|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 271
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XV
Muszê siê nauczyæ robiæ jakiego¶ warkoczyka... Ale to dla mnie strasznie trudne
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 327
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
Cytat:
czemu mi siê nie ujawnilas?![]() powiedzieli mi w szkole, ze wlosy mi pachna suszem na kompot nie chcialo mi sie im tlumaczyc, ze to Kalpi Tone![]() wracam z kliniki laryngologicznej, ech, moja laryngolog widzi torbiel w lewej zatoce, a tu mi mowia,ze wszystko jest w porzadku
|
|
|
|
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Cytat:
Ja powiem jedno: kolor w³osów masz boski! W s³oñcu widzia³am i fajnie siê mieni³y.Laryngolog Nowodworska?
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
|
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o, to moze Ty mi powiedz czy odrosty sa bardzo widoczne? a w busie to siedzialam z kolega od mojego bylego TZta, nigdy w zyciu nie rozmawialam z nim dluzej niz 15sek. ![]() tak, Nowodworska, a dlaczego pytasz? |
|
|
|
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam wolê zdrowy mysi blond ni¿ farbowane suszki. I zdrowych naturalków widujê niestety nadal bardzo ma³o. Ostatnio podczas wizyty w centrum handlowym przygl±da³am siê ludziom jad±c po ruchomych schodach. Wiêkszo¶æ kobiet mia³a w³a¶nie w³osy zniszczone farbowaniem i prostowaniem. Wola³abym, ¿eby kobiety mia³y swoje naturalne w³osy i ¿eby one l¶ni³y od dobrej pielêgnacji a nie, ¿eby patrz±c na kobietê chcia³o siê za ni± pogoniæ z no¿yczkami i porz±dn± mask± czy od¿ywk±. Zreszt± pluskotko gdyby¶ wrzuci³a zdjêcia aktualnego stanu kude³ków to pewnie dziewczyny szczerze napisa³yby Ci co s±dz± na temat stanu Twoich w³osków. My¶lê, ¿e tak± informacjê zwrotn± najlepiej uzyskaæ od obcej osoby, która Ciê za czêsto nie widuje- wtedy s± szanse na obiektywn± i szczer± ocenê. Co do rozja¶niania- bardziej krzywdzi w³osy chyba tylko prostownica, wiêc ja na Twoim miejscu ju¿ prêdzej bym farbowa³a ni¿ rozja¶nia³a. |
|
|
|
|
#4357 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Cytat:
![]() Drozdze sobie wiec na razie odpuscilam - pije skrzyp. Nie wiedziec czemu, ta pokrzywa na wlosy mnie nie przekonuje, przynajmniej w skrzypie wiem, co moze polepszyc kondycje wlosow. Moje pierwsze wrazenia po szamponie miodowym - dziwne. Szampon dosc ciezko rozpuszcza sie w wodzie, pieni sie, ale nie ma porownania do innych szamponow. Pachnie jak dla mnie super. Wlosy mi wyschly - i po raz pierwszy sie nie pusza! Cytat:
Edytowane przez grudniowa Czas edycji: 2012-12-14 o 14:26 |
||
|
|
|
#4358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odrostów nie widzia³am, wiêc mo¿e sobie to wmawiasz. Kolegê widzia³am, dredy mia³ A pytam, bo do niej chodzê i bardzo sobie chwalê. Mam problem z czêstymi krwawieniami z nosa. Kobieta do rany przy³ó¿ Pewnie skoro widzi problem, to co¶ w tym jest, bo moim zdaniem jako ma³o który lekarz naprawdê dok³adnie przebada, poinformuje co i jak. Cytat:
Mam tego ¶wiadomo¶æ, ale koloru swojego nie lubiê. Nauczona przykrymi do¶wiadczeniami jednak nadal trzymam siê naturalsów. Zdjêcia wrzuca³am kiedy¶, ale niestety robione kalkulatorem, bo wstyd siê przyznaæ, ale aparatu jeszcze siê nie dorobi³am. Zawsze co¶ wa¿niejszego wyskakuje. Pomolestujê T¯, ¿eby mi cykn±³ jakie¶ foty w przerwie ¶wi±tecznej. W³osy prze¿y³y masakrê, bo by³y rozja¶niane- pasemka. Za drugim razem wysz³y za jasne, wiêc przyciemnia³am je ciemnymi blondami i tak to je zniszczy³am. Dodatkowo suszenie gor±cym nawiewem, czasem codziennie. Na pewno za jaki¶ czas, pewnie za parê lat, albo i wcze¶niej (kobieta zmienna jest) sobie zafarbujê, ale farb±, lepsz±, ju¿ wiem gdzie szukaæ takich informacji. No i niestety u moich w³osów trudno o blask, tak maj±.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
||
|
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ano tak, mial,mial ja chyba sie przejde do niej po skierowanie na tomografie, bo wczesniej mi juz dac chciala, tylko powiedziala,ze sie dlugo czeka, wiec najpierw do Chorzowa, a teraz sie okazalo, ze mam mozliwosc zalatwienia sobie tomografii od reki :P w ogole Twoje imie zaczyna siê na D.?
|
|
|
|
|
#4360 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 115
|
Cytat:
ale wiadomo lepiej id¼ do lekarza bêdziesz spokojniejsza dla lepszego samopoczucia wcinam magnez, tabletkê dziennie bo nim siê przeje¶æ nie mo¿na.dzisiaj na noc by³ lniany i nie wiem czemu ale mam tak szorstkie w³osy, ¿e najlepiej to bym je obciê³a, muszê je czê¶ciej maskowaæ bo zaczê³y siê cofaæ w rozwoju
20.01.2012 - pierwszy krok do zdrowych, piêknych i d³ugich w³osów Typ: 2A 3.12.12 : 44cm CEL: 60 cm Moje w³osy Edytowane przez Lethie Czas edycji: 2012-12-14 o 14:38 |
|
|
|
|
#4361 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
Hej
![]() Mam problem... Zmieni³am adres bloga i nie wiem czy u obserwuj±cych siê wy¶wietlaj± nowe posty czy nie
Edytowane przez CrimsonGhost Czas edycji: 2012-12-14 o 15:15 |
|
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mia³am te¿ szybko robiony tomograf, na lipowej. Co to za pytania o imiê? Sk±d pomys³, ¿e na D?
|
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chce dojsc do tego kim jestes ;D chcialam sobie kupic jakas fajna odzywke bs, a w realu nic ciekawego nie ma i zaraz mi sie telefon rozladuje
|
|
|
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 664
|
Hej kochane! ;*
Kilka dni mnie nie by³o, a tu ju¿ tyle naskroba³y¶cie ![]() Tak pobie¿nie nadrobi³am, ¶liczne w³osy widzia³am ![]() Jestem po próbnych egzaminach (3 gimnazjum). Nie by³y takie z³e ![]() A teraz ma³a pro¶ba dla Was. Mog³yby¶cie raz dziennie przez jaki¶ czas klikaæ 'PODOBA MI SIÊ' w tym linku http://www.nivea.pl/Porady/ext/pl-PL...?galeria=18934 ? By³abym bardzooo wdziêczna i liczê na Wasz± pomoc ;* Je¶li mo¿ecie to rozsy³ajcie znajomym, bardzo mi zale¿y
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
miranda, klikniête.
pluskotko, blask to kwestia wyg³adzenia ³usek- polecam p³ukanki z octem jab³kowym albo p³ukanki z piwem- nadaj± i puszysto¶æ i blask. Poza tym blasku dodaje olejowanie- bo zmniejsza porowato¶æ w³osów. kascysko, zagadka dla Ciebie (jakby¶ siê nudzi³a ;-) )- co takiego ma w sobie od¿ywka alterra granat i aloes, ¿e mam po niej takie l¶ni±ce i lej±ce w³osy? Maska z tej serii nie daje tak fajnego efektu jak ta od¿ywka. Chyba muszê j± kupiæ na zapas. A sk³ad mnie ciekawi bo gdyby moje w³osy mog³y to kliknê³yby "Lubiê to" przy tej od¿ywce. |
|
|
|
#4366 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Cytat:
1/2
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
Crimson, je¶li nowy post jest o toniku ogórkowym to widaæ.
Chyba powinna¶ zajrzeæ na bloga blondhaircare bo masz chyba kude³ki podobne do niej i mo¿e co¶ z jej pielêgnacji by Ci podpasowa³o. A propos blasku- to jej przyk³ad pokazuje, ¿e przy odpowiedniej pielêgnacji w³osy blond te¿ mog± mieæ niesamowity blask. |
|
|
|
#4368 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Cytat:
![]() Maaatko ale mam w³osy po elastynowym bingaczu s± podejrzanie ujarzmione, jedynie szkoda, ¿e z prowizorycznych loczków zosta³y fale w dotyku sza³u nie robi±, ale wygl±d jaaaaa
|
|
#4369 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 178
|
Cytat:
dziêki, jestem trochê spokojniejsza ale tak czy siak jestem przera¿ona, bojê siê, ¿e mi krew pobior± i mnie to parali¿uje przed pój¶ciem ![]() miranda, klikniête ![]() a dzi¶ na g³owê idzie scandic albo biovax, jeszcze siê nie zdecydowa³am, wiêc pewnie zmieszam
|
|
#4370 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 119
|
Niestety nie
|
#4371 | ||
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2 204
|
Cytat:
Cytat:
O to i ja tak bêdê, 1/4 to akurat na jeden obrzydliwy ³yk tego ¶wiñstewka :P Jak wczoraj zrobi³am ponad po³owê szklanki, to my¶la³am, ¿e zwymiotujê. W efekcie siê zniechêci³am, ale spróbujê dzi¶ piæ 1/4 jednym ³ykiem. Swoj± drog± ile to obrzydliwych rzeczy cz³owiek je/pije, ¿eby dobrze wygl±daæ i byæ zdrowym. Ja wbrew sobie jem z±bek czosnku na noc, pijê ma¶lankê naturaln±, gorzkie herbaty, wodê niegazowan± (nic z tych rzeczy mi nie smakuje), no ale robiê to dla zdrowia i ³adnych w³osów
|
||
|
|
|
#4372 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 1 029
|
Ok ok.
Tak mówicie, ¿e tak du¿o kosmetyków macie do w³osów. To teraz uwaga. Ogl±dam TVN i tam reklama Rozmów W Toku. I dziewczyna jest. Pokazuj± jej kosmetyki. Same do w³osów. Suma cen wszystkich to ponoæ ok. 20 tys na nie wyda³a. Na niezu¿yte. Powiedzcie, ¿e to nie która¶ z was ? Albo w³a¶nie, ¿e to która¶ z was
|
|
|
|
#4373 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 474
|
Cytat:
![]() Nie wy¶wietlaj± siê ;/
|
|
#4374 |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
say-hello - mam nadziejê, ¿e to nic takiego
bleedingsun - jakby "z grzywki" zrób sobie warkocza ![]() Cholera, zachcia³o mi siê znów dredów... A ju¿ mia³abym, bo w pa¼dzierniku by³am umówiona z kole¿ank± |
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 664
|
Cytat:
![]() Dziêkujê! Jeste¶cie kochane! Je¶li mo¿ecie to klikajcie codziennie, jak zauwa¿y³y¶cie to tylko chwilka, a bardzo wiele dla mnie znaczy
|
|
#4376 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 453
|
szkoda, teraz nie bêdê nak³aniaæ wszystkich do zmiany linku w subskrypcji
mog³oby przekierowywaæ chocia¿...
|
|
|
|
#4377 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 119
|
Ukradlam czapkê T¯owi i nawet fajnie wygl±dam
nie oddam ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
|
|
#4378 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
we¼ nie strasz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 271
|
Jak to co? Pielêgnujê dalej, jeszcze tyle jest do zrobienia!!!
Nie wyganiaj mnie ![]() W³a¶nie takiego bym chcia³a ![]() Cytat:
|
|
#4380 | |||
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2 204
|
Cytat:
Cytat:
Bojê siê, ¿e to samo bêdzie z dro¿dzami.Cytat:
A im czê¶ciej bêdê myæ, tym wiêcej masek i olejów bêdê zu¿ywaæ i z czystym sumieniem bêd± mog³a kupowaæ nowe |
|||
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

czemu mi siê nie ujawnilas?
nie chcialo mi sie im tlumaczyc, ze to Kalpi Tone

serce mi bardzo ko³acze i duszê siê, a dzisiaj prze¿ywam jakie¶ apogeum. Ale oczywi¶cie g³upia jestem i ba³am siê i¶æ, a pewnie ju¿ dawno sprawa by by³a za³atwiona... Ale decyzja podjêta - w poniedzia³ek po zajêciach wracam do domu i za³atwiam sprawy sercowe