Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-14, 13:36   #4351
bleedingsun
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 271
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV

Cytat:
Napisane przez pluskotka Poka¿ wiadomo¶æ
£adnie wysz³o! Nie marudziæ!
Muszê siê nauczyæ robiæ jakiego¶ warkoczyka... Ale to dla mnie strasznie trudne

W³osy: 43cm (03.11.2014)
Cel: 50

Dro¿d¿e: 6/30
bleedingsun jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-14, 13:43   #4352
MissChievousTess
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 327

Cytat:
Napisane przez Milva2020 Poka¿ wiadomo¶æ
jestem strasznym nerwusem, to fakt (z tDziewczyny, jakie¶ w³osowe plany na dzi¶?
Ja my¶la³am, ¿e obejdzie siê dzi¶ bez mycia, ale jak zwykle obci±¿y³o mi w³osy szybciej po porcji masek proteinowych, wiêc w³a¶nie umy³am i siedzê teraz z od¿ywk± Alterra granat i aloes na g³owie.
MissChievousTess jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-14, 13:50   #4353
moooniek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 793

Cytat:
A ile razy j± u¿ywa³a¶?
Na mnie te¿ fajnie dzia³a, ale bez jakiego¶ wiêkszego sza³u. Kiedy mam na skalpie to czujê jak skóra jest lekko ¶ci±gniêta, pewnie przez dro¿d¿e. To co zauwa¿y³am wyra¼nie, to, ¿e mniej mi wypadaj±, a wrêcz prawie w ogóle kiedy je rozczesujê po umyciu. Tylko nie wiem czy to sprawka tego, ¿e nak³adam j± na skalp i przez to lepiej siê rozczesuj±. U¿y³am dopiero 2 razy.
Kascysko trochê mnie zmartwi³a tym guarem w sk³adzie, ale staram siê to zignorowaæ

Czy panna dzi¶ jecha³a o 11.30 busem?
I czy potem panna pêdzi³a do Stasia?

£adnie wysz³o! Nie marudziæ!

By³am dzi¶ u fryza podci±æ 2-3 cm koñcówy i grzywkê. Jak potem fryzjerki ocha³y i acha³y, ¿e kolosalna ró¿nica miêdzy tym co by³o ponad rok temu, a co jest teraz (ku ¶cis³o¶ci mia³am naprawdê zniszczone rozja¶nianiem). A potem zachwala³y mój naturalny kolor Mysi blond, którego jest na pêczki, tylko normalne kobiety siê farbuj±. Dziwnie siê poczu³am, wietrzê jaki¶ podstêp.
o matko, tak czemu mi siê nie ujawnilas?

powiedzieli mi w szkole, ze wlosy mi pachna suszem na kompot nie chcialo mi sie im tlumaczyc, ze to Kalpi Tone

wracam z kliniki laryngologicznej, ech, moja laryngolog widzi torbiel w lewej zatoce, a tu mi mowia,ze wszystko jest w porzadku
moooniek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-14, 13:56   #4354
pluskotka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 508

Cytat:
Napisane przez moooniek Poka¿ wiadomo¶æ
o matko, tak czemu mi siê nie ujawnilas?

powiedzieli mi w szkole, ze wlosy mi pachna suszem na kompot nie chcialo mi sie im tlumaczyc, ze to Kalpi Tone

wracam z kliniki laryngologicznej, ech, moja laryngolog widzi torbiel w lewej zatoce, a tu mi mowia,ze wszystko jest w porzadku
Bo pêdzi³a¶ tak, ¿e nie dogoni³abym, a w busie siedzia³y¶my kawa³ek od siebie
Ja powiem jedno: kolor w³osów masz boski! W s³oñcu widzia³am i fajnie siê mieni³y.

Laryngolog Nowodworska?
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."
pluskotka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-14, 14:04   #4355
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Bo pêdzi³a¶ tak, ¿e nie dogoni³abym, a w busie siedzia³y¶my kawa³ek od siebie
Ja powiem jedno: kolor w³osów masz boski! W s³oñcu widzia³am i fajnie siê mieni³y.

