Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-02-16, 13:40   #3601
Aysell
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Hej, Dziewczyny

Cytat:
Napisane przez IwonciA_1992 Pokaż wiadomość
A ja wstałam 30 min temu.... Masakra Budzik miałam na 9 i obudziłam sie taka rześka ale patrze TZ spi wiec ja nie wstaje....
[...]
Ja też tak późno wstałam chociaż budzik sobie radośnie dzwonił o 10 zazdroszczę rześkości, ja jestem zazwyczaj wymięta jak dziesięć nieszczęść, jak mam wcześniej wstać - czyli przed 10

Idę zaraz zmywać maseczkę z włosów, a później nie wiem co będę robić Poczytam, poobijam się, to mi wychodzi zawsze najlepiej
Albo poczytam Was wstecz, bo przez sesję do tyłu jestem ;/
Aysell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-16, 13:42   #3602
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
na taki co zawsze czyli l'oreal pure paprica o ten http://www.lorealparis.pl/img/l10n/p...62/HCo13_5.jpg jest juz sprawzony i raczej mu ufam, ze nie wyjdzie mi coś dziwnego na glowie
znam te farbę - jak byłam rudzielcem to się nią farbowałam

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-16, 13:48   #3603
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
znam te farbę - jak byłam rudzielcem to się nią farbowałam
ja wczesniej uzywalam garniera, ale pozniej wycofali te cala serie i zastapili ja jakimis czerwieniami, czyli musialam szukac ratunku u inncyh producentow

u mnie juz byla regulacja brwi, maseczka planet spa z mineralami z morza martwego, manicure zwieńczony pomalowaniem pazurkow na cielisty [sally hansen insta-dri 140 quick sand]. zrobię niedlugo skalpel II, bo dzisiaj nie mam na wiecej czasu, ppojde sie kapac, wydepiluje sie, zrobie peeling ciala, nabalsamuje sie i jakos ogarne wlosy no i makijaz ]
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-16, 15:21   #3604
Aysell
Wtajemniczenie

Ghana, właśnie czytam [40 stron do tyłu pfff ] , że umięśniłaś nogi dzięki Ewie Chodakowskiej. Które ćwiczenia na nogi robiłaś? Czy jest jakiś specjalny program, który mi pomoże też trochę umięśnić nogi? Wiem oczywiście, kto to Ewa, ale nie mam żadnych jej ćwiczeń, więc nie wiem od czego nawet zacząć, doradź mi, proszę Nogi mam bardzo szczupłe, więc byłabym przeszczęśliwa, gdyby coś się dało z nimi zrobić

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-16, 15:28   #3605
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
dziękuję
i udanej imprezy oczywiście

ooo... przypomniałaś mi że powinnam też swoje pędzle wyprac
A co ile mniej więcej swoje pierzesz? I jakiej firmy masz? Bo chyba będe musiała sie zaopatrzyć w nowy do podkładu bo z hakuro wypadają mi włoski i zawsze nie mogę fo do końca domyć

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Hej, Dziewczyny

Ja też tak późno wstałam chociaż budzik sobie radośnie dzwonił o 10 zazdroszczę rześkości, ja jestem zazwyczaj wymięta jak dziesięć nieszczęść, jak mam wcześniej wstać - czyli przed 10

Idę zaraz zmywać maseczkę z włosów, a później nie wiem co będę robić Poczytam, poobijam się, to mi wychodzi zawsze najlepiej
Albo poczytam Was wstecz, bo przez sesję do tyłu jestem ;/
No u mnie sprawdza sie zasada że im dłużej śpie tym bardziej ociężała jestem, no ale że do pracy mam na 16 to moge spać do której chce i musze mieć dobrą motywacje żeby wcześnie wstać, a później jak długo śpie to taka przybita jestem i nic mi sie nie chce...

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-16, 15:38   #3606
CABIN CREW

Cytat:
A co ile mniej więcej swoje pierzesz? I jakiej firmy masz? Bo chyba będe musiała sie zaopatrzyć w nowy do podkładu bo z hakuro wypadają mi włoski i zawsze nie mogę fo do końca domyć

No u mnie sprawdza sie zasada że im dłużej śpie tym bardziej ociężała jestem, no ale że do pracy mam na 16 to moge spać do której chce i musze mieć dobrą motywacje żeby wcześnie wstać, a później jak długo śpie to taka przybita jestem i nic mi sie nie chce...
ja mam z firmy Lancrone- piorę je tak co 3-4 tygodnie i nie wypadają włoski ani się nie odkształcają a mam je już prawie 2 lata....

też mam tak że gdy za dużo spię to jestem później przymulona

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2013-02-16, 16:08   #3607
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
ja mam z firmy Lancrone- piorę je tak co 3-4 tygodnie i nie wypadają włoski ani się nie odkształcają a mam je już prawie 2 lata....

Aha no ja do podkładu piore co max 3-4 dni a reszte co 1-2 tyg bo jak żadziej prałam to mnie wysyfiło na buźce...

Stary 2013-02-16, 16:27   #3608
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
irytuje mnie to hakuro. mam od nich eodzel do rbonzera i do blendowania i ten drugi jest beznadziejny. wloski zrobily sie szorstkie i wypadaja
Cytat:
Aha no ja do podkładu piore co max 3-4 dni a reszte co 1-2 tyg bo jak żadziej prałam to mnie wysyfiło na buźce...
ja piore pedzle po kazdym uzyciu inaczej sobie nie wyobrazam tykac nimi mojej twarzy, ktora i tak juz wiele musi przezywac
Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Ghana, właśnie czytam [40 stron do tyłu pfff ] , że umięśniłaś nogi dzięki Ewie Chodakowskiej. Które ćwiczenia na nogi robiłaś? Czy jest jakiś specjalny program, który mi pomoże też trochę umięśnić nogi? Wiem oczywiście, kto to Ewa, ale nie mam żadnych jej ćwiczeń, więc nie wiem od czego nawet zacząć, doradź mi, proszę Nogi mam bardzo szczupłe, więc byłabym przeszczęśliwa, gdyby coś się dało z nimi zrobić
ja robie cale treningi a nie tak ze tylko wlaczam sobie jakas czesc zaczelam od sklapela, po meisiacu juz brałam to na lekkości , wiec pozniej killer, turbo i dalej juz z gorki jak mam czas czyli najpiredzej w lato to zdarza sie ze dla zabicia nudy robilam dwa treningi plus jeszcze np 30 km jechalam rowerem do innego miasta i to wszystko zebralo sie na to, ze teraz srednio przepadam za moimi odnozami niestety

a jako taka 'anegdothe' powiem, ze ostatnio tz mi mowil, ze jakas tam jego koelzanka pytala sie go co takiego robie, ze mam taka swietna figure LOL troche sie podniecila bo ja kolo swietnosci nawet nie stalam xD

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2013-02-16 o 16:36
Stary 2013-02-16, 16:41   #3609
CABIN CREW

Cytat:
ja pędzla do podkładu nie mam....
swoje piorę co 3-4 tyg bo nie używam ich codziennie- mój podstawowy makijaż to kredka do brwi, korektor pod oczy, podkład, eyeliner, tusz

poskakałam na skakance - 800 skoków zaliczone, teraz troche odpoczynku i biorę się za jakiś aerobik

ZALATANA......
Stary 2013-02-16, 16:52   #3610
IwonciA_1992
Raczkowanie

[QUOTE=ghana;39271335]irytuje mnie to hakuro. mam od nich eodzel do rbonzera i do blendowania i ten drugi jest beznadziejny. wloski zrobily sie szorstkie i wypadaja

ja piore pedzle po kazdym uzyciu inaczej sobie nie wyobrazam tykac nimi mojej twarzy, ktora i tak juz wiele musi przezywac
QUOTE]

Ja na inne ich pędzle nie narzekam (mam je od roku) a mam h 55, 54 51 i 24 do twarzy ale z h24 jestem najmniej zadowolona i 6 pędzelków do oczu. Jak bede miała przypływ gotówki to chce jeszcze 2 z hakuro i do podkładu Real Techniques Stippling Brush no ale jest troszke droższy od hakuro

Cytat:
ja pędzla do podkładu nie mam....
swoje piorę co 3-4 tyg bo nie używam ich codziennie- mój podstawowy makijaż to kredka do brwi, korektor pod oczy, podkład, eyeliner, tusz
Ja już nie wyobrażam sobie już nakładania podkładu palcami... Albo pędzel albo gąbeczka musi być

Stary 2013-02-16, 16:56   #3611
CABIN CREW

[QUOTE=IwonciA_1992;392716 98]
Cytat:
irytuje mnie to hakuro. mam od nich eodzel do rbonzera i do blendowania i ten drugi jest beznadziejny. wloski zrobily sie szorstkie i wypadaja

QUOTE]

Ja na inne ich pędzle nie narzekam (mam je od roku) a mam h 55, 54 51 i 24 do twarzy ale z h24 jestem najmniej zadowolona i 6 pędzelków do oczu. Jak bede miała przypływ gotówki to chce jeszcze 2 z hakuro i do podkładu Real Techniques Stippling Brush no ale jest troszke droższy od hakuro

Ja już nie wyobrażam sobie już nakładania podkładu palcami... Albo pędzel albo gąbeczka musi być
ja własnie niedawno odkryłam gabeczki

ZALATANA......
Stary 2013-02-16, 17:02   #3612
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia

Cytat:

Próbowałam pedzlami MACA nakładać podklad i nic. Wole zdecydowanie gabeczki znacie może jakieś filmik instruktazowy na YouTube jak nakładać gabeczka podklad ? Bo szukałam i nic :/
Stary 2013-02-16, 17:21   #3613
ghana
Zakorzenienie

ja nakładam podkład palcami jak bardzo mi się spieszy, bo w ogole mam taka manie, ze musze wyprac pedzel od razu po uzyciu, nie lubie zostawiac go i wychodzic na caly dzien, no nie wiem to chyba jakas fobia xD a pedzlem wydaje mi sie, ze uzyskuje wieksze krycie, albo to jakieś urojenie poza tym ja uzywam takiego pedzelka jezyczkowego i pracuje mi sie nim dobrze, ale ostatnio myslalam nad zakupem jakiegos fajnego flat topa. tyle ze wydaje mi sie, ze mycie go to bylaby katorga, szczegolnie po ColorStayu.
Stary 2013-02-16, 17:25   #3614
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
ja nakładam podkład palcami jak bardzo mi się spieszy, bo w ogole mam taka manie, ze musze wyprac pedzel od razu po uzyciu, nie lubie zostawiac go i wychodzic na caly dzien, no nie wiem to chyba jakas fobia xD a pedzlem wydaje mi sie, ze uzyskuje wieksze krycie, albo to jakieś urojenie poza tym ja uzywam takiego pedzelka jezyczkowego i pracuje mi sie nim dobrze, ale ostatnio myslalam nad zakupem jakiegos fajnego flat topa. tyle ze wydaje mi sie, ze mycie go to bylaby katorga, szczegolnie po ColorStayu.
Ja języczkowego nigdy nie miałam ale H51 jest mega trudno dobrze wyprac a h 54 urzywam do różu zamiast do podkładu

Stary 2013-02-16, 17:34   #3615
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Ja języczkowego nigdy nie miałam ale H51 jest mega trudno dobrze wyprac a h 54 urzywam do różu zamiast do podkładu
a jakiego uzywasz podkladu? bo ja healthy mix spieram bez problemu, ale CS to dramat. tak samo ciezko mi sprac z pedzelka do eyelinera makeup forever. smashbox schodzi łatwo, inglot tez, ale po make up forever mam na pedzelku czarne łaty nie do sprania
Stary 2013-02-16, 18:23   #3616
IwonciA_1992
Raczkowanie

Cytat:
a jakiego uzywasz podkladu? bo ja healthy mix spieram bez problemu, ale CS to dramat. tak samo ciezko mi sprac z pedzelka do eyelinera makeup forever. smashbox schodzi łatwo, inglot tez, ale po make up forever mam na pedzelku czarne łaty nie do sprania
Ja używam tych - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cy-spf-20.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...h-make-up.html
i kończe wake me up
tyle że te pędzel z hakuro jest bardzo zbity i podejrzewam że dużo trudniej byłoby ci sprać cokolwiek z niego, nawet krem bb bo czytałam opini wiele i prawie każdy ma z tym problem

Stary 2013-02-16, 20:01   #3617
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
a mnie od rana głowa boli...
.
mnie też dzisiaj cały dzień głowa boli

Udało mi się wymienić buty Chociaż pani wielką łaskę mi zrobiła czemu tutaj wymieniam a nie tam gdzie kupiłam ( bo przecież co z tego, ze tutaj jadę 15 minut mpkiem a tam godzine) nie było zadnych fajnych butów, wiec wzięłam sobie kartkę ze w ciagu 3 miesiecy mogę jakieś kupić tam

