|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
kala2505 dziękuję za odpowiedź
![]() może spróbuję z tym bieganiem.. jak ta cholerna zima |
|
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
przyznaj sie coś zeżarła ?
![]() Obiadek zjedzony godzinke temu ![]() był kurczak z warzywami ryzem pasta pomidorową Uwielbiam teraz ala Nutella sie chłodzi w lodówce na Kolacje bedą ala naleśniki z ala czekoladą ![]() Kala gratululacje Mi w poniedziałek stuknie 2,5 miesiąca ![]() Co tam Dziewczyni?Pojedzone i zadowolone ? Witam Nowe Plażowiczki Pije see kawe waniliową ale coś mi nie idzie czuje sie zapchana po obiadku
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Opowiadaj
Coś zeżarła ???Cytat:
Spróbuj, spróbuj i daj znać jak poszło Dziś w nocy w Poznaniu ma być -18 stopni... ![]() Chyba kogoś ku**a z lekka pogięło... ![]() Ja też chce już biegać !!! I chce wiosnę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- hahaha To samo napisałam, w tym samym czasie |
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
jak zaczęło się robić cieplutko to aż chciało się biegać.. ale chwilę po tym deszcz, teraz śnieg (
).. i podziękowałam, bo choróbska to ja się nie chcę nabawić.. a zahartowana to ja zbytnio nie jestem ![]() ale czekam już na prawdziwą wiosnę na słoneczko przede wszystkim, żeby mi się chciało dupencję ruszyć i wziąć za siebie
|
|
|
|
#125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do ćwiczen na 1fazie to nie będziesz miec problemow, chyba, ze planujesz jesc w malutkich ilosciach (nie schodz ponizej 1000kcal- niby się nie liczy, ale idzie wyczuc ). Ja gdyby nie ciasto i chorba bo puchne i juz nie wiem jak sobie poradzic z twarzą.... W ogole tak jak myslalam to załatwilam zatoki- 2tabletki na zatoki i juz się lepiej czuje. Aż zaczynam znowu myslec nad jutrzejszą siłownią Chyba spakuje stroj jakby co :P
|
|
|
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się otrząsnęłam i do tej pory mało zjadłam, tak tylko zeby ie głodować. Pozalewam się herbata, to przepłuczę jelitka
![]() Tylko ćwiczyć mi się nie chce. Zrobiłam dziś parę brzuszków i babskich pompek, ale Ewka z killerem łypie na mnie okiem z półki. Mam jeszcze turbo ściągnięte Zaczął mnie reumatyzm kręcić w nogach, znak, ze juz za długo ta zima. Pędzę pod kołdrę grzać nóżki, niestety muszę ugrzać sie sama, chyba ze kot pomoże ![]() Asmenaa, nie dołuj się pliss. ja dziś się najadlam jak mały słon
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Nie powiem
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Mów, mów, mów, mów!
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
jest
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zjadłam całą porcję (z pół szklanki mleka w proszku) nutelki, taką miałam ochotę na czekoladę, a jej nie miałam akurat
Układamy z TŻ-tem puzzle właśnie, także podżerałam nutelkę, teraz wszamałam kolację - dwie kromki z polędwicą z kurczaka, ogórkiem i rzodkiewki. I dalej idziemy układać
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
tz sie mnie pyta z czego sie smieje? a ja wchodze i czytam, ze tu od razu wywiad co zjadlam co mi sie smiac zachcialo :P
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
w domu mam takie duze ulozone przeze mnie na scianie pozawieszane
|
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie biegania w zimę, w tym śniegu... Aż tak źle... ??? ![]() Nam możesz powiedzieć, nie zbijemy... ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Te mini batoniki musli light (wbrew pozorom nie mialy duzo cukru bo byl dopiero w skladzie w czekoladzie, ktora byly lekko polane bo byly czekoladowe
)Potem dwa tosty I troche budyniu z owocami bijcie
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Budyń taki z torebki? Jak będzie w miare według zasad, to nie będzie bicia, a tylko pokrzyczymy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
budyn z torebki ![]() nie wiem czemu tak sie stalo jakos nie mialam ochoty na "moje" jedzenie
|
|
|
|
#137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to nie tak duzo złych kalori ![]() gorzej jakbys zjadła pizze ciacha itp ![]() a ja po kolacji nalesniki z nutella były mega
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
ale nie mam ochoty jesc sb
znowu mam chwile kryzysowei ta choroba, czuje sie taka ciezka i tz wrocil z pracy z zawalonym nosem, nigdy sie nie wyleczymy
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taki okres beznadziejny z tymi chorobami. Trzymajcie się ciepło.
|
|
#141 | |
|
Zadomowienie
|
Kretka ja tez uwielbiam puzzle! Najlepiej jakbym mogla miec je w pokoju rozłozone, bo jak są w drugim to tracje motywacje... Niestety zyje w pokoju z pewna wredną babą i na pewno nie dała by im spokoju :P
kusisz budyniem i mnie! :P Jeju- owsianka na budyniu- moje marzenie! Normalnie największa słodycz na świecie! Kiedys nie potrafilam inaczej zacząc dnia Co do picia to tez tak czasem mam, ale chyba lepiej postawic butelke wody obok siebie i pic i pic Ja w sobote zawsze wywalam butelki i moge zobaczyc ile wypilam wody. Obecnie jestem w trakcie 5butelki, a to jest tylko to co pije po szkole, poniewaz rano herbata, w szkole mam butelke 0,5l. Mialam aplikacje przypominajacą mi o wodzie i juz mnie tak wkurzala (no bo kogo by nie wkurzal telefon wibrujący co kilka sekund? grrr!) to ją odinstalowalam i ogarnęłam po chwili, że zaczęłam mniej pic. No i miałam wybór: albo zaczne pic sama z siebie, albo znowu powrot do aplikacji. No i pije, bo juz z nerwow nie wytrzymuje Arschen i Kretka wezcie wy z tą nutellą! :P Nie mogę się zdecydowac, bo myślę kiedy przejsc na 2faze. Waga mi się teraz nie przyda, bo jestem przed @, a że tabsow nie biore to nabieram i to ładnie :P Chyba w sobote rano zrobie sobie puszyste nalesniki i dietetyczną nutelle I zjem porcje owocow do tego.... ale będzie super jedzonko :PJutro: Ś: sałatka z tuńczyka (tunczyk,jajko,cebula,ogo rek konserwowy,jog nat) II: wieśniak z papryka,ogorkiem i szczypiorkiem O: 2jajka sadzone, warzywka na parze, kefir (moj ukochany zestaw!) P: nasiona słonecznika K: zapewne warzywka, ale się nie zdecydowalam ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
W ogole jak spojrzalam na twoje fotki pytam się z czystej ciekawosci, nie związanej z tematem- żebyś nie odebrała, że chce ci dogryść, ale jestes dobrym obiektem do badań
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zrób se, co sobie żałowac będziesz ![]() Ja właśnie uwielbiam nutelkę z naleśnikami i owockiem Moje ulubione sobotnie śniadanko Idę spać zaraz bo rano skalpel mnie czeka ![]() Kończy mi się masło orzechowe... Pożeram je normalnie Ale 1 łyżkę dziennie mogę, nie ? Myślałam żeby kupić to lidlowe ale ten cukier mnie trochę martwi i się zastanawiam czy warto... |
|
|
|
|
#143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
MOZNA 2 ŁYZKI!![]() Ale ja wole 1 do owsianki...i zjesc sobie np troche orzechow dzisiaj zrobiłam nutelle z orzechami
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam trochę włoskich z ogrodu jeszcze tylko muszę TŻ poprosić żeby mi po rozłupywał
|
|
|
|
|
#145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczęłam dietę w wakacje (13 czerwca jeśli dobrze pamiętam) i I fazę robiłam 100% zgodnie z zasadami, potem II fazę całe wakacje zgodnie, ze 3 razy zdarzyło mi się wypić jakiś alkohol w małej ilości. W czasie roku akademickiego trzymałam się zasad plus czasem piłam alkohol. Nie często i nie w bardzo dużych ilościach. Dopiero po zrzuceniu tak 30 kg (generalnie na początku diety obrałam sobie cel 90 kg) coś mi wpadło niezgodnego, np. to żarcie chińskie, ale to raz na 2 miesiące. Poza tym na czas świąt i sylwestra zawiesiłam połowicznie dietę i jadłam świątecznie.Generalnie gdyby nie alkohol to mogłabym powiedzieć, że trzymałam się całkiem diety. Jednak lubię się napić i cóż, nie będę sobie wszystkiego odmawiać, i tak rzadko i mało piłam, do tego wino wytrawne I i II faza zajęła mi 7 miesięcy. Potem już na III przeszłam, 14 stycznia. I na niej jestem od tych 2 miesięcy. ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
Tylko do owsianki sporą łyżeczkę (jak zważyłam to było 20g).
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2013-03-14 o 22:39 |
||
|
|
|
#146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzis włożylam koszulke w spodnie :P taką przylegająca do ciała- a co mi tam! Mogę :P Pochwaliłam się ładnie spodniami w rozmiarku 38. I powiem wam, że doszłam do ostatniej dziurki w paski, tylko wtedy spodnie mi się zle ukladaja Ja staram sie zrzucić nim pojde na studia, bo tam na pewno bez alko nie wytrzymam- licze, że jak dorzuce ćwiczenia i dobre żarcie to nie przybiore Kochane ide spać (jak zasne ,bo 2h snu w ciągu dnia dały mi kopa...) a jutro robie fasolowca Tyle już o nim pisałyscie, a za mną słodkie chodzi jak nie powiem co.... w sumie to ciekawe czy rodzice dadza mi zjesc chociaz kawałek, bo znając życie to na hasło "słodkie" momentalnie będą w kuchni. Fasoli nie lubie, ale przemyslalam sprawe- kiedys bylam w szoku na ciasto marchewkowe, a teraz jest uwielbiane u mnie w domu. A że marchewki nie mozna to musze się tak ratować. ps. nigdy nie zapomne jak moja mama wręcz mnie wyśmiala z ciastem marchewkowym, negowala pomysl, żebym zrobiła, a teraz przy kazdej okazji prosi mnie żebym je upiekła- chyba jej ulubione :P choc od kiedy zobaczyla jak ja to robie (wszystko wrzucam do miksera, 20min i przelewam na blaszkę ) to sama się za to zabrala :P
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo nie ukrywam, ze trochę chleba mi brakuje i czasem zjadłabym kanapki z wędlinką i pomidorkiem...Ciasto marchewkowe? też byłam sceptyczna póki nie zrobiłam muffinek marchewkowych i jak to rzekł mój przyjaciel "roz*ebałam system" ^^ teraz molestuje mnie o muffinki na każdym kroku ![]() Dziewczynki melduję się w domu i zaraz zmykam do łóżka, jutro będę z wami przez prawie cały dzień bo wolne Od jutra zaczynam ćwiczyć na poważnie i smarować, i szukać stroju kąpielowego bo z mojego "wyrosłam" ![]() A wielorybki lubią wodę i trzeba pokonać wstyd i iść popływać. O! Bo nie wyobrażam sobie odchudzania bez pływania... |
|
|
|
|
#148 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymaj się kochana, problemy mają to do siebie, że się rozwiązują. ![]() Cytat:
Przygotowanie zupełnie zbędne. Jeśli nie jadłaś zupełnego świństwa, to i z obecnym stanem lodówki prawdopodobnie nie musisz się za bardzo gimnastykować. Tak więc witaj i działaj! Cytat:
Mi stuknęły dzisiaj, khm, wczoraj - 3 tygodnie, a i tak dumna jestem jak paw. Mam nadzieję, że okrzepnie mi SB na tyle, że prestanę liczyć. ;>Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jaki ten dzień był długaśny... Byłam w lidlu z okazji 3tygodni, mam całą lodówkę pilosów i ryby i bardzo lubię lidla, chociaż odległość skutecznie powstrzymuje mnie przed częstszymi wypadami. Serek homo ma 3%, za dużo, czy można pędzlować? Jutro zaczyna się ten przeklęty weekend, a ja tu już mogę dwie porcje węgli i tak dzielnie się trzymam, nooo. W sumie wcale nie mam ochoty na grzechy, ograniczę je do wyjściowego minimum, a potem Wam się grzecznie wyspowiadam.I tak w ogóle, to strasznie trudno się odpisuje po pięciu stronach, bo był tysiąc rzeczy, na które miałam ochotę odpowiedzieć.
|
||||||||
|
|
|
#149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mamy zadziwiająco dużo punktów wspólnych, Twój autowywód mogłabym napisać ja, i to jako mój własny. Nawet jeśli chodzi o swobodę internetowych relacji. ![]() Nie, nie gram. Smutek to straszny, bo jest taka masa instrumentów, które kocham, a które leżą poza moim artstycznym zasięgiem. ---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:56 ---------- Ojesu, sory za spam, myslałam, że się doda w tamtym poście. Nie ogarniam czasem wizażowych zasad.
|
|
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
Dzień zaczęty powiększoną owsianką z mango, amarantusem i orzeszkami piniowymi.
Miłego, Dziewczęta, proszę przesadnie się nie rozpisywać i do zobaczenia w niedzielę.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

???

jakos nie mialam ochoty na "moje" jedzenie

pytam się z czystej ciekawosci, nie związanej z tematem- żebyś nie odebrała, że chce ci dogryść, ale jestes dobrym obiektem do badań

Trzymaj się kochana, problemy mają to do siebie, że się rozwiązują. 
, ale przekopałam internet żeby dowiedzieć się więcej o SB, więc już mniej więcej znam zasady.. ale chciałabym zapytać, czy jakoś specjalnie przygotowywałyście się do tej diety? czy bardziej na żywioł? z dnia na dzień, ot tak