|
|
#1951 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: Ugg Boots
znalazlam ze podobnoz UGG do numeru 39 ma naszywke z tylu w kolorze jasnym a od 40 wzwyz brazowa - tyczy sie koloru Chestnut. czy ktos z Was ma chestnuty z tego roku i mzoe sie wypowiedziec?
|
|
|
|
|
#1952 |
|
Przyczajenie
|
co do zstawu z emu do czyszczenia, to ja czyscilam jak w instrukcji i nie ma sladu zaciekow czy t.p. bardzo ladnie się wyczyscily i wyschly plus ich impregnat teraz jakos łatwiej z nich brud schodzi jak sobie niechcące przydepnę.
|
|
|
|
|
#1953 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to są nowe hologramy z 2012, ja kiedyś wstawiałam porównanie https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post36773161 wcześniej pokazywałam metki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post36743462 mi sie takie coś robi ale przejeżdżam pacem i znika ![]() w ogóle na początku na każdym odciskiem rozpaczałam i co chwilę coś się działo, teraz wyluzowałam, normalnie użytkuje i nic się z nimi nie dzieje, tfu tfu ![]() ubrałam dziś moje szare długie (bo dzień w dzień krótkie czekolady zajeżdżam) i chyba będę chciała zamienić je na krótkie i to chestnuty bo mnie ranka swoimi podkusiła, są śliczne ![]() ranka ja mam koleżankę która jakoś niedawno takie jak Ty kupowała, wiem że ma rozm. 38. jak chcesz zapytam jaką ma naszywkę. |
|
|
|
|
|
#1954 |
|
Kici kici miau miau
|
Znalazlam na zagranicznym forum ze UGG podobnoz wstawia naszywki raz kremowe, raz czekoladowe i nie ma to znaczenia. Jakis uzytkownik kupil w sklepie autoryzowanym w USA i ma kremowe w chestnutach i ktos tam
mu tak wyjasnil. Co do hologramow to juz znalazlam dziekuje Kolor sliczny to fakt ale zapytaj kolezanki jakbys mogla, bede wdzieczna![]() from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1955 |
|
Raczkowanie
|
Wyslalam maila
|
|
|
|
|
#1956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja kupowałam z 3 miesiące temu w sklepie Ugg i moje chestnut mają jasną naszywkę (r.39) ale były też z ciemnymi. Podobno te jasne to już nowa seria...
|
|
|
|
#1957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1959 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
przyjęcia reklamacji odmówili? czy odrzucili ją po rozpatrzeniu?
Edytowane przez izabellini Czas edycji: 2013-01-07 o 11:40 |
|
|
|
|
#1961 |
|
Zadomowienie
|
w sklepie babka powiedziala ze to jest naturalna skora i moze sie roznic faktura, bo jeden but jest bardziej miekki i bardziej sie marszczy skora, kilka stron wczesniej wrzucalam zdj, powiedziala ze to jest takze na stronie napisane i to nie podlega gwanacji, ale mysle ze skoro mi przeciekly i ten ton"slabszy"but to powinny przyjac reklamacje.