I w drogerii Star kupilam odzywkę Garnier z aloesem za 4 zlote mleczko i micela z Delia.
i ww cerfurze odżywkę garnier siła roślin i szampon jajeczny Barwa
Stary 2013-02-16, 20:55   #3618
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
pływanie - zgadza się - na wypadek katastrofy- podobno nawet na szkoleniu są zajęcia z pływania i ratownictwa

ja lubię te maseczki z planet spa, szczególnie z sake i ryżem i tą błotną

dziś w rossmanie widziałam Chłodzący krem-żel 3w1 EFEKT MATUJĄCY
bioHyaluron 4D PRO-YOUNG z Eveline i własnie zastanawiałam sie nad zakupem ale muszę poczekać do urodzin, trcohę $ wpadnie to poszaleję kosmetycznie - szczególnie że sporo rzeczy potrzebuję, muszę uzupełnić oleje do włosów przede wszystkim

czaję się na te płyny do kąpieli nowe Luksji.....
Kupiłam ten krem-żel, ale jeszcze nie stosowałam, bo na razie używam kremu clinique. Ma trochę gliceryny z przodu, może zapachać, ale nie mam pojęcia jakie jest stężenie, patrząc na konsystencję chyba nie za duże i powinni być ok.

Jakie oleje do włosów planujesz kupić?
Ja teraz mam miesiąc kończenia olejów, 4 mi poszły, oczywiście nie całe :d Resztki miałam. Ale używałam i do włosów i do ciała.

Płyny Luksji mam 2- może i są niedrogie, ale znowu żeby kąpiel mocno pachniała trzeba wlać sporo. Takiego żelu pod prysznic kneipp dałam do wanny trochę i pachniało mocno.
W Rossmanie są po 9,99 w Leclercu po 7,69, więc jak masz blisko to polecam tam iść przy okazji.
Ja kupiłam o zapachu ciasta cytrynowego i muffin jagodowych. Czekolada z pomarańczą kusi, ale póki co mam coś innego do kąpieli o tym zapachu.

---
Wrócił olejek Alterry z pomarańczą, ale niestety podrożał o jakieś 6 zł, kosztuje 23,99 albo 23,29 coś takiego.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Kitka to trzymam kciuki żebyś się dostała
Płyny luksji mam dwa - ten czekolada z pomarańcząi wafelkowy czy jakoś tak i ten czekoladowy intensywniej pachnie i mi sie bardziej podoba.Ja leje go dośyć sporo bo lubie mieć pół wanny piany a pół wody i po kąpieli ciało też nim ładnie pachnie, no ale mi tak ten litr na 5-6 kąpieli wystarcza, chociaż w sumie za tą cene...
a
A myślałam, że ja jestem mało wydajna Mnie na 10, z tym że mam wannę pojemną i wszystkiego leję więcej niż inni.

Więc wcale tak tanio nie wychodzą.

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość

U mnie weekend zapowiada się nudny. Spędze go na sprzątaniu , leniuchowaniu i czytaniu książki, przyszły tydzień też się tak zapowiada. Mam urlop wzięłam go specjalnie pod tŻ , miał też mieć teraz tydzień wolnego i co? Nie zjeżdża, jestem tak wkurzona i mi cholernie smutno
Wczoraj w pracy też mnie kilka osób podkurzyło także dziwie się, że piątek nie zakończył się rykiem
A na jak długo wyjechał jeśli mogę spytać?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-16, 21:03   #3619
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Wiesz co, pracuje jako kierowca, miał być system 3tyg w trasie, 1 tyg w domu. Teraz jest już 5 tyg w trasie, tyle że teraz zagranicą, pierwsze 4 tyg jeździł w Polsce i udawało mu się zjeżdżać na weekendy..

Ja po kąpieli, wydepilowałam się i siedzę z maseczką na buzi
Stary 2013-02-16, 21:22   #3620
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Mnie jest dobrze jak pośpię tak 9-11 godzin

Po 7 jestem jeszcze niewyspana:P

Tż twierdzi, że wysypia się w ciągu 5 godzin. Taaa może śpi np od 2 do 7, tylko zapomina, że wieczorem umie paść o 18 dospać do 23, potem na 3 godz wstać i znowu spać.

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:

Ja po kąpieli, wydepilowałam się i siedzę z maseczką na buzi
A jaką maseczką?

---
Dzisiaj rano tak się źle czułam, jak daawno się nie czułam.

Teraz idę podrinkować, może tego mi trzeba

<3 <3 <3
Stary 2013-02-16, 21:28   #3621
CABIN CREW

kobieto - z olejów planuję kupić amlę, heenarę i może khadi

ja mam w mieszkaniu dużą wannę... a skoro piszesz że mocno pachnące te płyny luksji nie są to może faktycznie nie warto kupować.... Możesz jakieś polecić- żeby zapach był intensywny i dawały dużo piany

ja zazwyczaj potrzebuję 7-8 h snu... mój TŻ za to dużo mniej, podziwiam go, ja po 5 h snu byłabym nie do życia... Ale on kawę piję , może to go jakoś pobudza

co do drinkowania- ja ten weekend spokonie i bezalkoholowo ale za to następny- urodzinowy będzie pewnie szalony

ZALATANA......
Stary 2013-02-16, 21:31   #3622
zielone_oko
Zakorzenienie

Kobieta zwykła drogeryjna maseczka antybakteryjna z Sorayi
Jak dostanę wypłatę to kupię sobie na zsk jakąś glinkę i spirulinę
Co do spania to ja się chyba nigdy nie wyśpię, serio. Chyba nie miałam takiego dnia, żebym rano wstała i powiedziała , oo ale się wyspałam. Mam takie dni, że wstaję mi się dobrze, ale co z tego jak za godzinę ziewa mi się przeokropnie i ucięłabym sobie drzemkę
Stary 2013-02-16, 22:16   #3623
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
nie wyobrażam sobie myć pędzel codziennie wydaje mi sie ze po miesiącu by wszystkie włoski wyszły
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
mnie też dzisiaj cały dzień głowa boli

Udało mi się wymienić buty Chociaż pani wielką łaskę mi zrobiła czemu tutaj wymieniam a nie tam gdzie kupiłam ( bo przecież co z tego, ze tutaj jadę 15 minut mpkiem a tam godzine) nie było zadnych fajnych butów, wiec wzięłam sobie kartkę ze w ciagu 3 miesiecy mogę jakieś kupić tam

I w drogerii Star kupilam odzywkę Garnier z aloesem za 4 zlote mleczko i micela z Delia.
i ww cerfurze odżywkę garnier siła roślin i szampon jajeczny Barwa
czyli wnioskuje ze masz do mnie 15 minut mpkiem
Cytat:
Kupiłam ten krem-żel, ale jeszcze nie stosowałam, bo na razie używam kremu clinique. Ma trochę gliceryny z przodu, może zapachać, ale nie mam pojęcia jakie jest stężenie, patrząc na konsystencję chyba nie za duże i powinni być ok.

Jakie oleje do włosów planujesz kupić?
Ja teraz mam miesiąc kończenia olejów, 4 mi poszły, oczywiście nie całe :d Resztki miałam. Ale używałam i do włosów i do ciała.

Płyny Luksji mam 2- może i są niedrogie, ale znowu żeby kąpiel mocno pachniała trzeba wlać sporo. Takiego żelu pod prysznic kneipp dałam do wanny trochę i pachniało mocno.
W Rossmanie są po 9,99 w Leclercu po 7,69, więc jak masz blisko to polecam tam iść przy okazji.
Ja kupiłam o zapachu ciasta cytrynowego i muffin jagodowych. Czekolada z pomarańczą kusi, ale póki co mam coś innego do kąpieli o tym zapachu.

---
Wrócił olejek Alterry z pomarańczą, ale niestety podrożał o jakieś 6 zł, kosztuje 23,99 albo 23,29 coś takiego.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

własnie dzisiaj zwróciłam uwagę na cene tych olei z alterry, troche dużo sobie za nie życzą według mnie
Cytat:
kobieto - z olejów planuję kupić amlę, heenarę i może khadi

ja mam w mieszkaniu dużą wannę... a skoro piszesz że mocno pachnące te płyny luksji nie są to może faktycznie nie warto kupować.... Możesz jakieś polecić- żeby zapach był intensywny i dawały dużo piany

ja zazwyczaj potrzebuję 7-8 h snu... mój TŻ za to dużo mniej, podziwiam go, ja po 5 h snu byłabym nie do życia... Ale on kawę piję , może to go jakoś pobudza

co do drinkowania- ja ten weekend spokonie i bezalkoholowo ale za to następny- urodzinowy będzie pewnie szalony
ja mam ochote na whisky z colą ale w domu świeci pustka...
Cytat:
Kobieta zwykła drogeryjna maseczka antybakteryjna z Sorayi
Jak dostanę wypłatę to kupię sobie na zsk jakąś glinkę i spirulinę
Co do spania to ja się chyba nigdy nie wyśpię, serio. Chyba nie miałam takiego dnia, żebym rano wstała i powiedziała , oo ale się wyspałam. Mam takie dni, że wstaję mi się dobrze, ale co z tego jak za godzinę ziewa mi się przeokropnie i ucięłabym sobie drzemkę
moge spac nawet 12 godzin a i tak wstane niewyspana, z wielkimi workami pod oczami, jedynie jak piłam multiwitamine z plusssza chyba to było mi lepiej

Edytowane przez dianulaa
Czas edycji: 2013-02-16 o 22:17
dianulaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-16, 22:26   #3624
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
nie wyobrażam sobie myć pędzel codziennie wydaje mi sie ze po miesiącu by wszystkie włoski wyszły

czyli wnioskuje ze masz do mnie 15 minut mpkiem

własnie dzisiaj zwróciłam uwagę na cene tych olei z alterry, troche dużo sobie za nie życzą według mnie

moge spac nawet 12 godzin a i tak wstane niewyspana, z wielkimi workami pod oczami, jedynie jak piłam multiwitamine z plusssza chyba to było mi lepiej
ja we wtorek piłam z TŻ whisky z colą a ochotę dziś mam na mojito albo coś truskawkowego.....

ZALATANA......
Stary 2013-02-17, 02:03   #3625
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Ja używam tych - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cy-spf-20.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...h-make-up.html
i kończe wake me up
tyle że te pędzel z hakuro jest bardzo zbity i podejrzewam że dużo trudniej byłoby ci sprać cokolwiek z niego, nawet krem bb bo czytałam opini wiele i prawie każdy ma z tym problem
Fajny jest ten pharmaceris? Jaki masz kolor? Tez sie. Na nuego czailam, ale potrzebuje czegos jasnego z rozowymi tonami
Cytat:

:
Jeszcze nic takieo nie mialo miejsca, tyle ze ten pedzel do blendowannia mi szwankuje, a uzywam go stosunkowo rzadko.:rolleye s: a co do snu najlepiej czuje sie po 7h ale po 6 tez jest ok. Wiecej niz 8 sprawia ze jestem mega zamulonaxd
Cytat:
ja we wtorek piłam z TŻ whisky z colą a ochotę dziś mam na mojito albo coś truskawkowego.....
Bleeeeee wrocilam wlasnie z imprezy i moj blans alkoholowy to zero nie cierpie jutro zegarek na 9 bo cwiczyc trzeba
Stary 2013-02-17, 12:35   #3626
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Może mi zabraknąć pasty do zębów ale alkohole zawsze mam

Ale akurat whisky, brandy mało m smakują. Win też nie lubię, ale to dlatego że za mało % mają, a jakimś znawco-smakoszem nie jestem. Piwa nie piję od paru lat i nawet samego jego zapachu nie lubię. A nawet gdybym chciała pić to ledwo bym jedno zmieściła.

Ja wolę wypić jeden/dwa drinki, ale konkretne niż powoli pić wino

Kiedyś lubiłam jak najsłodsze. Teraz to nie wiem jak można było pić malibu zmiksowane z ananasem i mlekiem skondensowanym, aż mnie ciarki przechodzą. Teraz do wszystkiego bym najchętniej wody z cytryną dolała.

Jeśli chodzi o smak to najbardziej z alkoholi smakuje mi to - http://pl.wikipedia.org/wiki/Goldwasser
Tylko ciężko z jego dostaniem, jest chyba tylko w Auchan i jakiś małych sklepach alkoholowych (z tym, że tam oczywiście z 20 zł drożej niż w Auchanie)
Plus te płatki tak ładnie wyglądają, że szkoda pić

http://pl.wikipedia.org/wiki/Cointreau - ten jeszcze mi smakuje.

i to z sokiem zmieszane http://e-alkohole.eu/pl/szampany/117...-bpw-075l.html
Niestety na siarczanach, ale jakoś mój żołądek je toleruje w przeciwieństwie do innych tańszych musujących alkoholi, po których w moim brzuchi bulgocze jak w wielkim garze wrzącej wody.

kitka: co z ziół się daje do mohito? mięte tylko?
Bo jak są np napoje izotoniczne o tym smaku, to czuć jakąś ohydną przyprawą.

<3 <3 <3
Stary 2013-02-17, 14:08   #3627
CABIN CREW

Cytat:
oże mi zabraknąć pasty do zębów ale alkohole zawsze mam

Ale akurat whisky, brandy mało m smakują. Win też nie lubię, ale to dlatego że za mało % mają, a jakimś znawco-smakoszem nie jestem. Piwa nie piję od paru lat i nawet samego jego zapachu nie lubię. A nawet gdybym chciała pić to ledwo bym jedno zmieściła.

Ja wolę wypić jeden/dwa drinki, ale konkretne niż powoli pić wino

Kiedyś lubiłam jak najsłodsze. Teraz to nie wiem jak można było pić malibu zmiksowane z ananasem i mlekiem skondensowanym, aż mnie ciarki przechodzą. Teraz do wszystkiego bym najchętniej wody z cytryną dolała.

Jeśli chodzi o smak to najbardziej z alkoholi smakuje mi to - http://pl.wikipedia.org/wiki/Goldwasser
Tylko ciężko z jego dostaniem, jest chyba tylko w Auchan i jakiś małych sklepach alkoholowych (z tym, że tam oczywiście z 20 zł drożej niż w Auchanie)
Plus te płatki tak ładnie wyglądają, że szkoda pić

http://pl.wikipedia.org/wiki/Cointreau - ten jeszcze mi smakuje.

i to z sokiem zmieszane http://e-alkohole.eu/pl/szampany/117...-bpw-075l.html
Niestety na siarczanach, ale jakoś mój żołądek je toleruje w przeciwieństwie do innych tańszych musujących alkoholi, po których w moim brzuchi bulgocze jak w wielkim garze wrzącej wody.

kitka: co z ziół się daje do mohito? mięte tylko?
Bo jak są np napoje izotoniczne o tym smaku, to czuć jakąś ohydną przyprawą.

mohito- ja robię tak- kilka ćwiatek limonki, brązowy cukier i listki mięty- to wszystko ugniatam żeby limonki puściły sok, później daje do szklanki kruszony lód, dolewam 40stke rumu i uzupełniam wodą gaz

uwielbiam jeszcze campari z sokiem grejfrutowym/pomarańczowym i gin z tonikiem

ZALATANA......
Stary 2013-02-17, 15:28   #3628
samaraNW
Zakorzenienie

hej

jestem zła, bo wysmarowałam się masłem Farmona Sweet Secret i teraz mam czerwone dłonie od strony wewnętrznej najpierw nie mogłam znieść jego zapachu (bardzo intensywny i chemiczny), a jak w końcu się przełamałam do użycia, to takie coś dobrze, że na całym ciele nie jestem czerwona....
Stary 2013-02-17, 15:40   #3629
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
hej

jestem zła, bo wysmarowałam się masłem Farmona Sweet Secret i teraz mam czerwone dłonie od strony wewnętrznej najpierw nie mogłam znieść jego zapachu (bardzo intensywny i chemiczny), a jak w końcu się przełamałam do użycia, to takie coś dobrze, że na całym ciele nie jestem czerwona....
ja mialam jakis mus z farmony, nawet nie chce mi sie myslec jaki, bo nie dosc, ze mial tragiczny zapach, az glowa od niego bolala, to zawsze kladlam go na noc - zafarbowanie pizamy, przescierdala i kordly to byla po nim norma Wlasnie nalozylam olejek alterra na wlosy. Wczoraj skatowalama je dosc porzadnie. Farbowanie, prostowanie i pozniej lakier. Niech sie troche opija tego olejku i mam nadzieje, ze mega po wczoraj nie ucierpialy ;d

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2013-02-17 o 16:47
Stary 2013-02-17, 18:01   #3630
CABIN CREW

samara, ghana ja też kiedyś, dawno temu miałam jakieś masło tej firmy i pamiętam że było beznadziejne- tragicznie się rozsmarowywało i wchłaniało, nie dawało efektów a zapach był ładny tylko w opakowaniu, na ciele już nie....

wypiłam nowego reddsa do obiadu i mam wyrzuty sumienia więc biorę się za chodakowską a na kolację - sałatka grecka

ZALATANA......
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości