuutkie
-mgielke termoochronna
- butki jesienne plaskie do pol lydki
- butki na wysokim obcasie za kostke
- spodniczke bandazowa
- sweterek kardigan luzno szyty za pupe
- zamowilam suszarke z dyfuzorem, nie moge sie doczekac paczki

takze to na tyle, poluje na fajna ale tania kurtke, jedna w Carry mi nawet pasowala i cena nie byla az tak szokujaca ale jednak mam w czym chodzic i nie jest to tak bardzo konieczny zakup, wiec narazie sie wstrzymalam, musze jeszcze pochodzic po innych sklepach
Stary 2012-10-31, 12:11   #2294
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry

Party
wiem że Joanny odcień orzechowy brąz super wychodzi ;] Zerknę na nie może nawet dzisiaj A jak długo kolor utrzymuje ci się na włosach?
Pokażesz zakupy?

Ja zaraz zmykam do pracy, próbowałam rano ogarnąć chemię i nic totalnie nie rozumiem a to dopiero początek

Stary 2012-10-31, 13:35   #2295
ghana
Zakorzenienie

a ja dzisiaj kupiłam sobie dwie szminki, nie mogłam się oprzeć jedna z catrice fuksjowa a druga z rimmel z tej kolekcji kate moss
[poza tym wpadl mi do koszyka krem z essence taki mały do torebki, lakier do włosów, bo czasem niestety musze uzyc i carmex w sloiczku]i mamie kupilam jej ulubiona szminke z bell, a tacie krem do rąk z neutrogeny czy z czegos takiego xD

a teraz juz gotowa ide sie spotkac z przyjaciolka nie widzialam jej juz miesiac ! pewnie nie bedziemy mogły się nagadać.
miłego popołudnia

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-10-31 o 15:36
Stary 2012-10-31, 16:27   #2296
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
ja uzywam co jakis czas szamponetek z joanny, bardzo fajne sa, moge polecic
tylko nie powiem Ci jaki odcien nie daje poswiaty, ale jest wybor kilku brazow, wiec jak wybierzesz jakis jasniejszy to powinno byc dobrze

a wiec pierwsze zakupy mam za soba, kupilam:
-legginsy ocieplane, ciepluuutkie
-mgielke termoochronna
- butki jesienne plaskie do pol lydki
- butki na wysokim obcasie za kostke
- spodniczke bandazowa
- sweterek kardigan luzno szyty za pupe
- zamowilam suszarke z dyfuzorem, nie moge sie doczekac paczki
Fajnie, że już wróciłaś i udało się pokupować to i owo za pieniądze z wyjazdu

Zgadzam się, że szamponetki joanny są dobre Marion też ma ok.

Jestem ciekawa zdjęć zakupów, szczególnie spódniczki i tego jaką wybrałaś suszarkę

A gdzie kupiłaś ocieplane legginsy?

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
a ja dzisiaj kupiłam sobie dwie szminki, nie mogłam się oprzeć jedna z catrice fuksjowa a druga z rimmel z tej kolekcji kate moss
[poza tym wpadl mi do koszyka krem z essence taki mały do torebki, lakier do włosów, bo czasem niestety musze uzyc i carmex w sloiczku]i mamie kupilam jej ulubiona szminke z bell, a tacie krem do rąk z neutrogeny czy z czegos takiego xD

a teraz juz gotowa ide sie spotkac z przyjaciolka nie widzialam jej juz miesiac ! pewnie nie bedziemy mogły się nagadać.
miłego popołudnia
służy Ci carmex na dłuższą metę?

Ja teraz używam pomadek noni care i migdałowej yves rocher, no i dorobiłam się tisane w końcu. Zobaczymy co najbardziej z nich mi posłuży.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-31, 20:22   #2297
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
śnieg jest, a ja nie mam kozaków mam nadzieje, ze szybko stoipnieje
przeraża mnie wizja kupowanie kozaków
Cytat:
Hej Piękne
Ale dziś pospałam do 12

Też mi koło nosa zawsze skóra się łuszczy pęka ale to wkurzające muszę maść z WitA kupić tylko to mi pomaga

