|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie
|
|
|
|
#4412 |
|
Piers do przodu
|
Kulisy nagiej łóżkowej sesji z łysym paparazzi
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4414 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
On będzie przeczesywać palcami włosy a ona przygryzać wargę
![]() Przeczytałam pierwszy tom, bo dziewczyny w pracy podniecały się bardzo ale na drugi nie mam mocy. Plus tej powieści jest taki, że zrobiła rewolucję w niektórych sypialniach. Kobiety odkryły, że można trochę inaczej. Gdyby nie ta książka to może by nigdy nie odkryły. No i fajnie
|
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubko byłabym wdzięczna Kasio to przejściowy kryzys może
|
|
|
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
Katjuszo -
![]() czesio
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
Widzialam sie z Mirra i Margotta. Fajnie!
![]() Smoczydlo okazało sie nie podróba, ale na maksa skisnietym oryginalem. Smierdziel straszny. Nigdy tak popsutych perfum nie czułam. Fuj. Figarku, jutro zrobię co mam zrobić. Wczoraj odrazu po pracy usnelam dzisiaj za pozno wróciłam.
Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2013-01-10 o 21:52 |
|
|
|
#4419 |
|
Piers do przodu
|
Kryzys se znalazł ujście
dołem ....
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam:
|
#4421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
urocza jesteś ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Moja kumpela zalecała mi tę książkę w języku ang. Mówi, że jest tak napisana, że to świetna lektura do nauki/szlifowania języka, jaki pierwsza pozycja anglojęzyczna. Ciągle te same zwroty. ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- ![]() Kabanosy jadłaś? Moja szefowa wczoraj wnuczkę 2 lata kabanosami suchymi nakarmiła i całą noc się rodzice dziwowali czemu dziecko hafta dalej niż widzi. ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Mniam ![]() A w ogóle to bry! |
||
|
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesław
![]() BigMatko mam pytanie do Ciebie o książeczki dla dzieci, które kiedyś polecałaś i Milce bardzo się podobały, to chyba jakaś seria była ale nie wiem jaka postać była głównym bohaterem, napisz coś o tym Bo już kończymy Dzieci z Bullerbyn i nie mam pomysłu co dalej
|
|
|
|
#4423 |
|
Piers do przodu
|
Nie jadłam kabanosów - może powinnam??
![]() Miłego piątku
|
#4424 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Od kiedy przeczytałam, z czego się robi kabanosy, jakoś mi przestały smakować...
![]() Wniosek z tego - nie należy wierzyć słowu pisanemu. Dzień dobry Wam Piątek |
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Jak jeszcze raz koty mnie obudzą w środku nocy to je oddam do kociej adopcji chyba. Najpierw Balbina ubździla sobie, że będzie spala w malutkim wiklinowym kocim koszyku, takim dla Bolca. Zanim ubiła tam swoje tluste dupsko, to trzeszczała z 15 minut. Jak już sie ulożyła, to poleżala chwilę i postanowila sie umyć. Jak juz sie umyła to usnęla i zaczęla chrapać ![]() Potem przylazł Bolec, wlazł mi na lóżko i zaczął sie myć. Wymył sie, wycmokał i usnął. Bolec usnął to Balbina postanpowiła iść na dół do kuwety. Jak wrucila znowu 15 minut ukladania w koszyku. Usnęła, to sie Bolec obudzil i usilował mnie wciągnąć do zabawy. zacząl od gryzienia w paluchy u stop. A potem już się rozkręcił i zaczął szaleć z zabawkami. Nienawidzę chyba moich kotow |
|
|
|
#4426 |
|
Piers do przodu
|
Stazja wybacz ale .....
|
#4427 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
od 3 tygodni Berta i Zuzka sypiaja zamkniete w łazince ,bo byłam budzona co 1 godz /lub szbyciej ,a to wyjsc ,a to otworzyc drzwi i tak w kołko. I tak w ciagu dnia spia w lazience ,to wkurzylam sie i na noc okolo 24 zamykam te 2 zolzy i jest spokoj ,malo tego same sa spokojniejsze ,bawia sie w dzien a w nocy spia Nawet jak w nocy wstaje i wchodze ,to spia i nie zwracaja uwagi na nikogo ,rozwalone ,jedna na pralce (oczywiscie na kocyku ,druga w wannie albo na koszu wiklinowym (kosz to najlepsze miejsce do spania ,wszytskie sie na niego pchaja ) reszta spokojna więc spi gdzie chce![]() machaju syyyyyyyyypie jak cholera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciała dusza do raju...
|
|
|
|
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
Stazjo i Teresko to dla Was
|
|
|
|
#4430 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
|
|
|
#4431 |
|
Piers do przodu
|
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2013-01-11 o 10:45 |
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
stazjo ![]() lubo to ja ci polecam serie: ,kroniki czarnej kompanii, glenna cooka, ,mercedes thompson, patricia briggs, ,kate daniels, ilona andrews i ,kroniki zelaznego druida, kevin hearn wszystko po polskiemu wyszlo ci co twierdza, ze polska kuchnia jest tlusta, nie probowali nigdy alzackich specjalow, nawet niewinnie wygladajace ciasta warzywne sa tak tluste, ze wykrecaja zoladek na druga strone
|
|
|
|
#4433 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Tylko nie Czarna kompania, please! To jest napisane takim językiem, ze nie sposób dojść, kto co miał na myśli i o co w tym właściwie chodzi
|
|
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wszystkie ksiazki niemal polknelam i cook to jeden z moich ulubionych pisarzy
|
|
|
|
|
#4435 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
|
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje Margotko co za niefart
|
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
nasci pioseneczke
![]() |
|
|
|
#4438 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktoś mnie pytał wczesniej czy czytam po polsku i nie wiem czy odpowiedziałam, książki czytam tylko po polsku ![]() Filmy mogę oglądać w innych językach, czytam po polsku, tak mi wygodnie, odprężam się itd. Cytat:
![]() Stazjo ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
![]() Chyba, że będziesz konwersować po angielsku tylko z facetem i tylko o okreslonych czynnościach seksualnych, to owszem, można na tej lekturze się uczyć i szlifować ![]() Cytat:
|
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
seria o Mamie Mu też jest fajna i jeszcze podobała się nam seria o Piaskowym Wilku- aut. Asa Lind A skoro jesteśmy na fali książek (i dzięki Dorotce z Pieśnią) , to mi się przypomniało , jak Marsjanie odkrywali, do czego służy książka ![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2013-01-11 o 13:12 |
|
|
|
|
#4440 |
|
rude jest piękne:)
|
u mnie tak Moris zabiera swoja miske kotom jak sypie mu jedzenie ,to kociaste od razu włażą z łapami i pyszczkami ,bo przeciez jego lepsze ten stoi z boku ,patrzy zmarszczony ,uszyska wisza i w koncu łapa za miske i na środek kuchni ![]() Dorotta ![]() Anio
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2013-01-11 o 13:26 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:48.

dzisiaj za pozno wróciłam.
dołem ....

Bo już kończymy Dzieci z Bullerbyn i nie mam pomysłu co dalej