Czy warto ci±gn±æ zwi±zek. - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-01-22, 20:26   #91
Dziubka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 308
Dot.: Czy warto ci±gn±æ zwi±zek.

Emiaa z twojego opisu wynika, ¿e w tamtym momencie by³ niezdecydowany. Z jednej strony z tob± siê pogodzi³, ale tak jakby na próbê bo tamtej jeszcze nie skre¶li³ i nadal zwodzi³. A kiedy Ci siê o¶wiadczy³? Przed czy po tej sytuacji?

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Anetka_1988_ Poka¿ wiadomo¶æ
Mój m±¿ je¼dzi na 3-4 dni i potem na wraca na 1-2 i jedzie za¶...Takie krótkie kó³ka...

Ehh... Nie wiem co robiæ...
My¶lê, ¿e powinna¶ postawiæ sprawê jasno. Powied¼ mu np. ¿e zastanawiasz siê nad separacj± (albo nawet nad rozwodem) i zobacz jak zareaguje.
Dziubka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-22, 20:28   #92
Anetka_1988_
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 199
GG do Anetka_1988_

Cytat:
Napisane przez Dziubka Poka¿ wiadomo¶æ
Emiaa z twojego opisu wynika, ¿e w tamtym momencie by³ niezdecydowany. Z jednej strony z tob± siê pogodzi³, ale tak jakby na próbê bo tamtej jeszcze nie skre¶li³ i nadal zwodzi³. A kiedy Ci siê o¶wiadczy³? Przed czy po tej sytuacji?

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

My¶lê, ¿e powinna¶ postawiæ sprawê jasno. Powied¼ mu np. ¿e zastanawiasz siê nad separacj± (albo nawet nad rozwodem) i zobacz jak zareaguje.
Próbowa³am ze 3 tygodnie temu to mi odpowiedzia³, super z tak± z³o¶ci±, ¿e on nie chce..

A ja têskniê wci±¿ za Tob±...
Chcê by¶ by³ teraz obok...

Tak jak gwiazdy pragn± nieba
Tak mi Ciebie dzi¶ potrzeba...

Dziêkujê moim przyjacio³om...
Anetka_1988_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-22, 20:40   #93
Dziubka
Raczkowanie

A co to za argument, ¿e on nie chce? Jak nie chce to niech zacznie co¶ z tym robiæ. Widzê, ¿e tu ciê¿ka sprawa jest naprawdê, bo wygl±da na to, ¿e z nim siê rzeczywi¶cie nie da porozmawiaæ. Ja na twoim miejscu ju¿ bym straci³a cierpliwo¶æ. Wiem, ¿e perspektywa rozwodu jest dosyæ straszna. Sama jestem rozwódk±.
Stary 2013-01-22, 20:47   #94
Anetka_1988_
Raczkowanie

GG do Anetka_1988_

Dziubka : No jest katastrofa... Z nim siê nie da rozmawiaæ. A w esach nie bêde mu pisaæ bo tak siê nie robi A on tylko tak potrafi rozmawiaæ...

Nie po to wychodzi³am za niego by siê rozwodziæ. Wiedzia³ co znaczy byæ ¿onatym facetem, g³ow± rodziny!!

Dzi¶ jak wróci³ da³ mi buzi, przytuli³ siê. Nie wiem czemu tak robi...

Mam mêtlik...

Stary 2013-01-22, 20:54   #95
Emiaa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 11

