|
|
#4711 |
|
Carpe Diem!
|
Dot.: Powiedz to tutaj, część 10
Kto się śmieje pierwszy ten się śmieje ostatni.
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie jestem chora!
I mimo że gadam, że te walentynki są takie żenujące, chciałabym żebyś mi zrobił jakąs niespodziankę. Masz cały wolny dzień - może wpadniesz? Ale nie lepiej nie będę się nastawiać, jak niczego nie chcesz to się nie rozczarujesz. :/
|
#4713 |
|
Wtajemniczenie
|
Głupie walentynki...
|
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
jestem bardzo ciekawa jutra... czy będzie naturalnie i płynąco z serca czy raczej wmuszenie, żeby było mi miło... mam nadzieję, że to pierwsze
a gdyby jeszcze doszły do tego te dwa magiczne słowa, byłabym najszczęśliwszą dziewczyną na świecie...
|
|
|
|
#4716 |
|
Rozeznanie
|
Pojawiłeś się znienacka, robiąc najgorsze wrażenie jakie tylko mogłeś zrobić, chociaż nawet o tym nie wiedziałeś. Nie wiem jak, ale po pewnym czasie udało Ci się mnie do siebie przekonać, co graniczyło niemal z cudem. Tamte rozmowy i spotkania, polubiłam Cię wiesz? Chociaż na początku działałeś mi na nerwy jak mało kto.... Twój uśmiech i sposób w jaki na mnie wtedy spojrzałeś, nigdy nie czułam się taka piękna. Nie wiem tylko po co były te wszystkie gesty i komplementy skoro teraz postanowiłeś milczeć. Nie, nie zakochałam się w Tobie, zbyt krótko się znamy, ale chyba mnie zauroczyłeś. Nie wiem jak, nie wiem kiedy. Nigdy nie myślałam, że zauroczy mnie ktoś taki jak Ty, a jednak. Jeśli nie odezwiesz się do końca tygodnia, sam z siebie, zapomnę o Tobie. Muszę, dla własnego dobra.
Gdzieś, kiedyś, usłyszysz moje imię i zatęsknisz, ale wtedy już będzie za późno. |
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam już prawie wszystko. Wyślę tylko jeden list. Niesamowite. Absolutnie mnie już nie ruszasz, M. Nie spotkamy się, nie potrzebuję przyjaźni, ani rozmowy.
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
|
|
#4718 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4719 | |
|
Idiotka
|
Cytat:
![]() ----------------- Nie wierzę Ci, sorry.
Jedyny łatwy dzień był wczoraj. ![]() Bynajmniej ≠ Przynajmniej! Edytowane przez adziorek1990 Czas edycji: 2013-02-13 o 18:14 |
|
|
|
|
#4720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale chyba mam za dużo marzeń jak na jedno życie. |
|
|
|
|
#4721 |
|
Idiotka
|
Hahahahaha
Ja pierdziele...
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
kręgosłup mi powoli siada
|
#4723 |
|
Konto usunięte
|
czas zrobic cos dla siebie
|
|
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, żaden dupek nie jest wart tego, aby o nim myśleć. Co prawda trzeba czasu, ale prędzej czy później zapomnisz
)
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
|
|
#4725 |
|
Konto usunięte
|
Jakie życie jest przewrotne... Równo rok temu o tej porze wracałam w śnieżny wieczór do domu z walentynką dla narzeczonego.
365 dni później jestem sama, nieszczęśliwie zauroczona i walentynka jutro powędruje do przyjaciółki... Totalna masakra
|
|
|
|
#4726 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4727 |
|
Rozeznanie
|
Umieram. moja glowa, moje mięśnie, mój nosek i do tego schizy w głowie. Brawo.
|
|
|
|
#4728 |
|
Konto usunięte
|
Zdalam, swietnie, jeszcze tylko jutro. Byle sie to nie pochrzanilo i byle to dzisiaj czytac do oporu.
|
|
|
|
#4729 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wierzę, że Twoje marzenie też się spełni ja staram się cieszyć tym co mam, co nie zmienia faktu, że tak jak Ty uszczęśliwiło by mnie jeszcze bardziej coś więcej niby dwa proste słowa, ale w końcu dałyby mi pewność i wewnętrzny spokój, którego jednak trochę mi brakuje
|
|
|
|
|
#4731 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie się podziały moja zdjęcia?
|
|
|
|
#4732 |
|
jesterhead
|
Tak, chcę żebyś mi wybrał oprawki
Chcę Cię w końcu zobaczyć. Na dłużej, a nie raz na jakiś czas w pracy. Wiem, że dużo pracujesz. Za dużo. Nie ma stękania, zaciskam zęby i grzecznie czekam.
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam takie mecze, tą atmosferę, halę wypełnioną po brzegi.
![]() ______________ Jesteś najważniejszy, wiesz? ♥
|
#4734 |
|
Konto usunięte
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3921572 6]Jakie życie jest przewrotne... Równo rok temu o tej porze wracałam w śnieżny wieczór do domu z walentynką dla narzeczonego.
365 dni później jestem sama, nieszczęśliwie zauroczona i walentynka jutro powędruje do przyjaciółki... Totalna masakra [/QUOTE]Jakie życie jest przewrotne... Równo rok temu szykowałam sukienkę, którą kupiłam specjalnie na tę okazję, bo TŻ trąbił, że nie pożałuję tych Walentynek. Podejrzewałyśmy z mamą że będzie chciał się oświadczyć. A on... zabrał mnie na herbatę... ![]() Równo miesiąc później już nas nie było. Well, było-minęło-nie wróci. Żyję, nie zabiło mnie, czasem tylko jeszcze zatęsknię, ale ogólnie jest spoko i do przodu! ![]() I Tobie też to radzę Shan, serio
|
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Zayebiste walentynki. 8 godzin w robocie a poźniej do łozka. Samotnie.
|
#4736 |
|
Konto usunięte
|
Czemu ludzie się tak spinają Walentynkami??? Po ostatnich beznadziejnych, obecnie mi to ZWISA
Oddam wszystkie Walentynki świata za normalnego i ogarniętego chłopa. ![]()
Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2013-02-13 o 22:19 |
|
|
|
#4737 |
|
Konto usunięte
|
everyone calls it valentines day
I call it Thursday
|
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
cco co sie zmieniło w tym tygodniu?
|
|
|
|
#4739 |
|
Raczkowanie
|
Czemu nie mogę tak się zaprogramować, żeby zakochać się w Tobie? Żeby mieć prawdziwą świadomość, że to ty jesteś tym do którego tęsknię, do którego się śmieję rozmawiając przez telefon czy internet, że to twojego towarzystwa szukam i do Ciebie lecę jak na skrzydłach? Dlaczego?! Zakochać się w Tobie, byłoby bezpieczniej! Dlaczego tego nie czuję?!
Dlaczego muszę stawiać Cię w tej beznadziejnej sytuacji w której sama byłam nie raz? Nie chcę... |
|
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja również.Dzięki mamo, że nauczyłaś mnie by nigdy nie przeżywać i celebrować Walentynek. To zwykły dzień, tylko komercyjny. I miło się myśli, że tym razem samotne, ale... spokojne
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

a gdyby jeszcze doszły do tego te dwa magiczne słowa, byłabym najszczęśliwszą dziewczyną na świecie...
)

Ja pierdziele... 

Umieram. moja glowa, moje mięśnie, mój nosek

i ja również.