|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rano porządki, w dzień gotowanie, wieczorem seksik, w nocy pisanie :D
Cytat:
kolorówki nie kupuje drogiej no chyba że podkład i tusz do rzęs, na to nie żałuję i ew. akcesoria kosmetyczne typu pędzle itp to też wolę kupić porządniejsze no i ostatnio moje szaleństwo paletka z inglota i do tego cienie po dychu:P więcej wydaje na pielęgnację:P
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeeeeeeezu, ja to mało kiedy wydaję tyle w rossmannie... No chyba że na żele pod prysznic albo jakies balsay (ktorych później nie zużywam
) Rok temu miałam faze na lakiery do paznokci, teraz stoją nieużywane... Na co dzień używam li i jedynie tuszu do rzęs i to takiego za kilkanaście złotych...
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- klauduska ile u was moskitiera kosztuje na wymiar bo mam stare okna 3kwaterowe nie wiem jaki wymiar, ale może zainwestuje w lepsiejszą, bo mnie te muchy i ciemy drażnią starsznie....
|
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1718 | |||
|
Konto usunięte
|
O właśnie, tego jeszcze nie ciapałam na rękę, a jest chwalony
![]() Ja mam transparentny Bell https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-matujacy.html Polecam Zwyklak, ale ja więcej od takiego nie wymagam, a opakowanie, gąbeczkę i lusterko ma porządne ![]() Cytat:
Cytat:
Mnie okropnie wnerwia, gdy patrzą na mnie jak na burżuja... A nie kupuję marek jak wymieniła Nouvelle, tylko właśnie te drogeryjne, tańsze lub droższe, zależnie od tego, czy widzę różnicę w jakości i czy jest dla mnie coś ważne, czy nie. Prawie zawsze na promocjach albo z neta. Cytat:
A przydałoby się
|
|||
|
|
|
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nadal szukam jakiegoś kremu na dzień, który dpobrze nawilży mi twarz i trochę zmatuje, ale do tej pory nie znalazłam takiego
|
|
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj zaglądnę do sklepu z oknami
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
to od razu jesli mogę to odradzam ci szare moskitiery
najlepsze są czarne, bo tylko na nich nie widać "śladów" po muchach i innych owadach
|
|
|
|
|
#1722 |
|
Konto usunięte
|
U nas postanowione - idziemy z Tż rano w czwartek do Rossa
Kupię sobie cienie Manhattana, które chciałam, a były mi za drogie jak na takie małe, jakiś podkład, mamie podkłady, tusz do rzęs... Zamiast zamawiania na allegro ![]() A właśnie, polecacie jakąś dobrą kredkę czarną do powiek? Ja mam od lat Inglota, którą lubiłam, bo nie drapie przy malowaniu i da się lekko rozmazać pędzelkiem do cieni (bo ja nie robię kreski na całe oko, czy powiekę, ale tak od zewnętrznego kącika górnej powieki do mniej więcej środka i lekko zacieram ją z cieniem, żeby było delikatniej), tylko niestety letnia temperatura sprawia, że po kilku godz. jest widoczna pod okiem, jakby się odbiła na dolnej powiece... Nie tak bardzo, ale mam jakby cienie pod oczami... Edytowane przez 201611220859 Czas edycji: 2013-05-20 o 10:38 |
|
|
|
|
#1723 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja używam Rimmel Stay Matte ale szału nie robi. Cytat:
Wziełam bo był w promocji ![]() Cytat:
Poza tym jak kogoś stać to niech sobie kupuje te wszystkie markowe rzeczy
|
|
|
#1724 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I zapłaciłam na bank bez promocji mniej, niż te 19 zł na KWC Tylko to było kilka miesięcy temu ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- A tak w ogóle to ostatnio odkryłam cudny błyszczyk IsaDory ![]() W Douglasie za 55 zł, a na all 23 zł dałam, czy jakoś tak ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...yk-do-ust.html Ja nie lubię błyszczyków zwykle za konsystencję, bo mam wrażenie, że zaraz spłyną, a podoba mi się efekt - naturalniejszy, niż przy szmince. A ten błyszczyk ma świetną konsystencję i fajnie opalizuje Edit. wiem, wiem - ta firma jest z tej półki cenowej, co zwykle jest za droga, ale na prezent czy coś zawsze można sobie zażyczyć
Edytowane przez 201611220859 Czas edycji: 2013-05-20 o 10:46 |
|
|
|
|
|
#1725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale imieniny niedługo whenee - słyszałam,że w Rzeszowie są bardzo mili taksówkarze Szefowie byli tam w pt i jechali z jednym z lotniska do centrum. Mówią,że ok. 7 dych zapłacili i dali dychę napiwku. Koleś pytał czy będą dziś wracać, a oni, że tak i chętnie skorzystają z jego usług jeszcze raz. Dał im nr tel. Po południu szefowie po niego dzwonią. Ten po 10min. przyjeżdża i w gratisie daje im po coli i kremówce papieskiej
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2013-05-20 o 10:53 |
||
|
|
|
|
#1726 |
|
Konto usunięte
|
Taksiarz pewnie nieprzyzwyczajony do takich napiwków i tak miłych klientów
|
|
|
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz w gazetce SP widziałam krem nawilżający Pharmaceris, taki zestaw: http://img03.allegroimg.pl/photos/or.../91/3187449135 Jest w promocji więc może wypróbuję
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
29,99
Patrzyłam na All i wychodzi przynajmniej o dyche drożej.
|
|
#1730 | ||
|
zawsze mam racje
|
Hey, kiedyś milion lat temu pisałam tu przez chwilę.
Pozwolę sobie ponownie dołączyć :P Cytat:
Niektóre mają, ale parę takich rzeczy na które jakiś czas odkładały. Jak ktoś np. mieszka z rodzicami i go utrzymują albo tylko trochę się dorzuca, a pracuje to z czasem uzbiera na to i owo ![]() Ja do maca nie wchodzę, nie lubię takich małych sklepów gdzie czuję oddech obsługi na plecach Z tego też powodu długie lata unikałam wchodzenia do np. Yves Rocher. Ja używam kosmetyków z różnych półek cenowych i niestety nie mogę powiedzieć, że te drogie zawsze są lepsze od tańszych. I nie czuję się gorsza lubiąc Ziaję (tzn produkty do ciała, ich kremy do twarzy odpadają) i kupując ich masło ziaja sopot spa zamiast szukać alg w kremie do ciała la mer, który pewnie kosztuje z 600 zł jak nie więcej. ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
Jakbym miała używać takich bezzapachowych to pewnie by mi się nie chciało. ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- a czego używasz?
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1732 |
|
Konto usunięte
|
Ale Klaudii- że ciasto i wódka były w jednym kieliszku?
Sun, to widzę, że tak jak ja w czwartek z rana na łowy idziesz ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- A Sun, ja nie używam kredki, bo dziwnym trafem wszystkie kredki jakie miałam w życiu (a były ich miliony) ścierały się i rozmazywały po dwóch godzinach (nieważne czy z bazą czy bez). Dlatego przerzuciłam się na eyelinery z Wibo i jestem zadowolona, bo normalnie kreska jest nieruszona przez cały dzień. |
|
|
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć czasem te moje kreski są ciut koślawe Dziewczyny, farbujecie się same? Bo tym razem chyba poproszę kumpelę żeby nałożyła mi farbę i nie wiem właśnie jaką kupić.
|
|
|
#1734 | |
|
Konto usunięte
|
Ja w ogóle nie umiem użyć tego czegoś
![]() Kiedyś ćwiczyłam i ćwiczyłam, to nawet nauczyłam się robić już gładkie kreski, a nie takie poszarpane, ale gruuuube były.... Albo takie nie przy samych rzęsach. Ile ja zużyłam na to mleczka do demakijażu ).Także same cienie albo cienie z kredką... ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
http://www.garnier.pl/_pl/_pl/our_pr...0179777&back=1 U mnie wychodził ciemniejszy, a wtedy babeczka na opakowaniu miała loki
Edytowane przez 201611220859 Czas edycji: 2013-05-20 o 11:48 |
|
|
|
|
|
#1735 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem, ja tylko raz w życiu pofarbowałam włosy, szamponetką oczywiście. Nie widzę potrzeby, chociaż obiektywnie patrząc mam trochę mysi kolor i może powinnam
|
|
|
|
|
#1736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) robi kreski idealne JA takich nie umiem ![]() Cytat:
Także chyba zaopatrzę się w jakąś drogeryjną póki co.
|
|
|
#1737 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- a bo to takie pokolenie! u nas królowały kredki do oczu. i to jeszcze na linii wodnej ![]() każda laska w wieku 15-20 tylko eyelinerem oczy maluje. taka moda... co nie mówię że mi się nie podoba, tylko sama nie umiem takiej kreski zrobić, jak 15letnie gówniary... ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
a propos błyszczyków to chyba sobie kupie z rimmela o taki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...p-lacquer.html no a reszta żywioł. z dobrych kredek to miałam z maybelline line styling tylko z hameryki i naprawdę cały dzień czarna intesywna nie schodziła z powieki. może będzie coś podobnego w polskiej szafie.
|
|
|
#1738 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja podobnie, tusz mam za 8zł z groszami i jest o niebo lepszy niż te Maybelliny i Loreale ![]() Cytat:
Dziewczyny nawet nie wyobrażacie sobie jakie ja mam tłuste powieki Dlatego też nigdy wcześniej nie używałam żadnych cieni, żadnych kresek na powiekach, nic, bo po godzinie już była jedna tłusta plama. Aż kupiłam sobie bazę z ArtDeco. Strasznie wydajna jest, mi starczyła na ponad rok, obecnie mam dopiero drugie opakowanie. I normalnie mogę się malować cieniami, ja nakładam trochę palcem, rozcieram na to jakiś puder (jeśli ktoś używa) lub cień i kreska nie do ruszenia ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#1739 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1740 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

kolorówki nie kupuje drogiej no chyba że podkład i tusz do rzęs, na to nie żałuję i ew. akcesoria kosmetyczne typu pędzle itp to też wolę kupić porządniejsze no i ostatnio moje szaleństwo paletka z inglota i do tego cienie po dychu:P 

)

A przydałoby się