|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
Cytat:
dziewczyny bo wczoraj pytalam ale pewnie umkneło w tych wszystkich postach.chodzicie z bobasami na basen?bo ja chce meza wysłać ale nie wiem czy nie za wczesnie i czy w zimie to w ogole sie pchac do wody... |
|
|
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworzą, płaczą i brudzą pieluchy, lecz Mamy kochają jesienne Maluchy! IX-X 201
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;38061847]zgadza sie.i w tym tkwi klucz zeby tych dzieci nie skrzywdzic i nie przypisywac im różnych niepotrzebnych etykietek czyli je dobrze diagnozowac.co nie zmienia faktu ze takie dzieci sa.niestety czesto jest to wina rodziców którym sie nie chce ''pochylic'' troche nad rozwojem emocjonalnym dziecka[/QUOTE]
Kolejny temat rzeka. Każdy ma swoje zdanie. I uważam że również trzeba jednemu dziecku poświęcić mniej czasu a drugiemu więcej. No ale żeby od razu nazwy nadawać i całe książki o tym pisać... Cytat:
|
|
|
|
|
#2133 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ze troszke czasu osobno dobrze by nam zrobilo itd ale ja nie umiem
|
||
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;38062463]to sie zgadzam z Twoim mezem bo ja bardzo potrzebuje swojej przestrzeni.za to mój mąż mam wrazenie ze móglby jej wcale nie miec.my zamieszkalismy ze soba dopiero po dwóch latach.a co do sexu to ja tez szybka byłam
dziewczyny bo wczoraj pytalam ale pewnie umkneło w tych wszystkich postach.chodzicie z bobasami na basen?bo ja chce meza wysłać ale nie wiem czy nie za wczesnie i czy w zimie to w ogole sie pchac do wody...[/QUOTE] Ja jak mały skończy 3 miesiące dopiero się wybiorę. Może w styczniu. Ale też się zastanawiam czy nie poczekać chociaż do marca/kwietnia... |
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2136 |
|
Wtajemniczenie
|
Choco Asiuula juz byla z Jasiem
|
|
|
|
#2137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest też złota brsnsoletka z imieniem i datą, złota Maryjka, obrazek, śliczne czerwone sukienki, sweterek zrobiony przez babcię oraz zabawka biedronka. Wszystko bardzo fajne.
|
|
|
|
|
#2138 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
agnus a gdzie kupiłas tego srebnego smoka z miejscem na pierwszy zabek bo tez bym taki chciała... ![]() kasiam a Ty bedziesz chodziła? Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 Czas edycji: 2012-12-10 o 14:19 |
||
|
|
|
#2139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;38062463]to sie zgadzam z Twoim mezem bo ja bardzo potrzebuje swojej przestrzeni.za to mój mąż mam wrazenie ze móglby jej wcale nie miec.my zamieszkalismy ze soba dopiero po dwóch latach.a co do sexu to ja tez szybka byłam
dziewczyny bo wczoraj pytalam ale pewnie umkneło w tych wszystkich postach.chodzicie z bobasami na basen?bo ja chce meza wysłać ale nie wiem czy nie za wczesnie i czy w zimie to w ogole sie pchac do wody...[/QUOTE] Ja byłam. Chciałam chodzić regularnie coi tydzien no ale ciagle cos wiec jak narazie bylam raz. Młodem sie pdoobalo.. Temat tzetow ja tez mojego stwora kocham nad zycie.. choiciaz to to ja jestem ta okropna i jak mi wyjezdzal w tamtym rok praktycznie co tydzien na kilka dni to masakra. Ja lubie miec go kolo siebie a wlozku to juz wogole brakuje mi tego przytulania jak go nie ma. my jestesmy od 7 lat razem zamieszkalismy po 2 latach a seks byl po 3 miesiacach ale ja mialam wtedy 16 lat fajnie jest tak kochac.. moj to jak mi codziennie nie powie ze mnie kocha to chyba bylby chory Gda a czasem moja Zuzia nie miala poczekac na twojego H. ??? bede dobra tesciowa
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2142 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;38062679]no najczesciej jest tak zeby ktos mógł czerpac pozniej wiedze to trzeba napisac ksiązke
![]() no mój juz wlasnie skończył ale taz zima mnie powstrzymuje bo juz nawet basen znalazłam fajny i zajecia agnus a gdzie kupiłas tego srebnego smoka z miejscem na pierwszy zabek bo tez bym taki chciała... ![]() kasiam a Ty bedziesz chodziła?[/QUOTE] tez chce chodzic ale podobnie jak ty obawiam sie troche ze wzgledu na zime i chyba do wiosny sie wstrzymamy. powiedz jaki basen gdzie dokladnie ?
|
|
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym nie mogła żyć z kimś, kogo tak nie kocham Wszystkich swoich facetów poprzednich prędzej czy później zdradzałam i odchodziłam, a teraz żaden nie dorasta mojemu do pięt.
|
|
|
|
|
#2144 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i nawet autkiem mamy niedaleko.to jest w okolicach ikei.jeszcze podobno fajny jest na koronie http://www.korona.krakow.pl/ ale to bardziej dla starszych dzieci |
|
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
kurde mysle ze moge miec hipoglikemie..
bo czesto-przynajmniej 2 razy w tygodniu-zaczyna mi sie robic słabo,zaczynam czuc silny głod,oblewa mnie gorący pot i ręce i miesnie zaczynaja mi sie trząsc. Musze wtedy szybko cos zjesc i po ok 15min wszystko wraca do normy. Kurde niewiem jak to mozna zbadac,bo niby na czczo mam dobry cukier(mierzylam w ciazy) 70. |
|
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
co do ubranek to Jagódka ma 99% ciuszków z lumpka i uważam, że większość z nich jest o wiele lepsza jakościowo niż tych ze sklepu, mimo tego, że większość z nich kosztowała po 2zł za sztukę. Może to dlatego, że mieszkam na jednej z bogatszych dzielnic mojego miasta i tu w lumpeksach co same porządne ubrania, poprasowane, na wieszaczkach jak w normalnym sklepie, oklejone, wycenione. Nawet po praniu nic się z nimi nie dzieje. Nie kupowałam tez jakiś zniszczonych, tylko szukałam samych perełek to może dlatego tak się jeszcze dobrze trzymają
no i też mała ma ich ogromną ilość także nim się z pierze to mała już wyrasta już dwa kartony ciuszków poszły do schowania (te po pampersach 150sztuk)---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
|
|
#2147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde dalej dochodze do siebie po "ataku" |
|
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
dla Alankamy dzisiaj idziemy na konrolę u rehabilitanta...Jagoda miała po tych 2tyg wiczen podnosic główkę, jednak poprawy brak... ja bynajmniej jej nie widzę:/ zobacyzmy co powie rehabilitant- o 16 mamy wizytę...jutro także dam znac---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
![]() a ja chyba okres dostanę, w sumie to nie wiem, bo od misiąca już mnie ten brzuch tak strasznie boli ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- kochane mam pytanie co do tej szatki-narzutki do chrztu- to jest konieczne by dziecko ją miało? bo mi ksiądz nic o niej nie mówił,a matula mi dziurę w brzuchu o nią wierci
|
|
#2149 |
|
Konto usunięte
|
u nas ten mnich co udzielał chrztu powiedział żeby teraz nałożyc dziecku biala szatke na znak niewinnosci czy cos takiego więc chyba trzeba a przed chrzetem jak ogladalam filmiki na youtubie to tez byl ten fragment
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2150 |
|
Zadomowienie
|
Wrzucam kilka zdjęć z wczoraj
|
|
|
|
#2152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Dzięki
|
|
|
|
|
#2153 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam się!
wczoraj byliśmy u mojej przyjaciółki calusieńki dzień widziałyśmy sie pierwszy raz od naszych porodów i nagadać się nie mogłyśmy ![]() w przyszły weekend też się spotykamy ![]() Lili była grzeczniutka i czarowała uśmiechami nawet pizzy troszkę zjadłam ale to nie dla mnie na razie bo małą o 4 nawiedził atak gazów ![]() no i moja córcia zaczyna chwytać rzeczy w łapki dziewczyny chrzczące wczoraj super że imprezy się udały Cytat:
zyczę rzeki mleka i trzymam za to kciuki Cytat:
ja też mam fioła na punkcie mojego męża razem jesteśmy już prawie 9 lat 4 lata po ślubie seks też w sumie szybko był bo jakoś po miesiącu znajomości to jest mój pierwszy i jedyny partner seksualny i bardzo mi z tym dobrze czasem lubię jak go nie ma w domu ale krótko - tak mniej więcej 5 minut my nawet razem pracujemy przecież w tym okresie zimowym chyba w standardzie trzeba życzyć wszystkim mamom i dzieciaczkom zdrówka za każdym przywitaniem się Asia ja też chcę się spotkać jak przyjedziesz |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2154 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2155 |
|
Zadomowienie
|
slicznie
mojej Poli ta lekarka chyba wode rozmowną wstrzyknela zamiast szczepionki caly czas lezy sobie i guga kochana mojakąpałyscie dzieci po szczepieniu???
|
#2156 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2157 |
|
Zadomowienie
|
ja bez mojego męza tez zyc nie umiem
jak jest w pracy to dzwonie do niego co chwile z pytaniem kiedy konczy
|
#2158 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zbierał amunicję ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I też mam już mnóstwo ciuszków do odwiezienia do siostry (u niej mamy rodzinny "magazyn" ciuszków dzieciowych) Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Agnus21 - druga fotka |
|||||||
|
|
|
#2159 |
|
potworkowa
|
Ja z moim mężem mieszkalam od pierwszego dnia związku, a nawet wcześniej
i też nie wyobrażam sobie życia bez niego chociaz czasami niezla ze mnie zolza
|
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
u nas sa na wage ciuszki,ale one sa jakby cale osiedle w nich wychodziło
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.

.
.

dla Alanka