|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Kim dla niego jestem ??
dzieki za otworzenie mi oczu
Edytowane przez guziczka07 Czas edycji: 2013-01-10 o 12:04 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kim dla niego jestem ??
Przecież jasno widać o co mu chodzi... rany
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co masz zrobić? Zastanowić się czego Ty oczekujesz od tego gościa. Jak wystarczy Ci sam seks, to hulaj dusza... ale z tego co piszesz wynika, że chciałabyś czegoś więcej - ten facet Ci tego nie da, więc jeśli nie chcesz spotykać się z coraz większym rozczarowaniem, to dla własnego zdrowia psychicznego, zakończyłabym tę znajomość definitywnie.
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
Rany, Ty pytasz na poważnie?
jeśli chcesz nazwania rzeczy po imieniu: jesteś dla niego łatwą wyrwaną w necie laską na darmowy przygodny seks. Prawdopodobnie jedną z wielu, nie pierwszą, nie ostatnią. Na drugi raz pomysł, zanim pójdziesz do łóżka z gościem na drugi dzień po poznaniu go. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Jednoznacznie chodzi mu o seks, nie ma co do tego najmniejszych wątpliwości. Mało który facet się do tego przyzna, więc nie dziwię się, że zaprzeczył.
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Przykro mi kochana, ale jak dla mnie jemu chodzi tylko o seks
rzeczywiście spróbuj sama przeczytać tekst, który napisałaś i oceń na chłodno jego postępowanie...wydaje mi się, że dojdziesz do takiego wniosku co ja. Zakochana kobieta jest w stanie dużo wybaczyć, znieść, zawsze znajdzie jakieś usprawiedliwienie dla mężczyzny, bo ma w sobie dużo nadziei, a jak wiadomo nadzieja umiera ostatnio. Ale zasługujesz na kogoś kogo będziesz pewna, na nie pewnego faceta i gdybanie szkoda czasu i rzeczywiście jeśli cierpisz to najlepiej nie kontaktuj się z nim i daj sobie czas na zapomnienie o nim. Poznasz jeszcze o wiele lepszego rzuciło mi się jeszcze w oczy to, że koniec końców nie wypaliło to jezioro i że nie mogliście pójść do kina bo był zmęczony...i powiem Ci tak jak się chcę to szuka się sposobu, a jak się nie chcę to powodu. Gdyby jemu chodziło o coś więcej ( chociażby o spotykanie się więcej nie tylko w łóżku i w domu ) to by znalazł czas jak nie tego dnia to innego. Jak mu powiedzieć? jak się następnym razem odezwie to napisz mu, że nie chcesz się już więcej spotykać, bo taka forma jaka teraz ma miejsce to dla Ciebie trochę za mało. Jeśli zależy mu na Tobie, będzie wiedział co zrobić, żeby Cię nie stracić ( głupi chyba nie jest ), a jeśli nie to odpuści. Będziesz miała odpowiedz na Twoje pytanie kim dla niego jesteś tylko bądż konsekwentna w tym co robisz ![]() Pozdrawiam ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Acha no i zawsze patrz na czyny nie na słowa, mówić można dużo ale to co robimy najbardziej się liczy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

rzeczywiście spróbuj sama przeczytać tekst, który napisałaś i oceń na chłodno jego postępowanie...wydaje mi się, że dojdziesz do takiego wniosku co ja. Zakochana kobieta jest w stanie dużo wybaczyć, znieść, zawsze znajdzie jakieś usprawiedliwienie dla mężczyzny, bo ma w sobie dużo nadziei, a jak wiadomo nadzieja umiera ostatnio. Ale zasługujesz na kogoś kogo będziesz pewna, na nie pewnego faceta i gdybanie szkoda czasu
), a jeśli nie to odpuści. Będziesz miała odpowiedz na Twoje pytanie kim dla niego jesteś