|
|
#511 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2014 - część III
Cytat:
Cytat:
![]() derby Manchesteru nie powiem, zaskoczyły mnie.. 2:1 wygrana City, no no no mimo, że żadnemu z tych klubów nie kibicuję- byłam pewna, że to ManU utwierdzi swoją wygraną w lidze..![]() brawo Asieńka ja jestem chcąca-niemogąca jeśli chodzi o fitness bo mi czasu brak ale już zacieram ręce kiedy zacznę sezon rowerowy ![]() Cytat:
nie strasz! ![]() ale wyobrażam sobie, że będzie gorąco..najbardziej cieszy mnie fakt, że gramy u siebie, to zawsze inaczej.. ![]() wolę nie zakładać wyniku, ale standardowo liczę na dobrą grę & zwycięstwo (już nie mówiąc o dobrej kondycji sędziego )
|
|
|
#512 |
|
Zadomowienie
|
GOOD JOB CITY !!!
![]() Pięknie cieszę się z takiego obrotu spraw derby Rzymu na remis co do jutra. Real może przegrać ale na miliard procent przejdzie, a Borussia wymęczy zwycięstwo 1-0
|
|
#513 |
|
Wtajemniczenie
|
UEFA podjęła decyzje, że Wolfgang Stark nie poprowadzi już żadnego meczu Ligi Mistrzów w tym sezonie. Komisja Sędziowska, której przewodzi Pierluigi Colina, podjęła taką decyzję po ponownej analizie spotkania PSG-Barcelona, w którym Niemiecki sędzia popełnił trzy poważne błędy.
Do tej pory był faworytem do poprowadzenia finału na Wembley.
|
|
|
|
|
#514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zwracam honor. Był sens w odwołaniu Barcelony. Mea culpa
|
|
|
#515 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie to już pal sześć z tym spalonym - spalone zawsze się zdarzają, raz na korzyść jednych a raz na drugich, no niestety taka jest rzeczywistość. Wydaje mi się, że najbardziej pogrążyła sędziego ta akcja, kiedy odesłał Albę i Mascherano za linię i kontynuował grę, kiedy z tego co pamiętam PSG miało rzut wolny/rożny
|
|
|
|
|
#516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przykład z tego weekendu: Milan remisuje z Fiorentiną która dostaje karnego z kapelusza, a Milan nie dostaje ewidentnego karnego w 93. minucie meczu. Kilka godzin później...Atalanta Bergamo dostaję karnego z kapelusza...Inter pomimo prowadzenia 3-1 przegrywa ten mecz 3-4 !
|
|
|
#517 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak dla mnie to warto coś robić w tym kierunku tak jak Barcelona, i nie chodzi tu o to, że oni rozpaczają i szukają wymówek na może nie do końca udany mecz, ale myślę, że to jest w interesie wszystkich, żeby jednak zwracać uwagę na takie akcje, może dzięki temu mniej będzie takich sytuacji jak np. te, które podałeś Ja dzisiaj liczę na emocjonujący mecz Borussia - Malaga, no bo Real to w sumie wiadomo już, więc przydałoby się, żeby w tym pierwszym dużo się działo (i może Piszczu coś ustrzeli )
|
|
|
|
|
|
#518 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zgadzam się. dlatego liczę na Colinę. Mam nadzieję że w rodzimej federacji coś z tym zrobi. Real bez Pepe podobno ale przy takiej ławce to żadnej problem. Turcy powalczą ale nie wierzę w to aby udało im się awansować ![]() jak wczoraj pisałem mecz BVB z Malagą będzie stykowy. 1-0 albo 2-1 ale awans BVB
|
|
|
#519 |
|
Wtajemniczenie
|
To będzie ciężkie miejsce meczowe dla Realu, Galata pewnie coś ustrzeli, ale bardzo wątpliwe, żeby sytuacja jakoś bardzo się zmieniła
![]() Ja oglądam właśnie powtórkę Roma - Lazio, ale Hernanes huknął bramę. Teraz coś dla fanek Barcelony przed jutrzejszym meczem "Jednego możemy być pewni jeśli chodzi o jutrzejszy mecz: obie drużyny grające ofensywny futbol stworzą porywające widowisko. Ostatnie pięć ćwierćfinałów na Camp Nou to grad bramek po stronie gospodarzy. Barcelona zdobyła w nich aż 17 bramek, tracąc zaledwie trzy. W sezonie 2007/2008 Barcelona rywalizowała o półfinał z Schalke. W pierwszym meczu, który rozgrywany był w Gelsenkirchen, Barça wygrała 1:0 po trafieniu Bojana. W rewanżu padł identyczny rezultat, a strzelcem gola był Yaya Touré. W kolejnych latach było już tylko lepiej. W sezonie 2008/2009 Barcelonie znów przyszło mierzyć się z niemiecką ekipą, tym razem był to monachijski Bayern. Na Camp Nou gospodarze rozgromili bawarską drużynę 4:0 dzięki trafieniom Messiego (2), Eto’o i Henry’ego. Rewanż – czysta formalność – zakończył się remisem 1:1 (gol Keity). Sezon 2009/2010 to kolejne cztery bramki w ćwierćfinale na Camp Nou. Tym razem srogie lanie dostał Arsenal, który przegrał 1:4 i po remisie 2:2 z pierwszego meczu pożegnał się z rozgrywkami. W następnych rozgrywkach (2010/2011) Barcelona strzeliła jeszcze więcej bramek w ćwierćfinale na Camp Nou. Ofiarą Messiego i spółki padł Szachtar Donieck, który już w pierwszym meczu stracił pięć goli. W poprzednim sezonie, po bezbramkowym remisie na San Siro, do Barcelony przyjechał Milan. Dwa gole Messiego i jedno trafienie Iniesty wystarczyły, by dać swojej ekipie awans do półfinału. Bilans meczów ćwierćfinałowych na własnym stadionie (od sezonu 2007/2008): 5 zwycięstw, 0 remisów, 0 porażek Bramki: 17:3" Źródło: FCBarcelona.com Ja standardowo jestem w stresującej niepewności, nie obstawiam nic bo różnie się może zdarzyć, więc wolę się nie nastawiać na żaden wynik. Stresu będzie pewnie co niemiara
Edytowane przez czokled Czas edycji: 2013-04-09 o 16:52 |
|
|
|
|
#520 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co nie zmienia faktu że to jeden z najlepszych pomocników całej Serie A i bardzo bym chciał zobaczyć go od lata w Milanie Hernanes + Ever Banega z Valencii ech marzenia
|
|
|
#521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam na myśli to, że startując od wyniku 2-2 to jakby startować od początku i będzie to zacięty mecz na pewno. Dobrze, że jest ta kara dla sędziego Cytat:
Trochę mnie tylko niepokoi to, że przez nieobecność Xabiego (pauzuje za kartki tak jak Ramos) podobno to Modrić ma być tym motorem napędowym. Oby to nasze chucherko podołało
|
|
|
#522 |
|
Raczkowanie
|
O matko ale nerwy mnie trzymają na oba mecze
Czemu muszę bezgranicznie kochać dwa kluby ![]() ( za 8 dni skończę 18 lat. Trochę staro się czuję
|
|
#523 |
|
Wtajemniczenie
|
Rysunkowiec, dzięki, właśnie sprawiłaś, że ja to się czuję hiper staro
|
|
|
|
|
#524 |
|
Zadomowienie
|
apropo dennego sędziowania. Mario Balotelli zostaje zawieszony na 3 kolejki za powiedzenie sędziemu prawdy, a Cambiasso za ten faul pauzuje.....1 mecz! Ręce opadają
http://www.youtube.com/watch?v=z4CvveqW5Sw
|
|
#525 |
|
Rozeznanie
|
Rysunkowiec, pocieszyłaś mnie, bo myślałam, że to ja jestem najmłodsza tu na wątku
![]() A w ogóle to się wkurzyłam, że mecz BVB - Malaga będzie na C+, a nie na Nsporcie, eh
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Rysunkowiec co ty gadasz, jakie staro?
![]() Cytat:
![]() Pewnie sędziowie są bardziej przewrażliwieni na swoim punkcie jak im ktoś pociśnie jakimś tekstem i dlatego wtedy większe kary dają
|
|
|
#527 |
|
Zadomowienie
|
żeby było śmieszniej to trzeci mecz w tym zawieszeniu Milan gra z....Juventusem. No szlagier Serie A pełna gębą. Więc co robi włoski związek? Dowala z dupy 3 mecze. Rozumiem jakby jakoś bardzo Mario nabroił ale za takie coś 3 mecze to już jest mocna przesada. Milan się odwołuje od kary...ciekawe co to da
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest już skład Realu, Pepe jednak gra! ![]() Diego López, Essien, Varane, Pepe, Coentrão, Khedira, Modrić, Di María, Özil, Ronaldo, Higuaín. Ławka: Casillas, Benzema, Marcelo, Arbeloa, Albiol, Callejón, Morata.
|
|
|
#529 | |||||
|
Zakorzenienie
|
bry wieczór!
Cytat:
cieszy mnie to, chociaż napatoczył mi się artykuł, który podważa tę karę http://www.fcbarca.com/47405-co-z-ta...la-starka.htmlwydaje mi się, że to tylko próba wybielenia się.. zresztą mniejsza o to, ważne, że póki co pan Stark sobie nie posędziuje, ma czas na naukę ![]() w tym temacie podobają mi się słowa Cryuffa : Cytat:
Cytat:
wiesz, Twoje przeczucia rzadko kiedy się nie sprawdzają..![]() Cytat:
ekhem i jakie staro??? ![]() (chyba stworzymy sobie listę zakazanych słów na wątku )![]() Cytat:
![]() btw. masakra na ekranie, ale całkiem przyjemna nutka w tle..
„España, sol,toros, guitarras, vino. Everibodi ¡ole!” ![]() Edytowane przez Lagaudia Czas edycji: 2013-04-09 o 20:37 |
|||||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Real zaraz zaczyna. Liczę na ładne gole (pewnie Krysia strzeli i może Ozil coś? ) i dobrą grę. Hala Madrid!
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż Callejón, Benzema i Morata mogliby zacząć od 1 min, no i jeszcze Marcelo ![]() ale to chyba tak z sympatii, bo ogólnie skład mocny i Mou pewnie ma niezły zgryz wybierając pierwszą 11 ![]() a Modric się ostatnio całkiem nieźle prezentuje, także wydaje mi się, że podoła to zaraz zaczynamy! miałam w planach meliskę, ale w takich okolicznościach myślę, ze nie jest konieczna.. wygrana Realu wg mnie 100%, BVB też myślę, że przejdzie (chociaż zazwyczaj zawsze & wszędzie kibicuję hiszpanom... )
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Ta oprawa stadionu Galatasaray taka hiszpańska mi sie wydaje przez kolorystykę: żółto-czerwono
![]() No to jedziem chłopaki!
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeeść dziewczyny (i chłopaki)!
![]() ![]() ![]() Troszkę spóźnione, ale WITAM NA NOWYM WĄTKU!!! Jakimś cudem przetrwałam dwutygodniowe niemieckie ferie wielkanocne i wreszcie mam czas obejrzeć w końcu mecz! Hala Madrid! |
|
|
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
5 sędziów właśnie się prezentowała, no panowie liczę na was
![]() nie dajcie plamy!
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Ale miał Angel szansę! Pusta bramka była!
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witamy córę marnotrawną hej hej hello to chyba już mamy nasz komplecik! ![]() chociaż Ashaai nam gdzieś teraz wywiało pewnie utknęła w książkach nasza pilna studentka ![]() & Carrola dziewczęta meldujcie się
„España, sol,toros, guitarras, vino. Everibodi ¡ole!” ![]() Edytowane przez Lagaudia Czas edycji: 2013-04-09 o 21:22 |
|
|
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
ja jem kolację i zaraz wracam
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Ale buczą ci kibice, aż uszy bolą
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
huhu mamy gola, 8 min!
![]() Krysiaa ![]() Sami ładnie asystował
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

ja jestem chcąca-niemogąca jeśli chodzi o fitness bo mi czasu brak
ale już zacieram ręce kiedy zacznę sezon rowerowy 
nie strasz! 

)