Laryngolog Nowodworska?
pedzilam, bo szlam tylko na 30minut i nie chcialam sie spoznic
o, to moze Ty mi powiedz czy odrosty sa bardzo widoczne?

a w busie to siedzialam z kolega od mojego bylego TZta, nigdy w zyciu nie rozmawialam z nim dluzej niz 15sek.

tak, Nowodworska, a dlaczego pytasz?
Stary 2012-12-14, 14:05   #4356
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
By³am dzi¶ u fryza podci±æ 2-3 cm koñcówy i grzywkê. Jak potem fryzjerki ocha³y i acha³y, ¿e kolosalna ró¿nica miêdzy tym co by³o ponad rok temu, a co jest teraz (ku ¶cis³o¶ci mia³am naprawdê zniszczone rozja¶nianiem). A potem zachwala³y mój naturalny kolor Mysi blond, którego jest na pêczki, tylko normalne kobiety siê farbuj±. Dziwnie siê poczu³am, wietrzê jaki¶ podstêp.
Mo¿e faktycznie jest poprawa?
Ja tam wolê zdrowy mysi blond ni¿ farbowane suszki.
I zdrowych naturalków widujê niestety nadal bardzo ma³o.
Ostatnio podczas wizyty w centrum handlowym przygl±da³am siê ludziom jad±c po ruchomych schodach. Wiêkszo¶æ kobiet mia³a w³a¶nie w³osy zniszczone farbowaniem i prostowaniem. Wola³abym, ¿eby kobiety mia³y swoje naturalne w³osy i ¿eby one l¶ni³y od dobrej pielêgnacji a nie, ¿eby patrz±c na kobietê chcia³o siê za ni± pogoniæ z no¿yczkami i porz±dn± mask± czy od¿ywk±.
Zreszt± pluskotko gdyby¶ wrzuci³a zdjêcia aktualnego stanu kude³ków to pewnie dziewczyny szczerze napisa³yby Ci co s±dz± na temat stanu Twoich w³osków. My¶lê, ¿e tak± informacjê zwrotn± najlepiej uzyskaæ od obcej osoby, która Ciê za czêsto nie widuje- wtedy s± szanse na obiektywn± i szczer± ocenê.
Co do rozja¶niania- bardziej krzywdzi w³osy chyba tylko prostownica, wiêc ja na Twoim miejscu ju¿ prêdzej bym farbowa³a ni¿ rozja¶nia³a.
Stary 2012-12-14, 14:19   #4357
grudniowa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 731

Cytat:
Napisane przez KinkyGirl Poka¿ wiadomo¶æ
Ach, zapomnia³abym-próbowa³am wczoraj piæ dro¿dze. S± obrzydliwe. Bêdê chyba zalewaæ tylko 1/4 szklanki, wtedy mniej ¶wiñstwa do wypicia. My¶licie, ¿e zadzia³aj± tak samo jak gdybym zala³a po³owê lub 3/4 szklanki?
Kiedys bylam takim hardcorem, ze jadlam drozdze jak leci, na surowo :/ Zapewne moj zoladek na tym nie skorzystal, bo one sobie dalej w zoladku zyly...
Drozdze sobie wiec na razie odpuscilam - pije skrzyp. Nie wiedziec czemu, ta pokrzywa na wlosy mnie nie przekonuje, przynajmniej w skrzypie wiem, co moze polepszyc kondycje wlosow.

Moje pierwsze wrazenia po szamponie miodowym - dziwne. Szampon dosc ciezko rozpuszcza sie w wodzie, pieni sie, ale nie ma porownania do innych szamponow. Pachnie jak dla mnie super. Wlosy mi wyschly - i po raz pierwszy sie nie pusza! Troche poczatkowo wydawaly mi sie sztywniejsze, ale niestety to tylko moje zwyczajne siano.

Cytat:
Napisane przez bleedingsun Poka¿ wiadomo¶æ
Dlaczego ja nie umiem siê czesaæ?
Chcia³am sobie zrobiæ fajnego wiro³ka na g³owie, ale chyba wyszed³ obciachowo... Co my¶licie?
Idz sobie :P masz sliczne wlosy, co robisz na forum pielegnacji?