Dziubka: O¶wiadczy³ mi siê ju¿ po ca³ej tej sytuacji - to by³o ok 1,5 roku po tej ich pamiêtnej "kawie". No w³a¶nie wygl±da na to ¿e by³ okropnie niezdecydowany, co mnie dziwi - zawsze mia³am go za konkretnego faceta, który wie czego chce...a tu taka historia. Móg³ chocia¿ jako¶ mi zasygnalizowaæ ¿e ma mnie do¶æ, ¿e nie wie czy chce byæ ze mn±. Mo¿na powiedzieæ, ¿e wybra³ w koñcu mnie - no ale ja nie wiem czy warto komu¶ takiemu zaufaæ ponownie, ok³amywa³ mnie przez ten ca³y czas, ¿e nie wie o co chodzi gdy tamta siê powiedzmy "dziwnie" zachowywa³a wobec mnie. Nawet kiedy¶ co¶ przeczuwa³am i zapyta³am wprost - no i oczywi¶cie siê wypar³ wszystkiego. Nie mam zaufania do niego po tym wszystkim.
Emiaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-22, 21:14   #96
Dziubka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emiaa Poka¿ wiadomo¶æ
Dziubka: O¶wiadczy³ mi siê ju¿ po ca³ej tej sytuacji - to by³o ok 1,5 roku po tej ich pamiêtnej "kawie". No w³a¶nie wygl±da na to ¿e by³ okropnie niezdecydowany, co mnie dziwi - zawsze mia³am go za konkretnego faceta, który wie czego chce...a tu taka historia. Móg³ chocia¿ jako¶ mi zasygnalizowaæ ¿e ma mnie do¶æ, ¿e nie wie czy chce byæ ze mn±. Mo¿na powiedzieæ, ¿e wybra³ w koñcu mnie - no ale ja nie wiem czy warto komu¶ takiemu zaufaæ ponownie, ok³amywa³ mnie przez ten ca³y czas, ¿e nie wie o co chodzi gdy tamta siê powiedzmy "dziwnie" zachowywa³a wobec mnie. Nawet kiedy¶ co¶ przeczuwa³am i zapyta³am wprost - no i oczywi¶cie siê wypar³ wszystkiego. Nie mam zaufania do niego po tym wszystkim.
Wiesz, ja siê nie dziwiê, ¿e nie chcia³ Ci powiedzieæ bo doskonale wiedzia³, ¿e ciê to zrani. I tak te¿ siê sta³o, nawet po 1,5 roku. Z jednej strony chcemy szczero¶ci, ale gdyby sytuacja by³a odwrotna powiedzia³aby¶ mu: "s³uchaj, zastanawia³am siê czy ciê nie rzuciæ dla innego ale jednak nie" ? Skoro wybra³ Ciebie to ja poniek±d rozumiem, ¿e zatai³ t± ca³± sytuacjê przed tob±. A czy od tamtej pory w jaki¶ sposób Ciê oszuka³? Ja te¿ mia³am jeden taki epizod rok temu. Z jednej strony pokazuje nam to jaki jest facet, a z drugiej my¶lê, ¿e jakbym siê nigdy nie dowiedzia³a to mo¿e i lepiej. Bo tak co jaki¶ czas siê zastanawia:" a mo¿e siê to powtórzy?" a powinnam ju¿ dawno zapomnieæ o tym. Pe³ne zaufanie ciê¿ko odbudowaæ.

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

No jest katastrofa... Z nim siê nie da rozmawiaæ. A w esach nie bêde mu pisaæ bo tak siê nie robi A on tylko tak potrafi rozmawiaæ...

Nie po to wychodzi³am za niego by siê rozwodziæ. Wiedzia³ co znaczy byæ ¿onatym facetem, g³ow± rodziny!!

Dzi¶ jak wróci³ da³ mi buzi, przytuli³ siê. Nie wiem czemu tak robi...

Mam mêtlik...[/QUOTE]

Hmm wiem, ¿e Ty wola³aby¶ rozmowê w cztery oczy ale je¶li jemu jest naprawdê ciê¿ko rozmawiaæ to ja bym jednak spróbowa³a tych smsów skoro nie chcesz siê rozstawaæ... Ja to rozumiem bo mi te¿ jest ³atwiej napisaæ ni¿ powiedzieæ przy powa¿nej rozmowie o uczuciach zaraz ryczê
Stary 2013-01-22, 21:18   #97
Emiaa
Przyczajenie

Dziubka: Doskonale rozumiem z tym zaufaniem, by³a tylko jedna sytuacja w której mnie zawiód³ - otó¿ w czerwcu ubieg³ego roku mieli¶my kryzys i to powa¿ny, a On zamiast rozmawiaæ ze mn± to powiedzia³ ¿e chce zerwaæ i wszystko odwo³aæ,powiedzia³ wiele s³ów które mnie zrani³y,a potem wy³±czy³ telefon. Dowiedzia³am siê ¿e chcia³ siê wtedy umówiæ z inna kole¿ank± na kawê - no ale nie dosz³o do tego, t³umaczy³ siê ¿e chcia³ porozmawiaæ z kim¶ bez k³ótni, kto bêdzie obiektywny....tu pad³ pierwszy cieñ na mojego "idealnego" narzeczonego...
Sama go usprawiedliwiam w ten sposób, ¿e nie chcia³ mnie zraniæ, a przecie¿ wybra³ mnie...no i w sumie nie zdradzi³ mnie z ni±...ehh
Nie wiem jakie rozwi±zanie tej sytuacji by³oby najlepsze...nie mogê o tym na razie zapomnieæ
Stary 2013-01-22, 21:19   #98
Anetka_1988_
Raczkowanie

GG do Anetka_1988_

Ale co mam mu w tym sms-ie napisaæ?

Stary 2013-01-22, 21:31   #99
Emiaa
Przyczajenie

A wiecie co jest najgorsze/najlepsze? ¯e ja choæ nie uwa¿a³am siê nigdy za piêkno¶æ to przy tej jego "kole¿ance od kawy" wcale nie czujê ¿e jestem gorsza, wrêcz odwrotnie - lepsza....a¿ smutno mi ¿e chcia³ mnie zostawiæ akurat dla NIEJ, bo gdyby by³a piêkniejsza to bym zrozumia³a, uderzy³a siê w pier¶ i przyjê³a z pokor±...a tu, nie mam pojêcia co On w niej widzia³. A Ona teraz triumfuje nade mn± - powiedzia³a mi ¿e to o ni± pierwszy zabiega³ i Ona siê wtedy waha³a i nagle zosta³ ze mn±....¼le siê z tym czujê...

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Ale co mam mu w tym sms-ie napisaæ?
S³ysza³am o takiej parze, która nie potrafi³a ze sob± rozmawiaæ na temat oczekiwañ w sprawach sexu i pisali do siebie e-maile...wszystko co chcieli to spisywali, bo tak im by³o ³atwiej.

Mo¿e twoja sytuacja dotyczy czego innego, ale myslê ¿e idea jest dobra
Stary 2013-01-22, 21:39   #100
Anetka_1988_
Raczkowanie

GG do Anetka_1988_

To mój m±¿ wszystko za³atwia przez sms-y ...

No super po prostu...

Stary 2013-01-23, 08:23   #101
preetamsingh
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 423

Cytat:

No super po prostu...
wybacz ale ile on ma lat?
preetamsingh jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-23, 08:27   #102
lilka_vanilka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 902

Cytat:

No super po prostu...
Có¿, masz do czynienia ze skorupiakiem. Na szczê¶cie to uleczalne Mnie rozbrojenie takiego przypadku zajê³o oko³o roku (ale wtedy nie wiedzia³am o istnieniu Wiza¿u ) Gdy nauczy³am go rozmawiaæ wszystko siê poprawi³o - facet sta³ siê szczê¶liwszy i nie tylko ja, ale i otoczenie zaczê³o go lepiej odbieraæ, traktowaæ.
Je¶li potrafi w smsach poruszac wa¿ne kwestie, o których wstydzi siê mowiæ na zywo, to nie jest ¼le! Wykorzystaj to. Potem mu czytaj te smsy, wracaj do jaki¶ rozmów.
No i skoro Ciê przytuli³, to dobry znak, nie odtr±caj go.
lilka_vanilka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-23, 09:25   #103
Dziubka
Raczkowanie

Napisz to, co siê trapi, o czym chcia³aby¶ pogadaæ. Ja bym spróbowa³a.

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

[QUOTE=Emiaa;38799801]A wiecie co jest najgorsze/najlepsze? ¯e ja choæ nie uwa¿a³am siê nigdy za piêkno¶æ to przy tej jego "kole¿ance od kawy" wcale nie czujê ¿e jestem gorsza, wrêcz odwrotnie - lepsza....a¿ smutno mi ¿e chcia³ mnie zostawiæ akurat dla NIEJ, bo gdyby by³a piêkniejsza to bym zrozumia³a, uderzy³a siê w pier¶ i przyjê³a z pokor±...a tu, nie mam pojêcia co On w niej widzia³. A Ona teraz triumfuje nade mn± - powiedzia³a mi ¿e to o ni± pierwszy zabiega³ i Ona siê wtedy waha³a i nagle zosta³ ze mn±....¼le siê z tym czujê...[COLOR="Silver"]

Dla mnie dziwne jest to, ¿e ta dziewczyna nie powiedzia³a Ci tego od razu, a dopiero teraz ci opowiada ca³± historiê i jeszcze czuje siê lepsza. A z jakiej racji? co z tego, ¿e o ni± siê stara³ jako pierwsz± skoro jest z Tob± teraz i Tobie siê o¶wiadczy³? Ona to widzi na zasadzie: on jest z tob± tylko dlatego, ¿e ja go nie chcia³am. Moim zdaniem gdyby naprawdê chcia³ z ni± byæ to by siê bardziej stara³, zerwa³ z Tob± wtedy i o ni± walczy³. A tak nie by³o wiêc laska nie ma siê czym szczyciæ.
Stary 2013-01-23, 11:33   #104
Emiaa
Przyczajenie

Ja równie¿ siê nad tym zastanawiam, dlaczego dopiero teraz i pyta³am...odpowiedzia³a, ¿e nie chcia³a niszczyæ naszego zwi±zku (pochlebia sobie za bardzo), no ale dlaczego w takim razie cokolwiek powiedzia³a i to teraz gdy jeste¶my zarêczeni? Poza tym na koniec rozmowy dobrodusznie powiedzia³a, ¿ebym siê nie martwi³a, bo gdy nawet bym zerwa³a teraz z nim to Ona ju¿ go nie chce i na pewno z nim nie bêdzie..... no mog³a sobie darowaæ, poza tym On od dawno jej nie chce, a do niej to jakby nie dociera...masakra
Nie wiem ju¿ sama, powinnam chyba przestaæ siê tym przejmowaæ i olaæ j±...ale jako¶ nie mogê...na sam± my¶l mnie skrêca z nerwów...nie wiem co mam robiæ...
Stary 2013-01-23, 11:51   #105
Anetka_1988_
Raczkowanie

GG do Anetka_1988_

Mój m±¿ w marcu bêdzie mia³ 25 lat ...

Jest w domu, ale siê nie odzywa. A jak pytam czemu to mi odpowiada, ¿e ja te¿ nic nie mówiê

Muszê wyj¶æ z domu chyba pogadaæ z kim¶, bo w milczeniu siê nie da...

Stary 2013-01-23, 12:11   #106
Dziubka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emiaa Poka¿ wiadomo¶æ
Ja równie¿ siê nad tym zastanawiam, dlaczego dopiero teraz i pyta³am...odpowiedzia³a, ¿e nie chcia³a niszczyæ naszego zwi±zku (pochlebia sobie za bardzo), no ale dlaczego w takim razie cokolwiek powiedzia³a i to teraz gdy jeste¶my zarêczeni? Poza tym na koniec rozmowy dobrodusznie powiedzia³a, ¿ebym siê nie martwi³a, bo gdy nawet bym zerwa³a teraz z nim to Ona ju¿ go nie chce i na pewno z nim nie bêdzie..... no mog³a sobie darowaæ, poza tym On od dawno jej nie chce, a do niej to jakby nie dociera...masakra
Nie wiem ju¿ sama, powinnam chyba przestaæ siê tym przejmowaæ i olaæ j±...ale jako¶ nie mogê...na sam± my¶l mnie skrêca z nerwów...nie wiem co mam robiæ...
Haha wiesz co ta dziewczyna chyba ma jakie¶ kompleksy i chce sobie samoocenê podnie¶æ takimi tekstami. Jej siê wydaje, ¿e jedno jej skinienie palcem i Twój narzeczony by do niej polecia³. Albo ona chce, ¿eby¶ ty tak my¶la³a. Dla mnie jest ¶mieszna. Powinna¶ ja zdecydowanie olaæ. Albo jej odpyskowaæ, ¿e nawet jakby go zechcia³a to nic by ju¿ nie wskóra³a.

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Mój m±¿ w marcu bêdzie mia³ 25 lat ...

Jest w domu, ale siê nie odzywa. A jak pytam czemu to mi odpowiada, ¿e ja te¿ nic nie mówiê

Muszê wyj¶æ z domu chyba pogadaæ z kim¶, bo w milczeniu siê nie da...
Anetka a Tobie to ja ju¿ nie wiem co poradziæ...zajmij siê mo¿e sob±, wyjd¼ gdzie¶, tak jak piszesz, zadbaj o siebie, swoj± rozrywkê, zapomnij o tym na jaki¶ czas (je¶li to mo¿liwe w ogóle). Nie wiem czy u Was by to poskutkowa³o, ale my¶lê, ¿e jakby¶ zaczê³a siê zachowywaæ wobec niego jak on wobec Ciebie, albo taj jak Charlotte, czyli olewczo, to sam w koñcu zauwa¿y problem, bo teraz najwyra¼niej go nie widzi.
Stary 2013-01-23, 12:15   #107
Anetka_1988_
Raczkowanie

GG do Anetka_1988_

Dziubka : Ja próbujê do niego mówiæ, ale widaæ, ¿e siê z³o¶ci ..

Nie wiem ju¿ co robiæ. Mo¿e jak wróci to siê spytam dlaczego taki jest i niech mi powie prosto z mostu z czym ma problem.

Jak wsta³ to siê spyta³am czy gdzie¶ dzi¶ idziemy bo ma wolne to on nie idzie, bo jest chory...

Idê po obiedzie do przyjació³ki i na solarium siê odstresowaæ Mo¿e to co¶ pomo¿e.

Ehh .. W domu te¿ nic nie zrobi, tylko le¿y, ogl±da tv albo w komputerze. O co proszê to ma to w dupie ;(

Stary 2013-01-23, 12:28   #108
MartiFCB
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 714

Hmm.. oj i to bardzo by³ ¶lepy... lecz ja da³a bym po takim czasie mu jeszcze jedn± szansê, No ale to tylko moje zdanieb±d¼ co b±d¼ powodzenia!
MartiFCB jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-23, 12:35   #109
Dziubka
Raczkowanie

Wspó³czujê Ci.....Jak Ci znowu nic konkretnego nie powiem to ja bym na twoim miejscu naprawdê przyjê³a olewcz± taktykê. Bo on widzi, ¿e Tobie zale¿y i ¿e i tak bêdziesz z nim. O nic siê ju¿ nie prosiæ, nawet o ¿adne rozmowy. W domu nic nie robi? Przestañ mu praæ, prasowaæ, nie wiem co tam jeszcze...gotujesz mu? Je¶li tak to te¿ przestañ. Serio... Bo ty ci±gle co¶ chcesz, czy to rozmawiaæ czy to wyj¶æ, on nic. Daj spokój, te¿ nie rób nic dla niego...
Stary 2013-01-23, 12:37   #110
Emiaa
Przyczajenie

[QUOTE=Dziubka;38807681]Haha wiesz co ta dziewczyna chyba ma jakie¶ kompleksy i chce sobie samoocenê podnie¶æ takimi tekstami. Jej siê wydaje, ¿e jedno jej skinienie palcem i Twój narzeczony by do niej polecia³. Albo ona chce, ¿eby¶ ty tak my¶la³a. Dla mnie jest ¶mieszna. Powinna¶ ja zdecydowanie olaæ. Albo jej odpyskowaæ, ¿e nawet jakby go zechcia³a to nic by ju¿ nie wskóra³a.[COLOR="Silver"]

Dziêki za pocieszenie, chyba tego mi by³o trzeba No i masz racjê, z tymi kompleksami jest co¶ na rzeczy...normalna dziewczyna tak by siê nie zachowywa³a. Moja wspó³lokatorka równie¿ mnie pociesza, ¿e Tamta nie dorasta mi do piêt....wiem jednak ¿e z jaki¶ powodów Ona by³a w oczach mojego narzeczonego lepsza ode mnie, przez jaki¶ krótki czas...No ale masz racjê, najlepiej j± olaæ, bo nawet gdyby chcia³a z Nim byæ to absolutnie by siê jej to nie uda³o. S±dzê, ¿e On zrozumia³ od razu swój b³±d i dlatego jeszcze tego samego dnia, po kawie z ni± - zadzwoni³ do mnie i siê pogodzi³...poza tym to by³o przed naszymi zarêczynami, minê³o prawie 3 lata, wiêc jakie to ma znaczenie...A poza tym On teraz siê bardzo stara, ¿ebym nie zerwa³a....chyba powinnam mu to wybaczyæ, prawda?
Stary 2013-01-23, 12:37   #111
Anetka_1988_
Raczkowanie

GG do Anetka_1988_

Wszystko robiê... Gotuje mu te¿. Kase na ¿ycie daje wiêc gotowaæ by siê przyda³o...

Proszê go od wrze¶nia by dokrêci³ stoil w kuchni bo lata, no to on nie ma czasu:/

Jak co¶ siê w domu psuje idê do wujka, na którego ZAWSZE mogê liczyæ a m±¿ ma to w dupie.

Uwa¿a, ¿e siê dba o mieszkanie czyje¶ a nie swoje i to podpi±³ pod temat mieszkania, które wynajmowali¶my od jego siostry

Stary 2013-01-23, 13:30   #112
Dziubka
Raczkowanie

Anetka pro¶ba nie dzia³a, spróbowa³abym jeszcze raz gro¼by, czyli mówiæ wprost o rozstaniu, a jak i to nie podzia³a to obojêtno¶æ...Albo siê pok³óciæ tak konkretnie, wszystko mu wygarn±æ. Ty chcesz rozmawiaæ, on siê wtedy z³o¶ci, ja na twoim miejscu ju¿ dawno bym siê zez³o¶ci³a na niego i co¶ mu rzek³a dobitnie, twardo. Koniec z potulno¶ci±. To Ci radzê.
Stary 2013-01-24, 10:10   #113
skazana_na_bluesa
.

Wiadomo¶ci: 28 057

Cytat:
...
za³ó¿ sobie w±tek na intymnym i zobacz, co ciekawego dziewczyny ci doradz±

skazana_na_bluesa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-25, 08:17   #114
kalincia
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 13 021

Autorko, by³am w identycznej jak ty sytuacji. Odesz³am do tego, który mnie docenia³, dowarto¶ciowa³ i przy którym znowu zaczê³am siê ¶miaæ. Nie tkwij w nieszczê¶liwym zwi±zku, jak mo¿esz byæ w szczê¶liwym. To zabijanie siebie.
Z moim obecnym partnerem jestem ponad 4 lata. Jeste¶my oboje szczê¶liwi.
kalincia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-31, 18:41   #115
Charlotte York
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 259

¯ycie jest trudne... Bardzo.
Charlotte York jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-31, 19:36   #116
lilka_vanilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Charlotte York Poka¿ wiadomo¶æ
¯ycie jest trudne... Bardzo.
Podjê³a¶ jak±¶ decyzjê?
Stary 2013-01-31, 19:44   #117
Charlotte York
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 259

Rozstali¶my siê... Smutne to wszystko. Jest dziwnie. Du¿o my¶lê i analizujê.

Na dodatek skrêci³am nogê w kolanie. Jestem uwiêziona w domu. Wiêc mam mnóstwo czasu na roztrz±sanie mojego ¿ycia.
Charlotte York jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-31, 19:50   #118
lilka_vanilka
Zakorzenienie

na pocz±tku zawsze jest trudno. Najgorsze, ¿e masz za du¿o czasu na rozmy¶lania. Ale.. mo¿e dziêki temu teraz wszystko przetrawisz i wkrótce wróci Ci spokój ducha Tego Ci ¿yczê
Stary 2013-01-31, 19:51   #119
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 580

Cytat:
Napisane przez Charlotte York Poka¿ wiadomo¶æ
Rozstali¶my siê... Smutne to wszystko. Jest dziwnie. Du¿o my¶lê i analizujê.

Na dodatek skrêci³am nogê w kolanie. Jestem uwiêziona w domu. Wiêc mam mnóstwo czasu na roztrz±sanie mojego ¿ycia.
A jak on siê zachowuje w zwi±zku z rozstaniem?
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-31, 20:53   #120
Pradip
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 519

Cytat:
Napisane przez lilka_vanilka Poka¿ wiadomo¶æ
Có¿, masz do czynienia ze skorupiakiem. Na szczê¶cie to uleczalne Mnie rozbrojenie takiego przypadku zajê³o oko³o roku (ale wtedy nie wiedzia³am o istnieniu Wiza¿u ) Gdy nauczy³am go rozmawiaæ wszystko siê poprawi³o - facet sta³ siê szczê¶liwszy i nie tylko ja, ale i otoczenie zaczê³o go lepiej odbieraæ, traktowaæ.
Je¶li potrafi w smsach poruszac wa¿ne kwestie, o których wstydzi siê mowiæ na zywo, to nie jest ¼le! Wykorzystaj to. Potem mu czytaj te smsy, wracaj do jaki¶ rozmów.
No i skoro Ciê przytuli³, to dobry znak, nie odtr±caj go.
W jaki sposób uda³o Ci sie do niego dotrzeæ?
Cytat:
Ile razy sama co¶ takiego s³ysza³am...
Problem o którym piszecie jest mi niestety bardzo bliski. Podziwiam Cie autorko za odwagê. My¶lê ¿e mi by jej zabrak³o chocia¿ aktualnie jestem pewna ¿e nie chce rozstania. Tak bardzo chcia³abym umieæ rozmawiaæ z mê¿em...
Pradip jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.