|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
niestety wszystko przez prace. ja go naprawde rozumiem, zmeczenie, zapierdzielanie po 12 h dziennie, dzien jak co dzien. ale przykro mi jest ze tak go juz to zmeczenie zaslepilo ze nie dostrzega moich potrzeb. nie raz rozmowa toczyla sie w tym temacie, bylo dobrze na chwile i znowu to samo. do zrzygania. a o dacie fakt pierwszy raz zapomnial, w sumie nie mam o to pretensji, chodzi tylko o fakt jego reakcji, a ta juz mi sie bardzo nie podobala. no ale coz, jak to mowia widzialy galy co braly, wiedzialam ze z romantykiem ma tyle wspolnego co nic, ale mimo wszystko sie zawsze jakos staral. teraz to poszlo w zapomnienie przez co sukcesywnie sie od siebie oddalamy. a jeszcze ostatnio wyskoczyl mi znowu ze zmiana pracy, ze jak wroci do pl to bedzie skladal papiery do norweskiej firmy i na 99% zmieni prace. a co za tym idzie, nie bede juz tydzien sama a 6 tyg, po czym przyjedzie na 2 i znowu heja. kasa kasą ale 6 tyg zaczyna mnie przerazac, tym bardziej ze szanse na to, ze bedzie w domu kiedy zaczne rodzic zmniejszyly sie juz do 0,001%
schade.linka, alez ty niedobra jestes ale znajac zycie, jak bys sie nie pojawila to baba by pojechala. a tak przynajmniej jestes bogatsza o sweterki tez bym tak zrobila
|
|
|
|
#1802 | |||
|
Zakorzenienie
|
ale czemu ? prztfasoliła we mnie , nie chciała oświadczenia pisać , zobaczyła otarcia na nadkolu , zamiast dotknąć czy zejdą wolała dać kasę i uciekła z miejsca
Cytat:
Cytat:
Jestem w II fazie , pisałam wcześniej ze mam owulkę bo widzialam pęcherzyk 24mm na usg mnie nic nie boli , nic nie czuję , nic a nic poza tą wydzieliną upierdliwą jaka zła? zobacz co odpisałam nunie ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
ale na wybielenie się ,,wczoraj byłam też na solarium , i ktoś przede mną zostawił złoy łańcuszek..oddałam na recepcję - mam dobre serce nie??? ![]() |
|||
|
|
|
#1803 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ta Twoja "współlokatorka" od 33 tyg z otwartą szyjka i nic? Nieźle...![]() A co do tej dziewczyny za ścianą... biedna Ja też jak byłam na podtrzymaniu to na szczęście w szpitalu pomyśleli i połozyli mnie samą oddzielnie w innym pokoju... Ale za ściana było chyba z 5 dziewczyn i wszystkie w trakcie poronienia Niby nie leżałam z nimi, ale codziennie na badania zabierali nas razem... więc swojego się nasłuchałam i nastresowałam![]() Cytat:
Ja ogólnie też nie mogę narzekać, choć my oboje straszne leniwce... więc nie ma u nas osoby, która pierwsza wpadnie na pomysł o wyjeździe![]() Cytat:
I te wykastrowane jełopki tylko przesiadują na parapecie i się zastanawiają o co chodzi tym jęczącym kocicom za oknem![]() Cytat:
No ale jak laska miała sporo gotówki przy sobie, to chyba na biednego nie trafiłas
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja ostatnio bedac w ksiegarni, stojac juz przy kasie i placac, zauwazylam ze ktos zostawil telefon, portfel i legitymacje. tez oddalam, chociaz telefon byl fajny
|
|
|
|
|
#1805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jakiej jest konsystencji ta wydzielina?? a z ta zla kobiet to nie mialam na mysli nic negatywnego :p na twoim miejscu tez bym tak zrobila... baby wina ze nie zobaczyla co i jak :P
|
|
|
#1806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hola,hola ja też poparłam Podejrzewam,że gdybyś Ty zrobiła tak tej babie to mogła by tego same zażądać więc ja nie widzę w tym nic złego ![]() Linka,a Ty tempke mierzysz?
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-02-21 o 12:09 |
|
|
|
|
#1807 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym az tyle kasy nie dała..mąz mi mowi ze lekaierowanie jednego elementy kosztuje 350zł , wiec nawet ł by nie starczyło gdyby faktycznie było głebokie zarysowanie Cytat:
Niech Bozia z fajnym dziecku wynagrodzi!!! i małym...aby porób był łatwy ![]() Cytat:
leki też znam wiec do usług ![]() wydzielina jest biała gęsta , jednolita , nie klejąca , dająca uczucie mokrości Nieeeeeeee bo nie mam takiej potrzeby dni płodne w ślepaka wiem , owulacja to samo
|
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Linka ja cos czuje ze ustrzeliliscie to jajo, za dobry humor masz by moglo byc inaczej
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
pozyjemy zobaczymy
![]() boze potrzebuje chyba pomocy domowej syf mam taki w domu az zal a sprzatac mi sie totalnie nie chce :/ lenia mam przeogromnego
|
|
|
|
#1811 |
|
Wtajemniczenie
|
No moze i fasolina
![]() w sumie ja tez mam za☠☠☠isty humor jak na okres przed @ zawsze pms to ja nie dozniesienia... i jakos tym razem sie nie przejmuje czy dostane @ czy nie ale moze dlatego ze odpuscilam ;pMoze w koncu wyszlam z tego dolu
|
|
#1812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
tylko jak chcesz nas wykorzystac?? mamy Cie zaprowadzic do lekarza czy udawać Ciebie?![]() trzymam kciukasy na maxa za Ciebie i fasolindę szklankowa pułapka 5 - rewela !!! tydzien temu byliśmy na drogówce..i zabrzyła moj światopogląd i zaufanie do facetów..nie polecam jeśli przezywasz filmy dogłebnie ![]() ehm...z facetami tak jest. Ale pomyśl ze mogłabyś trafić dużo gorzej...ja za każdym razem jak mam wku.rwa na męza przypominam sobie mojego pierwszego męza...przechodzi jak czary... wtedy moj mąz jest kochany,cudowny,dojrzały, wpierający fakt...to my jesteśmy zapalnikami tych bomb ( facetów)...i jak mi kiedyś mądry ksiądz powiedział to my jestesmy sprawcami ich humorków , i my mamy sie nauczyć jak je łagodzić i nimi zarządzać..zycie nigdy nie bedzie kolorowe i piękne..nie ma takich związków , a jak są to jakieś fałszywe.. Witam się z Wam prawie z rana Wczoraj miałam śmieszną sytuację..wracając z pracy zajechalam do apteki po controloc i wychodząc z niej widze ze jakieś babsko obok mnie zaczyna krecic w miejscu i zarysowała mi auto,dobiegłam i zaczelam się na nią drzeć ze ma wysiadać. Zauwazylam ze jest spanikowana i ma łzy w oczach , powiedzialam jej ze mąz mnie zabije ze to nowe auto mam je od 2 miesięcy i mnie zabije , bo mowił ze jest dla mnie za duże a ja je na dzien dobry zarysowałam i przez nią mi je zabierze ( to blef ze zabierze :P nie odważyłby się hahaha) a ta dała mi kasę w reke i odjechała..przejechalam śliną po nadkolu i ani śladu..poszłam więc i kupilam sobie za te kase 5 sweterków dobra jestem co ??????[/QUOTE]I dobrze, nam ostatnio ktoś zarysował samochód pod sklepem, myślałam, że TŻ padnie jak to zobaczył, pierwsze to mi się oberwało, ale zaraz mu przeszło. Coś mnie mdli ;(
|
|
#1813 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Misia a niech Cie mdli na zdrowko baja ja tez z tych leniwcowych, co sprzatac nie lubia na szczescie wczoraj mi mężuś porzadek w domciu zrobil, wiec dzis leze pod kocykiem i sie kuruje
|
|||
|
|
|
#1814 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny cała się trzęse....
Zrobiłam test... I po chwili wyszła druga jaśniutka kreska.... Jasna ale widoczna gołym okiem.... jeżeli to jest to... To nie wierze
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciebie tez podejrzewalam ale nic nie mowilam gratulacje!!!! uwierz kochana uwierz bedziesz mamusia
|
|
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
dzastin!!!!!
|
|
|
|
#1818 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak to jest, że czasami raz i jest a potem długo długo i nic. Nie poddawaj się. Linka - a coż ja poradzę, że tak mi intuicja podpowiada? Źle Ci życzę? No nie. Najwyżej któraś z nas się pomyli, nie? Niestabilna - fajny avatar, może podpowiedz BAJCE, jak się zmienia, co? Bo zawsze myli mi się z Santom. Bajka - zmień avatarka, co? Plisss. Patrz wyżej To lecę zaraz do gina. Też sobie posiedzę, bo on zawsze ma 1-2 godz opóźnienia. A ponieważ nie wiem od której dziś przyjmuje to zaraz jadę. Autobusem!!! Mąż potrzebuje auto do pracy, bo zabiera jeszcze kolegów. Trzymać kciuki, żeby szyjka nie była bardziej skrócona. ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
HURA!!!! ![]() klaski : GRATULUJĘ, ale radość!!!Patrz, a o Tobie nic mi intuicja nie mówiła, więc mogę się co do innych dziewczyn mylić. Ale się cieszę Justyś, super!!!
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||
|
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1820 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mam kabla od tel,ale jak Tż wróci do domu to wezme od Niego i wrzucę... Najgorsze jest to,ze cały czas mam bóle jak na @ i cały czas boję się że przylezie... jak myślicie pojechać dziś na betę, czy powtórzyć test jutro rano? Caly czas to chyba do mnie nie dociera...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
isia chcialam zmienic avatarek, ale mi wyskakuje caly czas jakis blad
![]() edit: o wyszlo;D |
|
|
|
#1822 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
o nie! oby tylko dzastinucha nie zabrała mojego miejsca w tej Twojej intuicji :P
|
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
magiczny 7 cykl?
|
|
|
|
#1826 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli planujesz zostać na dłużej i na poważnie, to zapraszamy![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tz już wraca z pracy a ja co.... musze lecieć pod prysznic chociaż![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a Tż już wie? Jak nie, to opanuj emocje i zrób niespodziankę - chociaz jaieś ziarenko kawy czy fasolkę mu wsadź do dłoni jak wróci z pracy Cytat:
Pikny
|
|
#1827 |
|
Zadomowienie
|
Dzastin - aaalllleeeee wieści!!!! SUPER!!! Wielkie gratulacje
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby!szejda nie podoba mi sie ze sie nie odzywasz... Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2013-02-21 o 14:11 |
|
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby mi w niej miejsca na wszystko wystarczylo, bo musze sie wszystkiego z salonu pozbyc, tzn wszystkich mebli procz kanapy i komody pod tv ![]() czyli ja juz nie musze zmieniac avka? dzieki santom bo ja do swojego mam przeogromny sentyment.widzialyscie juz to ? Co ma zrobić mężczyzna, aby zrozumieć ciężarną kobietę? Instrukcja - krok po kroku: 1-3 miesiąc 1. Każdego wieczora organizuj sobie zatrucie - na przykład zjedz przeterminowaną rybę i popij mlekiem. Później dowiesz się, po co. 2. Następnego ranka wstań, weź pigułkę nasenną i idź do pracy. Jeśli rzeczywiście bardzo źle się czujesz - zostań w domu, ale nie zapomnij posprzątać i ugotuj obiad. 3. Do kostek u nóg przywiąż woreczki z piaskiem - po półtora kilograma na każdą nogę. 4. Przed wyjściem włóż do kieszeni koszuli zdechłą mysz i nie wyjmuj jej! 5. Tego nie jedz, nie wolno ci. Tego też. I tego. Najlepiej zjedz jabłko. 6. Powaliło cię? Rzuć te papierosy! Coca-colę, piwo i inne napoje gazowane też! 7. Usiądź wygodnie i zjedz jogurt. Jeśli nie masz ochoty - to chociaż trochę. 8. Zwymiotowałeś? Posprzątaj po sobie. Nie wołaj żony - jest zajęta. 9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Muszą zrobić niezbędne badania. 10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. 3-6 miesiąc 1.Do brzucha przywiąż materac z wodą. 2. Gdy się ubierasz - nie odwiązuj go, nawet, gdy próbujesz wciągnąć buty. 3. Śpij również z materacem. Jak to, JAK? Na boku! 4. Nie zapomnij rano zażyć pigułki nasennej. 5. A przed wyjściem do pracy - wypij litr wody. 6. Przed pójściem spać również wypij litr wody i weź tabletkę moczopędną. 7. Do nosa włóż wacik, tak, aby powietrze przechodziło, ale odczuwało się lekką duszność. Wacik noś stale. 8. Masz duszności? Otwórz okno - niektórym pomaga. 9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, PO CO? Zrobić niezbędne badania. Co z tego, że już robiłeś? 10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Materaca nie odwiązuj! 6-9 miesiąc 1. Każdego ranka siadaj na fotel obrotowy i kręć się przez 10 minut. Gdy już organizm odmówi Ci całkowicie współpracy - wstań i szykuj się do pracy. No co ty, kręci ci się w głowie? Współczuję, to na pewno minie. 2. Dolej wody do materaca. 3. Wypij coś moczopędnego, a w pracy wypijaj szklankę wody co godzinę. 4. Postaraj się nie opuszczać miejsca pracy zbyt często. Bądź czujny i dyspozycyjny przez cały dzień. Jeśli przychodzi ci to z łatwością - weź dodatkową pigułkę nasenną. 5. Zwiększ również wagę woreczków z piaskiem, które masz przywiązane do nóg - do 2 kilogramów każdy. 6. Wieczorem, nie odwiązując materaca, połóż się do łóżka i bądź perfekcyjnym, namiętnym kochankiem! 7. Jeśli wydaje ci się, że twoja żona interesuje się innymi mężczyznami - pozostań wspaniałomyślny i wybaczający. 8. Poświęcaj żonie więcej czasu i uwagi. Wyobraź sobie, że jej też jest ciężko! 9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, po co? Po to samo, co zawsze - niezbędne badania. 10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Oczywiście, że z materacem, co za pytanie? The end No, dobra, żartowaliśmy, wiemy, że jest to niemożliwe do wykonania. Po prostu odwiedź po raz dwudziesty znajomego proktologa, niech włoży Ci pomarańczę... już on wie, gdzie. Teraz oddychaj głęboko i mocno przyj. Udało się uwolnić od pomarańczy? Wyśmienicie! Możesz już pozbyć się zdechłej myszy i odwiązać materac. |
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
bajka buheuheuheuheuhe ten zarcik mnie rozwalił na kolana
a na marginesie..kocham sprzatać..mogłabym być zawodową sprzątaczką z perfekcyjnej Pani domu czasem wywalam wszystko z szaf i ulladam na nowo...wkladam słoiczki z zapachami..oh jak ja to uwielbiam!!!!moj dobry humor się skonczył...śluz podbarwiony
Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2013-02-21 o 14:32 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.

schade.
ale znajac zycie, jak bys sie nie pojawila to baba by pojechala. a tak przynajmniej jestes bogatsza o sweterki
tez bym tak zrobila 

wczoraj coś probowali działać, ale się nie udało i dziś miała zabieg.
Nieźle...

klaski :
oby mi w niej miejsca na wszystko wystarczylo, bo musze sie wszystkiego z salonu pozbyc, tzn wszystkich mebli procz kanapy i komody pod tv