Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-09, 20:47   #1141
evitka21
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

aga, mi się granatowe trampeczki podobają . Muszę iść pomacać

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 20:51   #1142
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
ANAKAZR ja trampek sie nie poje brac ale sandalki czy inne jakies baletki to juz strach

dziewczyny powiem Wam,ze ja jestem bardzo zadowolona z tych trampek z h&m.Karinie kupilam rozowe i pomaranczowe i sa swietne i niedrogie
kupię je na pewno jeśli na stopę małej wejdą.Ja turkusik zgarnę i chyba róż-o niespodzianka! jeszcze te srebrne brokatowe wezmę jak będą fajne-zamiast różu,bo 3 pary takich to mi na co.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 20:52   #1143
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Nataszka tak dla pewności , to ty kiedys wspominalas o chanel coco mademoiselle ? Śliczna no chodzę i wącham łapę i naniuchac sie nie mogę , napewno dołącza do moich ulubionych .

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Sara bawcie sie dobrze .
taaaak wiedziałam, że kogoś zarażę

Sara baw się dobrze.

Mała ma biegunkę ostrą, byliśmy na pogotowiu, jak nie przejdzie to oddział nic nie chce przyjmować, płacze, boli ją odbyt, do dupy
szkoda mi jej,
nie wiem już co mam robić
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 21:01   #1144
agnieszka09
Wtajemniczenie

EVITKA te granatowe to sa w srodku rozowe.fajne sa.

ANAKAZAR widzialam te swiecace ale ja sie jeszcze zastanowie nad turkusembo kupilam Karinie kilka rzeczy w turkusie.potem la Adrianka beda

MATASZKA a co sie stalo.na biegunke najlepszy sam ryz.uwierz mi cuda dziala.po malych lykach wode i zero mleka i nabialu

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 21:03   #1145
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość

Sara baw się dobrze.

Mała ma biegunkę ostrą, byliśmy na pogotowiu, jak nie przejdzie to oddział nic nie chce przyjmować, płacze, boli ją odbyt, do dupy
szkoda mi jej,

Dupka ja boli bo pewnie zaczerwieniona , posmaruj sudocremem , przemywaj woda nie wycieraj chusteczkami .
Niech pije po lyzeczke , na raty , leki tez pomalutku i po troszkę . Bosz , ale ci ja zlapalo . Pilnuj , mierz temperaturę i pamiętaj jak cos bedzie nie tak , a będziesz mieć dylemat to nie wahaj sie odrazu pedz do szpitala .
Jak ma temperaturę to nie przegrzewaj jej .

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2013-03-09 o 21:05
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 21:06   #1146
anakazar
Zakorzenienie

Agnieszka do tych brokatowych jest taka bluza dla naszych smarkatych-ja mam taką też

Nataszka współczuję Pilnuj małej i choć po łyżeczce niech wodę piję.Trzymam kciuki

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2013-03-09, 21:14   #1147
agnieszka09
Wtajemniczenie

ANAKAZAR bluza z brokatem nie wiem o jaka Ci chodzi

mi sie bardzo podobaja bejsbolowki(nie wiem jak to sie pisze dokladnie)fajne sa w h&m jest w rozu i turkusie.

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-09, 21:20   #1148
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
ANAKAZAR bluza z brokatem nie wiem o jaka Ci chodzi

mi sie bardzo podobaja bejsbolowki(nie wiem jak to sie pisze dokladnie)fajne sa w h&m jest w rozu i turkusie.
nie z brokatem,a z cekinami.Staniesz w takiej słońcu i nikt nic nie widzi

jest w h&m taka na nasze dziewczyny

Stary 2013-03-09, 21:24   #1149
agnieszka09
Wtajemniczenie

to juz wiem faktycznie na tajniaka
Ania a widzialas nowa kolekcje w nexcie wczoraj dodali na stronie nowe rzeczy

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2013-03-09, 21:31   #1150
JASTA79
Raczkowanie

Evitka, P0P, Megi. Izazula, Libra - Anulka ślicznie dziękuje za życzenia.
Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Twoja Ania to dużo mleka je. U Mnie Nataszka teraz z ledwoscia 120 zjada 5 razy dziennie. Zupek i sloiczkow od 3 dni nie jadą bo od razu wymiotuje. Znowu mi z wagi spadnie.
Nataszka teraz mało je bo choruje, wyzdrowieje to nadrobi. Ania też ma różne fazy z jedzeniem, raz je więcej raz mniej (teraz zamiast 240 ml mleka wypiła tylko 80), ale w jej przypadku to się tak nie przejmuję bo z wagą idzie cały czas do przodu.

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
zazdroszczę że tyle nabiału jedzą ,te mleka kupne to mojemu w ogóle nie wchodziły przetestowałam chyab wszystkie
Nabiał jedzą ale z innymi rzeczami gorzej .
Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
no własnie nie ma, a szkoda. Zamówie chyba tą kremową. A powiedz mi rozmiarowo dobra jest? bo Ty chyba na 104 wziełaś? ile wzrostu ma Agatka?
Czasami w C&A dokładają ciuszki, trzeba obserwować. Wzięłam 104 i jest idealna na Agatkę (ma 98 cm mierzona przy ścianie). Jutro postaram się strzelić jej fotkę w tej kurteczce to zobaczysz jak w niej wygląda. I udanej imprezki, zazdroszczę
Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
A jaki mam cyckozwis Haha - pięknie mój biust leży na brzuchu No trudno - nie ma co dramatyzować - liczy się, ile takie cycki potrafią
I właśnie o to chodzi. Zresztą nie masz co narzekać, żebyś zobaczyła moje po wykarmieniu dwójeczki (pierwszą 9m-cy a drugą 11). Ale nie ma się co przejmować, dobry stanik i pierś do przodu. Zapomniałabym, naprawdę śliczny masz brzuszek (i nie tylko)

Już ze 2 godziny produkuję tego posta, cały czas ktoś coś chce ode mnie
JASTA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 21:32   #1151
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
to juz wiem faktycznie na tajniaka
Ania a widzialas nowa kolekcje w nexcie wczoraj dodali na stronie nowe rzeczy
nieeee i po co mi to napisałaś?ja mam więcej chciejstw niż włosów na głowie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-09, 21:38   #1152
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
EVITKA te granatowe to sa w srodku rozowe.fajne sa.

ANAKAZAR widzialam te swiecace ale ja sie jeszcze zastanowie nad turkusembo kupilam Karinie kilka rzeczy w turkusie.potem la Adrianka beda

MATASZKA a co sie stalo.na biegunke najlepszy sam ryz.uwierz mi cuda dziala.po malych lykach wode i zero mleka i nabialu
pije wode, ale o ryzu mowy nie ma, kazali mi jej dać SMECTA ale za cholere tego wziąść nie chce, dupke jej smaruje sudocremem, lezy sobie

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Właśnie, Megi brzusio piękny
taki duży ale smaczny, wiesz o co chodzi,
już sobie wyobrażam tam Kalinkę.
Przeuroczy brzusio
Stary 2013-03-09, 21:44   #1153
monka23
Zakorzenienie

Cytat:

szkoda mi jej,
Dawaj po pol lyzeczki albo mniej co kilka kilkanaście minut , chora jest to nawet woda nie smakuje i siły nie ma zeby choć lyka wziasc.
Pamietam jak mnie rok temu zlapalo , wody nawet nie mogłam pić , a o jedzeniu to nawet nie ma mowy Teraz juz wiem jak to jest .

Wiesz ze ciebie tez moze złapać ? Pilnuj sie , ręce myj za kazdym razem ,moze sie uchowasz

Ehh twój stary post mi sie zacytowal hehe

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2013-03-09 o 21:45
Stary 2013-03-09, 21:49   #1154
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Dawaj po pol lyzeczki albo mniej co kilka kilkanaście minut , chora jest to nawet woda nie smakuje i siły nie ma zeby choć lyka wziasc.
Pamietam jak mnie rok temu zlapalo , wody nawet nie mogłam pić , a o jedzeniu to nawet nie ma mowy Teraz juz wiem jak to jest .

Wiesz ze ciebie tez moze złapać ? Pilnuj sie , ręce myj za kazdym razem ,moze sie uchowasz

Ehh twój stary post mi sie zacytowal hehe
pije wode, bawie sie z nia że jak wypije wode to się bajka robi głośniej, i tak parę razy. Ciężka noc przed nami...
Stary 2013-03-09, 21:54   #1155
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
pije wode, bawie sie z nia że jak wypije wode to się bajka robi głośniej, i tak parę razy. Ciężka noc przed nami...
Dobry bajer nie jest zły , najważniejsze ze działa
Oby jutro było lepiej .
Stary 2013-03-09, 22:10   #1156
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Libra od wczoraj 3,bo codziennie chodzę i kolejne rozgrabiam tam gdzie mogęNajgorzej jak mi pod kamieniem tak rozpierdzieli to wszystko razem z agrowłókniną rozwalone

mówisz na prętach?ja miałam na bambusowych kijkach.

ja też
tak na prętach bo lepiej dudni i echo tam idzie u mojego sąsiada tak jest i kretów nei ma chyba wszystkie do mnie przylazły mojej teściowej sąsiad też tak ma i ani jednego kopca a u teściowej to samo co u mnie ,więc pal licho z estetyką muszę spróbować ,nakupię staremu piwa w puszkach niech pije.
Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
[/COLOR]Libra mój różanecznik wypuścił parę pączków na nowej łodydze i ze strachu opatuliłam go gałązkami świerku,choć całą zimę stał goły.A,że go dzisiaj podlałam(i azalie również)i że mróz idzie go jego nakryłam i azalie.Dobrze zrobiłam?bo na kołderkę ze śniegu nie mam co liczyć raczej
właściwie ja swoich nie okrywam ,tylko azalie mam pokopczykowane ale mam tylko miniaturowe a różaneczniki stoją tak sobie ,ale nie zaszkodzi im zakrycie na pewno
Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Nie zrzuciłam Igora, ale moje są już na serwerze z poprzedniego tygodnia, to Was postraszę nieco
o maj got nie srasz jaka piłeczka ,ja to miałam kałdun po kolana
Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
ana, wyjadałam resztki tych cukierków co z przedszkola zostały i te waniliowe mi nie smakowały za bardzo-zmuliło mnie po jednym-szacun za 1,5kg

a jeszcze miałam napisać, że tort mi nie wyszedł wcale-zjadłam jeden kawałek i byłam gotowa wywalić, ale tż powiedział, że zje.
Wyszedł bardzo mdły i bez wyrazu i do tego za mało cukru dałam do tego kremu ze śmietany i mascarpone na obłożenie. Jakoś mi te tory nie wychodzą...najlepiej mi wyszedł póki co tiramisu...aż mi się robić następnych odechciało, bo zawsze coś wymodzę i bryndza wychodzi, a potem się wściekam, że na darmo się napracowałam....
nie żartuj na pewno przesadzasz ,może Tobie po prostu nie smakuje ,ja chociaż nie lubię milky wey to ten tort mi smakuje ,ale powiem Ci że ja do przepisów Doroty zawsze dodaję trochę więcej cukru bo mi za mało słodkie jest.
Nie ma się co zrażać ,tak jak Monka pisze następnym razem będziesz wiedziała co zrobić inaczej
Cytat:

Sara baw się dobrze.

szkoda mi jej,
Biedna malutka ,smecte odstaw bo to trzeba pół szklany wyżłopać i ohydne w smaku ,wyślij starego do apteki po węgiel w syropie jest o smaku coli i tylko łyżkę dajesz więc jest szansa że przełknie ,a moim zdaniem węgiel skuteczniejszy ,przynajmniej jak mnie poniewierało w tamtym roku to smecta nic nie dawała.
Węgiel pomógł ,tylko w odstępie 2 godzinnym od brania innych leków.
I dobrze byłoby jakby Orsalit wypiła ,nawet dobre to jest.
Dacie radę do apteki gdzieś skoczyć.

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Królika zakupiliśmy a właściwie królicę ,ma na razie 4 miesiące a wygląda jak dorosły królik taka wielka to z rasy belgijski olbrzym szary coś takiego http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...QEwAw&dur=4486
później jeszcze dokupimy samca ale musi być z innego gniazda ,ona będzie mogła mieć młode dopiero sierpień wrzesień
Miko będzie mógł jej dać imię bo jej nie zjemy
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 22:29   #1157
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
pije wode, ale o ryzu mowy nie ma, kazali mi jej dać SMECTA ale za cholere tego wziąść nie chce, dupke jej smaruje sudocremem, :
Nataszka spróbuj jej dać węgiel, taki w tabletkach a nie kapsulkach. Ten w tabletkach jest dobry w smaku. Węgiel działa podobnie do smekty. Ja rozgniatam tabletkę na proszek i podaje z wodą. U mnie smekty nikt nie chce a węgiel wypija.
Co do sudokremu to on raczej wysusza więc ja bym rytmy nie smarowala lepszy bedzie linomag.

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Megi - jak Ty pięknie wygladasz. Nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę tego wielkiego brzucha. I tego czoła i tych skurczy. To wszystko dla mnie taka totalna abstrakcja.

Ana - ja Ciebie nienawidzę za to bezkarne obzarstwo slodyczowe. Dobrze ze ten kret demoluje Ci roślinność.

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2013-03-09 o 22:21
P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 22:31   #1158
monka23
Zakorzenienie

Libra fajny królik , a macie juz klatki poroniony itd , poka fotki jak juz ogarniesz ten kroliczy dom publiczny
Wiesz jak mojej kuzynki dzieciaki sponiewieralo to jej kazali w kieliszku rozpuszczac ta smecte i im dawała , właśnie zeby było mniej , ale jej albo chorują albo sraja .
Mi tak smakuje jak zdrowa jestem, bo próbowałam , ale jak człowiek chory go mi bata .

Pop korde, a mi jak rów przypalilo to na sudocremie jechałam , no ale pomogło

Nataszka to wyślij tz- ta do apteki po ten węgiel , jak dziewczyny piszą ze lepsze w smaku .
Stary 2013-03-09, 22:41   #1159
libra777
Zakorzenienie

Monka mamy klatkę na razie dla tego jednego ,nie mam aparatu bo pożyczyłam ,ale jak już będę miała to zrobię zdjęcie
Te króle dorastają do 7kg i więcej ,gigant śmigał w Anglii po ogródkach i wyżerał ludziom ,jak go złapali i zważyli to lekki szok przeżyli miał 16kg tyle co mój Miko.Zabiję 5 królików i jak świnia

Znalazłam fajną nową dietę nazywa się 3D chili , na razie ją obczajam ,przepisy wydają się fajne bo tam głównie przyprawy odchudzają.
Moja wisi na razie na kołku już nie mogę patrzeć na mięso i ryby choćby one złote były ,no rzygam już serio ,muszę coś wymyślić innego

PoP ja wierzę że jej ten cukier jeszcze zaszkodzi ,nie może tak być że jedni mogą się bezkarnie obżerać i nic a drudzy patrząc na zakrętkę po wodzie mineralnej tyją
sudocremu tez nie lubiłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-09, 22:54   #1160
lindsley
Zakorzenienie

Ufff zdążyłam

Sto lat dla Igorka!!!!

Megi brzusio piękny

Nataszka zdrówka dla małej

P0P wszystkiego najlepszego!

Ana wpadłam dziś do biedry po cukierki przez Ciebie, ale na szczęście zapomniałam zahaczyć o bankomat i kasy mi starczyło na niewiele... Faktycznie najlepsze te waniliowe

Michał jakoś się trzyma, ma lekko podwyższoną temp i trochę kaszlu trochę katarku. Więc nie jest źle... Niestety za wychowanie trzeba się ostro zabrać bo się rozbestwił ostatnio

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 22:56   #1161
monka23
Zakorzenienie

Libra nie mowi ze one takie wielkie , szok . Starzy sąsiedzi mieli króliki , juz sie wyprowadzili. Kiedyś w nocy poszłam zapalić na ogród , no myślałam ze umrę jak mnie królik wystraszyl ciemno jak w dupie a tam cos wielkiego po ogrodzie grasuje .Potem przyczailam , ze to królik i do niej lecialam, zeby go zabrała

Mi powoli leci , ale bardzo powoli ale nie cwiczylam regularnie bo remont porządki i noga, poczekam na poniedziałek , cieżko mi sie wkrecic cos po tak długiej przerwie , nie lubię tego.
A co to za dieta ta, z ciekawości pytam , masz linka?
To ładnie sie objadlas tymi rybami , mięsem . Najgorsza monotonia w diecie , za dużo czegoś a potem odrzuca . Zmniejsz ilośc , co kilka dno ryba a potem mięso i minie .
Ja sobie nagotowalam qunoi i na 3 dni miałam jako lunch albo obiad .

Ja sudocrem używam do bozeny po goleniu.
Stary 2013-03-09, 22:57   #1162
mrowak
Zakorzenienie

Igorku,przyjmij i ode mnie najwspanialsze zyczenia wielu bardzo dlugich rozmow z Mamusia!

Uciekam spac,jestem padnieta po Gabrysiowej imprezie na 16 osob.Hulajnoga rulez
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 23:01   #1163
Edzia400
Zakorzenienie

nataszka o matko mam nadzieje ze amelcia szybko sie upora z biegunka
ja bym smarowała czyms bardzo natłuszczajacym ale bez alkoholu jakims emolienem nawet bym posmarowała tormentiolem a co do jedzenia sok marchewkowy badz marchew na gesto ja mojej ameli robiłam tak 2 marchewki pokroiłam w plastry i gotowałam az zmiekły dodałam pare łyzeczek błyskawicznego kleiku ryzowego i poł ziemniaka wszystko zmiksowałam w blenderze i wyszła taka zupka dla niemowlaka zjadła z checia

chciałam złozyc zyczenia wszystkim solenizantom i solenizantką STO lat STo Lat troche spoznione ale wiecie ja dalej nie mam lapka mojego

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014

Edytowane przez Edzia400
Czas edycji: 2013-03-09 o 23:02
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-09, 23:03   #1164
monka23
Zakorzenienie

Lind no moim tez odbija , pawiany jedne , banan na buzi i rozpierducha na około . Juz ich nastraszylam, ze choloty do Polski nie wezmę . Jak sie z deka popusci to wykorzystują i sprawdzają ile można .
Oby,u szybko przeszło . Na raty pisze bo zapominam
Edzia ej no długo ten lapek w naprawie , dzwoniłas do nich co tak długo ?

Edytowane przez monka23
Czas edycji: 2013-03-09 o 23:05
Stary 2013-03-09, 23:09   #1165
Edzia400
Zakorzenienie

jesli sie nie obrazicie wrzuce pare fotek Figloraj
i moje dzieło kurczaczek a tam dalej to sis robiła

i minka mojej bestyjki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-02-24-900.jpg (163,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-02-24-902.jpg (136,8 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-02-24-903.jpg (167,2 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-02-24-916.jpg (110,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f.jpg (151,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-03-09-932.jpg (78,5 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg minka.jpg (108,2 KB, 24 załadowań)

Stary 2013-03-09, 23:10   #1166
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Lind no moim tez odbija , pawiany jedne , banan na buzi i rozpierducha na około . Juz ich nastraszylam, ze choloty do Polski nie wezmę . Jak sie z deka popusci to wykorzystują i sprawdzają ile można .
monka list mi przysłali ze w trakcie naprawy jest , wkurza mnie to bo jak acer mial lapka to czekałam 3 dni a tu kuzwa od nawet nie wiem kiedy ... teraz siedze na kompie chłopaków którzy siedza z moim tz pija wódeczke i ogladaja powtórke xfaktora wiec moge posiedziec

Stary 2013-03-09, 23:15   #1167
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Michał jakoś się trzyma, ma lekko podwyższoną temp i trochę kaszlu trochę katarku. Więc nie jest źle... Niestety za wychowanie trzeba się ostro zabrać bo się rozbestwił ostatnio
fajnie że się polepszyło
nic nie mów o wychowaniu ,bo my wychowaliśmy potwora ,bez jaj ,gatunek potwór domowy ,no matko kochana po kim on taki kuźwa świętego by wku.r.wił niemożliwy jest i najgorsze że nic nie działa, na schodach wysiaduje po 5 razy dziennie i pomaga na 10 min.

Cytat:
Libra nie mowi ze one takie wielkie , szok . Starzy sąsiedzi mieli króliki , juz sie wyprowadzili. Kiedyś w nocy poszłam zapalić na ogród , no myślałam ze umrę jak mnie królik wystraszyl ciemno jak w dupie a tam cos wielkiego po ogrodzie grasuje .Potem przyczailam , ze to królik i do niej lecialam, zeby go zabrała

Mi powoli leci , ale bardzo powoli ale nie cwiczylam regularnie bo remont porządki i noga, poczekam na poniedziałek , cieżko mi sie wkrecic cos po tak długiej przerwie , nie lubię tego.
A co to za dieta ta, z ciekawości pytam , masz linka?
To ładnie sie objadlas tymi rybami , mięsem . Najgorsza monotonia w diecie , za dużo czegoś a potem odrzuca . Zmniejsz ilośc , co kilka dno ryba a potem mięso i minie .
Ja sobie nagotowalam qunoi i na 3 dni miałam jako lunch albo obiad .

Ja sudocrem używam do bozeny po goleniu.
ogólnie to wszedzie gdzie nie wlezę to że trzeba ją kupić ,o nie nie ,juz kupiłam książki dukana i leżą ale jakiś blog znalazłam http://takeanewroad.blogspot.com/ przepisy mi się podobają lubię przyprawy więc moglabym spróbowac wprowadzić niektóre przepisy do menu dla urozmaicenia.

Ja też przez cały tydzień dupska nie ruszyłam no takiego miałam niechcieja że stwierdziłam że jak mam robić na siłę to wolę wcale ale czas się otrząsnąć w końcu ,już cholera mogłoby być ciepło rolki bym wyciągnęła i rower to całkiem inne życie
Stary 2013-03-09, 23:16   #1168
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
ana - tż był w biedronce i mial mi kupić te cukiery i lipa - nie ma ani sztuki! nie muszę mówić jak się wściekłam
Ja po fryzjerze - łeb mi pęka od ciągniecia - jak zwykle włosy mam sporo obcięte, ledwo do ramion siegają, ale trza było bo już sie układać nie chciały na odrostach wyszła żółć reszta ładnie, ale mam szmpon rewitalizujący więc 2-3 mycia i żółć ładnie przyszarzeje (I hope)
Zrobiłam właśnie sałatkę z kurczaka winogron i mozarelli i właśnie nabiera mocy w lodówce, redd's żurawinowy już na mnie czeka więc dzisiaj mam rozpustęaaaa zapomniałam sie pochwalić, że na dzień kobiet mogłam sobie wybraćporządne okulary przeciwsłoneczne u siostry w optyku - tż płacił nareszcie mam porządne okulary z filtrem i polaryzacją co prawda daleko im do moich ukochanych ray ban'ów, ale tych już pewnie w swoim życiu nie będę miała
prosze o przepis bo pysznie wyglada napisane
a mnie tez po fryzjerze lepetyna boli i zaraz musze isc spac bo nawet nie umiem funkcjonowac niestety amelia ma to po mnie

moja lejdi od pewnego czasu placze blaga prosi o kolczyki dzis w tesco przy bocznych sklepikach zauwazyła kram z takimi bibielotkami i w ryk no 1 raz moje dziecko tak sie zachowywalo musiałam jej klipsy kupic i szał tanczyła przed lustrem szminka ochronna malowała usta i oczy

Edytowane przez Edzia400
Czas edycji: 2013-03-09 o 23:18
Stary 2013-03-09, 23:24   #1169
libra777
Zakorzenienie

Cytat:

no mój to samo rozpierducha na całego , dzisiaj wlazłam w jego pudło z klockami które postawił na środku a on do mnie uważaj jak chodzisz ,patrz pod nogi

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
jesli sie nie obrazicie wrzuce pare fotek Figloraj
i moje dzieło kurczaczek a tam dalej to sis robiła

i minka mojej bestyjki
super fotki bestyjki
kurczaczek też świetny ,próbowałam kiedys tej techniki ale coś nie miałam cierpliwości
Stary 2013-03-09, 23:25   #1170
monka23
Zakorzenienie

Mała jest świetna, a co ona robi z buzia i ręka ? Bo moj mały tez tak za policzki sie łapie i niby minę robi , jakaś nie wiem czy ma byc straszna ale zawsze jak to zrobi to mnie wola patrz mama patrz mama ! I jeczy " yyyyy" .

Libra no właśnie widzę, ze nie ma jadlospisow . Na wizazu jest wątek bo mi wyskoczylo są tez linki i w niektórych są właśnie przepisy .

Mogę ci podać przepis na pierś z kurczaka , mega szybki i dobry , o jutro sobie zrobię , akurat mi sie quinoa skończyła i nie miałam pomysłu co ugotować.
Papryczki chilli , pierś z kurczaka i sos sojowy . Podsmazyc papryczki ( posiekane) dodać pierś z kurczaka na sam koniec jak jest juz kurczak ready to zakropic sosem sojowym dużo mało ile chcesz. Mi tam zawsze pływa ,ale nie ma mega dużo . I jesz. Do tego jogurt grecki ( jem 0 % ) jako zagrych bo ostre. To moj tz przygotował jak sie poznalismy kiedyś i mi zasmakowalo.

Wow ale mi sie w głowie zakrecilo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości