|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
aga, mi się granatowe trampeczki podobają
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Cytat:
jeszcze te srebrne brokatowe wezmę jak będą fajne-zamiast różu,bo 3 pary takich to mi na co.
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sara baw się dobrze. Mała ma biegunkę ostrą, byliśmy na pogotowiu, jak nie przejdzie to oddziałszkoda mi jej, nie wiem już co mam robić ![]()
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Wtajemniczenie
|
EVITKA te granatowe to sa w srodku rozowe.fajne sa.
ANAKAZAR widzialam te swiecace ale ja sie jeszcze zastanowie nad turkusembo kupilam Karinie kilka rzeczy w turkusie.potem la Adrianka beda![]() MATASZKA a co sie stalo.na biegunke najlepszy sam ryz.uwierz mi cuda dziala.po malych lykach wode i zero mleka i nabialu
|
#1145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dupka ja boli bo pewnie zaczerwieniona , posmaruj sudocremem , przemywaj woda nie wycieraj chusteczkami . Niech pije po lyzeczke , na raty , leki tez pomalutku i po troszkę . Bosz , ale ci ja zlapalo . Pilnuj , mierz temperaturę i pamiętaj jak cos bedzie nie tak , a będziesz mieć dylemat to nie wahaj sie odrazu pedz do szpitala . Jak ma temperaturę to nie przegrzewaj jej . Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-03-09 o 21:05 |
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka do tych brokatowych jest taka bluza dla naszych smarkatych-ja mam taką też
![]() Nataszka współczuję Pilnuj małej i choć po łyżeczce niech wodę piję.Trzymam kciuki
|
#1147 |
|
Wtajemniczenie
|
ANAKAZAR bluza z brokatem
nie wiem o jaka Ci chodzimi sie bardzo podobaja bejsbolowki(nie wiem jak to sie pisze dokladnie) fajne sa w h&m jest w rozu i turkusie.
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest w h&m taka na nasze dziewczyny
|
|
#1149 |
|
Wtajemniczenie
|
to juz wiem
faktycznie na tajniaka![]() Ania a widzialas nowa kolekcje w nexcie ![]()
|
#1150 | ||||
|
Raczkowanie
|
Evitka, P0P, Megi. Izazula, Libra - Anulka ślicznie dziękuje za życzenia
Cytat:
Cytat:
. Cytat:
). Jutro postaram się strzelić jej fotkę w tej kurteczce to zobaczysz jak w niej wygląda. I udanej imprezki, zazdroszczęCytat:
. Zresztą nie masz co narzekać , żebyś zobaczyła moje po wykarmieniu dwójeczki (pierwszą 9m-cy a drugą 11 ). Ale nie ma się co przejmować, dobry stanik i pierś do przodu . Zapomniałabym, naprawdę śliczny masz brzuszek (i nie tylko)Już ze 2 godziny produkuję tego posta, cały czas ktoś coś chce ode mnie
|
||||
|
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Właśnie, Megi brzusio piękny taki duży ale smaczny, wiesz o co chodzi, już sobie wyobrażam tam Kalinkę. Przeuroczy brzusio |
|
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietam jak mnie rok temu zlapalo , wody nawet nie mogłam pić , a o jedzeniu to nawet nie ma mowy Wiesz ze ciebie tez moze złapać ? Pilnuj sie , ręce myj za kazdym razem ,moze sie uchowasz ![]() Ehh twój stary post mi sie zacytowal hehe Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-03-09 o 21:45 |
|
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1156 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mojej teściowej sąsiad też tak ma i ani jednego kopca a u teściowej to samo co u mnie ,więc pal licho z estetyką muszę spróbować ,nakupię staremu piwa w puszkach niech pije.Cytat:
Cytat:
jaka piłeczka ,ja to miałam kałdun po kolana ![]() Cytat:
Nie ma się co zrażać ,tak jak Monka pisze następnym razem będziesz wiedziała co zrobić inaczej Cytat:
Węgiel pomógł ,tylko w odstępie 2 godzinnym od brania innych leków. I dobrze byłoby jakby Orsalit wypiła ,nawet dobre to jest. Dacie radę do apteki gdzieś skoczyć. ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Królika zakupiliśmy a właściwie królicę ,ma na razie 4 miesiące a wygląda jak dorosły królik taka wielka to z rasy belgijski olbrzym szary coś takiego http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...QEwAw&dur=4486 później jeszcze dokupimy samca ale musi być z innego gniazda ,ona będzie mogła mieć młode dopiero sierpień wrzesień ![]() Miko będzie mógł jej dać imię bo jej nie zjemy
|
|||||
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do sudokremu to on raczej wysusza więc ja bym rytmy nie smarowala lepszy bedzie linomag. ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Megi - jak Ty pięknie wygladasz Ana - ja Ciebie nienawidzę za to bezkarne obzarstwo slodyczowe. Dobrze ze ten kret demoluje Ci roślinność.
Moje słońce 16.12.2009 (28 tc. 900 gr) Moja stokrotka 21.02.2012 (27 tc. 700 gr) Edytowane przez P0P70 Czas edycji: 2013-03-09 o 22:21 |
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Libra fajny królik , a macie juz klatki poroniony itd , poka fotki jak juz ogarniesz ten kroliczy dom publiczny
Wiesz jak mojej kuzynki dzieciaki sponiewieralo to jej kazali w kieliszku rozpuszczac ta smecte i im dawała , właśnie zeby było mniej , ale jej albo chorują albo sraja . Mi tak smakuje jak zdrowa jestem, bo próbowałam , ale jak człowiek chory go mi bata . Pop korde, a mi jak rów przypalilo to na sudocremie jechałam Nataszka to wyślij tz- ta do apteki po ten węgiel , jak dziewczyny piszą ze lepsze w smaku |
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Monka mamy klatkę na razie dla tego jednego ,nie mam aparatu bo pożyczyłam ,ale jak już będę miała to zrobię zdjęcie
![]() Te króle dorastają do 7kg i więcej ,gigant śmigał w Anglii po ogródkach i wyżerał ludziom ,jak go złapali i zważyli to lekki szok przeżyli miał 16kg tyle co mój Miko.Zabiję 5 królików i jak świnia Znalazłam fajną nową dietę nazywa się 3D chili , na razie ją obczajam ,przepisy wydają się fajne bo tam głównie przyprawy odchudzają. Moja wisi na razie na kołku już nie mogę patrzeć na mięso i ryby choćby one złote były ,no rzygam już serio ,muszę coś wymyślić innego ![]() PoP ja wierzę że jej ten cukier jeszcze zaszkodzi ,nie może tak być że jedni mogą się bezkarnie obżerać i nic a drudzy patrząc na zakrętkę po wodzie mineralnej tyją sudocremu tez nie lubiłam |
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff zdążyłam
![]() Sto lat dla Igorka!!!! Megi brzusio piękny Nataszka zdrówka dla małej P0P wszystkiego najlepszego! Ana wpadłam dziś do biedry po cukierki przez Ciebie, ale na szczęście zapomniałam zahaczyć o bankomat i kasy mi starczyło na niewiele... Faktycznie najlepsze te waniliowe ![]() Michał jakoś się trzyma, ma lekko podwyższoną temp i trochę kaszlu trochę katarku. Więc nie jest źle... Niestety za wychowanie trzeba się ostro zabrać bo się rozbestwił ostatnio
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Libra nie mowi ze one takie wielkie , szok . Starzy sąsiedzi mieli króliki , juz sie wyprowadzili. Kiedyś w nocy poszłam zapalić na ogród , no myślałam ze umrę jak mnie królik wystraszyl
Mi powoli leci , ale bardzo powoli ale nie cwiczylam regularnie bo remont porządki i noga, poczekam na poniedziałek , cieżko mi sie wkrecic cos po tak długiej przerwie , nie lubię tego. A co to za dieta ta, z ciekawości pytam , masz linka? To ładnie sie objadlas tymi rybami , mięsem . Najgorsza monotonia w diecie , za dużo czegoś a potem odrzuca . Zmniejsz ilośc , co kilka dno ryba a potem mięso i minie . Ja sobie nagotowalam qunoi i na 3 dni miałam jako lunch albo obiad . Ja sudocrem używam do bozeny po goleniu. |
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Igorku,przyjmij i ode mnie najwspanialsze zyczenia wielu bardzo dlugich rozmow z Mamusia!
![]() Uciekam spac,jestem padnieta po Gabrysiowej imprezie na 16 osob.Hulajnoga rulez
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
nataszka o matko mam nadzieje ze amelcia szybko sie upora z biegunka
![]() ja bym smarowała czyms bardzo natłuszczajacym ale bez alkoholu jakims emolienem nawet bym posmarowała tormentiolem a co do jedzenia sok marchewkowy badz marchew na gesto ja mojej ameli robiłam tak 2 marchewki pokroiłam w plastry i gotowałam az zmiekły dodałam pare łyzeczek błyskawicznego kleiku ryzowego i poł ziemniaka wszystko zmiksowałam w blenderze i wyszła taka zupka dla niemowlaka zjadła z checia chciałam złozyc zyczenia wszystkim solenizantom i solenizantką STO lat STo Lat troche spoznione ale wiecie ja dalej nie mam lapka mojego ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------
Amelcia http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2013-03-09 o 23:02 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Lind no moim tez odbija , pawiany jedne , banan na buzi i rozpierducha na około . Juz ich nastraszylam, ze choloty do Polski nie wezmę
. Jak sie z deka popusci to wykorzystują i sprawdzają ile można . Oby,u szybko przeszło . Na raty pisze bo zapominam Edzia ej no długo ten lapek w naprawie , dzwoniłas do nich co tak długo ? Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-03-09 o 23:05 |
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
jesli sie nie obrazicie wrzuce pare fotek Figloraj
i moje dzieło kurczaczek a tam dalej to sis robiła i minka mojej bestyjki
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec moge posiedziec
|
|
#1167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nie mów o wychowaniu ,bo my wychowaliśmy potwora ,bez jaj ,gatunek potwór domowy ,no matko kochana po kim on taki Cytat:
Ja też przez cały tydzień dupska nie ruszyłam |
||
|
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mnie tez po fryzjerze lepetyna boli i zaraz musze isc spac bo nawet nie umiem funkcjonowac niestety amelia ma to po mnie ![]() moja lejdi od pewnego czasu placze blaga prosi o kolczyki dzis w tesco przy bocznych sklepikach zauwazyła kram z takimi bibielotkami i w ryk no 1 raz moje dziecko tak sie zachowywalo musiałam jej klipsy kupic i szał tanczyła przed lustrem szminka ochronna malowała usta i oczy
Amelcia http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2013-03-09 o 23:18 |
|
|
|
|
#1169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mój to samo rozpierducha na całego , dzisiaj wlazłam w jego pudło z klockami które postawił na środku a on do mnie uważaj jak chodzisz ,patrz pod nogi ![]() Cytat:
![]() kurczaczek też świetny ,próbowałam kiedys tej techniki ale coś nie miałam cierpliwości
|
||
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
Mała jest świetna, a co ona robi z buzia i ręka ? Bo moj mały tez tak za policzki sie łapie i niby minę robi
.Libra no właśnie widzę, ze nie ma jadlospisow . Na wizazu jest wątek bo mi wyskoczylo są tez linki i w niektórych są właśnie przepisy . Mogę ci podać przepis na pierś z kurczaka , mega szybki i dobry , o jutro sobie zrobię , akurat mi sie quinoa skończyła i nie miałam pomysłu co ugotować.Papryczki chilli , pierś z kurczaka i sos sojowy . Podsmazyc papryczki ( posiekane) dodać pierś z kurczaka na sam koniec jak jest juz kurczak ready to zakropic sosem sojowym dużo mało ile chcesz. Mi tam zawsze pływa ,ale nie ma mega dużo . I jesz. Do tego jogurt grecki ( jem 0 % ) jako zagrych bo ostre. To moj tz przygotował jak sie poznalismy kiedyś i mi zasmakowalo. Wow ale mi sie w głowie zakrecilo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.

jeszcze te srebrne brokatowe wezmę jak będą fajne-zamiast różu,bo 3 pary takich to mi na co.

ostrą, byliśmy na pogotowiu, jak nie przejdzie to oddział
a co sie stalo.na biegunke najlepszy sam ryz.uwierz mi cuda dziala.po malych lykach wode i zero mleka i nabialu

.
Haha - pięknie mój biust leży na brzuchu
). Ale nie ma się co przejmować, dobry stanik i pierś do przodu

. Jak sie z deka popusci to wykorzystują i sprawdzają ile można .