a imregnowalam je kilka razy juz blokerem wilgoci, wiec nie powinno sie tak dziac |
|
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1963 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiec musze przekazac wszelkie info wujkowi ktory bedzie je reklamowal.Buty mam od pazdziernika wiec myslalam ze troche dluzej bede sie nimi cieszyc, Edytowane przez gazelaa Czas edycji: 2013-01-07 o 12:33 |
|
|
|
|
|
#1964 |
|
Kici kici miau miau
|
Dostalam odp od UGG Australia
napisali ze Spartoo jest autoryzowanym sklepem a oni ostatnio zmieniali metki wiec moze byc kremowa![]() from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1965 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
wreszcie doszły moje klasyczne szare UGG i mężowe 2 pary
![]() przedstawiam całą moją rodzinkę
|
|
|
|
|
#1967 |
|
Kici kici miau miau
|
Imponujaca kolekcja
![]() from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1968 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ranka możesz już spać spokojnie super że odpisali tak szybko, a ja nadal będę z cały sercem polecać spartoo jak któraś z Was będzie chciała zrobić tam zakupy bardzo proszę o wpisanie mojego maila przy rejestracji niedawno dowiedziałam się o programie polecania![]() Cytat:
niezła kolekcja![]() dziewczyny gdzie się najlepiej ogłosić ze sprzedażą parę razy ubranych oryginalnych ugg-ów? (nie chcę długich) przejrzałam allegro, ale tam jest masakra. Ci co wystawiają nowe i "oryginalne" robią to za taką cenę, że ja za moje w życiu nie dostanę ile chce
Edytowane przez kasikbc Czas edycji: 2013-01-07 o 22:33 |
||
|
|
|
|
#1969 |
|
Kici kici miau miau
|
Ja na pewno bede bo wygralam u nich kupon na zakupy na 240 zl
|
|
|
|
#1970 |
|
Moda
|
Iza piękna rodzina, ja już nie mogę się doczekać kiedy po powrocie zobaczę ich krewnych ;-)
|
|
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
Moje prawie nowe,wiązane chestnuty (model młodzieżowy-normalna cena 180 euro)miałam je zaledwie na stopach kilka razy,poszły za raptem 250 złotych,ludzie boją się licytować.Dostawałam wiele meili,czy aby na pewno oryginalne itp
|
|
#1972 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja szukam kogoś kto będzie I-wszy raz robił i przy rejestracji mógłby być tak uprzejmy i wpisać mój mail ![]() a co kupujesz? niech zgadnę... ugg
Edytowane przez kasikbc Czas edycji: 2013-01-08 o 13:36 |
||
|
|
|
|
#1973 |
|
Kici kici miau miau
|
Nie, chyba kupie tym razem kolejne Conversy
|
|
|
|
#1974 |
|
Kici kici miau miau
|
czy ktoras z /was posiada zestaw do czyszczenia UGG Care Kit?
probowalam zamowic z amazona USA ale nie wysylaja a w UK jest niedostepny.. |
|
|
|
|
#1975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ).To właśnie ten szampon spowodował,że moje fioletowe Uggi zrobiły się najpierw wypłowiałe a potem zaczęła z nich farba wychodzić,do tego stały się szorstkie i sztywne i ogólnie nie fajne.Buty teraz służą mi do różnych pracTrzeci środek to sprey zapobiegający przykremu zapachowi,zbędny przy tego rodzaju obuwiu.
Edytowane przez Aneta??? Czas edycji: 2013-01-09 o 14:04 |
|
|
|
|
|
#1976 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam tez ten zestaw wlasnie z uggaustralia z uk zamawialam,ale.na razie tylko spryskalam swoje buty impregnatem,nie uzywalam szamponu ale po poscie Anety troche sie obawiam czy to robic. Wczesniej nie slyszalam negatywnych opini o nim,dlatego zdecydowalam sie na zakup.
|
|
|
|
|
#1977 |
|
Kici kici miau miau
|
Ja zamowilam bo poczytal duzo pochlebnych recenzji na UGGAustralia.. No zobaczymy jak to bedzie
from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1978 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny mam prośbe: dostałam od ciotki ze Stanów torebkę UGG pomożecie mi ocenić czy jest orginalna, załączam fotki
|
|
|
|
|
#1979 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny spartoo przecenilo ugg
Jakby ktoras miala ochote kupic badzcie tak mile i wpiszcie moj mail przy rejestracji (na pw podam jak sie jakas taka dobra dusza trafi z gory dzieki,sama juz mam chestnuty w koszyku ))
|
|
|
|
|
#1980 |
|
Moda
|
Odkąd ujrzałam i oczywiście przymierzyłam moje UGG, to po pierwsze: Emu mogą się schować, a po drugie usilnie poszukuję już kolejnych UGG tym razem długich
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.

to są nowe hologramy z 2012, ja kiedyś wstawiałam porównanie 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

niedawno dowiedziałam się o programie polecania
).To właśnie ten szampon spowodował,że moje fioletowe Uggi zrobiły się najpierw wypłowiałe a potem zaczęła z nich farba wychodzić,do tego stały się szorstkie i sztywne i ogólnie nie fajne.Buty teraz służą mi do różnych prac