Edytowane przez grudniowa
Czas edycji: 2012-12-14 o 14:26
grudniowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-14, 14:25   #4358
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
pedzilam, bo szlam tylko na 30minut i nie chcialam sie spoznic
o, to moze Ty mi powiedz czy odrosty sa bardzo widoczne?

a w busie to siedzialam z kolega od mojego bylego TZta, nigdy w zyciu nie rozmawialam z nim dluzej niz 15sek.

tak, Nowodworska, a dlaczego pytasz?
Tak my¶la³am, ¿e Ci siê spieszy
Odrostów nie widzia³am, wiêc mo¿e sobie to wmawiasz.

Kolegê widzia³am, dredy mia³

A pytam, bo do niej chodzê i bardzo sobie chwalê. Mam problem z czêstymi krwawieniami z nosa. Kobieta do rany przy³ó¿ Pewnie skoro widzi problem, to co¶ w tym jest, bo moim zdaniem jako ma³o który lekarz naprawdê dok³adnie przebada, poinformuje co i jak.

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Poka¿ wiadomo¶æ
Mo¿e faktycznie jest poprawa?
Ja tam wolê zdrowy mysi blond ni¿ farbowane suszki.
I zdrowych naturalków widujê niestety nadal bardzo ma³o.
Ostatnio podczas wizyty w centrum handlowym przygl±da³am siê ludziom jad±c po ruchomych schodach. Wiêkszo¶æ kobiet mia³a w³a¶nie w³osy zniszczone farbowaniem i prostowaniem. Wola³abym, ¿eby kobiety mia³y swoje naturalne w³osy i ¿eby one l¶ni³y od dobrej pielêgnacji a nie, ¿eby patrz±c na kobietê chcia³o siê za ni± pogoniæ z no¿yczkami i porz±dn± mask± czy od¿ywk±.
Zreszt± pluskotko gdyby¶ wrzuci³a zdjêcia aktualnego stanu kude³ków to pewnie dziewczyny szczerze napisa³yby Ci co s±dz± na temat stanu Twoich w³osków. My¶lê, ¿e tak± informacjê zwrotn± najlepiej uzyskaæ od obcej osoby, która Ciê za czêsto nie widuje- wtedy s± szanse na obiektywn± i szczer± ocenê.
Co do rozja¶niania- bardziej krzywdzi w³osy chyba tylko prostownica, wiêc ja na Twoim miejscu ju¿ prêdzej bym farbowa³a ni¿ rozja¶nia³a.
Poprawa na pewno jest, bez dwóch zdañ Mam tego ¶wiadomo¶æ, ale koloru swojego nie lubiê. Nauczona przykrymi do¶wiadczeniami jednak nadal trzymam siê naturalsów. Zdjêcia wrzuca³am kiedy¶, ale niestety robione kalkulatorem, bo wstyd siê przyznaæ, ale aparatu jeszcze siê nie dorobi³am. Zawsze co¶ wa¿niejszego wyskakuje. Pomolestujê T¯, ¿eby mi cykn±³ jakie¶ foty w przerwie ¶wi±tecznej.
W³osy prze¿y³y masakrê, bo by³y rozja¶niane- pasemka. Za drugim razem wysz³y za jasne, wiêc przyciemnia³am je ciemnymi blondami i tak to je zniszczy³am. Dodatkowo suszenie gor±cym nawiewem, czasem codziennie.
Na pewno za jaki¶ czas, pewnie za parê lat, albo i wcze¶niej (kobieta zmienna jest) sobie zafarbujê, ale farb±, lepsz±, ju¿ wiem gdzie szukaæ takich informacji.
No i niestety u moich w³osów trudno o blask, tak maj±.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."
Stary 2012-12-14, 14:35   #4359
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Tak my¶la³am, ¿e Ci siê spieszy
Odrostów nie widzia³am, wiêc mo¿e sobie to wmawiasz.

Kolegê widzia³am, dredy mia³

A pytam, bo do niej chodzê i bardzo sobie chwalê. Mam problem z czêstymi krwawieniami z nosa. Kobieta do rany przy³ó¿ Pewnie skoro widzi problem, to co¶ w tym jest, bo moim zdaniem jako ma³o który lekarz naprawdê dok³adnie przebada, poinformuje co i jak.

