Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-21, 11:57   #1801
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
bajka kurcze, szkoda, ze sie taka rutyna wdarla w Wasze zycie...
niestety wszystko przez prace. ja go naprawde rozumiem, zmeczenie, zapierdzielanie po 12 h dziennie, dzien jak co dzien. ale przykro mi jest ze tak go juz to zmeczenie zaslepilo ze nie dostrzega moich potrzeb. nie raz rozmowa toczyla sie w tym temacie, bylo dobrze na chwile i znowu to samo. do zrzygania. a o dacie fakt pierwszy raz zapomnial, w sumie nie mam o to pretensji, chodzi tylko o fakt jego reakcji, a ta juz mi sie bardzo nie podobala. no ale coz, jak to mowia widzialy galy co braly, wiedzialam ze z romantykiem ma tyle wspolnego co nic, ale mimo wszystko sie zawsze jakos staral. teraz to poszlo w zapomnienie przez co sukcesywnie sie od siebie oddalamy. a jeszcze ostatnio wyskoczyl mi znowu ze zmiana pracy, ze jak wroci do pl to bedzie skladal papiery do norweskiej firmy i na 99% zmieni prace. a co za tym idzie, nie bede juz tydzien sama a 6 tyg, po czym przyjedzie na 2 i znowu heja. kasa kasą ale 6 tyg zaczyna mnie przerazac, tym bardziej ze szanse na to, ze bedzie w domu kiedy zaczne rodzic zmniejszyly sie juz do 0,001% schade.

linka, alez ty niedobra jestes ale znajac zycie, jak bys sie nie pojawila to baba by pojechala. a tak przynajmniej jestes bogatsza o sweterki tez bym tak zrobila
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 12:03   #1802
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Linka mi by było głupio...
ale czemu ? prztfasoliła we mnie , nie chciała oświadczenia pisać , zobaczyła otarcia na nadkolu , zamiast dotknąć czy zejdą wolała dać kasę i uciekła z miejsca

Cytat:
linka chcialabym isc do lekarza, do ktorego chodzi ktoras z Was i ew sie zabezpieczyc w razie ciazy czy ktos moglby odbierac recepty za mnie na dupka w razie czego. ale w sumie panikuje na zapas i pewnie koniec koncow nie bedzie mi sie chcialo jechac do szcz do lekarza i pojde do swojego kombinowac
a to polecimy Ci jakiegoś dobrego lekarza/ albo lekarza dającego recepty na wszystko

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj jest 26 dc i od paru dni mam bialawa wydzieline jest ona taka tepawa jakby sucha nie wiem jak ja opisac... cykl u mnei trwa 29 dni 25 lutego ma byc @ i chodzi o to ze jak wtedy bylam w ciazy z aniokiem to mialam tak samo bol muminkow i ta bialawa wydzielina ktora z czasem zaczela sie robic brazowa a potem juz krew i wtedy stracilam aniolka.
U ciebie to 5 dp... oznacza dzien plodny ?? jezeli tak to ta bialawa wydzielina moze oznaczac ze zaczynaja ci sie dni polodne albo je masz :P ale jest mokro czy nie ??

Zła kobieta z Ciebie
5dpo - dzień po owulacji Jestem w II fazie , pisałam wcześniej ze mam owulkę bo widzialam pęcherzyk 24mm na usg mnie nic nie boli , nic nie czuję , nic a nic poza tą wydzieliną upierdliwą
jaka zła? zobacz co odpisałam nunie

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

linka, alez ty niedobra jestes ale znajac zycie, jak bys sie nie pojawila to baba by pojechala. a tak przynajmniej jestes bogatsza o sweterki tez bym tak zrobila
no chociaż jedna co mnie poparła

ale na wybielenie się ,,wczoraj byłam też na solarium , i ktoś przede mną zostawił złoy łańcuszek..oddałam na recepcję - mam dobre serce nie???
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 12:05   #1803
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Dziewczyny we wtorek robiłam test o czułości 10 i w realu ta druga kreska nie była, aż taka bardzo mocno, i jako, że nie mam gdzie na razie zrobić bety, to wczoraj kupiłam kolejny test i wyszły dwie bardzo grube i mocne. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
no i super
Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
TŻ znów nie pracuje.. na tej budowie która była od poniedziałku wysiadła instalacja i elektryk się guzdra z naprawą, więc pewnie naprawi jak TŻ będzie musiał już wracać
kurcze, kiepsko
Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość
Witam się i ja.
Czuję się ok, jutro może pójdę do domu

a i na sali że mną leżą 2 dziewczyny po terminie, z czego u jednej coś się zaczyna dziać, a u drugiej cisza.... I jedna w 33 tyg z otwarta szejka, ale dziś wychodzi bo nie ma skurczy. Ma lezeć. No i nowa jedna, ale jeszcze nie wiem czemu.
A za ścianą leży dziewczyna, która straciła ciążę w 13 tyg wczoraj coś probowali działać, ale się nie udało i dziś miała zabieg.

Co się tu człowiek naslucha i naoglada....
Sophia... super, że już dobrze i niebawem Cię puszczą do domku
A ta Twoja "współlokatorka" od 33 tyg z otwartą szyjka i nic? Nieźle...
A co do tej dziewczyny za ścianą... biedna Ja też jak byłam na podtrzymaniu to na szczęście w szpitalu pomyśleli i połozyli mnie samą oddzielnie w innym pokoju... Ale za ściana było chyba z 5 dziewczyn i wszystkie w trakcie poronienia Niby nie leżałam z nimi, ale codziennie na badania zabierali nas razem... więc swojego się nasłuchałam i nastresowałam
Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
Hejka
melduję, że @ przyszła, więc ruszamy z marvelonem
Izuś - trzepnij tego chłopa w potylicę i przypomnij mu kto jest dla niego najważniejszy
Sophia - trzymaj się tam kochana!
magbes - fajnie, że się odezwałaś, bo myślałam ostatnio o Tobie
Lunka - przykro mi z powodu Tż
co ja to miałam jeszcze...
co do chłopów - hmm mój też miał kiedyś taki okres, że wydawało mu się, że jestem i tak już zostanie, że nie trzeba już się starać... powiedziałam mu, że jeśli tak ma wyglądać nasz związek to ja takiego nie chce i może się wyprowadzać (no przeca ja się nie wyprowadzę !!!). No i od tamtego momentu jest ok, jak się kłócimy to on pierwszy wyciąga rękę, u nas nie ma czegoś takiego jak ciche dni, bo połówek, choby skały srały, nie zazna spokoju dopóki między nami nie będzie ok (ja tam mogłabym się gniewać nawet kilka dni...), to on proponuje wyjścia/wyjazdy itp zanim ja o nich pomyślę. Ogólnie jest git malina

Isia te twoje kotki to szukają chłopa na "gwałt" czy GWAŁT?
Kwicia, no to fajnie z Tżetem na siebie trafiliście Ja ogólnie też nie mogę narzekać, choć my oboje straszne leniwce... więc nie ma u nas osoby, która pierwsza wpadnie na pomysł o wyjeździe
Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Moje kotki szukają kociego chłopa żeby je po prostu porządnie wygrzmocił, zerżnął, zgwałcił i zaspokoił. Jak tego nie ma to nam się naprzykrzają. Więc co? Mam je trzonkiem od szczoteczki popychać? Błłee..
hehe... dobrze, że ja mam kocurki I te wykastrowane jełopki tylko przesiadują na parapecie i się zastanawiają o co chodzi tym jęczącym kocicom za oknem
Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość

Witam się z Wam prawie z rana
Wczoraj miałam śmieszną sytuację..wracając z pracy zajechalam do apteki po controloc i wychodząc z niej widze ze jakieś babsko obok mnie zaczyna krecic w miejscu i zarysowała mi auto,dobiegłam i zaczelam się na nią drzeć ze ma wysiadać. Zauwazylam ze jest spanikowana i ma łzy w oczach , powiedzialam jej ze mąz mnie zabije ze to nowe auto mam je od 2 miesięcy i mnie zabije , bo mowił ze jest dla mnie za duże a ja je na dzien dobry zarysowałam i przez nią mi je zabierze ( to blef ze zabierze :P nie odważyłby się hahaha) a ta dała mi kasę w reke i odjechała..przejechalam śliną po nadkolu i ani śladu..poszłam więc i kupilam sobie za te kase 5 sweterków dobra jestem co ??????
oj Ty Brzydalku No ale jak laska miała sporo gotówki przy sobie, to chyba na biednego nie trafiłas
Stary 2013-02-21, 12:06   #1804
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:

ale na wybielenie się ,,wczoraj byłam też na solarium , i ktoś przede mną zostawił złoy łańcuszek..oddałam na recepcję - mam dobre serce nie???
no pewnie to ja ostatnio bedac w ksiegarni, stojac juz przy kasie i placac, zauwazylam ze ktos zostawil telefon, portfel i legitymacje. tez oddalam, chociaz telefon byl fajny a jak mnie panie pochwalily, az mi rabat na ksiazki daly
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-02-21, 12:06   #1805
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
5dpo - dzień po owulacji Jestem w II fazie , pisałam wcześniej ze mam owulkę bo widzialam pęcherzyk 24mm na usg mnie nic nie boli , nic nie czuję , nic a nic poza tą wydzieliną upierdliwą
A no widzisz po owulacji... ja jeszcze nie kumam tych wszystkich skrotow...
a jakiej jest konsystencji ta wydzielina??

a z ta zla kobiet to nie mialam na mysli nic negatywnego :p na twoim miejscu tez bym tak zrobila... baby wina ze nie zobaczyla co i jak :P
Stary 2013-02-21, 12:07   #1806
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
ale czemu ? prztfasoliła we mnie , nie chciała oświadczenia pisać , zobaczyła otarcia na nadkolu , zamiast dotknąć czy zejdą wolała dać kasę i uciekła z miejsca

a to polecimy Ci jakiegoś dobrego lekarza/ albo lekarza dającego recepty na wszystko

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

no chociaż jedna co mnie poparła

Hola,hola ja też poparłam
Podejrzewam,że gdybyś Ty zrobiła tak tej babie to mogła by tego same zażądać więc ja nie widzę w tym nic złego
Linka,a Ty tempke mierzysz?

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2013-02-21 o 12:09
Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 12:27   #1807
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
oj Ty Brzydalku No ale jak laska miała sporo gotówki przy sobie, to chyba na biednego nie trafiłas
jechała nowiutkim scenikiem , biedna na pewno nie była poza tym az tyle kasy nie dała..mąz mi mowi ze lekaierowanie jednego elementy kosztuje 350zł , wiec nawet ł by nie starczyło gdyby faktycznie było głebokie zarysowanie

Cytat:
no pewnie to ja ostatnio bedac w ksiegarni, stojac juz przy kasie i placac, zauwazylam ze ktos zostawil telefon, portfel i legitymacje. tez oddalam, chociaz telefon byl fajny a jak mnie panie pochwalily, az mi rabat na ksiazki daly
o jakie masz dobre serduszko Niech Bozia z fajnym dziecku wynagrodzi!!! i małym...aby porób był łatwy

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
A no widzisz po owulacji... ja jeszcze nie kumam tych wszystkich skrotow...
a jakiej jest konsystencji ta wydzielina??

a z ta zla kobiet to nie mialam na mysli nic negatywnego :p na twoim miejscu tez bym tak zrobila... baby wina ze nie zobaczyla co i jak :P
to pytaj o skróty ja bede Twoim tłumaczem prywatnym leki też znam wiec do usług

wydzielina jest biała gęsta , jednolita , nie klejąca , dająca uczucie mokrości

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Linka,a Ty tempke mierzysz?
Nieeeeeeee bo nie mam takiej potrzeby dni płodne w ślepaka wiem , owulacja to samo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-21, 12:32   #1808
bajka1807
Zakorzenienie

Linka ja cos czuje ze ustrzeliliscie to jajo, za dobry humor masz by moglo byc inaczej
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-02-21, 12:35   #1809
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Linka ja cos czuje ze ustrzeliliscie to jajo, za dobry humor masz by moglo byc inaczej
Ty! faktycznie! mam za☠☠☠.sty humor ale czy to przez jajo ? może przez te sweterki hahahahaha
Stary 2013-02-21, 12:43   #1810
bajka1807
Zakorzenienie

pozyjemy zobaczymy

boze potrzebuje chyba pomocy domowej syf mam taki w domu az zal a sprzatac mi sie totalnie nie chce :/ lenia mam przeogromnego
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-02-21, 12:46   #1811
Niestabilna
Wtajemniczenie

No moze i fasolina

w sumie ja tez mam za☠☠☠isty humor jak na okres przed @ zawsze pms to ja nie dozniesienia... i jakos tym razem sie nie przejmuje czy dostane @ czy nie ale moze dlatego ze odpuscilam ;p
Moze w koncu wyszlam z tego dolu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-21, 12:51   #1812
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
pozyjemy zobaczymy

boze potrzebuje chyba pomocy domowej syf mam taki w domu az zal a sprzatac mi sie totalnie nie chce :/ lenia mam przeogromnego
Chętnie wpadnę i Ci pomogę, bo ja uwielbiam sprzątać, gotować, hmmm nie lubię tylko prasować i wieszać prania

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
a ja czemu ??? jestem dopiero 5dpo ani objawów ani nic..chyba ze Ty typujesz każdą co się w owu bzykała

ale ze co z tą białą wydzieliną? ona tak szybko sie pojawia? ja jestem 5dpo i męczy mnie jakaś podła biała wydzielina, to dobrze czy zle?

a ja sie tak zastanawiam czy ktorejsc szczecinianki nie wykorzystac i nie isc do ginka, do ktorego ktoras z Was chodzi, zeby w razie W nie bylo problemu ze zdobyciem dupka. jeszcze w ciazy nie jestem, ale trzese sie juz, ze znow beda problemy, a ja znow bede bezsilna;/
wykorzystuj tylko jak chcesz nas wykorzystac?? mamy Cie zaprowadzic do lekarza czy udawać Ciebie?

trzymam kciukasy na maxa za Ciebie i fasolindę

szklankowa pułapka 5 - rewela !!! tydzien temu byliśmy na drogówce..i zabrzyła moj światopogląd i zaufanie do facetów..nie polecam jeśli przezywasz filmy dogłebnie

ehm...z facetami tak jest. Ale pomyśl ze mogłabyś trafić dużo gorzej...ja za każdym razem jak mam wku.rwa na męza przypominam sobie mojego pierwszego męza...przechodzi jak czary... wtedy moj mąz jest kochany,cudowny,dojrzały, wpierający

fakt...to my jesteśmy zapalnikami tych bomb ( facetów)...i jak mi kiedyś mądry ksiądz powiedział to my jestesmy sprawcami ich humorków , i my mamy sie nauczyć jak je łagodzić i nimi zarządzać..zycie nigdy nie bedzie kolorowe i piękne..nie ma takich związków , a jak są to jakieś fałszywe..

Witam się z Wam prawie z rana
Wczoraj miałam śmieszną sytuację..wracając z pracy zajechalam do apteki po controloc i wychodząc z niej widze ze jakieś babsko obok mnie zaczyna krecic w miejscu i zarysowała mi auto,dobiegłam i zaczelam się na nią drzeć ze ma wysiadać. Zauwazylam ze jest spanikowana i ma łzy w oczach , powiedzialam jej ze mąz mnie zabije ze to nowe auto mam je od 2 miesięcy i mnie zabije , bo mowił ze jest dla mnie za duże a ja je na dzien dobry zarysowałam i przez nią mi je zabierze ( to blef ze zabierze :P nie odważyłby się hahaha) a ta dała mi kasę w reke i odjechała..przejechalam śliną po nadkolu i ani śladu..poszłam więc i kupilam sobie za te kase 5 sweterków dobra jestem co ??????[/QUOTE]

I dobrze, nam ostatnio ktoś zarysował samochód pod sklepem, myślałam, że TŻ padnie jak to zobaczył, pierwsze to mi się oberwało, ale zaraz mu przeszło.

Coś mnie mdli ;(

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 12:58   #1813
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Cytat:
hehe... dobrze, że ja mam kocurki I te wykastrowane jełopki tylko przesiadują na parapecie i się zastanawiają o co chodzi tym jęczącym kocicom za oknem
u mnie byla smieszna syt, bo mam kota i kotke. kot byl wykastrowany pierwszy. pozniej przyszla pora na Mynie. czekalam do pierwszej rujki i na stol. ale zanim trafila do weta, Cicik probowal sie do niej dobrac. siadal na mnia, gryzl w kark, a potem... nie wiedzial co dalej robic jajka wycieli, wiec rozum chlopak stracil;D a tak mogl sobie pouzywac bez konsekwencji;D

Cytat:
jechała nowiutkim scenikiem , biedna na pewno nie była poza tym az tyle kasy nie dała..mąz mi mowi ze lekaierowanie jednego elementy kosztuje 350zł , wiec nawet ł by nie starczyło gdyby faktycznie było głebokie zarysowane
350zl? to i tak tanio

Cytat:
oj tak

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Misia a niech Cie mdli na zdrowko

baja ja tez z tych leniwcowych, co sprzatac nie lubia na szczescie wczoraj mi mężuś porzadek w domciu zrobil, wiec dzis leze pod kocykiem i sie kuruje

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 12:59   #1814
Dzastin08
Wtajemniczenie

dziewczyny cała się trzęse....
Zrobiłam test... I po chwili wyszła druga jaśniutka kreska....
Jasna ale widoczna gołym okiem....

jeżeli to jest to... To nie wierze

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2013-02-21, 13:01   #1815
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:

nooo to oficjalnie oglaszam rozwiazanie worka ciebie tez podejrzewalam ale nic nie mowilam gratulacje!!!! uwierz kochana uwierz bedziesz mamusia
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-02-21, 13:01   #1816
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:

Juuuuuuuuuppppppppppiiiii iiiii!!!!!!!!!!!!!
Stary 2013-02-21, 13:01   #1817
santom
Zakorzenienie

dzastin!!!!! pokazuj testa;D

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2013-02-21, 13:06   #1818
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewaszada Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
Mozna dołączyc????

Staramy sie juz ponad 2 lata,,zero zabezpieczeń i nic....

mam jednego syna,,,ma 9 lat....wtedy było raz i chop...
a terazz nic....
Witaj
tak to jest, że czasami raz i jest a potem długo długo i nic. Nie poddawaj się.

Linka - a coż ja poradzę, że tak mi intuicja podpowiada? Źle Ci życzę? No nie. Najwyżej któraś z nas się pomyli, nie?

Niestabilna - fajny avatar, może podpowiedz BAJCE, jak się zmienia, co? Bo zawsze myli mi się z Santom.

Bajka - zmień avatarka, co? Plisss. Patrz wyżej

To lecę zaraz do gina. Też sobie posiedzę, bo on zawsze ma 1-2 godz opóźnienia. A ponieważ nie wiem od której dziś przyjmuje to zaraz jadę. Autobusem!!! Mąż potrzebuje auto do pracy, bo zabiera jeszcze kolegów.
Trzymać kciuki, żeby szyjka nie była bardziej skrócona.

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:

HURA!!!!klaski :GRATULUJĘ, ale radość!!!

Patrz, a o Tobie nic mi intuicja nie mówiła, więc mogę się co do innych dziewczyn mylić.
Ale się cieszę Justyś, super!!!

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 13:13   #1819
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzastin08 Pokaż wiadomość

hurrrraaaa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-21, 13:13   #1820
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
dzastin!!!!! pokazuj testa;D

Nie mam kabla od tel,ale jak Tż wróci do domu to wezme od Niego i wrzucę...
Najgorsze jest to,ze cały czas mam bóle jak na @ i cały czas boję się że przylezie... jak myślicie pojechać dziś na betę, czy powtórzyć test jutro rano?

Caly czas to chyba do mnie nie dociera...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2013-02-21, 13:15   #1821
santom
Zakorzenienie

isia chcialam zmienic avatarek, ale mi wyskakuje caly czas jakis blad

edit: o wyszlo;D

NA ZAWSZE W SERCU...
Stary 2013-02-21, 13:29   #1822
magbes
Zadomowienie

Cytat:

GRATULUE!!! Uwierz mamusiu
No to ktora nastepna
Dzastin ja bym chyba leciala na bete :P
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 13:43   #1823
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość

Linka - a coż ja poradzę, że tak mi intuicja podpowiada? Źle Ci życzę? No nie. Najwyżej któraś z nas się pomyli, nie?

Patrz, a o Tobie nic mi intuicja nie mówiła, więc mogę się co do innych dziewczyn mylić.
Ale się cieszę Justyś, super!!!
o nie! oby tylko dzastinucha nie zabrała mojego miejsca w tej Twojej intuicji :P
Stary 2013-02-21, 13:48   #1824
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Najgorsze jest to,ze cały czas mam bóle jak na @ i cały czas boję się że przylezie... jak myślicie pojechać dziś na betę, czy powtórzyć test jutro rano?

wiem, jak się czujesz, ja zobaczyłam to samo dwa dni temu i nie mogłam uwierzyć

Stary 2013-02-21, 13:56   #1825
Linka1984
Zakorzenienie

magiczny 7 cykl?
Stary 2013-02-21, 14:03   #1826
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewaszada Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
Mozna dołączyc????

Staramy sie juz ponad 2 lata,,zero zabezpieczeń i nic....

mam jednego syna,,,ma 9 lat....wtedy było raz i chop...
a terazz nic....
witaj Jeśli planujesz zostać na dłużej i na poważnie, to zapraszamy
Cytat:
jechała nowiutkim scenikiem , biedna na pewno nie była poza tym az tyle kasy nie dała..mąz mi mowi ze lekaierowanie jednego elementy kosztuje 350zł , wiec nawet ł by nie starczyło gdyby faktycznie było głebokie zarysowanie
to ile Ci dala?
Cytat:
Ty! faktycznie! mam za☠☠☠.sty humor ale czy to przez jajo ? może przez te sweterki hahahahaha
trzymam kciuki żeby humorek był spowodowany i jednym i drugim
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Chętnie wpadnę i Ci pomogę, bo ja uwielbiam sprzątać, gotować, hmmm nie lubię tylko prasować i wieszać prania
to może do mnie wpadniesz? Ja od rana w koszulu... ubralam tylko skarpetki, bo mi stopy zmarzły przy lapku Tz już wraca z pracy a ja co.... musze lecieć pod prysznic chociaż
Cytat:
u mnie byla smieszna syt, bo mam kota i kotke. kot byl wykastrowany pierwszy. pozniej przyszla pora na Mynie. czekalam do pierwszej rujki i na stol. ale zanim trafila do weta, Cicik probowal sie do niej dobrac. siadal na mnia, gryzl w kark, a potem... nie wiedzial co dalej robic jajka wycieli, wiec rozum chlopak stracil;D a tak mogl sobie pouzywac bez konsekwencji;D
hehe... no fajnie to musiało wygladać... Podejrzewam, że mój staruszek by się zachowal podobnie
Cytat:

Cytat:

nooo... pieknieeeee! Dzastin, gratulacje!!! Ale się cieszę... tym bardziej, że Ty z nami tu tak długo
a Tż już wie? Jak nie, to opanuj emocje i zrób niespodziankę - chociaz jaieś ziarenko kawy czy fasolkę mu wsadź do dłoni jak wróci z pracy
Cytat:
isia chcialam zmienic avatarek, ale mi wyskakuje caly czas jakis blad

edit: o wyszlo;D
wyszedł Pikny
Stary 2013-02-21, 14:03   #1827
kwitka13
Zadomowienie

Dzastin - aaalllleeeee wieści!!!! SUPER!!! Wielkie gratulacje
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-21, 14:06   #1828
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
to ile Ci dala?

trzymam kciuki żeby humorek był spowodowany i jednym i drugim
200zł oby!

szejda nie podoba mi sie ze sie nie odzywasz...

Edytowane przez Linka1984
Czas edycji: 2013-02-21 o 14:11
Stary 2013-02-21, 14:18   #1829
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
to może do mnie wpadniesz? Ja od rana w koszulu... ubralam tylko skarpetki, bo mi stopy zmarzły przy lapku Tz już wraca z pracy a ja co.... musze lecieć pod prysznic chociaż
hehe to witam w klubie, ja tez przed chwila sie ubralam bo musze do szefunia ze zwolnieniem jechac i w koncu wziac sie za to cholerne sprzatanie :/ plus poprzenosic wszystkie rzeczy jakie mam w domu do nowej szafy oby mi w niej miejsca na wszystko wystarczylo, bo musze sie wszystkiego z salonu pozbyc, tzn wszystkich mebli procz kanapy i komody pod tv

czyli ja juz nie musze zmieniac avka? dzieki santom bo ja do swojego mam przeogromny sentyment.

widzialyscie juz to ?

Co ma zrobić mężczyzna, aby zrozumieć ciężarną kobietę? Instrukcja - krok po kroku:

1-3 miesiąc

1. Każdego wieczora organizuj sobie zatrucie - na przykład zjedz przeterminowaną rybę i popij mlekiem. Później dowiesz się, po co.
2. Następnego ranka wstań, weź pigułkę nasenną i idź do pracy. Jeśli rzeczywiście bardzo źle się czujesz - zostań w domu, ale nie zapomnij posprzątać i ugotuj obiad.
3. Do kostek u nóg przywiąż woreczki z piaskiem - po półtora kilograma na każdą nogę.
4. Przed wyjściem włóż do kieszeni koszuli zdechłą mysz i nie wyjmuj jej!
5. Tego nie jedz, nie wolno ci. Tego też. I tego. Najlepiej zjedz jabłko.
6. Powaliło cię? Rzuć te papierosy! Coca-colę, piwo i inne napoje gazowane też!
7. Usiądź wygodnie i zjedz jogurt. Jeśli nie masz ochoty - to chociaż trochę.
8. Zwymiotowałeś? Posprzątaj po sobie. Nie wołaj żony - jest zajęta.
9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Muszą zrobić niezbędne badania.
10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa.

3-6 miesiąc

1.Do brzucha przywiąż materac z wodą.
2. Gdy się ubierasz - nie odwiązuj go, nawet, gdy próbujesz wciągnąć buty.
3. Śpij również z materacem. Jak to, JAK? Na boku!
4. Nie zapomnij rano zażyć pigułki nasennej.
5. A przed wyjściem do pracy - wypij litr wody.
6. Przed pójściem spać również wypij litr wody i weź tabletkę moczopędną.
7. Do nosa włóż wacik, tak, aby powietrze przechodziło, ale odczuwało się lekką duszność. Wacik noś stale.
8. Masz duszności? Otwórz okno - niektórym pomaga.
9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, PO CO? Zrobić niezbędne badania. Co z tego, że już robiłeś?
10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Materaca nie odwiązuj!

6-9 miesiąc

1. Każdego ranka siadaj na fotel obrotowy i kręć się przez 10 minut. Gdy już organizm odmówi Ci całkowicie współpracy - wstań i szykuj się do pracy. No co ty, kręci ci się w głowie? Współczuję, to na pewno minie.
2. Dolej wody do materaca.
3. Wypij coś moczopędnego, a w pracy wypijaj szklankę wody co godzinę.
4. Postaraj się nie opuszczać miejsca pracy zbyt często. Bądź czujny i dyspozycyjny przez cały dzień. Jeśli przychodzi ci to z łatwością - weź dodatkową pigułkę nasenną.
5. Zwiększ również wagę woreczków z piaskiem, które masz przywiązane do nóg - do 2 kilogramów każdy.
6. Wieczorem, nie odwiązując materaca, połóż się do łóżka i bądź perfekcyjnym, namiętnym kochankiem!
7. Jeśli wydaje ci się, że twoja żona interesuje się innymi mężczyznami - pozostań wspaniałomyślny i wybaczający.
8. Poświęcaj żonie więcej czasu i uwagi. Wyobraź sobie, że jej też jest ciężko!
9. Idź do szpitala na pobranie krwi. Jak to, po co? Po to samo, co zawsze - niezbędne badania.
10. Trzy razy w miesiącu chodź na badania do proktologa. Oczywiście, że z materacem, co za pytanie?

The end

No, dobra, żartowaliśmy, wiemy, że jest to niemożliwe do wykonania. Po prostu odwiedź po raz dwudziesty znajomego proktologa, niech włoży Ci pomarańczę... już on wie, gdzie. Teraz oddychaj głęboko i mocno przyj. Udało się uwolnić od pomarańczy? Wyśmienicie! Możesz już pozbyć się zdechłej myszy i odwiązać materac.
Mel B 14/14 ✓
Stary 2013-02-21, 14:24   #1830
Linka1984
Zakorzenienie

bajka buheuheuheuheuhe ten zarcik mnie rozwalił na kolana a na marginesie..kocham sprzatać..mogłabym być zawodową sprzątaczką z perfekcyjnej Pani domu czasem wywalam wszystko z szaf i ulladam na nowo...wkladam słoiczki z zapachami..oh jak ja to uwielbiam!!!!

moj dobry humor się skonczył...śluz podbarwiony

Edytowane przez Linka1984
Czas edycji: 2013-02-21 o 14:32
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości