|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Buty, fryzura, bukiet i dodatki do Sposabelli - proszę pomóżcie:)
Witam! Chętnie przeglądam forum, bo można tu znaleźć dużo fajnych rad, może i mi pomożecie?
Suknia ślubna (przedstawiona na zdjęciu,kolor ecru, dojdzie jedynie trochę srebrnych kryształków) już zamówiona, teraz szukam pomysłu na siebie i dodatki do poniższej sukni Kochane Wizażanki macie jakieś cenne sugestie i pomysły? Wesele w październiku, także na szczęście mam jeszcze trochę czasu... Włosy blond, niestety cienkie, więc raczej koki odpadają, myślę raczej o jakimś delikatnym podpięciu np. z jednej strony? Bardzo dziękuję za pomoc i sugestie
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Buty, fryzura, bukiet i dodatki do Sposabelli - proszę pomóżcie:)
zapraszamy do wątku PMek 2013
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=685807&page=145A planujesz welon/ woalkę/ kwiat? Czy bez dodatków?
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Suknia ma piękne plecy, wiec szkoda by było je zakryć włosami, ja bym najbardziej widziała wysokie upięcie i pewnie zrezygnowałam bym z welonu na rzecz jakiegoś stroika, fascynatora
do tego bransoletka w strebrze i krótkie kolczyki. Pamietaj ze buty beda bardzo widoczne wiec musza byc nie tylko wygodne ale przede wszystkim piekne A o to ciężko jeśli chodzi o buty slubne....skoro bedzie je tak bardzo widać to powinny być na wyższym obcasie. Ja do swojej sukni mimo tego ze jest długa i szeroka kupiłam wyzsze pantofle w perłkowej bieli bo we wszystkich ''kaczuszkach'' czułam sie jak pokraka Tez jestem październikowa...ciekawe jaka bedzie pogoda? co planujesz na ramiona? zakiet? futerko? koszulka tiulowa? masz już jakiś pomysł bo dla mnie to najwiekszy delemat
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
właśnie patrzyłam już trochę za butami i ciężko coś wyjątkowego i praktycznego znaleźć a jaki masz kolor sukni? mam nadzieję, że pogoda nam dopisze, ale mimo to planuję zakup parasola i jakiejś delikatnej narzutki.. no i chyba jakieś futerko, bo na dworze może być różnie..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Ja kupiłam buty polskiej firmy MONIQUE, dobra jakość i nie najgorsza cena, skórzane buty 160 zl. Suknie mam Ivory (nie mylić ze ecri, bo to sie czesto zdarza w Polsce). Ja też rozgladam sie za odpowiednim parasolem do okazji. Planuje koszulke tiulowa do kościola, bo przecież w kościele bedzie dosc ciepło+ stres, na wszelki wypadek kupie tez futerko na zewnatrz np. przy skladaniu zyczen. W czasie wesela pokaze suknie juz w jej pełnej okazałości bez koszulki.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Wg mnie do welonu pasuje ładny kok, do luźno upiętych włosów może być ciężko zaczepić długi welon...
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a koszulka tiulowa to jakie a'la bolerko?---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- no jeśli chodzi o upięte włosy to myślałam o czymś takim... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Buty, fryzura, bukiet i dodatki do Sposabelli - proszę pomóżcie:)
ImageUploadedByWizaz Forum1366109411.398962.jpgImageUploadedByWizaz Forum1366109482.926207.jpg
Buty sa takie, zdjęcia naprawdę nie oddają ich prawdziwego wyglądu. Ale starałam sie kolor jest fajny bo te buty nie wyglądają jak typowe buty ślubne , byłam w nich na przymiarce i sa idealne do sukni Ivory. Co do koszulki tiulowej, to tak trochę to jest takie bolero , ale zapinane z tylu. Ja planuje z rekawem długim albo 3/4. Jest w formie takiego topu za biust. Ja mam zamiar założyć pod suknie,bo bede miała gładkie z tiulu a suknia jest dość mocno zdobiona. Ale wiem ze czasem jak dziewczyny maja gładkie gorsety to kupują koszulki z koronki i wtedy można nosić na suknie. Jej jeszcze pól roku a ja sie nie mogę już doczekać i co noc śni mi sie ten dzień. Chyba sie wykończeniowe Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Piękna jest ta suknia, zastanawiałam sie nad jej kupnem ale ostatecznie wybrałam inną
ja bym nie rezygnowała z welonu - jakiś delikatny, taka mgiełka wydaje mi sieże dodałby jeszcze uroku tej pięknej kornce na placech i wcale by iej nie zaslonil.
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Witam! na wątku nastała cisza, ale może ktoś jeszcze tu zaglądnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

Suknia ślubna (przedstawiona na zdjęciu,kolor ecru, dojdzie jedynie trochę srebrnych kryształków) już zamówiona, teraz szukam pomysłu na siebie i dodatki do poniższej sukni

a jaki masz kolor sukni? mam nadzieję, że pogoda nam dopisze, ale mimo to planuję zakup parasola i jakiejś delikatnej narzutki.. no i chyba jakieś futerko, bo na dworze może być różnie..