Poprawa na pewno jest, bez dwóch zdañ Mam tego ¶wiadomo¶æ, ale koloru swojego nie lubiê. Nauczona przykrymi do¶wiadczeniami jednak nadal trzymam siê naturalsów. Zdjêcia wrzuca³am kiedy¶, ale niestety robione kalkulatorem, bo wstyd siê przyznaæ, ale aparatu jeszcze siê nie dorobi³am. Zawsze co¶ wa¿niejszego wyskakuje. Pomolestujê T¯, ¿eby mi cykn±³ jakie¶ foty w przerwie ¶wi±tecznej.
W³osy prze¿y³y masakrê, bo by³y rozja¶niane- pasemka. Za drugim razem wysz³y za jasne, wiêc przyciemnia³am je ciemnymi blondami i tak to je zniszczy³am. Dodatkowo suszenie gor±cym nawiewem, czasem codziennie.
Na pewno za jaki¶ czas, pewnie za parê lat, albo i wcze¶niej (kobieta zmienna jest) sobie zafarbujê, ale farb±, lepsz±, ju¿ wiem gdzie szukaæ takich informacji.
No i niestety u moich w³osów trudno o blask, tak maj±.
moze jednak nie sa az tak widoczne, ale to dobrze, moge zapuszczac spokojnie naturalki;P
ano tak, mial,mial
ja chyba sie przejde do niej po skierowanie na tomografie, bo wczesniej mi juz dac chciala, tylko powiedziala,ze sie dlugo czeka, wiec najpierw do Chorzowa, a teraz sie okazalo, ze mam mozliwosc zalatwienia sobie tomografii od reki :P

w ogole Twoje imie zaczyna siê na D.?
Stary 2012-12-14, 14:36   #4360
Lethie
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 115

Cytat:
K

ja wybieram siê do kardiologa, mam od d³u¿szego czasu problemy z sercem, ostatnio to ju¿ jest dramat serce mi bardzo ko³acze i duszê siê, a dzisiaj prze¿ywam jakie¶ apogeum. Ale oczywi¶cie g³upia jestem i ba³am siê i¶æ, a pewnie ju¿ dawno sprawa by by³a za³atwiona... Ale decyzja podjêta - w poniedzia³ek po zajêciach wracam do domu i za³atwiam sprawy sercowe
Nie martw siê, ja od czerwca tak mam, jakie¶ ko³atania, zas³abniêcie, duszno¶ci, uczucie zwalniania têtna, w nocy puls momentami ponad 120 a¿ mnie to budzi³o, mia³am nawet drêtwienie r±k i nóg ale to tylko raz, uczucie jakby kto¶ mi klatkê przyciska³, bóle z lewej strony, robi³am EKG, USG a nawet Holtera i wykaza³o jakie¶ pojedyncze pobudzenia serca, które nie s± gro¼ne i ma je ka¿dy a te moje odczucia mog± byæ spowodowane niskim ci¶nieniem bo takie mi zawsze wychodzi lub nerwami bo te¿ jestem strasznym nerwusem, przed wszystkim siê stresujê i szybko siê wkurzam ale wiadomo lepiej id¼ do lekarza bêdziesz spokojniejsza dla lepszego samopoczucia wcinam magnez, tabletkê dziennie bo nim siê przeje¶æ nie mo¿na.

dzisiaj na noc by³ lniany i nie wiem czemu ale mam tak szorstkie w³osy, ¿e najlepiej to bym je obciê³a, muszê je czê¶ciej maskowaæ bo zaczê³y siê cofaæ w rozwoju

Moje w³osy

Edytowane przez Lethie
Czas edycji: 2012-12-14 o 14:38
Lethie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-14, 14:37   #4361
CrimsonGhost
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 453

Hej

Mam problem... Zmieni³am adres bloga i nie wiem czy u obserwuj±cych siê wy¶wietlaj± nowe posty czy nie

Nowy blog

Edytowane przez CrimsonGhost
Czas edycji: 2012-12-14 o 15:15
CrimsonGhost jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-14, 14:41   #4362
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
moze jednak nie sa az tak widoczne, ale to dobrze, moge zapuszczac spokojnie naturalki;P
ano tak, mial,mial
ja chyba sie przejde do niej po skierowanie na tomografie, bo wczesniej mi juz dac chciala, tylko powiedziala,ze sie dlugo czeka, wiec najpierw do Chorzowa, a teraz sie okazalo, ze mam mozliwosc zalatwienia sobie tomografii od reki :P

w ogole Twoje imie zaczyna siê na D.?
Zapuszczaj jak masz ochotê. Sama zapuszcza³am, a u mnie by³o widaæ ró¿nicê, wiêc da³am radê
Mia³am te¿ szybko robiony tomograf, na lipowej.

