|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
już się pliki ładują, powinny niedługo być u Ciebie
Ty masz tylko jednego maila? bo chyba Ci już kiedyś coś przesyłałam ![]() edit: dopatrzyłam, ze podawałaś mi już kiedyś w PW maila, tylko innego
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym tez mialam problem, bo oakzalo sie, ze ktos masowo wbijał na skrzynki tlenu i admini musieli te konta poblokowac. Jedyna mozliwoscia zeby 'wskrzesic' te konta bylo odpowiedzenie na pytanie pomocnicze, a jako, ze ja tego maila mialam od 3 klasy pdostawowki, nie pamietalam jaki byl moj ulubiony film pisalam nawet do adminow, ale neistety nic nie mogli mi poradzic. I założyłam teraz takiego z nazwiskiem, co by być bardziej 'powazna' xD nie powiem , bylam mega wkurzona tym mailem, bo w sumie mialam tam te wsyztskie eco faktury i inne konta, no ale coz, zycie ![]() dostałam ebooki, dziekuje bardzo mocno |
|
|
|
|
|
#2973 |
|
zawsze mam racje
|
Ja tak na chwilkę ![]() Wczoraj znowu miałam po wieczorze przez ból głowy caate: moje ulubione oleje to obecnie olej różany z zsk i mixy- alverde z różą albo alverde z porzeczką. Często wybieram takie które mają trochę tego, trochę owego i najbardziej mi służą. Dzisiaj wieczorem sobie chyba nałożę ten z pestek winogron, bo dawno go na włosach nie miałam. A jeśli chodzi o ocieplanie koloru- jesteś pewna, że to przez olej? A ta maska jajeczna z joanny np? Gdzieś kiedyś czytałam, że właśnie jajeczne dodatki mogą ocieplać kolor- czy to prawda to nie wiem. Albo jakiś olej z dodatkami ziołowymi- bo taki kokos czy oliwa np solo to wątpię. Spójrz czy gdzieś w składach kosmetyków do włosów nie masz np rumianku, miodu, cytryny itd. -- W niektóre miejsca się dodzwonić to trudniej niż do telegier
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-12-18 o 11:08 |
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
siemanko
![]() w czwartek przylatuje siostra z Belgii a w piatek jedziemy na małe szalenstwo zakupowe juz sie doczekac nie moge
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja również mam zaplanowane zakupy na weekend, bo Tż wraca z Austrii Także i ja liczę godziny :PTwarz się uspokaja więc chyba wina OCM... Na razie oczyszczam tonikiem i zwilżoną ściereczka z mikrofibry. W czwartek fryzjer Już się doczekać nie moge
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
co robisz z włosami?
![]() ja jakoś w sobote poprosze mame zeby mi nałożyła farbę bo juz mam odrost dobrze, ze etraz zima, to cały czas chodzę w beanie, wiec tego tak nie widać xDbyłam dzisiaj po kiecke na sylwka i nic a nic mi się nie podoba
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-12-18 o 17:24 |
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() jutro mam dwa ważne zaliczenia, chodzę cała spięta, w dodatku TŻ wyjechał i jakoś mi beznadziejnie ![]() loluska u mnie OCM również się nie sprawdziło, może spróbuj innego oleju ![]() lacrimachristi a co planujesz kupić? |
|
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
Soph a nie wiem
![]() moze jakis ciuch , kosmetyki
|
|
#2979 | |
|
CABIN CREW
|
hej dziewczyny
![]() powracam bo jestem już w domu i mam w końcu dostęp nielimitowany do internetu Cytat:
|
|
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Soph ja swojego Tż nie widziałam miesiąc i w czwartek już wraca na razie dam sobie spokój z OCM ![]() Kitka a ty co planujesz u fryzjera?
