|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#362 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Cytat:
Tylko pytanie: co z perfumami?! Chyba, że mi ktoś kupi dobrą EDP/EDT za 50zł ![]() (mówię tu o moich ulubieńcach, które niestety poniżej 180 nie stoją ![]()
Przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecności. [Gabrielle Bonheur Chanel] Edytowane przez sublime Czas edycji: 2013-06-05 o 21:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do balsamów ja bym bez nich umarła;D Teraz na urlop nie zabrałam to czułam się jakbym nie miała majtek:| ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uśmiałam się ![]() Kobieto ! Ludzie muszę za tyle przetrwać cały miesiąc ! :0 Moim zdaniem to jest możliwe tylko jeżeli ma się już zapas "czegoś". Jak kupić szampon, odżywkę, wcierkę,coś do zabezpieczenia końcówek,oleje, żel do włosów,mgiełkę z uv, micelka,peeling, krem do twarzy, pod oczy,na rozstępy, cycki, balsam do ciała, tusz, cień do brwi, odżywkę do rzęs, podkład, puder, róż, bronzer,szminkę, błyszczyk, rozświetlacz, eyeliner, cień do powiek, lakier do paznokci, zmywacz, utwardzacz (a np. antyperspiranty, pasta do zębów i żele do higieny też się tu liczą? )... więcej nie pamiętam, ale znajdą się na pewno! To jest absolutnie NIEWYKONALNE bez zebrania wcześniej zapasów ! Nie słyszałam o tej akcji, pewnie śmiechu co niemiara ale na mnie niech nie liczą, Nie po to tyle o siebie dbam, żeby przez jeden miesiąc się zapuścić ![]() A i nurtuje mnie pytanie....Co, jeśli ktoś przehulał już 49,90 ZŁ, jest np. 21 dzień miesiąca i skończył się mu antyperspirant? Dove, zakazuje nam pożyczania testowanych produktów, na nas kochane nie liczcie ! No chyba, że za jakieś smakołyki, bo u nas jest wielu łakomczuchów, ostatnio jest duży popyt na pierogi..... ![]()
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... ![]() Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! " ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uśmiałam się ![]() Kobieto ! Ludzie muszę za tyle przetrwać cały miesiąc ! :0 Moim zdaniem to jest możliwe tylko jeżeli ma się już zapas "czegoś". Jak kupić szampon, odżywkę, wcierkę,coś do zabezpieczenia końcówek,oleje, żel do włosów,mgiełkę z uv, micelka,peeling, krem do twarzy, pod oczy,na rozstępy, cycki, balsam do ciała, tusz, cień do brwi, odżywkę do rzęs, podkład, puder, róż, bronzer,szminkę, błyszczyk, rozświetlacz, eyeliner, cień do powiek, lakier do paznokci, zmywacz, utwardzacz (a np. antyperspiranty, pasta do zębów i żele do higieny też się tu liczą? )... więcej nie pamiętam, ale znajdą się na pewno! To jest absolutnie NIEWYKONALNE bez zebrania wcześniej zapasów ! Nie słyszałam o tej akcji, pewnie śmiechu co niemiara ale na mnie niech nie liczą, Nie po to tyle o siebie dbam, żeby przez jeden miesiąc się zapuścić ![]() A i nurtuje mnie pytanie....Co, jeśli ktoś przehulał już 49,90 ZŁ, jest np. 21 dzień miesiąca i skończył się mu antyperspirant? Dove, zakazuje nam pożyczania testowanych produktów, na nas kochane nie liczcie ! No chyba, że za jakieś smakołyki, bo u nas jest wielu łakomczuchów, ostatnio jest duży popyt na pierogi..... ![]()
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... ![]() Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! " ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Zadomowienie
|
Edytowane przez fallenart91 Czas edycji: 2013-06-06 o 06:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#368 | ||
Zakorzenienie
|
jak ty pięknie do mnie mówisz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Głodnemu chleb na myśli ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki
![]() Czy dostałyście już dezodoranty? kudlik_kk w podpisie masz odchudzanie.... na jakiej diecie jesteś ![]() Próbuje się wziaśc za siebie,ale już po woli sił braknie jak waga stoi w miejscu ![]()
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#373 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Supcia mam dla Ciebie świetny sposób ! Nie tylko im pokażesz, że możesz wziąć udział w tym zadaniu ale i wygrasz ! W Carrefour często organizowana jest akcja "Drugi za grosz" - czy jakoś tak... Bierzesz mamę pod pachę, prowadzisz do sklepu, ona kupuje podkład za 80 zł - Ty za 1 grosz! Bierzesz siostrę pod pachę, prowadzisz do sklepu, ona kupuje tusz za 60 zł -Ty za 1 grosz! Bierzesz koleżankę pod pachę, prowadzisz do sklepu, ona kupuje perfum za 180 zł -Ty za 1 grosz ! Wszystko zależy czy masz dużą rodzinę i dobrych znajomych? Jeśli tak, to nie dość, że wygrana w akcji gwarantowana, zapasy kosmetyczne zrobione na pół roku do przodu to jeszcze zaoszczędzisz sporo pieniędzy.......... na zakupy po akcji i to bez wyrzutów sumienia ![]() Żartuję sobie ale fakt jest taki, że my, kobiety, genetycznie jesteśmy zaprogramowane na "zbieractwo" i przynoszenie łupów do własnej jaskini ![]() Tak było od wieków i natury nie oszukamy. A poza tym, co może nam szybciej poprawić humor niż nowa szminka czy lakier do paznokci? ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Zadomowienie
|
Kochana! W sumie nie wiem czego Ci życzyć - faceta, czy nie? ;p W każdym razie, podziwiam i szczęścia przy doborze odpowiedniego koniecznie.
![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Scrabelku, a te drożdże sprawiły, że masz taki "przyrost" włosia? Niewiele ponad miesiąc i dobrze widzę, że 12 cm na długości? Jak często pijasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#375 | ||
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() A też czekam na szminkę. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#376 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Również dziękuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
Sms nie dostałam
![]() ![]() Zdajecie sobie sprawę że w 2 tyg i ok. 2 dni będziemy musiały przetestować 4 dezodoranty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Perfum za 50zł raczej nie kupisz ale przecież nie ma nigdy tak, że w jednym miesiącu kupujemy absolutnie wszystko. Owszem bywa tak, że czasem kończy się kilka rzeczy na raz i trzeba gnac na zakupy ale bez przesady. Wprawione zakupoholiczki mają spore zapasy ![]() Ja bym się spokojnie mogła obejść bez zakupów kosmetycznych miesiąc czy dwa. A bez perfumeryjnych...lata ![]() Edytowane przez kuki9 Czas edycji: 2013-06-06 o 05:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zadomowienie
|
Jestem ciekawa czy w tym konkursie naprawdę ma znaczenie udzielanie się w wątku
![]() Kudlik dobry wibrator nie jest zły pamiętaj! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#380 | |
Zakorzenienie
|
Hej babki
![]() Ja dziś taka podjarana jestem jakbym po papier toaletowy leciała ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
eee ja tam wolę naturale..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Fananana a kto ma zniżkę 40% do Esotiq i kto dzisiaj z niej skorzysta?
![]() Jeśli chodzi o Sephore to polecam ich pedzle, zwłaszcza ten do podkladu i taki róż rozswietlajacy w gwiazdki. Lakiery maja słabe, kredki cienkie moim zdaniem tez- tutaj akurat mam biała i szału nie robi. Mam tez ich bazę silikonowa i tez nie jest jakaś super, tusz był beznadziejny. Dzisiaj przegladalam moje kosmetyki i akurat nic nie mam na wymianę, aż mi sie smutno zrobiło. Ja tam mam w planie dzisiaj kupowanie kaloszy a nie pudrow ![]() Życzę Wam miłego dnia z duża ilością sloneczka. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
Wstałam o 7, żeby się uczyć, a tymczasem oglądam urywki w z koncertów Macklemore xD xD xD takim tempem, to do egzaminów raczej nie wyrobię xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A ja pewnie dziś nie dostanę, bo paczki nie ma jeszcze u mnie na poczcie a na moim terenie rozwozi je zwykła listonoszka, która bierze ładunek o 8 i nie cofa się już do poczty ![]() Miałam davercin, ale chyba wiesz że to lek do punktowego nakładania, bo nakładając jak zwykłą maść zrobisz sobie krzywdę. Błyskawicznie robi strupki.. i to tyle - wysusza na wiór. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
Raczkowanie
|
Dostałam już paczkę z Dove
![]()
#385 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Moderator
|
Dla potwierdzenia, to co miało być to i to przysłali
![]() Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-06-06 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Moderator
|
Nie, no skąd. Nie wydaje mi się. Jest opóźnienie względem terminów zawartych w regulaminie, zatem myslę że dostaniemy tez o tyle później linki do wystawienia recenzji. Tak na chłopski rozum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |||
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chciałabym cię wtedy zobaczyć wczoraj dostałam sms z powiadomieniem nadania paczki więc chyba dzisiaj, max jutro, dezodoranty powinny dojść ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.