|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11071 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
niezapominajka1987 ja na brzuchu nie miałam tylko na piersiach tam gdzie krew się zbierała. Ale to było i jest schowane pod stanikiem.
|
#11072 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
#11073 |
|
Zadomowienie
|
nkolodii ja bym do takiego lekarza już nie poszła. Co to to nie. A jeśli chodzi o to, co podpisywałam, to był na pewno tam zapis, jakie są możliwe komplikacje. Był też zapis, że wszelkie późniejsze operacje, czy konieczne zabiegi pacjent sam finansuje. Generalnie ja uważam, że pownnaś zaufać lekarzowi, a czy po takim tekście mu ufasz?!
przedpo trzymaj się tam mocno, z każdym dniem będzie coraz lepiej!!! Niezapominajka ja miałam siniaki tylko na mostku, ale jak założysz sportowiec, to nie będzie tego widać ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- A inna sprawa, ile po operacji planujesz iść na badania? Bo jak krótko, to lekarz zauważy, że coś jest nie tak, bo nie będziesz wykonywała pełnego zakresu ruchów...
|
#11074 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nazywa sie Kenneth Keunen i jak ktos z Twoich znajomych go zna, to bylabym wdzieczna za info
|
|
#11075 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu większość dziewczyn ma właśnie niedorozwój gruczołu więc spokojnie Lepiej być klasycznym przypadkiem niż wyjątkowym i rzadkim Będzie dobrze - spokojnieCytat:
Cytat:
Cytat:
A z tą panią chyba bardziej nudno? no jakoś mi jej ćwiczenia nie podchodzą . Chyba wolę cztery razy z łysym niż raz z nią hihihi tzn wiesz - to na razie takie moje plany![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
Cytat:
Trzy dni po operacji - w razie np krwiaka który się powiększa Ty masz jechać na ostry dyżur???!!!!! albo jak szew pęknie? To jest jakaś głupota i to musi być nieporozumienie. Komplikacje tego typu- więc występujące zaraz po operacji i związane z zabiegiem (powiedzmy do 3 doby) muszą wrócić do chirurga. Na jaki na ostry dyżur???? Druga sprawa- niepokoju Twojego Tż który oczywiście rozumiem. Ale dziwi mnie troszkę bo co gdybyś jutro dostała wylewu albo by Cię samochód potrącił? co by zrobił? czemu akurat martwi go sytuacja operacji. Trzecia sprawa- od razu mówię że na temat cudzoziemców i ubezpieczenia nie wiem nic. Nie wiem z jakiego jesteś kraju- ale czy Ty w ogóle nie masz ubezpieczenia? skoro jesteś tu legalnie muszą być przepisy które rozwiązują ten problem. Nie wiem czemu masz to nie wyjaśnione i nie załatwione- bo jakieś rozwiązanie musi być. No zobacz sama tam: http://www.prawoimedycyna.pl/index.p...rtykul&id=1335 Jeśli masz ubezpieczenie w innym kraju UE czy EFTA (tu chyba nie wszystkich) to masz je i w PL- tylko trzeba to załatwić i papierki wypełnić. A jak nie masz ubezpieczenia w swoim kraju, a tu przebywasz legalnie - to też coś Ci przysługuje tylko oczywiście trzeba się gdzieś zgłosić i formalności załatwić. I jest tam też napisane, że w razie zagrożenia życia czy zdrowia przysługuje Ci pomoc nawet jeśli jesteś tu nielegalnie i nie masz żadnego ubezpieczenia - więc i Tobie w razie czego pomogą. Musisz skorzystać z porady osoby która ma pojęcie o problemie, prawnik może albo ktoś w urzędzie. Poszukaj w necie porad prawnych on-laine dla cudzoziemców- za poradę się płaci średnio 50 zł więc nie tak dużo a wszystkiego się dowiesz. Tak będzie najszybciej.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||||
|
|
|
#11076 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Amorcio;38866349]Super bardzo sie ciesze, ze czujesz sie w miare dobrze. Gratuluje Ci jedrnych cycuszkow. Kolejna plastikowa, pusta lala dolaczyla do grona cycolinek ( idac w mysl Rozmow w Toku
) Jeju jak taka operacja negatywnie wplywa na kobiety...normalnie kasuje rozumAmorcio, Ja też jak czytam opowieści dziewczyn po,to zaraz bym robiła i czasem jeszcze żałuję tego stycznia,no ale cóz...na pewno tuż przed wakacjami to nie najlepszy pomysł,bo faktycznie na wakacje potrzeba jest byc sprawnym i swobodnym a tez nie wyobrazam sobie nie szaleć latem ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- [QUOTE=MyaDiva;38868858] Druga sprawa- niepokoju Twojego Tż który oczywiście rozumiem. Ale dziwi mnie troszkę bo co gdybyś jutro dostała wylewu albo by Cię samochód potrącił? co by zrobił? czemu akurat martwi go sytuacja operacji. Zgadzam się w pelni z Myą-dziwne ze akurat teraz pomyślał o tym,a wczesniej co?! W końcu chodząc po ulicy może się coś Tobie przytrafić i co wówczas??? A jeśli chodzi o dzieci to do 18go roku życia bez względu na status rodzica, sa one objęte ubezpieczeniem,aczkolwiek jak ktos tu juz napisal-jesli Twój TŻ pracuje legalnie to moze nie tylko dzieci ale i Ciebie wziąc na ubezpieczenie!!! |
|
|
|
#11077 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
|
|
#11078 |
|
Zadomowienie
|
Nie, ponieważ nkolodi napisała, że nie są malżeństwem. A z tego co wiem, tylko małżonek może być zgłoszony. Konkubinatu to chyba nie obejmuje.
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-01-26 o 19:18 |
|
|
|
#11079 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mo dr kazal wstawac podnoszac sie za kolano ale nie predko mi wychodzilo a tak to tz pomagal dbaj o siebie---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- niezapominajka ja mam ogolna tendencje do siniakow a po op nie mialam zadnych choc nie wiem czy ta sklonnosc ma w tym przypadku znaczenie ![]() dziewczyny jakie moglybyscie polecic kremy na blizny?nie chodzi mi o te na piersi bo na razie jestem przed kontrola chodzi mi o stare blizny...nie wiem hm czy w ogole taki kremik by cos zdzialal czy pozostaje tylko medycyna estetyczna??
|
||
|
|
|
#11080 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
potem mozna ktorys zel silikonowy zastosowac po masazu - rozne sa na rynku ![]() a tak btw. spotkalysmy sie z Margo wczoraj i nikt mnie tak za cycki nei wysciskal jeszcze do tej pory ![]() ![]()
|
|
#11081 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No kochana, zazdroszczę wigoru . Ale jest problem, poważny problem - masz takie błękitne majtki??? Bo bez błękitnych majtek to nawet nie ma co zaczynać Cytat:
. Tylko przy podnoszeniu się angażuj mięśnie brzucha, nie piersiowe A co do pozycji stojącej - ja też wolałam chodzić niż leżeć
|
|
#11082 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przedpo a większy brzuch to z tego co kojarzę efekt narkozy Dziewczyny kiedyś o tym pisały, więc jak ja to miałam, to się nie przejęłam po chyba kilku dniach ustępuje.
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-01-26 o 20:19 |
|
|
|
|
#11083 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widze, że odnośnie blizn już odpowiedź jest, więc jeszcze coś ![]() Generalnie martwię się np o rozstępy, żeby się nie zrobiły, bo skóra będzie mocno napięta i będzie musiała szybko się rozciągnąć. Macie jakieś sprawdzone maści bądź kremy, dzięki którym tych rozstępów nie będzie? ![]() Widzę, że tu pełno szalonych lasek szkoda, że tak późno znalazłam to forum, bo na pewno lepiej bym się czuła od razu
|
|
#11084 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#11085 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, ja wie, że temat staników przewijał się tu miliona razy, ale, jako,że byłam przed nie wgłębiałam się, co by sobie nerwów nie psuć
. Czy mogę prosić - może być na priv - o linki na jakieś sportowce inne, niż Triumph a też godne polecenia?Z góry dziękuję ![]() Dla wszystkich dziewczynek przed - polecam kupienie w sklepie ortopedycznym tej poduszki turystycznej - super sprawa - ratuje mi życie, jak przysypiam na siedząco, czy siędzę przy komputerze. P.S. Z tym siedzeniem u mnie najgorzej wychodzi - bez oparcia nie daję rady nawet 5 minut.
|
#11086 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tego co kojarzę to dziewczyny stosowały kremy juz przed operacją. Pytaj,pytaj bo na penwo temat byl... Poproś Jusi albo Krystel to dopiszą Cię do naszej wyliczanki ![]() Utwórz też album ze swoją JESZCZE wyjściówką,no i potem zdawaj relację jak będzie PO,bo termin masz faktycznie niedługo....powodzenia życzę!!
|
|
|
|
|
#11087 |
|
Zadomowienie
|
amanina jak staniki???
![]()
|
|
|
|
#11088 |
|
Wtajemniczenie
|
Przedpo a zapodasz jakiegos linka do tej podusi turystycznej?
|
|
|
|
#11089 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mówisz juz przed operacją? to rzeczywiście muszę wysearchować ![]() Amanina Ja będę miała anatomiczne Mentory 350cc, a w biuście aktualnie mam 84 cm, więc naprawdę są maluśkie.
|
|
#11090 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa.
Od jakiegoś czasu myślę o powiększeniu piersi. Nigdy nie były duże ale wcześniej mi to nie przeszkadzało bo wyglądaly fajnie, teraz po dwóch dzieciaczkach i zrzuceniu kilku kilogramów praktycznie ich nie mam. Czuję się taka "goła" i wstydzę pokazać mężowi ![]() Mam pytanie czy któraś robiła operację w Szczecinie lub okolicy i może polecić lekarza. Edytowane przez maja2013 Czas edycji: 2013-01-26 o 21:41 |
|
|
|
#11091 |
|
Raczkowanie
|
Amorcio, mi mama kupiła w sklepie ortopedycznym.
To jest coś takiego: http://mouton-medical.pl/null/produc...ZNA_ROGAL.html Takie są też np w klepach z bielizną, ale ja wcześniej w takim sklepie nie kupowałam, bo wydawały mi się...badziewne. Ta którą mam jest dość twarda, można prać pokrowiec, a kosztowała tylko ok. 40pln. Coś takiego nawet do auta w dłuższą podróż fajnie mieć
|
#11092 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzieki, kupie bo faktycznie nie raz by sie juz przydalo Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-01-26 o 21:55 |
|
|
|
|
#11093 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powstanie rozstepów zależy od typu skóry i indywidualnych predyspozycji. Wydaje mi się, ze ciężko przewidzieć jak się skóra zachowa. Ja używałam kremu dla kobiet w ciąży od chyba 2-3 tygodni przed operacją![]() przedpo zapytaj Amaninę ona podrzuca nam co chwilę nowe staniki ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
|
|
#11094 |
|
Wtajemniczenie
|
Taka podusia to na karczek a co jeszcze warto przygotowac w domku?
|
|
|
|
#11095 |
|
Zakorzenienie
|
niebardzo mam z czym zabrać głos w dyskusji
,ale jestem tu w każdej wolnej chwili.Emocjonuje się opisami dziewczyn zaraz po i obserwuję że coraz to więcej nowych dziewczyn z nami.Witajcie kobietki
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#11096 |
|
Raczkowanie
|
przedpo: w KappAhl teraz sa staniki wszystkie za 39 zl i jest dwupak - czarny i bialy - z serii dla mam karmiacych (wejdz do mnie do albumu "staniki") z super bawelny nierozciagliwej, i mega mily w dotyku
![]() kasikk: staniki do oddania wszystkie a ze strojow, to ten M byl za maly w biuscie (wiec do oddania) ale drugi zostawiam (rozmiar L) bo TŻ stwierdzil ze slicznie wyglada! jutro wrzuce foteczke
|
#11097 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Amanina, daj linka na jakieś ładne i dobre, znaczy zdrowe dla cycków staniki - z ceną mogę poszaleć - w końcu to pierwsze )))P.S. chce ktoś gąbki odkupić ? Nie zostawiam, je bo skoro istnieje opcja, że będę czuła niedosyt rozmiarowy, to sobie push upa walnę za jakiś czas
|
|
#11098 |
|
Raczkowanie
|
http://www.kappahl.pl/article/stanik_do_karmienia_
te mialam na mysli ![]() poza tym, z drozszych mam Panache Sophie Nursing Bra (tez w ktoryms albumie jest) i jest mega wygodny ![]() a spie w takim: http://nokautimg4.pl/p-77-6d-776d9aa...towy-bialy.jpg to jest Triumph Energy N
listopad 2012 Nagor xm3 260 anatomki, 11 x 10,5 x 5,2, dr A.B. Edytowane przez Amanina Czas edycji: 2013-01-26 o 22:11 |
|
|
|
#11099 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo może w tygodniu uda mi się wyskoczyć gdzieś, gdzie jest ten sklep a swoją drogą, fajnie wreszcie mieć coś za małego w biuście, co?![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
|
|
#11100 |
|
Raczkowanie
|
Sabcia: do drugiego (chyba) lutego jest promocja w KappAhl, ze wszystkie ich staniki sa po 39 zl
a te dla mam karmiacych sa w dwupaku - wrzucilam chwile temu wyzej linka do nich, wiec razem kosztuja 39
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :

za nudne, za krotkie i za malo energiczne
Trzy dni po operacji - w razie np krwiaka który się powiększa Ty masz jechać na ostry dyżur???!!!!! albo jak szew pęknie? To jest jakaś głupota i to musi być nieporozumienie. Komplikacje tego typu- więc występujące zaraz po operacji i związane z zabiegiem (powiedzmy do 3 doby) muszą wrócić do chirurga. Na jaki na ostry dyżur????

Widze, że odnośnie blizn już odpowiedź jest, więc jeszcze coś
juz sa 
,ale jestem tu w każdej wolnej chwili.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)