Co to za pytania o imiê? Sk±d pomys³, ¿e na D?
Stary 2012-12-14, 14:46   #4363
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Zapuszczaj jak masz ochotê. Sama zapuszcza³am, a u mnie by³o widaæ ró¿nicê, wiêc da³am radê
Mia³am te¿ szybko robiony tomograf, na lipowej.

Co to za pytania o imiê? Sk±d pomys³, ¿e na D?
tez mialabym robiony na lipowej

chce dojsc do tego kim jestes ;D

chcialam sobie kupic jakas fajna odzywke bs, a w realu nic ciekawego nie ma i zaraz mi sie telefon rozladuje
Stary 2012-12-14, 14:48   #4364
miranda122
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 664

Hej kochane! ;*
Kilka dni mnie nie by³o, a tu ju¿ tyle naskroba³y¶cie
Tak pobie¿nie nadrobi³am, ¶liczne w³osy widzia³am

Jestem po próbnych egzaminach (3 gimnazjum). Nie by³y takie z³e

A teraz ma³a pro¶ba dla Was. Mog³yby¶cie raz dziennie przez jaki¶ czas klikaæ 'PODOBA MI SIÊ' w tym linku http://www.nivea.pl/Porady/ext/pl-PL...?galeria=18934 ?

By³abym bardzooo wdziêczna i liczê na Wasz± pomoc ;*
Je¶li mo¿ecie to rozsy³ajcie znajomym, bardzo mi zale¿y

Blog

miranda122 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-14, 14:59   #4365
MissChievousTess
Zakorzenienie

miranda, klikniête.
pluskotko, blask to kwestia wyg³adzenia ³usek- polecam p³ukanki z octem jab³kowym albo p³ukanki z piwem- nadaj± i puszysto¶æ i blask.
Poza tym blasku dodaje olejowanie- bo zmniejsza porowato¶æ w³osów.
kascysko, zagadka dla Ciebie (jakby¶ siê nudzi³a ;-) )- co takiego ma w sobie od¿ywka alterra granat i aloes, ¿e mam po niej takie l¶ni±ce i lej±ce w³osy?
Maska z tej serii nie daje tak fajnego efektu jak ta od¿ywka.
Chyba muszê j± kupiæ na zapas.
A sk³ad mnie ciekawi bo gdyby moje w³osy mog³y to kliknê³yby "Lubiê to" przy tej od¿ywce.
Stary 2012-12-14, 15:12   #4366
grudniowa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 731

Cytat:
Napisane przez miranda122 Poka¿ wiadomo¶æ
A teraz ma³a pro¶ba dla Was. Mog³yby¶cie raz dziennie przez jaki¶ czas klikaæ 'PODOBA MI SIÊ' w tym linku http://www.nivea.pl/Porady/ext/pl-PL...?galeria=18934 ?
Klikniete.

1/2
Stary 2012-12-14, 15:21   #4367
MissChievousTess
Zakorzenienie

Crimson, je¶li nowy post jest o toniku ogórkowym to widaæ.
Chyba powinna¶ zajrzeæ na bloga blondhaircare bo masz chyba kude³ki podobne do niej i mo¿e co¶ z jej pielêgnacji by Ci podpasowa³o.
A propos blasku- to jej przyk³ad pokazuje, ¿e przy odpowiedniej pielêgnacji w³osy blond te¿ mog± mieæ niesamowity blask.
Stary 2012-12-14, 15:56   #4368
XminorXlosX
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 814

Cytat:
Napisane przez Hedonistka Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, by³y¶cie dzi¶ w Rossmanie? S± u was dostêpne olejki Alterry?