A pokażesz zdjęcia biżuterii

Zaraz olej nakładam i idę w piecu napalić bo zimno, u mnie śniegu brak ale deszcz cały czas pada
po niedzieli zrobię fotki
Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
Bo
Często czytając blogi mam wrażenie, że większość osób ma zapełnioną dobe 24 godziny jakimiś obowiązkami, pracą, a we mnie się odzywają wyrzuty sumienia czy jeśli mam chwile czasu dla siebie i np przeznaczam to na drzemke to już ze mną cos nie tak
ja mam teraz zajętą dobe cały czas Z jednej strony się cieszę bo realizuję się spelniam marzenia a z drugiej mialam ostatnio pierwszy od dwóch miesięcy wolny weekend i myślałam, że zwariuje Totalnie nie wiedziałam co ze sobą robić
Cytat:
Na filozofii bylam 2 razy - na pierwszym wykladzie i pozniej egzaminie. podziwiam tych, ktorzy rzucaja sie zeby to w ogole studiowac ja bym tam na peqwno dlugo nie pociagn ela./ tak samo socjologia czy politologia ;D no nuda do kwadratu.
wiesz nie studiowałaś nigdy tych kierunków to Twoja ocena trochę jest inna Studiowałam/uje politologię i powiem Ci, że jest masa beznadziejnych przedmiotów które trzeba przejść, ale przez 2 lata licencjata miałam takie przedmioty, że za mało czasu było
Wszędzie sie zdarza takie "zapchanie" nudne. Na filologii mam taki jedne teraz

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
a teraz jeszcze na predko przejrze katalog z avonu- jest juz swiateczny, wiec a nuż coś wybiorę
też muszę przejrzeć
Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
ja mam na magistrze ponownie filozofie, wf, język obcy... a to wszystko kosztem przedmiotów specjalnościowych ://
eh i właśnie ten wf mnie dobija najbardziej tam

Kupiłam dzisiaj dwie sole do kąpieli w cenie dnia w Naturze
A w sobotę bylam na zjeżdzie blogerek i wyszłam totalnir zaskoczona z czterema siatami kosmetykó
Stary 2012-10-31, 21:16   #2298
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Party
wiem że Joanny odcień orzechowy brąz super wychodzi ;] Zerknę na nie może nawet dzisiaj A jak długo kolor utrzymuje ci się na włosach?
Pokażesz zakupy?

Ja zaraz zmykam do pracy, próbowałam rano ogarnąć chemię i nic totalnie nie rozumiem a to dopiero początek
no niestety szamponetki maja to do siebie ze szybko schodza, u mnie tak 1,5 tyg jest fajny efekt potem stopniowo sie zmywa.
Zakupy w zal.
Cytat:
Fajnie, że już wróciłaś i udało się pokupować to i owo za pieniądze z wyjazdu

Zgadzam się, że szamponetki joanny są dobre Marion też ma ok.

Jestem ciekawa zdjęć zakupów, szczególnie spódniczki i tego jaką wybrałaś suszarkę

A gdzie kupiłaś ocieplane legginsy?

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Ja teraz używam pomadek noni care i migdałowej yves rocher, no i dorobiłam się tisane w końcu. Zobaczymy co najbardziej z nich mi posłuży.
legginsy na targu, a suszarke to slynna philipsa, skoro jest juz sprawdzona i praktycznie nie ma zadnych minusow stwierdzilam ze wole wziac cos sprawdzonego)

obcasy oczywiscie o wiele ladniejsze na zywo, ale niestety efekt zamszu przy fleszu nieco odebral im uroku;/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0762.jpg (179,2 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0763.jpg (66,8 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0765.jpg (82,3 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0767.jpg (78,6 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0768.jpg (78,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0769.jpg (88,7 KB, 19 załadowań)
Stary 2012-10-31, 22:26   #2299
ghana
Zakorzenienie

Cytat:

od marca miałam przerwe z carmexem, wiec teraz pewnie znowu ebdzie robił cuda z moimi ustami bo wlasnie nim go odstawiłam bardzo przesuszął mi usta, keidy tylko pominelam wieczorną aplikacje. a tak to uzywam pomadki z alterry tej rumiankowej i wczesniej miałam z yves rocher jakos w trakcie wakacji. carmex jednak lepiej spisuje sie na mrozach
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
przeraża mnie wizja kupowanie kozaków
wiesz nie studiowałaś nigdy tych kierunków to Twoja ocena trochę jest inna Studiowałam/uje politologię i powiem Ci, że jest masa beznadziejnych przedmiotów które trzeba przejść, ale przez 2 lata licencjata miałam takie przedmioty, że za mało czasu było
Wszędzie sie zdarza takie "zapchanie" nudne. Na filologii mam taki jedne teraz
mnie tez to rpzeraza
zawsze mnie nudzily takie rzeczy jak wlasnie polityka, wos itp, wiec nawet bym sie za to nie brała
Cytat:
no niestety szamponetki maja to do siebie ze szybko schodza, u mnie tak 1,5 tyg jest fajny efekt potem stopniowo sie zmywa.
Zakupy w zal.

legginsy na targu, a suszarke to slynna philipsa, skoro jest juz sprawdzona i praktycznie nie ma zadnych minusow stwierdzilam ze wole wziac cos sprawdzonego)

obcasy oczywiscie o wiele ladniejsze na zywo, ale niestety efekt zamszu przy fleszu nieco odebral im uroku;/
mam te serue kokosowa z balei i jest bardzo fajna to samo t yczy się zelu do kapieli tejze firmy

wrocilam wwlasnie ze spotkania z przyjaciolka i doslownie siedze rpzed kompem z ledwo otwartymi oczyma. a tu jeszcze trzeba na szybko sie umyc, nie wiem jak to zrobie
Stary 2012-11-01, 10:22   #2300
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry

Party

zakupy bardzo fajne, zwłaszcza leginsy i spódniczka

Wczoraj spontanicznie kupiłam krem z ziaji kozie mleko, postanowiłam jeszcze raz zaryzykować kupując produkt z niższej półki. Opinie na KWC ma super, pierwsze wrażenie również bardzo dobrze, zobaczymy jak potoczy się współpraca

Stary 2012-11-01, 12:52   #2301
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

tisane jest mega ostatnio miałam spierzchnięte usta i w jeden dzień(!!) zniknęły wszystkie suche skórki i nastepnego dnia miałam już super gładziutkie usta nawet koleżanka z uczelni widziała tą przemianę moich ust i była w szoku to balsam numer jeden, dodatkowo fajnie pachnie i długo utrzymuje się na ustach mam wersję w słoiczku, kupiłam za 5,99 w gemini, gdzie w spp jest za 12,49
Cytat:
Zakupy w zal.

ekstra zakupy

też zabrałam się za 50 twarzy Greya

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 13:16   #2302
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
tisane jest mega ostatnio miałam spierzchnięte usta i w jeden dzień(!!) zniknęły wszystkie suche skórki i nastepnego dnia miałam już super gładziutkie usta nawet koleżanka z uczelni widziała tą przemianę moich ust i była w szoku to balsam numer jeden, dodatkowo fajnie pachnie i długo utrzymuje się na ustach mam wersję w słoiczku, kupiłam za 5,99 w gemini, gdzie w spp jest za 12,49
ja mam wersję w sztyfcie, kupiłam na dozie
A super pharm oprócz promocji rzadko się opłaca coś kupować.

Pospałam do 11 (pewnie bym i do 13 dospała, gdyby mnie nie obudzono)
Umyłam włosy denkując szampon wardii shan, nałożyłam na mokre żel hialuronowy a potem resztki olejków saloos i alverde.
Ciało nawilżyłam olejkiem saloos.

No i wiadomo takie podstawy jak umycie buzi, hydrolat itd.

Reszta wieczorem.

A teraz sobie zgrywam zdjęcia na picassę, patrzę co tam słychać w wielkim świecie; za chwilę idę książkę poczytać.

party: ładne te buty na obcasie
Ale i tak najbardziej podobają mi się zakupy z dm

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-11-01 o 13:17
Stary 2012-11-01, 13:31   #2303
marta 85
Wtajemniczenie

Hej
Cytat:
ja mam wersję w sztyfcie, kupiłam na dozie
A super pharm oprócz promocji rzadko się opłaca coś kupować.

Pospałam do 11 (pewnie bym i do 13 dospała, gdyby mnie nie obudzono)
Umyłam włosy denkując szampon wardii shan, nałożyłam na mokre żel hialuronowy a potem resztki olejków saloos i alverde.
Ciało nawilżyłam olejkiem saloos.

No i wiadomo takie podstawy jak umycie buzi, hydrolat itd.

Reszta wieczorem.

A teraz sobie zgrywam zdjęcia na picassę, patrzę co tam słychać w wielkim świecie; za chwilę idę książkę poczytać.

party: ładne te buty na obcasie
Ale i tak najbardziej podobają mi się zakupy z dm
Jaką książkę czytasz?
W piątek wybieram się do biblioteki

Miłego dnia

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 13:57   #2304
ghana
Zakorzenienie

hej a ja już zrobiłam turbospalanie, umylam się i etraz nakładam make up. Po obiedzie ide z mama na cmentarz, a pozniej moze sie poucze hispzanskiego czy czegos w ten desen no i wieczorkiem SPA i dzien zakoncze seanse 'Miasto Śmierci' szkoda, ze dzisiaj tak deszczowo, az sie z domu wychodzic nie chce
Stary 2012-11-01, 14:30   #2305
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Hej

Jaką książkę czytasz?
W piątek wybieram się do biblioteki

Miłego dnia
http://czytelnia.onet.pl/0,26722,0,1,nowosci.html

zaczęłam ją już kiedyś, ale potem tak przed sobą schowałam, że będę kończyć dopiero teraz

Same niezłe tytuły trafiam- tu taka, wcześniej 'klub niewiernych żon'

<3 <3 <3
Stary 2012-11-01, 17:07   #2306
samaraNW
Zakorzenienie

hej

wróciłam z cmentarza, zimno mi i mam całe buty w błocie

muszę dzisiaj zafarbować odrosty. wybrałam palette a10, bo kiedyś ładnie mi rozjaśniała. ostatnio po wellatonie 12/1, na który się tu żaliłam, odrost mi zrudział i już na pewno do niego nie wrócę.

no i niby mam wolne, ale będę ostro romansować z biochemią, bo muszę dostać dużo punktów z koła.
Stary 2012-11-01, 18:18   #2307
ghana
Zakorzenienie

ja jeszcze post anowiłam, że do ewy chodakowskiej bede znopwu robić ABS na brzuch i już to zrobiłam zmyłam makijaż i powoli zbieram się do spamowania, chociaz mam nieziemnskiego lenia

dobrze, że chociaz nie wymarzłam na cmentarzu, no i że buty w tej ciapie nie przemokły - ale założylam kalosze

kobieto piękne zakupy ciuchowe <3 [dopiero teraz zauwazylam nowe notki na blogu]
Stary 2012-11-01, 20:24   #2308
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Twoje włooosy cudo
dzieki
milo slyszec, bo od fryzjerki wrecz nasluchalam sie tylko jakie to mam zniszczone i suche wlosy

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
hej

wróciłam z cmentarza, zimno mi i mam całe buty w błocie

muszę dzisiaj zafarbować odrosty. wybrałam palette a10, bo kiedyś ładnie mi rozjaśniała. ostatnio po wellatonie 12/1, na który się tu żaliłam, odrost mi zrudział i już na pewno do niego nie wrócę.

no i niby mam wolne, ale będę ostro romansować z biochemią, bo muszę dostać dużo punktów z koła.
mnie dziisaj czekala misja na cmentarz do najblizszych (dziadkowie i pradziadkowie), a tak to wybralam opcje gotowanie (strogonow, krokiety) i ciasta (sernik, 3bit), a mama pojechala na cmentarz wiecznych korkos Osobowice i wrocila po 3,5h mimo, ze normalnie sie jedzie max.25min. Zawsze podziwiam co tam sie dzieje i nigdy nadziwic sie nie moge patrzac na tych odwarznych co sie tam autami wybrali, toz to samobojstwo w bialy dzien

wreszcie wybralam tv do domu.
teraz kombinuje jak aktywowac karte payback na nowym koncie allegro, a jak zdeaktywowac na starym, wiecie moze?

Party, super ze jestes botki bardzo mi sie podobaja

Loluska z tego co mi wiadomo, to niestety wszystko co drogeryjne a w odcieniu brazu wyplukuje sie do czerwono-rudych refleksow. ze swieczka szukac tych co w zloto leca. jednak sama mnie kus joanna multicolor czekoladowy braz, mimo ze piekny, pamietam ze kiedys nosilam go namietnie

na Bondzie nie bylam, bo pracowalam do pozna i bilety przepadly. za to w marcu planuje jechac do Czech korzystajac z tego Mydealu http://www.mydeal.pl/rdir.php?utm_so...eal/10797/nlt/ i doczekac sie nie moge
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2012-11-01 o 20:26
caate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-01, 20:59   #2309
ghana
Zakorzenienie

ja już się wyspamowałam, siedze w ciepłym szlafroku i chyba co by nie zamulać bezczynnie - obejrzę jakis film tyle, że mam za duży wybor, wiec pewnie skoncze z niczym.

w ogole zauwazylam w tym roku wyjatkowo mało ludzi na cmentarzu. nie wiem czy bylo to spowodowane okropna pogoda czy np dlugim weekendem [ludzie np rozplanopwali sobie na kilka dni kilka cmentarzy] bo doslownie w niektorych alejkach swiecilo pustkami

ja moze w koncu namowie TŻ'ta na tego Bonda. też miałam na wczoraj bilety, ale przyjaciolka na dwa dni wrocila z Kraka wiec sie z nia spotkalam, bo nie widzialam jej ponad miesiac. a i TŻ nie wykazywal checi na seans. zobaczymy, bo jestem tego mega ciekawa. no i Daniel Craig, a raczej jego akcent <3
Stary 2012-11-01, 21:17   #2310
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

hej
jak mijają 'święta'?

Powiedzcie mi czy za zakupy na DOZie płaci się przelewem czy przy odbiorze

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości