|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLIX - sezon wiosna/lato 2013
Cytat:
![]() To może zajrzę do Chińczyka któregoś dnia. Tam na pewno będą jakieś maxi kiecki.
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Przedwczoraj ktoś mojemu psu rzucił... prosiaka. Martwego. Ludzie są nienormalni
. Nie rozumiem celu w takim działaniu. ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Otako, ja myślę, czy by nie sprzedać tej keicki z bershki. Podoba mi się starsznie, ale jest krótka. Za krótka.
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sobie w czwartek przypomniałam, że ją w ogóle mam. Jeszcze w niej nie chodziłam, bo w zeszłym roku już było za zimno. Jak nie oberwałaś metki, to spokojnie sprzedasz, jeszcze zarobisz, bo ona przecież 5,90 kosztowała.
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
Hej Kochane, wracam na wizaż bo jestem zdeterminowana, żeby mieć piękne i zdrowe włoski
Mam nadzieję, że mogę się tu do was dołączyć, bo na razie jestem zielona w tych sprawach Chciałabym spróbować tyle rzeczy, ale te wszystkie płukanki, olejowanie itp. brzmią na razie dla mnie jak czarna magia
|
|
#65 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie pójdzie, to może będę chodzić Cytat:
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#67 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam za niego kciuki!Cytat:
![]() Cytat:
mam 2 sukienki maxi i jedną spódnicę do ziemi i jest super ![]() Cytat:
![]() Chyba wpadłam w jakiś drobny zakupoholizm Co chwilę mi promocje w łapy wpadają, dopiero wyrwałam bluzkę i dżinsy w lumpie w piątek, a dziś kupiłam 2 sukienki w house. Co miałam zrobić jak dostałam 40% zniżki? Nie skorzystać? Kupiłam taką http://www.sklep.house.pl/odziez-dam...eddate/a/11449 i jeszcze jedną w paski, w zasadzie chyba fajniejszą, ale nie ma jej w katalogu ![]() Dobra, już i tak zakupoholizm się zaraz skończy bo bankructwo coraz bliżej.
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2013-05-12 o 17:01 |
||||
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie łatwiej. Taka bez rękawów, z gumką w pasie? Dostępna w kilku wersjach kolorystycznych, m.in. granatowo - biało - czerwona?
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, właśnie taka, granatowo- biało- czerwona
A skąd wiesz? po obniżce 41 zł za nią zapłaciłam, także super ![]() W ogóle ta niebieska bardzo mi poszerza ramiona TŻowi się spodobała, wzięłam bo on mnie namawiał i zresztą mi ją zafundował, ale tak patrze że moje tłuste łapska w niej niespecjalnie wyglądają. Sama sobie jest ładna, fajnie się nogi prezentują (a nogi akurat nie narzekam aż tak) ale te moje męskie łapy Chyba będę nosić po prostu z czarnym bolerkiem, patrzyłam teraz, pasuje, i o wiele lepiej to wygląda. To samo mam z suknią ślubną, talia w gorsecie wygląda cudnie, a obok ta wielka tłusta łapa. Tak się cieszę że już sezon spódnic, sukni, sukienek rozpoczęty
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2013-05-12 o 17:21 |
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głupia jestem, że jej nawet nie zmierzyłam, bo faktycznie fajna tak na co dzień, na upały.
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam dziś lenia. Cały dzień palcem nie kiwnęłam. Tylko zrobiłam ciasto. Nawet nic do jedzenia sobie nie zrobiłam.
|
|
#72 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spodnie też muszę kupić-do pracy, tylko jakie i siema w nowym wątku
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Też cierpię na niedobór spdónic, maerzy mis ię właśnie jakaś świetna maxi kolorowa
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
A proszę bardzo, oto moje trudne do zdefiniowania kłaki
Dzisiaj na dodatek okropnie się nie chciały ułożyć, ale siedzę w domu cały dzien to mi to nie przeszkadza Spróbuję ułożyć jakąś historię włosową moją, ale to jak już mi trochę nauki odpadnie bo koszmar z tym wszystkim :P
|
|
#76 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak przestanę się mieścić to wtedy będę się martwić, czyt. pójdę do ciucha, nakupuję większych ubrań i będę szczęśliwa Mam nadzieję, że szybko wrócę do wymiarów sprzed ciąży. Mnie się kg nie trzymają nawet jak uda mi się przytyć to bardzo szybko wracam do wagi wyjściowej. Biust już mi urósł, jest większy o jeden rozmiar ![]() Cytat:
Cytat:
Ja to na pewno nie czułabym się dobrze w maxi, toleruję jedynie krótkie, przed kolano. |
||||
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Offtopowe zapuszczanie XLIX - sezon wiosna/lato 2013
Dziewczyny, jaki szampon z Natura Siberica polecacie? Oprocz neutralnego, bo na kalinie jest niedostepny
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#79 |
|
Konto usunięte
|
Red ja mam inne pytanie
widzę, że jesteś bardzo bladziutka- jakiego podkładu używasz?
|
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłam szukać prakytk na wakacje, bo raczej do Niemiec nie wyjadę. Niektóre są ciekawe, ale zastanaiwam się, czy warto, bo jednak dojazd kosztuje, ale z drugiej strony jak mam siedziecieć w domu, to już lepiej inwestować w siebie, chociaż na dzień dzisiejszy nie mam nawet na ten bilet. Co myślicie? Odbywała któraś z Was takie praktyki?
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Mnie chyba tam nie ma, także proszę o osobistą relację ![]() Cytat:
Mam fajne sukienki na lato, ale nie mam gdzie w nich chodzić, bo są na ramiączkach i np na uczelnie nie za bardzo się nadają . Muszę kupić taką cieniutką narzutkę ala sweterek, co by zakrywać ramiona, najlepiej z krótkim rękawkiem.
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
jestem i ja
kupiłam sobie spódnice w bershce za 30 ziko
|
#82 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jestem mu wierna już od dłuższego czasu, mam już kolejne opakowanie 1000ml. Pam, czy Ty używasz szamponu aloesowego Equilibry? Cytat:
![]() Za to te wszystkie czynniki w jednym (mięsiste, dociążone, nawilżone) to cel moich poszukiwań A, i poka włosy! ![]() Cytat:
![]() Kurde, ale ja to muszę się wziąć za siebie. Przytyłam w sumie 7kg. ![]() Jakieś ćwiczenia by się przydały. Siłowni nie znoszę, aerobik w sumie też mnie irytuje,ale chyba jednak się przekonam, szczególnie,że mam przyjemny fitness klub niedaleko domu. Tęsknię za basenem, lubię pływać (chociaż boję się o włosy ),ale na basen mam za daleko,więc coś czuję,że to nie wypali. ![]() Chyba że w weekend, np. prosto po szkole, w sobotę i/lub niedzielę. Cytat:
Ja też mogłabym zacząć coś wcierać,ale jestem leniwa ![]() Do pokrzywy chyba wrócę. Nie pamiętam,czy pomagała na włosy (wiem że napewno włosy np. na nogach rosły zauważalnie szybciej ), ale pomaga na pęcherz, z którym mam problemy od zawsze.Ja bym chciała zapuścić do talii, ale obawiam się,że będę wyglądała śmiesznie - mam tylko ok 156cm wzrostu. Cytat:
Cytat:
Tzn. chciałabym identyczną ale ze zwykłego materiału. Tymczasem,w większości sklepów spotykam wciąż tylko skórzane. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hej Sylvi Pokażesz spódnicę ?
|
||||||||
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#84 | ||
|
Nindżopesz
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4077695 5]Red ja mam inne pytanie
widzę, że jesteś bardzo bladziutka- jakiego podkładu używasz?[/QUOTE]Poniekąd to kwestia oświetlenia ale używam mineralnego Lumiere, formuły Luminesse i Cashmere, odcień Fair Golden ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ad. 2. moich też ![]() Ad. 3. toć ba, wszystko zanotowane dla potomności
|
||
|
|
|
#85 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie już nie wyobrażam mieć miseczki A Teraz mam... D ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oby Ciebie to ominęło ![]() Ja nie kupowałam specjalnych ciążowych ciuchów, jedynie spodnie miałam ![]() Patu Będzie ok, tata to pewnie silny chłop!---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Red a jaki masz naturalny kolor włosów? Zawsze marzyłam o takiej marchewie
|
|||
|
|
|
#86 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
W centymetrach podam, obwód pod biustem bez zmian: przed ciążą miałam z 79 w największych porywach podczas ciąży 84 a obecnie jakieś 81-82.Włosy mam z natury w kolorze ciemnego blondu, rozjaśniam odrosty Chantalem Bardzo jasny tycjan a na długość co jakiś czas kładę hennę. Wygooglałam ją sobie, noo trooochę
|
|
|
|
|
#87 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja właśnie takie "bolerko" mam niby sweterkowate, czarne, ale cienkie i z rękawem za łokcie, z przodu na trzy guziczki. Idealne do letniej sukienki żeby właśnie coś narzucić na uczelnie. Widzę że nie tylko ja uważam że sukienki na ramiączkach,cycki na wierzchu i super krótkie szorty to nie są stroje na uniwerek, fajnie, myślałam że jestem ostatnim dinozaurem który na ramiona zarzuca bolerko. No, to czas pokazać ![]() Cytat:
![]() Ula https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=156024 strasznie na nierówne tu wyglądają, ale kurcze, one tak mają, na mokro są równe, przysięgam! ![]() I widać tutaj efekt tłustej łapy
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2013-05-12 o 22:41 |
||||
|
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
Witam drogie Koleżanki na nowym wątku
Pisałabym trochę, gdybym skończyła tą durnowatą pracę magisterską |
|
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny, te oczyska to chyba jedyna udana rzecz w moim wyglądzie.
Postanowiłam dzisiaj coś zrobić z włosami no i po umyciu chciałam utrzymać skręt i zawinęłam je w t-shirt... ale wyglądałam jak bałwan chodząc po akademiku więc ściągnęłam i ugniotłam je rękami z pomocą odżywki b/s coby jak siano rano nie wyglądały ![]() Powiedzcie mi, czy któraś z was używa odżywek Joanny? Słyszałam o jakiejś z miodem, podobno jest świetna. Jutro wybieram się na zakupy i planuję wzbogacić mój włosowy arsenał.
|
|
#90 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Moje włosy są po nich miękkie, nie są spuszone. Nie mniej u mnie nie poprawia skrętu (mam falowane włosy).
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

. Nie rozumiem celu w takim działaniu. 
Jeszcze w niej nie chodziłam, bo w zeszłym roku już było za zimno.
Chciałabym spróbować tyle rzeczy, ale te wszystkie płukanki, olejowanie itp. brzmią na razie dla mnie jak czarna magia
teraz czekam na zamówienie z allegro i będę się paćkać nowymi maskami
- 82
15.04.2013

Chyba będę nosić po prostu z czarnym bolerkiem, patrzyłam teraz, pasuje, i o wiele lepiej to wygląda.

),ale na basen mam za daleko,więc coś czuję,że to nie wypali.