|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Czeeść! Wracam do świata żywych i trochę pobloguję
![]() Weekend polegał na nauce w dzień i imprezowaniu w nocy Najpierw w piątek pojechaliśmy do przyjaciół, na szczęście byłam kierowcą i wypiłam na początek tylko pół radlerka, więc o tyle dobrze. I tak siedzieliśmy do 2 i trzeba było wracać, a następny dzień na 14 na ślub Tempo było.Ślub o 14 - nie polecam za długo... ogólnie sala beznadziejna, osobno żarcie, osobno i w dodatku na piętrze potańcówa, duszno jak diabli, po dwóch tańcach z człowieka się lało ![]() Ale ogólnie spoko. Zrobiłam sobie ładną fryzurę, podobało mi się Deczko się rozlatywała w międzyczasie, ale dało się poprawiać.Najgorsze jest to, że jeszcze 2 wesela w tym roku Jak się teraz zaczęło kręcić tak obawiam się, że przez najbliższe lata będzie co roku po fefnaście wesel, ech I jak tu sprawić, żeby swoje własne było wyjątkowe ![]() A jutro egzamin W czwartek następny, i w piątek następny ![]() Nawet Was nadrobiłam! ![]() I przede wszystkim.... Zazdroszczę Wam spotkania!!!!! Ale fajnie Wam... Ja też kcę ![]() Gwizdak Podziwiam Twojego roztrojenia, a nawet rozczworzenia ![]() Smerfi Gratuluję obrączek i czekam na foteczki ![]() magda to było takie słodkie, jak napisałaś o tej córeczce Kolegi ![]() BijuszkuFajnie, że pomimo obecności maleńkiej Roszpunki macie czas dla siebie z mężem. Też bym tak chciała w przyszłosci jusia Gratuluję awansu na forum motocyklowym Mam nadzieję, że nastrój już pod każdym względem lepszy więc to tylko tak oficjalnie wygląda. No i wg mnie dla nas to było za wcześnie Ale może dla Was nie jest Jakby była inna sytuacja wtedy to raczej z perspektywy czasu nie zamieszkałabym tak szybko w jednym mieszkaniu z K. ![]() capri Myślę, że raczej mało kto będzie zwracał uwagę na to, do jakiego dokładnie trunku są to kieliszki Ja bym pewnie wybrała jakieś ładne i wytworne, ale się w ogóle nie znam na tym ![]() med kiedy Ty w końcu zakończysz batalie z tą promotorką ![]() Tyle spamiętałam... ciężką głowę mam dziś ![]() Aaa! I właśnie carmi Socha się do nas zdecydowanie nadaje, powinna dostać oficjalne zaproszenie ![]() ![]() AAaaaa!! I nie napisałam Wam najważniejszego ![]() ![]() Na tyle osób na weselu byłam przekonana, że nie mam szans żadnych na jakieś łapanie welonu i wiecie co się stało... Panna młoda trochę za lekko rzuciła ten welon i spadł gdzieś z metr dokładnie przede mną i koleżanką , a my się tak przeraziłyśmy, że popatrzyłyśmy na siebie-welon-siebie i jakaś dziewczyna się rzuciła za nim i zwinęła nam spod nóg Później doszłyśmy do wniosku, że to jednak było zdecydowanie do nas, no, ale... widać złapanie tego welonu było nam przeznaczone, ale nie chciałyśmy zrobić z siebie desperatek Drugi konkurs też prawie wygrałam... Tylko świadek (kumpel oczywiście) specjalnie mi się wyrwał i uciekł kiedy chciałam mu dać buziaka, co dawało mi wygraną wódkę Ciul, dał fory świadkowej i jej się dał. to była jawna niesprawiedliwość ![]() No. To chyba w końcu tyle
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa. I właśnie zadecydowałam, że wybieram się z ekipą na 2tygodniowe tournee po Rumunii!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Ale się jaram ![]() ![]()
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie dokladnie?
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
a no właśnie na objazdówkę przez całą Rumunię
Po 1/2 dni w jednym miejscu i jazda dalej jedziemy w 2 samochody, na razie 7 osób. Ale będzie ekstra, jaram się ![]()
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajnie, jedziecie razem czy sama?
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w dwa tygodnie to Transylvanie zwiedziłam a i tu nie zobaczyliśmy wszystkiego co chcieliśmy - i też po 1, 2 dni w jednym miejscu byliśmy... zazdraszczam przeokrutnie, bo kocham ten kraj koniecznie na Trase Transfogarską jedźcie
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2013-06-02 o 22:53 |
|
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam plan wycieczki i będę go musiała przewertować, bo mogę ewentualnie coś zaproponować od siebie gdybym chciała. Oczywiście jest w planie Trasa Transfogarska To chyba dosyć mocno popularne miejsce w Rumunii No na pewno tempo będzie, ale chodzi o to, żeby zobaczyć jak najwięcej! ![]() Czyli mówisz, że nas tam nie ukradną? Bo moja mama już drży, że jej Rumuni dziecko ukradną ![]() Sama Znaczy bez TŻta, ale jadę z moją najlepszą przyjaciółką, jej chłopakiem i jego znajomymi ![]() Arra A jechałaś tam z paszportem czy bez? Bo niby nie trzeba, i w żadnym kraju po drodze też nie, a mi się skończył w tamtym roku i nie wiem , czy wyrabiać, czy to zbędne zawracanie sobie teraz głowy....
Edytowane przez Jovisse Czas edycji: 2013-06-03 o 07:44 |
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Czarna, tak, na P2oo na razie czekam, bo odesłałam PW z decyzją, a widzę, że moda nie było i jeszcze nie odczytał.Bosz, ale mam ból istnienia.
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry...
![]() Ja też... ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- A co do spotkania to super Was było zobaczyć Dziewczyny! Najka, lachon jakich mało - wylaszczyła się, że hej! I ma taaaaaaaakie długieeee włosy ![]() Sorki, że nie opiszę wszystkiego, ale wiecie - że ja nie jestem dobra w te klocki ![]() W każdym bądź razie jestem super zadowolona ze spotkania
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie zostałam pierwszy raz sama z dziewczynami na cały dzień. 3majcie kciuki, zebym podołała
na razie młodsza ma czkawke a starsza bawi się lego
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Gwizdak, to mamy podobne wrażenia dziś, bo ja też sama z małą pierwszy raz cały dzień Na razie nie jest źle, ale ogólnie jestem nieco przerażona
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kochane Matki Polki powodzenia, choć na pewno bez problemów dacie sobię radę z Maluszkami ![]() My w weekend porozdawaliśmy zaproszenia, jeszcze dziś muszę kilka wysłać i ten tydzień pracuje nie chce mi się
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Oby
![]() Właśnie przyjechała do mnie siostra mojej Mamy, więc pierwszy dzień nie aż taka sama będę
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() dwudniową rozłąkę obydwie strony dzielnie zniosły, powiedziałabym nawet, że młodsza strona chyba nawet nie zauważyła braku starszej Przy powitaniu wybrała ramiona tatusiowe co mamusia kiepsko zniosła![]() aaaale czadersko było zjeść śniadanie z widokiem na morze, pomoczyć nogi i mieć zakwasy na twarzy od śmiechu |
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Maya, to wesele w Gdyni było?
W lokalu przy plaży? ![]() Hawwa, Gwizd, kciuki za Was Chcę ujrzeć niesamowitą Najkę Jovi, aaale fajowo z tą Rumunią Powodzenia na egzaminie A co do wesela to wystarczy, że to ty będziesz numerem jeden na nim jako PM i już jest wyjątkowe Wyników od promotorki nadal brak. No cóż, już nie mam dostępnych form nacisku, sekretarka przez telefon się kaja i przeprasza za nie dwie, maila jak nie było, tak nie ma, na spotkanie nie ma czasu, więc jutro idzie do niej przewodnicząca samorządu studenckiego Byłoby fajnie, gdyby jej dała (ale wątpię), bo od środy nie ma jej przez ponad tydzień w Sosnowcu...Boję się dzisiejszej wizyty u dentysty
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2013-06-03 o 10:52 |
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
Med
za dentystę. A ta promotorka Twoja to jakaś masakra jest ![]() Mamusie za samodzielny dzień z Waszymi pociechami!Przewiało mnie wczoraj jechaliśmy do Krk na moto, na autostradzie łeb odpychało do tyłu, wiało, no i teraz mam - plaster rozgrzewający na karku i boliiiii... ![]() Na dodatek posypał mi się samochód
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
![]() jasne że dacie radę promotorki nie skomentuję ![]() a dentysty się nie bój zobaczymy jak sama będę trząść portkami przed swoją ![]() co to za deszcz za oknem, ja chce słoneczko ![]() rany jak mnie wnerwia ta klawiatura
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Justi, dzięki
Zdrowiej biedaku Grape, będę łączyć się z Tobą duchowo Aaaa Frezi, zapomniałam Ci napisać! Też nie chciałoby mi sie iść do pracy dłużej niż na 8h
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2013-06-03 o 11:25 |
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Med
![]() ehhhh co za wstrętne babsko
|
|
#744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co jeszcze bedziecie zwiedzac? Którędy wjezdzacie? Jedziecie na Bukowine i Maramuresz? Wesoły cmentarz będziecie zwiedzac? Nad morzem bedziecie? Napisz gdzie bedziecie to ci moze cos polece ![]() My głownie zamki zwiedzaliśmy - Hunedoarę, Poienari, Bran, zamki chłopskie w Viscri, Rasnov, Pałac Peles, Kilka miast - Sibiu, Brasov - Brasov jest nazywany rumuńskim Krakowem - takie niby miasto artystów ale mi się SIbiu bardziej podobało. No i Sigishoarę oczywiście - miasto Vlada ![]() No i trase transfogarską oczywiscie - mega wrazenie robi - zreszta zamek Poienari (czyli ten prawdziwy Draculi, gdzie Vlad Tepes faktycznie przebywał) jest na końcu tej trasy ![]() Jeszcze do Cluj Napoka mielismy jechac ale nie zdazylismy juz Ja bym do Targoviste jeszcze chciała ( to główna siedziba Vlada była) ale to juz bylo dalej - na Wołoszczyźnie i nie zdazylismy. I nie ukradną was - w Rumuni bezpiecznie jest - mili ludzie bardzo, tylko czasem ciezko sie po angielsku dogadac. Dosc tanio jest - ich 1 Lei to mniej wiecej rownowartosc naszego 1 zl Dobre wina mają Cytat:
|
|
|
#745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
Napewno dasz rade
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam u dentysty, takie młode ciacho
Aż się umówiłam na przyszły tydzień ![]() Grape, o masakra, współczuję! Nie lubię takich klawiatur, te wielgachne klawisze, trzeba je mocno wciskać Arrakis, jak tak opisujesz, to zaczynam myśleć, że Rumunia z TŻ jednak nie będzie taka zła i może powinnam mu ulec, że ten kraj jest fajny i warto pojechać Mam pytanie do dziewczyn mających styczność z meblościankami Z jakich firm polecacie? Zależy mi, żeby meble były dość pojemne i jednocześnie ładne, bo to do "salonu".
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2013-06-03 o 13:18 |
|
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobre wina... ![]() To bez niego. Niech zatęskni i się o mnie pomartwi trochę... ![]() Zmarł mi dziadek. Ech.
|
|
|
#748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a w Sigishoarze znalezlismy mega fajną klimatyczną winniczkę - i wino z beczki, sama sobie korkujesz kosztowalo 30 lei ![]() przykro mi z powodu dziadka
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też nie lubię ale co zrobić, na tablecie też mało wygodnie a co do mebli to niestety nie pomogę przykro mi z powodu dziadka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

Deczko się rozlatywała w międzyczasie, ale dało się poprawiać.
W czwartek następny, i w piątek następny
Ale może dla Was nie jest 

Znaczy bez TŻta, ale jadę z moją najlepszą przyjaciółką, jej chłopakiem i jego znajomymi 

Na razie nie jest źle, ale ogólnie jestem nieco przerażona 
nie chce mi się

Przy powitaniu wybrała ramiona tatusiowe co mamusia kiepsko zniosła
Powodzenia na egzaminie
A co do wesela to wystarczy, że to ty będziesz numerem jeden na nim jako PM i już jest wyjątkowe
jechaliśmy do Krk na moto, na autostradzie łeb odpychało do tyłu, wiało, no i teraz mam - plaster rozgrzewający na karku i boliiiii... 

a w Sigishoarze znalezlismy mega fajną klimatyczną winniczkę - i wino z beczki, sama sobie korkujesz kosztowalo 30 lei