|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1442 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1444 |
|
PeeeMaa!
|
Masakra. ;P
Jezu mnie tak boli brzuch, że zaraz umrę. A tu do pracy trzeba iść Ała jak ten brzuch boli, zjadłam już mega mocną tabsę, mam nadzieję, że mi pomoże.
|
|
|
|
|
#1445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty masz 3 i pół studia, prawda?Natala nie patrz na to w ten sposób, bo to Ci będzie schodzić równie szybko, jak poprzednie kilogramy, pod koniec tylko zwolni. Wspomnisz moje słowa Kasia! Siły w takim razie, wytrzymasz z bólem, albo tabletka zacznie działać
Edytowane przez mckwadrat Czas edycji: 2013-05-18 o 08:58 |
|
|
|
|
|
#1447 |
|
PeeeMaa!
|
Odp: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Ja mam 3 tez prace pisze
.. tzn mam tylko 1 rozdzial. W tym tyg napisze szybko drugi. ;p wzielam aullin i jak na razie nie boli. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Cześć Wam! Wracam już na stałe na wizaż
![]() W piątek byłam u nowej dietetyczki i sama nie wiem co o niej myśleć Popiera dietę 1000 kcal, ale mi dała 1500 (mimo że moje wyliczone na urządzeniu BMR to 1492). Jej sposób bycia mnie mega wkurza i nie wiem jak dalej będzie układała się nasza współpraca. Strasznie mnie namawia na owsiankę i jak mówię, że jej nie lubię i próbowałam się przekonać, to ona mi na to, że "Kiedyś dojrzeję do owsianki" Nie lubię jeść takiego przetworzonego g*wna bez żadnych wartości odżywczych lub z toną cukru i stanowczo zaprotestowałam. Naprawdę nie wiem co o niej myśleć. Mam 6 czerwca kontrolę i zobaczymy co z niej wyniknie. Jeśli stracę choć gram mięśni to ubiję ![]() Ale z lepszych wiadomości, to na tym badaniu wyszło, że od lutego straciłam 2,1 kg czystego tłuszczu i dobudowałam 1 kg nowych mięśni |
|
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Maysia, no to nieźle
![]() Wafle ryżowe to jeszcze pół biedy.. ale płatki fitness ??? :/ ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- W którym miejscu mierzycie udo? |
|
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mierzę w najgrubszym.
|
|
|
|
|
#1451 |
|
PeeeMaa!
|
ja też w najgrubszym, czyli przy pupie
![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Tak się teraz zastanawialam i też się zapiszę do dietetyka w czerwcu, gdzieś do krakowa, tylko kompletnie nie wiem czym się kierować. Jakie są takie w miare ceny za wizytę? ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- popatrzcie czy ten cennik http://medycyna-dieta-sport.pl/oferta/cennik/ i ta oferta do niego http://medycyna-dieta-sport.pl/ofert...ndywidualnych/ jest jakaś w miarę? Czy szukać czegoś innego? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Oferta wydaje się spoko. Tylko najgorsze w dietetyce jest to, że póki nie pójdziemy i nie przekonamy się sami, to nie będziemy wiedzieli, czy ktoś jest dobry czy nie. Niby moja obecna dietetyczka jest najlepsza w Lublinie i ma najlepsze oceny na znanym lekarzu, ale ja dopiero za jakiś miesiąc-dwa wydam o niej opinię.
|
|
|
|
|
#1453 | |
|
PeeeMaa!
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1455 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadalka czemu na czarno?
Kasia moja ma też gabinet w Krk, ceny znasz :P nie żebym jej reklamę robiła, bo też wydam ostateczną dopiero jak skończę redukcję i moja poleca wafle ryżowe jako posiłek potreningowy |
|
|
|
|
#1456 |
|
PeeeMaa!
|
Jeżeli o włosy chodzi to zostań przy takich jak teraz.
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Zastanawiałam się nad Krk, ale nie chciało by mi się chyba dojechać. a tu bym miała przy bloku mojego TŻ . Umuwię się chyba w czerwcu i zobaczymy co w ogóle powie. Dla mnie wafle ryżowe to kompletna głupota, dużo osób właśnie je jada na diecie, ale dla mnie to kompletne gówno. |
|
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia ceny moim zdaniem dobre, ja płaciłam poprzednio tyle samo co Ty, a teraz 120 zł pierwsza wizyta i następne 80 zł
Tak czy siak na pewno nie przepłacasz, bo podejrzewam że w Krakowie większość bierze tyle co ci albo i więcej.
|
|
|
|
|
#1458 |
|
PeeeMaa!
|
Wybieram się na rower. Chcę przejechać 30 km. Ciekawe czy dam radę, bo mam taką @, że koniec świata. Jeszcze nikt ze mną nie chce jechać i muszę jechać sama
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Aha to się skuszę. Ale dopiero w czerwcu. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chciałam pojeździć, ale moi rodzice się wybrali na wycieczkę i mama zabrała mój rower
|
|
|
|
|
#1461 |
|
PeeeMaa!
|
Odp: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Natala, w wszystkim Ci ladnie, wiec jak chcesz, ale teraz wygladasz rewelka!
Wrocilam z rowerku 30 km i w ogole tego nie czuje, ale za to samopoczucie mam wspaniale. Sama jechalam, ale ok bylo. Tylko samochod by mnie pieprznol, ale oczywiscie nie z mijej winy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1462 |
|
Zadomowienie
|
Marysia powiedz trochę więcej , co jeszcze Ci powiedziała ta dietetyczka ? Jak się odnosiła do PCOS ?Na jak długo dała Ci jadłospis ? Wafle ryżowe nie są takie złe , ale płatki fitness co ja jadłam były bardzo przetworzone okropnie.
Natalia mi się bardzo podobałaś w tych ciemnych , co Ci kiedyś mówiłam . Ale nie czarny , tylko taki ładny brąz . Kasia jesteś bardzo dzielna , 30 km i jeszcze sama to wyczyn !!! Gdzie w ogóle jeździłaś ? Jak długo ? Mckwadrat to poleć mi na co mam iść do teatru u siebie Ja się opaliłam jak dzika świnia w ten weekend , teraz mam przed oczami moje włókna kolagenowa , które się rozpuszczają od słońca i odpływają w siną dal , a jutro obudzę się ze zmarszczkami , skóra do kolan i plamami wątrobowymi . |
|
|
|
|
#1463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurde jakbym mieszkała tam gdzie Ty, to chyba bym zbankrutowała na bilety! Ja jestem zakochana w P. Krystynie Jandzie, prace też o niej piszę :P, więc Och-Teatr, Polonia, Kwadrat, czasem Imka a jeśli chodzi o jakieś konkretne spektakle, to na co chcesz iść? Jaka tematyka? Nadalka widzę, że Ci się włączyło zmienianie choć Kasia dobrze napisała, że Tobie jest w każdym dobrze ![]() Kasia rower cudowna rzecz ![]() Marysia właśnie, co powiedziała Ci dietetyczka o PCOS? |
|
|
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nic ciekawego mi nie tłumaczyła
O PCOS nie powiedziała mi nic, jadłospis taki sobie, aż ją na koniec zapytałam, czy to jest jadłospis pod pcos czy taki jak daje wszystkim
Edytowane przez mariamarysienka Czas edycji: 2013-05-20 o 09:25 |
|
|
|
|
#1465 |
|
Wtajemniczenie
|
szkoda, że nic Ci nie podpowiedziała, choć Ty i tak masz wiedzę większą niż niejedna osoba na ten temat
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam Ewce nie wierzę w te jej endorfinkowe bzdury
Po tym jak powiedziała, ze rozciąganie po ćwiczeniach jest niepotrzebne, a trening siłowy nie spala tłuszczu, to na pewno nie skuszę się na jej cudowne rady
|
|
|
|
|
#1468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
To jest z jej facebooka?
Bo to takie oczywiste oczywistości, które każda pcoska doskonale wie
|
|
|
|
|
#1470 |
|
PeeeMaa!
|
Pojechalam ode mnie do Puszczy Dulowskiej, a później na Zamek w Tenczynku i posiedziałam tam i wróciłam tą samą trasą. Dużo było rowerzystów, ale czułam w sobie taką moc , że pierwszy raz wszystkich wyprzedzałam. W ogóle nie czułam zmęczenia, nogi mnie nie bolą ani nic. Dzisiaj też bym chętnie jechała, ale co chwila pada.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

Więc chyba można uznać, że jest ! 

Ty masz 3 i pół studia, prawda?

Popiera dietę 1000 kcal, ale mi dała 1500 (mimo że moje wyliczone na urządzeniu BMR to 1492). Jej sposób bycia mnie mega wkurza i nie wiem jak dalej będzie układała się nasza współpraca. Strasznie mnie namawia na owsiankę i jak mówię, że jej nie lubię i próbowałam się przekonać, to ona mi na to, że "Kiedyś dojrzeję do owsianki"
Nie lubię jeść takiego przetworzonego g*wna bez żadnych wartości odżywczych lub z toną cukru i stanowczo zaprotestowałam. Naprawdę nie wiem co o niej myśleć. Mam 6 czerwca kontrolę i zobaczymy co z niej wyniknie. Jeśli stracę choć gram mięśni to ubiję