|
|
|
|
#2981 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
lacrimachristi a byłaś może ostatnio jakoś w Hebe? czytałam na watku o kosmetykach Catrice, ze powoli wprowadzaja nowa limitkę i ciekawe czy u nas juz jest. Ale jutro może jak się wyrobię przed lekarzem to tam skoczę i obadam sprawę
|
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
ghana nie bylam
ale moze w tygodniu jakos bede![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- jutro ide do fryzjera
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli jutro się wyrobię to się tam przejdę , wiec Ci napisze co i jak
![]() tak sobie skacze teraz po neci i natrafiłam na to zdjęcie Kelly Osbourne. Ależ ona wypiękniała!!! Pamieta ja z okresu tego reality-show, gdzie była mega zaniedbana, a teraz mega laseczka, no no no Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-12-19 o 00:52 |
|
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
ghana to daj znac
![]() zaraz ide posprzatac i do sklepu pozniej naloze olej na włosy na pare godzin i fryzjer
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
za jakas godzine pojde ćwiczyć, a pozniej szykowac sie, bo dzisiaj robie pierwszy podjazd na usg piersi nie wiem czy mi to wyjdzie, bo ide w ciemno nie znajac dokladnie godzin przyjec ![]() a pozniej pojde sobie do hebe i na pewno bede polowac na te szminke http://i557.photobucket.com/albums/s...ipstick2-1.jpg w numerze 4 jest przecudowna <3edit: skalpel już za mną [dawno nie robiłam] Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-12-19 o 13:43 |
|
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hej piękne Tradycyjnie zabieram się do nauki, marzę bym była już po tym egz Zaopatrzyłam się dzisiaj w korektor mineralny z bell, róż do policzków w musie z bell, hennę brązową do brwi, róż w kamieniu z essenece i zwykły pędzel do podkładu. Stwierdziłam że jak juz mam ten krem bb z garniera to muszę go wykorzystać bo leży na półce nieużywany. Miłego popołudnia
|
|
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wygladaja jestem juz po 2 dekoloryzacjach, gdyby nie to ze wlosy farbowane wyszly miedziano/zloto a odrosty sa jakie byly to zostawilabym je tak jak mam bo kolor mi sie nawet podoba, tylko te odrosty
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() można powiedzieć, że już mam wolne, bo w piątek mam odwołane laborki, zostały mi same wykłady, ale na nie raczej nie pójdę, bo mi się nie chce ja wolałam zrezygnować, bo nie mam ochoty dostać produktu przelanego w dwa słoiczki, bez żadnych informacji, czy osobną karteczkę z datą ważności, albo co gorsza przeterminowane ( ich wytłumaczenie do mnie nie przemawia, bo jest totalnie nielogiczne) . dla mnie to wszystko jest niepoważne, firma nie zna się w ogóle na biznesie, no i do tego nie szanuje klientów, a bez nich nic nie zdziała... jedynie mogę ich pochwalić za bezproblemowy zwrot pieniędzy ja teraz wolę robić skalpel, za to latem to tylko killer lub turbo
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2012-12-19 o 18:22 |
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez juz po fryzjerze
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
party_girl, lacrimachristi
pokażcie się
|
|
|
#2993 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
czesc
![]() a ja kupilam sobie wczoraj super peeling do twarzy z blotem i kwasami aha oraz kawior do kapieli, ktory ma nastepujacy sklad: urea, hydrolyzed keratin, titanium dioxide, mica, parfum
|
|
|
|
|
#2994 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam
padam dosłownie, jeszcze mi się jedne zajęcia przedłużyły ![]() mam zamiar zrobić sobie maseczkę na twarz, pomalować paznokcie, nałożyć olejki na włosy, a po kąpieli nałożyć masło na ciało i samoopalacz. Cytat:
![]() a co zamawiałaś? Cytat:
![]() party_girl7 pokaż efekty jak wyjdzie ![]() samaraNW zazdroszczę, ja się męczę do piątku ![]() Cytat:
ja muszę kupić jakaś maseczkę, bo mam 2 na wykończeniu, jedna mi się w ubiegłym tygodniu skończyła
|
|||
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj po lekarzu w nagrode, ze wsyztsko jest ok kupiłam z limitki SpectaculAERT cien do powiek [ten najjasniejszy] a pozniej poszłam do rosska i tam kupiłam śliwkowa pomadkę z manhattanu [56U] [niestety rimmel chyba w POlsce nie ma tej śliwki, ktora moge ogladac na swatchach;/] i przepierkny róż z Bourjois w numerku 12
teraz te pomadki sa tam po 3 dyszki, wiec uległam i miałam dylemat co do koloru, ale chyba podołałam
|
|
|
|
|
#2996 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
zapłaciłam za nią 12zł. Na szczęście mam w Sopocie sklep stacjonarny z tymi kosmetykiami |
|
|
|
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja pewnie kupię jakąś glinkę i algi Bielendy. |
|
|
|
|
|
#2998 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
super sprawa
|
|
|
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
szukam czegoś dla siebie i dla TŻ, może wersja witaminowa, albo ze złotem
![]() nigdy jeszcze nie próbowałam, a chodzą za mną od dawna
|
|
|
|
|
#3000 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Będę jutro przechodziła koło natury to zajrzę, może też pojawił się peeling który chciałam ze starej mydlarni ( a nie chcę zamawiać z neta, bo wiem że na peelingu się nie skończy)Udało mi się dorwać zestaw do dłoni z Palomy, co prawda oczywiście nie w naturze bo były wykupione, ale waże że mam, dwa wzięłam. -- A poza tym- ale chamstwo, Plotkara się skończyła po 10 odcinkach A liczyłam na pełen sezon. Siadam sobie wczoraj do odcinka, a tu niespodzianka i koniec.Prywatna Praktyka się kończy za 4 odcinki ![]() Dobrze, że chociaż Chirurdzy zostają. ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]() A solą z bingo też bym nie pogardziła. Stara Mydlarnia jak dobrze pamiętam też ma sole do kąpieli z dużą ilością mocznika. A maseczek to mam peełno, niby prawie same saszetki, ale w ilości hurtowej. Dzisiaj nałożyłam dermika-alabaster, uwielbiam ją ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() -- Myślicie, że kremy na przebarwienia cokolwiek dają(na te w formie brązowych kropek)? Akurat nie o swoją skórę pytam, ale się zastanawiam. ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Ja muszę swoje przetestować- mam tso morri i organique. Bo zawsze tylko spirulina i spirulina, to teraz czas na algi. A ostatnio to głównie maseczki z saszetek- wyjątkowo mi się nic mieszać nie chciało, nawet proszku z hydrolatem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

juz wysyłam maila na priv 

z tym tez mialam problem, bo oakzalo sie, ze ktos masowo wbijał na skrzynki tlenu i admini musieli te konta poblokowac. Jedyna mozliwoscia zeby 'wskrzesic' te konta bylo odpowiedzenie na pytanie pomocnicze, a jako, ze ja tego maila mialam od 3 klasy pdostawowki, nie pamietalam jaki byl moj ulubiony film
pisalam nawet do adminow, ale neistety nic nie mogli mi poradzic. I założyłam teraz takiego z nazwiskiem, co by być bardziej 'powazna' xD nie powiem , bylam mega wkurzona tym mailem, bo w sumie mialam tam te wsyztskie eco faktury i inne konta, no ale coz, zycie

Zaopatrzyłam się dzisiaj w korektor mineralny z bell, róż do policzków w musie z bell, hennę brązową do brwi, róż w kamieniu z essenece i zwykły pędzel do podkładu. Stwierdziłam że jak juz mam ten krem bb z garniera to muszę go wykorzystać bo leży na półce nieużywany.
( a nie chcę zamawiać z neta, bo wiem że na peelingu się nie skończy)
A liczyłam na pełen sezon. Siadam sobie wczoraj do odcinka, a tu niespodzianka i koniec.