Ja chcia³abym ukrêciæ sobie jakiego¶ psikacza pod olej. Pó³produkty mam, ale nie mam butelki ze spryskiwaczem w aptekach nie maj±, w Rossie te¿ nie, z ZSK i BU mam narazie zapasy i nie op³aca mi siê samych butelek braæ, a jedyn± jak± mia³am uchowan± po wodzie pokrzywowej pogryz³ mi pies
Nie ma olejków

Maaatko ale mam w³osy po elastynowym bingaczu s± podejrzanie ujarzmione, jedynie szkoda, ¿e z prowizorycznych loczków zosta³y fale w dotyku sza³u nie robi±, ale wygl±d jaaaaa

XminorXlosX jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-14, 16:06   #4369
Milva2020
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 178

Cytat:
Napisane przez Lethie Poka¿ wiadomo¶æ
Nie martw siê, ja od czerwca tak mam, jakie¶ ko³atania, zas³abniêcie, duszno¶ci, uczucie zwalniania têtna, w nocy puls momentami ponad 120 a¿ mnie to budzi³o, mia³am nawet drêtwienie r±k i nóg ale to tylko raz, uczucie jakby kto¶ mi klatkê przyciska³, bóle z lewej strony, robi³am EKG, USG a nawet Holtera i wykaza³o jakie¶ pojedyncze pobudzenia serca, które nie s± gro¼ne i ma je ka¿dy a te moje odczucia mog± byæ spowodowane niskim ci¶nieniem bo takie mi zawsze wychodzi lub nerwami bo te¿ jestem strasznym nerwusem, przed wszystkim siê stresujê i szybko siê wkurzam ale wiadomo lepiej id¼ do lekarza bêdziesz spokojniejsza dla lepszego samopoczucia wcinam magnez, tabletkê dziennie bo nim siê przeje¶æ nie mo¿na.

dzisiaj na noc by³ lniany i nie wiem czemu ale mam tak szorstkie w³osy, ¿e najlepiej to bym je obciê³a, muszê je czê¶ciej maskowaæ bo zaczê³y siê cofaæ w rozwoju
wypisz wymaluj ja dziêki, jestem trochê spokojniejsza ale tak czy siak jestem przera¿ona, bojê siê, ¿e mi krew pobior± i mnie to parali¿uje przed pój¶ciem strasznie bojê siê igie³ (i paj±ków) ale nie ma, ¿e boli

miranda, klikniête

a dzi¶ na g³owê idzie scandic albo biovax, jeszcze siê nie zdecydowa³am, wiêc pewnie zmieszam
Stary 2012-12-14, 16:20   #4370
xsyskax
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 119

Cytat:
Napisane przez CrimsonGhost Poka¿ wiadomo¶æ
Hej

Mam problem... Zmieni³am adres bloga i nie wiem czy u obserwuj±cych siê wy¶wietlaj± nowe posty czy nie
Niestety nie

10.09.2012 Dbam o w³osy

Blog
Moje w³osy
xsyskax jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-14, 16:21   #4371
KinkyGirl
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 2 204

Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Poka¿ wiadomo¶æ
U mnie zmywa bardzo ³adnie.
Niestety mi siê skoñczy³ i jutro zakupy z konieczno¶ci.

Ja dro¿d¿e polubi³am.
Zalewa³am 1/4 (nigdy wiêcej) i efekty by³y zadowalaj±ce
Cytat:
Napisane przez paprif Poka¿ wiadomo¶æ
Ja kiedy¶ pi³am dro¿d¿e i zalewa³am tak samo 1/4.
Nie wiem czy mia³am jakie¶ efekty, pewnie za krótko pi³am.

O to i ja tak bêdê, 1/4 to akurat na jeden obrzydliwy ³yk tego ¶wiñstewka :P Jak wczoraj zrobi³am ponad po³owê szklanki, to my¶la³am, ¿e zwymiotujê. W efekcie siê zniechêci³am, ale spróbujê dzi¶ piæ 1/4 jednym ³ykiem. Swoj± drog± ile to obrzydliwych rzeczy cz³owiek je/pije, ¿eby dobrze wygl±daæ i byæ zdrowym. Ja wbrew sobie jem z±bek czosnku na noc, pijê ma¶lankê naturaln±, gorzkie herbaty, wodê niegazowan± (nic z tych rzeczy mi nie smakuje), no ale robiê to dla zdrowia i ³adnych w³osów
KinkyGirl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-14, 16:34   #4372
CleoDuquesne
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 029

Ok ok.
Tak mówicie, ¿e tak du¿o kosmetyków macie do w³osów.
To teraz uwaga.
Ogl±dam TVN i tam reklama Rozmów W Toku.
I dziewczyna jest.
Pokazuj± jej kosmetyki.
Same do w³osów.
Suma cen wszystkich to ponoæ ok. 20 tys na nie wyda³a.
Na niezu¿yte.

Powiedzcie, ¿e to nie która¶ z was ?
Albo w³a¶nie, ¿e to która¶ z was
CleoDuquesne jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-14, 16:37   #4373
AnnClaiir
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 474

Cytat:

Ach, zapomnia³abym-próbowa³am wczoraj piæ dro¿dze. S± obrzydliwe. Bêdê chyba zalewaæ tylko 1/4 szklanki, wtedy mniej ¶wiñstwa do wypicia. My¶licie, ¿e zadzia³aj± tak samo jak gdybym zala³a po³owê lub 3/4 szklanki?
Polecam do zabitych dro¿d¿y dodaæ mleko i miód. Mniamciusie
Cytat:
Hej

Nie wy¶wietlaj± siê ;/
Stary 2012-12-14, 16:41   #4374
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

say-hello - mam nadziejê, ¿e to nic takiego

bleedingsun - jakby "z grzywki" zrób sobie warkocza

Cholera, zachcia³o mi siê znów dredów... A ju¿ mia³abym, bo w pa¼dzierniku by³am umówiona z kole¿ank±
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-14, 16:43   #4375
miranda122
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 664

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Poka¿ wiadomo¶æ
miranda, klikniête.
.
Cytat:
Napisane przez grudniowa Poka¿ wiadomo¶æ
Klikniete.

1/2
Cytat:
miranda, klikniête

a dzi¶ na g³owê idzie scandic albo biovax, jeszcze siê nie zdecydowa³am, wiêc pewnie zmieszam
a jakiego masz biowaxa? bo w³a¶nie zastanawiam siê nad tymi dwoma maskami

Dziêkujê! Jeste¶cie kochane! Je¶li mo¿ecie to klikajcie codziennie, jak zauwa¿y³y¶cie to tylko chwilka, a bardzo wiele dla mnie znaczy

Blog

miranda122 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-14, 16:48   #4376
CrimsonGhost
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 453

Cytat:
Napisane przez xsyskax Poka¿ wiadomo¶æ
Niestety nie
szkoda, teraz nie bêdê nak³aniaæ wszystkich do zmiany linku w subskrypcji mog³oby przekierowywaæ chocia¿...

Nowy blog
CrimsonGhost jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-14, 16:49   #4377
xsyskax
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 119

Ukradlam czapkê T¯owi i nawet fajnie wygl±dam nie oddam

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
szkoda, teraz nie bêdê nak³aniaæ wszystkich do zmiany linku w subskrypcji mog³oby przekierowywaæ chocia¿...
Juz zmieniam

10.09.2012 Dbam o w³osy

Blog
Moje w³osy
xsyskax jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-14, 16:54   #4378
deszczowypies
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 182

Cytat:
Napisane przez medsik Poka¿ wiadomo¶æ
haha, dziewczyny, trzeba siê wzi±æ za siebie!

¿artowa³am!
we¼ nie strasz

Cytat:
Napisane przez AnnClaiir Poka¿ wiadomo¶æ
Moja rodzinka ma dziwny tok my¶lenia, ale dzisiaj zasugerujê rodzicom, ¿e taka pierdó³ka mnie bardziej ucieszy
W³a¶nie muszê tu sprz±tn±æ zanim przyjad±, ¿eby nie by³o, ¿e bez nich to hulaj dusza... (znaczy oczywi¶cie tak jest, ale pozory trzeba zachowaæ )
ja Ci proponujê napisaæ list do ¶w. Miko³aja i rozes³aæ po rodzinie - niech bêd± tam oleje, ksi±¿ki i wszystkie inne pierdó³ki z ró¿nych przedzia³ów cenowych, które Ciê uciesz± - wtedy du¿o trudniej o nietrafiony i niepotrzebny prezent

Cytat:
Napisane przez Hedonistka Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, by³y¶cie dzi¶ w Rossmanie? S± u was dostêpne olejki Alterry?
ja ich w ogóle nigdy nie widzia³am

Cytat:
Dziewczyny, Wam Babydream zmywa oleje? Mi teoretycznie zmywa, bo w³osy s± ¶wie¿e i puszyste po umyciu, ale po dwóch dniach s± ju¿ t³uste (bez olejowania taki stopieñ "ot³uszczenia" osi±ga³am dopiero na 4-5 dzieñ). I nie wiem za bardzo co robiæ. Myæ ostrzejszymi szamponami?
mi te¿ ³adnie zmywa, ale 3 dni to max ¶wie¿o¶ci dla moich w³osów. chyba siê trzeba z tym pogodziæ, ¿e oleje trochê doci±¿aj±

Cytat:
Napisane przez bleedingsun Poka¿ wiadomo¶æ
Dlaczego ja nie umiem siê czesaæ?

Chcia³am sobie zrobiæ fajnego wiro³ka na g³owie, ale chyba wyszed³ obciachowo... Co my¶licie?
ej, fajny wiro³ek! ja bym takiego nie umia³a, a chêtnie bym sobie strzeli³a!

deszczowypies jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-14, 16:57   #4379
bleedingsun
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 271

Cytat:
Napisane przez grudniowa Poka¿ wiadomo¶æ
Idz sobie :P masz sliczne wlosy, co robisz na forum pielegnacji?
Jak to co? Pielêgnujê dalej, jeszcze tyle jest do zrobienia!!!
Nie wyganiaj mnie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
bleedingsun - jakby "z grzywki" zrób sobie warkocza
W³a¶nie takiego bym chcia³a

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Poka¿ wiadomo¶æ
Dziêki

W³osy: 43cm (03.11.2014)
Cel: 50

Dro¿d¿e: 6/30
bleedingsun jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-14, 16:58   #4380
KinkyGirl
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 2 204

Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Poka¿ wiadomo¶æ
Ok ok.
Tak mówicie, ¿e tak du¿o kosmetyków macie do w³osów.
To teraz uwaga.
Ogl±dam TVN i tam reklama Rozmów W Toku.
I dziewczyna jest.
Pokazuj± jej kosmetyki.
Same do w³osów.
Suma cen wszystkich to ponoæ ok. 20 tys na nie wyda³a.
Na niezu¿yte.

Powiedzcie, ¿e to nie która¶ z was ?
Albo w³a¶nie, ¿e to która¶ z was
Haha te¿ to widzia³am:P No 20 tys nie wyda³am, ale ciekawa jestem, gdyby tak podliczyæ, to my¶lê, ¿e trochê kasy mi na to posz³o...

Cytat:
Napisane przez AnnClaiir Poka¿ wiadomo¶æ
Polecam do zabitych dro¿d¿y dodaæ mleko i miód. Mniamciusie

Nie wy¶wietlaj± siê ;/
A nie strac± wtedy swoich w³a¶ciwo¶cie? Podobno zielona herbata jak siê j± pos³odzi traci swoj± dobroczynna moc Bojê siê, ¿e to samo bêdzie z dro¿dzami.

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Poka¿ wiadomo¶æ
we¼ nie strasz

ja Ci proponujê napisaæ list do ¶w. Miko³aja i rozes³aæ po rodzinie - niech bêd± tam oleje, ksi±¿ki i wszystkie inne pierdó³ki z ró¿nych przedzia³ów cenowych, które Ciê uciesz± - wtedy du¿o trudniej o nietrafiony i niepotrzebny prezent

ja ich w ogóle nigdy nie widzia³am

mi te¿ ³adnie zmywa, ale 3 dni to max ¶wie¿o¶ci dla moich w³osów. chyba siê trzeba z tym pogodziæ, ¿e oleje trochê doci±¿aj±

To ju¿ wolê czê¶ciej myæ i olejowaæ ni¿ mieæ suche i brzydkie A im czê¶ciej bêdê myæ, tym wiêcej masek i olejów bêdê zu¿ywaæ i z czystym sumieniem bêd± mog³a kupowaæ nowe
KinkyGirl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.