|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
Piłam ostatnio i nawet nawet , ciekawy smak
|
|
|
#3632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Odpisałam na parę postów, ale post poszedł do moderacji i tyle go widziałam ![]() Spróbuję jeszcze raz : Cytat:
poszukam sobie tych ćwiczeń ![]() Anegdota : czasem ludzie widzą coś, czego same nie zauważamy, więc może koleżanka miała rację ![]()
|
|
|
|
#3633 |
|
CABIN CREW
|
zielone oko smakuje
- kolei obrzydł mi żurawinowy jakiś czas temu ![]() zrobiłam skalpel, poskakałam 10 min na skakance i porobiłam rózne rodzaje brzuszków.... dalej jakaś nabuzowana jestem , mam ochotę jeszcze jakiś aerobik sobie zrobić ale nie wiem czy nie za późno....
|
|
|
#3634 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Po prostu kupuję takie rzeczy hurtowo i potem nawet nie wiem kiedy wzięłam ostatnie opakowanie. Mohito nigdy nie piłam, ale biały rum mam i lubię drinki z wodą ostatnio i mniej słodkie to w sumie czemu nie. Miałam do tego uraz przez napoje bezalkoholowe o tym smaku. samara: a które konkretnie to masło masz? Może i przez masło shea, ktoś (parole?) narzekał na maseczkę z tym masłem. Niestety im więcej naturalnych maseł i ekstraktów tym większa szansa na uczulenia. ghana: może miałaś czekolade&pistacje? bo on barwił piżamę jak się za dużo dało i za szybko ubrało, ale poza tym mi odpowiadał. Teraz mam szarlotkowe masło kitka: a jaki masło konkretnie? tutti frutti? bo ta seria jest słaba, z tej szarlotkowej i czekoladowej osobiście jestem zadowolona
|
|
|
#3635 |
|
CABIN CREW
|
kobieto polecam mohito, jeden z moich ulubionych drinków- mega orzeźwiający
) i smakuje inaczej niż te np. energetyki o jego smaku ![]() masło miałam z serii tutti frutti karmel i cynamon ostatnio chyba za dużo w domu u rodziców bywam bo już dziś musiała być spina z ojcem...
|
|
|
#3636 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny , moge powrocic do Was??
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie
tak piszecie o tych drinkach, że napiłabym się czegoś dobrego, ale cóż muszę zadowolić się zieloną herbatą z granatem i pigwą
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
masło to czekolada i pistacja. z dwie godziny miałam czerwone dłonie, dobrze że już zeszło. masło shea użyłam w sporej ilości produktów, mam też czyste i nic mi nigdy nie robiło
|
|
#3639 |
|
Wtajemniczenie
|
No to witam wszystkie piękne Damy
Też narobiłam sobie smaka na drinka , ale muszę się zadowolić kakao i witaminami..
|
|
#3640 |
|
zawsze mam racje
|
zielone_oko: a ja bym się znowu chętnie napiła takiej herbaty z granatem
![]() samara: ale tak to bywa, że składnik nie uczula, a nagle tak. Moja skóra lubi np aloes, a raz na jakiś pechowy trafiłam i mnie zapiekło. Może tam też chodzić o jakiś inny roślinny ekstrakt. Albo substancje zapachowe, te wszystkie geraniol itd też często powoduje różne nieprzyjemne rzeczy na skórze. Miłego wieczoru wszystkim ![]() Idę poczytać.
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
może i tak było. wiem na pewno, że więcej go nie użyję
|
|
#3642 |
|
zawsze mam racje
|
kitka: zapomniałaś napisać co lubię do wanny wlewać:
-żele balea z ostatnich limitek, czyli czekolada i figa oraz wiśnia i migdal -płyny do kąpieli Radox- moisture soak, sleep easy albo waniliowy żel pod prysznic, najładniejszy waniliowy żel jaki znam -żele pod prysznic kneipp - szczególnie ten z eukaliptusem -olej np z pestek winogron + olejek eteryczny np lawendowy Lubię też produktty original source, ale głównie podobają mi się te cytrusowe, ale je wolę pod prysznicem niż na dłużej w kąpieli w wannie.
|
|
#3643 | ||
|
Zakorzenienie
|
oczywiście
musimy się kiedys spotkać![]() Cytat:
nie mogę za dużo w domu być bo odrazu spięcia są A kiedy się wyprowadziłam z domu i bywam raz w miesiącu moje kontakt z rodzicami poprawiły się o 100 stopnicześć ![]() Co u CIebie? Cytat:
![]() to szarlotkowe bym przetestowała Ale mam za dużo mazideł a chcę zuzywać teraz bo zaraz ciepło będzie i mniej motywacji wtedy mam do balsamowania![]() Ehhh jutro powrót na uczelnie I walka o zapisy na zajecia
|
|
|
#3644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
staralam sie go wykonczYc jak najszybciej zeby nie musiec tego wachac zreszta tak mam z zapachami alterry, cos okropnego ![]() Cytat:
xD fajne bylo tez to bezalkoholowe mojito w kfc, mega orzezwialo xD alkoholowego nie pilam i raczej nie bedzie mi dane;0ogladalismy dzisiaj z tż'tem perfekcyjna pania domu na tvn style i ta rozenkowa ma tak super pomalowane oczy, nie moge sie napatrzeć az ![]() jutro mam na 12 ae zgodnie z moim planem - pobudka o 8, bo trzeba miec czas na skalpel z krzeslem a wieczorkiem shock trening albo jakis inny ![]() dobranoc Parole a ja wlasnie jak jest cieplo mam wieksza motywacje do smarowania,. zeby tea skora byla caly czas taka nawilzona i blyszczaca az od nawilzenia w koncu okres krotkich spodenek mini itp ![]() eee a ja meiszkajac z rodzicami pod jednym dachem czasem nawet ich nie widze? wszystko robie w pokoju u siebie, jedynie przemeirzam dom zeby dojsc do lazienki i czasem do kuchni od wielkiego dzwonu porozmawiamy przy np wspolnym posilku, ale raczej rzadko. a spiecia mam wylacznie z mama o sprzatanie mnie to rbka czy jest s*f czy tez nie, a ona potrafi robic z tego awantury stulecia
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2013-02-17 o 23:55 |
||
|
|
|
|
#3645 |
|
Wtajemniczenie
|
Parole
Hej Wszystko ok, pracuję i maniakalnie dbam o włosy , a o reszcie czasami zapominam dlatego też postanowiłam na nowo dołączyć, by mieć motywację
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla porównania 400 ml balsamu zużywam w miesiącu a w wakacje zużylam 400 ml w 3 miesiące Ja zawsze swoimi ścieżkami chodziłam co rodzicom się nie podobało Cieszę sie, ze nie mieszkam z nimi I się usamodzielniłam Bardziej mi się takie życie podoba![]() Musze paznokcie pomalować jeszcze i sobie jakies ciuchy na jutro znależć Zawsze to będę mogła 20 minut dluzej pospać
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze mieć naszykowane ciuchy na nastepny dzien, bizuterie, mniej wiecej wyszykowane kosmetyki, co by rano nie motac sie z tym jaki by tu sobie strzelić makiaz oczu i czy dzisiaj postawie na szminke nude czy moze fuksje no i tak samo lubie miec juz spakowana torbe, co by pakujac sie na szybko nic nie zapomniec xD toz to jakieś zboczenie, bez tego nie moge spokojnie isc spac xD
|
|
|
|
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo często mam tak, że jak naszukuję ciuchy to i tak w nich nie pójdę Mam nadzieję, ze juz sniegu nie będzie bo ja butów już nie mam zimowych
|
|
|
#3649 |
|
CABIN CREW
|
ramoncia witam ponownie
z rodzicami to masakra- najbardziej wkurza mnie hipokryzja, mama jak jestem wWawie to wydzwania i narzeka jaki to ojciec jest zły itp a wczoraj jak była awanturka to nawet się nie odezwała, a nawet stanęła za nim... widzę że im mniej przebywam w domu tym lepiej.... dodatkowo- kocham zachowanie mojego ojca pt. "znam się na wszystkim i we wszystkim mam rację " a co do szykowania ubrań dzień wcześniej- u mnie to niestety często się nie zdarza a potem rano panikuję że nie wiem/ nie mam w co się ubrać
Edytowane przez Kitka:) Czas edycji: 2013-02-18 o 09:19 |
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Tak pisałyście, że pusto, a ja miałam kilka stron do nadrabiania. ![]() Ja już w Bxl i wiosenna pogoda. Słońce, ptaszki śpiewają.
|
|
|
#3651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak okaże się, że faktycznie nie ma racji i każdy jej to mówi to obraża się na wszystkich ![]() Cytat:
![]() ja już zrobiłam skalpel II, umyłam się i zaraz bede nakladac makijaz dzisiaj jakieś dla mnie swieto, bo pierwszy raz od x czasu zakladam spodnice. Kocham chodzić w roznego rodzaju kieckach, ale zima zdecydowanie nie sprzyja wowczas polaczeniu spodnica + pecherz
|
||
|
|
|
|
#3652 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
jesienią to nawet częsciej niż w spodniach w nich chodziłam.... ale przy tych mrozach to zakładam je tylko na większe wyjścia, do klubu itp ![]() ja zrobiłam make up i czekam na przyjaciółkę i idzemy na lumpki... po powrocie mam zamiar zrobić skalpel ( wolałabym turbo ale zostawiłam płytkę w Wawie...
|
|
|
|
#3653 |
|
zawsze mam racje
|
Ja lubię spódnice bandażowe, albo z innego materiału ale zwężane.
Z tym, że bandażowe są wygodne, bo dopasowane, ale nie ma problemu z chodzeniem, nie muszą mieć rozcięcia itd. Na lato to są wygodniejsze niż szorty. I nawet jak się waga lekko ruszy w dół to nie spadają. Dobry wynalazek:P A jak dobrze pilnują, żeby brzucha pilnować i dbać o krągłość pośladków ![]() W takich prostych i sztywnych wyglądam średnio(lekko mówiąc), o tych rozszerzanych nie wspomnę. Ogólnie kupiłam jedną spódniczkę na areyoufashion kiedyś i miał być rozmiar 40, a przyszła 10 brytyjska, co oznacza jak dobrze wiem rozmiar 36 ![]() A z sukienkami mam inny problem- długość Kupiłam M w Reserved kiedyś no i jest mocno krótka, oczywiście nie taka że 2 cm za pośladki, ale raczej nie żeby się w niej schylać na wyprostowanych nogach ![]() Dobra na długość byłaby l albo xl. Mówię o takich dziennych sukienkach, bo te eleganckie są dłuższe. Coś na wiosnę ze spódnic planuję kupić, ale chyba przez neta bo nie zawsze jest duży kolorów, nie lubię czarnych i szarych, a czerwone mi mało do czego pasują, chcę pastelowe jakieś albo znowu jakieś dające po oczach.
|
|
#3654 |
|
CABIN CREW
|
kobieto a ile masz wzrostu ??
ja też lubię bandażowe, szczególnie takie z podwyższonym stanem- ukrywają oponkę a sukienki i tuniki lubię odcinane pod biustem )lumpeksowanie udane- kupiłam spodnie top shop bordowe, tunike z h&m ,leginsy h&m i koszule pudrowy róż.... do tego kolczyki piórka czarne w pepco własnie robię paelle frosty
|
|
|
#3655 |
|
zawsze mam racje
|
kitka: 175, czyli nie jestem jakaś nie wiadomo jak wysoka, ale sieciówki oszczędzają na materiale
Pokażesz koszulę? ![]() Mohito też skróciło rzeczy ostatnio Jeszcze przy prostych sweterkach to nie robi różnicy czasami, ale przy takich z baskinką wygląda się jak ufo, bo wszystko jest za wysoko.Najlepszy jest tak jak pisałam kiedyś już zresztą h&m, rzeczy na mój wzrost są dopiero w rozmiarze 44 Spodnie jeszcze jestem w stanie kupić, zresztą teraz często jest długość 'mam wodę w piwnicy' to się to nie rzuca w oczy, t-shirty, bluzki bez guzików- daję radę, ale koszule czy marynarki- mogę zapomnieć.Kiedyś było lepiej, bo nawet nosząc 36 byłam w stanie coś kupić dobrego na długość. Jak to czasem mówię z kumpelą- trzeba było iść do technikum, gdzie uczą szyć ![]() Ogólnie też się muszę po bieliznę wybrać, szczególnie cielistą, bo najwięcej noszę pastelowych rzeczy, białych itd. Najchętniej o takim kształcie: http://www.adore.pl/pl/p/Tease-Me-Cu...rn-i-zloto/226 - ten stanik mam i go bardzo go lubię, najchętniej bym wzięła w 50 kolorach ![]() Często to brytyjskie staniki są dziwne, jakoś spłaszczają, rozjeżdzają piersi na boki. A do tego mają za szerokie miseczki, z wymiarów wychodzą dobre, ale są za szerokie a za małe do przodu. Ale akurat z tej firmy rzeczy lubię. Jeszcze jedno jeśli chodzi o staniki z innych firm- nawet na max skróconych ramiączkach stanik jest za nisko, nie wiem czy one są na ludzi na 190 cm wzrostu robione czy co ![]() Doły to lubię kupować, bo byle esotiq czy h&m i wychodzę obłowiona, a tak to wybór mam żaden- same jakieś miękkie staniki itd. Miałam 2 razy, ale nie lubię, tzn nie takie total miękkie, tylko z fiszbiną, ale to jednak nie dla mnie. Miękki masz sportowy i to mi wystarczy. No i nie lubię nabożnej atmosfery tych sklepów, te całe braffiterki to się czują jak misjonarze -- Czego słuchacie ostatnio? Szukam czegoś dobrego do... sprzątania Jakiegoś umcyk-umcyk energetycznego. --- Czytam teraz pretty little liars, 2 część. Nie podoba mi się to polskie tłumaczenie. Jest tak zrobione jakby zdania tworzyło dziecko z podstawówki - strasznie krótkie i proste. Do tego zawężony wybór słów.Wiem, że to stoi na literaturze młodzieżowej(się odmładzam ), ale mimo wszystko.Podejrzę gdzieś jak oryginał wygląda i najwyżej dalsze części takie zamówię, bo z tym tłumaczeniem to ja nie wyrobię. Zresztą już nie pierwsze takie byle jakie tłumaczenie. Czytam, bo czuję się ostatnio jak półanalfabeta z małym zasobem słów, a tu zamiast iść do przodu to się cofam w rozwoju. -- Ostatnio się z siebie pośmiałam, piszę post na wątku o chirurgach i nagle zonk- eee jak to było po polsku? Bo tylko ciągle intern, intern, intern i brak mi tłumaczenia. Dopiero pomyślalam po polsku w konktekście i mi się przypomniało, że stażysta ![]() parole, kitka: ja już (chyba bym się nie miała o co kłócić) - kasę mam swoją, pić od dawna mogę legalnie (chociaż kiedyś mi tata powiedział, że wpadam w alkoholizm bo sobie kieliszek wina nalałam wieczorem, co to za alkoholik co się nie kryje teraz zawsze z bratem tylko mówimy - chowaj te kieliszki z suszarki alkoholiku)A ogólnie to bardziej mnie dziadkowie drażnili (mieszkali piętro niżej) ale kto by w szał nie wpadł gdyby za nim wyglądali przez okno gdzie idzie- jakby nie było logiczne, że na jeden czy drugi przystanek, z których jeździły te same linie ![]() A monopol na prawdę- hmm skąd ja to znam Akurat nie wśród najbliższej rodziny, ale dalszej (wujkowie, kuzynki itd) to sami eksperci nad ekspertami, oczywiście nieomylni bo jakby inaczej.ghana: tak to jest i nie tylko z rodzicami, ale i facetami. Dlatego jak ja się cieszę, że nie jestem na jakimś etapie randek i wspólnych weekendów, gdzie się całe dnie robi prawie wszystko razem. Jakbym miała tak cały weekend się kisić w sosie własnym- przedsmak piekła Nawet nie zwróciłam na uwagę na makijaż Rozenek, bo jeśli chodzi o oczy to ma opadnięte po całości powieki i tylko to widzę :P A ogólnie wygląda mi tak jakoś nieprzyjaźnie. A sam program powinien nazywać się 'urzekła mnie Twoja historia' ![]() Nauczyłaś się już ściągać taśmę klejąca z żelazka? ![]() -- http://sklep.farmona.pl/sweet-secret...117099377.html http://sklep.farmona.pl/sweet-secret...117099483.html Mniam, mniam chcę to. http://4.bp.blogspot.com/-6RK9LDCseE...0/DSC_0765.JPG a ten balsam z lewej to skąd ja mam wziąć, jak go nawet w sklepie farmony nie ma? :/ pewnie jakaś limitka
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z dołami mam takie zboczenie, ze na dzien nie zaloze nic innego jak figi, a na noc preferuje szortki ![]() co do kiecek, ja mam troche takich rpzylegajacacyh do ciala, ale nie lubie podkreslac swojej figury, czuje sie w takim modelu jak grubas i zazwyczaj wole szersze rzeczy, ale wiadomo zalezy od dnia. dla mnie ten porgram to jakas kpina jakiez ona tam odkrywcze rzeczy mowi np, zeby stopiona woda z butow nie leciala na podloge, p;owinnismy miec jakas pdostawke, na to klasc recznik i na to buty łał, naprawdę łał xD i to traktowanie sprzatania jako priorytetu w swoim zyciu - to już w ogole hardcore. i te jej zlowrogie spojrzenia, kiedy znajdzie gram kurzu w jakims dziwnym miejscu xDmmmmm supcio te peelingi tym pierniczkowym na perwno bym nie pogardzila.w ogole mamy dziwna sytuacje na uczelni. Babka, z ktora mialam pisanie, kompozycje tekstu i prace ze slownikiem, kolo stycznia zrezygnowala z pracy i od tamtej pory cisza. Nie ma nam kto wystawic zaliczen, wszystkie rpace od nas zebrala i zero odzewu. Dziekan do niej wydzwania, my piszemy maile i nic. Ona juz wczesniej miewala orkesy ze jej nie bylo np 2 tygodnie itp, no generalnie czasem wiecej jej nie bylo niz byla. podejrzewamy, ze wyleciala do palestyny czy tam izreala, bo ona byla generalnie psychologiem i yla wyslanmnnikiem onz, no ale co teraz z naszymi zaliczeniami? dzisiaj rozmawialismy z jednym facetem, ktory przejal nas z pisania i powiedzial, ze on najwyzej zazyczy sobie egzamin i na jego dpostawie da wpis, ale nie wiadomo co z kolejnymi przedmiotami. na razie rektor zastanawia sie czy nie zrpobic nam tych dwoch przemdiotow od pcozatku. swietnie. mialyscie kiedys taka sytuacje? A ja lece sie pouczyc, a pozniej ewa skalpel juz byl, woiec moze teraz shock trening albo turbo zobaczymy na co przyjdzie ochota ![]()
|
|
|
|
|
|
#3657 |
|
CABIN CREW
|
kobieto chętnie bym się pochwaliła ale aparat zepsuty a nie wiem jak komórką wyjdą.... ale jęzeli uda mi się zrobić to pokaże
) ja mam 170 i często kupuję sukienki w h&m- 36/38 rozmiar i fakt- są krótkie - ale akurat swoje nogi w miarę lubię więc nie przeszkadza mi to aż tak bardzo ) zrobiłam skalpel, 8 min ABS, trening brzucha z Mel B może jeszcze później zrobię aerobik z deanne berry- uwielbiam go bo jest taki taneczny, energetyczny
|
|
|
#3658 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ![]() Dlatego wybieram koronkę, ale na zdobieniu miseczki np cielistej. -- A co do ubrań- właśnie w tych bardziej dopasowanych się czuję mniej grubo. ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
Czasami są takie, że uszłyby tylko jako tunika. Mówię o tego typu dziennych jak ta tutaj na 6 zdjęciu od dołu- http://pudelko---czekoladek.blogspot...iernikowe.html Bo z takimi bardziej wyjściowymi problemu nie ma.
|
|
|
#3659 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
ostatnio mam fazę na połaczenia czarny plus koronka w kolorze fuksji obejrzałam zakupy i sukienka niebieska z Reserved- boskaaaaaaaa wróciłam z Biedronki, łosoś na jutrzejszy obiad kupiony, biorę się jeszcze za ćwiczenia- skoro energia mnie rozpiera to będę korzystać
|
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlasnie zrobiłam turbospalanie
a zaraz jakies szybkie spa, naszykuje wszystko na jutro i chyba obejrze sobie dokument 'krolowa wersalu', bo wlascie mi sie sciagnal caly
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

A kiedy się wyprowadziłam z domu i bywam raz w miesiącu moje kontakt z rodzicami poprawiły się o 100 stopni
I walka o zapisy na zajecia

Kupiłam M w Reserved kiedyś no i jest mocno krótka, oczywiście nie taka że 2 cm za pośladki, ale raczej nie żeby się w niej schylać na wyprostowanych nogach 
teraz zawsze z bratem tylko mówimy - chowaj te kieliszki z suszarki alkoholiku)