Telewizja N i canal + czyli - co teraz? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-02, 22:51   #31
Callitus
Zakorzenienie

Dot.: Telewizja N i canal + czyli - co teraz?

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Dokladnie to samo maz uslyszal jak sie dodzwonil Pan powiedzial,ze jesli mamy do konca lipca umowe na 99zl to nic mi sie nie zmieni do tego czasu. Po tym okresie moge przejsc do NC+ i miec ten sam pakiet za 119zl tylko odejma nam HBO a cala reszta zostanie plus te jakies nowe kanaly ktore maja wejsc
My sie bedziemy martwic jak sie bedzie zblizac koniec umowy wtedy bedziemy myslec co dalej teraz skoro nic nam nie ulega zmianie to mi to zwisa
Nieprawda, wszystkim zmienia się cena i o to jest cały hałas. Mam znajomego, ktory miesiąc temu przedłużył umowę, ma pakiet sportowy a i tak będzie musiał płacic wyższą cenę...
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Callitus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-02, 23:12   #32
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Callitus Pokaż wiadomość
Nieprawda, wszystkim zmienia się cena i o to jest cały hałas. Mam znajomego, ktory miesiąc temu przedłużył umowę, ma pakiet sportowy a i tak będzie musiał płacic wyższą cenę...
No wlasnie Ja wiem,ze o to jest caly halas do nas dzwonil gosciu niby od nich z informacji i udzielil taka informacje jak mowisz Maz poszedl do punktu sie cos dowiedziec tam Ci ludzie nic nie wiedza jedynie potrafia sprzedac nowa oferte paranoja totalna I maz zadzwonil na informacje powiedzial jakie informacje mu zostaly przekazane i ten Pan powiedzial,ze do konca umowy nic nam sie nie zmieni maz mowi no ale ten Pan mowil co innego on mowi,ze nie wie czemu tamten tak powiedzial ale nic sie nie zmienia. Maz jutro bedzie dzwonic jeszcze raz tak dla pewnosci sprawdzic czy powiedza mu to samo i wtedy zobaczymy
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-02, 23:17   #33
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Callitus Pokaż wiadomość
No właśnie, tylko skąd masz to info? Mi się wydaje, że to abonenci n są informowani o tym, że mają podwyższone ceny - może to wynika z treści umowy (może ktoś wkleić treść nowej umowy, oczywiście po usunięciu danych osobowych, w sensie tą, którą dostał pocztą?)? Abonenci Cyfry jeszcze nie dostali, a informacja, jaka krąży to taka, że zostanie utrzymana kwota abonamentu z poprzednich umów. A może ktoś już dostał nowy aneks?
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-02, 23:49   #34
eyo
Zakorzenienie

ja mam nkę i też dostałam to pismo, w tym tygodni składam wypowiedzenie
no ja nie ogarniam - płaciłam 59zł a oni mi radośnie przysyłają ofertę na 89zł z informacja jakie to to nie jest super i cudowne... pogięło ich
plus mam umowę od stycznia na 6 miesięcy a w piśmie napisali, że od maja automatycznie przedłużają na 18 miesięcy, faktycznie atrakacja jak nic, tylko brać

cóż - idę do konkurencji i chętnie nawet u konkurencji dopłace niż skorzystam z ich ofery

w sumie szukam ostatnio internetu sobie - więc akurat poszukam czegoś łączonego

Prędzej czy później cmentarze są pełne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-03, 08:12   #35
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
No właśnie, tylko skąd masz to info? Mi się wydaje, że to abonenci n są informowani o tym, że mają podwyższone ceny - może to wynika z treści umowy (może ktoś wkleić treść nowej umowy, oczywiście po usunięciu danych osobowych, w sensie tą, którą dostał pocztą?)? Abonenci Cyfry jeszcze nie dostali, a informacja, jaka krąży to taka, że zostanie utrzymana kwota abonamentu z poprzednich umów. A może ktoś już dostał nowy aneks?
Ja również mam N i dostałam od nich pismo informujące mnie, że albo przyjmę nowy ekstra atrakcyjny, wypasiony i w ogóle mega cool pakiet w nowej cenie (wyższej niż obecny abonament i dla mnie mniej atrakcyjny) albo muszę do 19 kwietnia złożyć wypowiedzenie umowy. Umowę pierwotną mam do końca czerwca tego roku i poinformowano mnie, że niestety, ale nie mogę do końca umowy korzystać z tego co mam.
Stary 2013-04-03, 08:25   #36
ellish
Zakorzenienie

my rowniez skladamy wypowiedzenie. To co oni zrobili, to kpina. Ciekawe jaka byla ich polityka? Chyba, ze bardzo chcieli stracic klientow, a to udalo im sie genialnie.
ellish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-03, 08:30   #37
porzeczka2602
Zakorzenienie

Czyli jak na razie nowe aneksy dostali dotychczasowi abonenci N-ki i to im zmieniają warunki na gorsze a cyfry jeszcze nikt nie wie nic konkretnego tak?

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-03, 09:21   #38
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Czyli jak na razie nowe aneksy dostali dotychczasowi abonenci N-ki i to im zmieniają warunki na gorsze a cyfry jeszcze nikt nie wie nic konkretnego tak?
No wychodzi na to,ze tylko w N-ce sie cos zmieni niezaleznie do kiedy ma sie umowe. Ja jestem w Cyfrze i nic nam sie do konca umowy nie zmieni takiej informacji udzielil nam Pan z informacji gdy maz wreszcie sie dodzwonil
Stary 2013-04-03, 09:23   #39
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

sprawdzilam wlasnie, bo juz mam w necie rachunek na kwiecien i taka sama kwota , oby tak zostalo

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-03, 09:25   #40
lza_slonca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Zastanawiam się, ile w tym wszystkim jest spekulacji, a ile realnej wiedzy. Mam teraz umowę za 39 zł wygasającą pod koniec roku 2014 i co to dla mnie oznacza? Szukam gdzieś informacji, czy możliwa jest zmiana ceny w takim przypadku, czy to dotyczy tylko nowych ofert (w którym brak m.in. najtańszej oferty C+ za 19 zł). Moim zdaniem w mojej umowie zmieni się tylko nazwa świadczeniodawcy i ew. warunki przedłużenia umowy. Mylę się? Jakieś źródła?
http://wyborcza.pl/1,75248,13669003,...tpliwosci.html

http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,...tpliwosci.html

http://supermarket.blox.pl/2013/04/P...zarzad-NC.html

i wujcio google więcej tego wywala

Dukam po raz 2

start: 97kg
faza I od 16.11. do 24.11
koniec: 91,9kg

start II faza: 92,7 kg
faza II 25.11
lza_slonca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-03, 09:38   #41
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
sprawdzilam wlasnie, bo juz mam w necie rachunek na kwiecien i taka sama kwota , oby tak zostalo
a to przypadkiem nie od 1 maja mają być nowe ceny?
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-03, 09:42   #42
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

no mam nadzieje, ze jednak nie, bo zadnego pisma o zmianach cen nie dostalam, a przynajmniej by musialo dojsc do 31 marca i z tego co widze, to z była telewizja N jest wiecej problemow

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
Stary 2013-04-03, 09:54   #43
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
No wychodzi na to,ze tylko w N-ce sie cos zmieni niezaleznie do kiedy ma sie umowe. Ja jestem w Cyfrze i nic nam sie do konca umowy nie zmieni takiej informacji udzielil nam Pan z informacji gdy maz wreszcie sie dodzwonil
To oby tak było

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-03, 10:30   #44
patusia22
Zakorzenienie

w nowym numerze Tele Tygodnia jest artykuł na temat nowej platformy -str.88

o rezygnacji jest taka informacja podana:
"Do każdego abonenta n i CYFRY + zostanie wysłany list z nową ofertą. Nowy pakiet ma być najbardziej zbliżony do dotychczas zakupionego. Jeśli oferta będzie dla Ciebie zadowalająca, automatyczna migracja nastąpi 1 maja. Możesz też wybrać inny pakiet lub negocjować indywidualną ofertę. Każdy abonent może zrezygnować z migracji (na piśmie do 19 kwietnia! ), ale jest to równoznaczne z odłączeniem n lub CYFRY+ po 30 kwietnia."
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-03, 11:03   #45
regularkate
Zadomowienie

No to elegancko wysyłają informację abonentom Cyfry+. Kwiecień pełną gębą, a widzę, że tu chyba nikt z nas nowej propozycji na piśmie nie dostał.

Ja dziękuję za taki czas na wypowiedzenie, o którym dowiaduję się (z całym szacunkiem ) z wizażu.

Encore Precission Bass Player.
Lancia Kappa 2.0 driver.

regularkate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-03, 11:10   #46
201604190949
Konto usunięte

Jestem od Cyfry+ i nie dostałam nowej oferty. Jeśli nie uda mi się zatrzymać tego co mam po takiej cenie jak mam (czyli WSZYSTKO za 50pln mniej niż w tym super za☠☠☠istym nowym najdroższym pakiecie) to wypowiadam umowę i niech się bujają. Mecze mogę sobie obejrzeć w internecie, rodzice z filmami też sobie poradzą a swoje seriale na tvn mają w tej 'normalnej' telewizji.
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-03, 11:10   #47
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Ale mnie rozwala w ogóle, że to jest normalnym listem wysyłane, żadnej pewności, że dotrze.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-03, 11:15   #48
hihi
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40103423]Ale mnie rozwala w ogóle, że to jest normalnym listem wysyłane, żadnej pewności, że dotrze.[/QUOTE]Gdzieś w necie czytałam, że to o to właśnie chodzi Żeby ludzie tego nie dostali na czas i siłą rzeczy z automatu przejdą na nowe warunki. A jako, że to nie jest nowa umowa, tylko aneks, to nie muszą wysyłać tego poleconym. I podobno to jeden z aspektów, do którego się uokik przyczepił, że można tu zakładać złą wolę (czy jakoś tak) dostawcy telewizji
Stary 2013-04-03, 11:42   #49
ellish
Zakorzenienie

Cytat:
no mam nadzieje, ze jednak nie, bo zadnego pisma o zmianach cen nie dostalam, a przynajmniej by musialo dojsc do 31 marca i z tego co widze, to z była telewizja N jest wiecej problemow
zdaza do Ciebie napisac, spokojnie
ellish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-03, 11:49   #50
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez ellish Pokaż wiadomość
zdaza do Ciebie napisac, spokojnie
no tak zdaza, ze ja nie zdaze odpisac

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2013-04-03, 12:02   #51
kate_rossi
Zadomowienie

GG do kate_rossi

Ja też już wypowiedzenie wysmarowałam, a oprócz wypowiedzenia żądanie o wykasowanie moich danych osobowych z ich baz danych. Niech spadają na drzewko
Stary 2013-04-03, 12:05   #52
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie z tego co zdążyłam się zorientować to do abonentów Cyfry+ takie pisma będą wysyłane później, póki co zajęli się abonentami N. Nie ma opcji, że jak ktoś ma umowę powiedzmy do września to do tego czasu będzie na dawnych warunkach
Stary 2013-04-03, 12:10   #53
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
właśnie z tego co zdążyłam się zorientować to do abonentów Cyfry+ takie pisma będą wysyłane później, póki co zajęli się abonentami N. Nie ma opcji, że jak ktoś ma umowę powiedzmy do września to do tego czasu będzie na dawnych warunkach
Vision, a Ty nie pracujesz czasem w Cyfrze? Czy mi się coś pomieszało?

Sytuacja jest w każdym razie chora, mnie już nie zadowalają ani teksty pracowników Cyfry, tj. abonament się nie zmieni do końca umowy, ani te lakoniczne informacje w internecie. Jeśli do 10 mi nie wyślą nowej umowy to wysyłam im polecony z prośbą o przedstawienie mojej oferty na 1 maja w formie pisemnej. Nie dostaję odpowiedzi bądź nie jest zadowalająca (tj. wyższy abonament), to macham im na pożegnanie i 19 wysyłam polecony z wypowiedzeniem umowy.
Stary 2013-04-03, 12:13   #54
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

ja mam tego meila z cyfry z 29.03

Cytat:
Drogi Abonencie,

z okazji Świąt Wielkiej Nocy udostępniliśmy bezpłatnie na najbliższe
3 miesiące kanał nSport, na którym obejrzysz ćwierćfinały Ligi Mistrzów UEFA oraz start nowego sezonu ENEA Ekstraligi Żużlowej.

Jednocześnie informujemy, że od 1. kwietnia br. kanały 13th Street Universal, Zone Romantica, religia.tv (dla użytkowników dekoderów SD), ESPN Classic oraz od 1. lipca br. kanały CNN, Cartoon Network, TCM
nie będą dostępne w ofercie CYFRY+.
Ponadto od 1. kwietnia br. kanały religia.tv (dla użytkowników dekoderów HD) oraz Trace będą udostępniane promocyjnie, w związku z czym
nie będą objęte ofertą gwarantowaną Regulaminem Umowy o Abonament.

W przypadku nie zaakceptowania zmiany, przysługuje Państwu prawo
do rozwiązania Umowy o Abonament zgodnie z art. 7 §1 Regulaminu Umowy o Abonament, w terminie jednego miesiąca od daty wprowadzenia tej zmiany.

Z poważaniem,
CYFRA+
czyli na podstawie tego juz mam mozliwosc wypowiedzenia do 29.04 umowy

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2013-04-03, 12:16   #55
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli co Pan ktory udzielil nam informacji klamal? Bo nie kapuje nam powiedzial,ze jesli mam umowe do lipca to do tego czasu nic sie nam nie zmieni to co sciemnial
Stary 2013-04-03, 12:24   #56
visionAM
Zakorzenienie

Już nie pracuję od ponad pół roku

Ale pracowałam i wiem sporo o ich "taktykach" wobec klienta. Wysyłanie zawiadomień zwykłym listem to standard. Rok temu podwyższali abonament i w ten sposób informowali klientów, masa ludzi nie otrzymała listu i nie zdążyła wycofać się z umowy, składanie reklamacji nic nie dało... W dodatku mi kazali sprzedawać pakiety i nic nie mówić klientom o tym, że za miesiąc zmienią się ceny Szczerze powiem, że raz ludziom mówiłam o tym, raz nie... ale ogólnie pracowałam tam prawie 3 lata i pod koniec było już po prostu źle, żeby nie powiedzieć beznadziejnie. Wcześniej firma była bardziej nastawiona na dobro klienta.

Teraz z ciekawości śledzę fuzję Cyfry+ i N-ki i w sumie cieszę się, że ludzie tak reagują.
Cytat:
Sytuacja jest w każdym razie chora, mnie już nie zadowalają ani teksty pracowników Cyfry, tj. abonament się nie zmieni do końca umowy, ani te lakoniczne informacje w internecie.
Szczerze Ci powiem, że ci konsultanci zapewne sami nie wiedzą co się będzie działo i co mówić klientom. Ludzie w punktach obsługi klienta wcale nie są na bieżąco informowani o takich zmianach. Więc to nie do końca jest ich wina, ale przede wszystkim tych wszystkich "szefów", którzy nie dbają o to aby poziom obsługi był wystarczająco wysoki. Natomiast jeśli chodzi o infolinie - Cyfra+ ma kilka takich że tak powiem "podrzędnych i nieoficjalnych" infolinii, po prostu korzystają z usług jakiś biur call center. Tam to ludzie prawie nic nie wiedzą i mogą wprowadzać w błąd. W oficjalnej infolinii (ul.Poloneza, Warszawa) na pewno jest lepiej, no ale jak się dzwoni to się nigdy nie wie czy się połączyło z oficjalną czy z jakimś pośrednikiem z call center.

Polecam czytać dokładnie wszelkie regulaminy, które pojawiają się na ich stronach http://ncplus.pl/dokumenty
pytać w autoryzowanych punktach sprzedaży... kiedyś były tzw. Centra Cyfry Plus, czyli główne punktu obsługi klienta i tam zazwyczaj pracownicy byli o wiele bardziej poinformowani niż w mniejszych placówkach. Nie wiem jak to teraz jest z tym wszystkim.

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Czyli co Pan ktory udzielil nam informacji klamal? Bo nie kapuje nam powiedzial,ze jesli mam umowe do lipca to do tego czasu nic sie nam nie zmieni to co sciemnial
Ja czytałam, że abonenci Cyfry+ o zmianach w ofercie będą informowani później niż abonenci N-ki i póki co nic się u nich nie zmieni, ale w drugim półroczu już wszyscy mają mieć taką samą ofertę, więc może i do lipca się załapiesz żeby mieć cały czas ten sam pakiet w tej samej cenie, ale szczerze mówiąc tego Ci nikt nie może zagwarantować, bo podejrzewam że oni sami nie wiedzą jak przebiegną te zmiany... zwłaszcza teraz, gdy tylu ludzi się buntuje.
Stary 2013-04-03, 12:26   #57
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
O to dobrze Ci Ja to się nie dziwię ani zirytowanym klientom, którzy ochrzaniają niewinnych konsultantów (czy to na infolinii czy w pkt stacjonarnych), skoro brak informacji ze strony oficjalnej. Ale też nie dziwię się konsultantom, którzy sami nie mają informacji. Chyba dziś spróbuję dodzwonić się na infolinię (mam pakiet za free na domowe, więc mogę i 90 minut czekać ) i spytam konsultanta - tam przecież odpowiada mi ponosząc odpowiedzialność za swoje słowa, przedstawia się w końcu z imienia i nazwiska.

Na razie nie panikuję, ale chyba czas zapoznać się z ofertą Polsatu. Czy czasza z Cyfry będzie pasować do Polsatu (w sensie czy nie trzeba będzie ustawiać anteny)?
Stary 2013-04-03, 12:28   #58
visionAM
Zakorzenienie

Nie musisz przestawiać anteny, Cyfra+ i Polsat działają na tej samej satelicie
Stary 2013-04-03, 12:38   #59
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:

Ale pracowałam i wiem sporo o ich "taktykach" wobec klienta. Wysyłanie zawiadomień zwykłym listem to standard. Rok temu podwyższali abonament i w ten sposób informowali klientów, masa ludzi nie otrzymała listu i nie zdążyła wycofać się z umowy, składanie reklamacji nic nie dało... W dodatku mi kazali sprzedawać pakiety i nic nie mówić klientom o tym, że za miesiąc zmienią się ceny Szczerze powiem, że raz ludziom mówiłam o tym, raz nie... ale ogólnie pracowałam tam prawie 3 lata i pod koniec było już po prostu źle, żeby nie powiedzieć beznadziejnie. Wcześniej firma była bardziej nastawiona na dobro klienta.

Teraz z ciekawości śledzę fuzję Cyfry+ i N-ki i w sumie cieszę się, że ludzie tak reagują.
Szczerze Ci powiem, że ci konsultanci zapewne sami nie wiedzą co się będzie działo i co mówić klientom. Ludzie w punktach obsługi klienta wcale nie są na bieżąco informowani o takich zmianach. Więc to nie do końca jest ich wina, ale przede wszystkim tych wszystkich "szefów", którzy nie dbają o to aby poziom obsługi był wystarczająco wysoki. Natomiast jeśli chodzi o infolinie - Cyfra+ ma kilka takich że tak powiem "podrzędnych i nieoficjalnych" infolinii, po prostu korzystają z usług jakiś biur call center. Tam to ludzie prawie nic nie wiedzą i mogą wprowadzać w błąd. W oficjalnej infolinii (ul.Poloneza, Warszawa) na pewno jest lepiej, no ale jak się dzwoni to się nigdy nie wie czy się połączyło z oficjalną czy z jakimś pośrednikiem z call center.

Polecam czytać dokładnie wszelkie regulaminy, które pojawiają się na ich stronach http://ncplus.pl/dokumenty
pytać w autoryzowanych punktach sprzedaży... kiedyś były tzw. Centra Cyfry Plus, czyli główne punktu obsługi klienta i tam zazwyczaj pracownicy byli o wiele bardziej poinformowani niż w mniejszych placówkach. Nie wiem jak to teraz jest z tym wszystkim.

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Ja czytałam, że abonenci Cyfry+ o zmianach w ofercie będą informowani później niż abonenci N-ki i póki co nic się u nich nie zmieni, ale w drugim półroczu już wszyscy mają mieć taką samą ofertę, więc może i do lipca się załapiesz żeby mieć cały czas ten sam pakiet w tej samej cenie, ale szczerze mówiąc tego Ci nikt nie może zagwarantować, bo podejrzewam że oni sami nie wiedzą jak przebiegną te zmiany... zwłaszcza teraz, gdy tylu ludzi się buntuje.
No to zobaczymy jak bedzie maz ma i tak w planach dzwonic jeszcze raz zeby sprawdzic czy powiedza to samo co ostatnio
A czy rozmowy na infoliniach sa nagrywane czy mi sie pomylilo? Bo jesli tak to raczej ten Pan ma swiadomosc tego co nam powiedzial mowic,ze na 100% nic nam sie nie zmieni do konca umowy co nie?
Stary 2013-04-03, 12:40   #60
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Nie musisz przestawiać anteny, Cyfra+ i Polsat działają na tej samej satelicie
Tak przypuszczałam, więc formalnie w razie czego zmieni się tylko pilot i rozkład kanałów, może Polsat ma też jakąś przyzwoitą ofertę. Zabieram się do poszukiwań i pracy.

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
A czy rozmowy na infoliniach sa nagrywane czy mi sie pomylilo? Bo jesli tak to raczej ten Pan ma swiadomosc tego co nam powiedzial mowic,ze na 100% nic nam sie nie zmieni do konca umowy co nie?
Pewnie, że są nagrywane. I teoretycznie ktoś, kto Ci udziela takiej informacji bierze za to odpowiedzialność (bo może wprowadzić Cię w błąd). Praktycznie jednak to zmienia tyle, że w razie czego rozpatrzą Ci reklamację, ale po co komu ta zabawa.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości