|
|
#151 |
|
BAN stały
|
Dot.: Przypisywanie sobie wyłącznego prawa do określonego stylu ?! Bezsens
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie. Poza tym nie każdy ma potrzebę noszenia drogich, markowych ciuchów. Ja mogę się pochwalić - nie mam ani jednego markowego ciucha, którego metką mogłabym się pochwalić.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale całość w firmowych znaczkach też razi.
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Co masz na myśli mówięc podróby? Coś z niższej półki czy napis Chaneel na torebce?
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#155 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
BAN stały
|
Przezłośliwa, daj mi chwilę, powklejam kilka zdjęć
|
|
|
|
|
#157 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#158 |
|
BAN stały
|
zdjęcie balerinek w stylu rockabilly, namiętnie kopiowanych:
http://www.hotterthanhell.de/ |
|
|
|
|
#159 |
|
BAN stały
|
trampki ze skóry i bluzeczka:
trampki.jpg bluzka.jpg |
|
|
|
|
#160 |
|
BAN stały
|
aaaahhhh....
nie chodzi mi o to, aby kupować rzeczy DROGIE, ale o to, aby nie napędzać koniunktury na tanie, podrabiane rzeczy, produkowane przez ubogich ludzi w Azji za pieniądze, które nam wydają się śmieszne ktoś, kto tworzy jakiś projekt, traci na to swój cenny czas, więc moim zdaniem nieuczciwa jest kradzież czyjejś własności intelektualnej. prosty przykład: T-shirty z nadrukami zespołów muzycznych - w Polsce dostępne za cenę od 13 zł - na miernej jakości, prześwitującej koszulce importowanej z chin, NIELEGALNE (bez wiedzy i zgody właściciela konceptu/zespołu) nadruki wykonane najtańszymi metodami (farba pęka i łuszczy się po kilku praniach, czasem po jednym )to swoisty ewenement, typowy dla Polski - w Europie Zachodniej oferuje się głównie koszulki na licencji, wykonane na T-shirtach pokroju Fruit of the Loom... ale oczywiście piszę coś, co jest zupełnie oderwane od tematu wątku chodzi mi właściwie o to, że ciężko w Polsce dostać ładne i dobrej jakości ciuszki w stylistyce rockowej
|
|
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
BAN stały
|
obawiam się raczej, że nasza sytuacja polityczna
i klimat społeczny (spuścizna peerelu - upodobanie do wtapiania się w tłum i nie wychylania z szeregu , państwo wyznaniowe, wychowanie patriarchalne ) powodują, że niegrzeczny, rockowy look jest odgórnie tępiony . mam 24 lata i nie biorę tu pod uwagę młodzieńczego buntu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

.

Ale całość w firmowych znaczkach też razi.
w widocznym już z daleka dla wszystkich miejscu

- na miernej jakości, prześwitującej koszulce importowanej z chin, NIELEGALNE (bez wiedzy i zgody właściciela konceptu/zespołu) nadruki wykonane najtańszymi metodami (farba pęka i łuszczy się po kilku praniach, czasem po jednym

, państwo wyznaniowe, wychowanie patriarchalne ) powodują, że niegrzeczny, rockowy look jest odgórnie tępiony