|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Zakorzeniona Zmorah
|
Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Cytat:
|
|
|
|
|
#1022 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grunt to profilaktyka TRzymam kciuki, będzie wszystko git
|
|
|
|
|
#1024 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() to nie musi być zaraz niewiadomco szybko leć, choćby dla Twoich nerwów
|
|
|
#1025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam na myśli to, że połowa rodziny mojego byłego męża (kobiety) powiązały się z Irakijczykami a dzieci wyszły takie śniade. No i moja teściowa tylko je uznaje za swoje wnuki. Polaków nie. Raz wynikła tam kłótnia w rodzinie i padło stwierdzenie, że "brudasy" Cytat:
Z pewnością to nic wielkiego i jesteś zdrowa jak rybka!!!! Daj znać co i jak bo się zmartwiłam
|
||
|
|
|
#1026 | ||
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
sorry, ale jakoś mi nieprzyjemnie i to bardzo, że Ty tego określenia używałaś w krótkim czasie już 2 razy ...
|
|
|
#1027 |
|
Szanelowa Madżesti
|
No właśnie profilaktyka, ja sobie często sama robię badania żeby właśnie w razie co ... i tak było tym razem no i wymacałam, najgorsze jest to, że moje cynklepki są wielkości śliwek ( nad czym ubolewam od zawsze ) i jeszcze tam coś wymacałam grrrrr, na szczęscie w rodzinie nikt nie miał raka piersi więc tym się pocieszam
|
|
|
|
#1028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzeniona Zmorah
|
No właśnie
![]() Cytat:
.To mi podchodzi pod rasizm, a jestem przeczulona na tym punkcie. Nie umiem przejść obojętnie na takie słowa. Myślę, że to świadczy o człowieku i jego poziomie. Ktoś kto ma takie myślenie zniża się do poziomu teściowej, albo nawet jeszcze niżej. Nie chcę nikogo obrażać, ale to bardzo niemiły epitet, obraźliwy. Świadczy o swego rodzaju prymitywiźmie. Wiem, być może czasem człowiek coś w złości chlapnie niestosownego, ale proszę przemyśl to. |
|
|
|
|
#1030 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
to nie używaj go dalej, bo to na Ciebie wtedy spada odpowiedzialność za użycie określenia i podejrzenie, że to i Twoja opinia/stosunek to innego koloru skóry
|
|
|
#1031 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1032 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
|
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rasistką nie jestem. Po prostu jakoś z rozpędu napisałam to co usłyszałam z ust mojego męża i nie dopisałam o co chodzi. Dla mnie czy to dziecko polaka czy nawet i afrykańczyka to jedno i to samo, ale nie potrafię sobie wytłumaczyć dlaczego komuś liczą się jedn dzieci a drugie są przez to pokrzywdzone i głośno się mówi: nie mów do mnie babciu bo nie jestem twoją babcią... Wg mnie powinno się uznawać każdego wnuka... No ale dobrze, przepraszam. |
|
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma co się martwić za wczasu, u mnie też żadna babka nie miała raka piersi, ale niestety mnie guzka musieli wycinac. [Broń Boże nie straszę czy coś, po prostu dzielę się moim doświadczeniem] Jestem pewna, że to włókniak, więc idź też z takim przeświadczeniem na badanie i nie rób zbędnej dramy, szkoda zdrowia ![]() Jutro mam 4 egzaminyyyyyy, więc zabieram się za powtórkę, w końcu przez tydzień ciężko wszystko przyswajałam szkoda, że pogoda jest tak beznadziejna. Zebrały się czarne chmury i jest tak ciemno, że siedzę przy lampce ![]() btw - wchodzi sobie człowiek na pudelka, żeby się odmóżdżyć a tam taka miła niespodzianka http://www.pudelek.pl/artykul/55873/..._zagra_polaka/ już to gdzieś wcześniej czytałam, ale im częściej tym bardziej nie mogę się doczekać. Uwielbiam tego aktora Edytowane przez ghana Czas edycji: 2013-06-10 o 10:14 |
|
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma co sobie wkrecac...pewnie to nic powaznego ...trzymam kciuki I daj znac po badaniu a u mnie dzis obrzydliwa pogoda do pracy zaraz mykam ,a tak mi sie nie chce no I jeszcze nie dostalam tych anty moze dzis dojda...a swoja nieobecnosc na forum moge tym usprawiedzliwic ze korzystalam z pieknej pogody I opalanka
|
|
|
|
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam sfatygowane cycorki, ale może ktoś je pokocha tak jak ja ich nie lubię
|
|
|
|
|
#1038 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1039 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() jeśli Cięto pocieszy, może kiedyś gorzko pożałuje ![]() moja Mama rozwiodła sięz moim ojcem jak miałam około 3 lat (niereformowalny alkoholik i gnojek), był jedynym dzieckiem swojej matki, a mojej (jakby ) babkipo rozwodzie babka postanowiła obrazić się i na mnie (choć jej nikt kontaktów nie zabraniał ze mną, a wręcz przeciwnie - matka z Dziadkami powiedzieli jej nie jeden raz, że będzie mile widziana na wizytach u wnuczki, było nie było jedynej), nigdy nawet nie zadzwoniła, nie napisała, kompletnie zero kotaktu ja tego jakoś nie odczułam, bo Dziadków ze strony Mamy miałam takich, że kazdemu życzę tylko takich jak szanowny tatuś raczył zachlać się na śmierć (o czym dowiedziałyśmy się niejako naookoło o osób trzecich), a ja już miałam jakieś 16 lat, to się nagle odezwała. pewnie dlatego, że była stara, chora i sama jak palec (ojciec na szczęście nowej rodziny nie miał nigdy) no to pojechałam, bo to inne miasto, a pewne tematy nie są na telefon, a to stara kobieta, a ja jednak mam jakieś tam wychowanie ![]() wysłuchałam spokojnie, co miała do powiedzenia i oświadczyłam, że Dziadków to ja miałam jednych i nie zamierzam już nigdy przyjechać ani się kontaktować, bo nie mamy ze sobą nic wspólnego i tyle ... może jestem wredna, ale trudno - była dorosła, minęło kilkanaście lat, powinna wiedzieć co robi
|
|
|
#1040 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1041 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
a proszszsz
no ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
jesteś usprawiedliwiona
|
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie np nie jeden raz była taka akcja, że szłam z synkiem ulicą i szła ona. Mój maluch do niej cześć babciu a ta nawet nie odpowiedziała mu. Udaje, że nie widzi i nie zna. A z kolei mój synek pytał: mamo dlaczego babcia się do mnie nie odzywa? i weź tu takiemu wytłumacz. Z czasem jak podrósł sam stwierdził, że on osobie takiej się kłaniać nie będzie i kiedyś jej też będzie smutno. Nie podejrzewałam, że mój urwis czasem jest taki dorosły ![]() MMMMMMMMM rozpieszczasz mnieeeeeeee To ja już siedzę cicho w odczuciu spełnienia
|
|
|
|
|
#1043 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nic bardziej mnie na tym świecie nie denerwuje niż to, że w takich "kłótniach" rodzinnych zawsze najbardziej poszkodowane jest dziecko. A po latach NAGLE następuje wielkie nawrócenie starszego pokolenia, które przyznaje się do błędu. Wtedy młodsze pokolenie ma być wspaniałomyślne i wyrozumiałe. Oczekuje się, że po jednej rozmowie, która "wszystko" wyjaśnia, lata zaniedbania i odrzucenia odejdą w niepamięć, a rodzina będzie jak z obrazka. Co jak co, ale ja uważam, że to starsze pokolenia powinny wiedzieć jak się zachować, jak wielką wartością jest rodzina i uczyć tego dzieci. Obudziłam się z katarem i kiepskim samopoczuciem. :/ Muszę obciąć paznokcie bo są za długie (NIGDY W ŻYCIU NIE MIAŁAM ZA DŁUGICH PAZNOCKI! ) Pogoda ponura i wcale nie zachęca do pracy...Wczoraj zrobiłam moje pierwsze w życiu naleśniki! Czuje się jak prawdziwy master chef! |
|
|
|
|
#1044 | |||
|
Zakorzeniona Zmorah
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Ojca zjadł rak, jak miałam 13. Oczywiście może pożyłby dłużej, gdyby się dobrze prowadził, a nie przepijał całą wypłatę, a potem rentę i przepalał. Do tego czasu zdążył mnie skrzywić psychicznie, wypaczyć obraz rodziny, a mojej mamie zafundować nerwicę i generalnie zniszczyć życie![]() Z babcią nie mam źle, żyje do dzisiaj. Mamy dobry kontakt, jest lepsza od niego. Ja jestem zdania, że trzeba wybaczać, oczywiście rozumiem, że nie można udawać, że wszystko jest ok, ale ja bym się nie wyparła. Dla własnego sumienia. Wiem, bredzę, ale jestem głęboko wierzącą osobą i uważam, że ofiarowanie pomocy, dobroci tym bardziej wbrew powodom wzbogaca nas. Gorzej, jeśli to osoba, która zechce zniszczyć Twoje życie, wtedy bym wprowadziła taktykę: "ja Ciebie kocham i szanuję, ale w odległości 100 km "Cytat:
, przejdzie jej, jak zobaczy, że się brzydko zachowuje i poczuje głupio, najlepiej zawstydzić pokazując życzliwość |
|||
|
|
|
#1045 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I oklaski za naleśniki A z czym robiłaś?Cytat:
|
||
|
|
|
#1047 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ja tego nie zrobiłam po złości, tylko z rozsądku i zwykłej uczciwości ze sobą i z nią - po prostu nie mam z nią nic wspólnego, nie jest da mnie nikim bliskim, a motywacja (że się przestraszyła, że jest stara i samotna) była aż nadto czytelna )a to że od razu mi oferowała przepisanie mieszkania - tym bardziej mnie utwierdziło, takie kupowanie mnie
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2013-06-10 o 11:30 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1048 |
|
Rozeznanie
|
a kto ma miękkie serce musi mieć bardzo twardą d...... szkoda że ludzie którzy chcą komuś pomagać, są życzliwi zostają delikatnie rzecz biorąc wyr......... bez wazeliny
wracając do Dafa :P kulka niebieska do kitu, byłam na szybkim spacerze i pod pachą meeeeega plamy, upocona wręcz jak świnka, jedyne co to czuć zapach dafa a nie potu |
|
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi, że takie "efekty" zauwayzłas Na stronie "mojego gabinetu" pisze, że wystarczą 1- 3 zabiegi. Chodzi konkretnie o laser fraxel repair. Pisze, też że nakładane jest znieczulenie i skóra goi się 2- 3 dni po zabiegu... Bardzo drogi ten kolagen... Akurat w moim przypadku głównie na czole, gdzie mam grzywkę
|
|
|
|
|
#1050 | |
|
Zakorzeniona Zmorah
|
Cytat:
![]() Mam te same odczucia, niestety. Nie pocę się nadmiernie, ale użyłam już 2 razy niebieskiej kulki i zawiodła za każdym razem. Zapach świeżości pozostaje długo intensywny, to na plus, bakterie się nie rozwijają, bo nie przebija zapach potu, ale koszulki miałam mokre i do tego deo zostawia biały nalot na skórze, który muszę usunąć, zanim założę bluzkę. Ja generalnie nie używam w ogóle antyperspirantów, dopiero testowanie zmusiło mnie do tego. Długo szukałam skutecznego deo bez soli aluminium i jak już znalazłam, to zostało wycofane z produkcji
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

niestety nie dam rady tego nadrobić miałam ciężki weekend i jestem załamana, od dwóch nocy nie śpię, w piątek wymacałam sobie na piersi jakąs taką kuleczkę i się tak przestraszyłam, że tylko ryczę i nie śpię, mam takie nerwy, dzisiaj idę do gina niech ona mnie dokładnie zbada i da skierowanie na usg piersi, a nam takiego stracha i takie nerwy, że nie wyrabiam
(

Grunt to profilaktyka 
Na razie syn ma 6 lat niecałe
Z pewnością to nic wielkiego i jesteś zdrowa jak rybka!!!! Daj znać co i jak bo się zmartwiłam

do pracy zaraz mykam ,a tak mi sie nie chce