![]() |
#151 |
Rozeznanie
|
Dot.: Biżuteryjki dla Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy - WOŚP
tak sobie pomyślałam, że do charmsów nadaje się idealnie taka bransoletka i jak coś to chętnie ją wyplotę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Uff, zdążyłam... dołączam się do charmsów - srebro, kolor dowolny
![]() Buziaki ![]() Projekt z charmsami: 1. Marisella - kolor dowolny (srebro) 2. Pastelowo - czerwień, fiolet, róż, zieleń, błękit - w miedzi 3. Iwona Sikorska - kolor dowolny (beading) 4. Iwona Sikorska - kolor dowolny (beading) 4. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny, szary - srebro 5. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny, szary - miedź 6. Skidi - kolory dowolne (srebro) 7. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 8. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 9. Sunflower55 - kolor dowolny (srebro) 10. KarmazynowyKamyk - kolor dowolny (srebro) 11. Killa Ree - kolor dowolny (srebro) 12. orangecountry - kolor dowolny (srebro) 13. Biedronka1 - kolor raczej obojętny: beading+ ewentualnie srebro 14. JoannaW_- kolor dowolny, chętnie czerwony, zielony 15. JoannaW_- kolor dowolny, chętnie czerwony, zielony 16. JoannaW_ - kolor dowolny, chętnie czerwony, zielony 17. Człowiek widmo, pędzi martini z gruszek 17. urshulla (srebro) 18. urshulla (tytan-srebro) 19. Ollccia vel Moccate - miedź albo srebro 20. frufelek - żółty lub zielony 21. monika_tl - szkło, srebro, dużo kolorków, mogę zrobić kilka sztuk 22. lwica83 - srebro+ kamień księżycowy, koral lub labradoryt, pomarańczowy, zielony 23. onaania - haft koralikowy kolory dowolne 24. Jaga1214 - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 25. Jaga1214 - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 26. Jaga1214 - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 27. klejnotki - ze srebrem -mam serduszkowe kaboszony z brązowego awenturynu i niebieskiego i zielonego chalcedonu ale w razie potrzeby mogę zrobić z czegoś innego więc czekam na informację jakich kolorów potrzeba 28. klejnotki - miedź, mosiądz same lub z jakimś kolorem wg potrzeb 29. Verha - miedź, mosiądz, srebro z kolorem się dostosuję 30. dagus_gd - srebro, kolor dowolny 31. Rusa48- miedź, mosiądz, plecionka wykończona srebrem, kolor dowolny 32. Kathinna - miedź - bordo, zielony, "przezroczysty", czarny, szary 33. Kathinna - srebro - kolory wyżej 34. April_May - koraliki (beading), kolor dostosuję się, zapięcie srebrne 35. Loquacee - srebro, kolory dowolne 36. Senanque - srebro, dowolna kolorystyka 1a (baza) - Pastelowo - miedziane chainmaille (booooosko ) 2a (baza) - rododendron7 - baza multikolorowa z sutaszu 3a (baza) - Verha - chainmaille z miedzi 4a (baza) - Rusa48- chainmaille z miedzi, mosiądzu lub szydełkowa (kolor i grubość dowolna w zależności od rodzaju sznurka) http://dora-artt.blogspot.com/2012/0...ego-kufra.html (tu z gorsetowego, więc dość szeroka) 5a (baza) Kathinna - ewentulanie jeśli odpowiada to mogę coś w tym stylu zrobić, w wybranym kolorze, z wzorkiem lub bez i z miejscami na zaczepienie charmsów Projekt: naszyjnik-wędrowniś: 1. Marisella - termin pracy mi obojętny (Kraków) 2. Tolinka - termin obojętny 3. Ollccia vel Moccate - termin obojętny 4. nagaLy - termin nadejścia wędrownisia najlepiej do 16.12 (później już raczej praca i tk musi zmierzać do mnie do zdjęć, więc powinni się wszyscy przed tym terminem wyrobić) 5. Sunflower55 - najlepiej w grudniu (Kraków) 6. orangecountry - jak najszybciej (listopad) 7. frufelek - termin obojetny 8. loquacee - termin obojętny (?) Do spraw innych: 1. ew. Tolinka - pomocnik w korespondencji 2. Killa Ree - pomocnik w korespondencji, kartki scrap 3. Sunflower55 - pomocnik w korespondencji, kolaże, zaopatrzenie w kawę i herbatę 4. Ollcia vel Moccate - kolaże 5. nagaLy - kolaże, inne [napisać mi co mam zrobić i jeśli umiem - zrobię] 6. April_May - mogę pomóc przy blogu Projekt z charmsami w materiałach niesrebrnych, pod wodzą Rododendron7 (jeśli się zgodzi) 1. ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | ||||||||||||||
Wtajemniczenie
|
No to najpierw odpowiadając, a potem konkrety, bo i tak w jednym poście nie wejdzie
![]() Cytat:
Ja w razie czego będę podrzucać tematy i pisać w szkicach o co chodzi, w razie czego też coś skrobnę, żeby nie zwalać całości na Was. Blog już jest, ale o tym na końcu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Napisz mi tylko wiadomość przez FB, ok? Jakąkolwiek ![]() Jam tu: http://www.facebook.com/edyta.wozniak.marisella ![]() Cytat:
Aczkolwiek patrzę na tego blogspota i nie ogarniam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Da radę? ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja na przykład będę pierwszej/drugiej osobie przesyłać coś tak prościuteńkiego, że mam nadzieję, że wejdzie na ten mój kawałek roboty, coś mu domontuje, dolutuje, dowrapuje, bo inaczej będzie łyso ![]() ![]() Ogólnie, dziewuchy, myślę, że nie ma co sobie robić ciśnienia, bo będzie dobrze ![]() ![]() Ja jestem przekonana, że nawet jeśli w połowie drogi naszyjnik nie będzie do niczego podobny i do piątej osoby dotrze w siedmu kawałkach, to na końcu będzie pięknie i w całości ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja myślę, że to po prostu kwestia braku umiejętności. Ja, przyznam szczerze, nie kumam nawet za bardzo o co chodzi z tą książką, bo w życiu czegoś takiego nie widziałam, stąd nie wiem też za bardzo co miałabym robić, ale jakby ktoś kazał, to bym robiła ![]() Skoro jednak dziewczyny mają obawy (ja też ![]() |
||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pytam, bo będzie trzeba ogarnąć całość ilościowo i powoli tak próbuję sobie to układać ![]() A czy Ty dałabyś radę jakoś w trakcie pracy ukazać, jak ona wygląda i podesłać dziewczynom do opisania na blogu? Bo to jest szalenie pracochłonne i wymaga cierpliwości anielskiej, a kupujący mogą sobie sprawy nie zdawać... niech widzą ile to roboty i że to nie jakaś maszynowa chińszczyzna, taka bransa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale wszsytko jest pod kontrolą, nawet jeśli nie wygląda ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Praca będzie szybka i, jak uprzedzałam, pod presją czasu ![]() ![]() Jak się dogadywałyśmy z koralikami silveksowymi, z pudłami z westpacka, to z jakimiś tam terminkami się nie dogadamy? Phi! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja chętnie taką do charmsów bym widziała, ale musimy zobaczyć, czy będziemy mieć na tyle charsów w miedzi (bo jedną bransę chainmaille już obiecała nam zrobić Pastelowo) ![]() ![]() Super ![]() Na zgłaszanie się do charmsów jest jeszcze czas do 16 listopada, więc nadal można się dopisywać ![]() Tylko do wędrasia lista jest już wstępnie zamknięta ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Wtajemniczenie
|
Dobra, to teraz konkrety co dalej
![]() Na początek, krótki reminder dla tych, co wpadają tu znienacka i nie widzą o co biega. Tu raz i tu dwa ![]() WĘDRAŚ: Ponieważ do wędrasia mozna się było zgłaszać do wczoraj, dziś pora na ustalenie jakichś terminów ![]() https://docs.google.com/spreadsheet/...hNzN3REE#gid=0 i wpisanie się, kiedy wędrowniczek ma być pod ich opieką. Ja na początek zaproponowałam Loquacee, bo jest lutująca, a jeśli jest w Krakowie (jest?), mogę jej przekazać początek osobiście. Na koniec wpisałam wstępnie Sunflower, bo chciała jak najpóźniej, a ja mogłabym od niej osobiście pracę na koniec odebrać i też by się dzień na przesyłce zaoszczędziło ![]() Ale to takie tylko luźne i się nie upieram, możecie się spokojnie przepisać ![]() Ja swój element będę mogła wysłać jutro, ale nie wiem, czy uda mi się dokulać do miasta przed 15-tą, dlatego bezpieczniej wpisuję się na 14-go. Zresztą czy zaczynać 13-go to taki dobry pomysł? ![]() ![]() Przez weekendy niestety nie da się tak, żeby każdy miał tyle czasu, ale każdy wie, ile go potrzebuje, więc odpowiednio się wpisze, prawda? Weekendy w tabeli pogrubiłam (datę), żeby było widać. Niestety dwa razy wypadnie tak, że paczka weekend będzie kiblować na poczcie (lepiej by miała u kogoś...) ale inaczej się nie dało, bo gdyby przesunąć w tę lub w tę, ktoś miałby zawsze bardzo mało czasu na pracę potem. Być może w trakcie wyjdzie tak, że ktoś ze swoim kawałkiem upora się wcześniej, wtedy tabelka nam się rozjedzie na plus i uda się te weekendy przesunąć (czy też nasze wysyłki względem weekendów ![]() W kwestii formalnej byłabym za tym, żeby paczki bezwzględnie nadawać z rana/koło południa, żeby na następny dzień dochodziły, oczywiście priorytetem i z zadeklarowaną wartością, bo będzie się dało śledzić, a do tego będzie większa szansa, że nikt nie zapierdasi (byłoby baaardzo szkoda). Ubezpieczenie na 50 zł to raptem dodatkowa złotówka, a taka paczka jeszcze nigdy mi nie zginęła ![]() ![]() Jeśli idzie o BLOG - blog już jest, pod adresem BizuteryjkiDlaWOSP.blogsp ot.com Wiem, wiem, nie jest to szczytowe osiągnięcie polskiej myśli marketingowej, ale tylem wydumała ![]() ![]() ![]() Na razie są tam tylko dwa wpisy testowe, ale wnet całość się rozkręci, mam nadzieję ![]() Olga, Ania - dajcie mi swoje maile, żebym Was mogła dopisać jako autorki, ok? ![]() I kto tam jeszcze chce redagować, niechaj też prześle adres e-mail ![]() W razie czego - do mnie w sprawach wszelakich pisać można na maila marisella [maupa] marisella.pl bez żadnych spacji i innych takich ![]() Z PW wizażowymi miewam problem, więc najlepiej mailem ![]() Wydarzenie na FB utworzę z wieczora, będzie pod opieką Killi ![]() I co ja to jeszcze miałam? Jak sobie przypomnę, to napiszę ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- A, już wiem ![]() Dziewuszki, Eilo tak pięknie pokolorowała listę i to bardzo pomocne, stąd prośba - jeśli będziemy się dopisywać, kopiujmy listę w jej formie kolorowej, a nie sam tekst, ok? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Zadomowienie
|
Wpisałam się na weekend 1-2 grudnia. 8-9 mam targi, ale gdyby komuś bardziej pasowało, mogę się przesunąć na ten następny termin z weekendem.
Mari - odnośnie bloga - będziemy pracować każda ze swojego maila, czy założymy nowego maila blogowego? Wydaje mi się, że byłoby łatwiej, bo każda z piszących by miała dostęp do konta, a i dziewczynom będzie wygodniej słać wszystko na jeden adres. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sam fakt, że ktoś docenia tę drobną przysługę już daje mi takiego energetycznego kopa, że z przyjemnością zajmę się pilnowaniem listy przynajmniej do 16.11. ![]() (Poza tym powinnam się wziąć za pracę magisterską... wszystko jest lepsze od tego... -__- ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() po pierwsze primo: już się zamledowałam na FB ![]() ![]() ![]() po drugie primo: postaram się przyjechać ![]() po trzecie primo: będę kombinować jakieś ciekawe ciasto ![]() po czwarte primo: jak tylko wieczorkiem dorwę wydarzenie, to porozsyłam zaproszenia ![]() po piąte primo - zgodnie z prośbą - skorygowałam listę o "36. Senanque - srebro, dowolna kolorystyka" do kolorowości ![]() ![]() no i lista: Projekt z charmsami: 1. Marisella - kolor dowolny (srebro) 2. Pastelowo - czerwień, fiolet, róż, zieleń, błękit - w miedzi 3. Iwona Sikorska - kolor dowolny (beading) 4. Iwona Sikorska - kolor dowolny (beading) 4. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny, szary - srebro 5. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny, szary - miedź 6. Skidi - kolory dowolne (srebro) 7. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 8. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 9. Sunflower55 - kolor dowolny (srebro) 10. KarmazynowyKamyk - kolor dowolny (srebro) 11. Killa Ree - kolor dowolny (srebro) 12. orangecountry - kolor dowolny (srebro) 13. Biedronka1 - kolor raczej obojętny: beading+ ewentualnie srebro 14. JoannaW_- kolor dowolny, chętnie czerwony, zielony 15. JoannaW_- kolor dowolny, chętnie czerwony, zielony 16. JoannaW_ - kolor dowolny, chętnie czerwony, zielony 17. Człowiek widmo, pędzi martini z gruszek ![]() 17. urshulla (srebro) 18. urshulla (tytan-srebro) 19. Ollccia vel Moccate - miedź, mosiądz albo srebro, kolory dowolne 20. frufelek - żółty lub zielony 21. monika_tl - szkło, srebro, dużo kolorków, mogę zrobić kilka sztuk 22. lwica83 - srebro+ kamień księżycowy, koral lub labradoryt, pomarańczowy, zielony 23. onaania - haft koralikowy kolory dowolne 24. Jaga1214 - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 25. Jaga1214 - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 26. Jaga1214 - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 27. klejnotki - ze srebrem -mam serduszkowe kaboszony z brązowego awenturynu i niebieskiego i zielonego chalcedonu ale w razie potrzeby mogę zrobić z czegoś innego więc czekam na informację jakich kolorów potrzeba 28. klejnotki - miedź, mosiądz same lub z jakimś kolorem wg potrzeb 29. Verha - miedź, mosiądz, srebro z kolorem się dostosuję 30. dagus_gd - srebro, kolor dowolny 31. Rusa48- miedź, mosiądz, plecionka wykończona srebrem, kolor dowolny 32. Kathinna - miedź - bordo, zielony, "przezroczysty", czarny, szary 33. Kathinna - srebro - kolory wyżej 34. April_May - koraliki (beading), kolor dostosuję się, zapięcie srebrne 35. Loquacee - srebro, kolory dowolne 36. Senanque - srebro, dowolna kolorystyka 1a (baza) - Pastelowo - miedziane chainmaille (booooosko ) 2a (baza) - rododendron7 - baza multikolorowa z sutaszu 3a (baza) - Verha - chainmaille z miedzi 4a (baza) - Rusa48- chainmaille z miedzi, mosiądzu lub szydełkowa (kolor i grubość dowolna w zależności od rodzaju sznurka) http://dora-artt.blogspot.com/2012/0...ego-kufra.html (tu z gorsetowego, więc dość szeroka) 5a (baza) Kathinna - ewentulanie jeśli odpowiada to mogę coś w tym stylu zrobić, w wybranym kolorze, z wzorkiem lub bez i z miejscami na zaczepienie charmsów Projekt: naszyjnik - wędrowniś: 1. Marisella - termin pracy mi obojętny (Kraków) 2. Tolinka - termin obojętny 3. Ollccia vel Moccate - termin obojętny 4. nagaLy - termin nadejścia wędrownisia najlepiej do 16.12 (później już raczej praca i tk musi zmierzać do mnie do zdjęć, więc powinni się wszyscy przed tym terminem wyrobić) 5. Sunflower55 - najlepiej w grudniu (Kraków) 6. orangecountry - jak najszybciej (listopad) 7. frufelek - termin obojętny 8. loquacee - termin obojętny (?) Do spraw innych: 1. ew. Tolinka - pomocnik w korespondencji 2. Killa Ree - pomocnik w korespondencji, kartki scrap, "donośnik-przekźnik FB" 3. Sunflower55 - pomocnik w korespondencji, kolaże, zaopatrzenie w kawę i herbatę 4. Ollcia vel Moccate - kolaże 5. nagaLy - kolaże, inne [napisać mi co mam zrobić i jeśli umiem - zrobię] 6. April_May - mogę pomóc przy blogu Projekt z charmsami w materiałach niesrebrnych, pod wodzą Rododendron7 (jeśli się zgodzi) 1. ...
![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
Mari - musiałam się przepisać na wcześniejszy termin bo nie wiem dokładnie do kiedy będę w Krakowie, żeby się później nie okazało, że w pociągu będę tego wendownisia robić
![]() NagaLy- nie ma chyba sensu żebym wysyłała Ci te rurki, polutuję to sama i wyślę bezpośrednio Frydzi, jak bardzo chcesz to kosztami jakoś się podzielimy ![]() Frydzia - ile, jakie i na kiedy potrzebne będą te rurki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Frydzia pisała że potrzebuje zapięcia fi od 0,8 do 1,0 cm. 4 do 6 sztuk [2-3 bransy]. Ale zasugerowałam wrednie 8 sztuk [na 4 bransy] bo się strasznie sporo do srebra nas zgłosiło ;P
I zapięcia muszą mieć dupki, znaczy nie mogą być to rurki przelotowe z samym ogniwem, końcówki sznurków nie mogą być widoczne, więc trzeba dolutować blaszki na zewn. końcach zapięć.
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2012-11-12 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Rozeznanie
|
Killa, ja już zaczęłam męczyć pewoszkami te duszyczki, które się jeszcze nie określiły
![]() Za chwil parę będzie tu porządek jak w niemieckiej armii ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Rozeznanie
|
Update:
Projekt z charmsami: 1. Marisella - kolor dowolny (srebro) 2. Pastelowo - czerwień, fiolet, róż, zieleń, błękit - w miedzi 3. Iwona Sikorska - kolor dowolny (beading), wykończenie srebrne 4. Iwona Sikorska - kolor dowolny (beading), wykończenie srebrne 4. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny, szary - srebro 5. Eilo - zieleń, bordo lub róż (granat lub turmalin), niebieski, błękitny, szary - miedź 6. Skidi - kolory dowolne, wykończenie miedziane 7. Skidi - kolory dowolne, wykończenie srebrne 8. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 9. nagaLy - kolor obojętny [mat. srebro oksydowane] 10. Sunflower55 - kolor dowolny (srebro) 11. KarmazynowyKamyk - kolor dowolny (srebro) 12. Killa Ree - kolor dowolny (srebro) 13. orangecountry - kolor dowolny (srebro) 14. Biedronka1 - kolor raczej obojętny: beading+ ewentualnie srebro 15. JoannaW_- kolor dowolny, chętnie czerwony, zielony - wykończenie srebrne 16. JoannaW_- kolor dowolny, chętnie czerwony, zielony - wykończenie srebrne 17. JoannaW_ - kolor dowolny, chętnie czerwony, zielony - wykończenie srebrne 17. Człowiek widmo, pędzi martini z gruszek ![]() 18. urshulla (srebro) 19. urshulla (tytan-srebro) 20. Ollccia vel Moccate - miedź, mosiądz albo srebro, kolory dowolne 21. frufelek - żółty lub zielony, srebro 22. monika_tl - szkło, srebro, dużo kolorków, mogę zrobić kilka sztuk 23. lwica83 - srebro+ kamień księżycowy, koral lub labradoryt, pomarańczowy, zielony 24. onaania - haft koralikowy kolory dowolne 25. Jaga1214 - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 26. Jaga1214 - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 27. Jaga1214 - charms miedziana arabeska kol. fioletowy, żółty, czerwony, pomarańczowy, zielony, czarny, granatowy 28. klejnotki - ze srebrem -mam serduszkowe kaboszony z brązowego awenturynu i niebieskiego i zielonego chalcedonu ale w razie potrzeby mogę zrobić z czegoś innego więc czekam na informację jakich kolorów potrzeba 29. klejnotki - miedź, mosiądz same lub z jakimś kolorem wg potrzeb 30. Verha - miedź, mosiądz, srebro z kolorem się dostosuję 31. dagus_gd - srebro, kolor dowolny 32. Rusa48- miedź, mosiądz, plecionka wykończona srebrem, kolor dowolny 33. Kathinna - miedź - bordo, zielony, "przezroczysty", czarny, szary 34. Kathinna - srebro - kolory wyżej 35. April_May - koraliki (beading), kolor dostosuję się, zapięcie srebrne 36. Loquacee - srebro, kolory dowolne 37. Senanque - srebro, dowolna kolorystyka 38. Mamatosiagosia - charms w miedzi Bazy: 1a (baza) - Pastelowo - miedziane chainmaille (booooosko ) 2a (baza) - rododendron7 - baza multikolorowa z sutaszu 3a (baza) - Verha - chainmaille z miedzi 4a (baza) - Rusa48- chainmaille z miedzi, mosiądzu lub szydełkowa (kolor i grubość dowolna w zależności od rodzaju sznurka) http://dora-artt.blogspot.com/2012/0...ego-kufra.html (tu z gorsetowego, więc dość szeroka) 5a (baza) Kathinna - ewentulanie jeśli odpowiada to mogę coś w tym stylu zrobić, w wybranym kolorze, z wzorkiem lub bez i z miejscami na zaczepienie charmsów 6a Frydzia - bransoletka koralikowo-szydełkowa wykończenie miedziane 7a Frydzia - bransoletka koralikowo-szydełkowa, wykończenie srebrne Projekt: naszyjnik - wędrowniś: 1. Marisella - termin pracy mi obojętny (Kraków) 2. Tolinka - termin obojętny 3. Ollccia vel Moccate - termin obojętny 4. nagaLy - termin nadejścia wędrownisia najlepiej do 16.12 (później już raczej praca i tk musi zmierzać do mnie do zdjęć, więc powinni się wszyscy przed tym terminem wyrobić) 5. Sunflower55 - najlepiej w grudniu (Kraków) 6. orangecountry - jak najszybciej (listopad) 7. frufelek - termin obojętny 8. loquacee - termin obojętny (?) Do spraw innych: 1. ew. Tolinka - pomocnik w korespondencji 2. Killa Ree - pomocnik w korespondencji, kartki scrap, "donośnik-przekaźnik FB" 3. Sunflower55 - pomocnik w korespondencji, kolaże, zaopatrzenie w kawę i herbatę 4. Ollcia vel Moccate - kolaże 5. nagaLy - kolaże, inne [napisać mi co mam zrobić i jeśli umiem - zrobię] 6. April_May - mogę pomóc przy blogu Projekt z charmsami w materiałach niesrebrnych, pod wodzą Rododendron7 (jeśli się zgodzi) 1. ... Edytowane przez Eilo Czas edycji: 2012-11-12 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ps jak możesz to dopisz mnie dol listy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Rozeznanie
|
Dopisana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Rozeznanie
|
Ja jak coś to mogę i miedziane kółeczko doczepić do swojego czarmsa. A jeśli mi tylko powiecie gdzie miedziane karabinki zanabyć, to zanabędę
![]()
![]() |
#167 |
Zadomowienie
|
Kobity, ja wyjeżdżam w sobotę bladym świtem do Łodzi, wracam w niedzielę w nocy, więc weekend odpada. Jeśli Edzia dostarczyłaby mi jutro jakoś ten swój element, to mogłabym się do piątku wyrobić, ale właśnie poważnie mi ciśnienie skoczyło
![]()
![]() |
#168 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny na blogu przydała by się możliwość obserwowania bloga, ułatwi to zadanie w obserwowaniu oraz możliwość udostępniania na fb, na blogspodzie robi się to w projekt w prawym górnym rogu=> układ => dodaj gadżet=> obserwatorzy; ale tej wizytówki na fb nie pamiętam jak się robi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Rozeznanie
|
Na kawie oszczędzisz
![]() Lwica - zrobione ![]()
Edytowane przez skidblandir Czas edycji: 2012-11-12 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Wtajemniczenie
|
Aga to pijemy w sobotę jakąś kawę??
choć bardziej mi niedziela by pasowała... bo umówiłam się z Mż na randkę w sob ![]() Edytowane przez lwica83 Czas edycji: 2012-11-12 o 21:15 Powód: skleroza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Ja się mogę zająć dodawaniem wtyczek i układem ogólnym, czyli wszystkim od str. technicznej bloga, tylko uprawnień nie mam i nie wiem czy współtwórcy można nadać prawa właściciela? Bo chyba tylko to rozwiązałoby problem braku dostępu.
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
Niedziela brzmi dobrze, dam Ci cynk co do moich planów na ten dzień
![]() ![]() ![]()
![]() |
#173 |
Rozeznanie
|
Zapraszam na kawę do Ikeowego bistro, tylko 2,50
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Rozeznanie
|
Naga - chyba już masz, bo widniejesz jako współtwórca
![]()
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
No właśnie to nie jest chyba jednoznaczne
![]() Jeśli nie ma opcji "nadaj prawa właściciela" to gdzieś w ustawieniach muszą być z automatu ustawine ograniczenia dot. praw współtwórców.
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2012-11-12 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zadomowienie
|
Niech ktoś szturchnie Marisellę zanim umrę na zawał serca. Albo sama ją zaraz szturchnę. Telefonem.
![]() |
#177 |
Rozeznanie
|
Skidi, jakby co to ja mogę miedziany karabińczyk podesłać razem z moim charmsem, to może Edyta doczepi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Rozeznanie
|
O widzisz
![]() Ania - zaraz zlukam co i jak. I już ![]()
Edytowane przez skidblandir Czas edycji: 2012-11-12 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Rozeznanie
|
Tak jest!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.