Plotkujemy i czytamy, wątku drugą część już mamy :) - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-05, 12:07   #1501
Gumisiek007
Zadomowienie

Dot.: Plotkujemy i czytamy, wątku drugą część już mamy :)

Witam,
u mnie na szczęście nie pada. Zaraz muszę szybko umyć głowę i lecę do lumpa. Może uda mi się coś dorwać na sobotnią imprezę.
Udało mi się wygrać zestaw miniproduktów Cetaphil na FB Ależ się wciągnęłam w te konkursy, nic tylko szukam i wymyślam odpowiedzi, zamiast mgr poprawiać
Gumisiek007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 12:49   #1502
joakoz86
Rozeznanie

Hej wam

Ale się dziś nie wyspałam. W ogóle to miałam straszny problem z obudzeniem się. Zaspałam na praktyki, tzn. nie spóźniłam się, ale ledwo się wyrobiłam. Nie zdążyłam umyć rano głowy i musiałam poratować się suchym szamponem, potem jeszcze wyszłam z psem, a ten zaczął wydziwiać i szukać miejsca, żeby się załatwić. Ledwo coś przełknęłam i poleciałam do szkoły.
Ależ mi brakowało pracy z dziećmi i tego szkolnego hałasu. Uwielbiam pracować w szkole. Dzieciaki świetne, takie otwarte i bezpośrednie, niektóre znam, bo przychodziły do mnie na świetlicę Niegrzeczne też i strasznie głośne, ale fantastyczne mimo wszystko. Dogadałam się z opiekunką i nie będzie mi robić żadnych problemów, we wszystkim pomoże. Konspekty niestety i tak muszę pisać, bo wymaga tego uczelnia.
Teraz muszę zacząć sprzątać, bo rodzice wymyślili sobie już sprzątanie przedświąteczne, a ojciec jest na chorobowym i będzie tego "pilnował" Jeszcze do tego jakiś obiad muszę zrobić, bo wczoraj nie było kiedy. Wszyscy jakoś późno zjechali z weekendu do domu
joakoz86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 13:16   #1503
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość

Co do obserwatorów-ja bloga prowadze juz jakie 1,5 roku Liczba obserwtorów rośnie z czasem Im cześciej piszesz tym oczywiście Szybciej
Aha, ja rzadko dodaję

Cytat:
Napisane przez Tallan Pokaż wiadomość
A ja się z kontrastowymi poglądami dermatologów co do oczyszczania twarzy spotkałam. Z jednej strony, że oczywiście tak, bo pomoże się pozbyć problemu na stałe itd, ale któryś też twierdził, że oczyszczanie jedynie nasila trądzik i broń Boże robić!
Też o takim czymś słyszałam, ale to zależy od umiejętności kosmetyczki, trzeba dobrze trafić No i mieć zaufanie Mnie nic się nie nasiliło, co więcej - praktycznie nie mam problemów z ropnymi pryszczami, tylko co najwyżej takimi mniejszymi

Cytat:
Napisane przez nada13 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Chyba warto spróbować, tylko trochę się boje tych blizn po :P Co do mikrodemabrazji, ja mam maseczkę ziaji która się właśnie tak nazywa. Nie wiem czy nakładanie tej maseczki to to samo co zabieg mikrodemabrazji w salonie ale naprawdę pomaga. Mam po niej ładniejszą, bardziej oczyszczoną buzię. Tylko nie mogę za często jej robić bo mnie podrażnia (robię teraz raz w tygodniu i nie stosuje peelingu przed i jest okej)
W salonie to słyszałam że czymś jeżdżą po buzi i to się robi w seriach, za ok. 150 zł jedną to ja dziękuję tylko oczyszczam, a ślady schodzą po peelingu z kwasami AHA - polecam

Cytat:
Napisane przez NibyNic Pokaż wiadomość
Dzień dobry
rany jak leje deszcz - to już wolę śnieg z przed tygodnia
Cytat:
popieram. Pogoda jest masakryczna. Ach ta nasza polska złota jesień <3
Ja z powodu tej pogody nie poszłam na wykład Ale teraz się zbieram, bo mam jeszcze te obowiązkowe

I've been diagnosed with a type of amnesia where I deny the existence of certain 80's bands.
There is no cure.
AnnaVanDort jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 13:21   #1504
2018070520180950
Konto usunięte

Hej

Ja na szkoleniu jestem nudzi mi sie
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 13:29   #1505
Ojoanna29
Zakorzenienie

właściwie na siłownię dotarłam o 10 musiałam wyjść z psem, później pomyliły mi się autobusy i w ogóle masakra teraz sobie z godzinkę poleżę i wyruszam na łowy do biblioteki tak w ogóle to muszę częściej chodzić na siłownię - spędziłam 40min na stepperze z prędkością ok 70km/h i myślałam, że padnę, jak zeszłam to straszliwie uginały mi się nogi, wytrzymałam jeszcze 10min na rowerku - który swoją drogą ma baaardzo niewygodne siedzisko - i uciekłam do domu
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 13:59   #1506
nada13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gumisiek007 Pokaż wiadomość
Witam,
u mnie na szczęście nie pada. Zaraz muszę szybko umyć głowę i lecę do lumpa. Może uda mi się coś dorwać na sobotnią imprezę.
Udało mi się wygrać zestaw miniproduktów Cetaphil na FB Ależ się wciągnęłam w te konkursy, nic tylko szukam i wymyślam odpowiedzi, zamiast mgr poprawiać
ooo fajnie gratuluje wygranej! uwielbiam lumpeksy życzę owocnych poszukiwań. Często jest tak, że nie ma tego czego akurat potrzebujesz, ostatnio szukałam czegoś na imprezę urodzinową i wyszłam z piękną kurteczką :P

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
Hej

mi też się nudzi. Ściągnij wattpada będziesz mogła czytać w pracy. Swoją droga bardzo fajna aplikacja. Sporo pozycji przeczytałam na ipodzie przed kindlem dzięki niej

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
właściwie na siłownię dotarłam o 10 musiałam wyjść z psem, później pomyliły mi się autobusy i w ogóle masakra teraz sobie z godzinkę poleżę i wyruszam na łowy do biblioteki tak w ogóle to muszę częściej chodzić na siłownię - spędziłam 40min na stepperze z prędkością ok 70km/h i myślałam, że padnę, jak zeszłam to straszliwie uginały mi się nogi, wytrzymałam jeszcze 10min na rowerku - który swoją drogą ma baaardzo niewygodne siedzisko - i uciekłam do domu
Steper to też moja miłość mój TŻ mówi na to urządzenie "Cichy morderca" wsiadasz, jest dobrze, zsiadasz umierasz :P

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Napisane przez joakoz86 Pokaż wiadomość
Hej wam

Ale się dziś nie wyspałam. W ogóle to miałam straszny problem z obudzeniem się. Zaspałam na praktyki, tzn. nie spóźniłam się, ale ledwo się wyrobiłam. Nie zdążyłam umyć rano głowy i musiałam poratować się suchym szamponem, potem jeszcze wyszłam z psem, a ten zaczął wydziwiać i szukać miejsca, żeby się załatwić. Ledwo coś przełknęłam i poleciałam do szkoły.
Ależ mi brakowało pracy z dziećmi i tego szkolnego hałasu. Uwielbiam pracować w szkole. Dzieciaki świetne, takie otwarte i bezpośrednie, niektóre znam, bo przychodziły do mnie na świetlicę Niegrzeczne też i strasznie głośne, ale fantastyczne mimo wszystko. Dogadałam się z opiekunką i nie będzie mi robić żadnych problemów, we wszystkim pomoże. Konspekty niestety i tak muszę pisać, bo wymaga tego uczelnia.
Teraz muszę zacząć sprzątać, bo rodzice wymyślili sobie już sprzątanie przedświąteczne, a ojciec jest na chorobowym i będzie tego "pilnował" Jeszcze do tego jakiś obiad muszę zrobić, bo wczoraj nie było kiedy. Wszyscy jakoś późno zjechali z weekendu do domu
I jak ten suchy szampon? Zawsze waham się czy kupić. Działa to to ? :P
nada13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 14:01   #1507
Karen15
Zakorzenienie

dzień dobry
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 16:00   #1508
joakoz86
Rozeznanie

Cytat:
Wiesz, włosy nie są takie jak po umyciu, ale można wyjść do ludzi i się pokazać. Ja stosuję tylko w ekstremalnych przypadkach

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Dziewczyny, nowa promocja w weltbildzie: Szczęśliwa 13 http://www.weltbild.pl/szczesliwa-13...ion=3203800405
Stary 2012-11-05, 16:00   #1509
scarlett26
Zakorzenienie

Wybebeszam kartony z książkami - końca nie widać..... Mam ich jeszcze z 20-30 i prawie zero miejsca na półkach.... Ma-sa-kra.... Już wczoraj jak zobaczyłam ile tego jest to zapowiedziałam TŻtowi zabudowywanie również przeciwległej ściany................. A jeszcze część jest u Rodziców..... 6 kartonów do wystawienia na allegro.............. W pokoju ET taka demolka że lepiej nie mówić............. W ogóle jeszcze takiego chlewika jak jest teraz chyba jeszcze w mieszkaniu nie miałam............ Mina TŻta jak wróci z pracy będzie bezcenna

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 16:25   #1510
nada13
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, włosy nie są takie jak po umyciu, ale można wyjść do ludzi i się pokazać. Ja stosuję tylko w ekstremalnych przypadkach

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Dziewczyny, nowa promocja w weltbildzie: Szczęśliwa 13 http://www.weltbild.pl/szczesliwa-13...ion=3203800405
może warto kupić. Czasami też mi się zdarza zaspać i umieram z tłustymi włosami na głowie. I tak zmuszam się, żeby je co 2 dni myć (codzienne mycie im nie służy) ale ten 3 dzień to masakra jakaś. Jakbym rok nie myła głowy.

Co do książek to:
Miłość i inne używki - oglądałam film i był spoko
Wielka księga pasjansów - miałam kiedyś coś w tym temacie jka byłam mała miałam mega rozrywkę z układania i uczenia się nowych wersji
Stary 2012-11-05, 16:33   #1511
Ojoanna29
Zakorzenienie

szału nie ma z tym weltbildem, na szczęście

wróciłam z biblioteki, miałam wypożyczyć 1-2 książki, a wyszłam z 3
wzięłam:
"Pólnoc i Południe" - ależ jestem zadowolona, że ją dorwałam, leżała bidulka niepozorna w literaturze amerykańskiej - nie wiem kto im układa książki
"Dom burz" - czaiłam się na inną tego autora, chciałam nawet kupić, ale lepiej najpierw zobaczę z czym to się w ogóle je
"Zapisane na ciele" - ciągle wpadam na różnych stronach na cytaty z książek tej pani, muszę więc przeczytać całość

ogólnie szału jakoś nie było, nie mogłam skupić się na oglądaniu książek, bo biblioteka jest połączona ze szkołą podstawową i akurat 1 klasa kończyła lekcje, pod drzwiami czekał tłum rodziców i strasznie brzęczał

ahh i pewnie ten temat przewijał już się na forum miliony razy, ale jakoś nic nie mogę wynaleźć przeczytałabym jakiś mocny kryminał albo horror, ale King odpada, seria Nekroskop też..
41/2018

Edytowane przez Ojoanna29
Czas edycji: 2012-11-05 o 16:56

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-05, 17:03   #1512
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny czy Wy spać nie możecie? Siłownia o 7 to dla mnie jakaś totalna abstrakcja

A ja się z kontrastowymi poglądami dermatologów co do oczyszczania twarzy spotkałam. Z jednej strony, że oczywiście tak, bo pomoże się pozbyć problemu na stałe itd, ale któryś też twierdził, że oczyszczanie jedynie nasila trądzik i broń Boże robić!
Mi oczyszczanie pogorszyło stan cery , także nie dla każdego jest wskazane.

Cześć Wam.
Właśnie wróciłam z pracy, co za dzień przymulony mam, rano prawie przystanek przegapiłam , nie wiem czy mi się kimnęło czy co
Kończę czytać Lodowaty grób baaaardzo fajna książka, heh muszę kupić dwie poprzednie części bo zaczęłam od ostatniej

Aa i powiem Wam, że chyba zaraziłam tŻ czytaniem. Wczoraj prawie cały dzień czytał
Stary 2012-11-05, 18:02   #1513
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Cytat:
Witam,
Też bym chciała się wybrać do lumpa może by się kolejna marynarka trafiła lub spodnie.

I've been diagnosed with a type of amnesia where I deny the existence of certain 80's bands.
There is no cure.
Stary 2012-11-05, 18:08   #1514
fioleciasto
Zakorzenienie

wróciłam z uczelni i jestem wymęczona Piję duży kubas kawy, trochę odpocznę i nauka na jutrzejsze koło

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Mi oczyszczanie pogorszyło stan cery , także nie dla każdego jest wskazane.

Cześć Wam.
Właśnie wróciłam z pracy, co za dzień przymulony mam, rano prawie przystanek przegapiłam , nie wiem czy mi się kimnęło czy co
Kończę czytać Lodowaty grób baaaardzo fajna książka, heh muszę kupić dwie poprzednie części bo zaczęłam od ostatniej

Aa i powiem Wam, że chyba zaraziłam tŻ czytaniem. Wczoraj prawie cały dzień czytał
ja mojego już dawno czytaniem zaraziłam

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 18:15   #1515
Ojoanna29
Zakorzenienie

a ja wróciłam z drugiej biblioteki, przyniosłam ze sobą Chattam'a "Diabelskie zaklęcia" i oczywiście okazało się, że to 3 część wiecie może czy trzeba czytac po kolei? czy nie są ze sobą za bardzo powiązane?
41/2018

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-05, 18:25   #1516
Karen15
Zakorzenienie

Skończyłam czytać "Dziennik Bridget Jones" i teraz oglądnęłam film i film bardziej mi się podobał
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 18:32   #1517
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość
Skończyłam czytać "Dziennik Bridget Jones" i teraz oglądnęłam film i film bardziej mi się podobał
też mi się bardziej podobał film z tego co pamiętam

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 19:06   #1518
2018070520180950
Konto usunięte

ja uwielbiam Bridget
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 20:16   #1519
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość
Nie wypowiem się bo nie czytałam, a film mi się podoba

Skończyłam Lodowaty grób, teraz biorę się za Porzuconego, uwielbiam taką tematykę
Stary 2012-11-05, 20:25   #1520
Inspire
Kuźnia inspiracji

dziewczyny, mam pytanie: któraś z Was bierze udział w wymiankach?

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 20:33   #1521
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Ja

There is no cure.
Stary 2012-11-05, 20:35   #1522
Inspire
Kuźnia inspiracji

To skieruję do Ciebie zapytanie: czy można zrobić wymiankę z takim zastrzeżeniem, że dotyczy ona osób z konkretnego miasta (w sensie bez wysyłania, tylko gdzieś się spotykam z kimś i wymieniam)? Raczej niezbyt mam możliwość wysyłki...

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 20:44   #1523
Gumisiek007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AnnaVanDort Pokaż wiadomość
Też bym chciała się wybrać do lumpa może by się kolejna marynarka trafiła lub spodnie.
nie poszłam w końcu jutro idę, ciekawe czy coś upoluję
Cytat:
ooo fajnie gratuluje wygranej! uwielbiam lumpeksy życzę owocnych poszukiwań. Często jest tak, że nie ma tego czego akurat potrzebujesz, ostatnio szukałam czegoś na imprezę urodzinową i wyszłam z piękną kurteczką :P

dziękuję. Ja również je uwielbiam, ale czasami zwyczajnie przeginam, choć nieustannie pracuję nad sobą w tej kwestii. Mam nadzieję, że jutro uda mi się zakupić to co sobie wymyśliłam (będzie cud!)
Ja dość często używam suchego szamponu i jak dla mnie jest rewelacyjny, pod warunkiem, że to nie Syoss <- ten wg mnie, kompletna beznadzieja i w dodatku mnie uczula. Polecam natomiast ten zielony Isana. Nie drogi a na szybko można poprawić stan włosów

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-05, 21:06   #1524
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
To skieruję do Ciebie zapytanie: czy można zrobić wymiankę z takim zastrzeżeniem, że dotyczy ona osób z konkretnego miasta (w sensie bez wysyłania, tylko gdzieś się spotykam z kimś i wymieniam)? Raczej niezbyt mam możliwość wysyłki...
Można Tylko musiałabyś wyraźnie to napisać, bo niektórzy to czytać nie umieją

There is no cure.
Stary 2012-11-05, 21:17   #1525
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Ja dość często używam suchego szamponu i jak dla mnie jest rewelacyjny, pod warunkiem, że to nie Syoss <- ten wg mnie, kompletna beznadzieja i w dodatku mnie uczula. Polecam natomiast ten zielony Isana. Nie drogi a na szybko można poprawić stan włosów
Mam takie same doświadczenia w tej kwestii
Muszę jutro oddać książkę do biblioteki, a jestem po połowie dopiero
Stary 2012-11-05, 21:36   #1526
joakoz86
Rozeznanie

Cytat:

dziękuję. Ja również je uwielbiam, ale czasami zwyczajnie przeginam, choć nieustannie pracuję nad sobą w tej kwestii. Mam nadzieję, że jutro uda mi się zakupić to co sobie wymyśliłam (będzie cud!)
No ja właśnie używam tego zielonego z Isany i jest naprawdę w porządku.

Skończyłam czytać drugą część "Greya". Możecie mnie zlinczować, ale... podobało mi się
Stary 2012-11-05, 21:38   #1527
Tallan
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
Hej

A' propos nudy... dzisiaj na bardzo interesujących zajęciach czytałam po raz kolejny skład batoników zbożowych, które ostatnio jadam. I odkryłam, że mają kakao czyli muszę się z nimi pożegnać wcześniej go nie zauważyłam

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
szału nie ma z tym weltbildem, na szczęście

wróciłam z biblioteki, miałam wypożyczyć 1-2 książki, a wyszłam z 3
wzięłam:
"Pólnoc i Południe" - ależ jestem zadowolona, że ją dorwałam, leżała bidulka niepozorna w literaturze amerykańskiej - nie wiem kto im układa książki
"Dom burz" - czaiłam się na inną tego autora, chciałam nawet kupić, ale lepiej najpierw zobaczę z czym to się w ogóle je
"Zapisane na ciele" - ciągle wpadam na różnych stronach na cytaty z książek tej pani, muszę więc przeczytać całość

ogólnie szału jakoś nie było, nie mogłam skupić się na oglądaniu książek, bo biblioteka jest połączona ze szkołą podstawową i akurat 1 klasa kończyła lekcje, pod drzwiami czekał tłum rodziców i strasznie brzęczał

ahh i pewnie ten temat przewijał już się na forum miliony razy, ale jakoś nic nie mogę wynaleźć przeczytałabym jakiś mocny kryminał albo horror, ale King odpada, seria Nekroskop też..
Polecam książki duetu Lincoln i Child- szczególnie serię o agencie Pendergaście (albo jakoś podobnie się to odmienia) mnie zawsze wbijają w fotel

Cytat:

Tak spytam, skoro my z tego samego miasta, masz jakiś fajny lumpeks, który możesz polecić?
Tallan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 21:58   #1528
nada13
Zakorzenienie

Cytat:

to jutro kupuję zielony uwielbiam Isanę <3 moja marka nr jeden zaraz po Ziajii

ja tez jutro ide polować po lumpeksach. Moja szafa jest totalnie pusta

Cytat:
No ja właśnie używam tego zielonego z Isany i jest naprawdę w porządku.

Skończyłam czytać drugą część "Greya". Możecie mnie zlinczować, ale... podobało mi się
ja zaczęłam tą pierwsza. Jestem, że tak powiem po ich 1 (a właściwie to trzeciej) akcji :P i mnie intryguje jaką jeszcze ciemniejszą stronę może mieć Grey
Stary 2012-11-05, 23:35   #1529
joakoz86
Rozeznanie

Nie wiem, co tu teraz czytać. Może coś z wyzwania listopadowego. Jutro sobie czegoś poszukam. A teraz kładę się już, bo padam ze zmęczenia. Jutro rano na praktyki
Stary 2012-11-05, 23:41   #1530
Gumisiek007
Zadomowienie

Cytat:
Tak spytam, skoro my z tego samego miasta, masz jakiś fajny lumpeks, który możesz polecić?
Interesuje Cię jakaś konkretna dzielnica, bo jeśli tak to musisz mi podpowiedzieć
Ja zazwyczaj zaopatruje się na Organizacji WiN (koło rynku bałuckiego), ale bywam też na Jaracza (mniej więcej na przeciwko Magdy) i na Piotrkowskiej (na przeciwko Hortexu). Czasami wpadam do tego na pl. Wolności - chociaż tam według mnie jest dość drogo, zwłaszcza na dostawach. Wszystkie są na wagę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości