|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Witam i ja się z rana
Ehhh dziewczynki ale miałam dziś cyckowy sen. Byłam już po operacji lezałam w klinice tylko stanior mi się odpinal niestety nie pamietam czy był zepsuty czy aż tak duże cycki miałam zrobione .wiem ze były i idę sobie w tym śnie do pielęgniarki żeby sprawdziła a tu płacz córki. Obudzilam sie a mloda placze i wiecie najpierw Sprawdziłam czy coś boli ,czy mogę wstać , a tu cyckow brak Tak realistyczny był sen ze myślałam ze już jestem po.Kiciu współczuje co bardzo i życzę aby szybko przeszło
|
#4892 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Jestem nieduza,wybrałam do swojej postury dość duży implant z wyjsciowki zerowej wiec opuchlizna była spora w obu piersiach pooperacyjnie a lewa była jak bania spuchnieta ![]() Z prawej schodzilo pięknie z lewej powolnie przez co puścił szewek na sutku i miałam na nowo lapany na 2 szwy. Tak w 3cim tyg opuchlizna zelżała i od tej pory wszystko jest cacy Z lewa piersią chodziłam 2 do 3 razy w tyg do doktorka
|
|
|
#4893 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4894 |
|
Zadomowienie
|
scheherezade
-a lekarz nie kazal Ci troche przytyc przed operacja zeby troszke skora sie rozciagnela nio wiaodmo szczuplutka to jetses .ja to jetsem troche grubsza od ciebie mam 160cm 52kg a tez bym chcia takie pelniejsze
|
|
|
|
#4895 |
|
Zadomowienie
|
Madlen ja tydzień po operacji miałam opatrunki ściągnięte, a 2 tyg po szwy. Potem była wizyta kontrolna po 2 miesiącach a następna dopiero w grudniu. Problemów z gojeniem nie miałam. W sumie to u każdej może wyglądać to inaczej tak samo jak częstotliwość wizyt pooperacyjnych.
Amorcio wczoraj miałam usuwane zęby i czułam, że będzie źle, ale nie wiedziałam, że aż tak. Ja już wolałabym codziennie mieć piersi operowane. Kazali mi kolczyki z nosa i języka wyciągnąć, z języka ok, ale w nosie wrósł mi się na stałe, chcieli go wyrwać, nie dało się, mieli próbować jeszcze jak spałam, ale widać im się nie udało bo miałam go plastrem zalepionego. Krwi mi dużo z nosa ciekło i z dziąseł, tak, że się nią dławiłam jak wstałam Mówić nie mogę, ból okropny, przeciwbólowe niewiele działają, buzia cała spuchnięta w odcieniach żółto fioletowych, jestem głodna i całą noc z bólu nie spałam Aaaa dużo tego bym mogła opisywać, łącznie z tym co było przed samą operacją Nie wiem co się działo w trakcie, bo spałam, ale obudziłam się po wszystkim cała zapłakana i oczy miałam aż od ropy poklejone.
|
#4896 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Skóra sie rozciagnela po dziecku niby nic nie wisiało a jednak było gdzie włożyć 360 ![]() U mnie problem taki ze ja przytyc chce a to nie wychodzi :/ no teraz jak krew z nosa z 1 kg ktory przestał sie wąchać sie cieszę ..
|
|
|
#4897 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze z kazda godzina bedzie lepiej. Zycze Ci, zeby wszystko szybko sie goilo |
|
|
|
|
#4898 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Kurcze jak zimno dzisiaj- oszaleć można z tą zimą, już niedobrze mi się robi jak mam rano wstać....ta wiosna oszalała w tym roku- w kulki leci Malach- byłam ,widziałam i w życiu bym nie powiedziała ,że coś robione było ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
|
|
#4899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4900 |
|
Raczkowanie
|
Och kurcze, byłam w albumach pooglądałam Wasze cuda i aż pracować mi się nie chce....
|
#4901 |
|
Raczkowanie
|
Witam się piątkowo. U mnie odrobinę lepiej, choć dziś już na pewno nie pójdę wcześnie spać, bo skutkiem tego było wybudzenie o 4.00 rano i wpatrywanie się w sufit przez 2 godziny. Dzięki za słowa otuchy.. !
Poszłam za radą Mai żeby miło spędzać czas tylko co można robić skoro ruchowo jest się ograniczonym? Ano odkopałam moje olejki eteryczne, kominek aromaterapeutyczny i leczę dusze lawendą i miętą .Jak kobieta chce to potrafi - nawet głowę można ubyć w bidecie z niewielką pomocą męża hehehe.. A no i może jakieś małe zakupy online.. ![]() Kicia |
|
|
|
#4902 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to musi być straszny ból. Szybko dochodź do siebie ja miałam wyrywane wszystkie ósemki, dwie górne to pikuś, ale przy dolnych nacierpiałam się jak nigdy. Rwane prawie na żywca, bo dostałam tylko 1/3 znieczulenia. Buzię mi zmasakrowali od środka przy jednej tak, że nie jadłam prawie 2 tygodnie, naprawdę współczuję ![]() Michalina, ja rozumiem, że chcesz większe. Wcale się nie dziwię, bo do sylwetki są dość proporcjonalne, ale z tych mniejszych pytanie właśnie jak wygląda kwestia przyszłych dzieci Twoich, bo to też nie bez znaczenia.Ja właśnie dlatego, żeby nie żałować, zapytałam lekarza co mogę dostać wg max. Zaproponował 440cc, ale te mierzyłam i wiem, że nie chcę takich. Poprosiłam o zamówienie na operację 410cc, więc będę wybierać w czterech: Silimedy 360 i 410 XH Natural w otoczce poliuretanowej, Allergany 370 i Mentory 390. Coś muszę wybrać, może mąż mi pomoże i z racji na czasem stresującą pracę, postanowiłam wziąć pełne 2 tygodnie zwolnienia, nie chcę ryzykować bólu w pracy, czy innych atrakcji.
|
|
#4903 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4904 |
|
Raczkowanie
|
Gawisz, ja już mam zaplanowane, że obejrzę wszystkie zaległości. Ostatni sezon Doktora House'a i Desperatek na mnie czeka, a do tego kilka innych seriali się znajdzie, na które zupełnie nie mam czasu na codzień
|
#4905 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4906 |
|
Raczkowanie
|
|
#4907 |
|
Raczkowanie
|
Witam sie z rana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#4908 |
|
Raczkowanie
|
Michalinko - widziałam zdjęcia całości i powiem szczerze, że ja tu dysproporcji nie widzę. Owszem, piersi nie dominują w Twojej figurze, ale nie są też przytłoczone dołem (pupę masz bardzo zgrabną!). A powiedz czy myslałaś o pójściu do porządnego fitness clubu/siłowni i rozmowie z osobistym trenerem, który zmierzy, zważy, zobaczy jak wygląda tkanka tłuszczowa i zaproponuje jakiś program treningowy? Czy nie łatwiej, zdrowiej, taniej byłoby popracować trochę nad talią, brzuchem i biodrami niż powiększać górę? Chyba bałabym się cokolwiek poprawiać , bo ok - pewność że będą większe masz, ale jak będą docelowo wyglądać, czy różnica w ich wielkości nie będzie bardziej widoczna, czy nie będą w jakiś sposób zniekształcone (choćby odchylenie sutka na bok - teraz to nie jest tak widoczne,a co będzie po ewentualnym drugim zabiegu?). Takie moje spostrzeżenia, nie obraź się...
|
|
|
|
#4909 |
|
Raczkowanie
|
Kiciu, trzymam kciuki za Ciebie żebyś szybko sie z tego bólu wykaraskała. ja miałam kiedyś wyrywane dolne 8-mki i myślałam ze zaliczę zgon... więc coś niecoś wyobrażam sobie jaka możesz sie czuć zmasakrowana. Ściskam Cię
|
#4910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4911 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja pierwszej nocki po operacji nie zmrużyłam oka... drugiej spałam chyba 2 godziny, dopiero z nocy na noc śpię wiecej ale i tak budzę sie w trakcie i łykam p/bólowe tudzież spaceruję ;-)... a teraz to już nawet drzemki w ciągu dnia urządzam... sie człwiek rozleniwił ze CI mówie... oby do 5 doby!!! a dalej to już górki. Jakie p.bólowe bierzesz?
|
|
#4912 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadzam sie z Toba Gawisz. Ja tez najpierw bym popracowala nad bioderkami wydaje mi sie ze ponowna operacja niewiele zmieni.---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
A ja wszystkie noce przespalam jak dziecko. W pierwszej dobie tylko raz wstalam po operacji bo mi bardzo cisnienie spadlo i wlaczyl sie alarm
|
|
#4913 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko, co oni Ci zrobili! bidulko trzymaj się. Oby do przodu- niech się dziąsła troszkę podgoją i będzie już lepiej Pozdrawiam Cie cieplutkoCytat:
Miło, że się uśmiechasz Cytat:
![]() Michalinko- jesteś jeszcze malutko po operacji. Wierzę, że za kilka msc inaczej będziesz patrzeć na swoje piersi ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#4914 |
|
Raczkowanie
|
Dziwwczyny mam pytanie kiedy mozna isc na solarium lub ewentualnie na opalanie natryskowe . Bo za tydzien wyjezdzam na baseny i taka blada jestem.
|
#4915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4916 |
|
Raczkowanie
|
Jak piszecie o tych 6 to az mi ciarki przechodza. Dwa razy to przezywalam. Ale za pierwszym mialam masakre bo bylam w początkowej ciazy i bez znieczulenia mi nacinali dziasla na chirurgii szczekowej aby mi troche ulzyc. Brrr...
|
#4917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4918 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Następnego zęba miałam w sumie tylko do załatania, ale jeden z dentystów mi tak go spierdzielił, że nadawał się do wyrwania, a że głęboko mam osadzone korzenie to operacyjnie. Mordował mnie 1,5h, krwi leciało pełno, wyłamywał go po kawałku, dziąsło też zmasakrował, po czym jak został sam korzeń i nerw (idiota zamiast go wyciągnąć zostawił go) uznał, że jednak nie da rady. No i tego ząbka właśnie wczoraj z 4 ósemkami i jedną siódemką, którą ósemka chciała wypchnąć i wykruszyła częściowo miałam usuwane operacyjnie. Odkąd żyję to nie miałam ani razu żadnych miłych wspomnień związanych w wyrywaniem. Brr obym już więcej nie musiała wyrywać ![]() Aniu na solarium to raczej po 6 miesiącach, tak jak opalanie na słoneczku. Co do natryskowego się nie wypowiem, bo nie mam pojęcia.
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-03-22 o 14:35 |
|
|
|
|
#4920 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny. jestem nowa na forum. Moge liczyc na wsparcie z waszej strony? Ktora z was robila piersi we wroclawiu i u kogo? zadowolone jestescie z rezultatu?szykuje sie na operacje w czerwcu i mam pare pytan do was kochane, jak chcialybyscie mi oczywiscie pomoc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

Tak realistyczny był sen ze myślałam ze już jestem po.

Mówić nie mogę, ból okropny, przeciwbólowe niewiele działają, buzia cała spuchnięta w odcieniach żółto fioletowych, jestem głodna i całą noc z bólu nie spałam

i z racji na czasem stresującą pracę, postanowiłam wziąć pełne 2 tygodnie zwolnienia, nie chcę ryzykować bólu w pracy, czy innych atrakcji.
Mowa była między innymi o przedłużaniu nóg w klinice na Syberii i o zmianie płci jakie się wykonuje masowo na Tajwanie (piłowanie kości twarzy by zmienić rysy z męskich na kobiece) . I była też pokazana Brazylijka której wdała się infekcja po którejś z kolei operacji piersi- to był przykład obsesji dużych piersi i ust. Pamiętam, że kiedyś któraś z nas się zastanawiała czy Brazylijki też tak uważają po operacjach i czy mają takie powikłania jakimi my straszymy. I jak widać wrażenie że operacje robi się miło, masowo i bez komplikacji jest złudne- wszędzie są komplikacje nawet jak operacje robią w pięciu klinikach na jednej ulicy
żeby uzyskać taki efekt miała włożone do jednej piersi po dwa implanty!!! jeden na drugi
. A mówię Wam jak ładnie bez tych arbuzów wyglądała- no inna dziewczyna. Młodsza o 20 lat. Ale ona już zamówiła nowe implanty w rozmiarze 3K i czeka kiedy będzie mogła mieć operację
ja pierwszej nocki po operacji nie zmrużyłam oka... drugiej spałam chyba 2 godziny, dopiero z nocy na noc śpię wiecej ale i tak budzę sie w trakcie i łykam p/bólowe tudzież spaceruję ;-)... a teraz to już nawet drzemki w ciągu dnia urządzam... sie człwiek rozleniwił ze CI mówie... oby do 5 doby!!! a dalej to już górki. Jakie p.bólowe bierzesz?
matko, co oni Ci zrobili!