|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Hej
![]() wczoraj nic nie mogłam napisać, bo szło do moderacji - a jeden post wcale nie został zaakceptowany, zaginął gdzieś Mam nadzieję, że to tak tylko raz i że już będzie ok ![]() Cytat:
Ja też mam problemy z wyspaniem się, się krótko - źle, długo - też źle Chociaż jak krótko to gorzej ![]() Cytat:
a ja niekoniecznie... ![]() Cytat:
|
|
|
|
#3662 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do podkładu jest mega jasny i raczej neutralny, na pewno nie jest żółty. Ja mam cere suchą i nie wydaje wiecej jak 50 zł na podkład. Ja zazwyczaj mieszam go z astorem bo sam jest dla mnie za jasny. Długo sie utrzymuje, nawilża ale nie matuje, wiec nie wiem czy ci bedzie odpowiadał, ale naprawde uważam że jest wart wypróbowania, ja mam już chyba 4 opakowanie i mi sie zaczyna kończyć więc niedługo pujde po kolejne opakowanie. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś siostar TZ była na zakupach i upolowała kilka fajnych rzeczy w new yorkeże, a ja bez kasy... Mam nadzieje że bedzie jeszcze cos fajnego w połoie marca bo ja zazwyczaj mam tak że na początku kolekcji podoba mi sie to i tamto a puźniej nie wiem jakim cudem nie ma tego już ![]() Ja dziś zrobiłam mani, pofarbował włosy( przyciemniłam z jasnego blondu na poziom 8/9) i pokręciłam sie natakim kółku na stojąco że mieśnie skośne brzucha sie ćwiczy. Przede mną brzuszki, przysiady i spacer nad morzem.... Miłego wieczorka
|
|
|
#3663 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
somersby teraz też mi jakoś nie "wchodzi" ale za to latem, z kostkami lodu ja też mam tak że jak jestem bez $ to wszystko mi się podoba a jak już idę na zakupy to nic w sklepach nie ma zazdroszczę spaceru nad morzem...... zrobiłam jeszcze godzinę aerobiku i mi mało- dziś jakaś nakręcona jestem
|
|
|
|
#3664 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też bym chciała mieć tyle energii co ty jestem przed @ i już dziś zaczynam być niemiła dla wszystkich w koło....
|
|
|
#3665 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
No jeden mogłabym taki mieć na takie okazje, ale jakby to była balkonetka a nie spłaszczasz. Ja lubię czarną koronkę na stanikach, no tylko właśnie jak pisałam zwykle noszę jasne rzeczy, więc się nie nacieszę takim zakupem za wiele. Znasz jakieś fajne sklepy z bielizną w wawie? ![]() Bo jednak jak się przekonałam kupowanie przez neta staników nie zawsze na dobre wychodzi :/ -- Ja teraz biegałam z pędzlem, niech ten kolor spróbuje po wyschnięciu być nie taki jak chce ![]() W ogóle dulux to ma te samy kolory od chyba 10 lat, tylko nazwy zmienia -- iwoncia: bo to nie jest tak, że na wiosnę wchodzi kolekcja i wisi to samo cały czas. Niektóre rzeczy schodzą ekspresowo, a takie bardziej neutralne fasony to się pojawią na sklepie, potem babki ze sklepu to chowają, potem znowu wystawiają i tak cały czas. -- Jeśli o sklepy chodzi to mam tak, że jakieś lubię, ale tylko w określonym miejscu, bo z Reserved w jednyms centrum handlowym mogłabym wynieść z 15 rzeczy za jednym zamachem, a z innego wyszłabym tylko z koszulkami.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-02-18 o 21:22 |
|
|
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
serio nie odrzuca Was zapach piwa? bo jeszcze jakies drinki jestem w stanie zrozumieć, ale piwo wywołuje u mnie serio odruch wymiotny
i nie rozumiem jak komus może taka gorzka mikstura smakować ostatnio mama sobie popijała jakieś grapefruitowe, kazdy w koło mowil, ze w ogole nie czuć piwem, ze smak tez bez tej goryczki, a ja i tak po łyku musiałam czymś zagry żć żeby zabić ten okropny smak xDKobieto a na jaki malujesz? |
|
|
|
|
#3667 |
|
zawsze mam racje
|
ghana: apetyczne tapas- 2 sciany
i turkusowy klif bedzie na jednej scianie A na jednej ścianie spokój bo jest wyłożona kamieniami. Wkleilabym linki, ale kolory sa tak na stronie duluxa przeklamane ze hej ho. Dotad się próbniki w sklepie zgadzały z rzeczywistością. A teraz miała być taka brzoskwinka pastelowa, a coś się zapowiada inaczej ![]() Do innych firm to znowu mam uraz, szczególnie do Dekorala, który na ścianie wygląda jak farba przeterminowana o 10 lat ![]() Co do piwa- nienawidzę jego smaku i zapachu. Nie piję od paru lat i nie zamierzam. A poza tym piwo to mi się kojarzy z Ferdynandem Kiepskim - nic na to skojarzenie nie poradzę. Pewnie są jakieś piwa lepsze w smaku niż te popularnych marek, ale ja jednak wolę co innego pić.
|
|
#3668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kitka nie przeforsuj się
|
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam z duluxa jakas rozowa, teraz nazwy nie pamietam, ale tez sobie chwale ![]() co do piwa tez mi się tak trochę kojarzy xD o wlasnie, Kitka nie szalej tak, bo ponaciagane, przemeczone miesnie dajaw kosc, tez tak szalalam a pozniej swoje musialam odpokutowac niestety ![]() jutro pobudka o 6, wiec pora na sen, chociaz pewnie jeszcze posiedze na tableciei bede ogladac filmiki na youtube xD mam nadzieje, ze jutro bedzie lepsza pogoda, dzisiaj niby -1 tylko a bardziej wymarzłam niż przy -10 xD |
|
|
|
|
|
#3671 |
|
Wtajemniczenie
|
Uff, poćwiczyłam trochę z Tamilee, oczywiście ledwo dyszę jakbym nie wiadomo co robiła
Poza tym umyłam twarz czarnym mydłem Neroli ( Muszę sobie kupić Folisan na łydki - po używaniu rok temu depilatora powrastały mi włoski, połowę wytępiłam, ale drugiej połowy nie potrafię Dobrej nocy
|
|
|
#3672 | ||
|
zawsze mam racje
|
Mojej skórze i pasuje i to bardzo. Do tego jedno nałożenie maseczki kosztuje dużo mniej niż w przypadku maseczki w saszetce.
Minusem jest zapach :/ Ale ta z mazideł dużo mniej śmierdzi niż ta z zsk, nie wiem czy taka partia czy to stała cecha. Ja mieszma tylko z hydrolatem, próbowałam dodać olejku to nie umiałam tego rozprowadzić na skórze. ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
Plus to, że ściany pokryte duluxem dobrze się myją. ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
![]() Lubię czarne mydło, ale zdecydowanie wersję różaną i już jej nie zdradzam, wersja z neroli była dla mnie gorsza.
|
|
|
#3673 |
|
Raczkowanie
|
Witam Piękne
Podczytuje was juz jakis czas i postanowilam sie ujawnic Moge dołączyc? ![]() Mam na imie Joanna jestem w drugiej klasie technikum Lubie mode i dbanie o wyglad Uwielbiam zakupy zapuszczam wlosy dzis przezywam chwile zalamania bo jest ze mna @ na dzien dzisiejszy widze same swoje wady wiec postanowilam tu wibc,zeby was lepiej poznac i podniesc swoja samoocene
|
|
#3674 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Niedawno wstałam Cytat:
kupię sobie przy następnym zamówieniu z mazideł ![]() Tak, z Mydlarnii Zostało mi jeszcze 1/3 mydełka, więc może teraz kupię to różane, żeby spróbować, dlatego pytam ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
na szczęście mija po paru dniach
|
|
|
|
#3675 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
ja wróciłam z zakupów spożywczych, biorę się za skalpel wczoraj się nie przećwiczyłam- w ogóle odkąd ćwiczę regularnie mam lepszy nastrój i więcej energii
|
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3678 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje za przywitanie kochane
ja dzis drugii dzien skalpela z ewcia spocilam sie bardziej niz wczoraj ale to pewnie dlatego przez tą @ poskakalam na skakance wieczorem ciag dalszy,pupa mi sie podnosii ide po zielona herbate zmykam przed tv a wam zycze milego dnia
|
|
#3679 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba tylko na allegro, bo szukałam i nigdzie nie ma... Właśnie mam nadzieję, że działa, jeszcze nie próbowałam
opinie ma dobre : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...e-folisan.html . Kupię w następnym tygodniu, wypróbuję i dam znać ![]()
|
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3682 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
#3683 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Czeesc
![]() bylam dzis w stokrotce i natknelam sie na maske ziaji do wlosow z ceramidami. Powiem Wam ze nawet fajna jest, wlosy sa po niej gladkie i miekkie, dobrze sie rozczesuja
|
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nie odzywałam się do Was bo miałam ciężki czas ostatnio, do tego sesja rozbita na tylko 2 zjazdy, po 5 i 8 egzaminów w weekend. Na szczęście już za mną, czekam na wyniki, myślę że jedna poprawka na pewno będzie ;/ Poza tym witam w gronie bezrobotnych Staż się skończył i zostałam bez pracy, szukam ... Od 2 dni zaczęłam kręcić hula hopem, wiosna się zbliża a mój brzuch w kiepskiej formie :P Włosy musiałam podciąć po ombre bo siano się zrobiło niesamowite no i staram się dbać o siebie. Mam nadzieję że nadrobię Was z czasem
|
|
|
#3685 | ||
|
zawsze mam racje
|
hey, dobrze Cię widzieć
![]() kotto: witaj aysell: do spiruliny używam hydrolatu różanego( z tym że mój ulubiony nie jest z zsk, ale z helfów), ew rumiankowego. Jeśli chodzi o to czarne mydło to obie wersje (różana i neroli) dobrze oczyszczają twarz, ale różana ma lepszą konsystencję (chociaż możliwe, że co partia to inną ma, bo tak to jest z naturalnymi kosmetykami), łatwiej się ją nakłada. Do tego jest delikatniejsza dla skóry, po neroli czuć trochę suchość i ściągnięcie skóry, po różanej wersji nie. I zapach ładniejszy (ale to już rzecz gustu) Z hydrolatami identycznie- ten różany bardziej mi służy niż neroli. Zresztą nawet na bu pisze, że ten hydrolat jest atybakteryjny i ściagający. Zalezy jaką masz skórę, mnie aktualnie delikatniejsze rzeczy służą. A kiedyś potrzebowałam więcej glinek, hydrolatu oczarowego itd. Jest jeszcze 3 wersja tego mydła- zwykła, ale nie miałam jej. ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...eramidami.html Też z ceramidami. Ciekawe, która z nich lepsza ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
I trzymam kciuki, żeby obyło się bez poprawek. I za znalezienie pracy też trzymam
|
|
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
hej
dziewczyny macie może nowego joya? i moigłybyście dać tu jakiś skan albo fotkę tych pormocji, które beda 16/173go marca? Chce kupic sobie jakas wiosenna kurtkę i buty, to moze wtedy by mi sie udalo a ja do gazetomaniaczek nie naleze, tylko niepotrzebna makulatura xDspoko, ze dzisiaj mam na uczelnie na 14, patrzac na to co dzieje sie za oknem, az nie mam ochoty opuszczac mojego ciepłego domku
|
|
|
|
|
#3688 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
konkursowo zaspałam Cytat:
jeszcze nigdy nie miałam hydrolatu różanego, w ogóle żadnego nie miałam, czas to nadrobić i nie wiedziałam, że się różnią, myślałam, że w każdym sklepie to samo sprzedają, tylko w innym opakowaniu a mydełko różane może wypróbuję kiedyś, teraz jednak służy mi chyba to Neroli - mam mega oczyszczoną twarz, pierwszy raz w życiu Cytat:
|
|
|
|
#3689 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3690 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja uwielbiam zieloną i białą herbate Cytat:
za znalezienie jakiejś fajnej pracy![]() Cytat:
wczoraj byliśmy na spacerze nad morzem, na molo poszliśmy - 10 na morzu była i masakrycznie wiało ale efekt rozbijających sie tak mocno fal fajny...Do tego dopadły mnie zakwasy ale dziś spróbuje sie troche poruszać Miłego dzionka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

Mam nadzieję, że to tak tylko raz i że już będzie ok 

jestem przed @ i już dziś zaczynam być niemiła dla wszystkich w koło....