Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-10, 13:11   #1051
Agnieszka987
Zakorzenienie

Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II

Cytat:
Napisane przez Korah Pokaż wiadomość
Cóż...życie...

Mam te same odczucia, niestety. Nie pocę się nadmiernie, ale użyłam już 2 razy niebieskiej kulki i zawiodła za każdym razem. Zapach świeżości pozostaje długo intensywny, to na plus, bakterie się nie rozwijają, bo nie przebija zapach potu, ale koszulki miałam mokre i do tego deo zostawia biały nalot na skórze, który muszę usunąć, zanim założę bluzkę.

Ja generalnie nie używam w ogóle antyperspirantów, dopiero testowanie zmusiło mnie do tego. Długo szukałam skutecznego deo bez soli aluminium i jak już znalazłam, to zostało wycofane z produkcji Chroniło genialnie przed przykrym zapachem, producent nie obiecywał, że uchroni przed poceniem, bo pocenie w końcu jest zdrowe, ale mimo wszystko mam wrażenie, że coś pod tym względem robiło i to lepiej od Dove.
A stosowałas ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6499,super-deo.html ?
Agnieszka987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 13:15   #1052
kudlik_kk
Zakorzenienie

Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II

Dziołszki dostałam Astora!!!!!

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 13:16   #1053
Agnieszka987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
Zdaj relację jak tam testy
Stary 2013-06-10, 13:22   #1054
kudlik_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka987 Pokaż wiadomość
Zdaj relację jak tam testy
Już mam ją na ustach! Śliczny delikatny róż taki półtransparntny. Aplikacja jak u pomadki ochronnej. Posmak lekko Tisanowy hihihihihi

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Dziewczynki która z was widziała ankietę co do Astora? Podrzucicie linka?

Stary 2013-06-10, 13:24   #1055
Korah
Zakorzeniona Zmorah

Cytat:
Konkretnie tego nie, ale używałam ałunu tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...t-w-kulce.html oraz pudru ałunowego. W obydwu przypadkach nie sprawdziły się w ogóle. Śmierdziałam od nich jeszcze bardziej niż bez niczego pod pachami.

Moimi ulubieńcami były kulki Garniera te z eco-certem, najbardziej migdałowa. Mają sporo negatywnych opinii, ale na mnie genialnie działały. No ale wycofali je bardzo szybko, właściwie rok nawet nie minął od wprowadzenia ich, dla mnie wielka szkoda, bo nie znalazłam godnego następcy. Do tego cenowo były do przyjęcia, bo kosztowały 12 zł, w promocji 8.

Cytat:
Korah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 13:37   #1056
kudlik_kk
Zakorzenienie

Kurcze chciałam wam fotkę wrzucić z ustami ale mój aparat oczywiście nie umie złapać ostrości i zamiast ust jest rozmazana plama

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Aha, nie wiem czy Stokrotka będzie nadrabiać ale napiszę: widziałam w twoich reckach opinię o tuszu Eveline Celebrities. Kurczę czaję się na ten tusz już z rok. I tak kupię, nie kupię. Chciałabym wiedzieć czy zauważyłaś poprawę w stanie rzęs skoro okrzykują go, że ma jakieś formuły odżywcze...

Stary 2013-06-10, 13:47   #1057
stokrotkaxxx
Wtajemniczenie

Cytat:

Aha, nie wiem czy Stokrotka będzie nadrabiać ale napiszę: widziałam w twoich reckach opinię o tuszu Eveline Celebrities. Kurczę czaję się na ten tusz już z rok. I tak kupię, nie kupię. Chciałabym wiedzieć czy zauważyłaś poprawę w stanie rzęs skoro okrzykują go, że ma jakieś formuły odżywcze...

Jeśli chodzi o stan rzęs to niestety nic nie zauważyłam, kupując go pierwszy raz nawet nie wiedziałam że posiada takie "możliwości" Wydaje mi się że to tylko reklama, być może inne dziewczyny zauważyły poprawę kondycji rzęs ale nie ja.
Jeśli chodzi o sam tusz to bardzo go lubię. Mimo niskiej ceny naprawdę się sprawdza, ładnie rozdziela rzęsy i baardzo je wydłuża Jest dosyć wydajny Także polecam.

stokrotkaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-10, 13:50   #1058
Agnieszka987
Zakorzenienie

Cytat:
Konkretnie tego nie, ale używałam ałunu tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...t-w-kulce.html oraz pudru ałunowego. W obydwu przypadkach nie sprawdziły się w ogóle. Śmierdziałam od nich jeszcze bardziej niż bez niczego pod pachami.

Moimi ulubieńcami były kulki Garniera te z eco-certem, najbardziej migdałowa. Mają sporo negatywnych opinii, ale na mnie genialnie działały. No ale wycofali je bardzo szybko, właściwie rok nawet nie minął od wprowadzenia ich, dla mnie wielka szkoda, bo nie znalazłam godnego następcy. Do tego cenowo były do przyjęcia, bo kosztowały 12 zł, w promocji 8.

Mnie kusi cos takiego w 100% eko do potestowania

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Kurcze chciałam wam fotkę wrzucić z ustami ale mój aparat oczywiście nie umie złapać ostrości i zamiast ust jest rozmazana plama

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Najlepsze (wg mnie) własciwosci odżywcze ma olej rycynowy, o czym pisałysmy wczesniej Stosuj regularnie, a efekty bedą świetne
Stary 2013-06-10, 14:07   #1059
torunska_ksiezniczka
Rozeznanie

Cytat:
Cóż...życie...

Mam te same odczucia, niestety. Nie pocę się nadmiernie, ale użyłam już 2 razy niebieskiej kulki i zawiodła za każdym razem. Zapach świeżości pozostaje długo intensywny, to na plus, bakterie się nie rozwijają, bo nie przebija zapach potu, ale koszulki miałam mokre i do tego deo zostawia biały nalot na skórze, który muszę usunąć, zanim założę bluzkę.

Ja generalnie nie używam w ogóle antyperspirantów, dopiero testowanie zmusiło mnie do tego. Długo szukałam skutecznego deo bez soli aluminium i jak już znalazłam, to zostało wycofane z produkcji Chroniło genialnie przed przykrym zapachem, producent nie obiecywał, że uchroni przed poceniem, bo pocenie w końcu jest zdrowe, ale mimo wszystko mam wrażenie, że coś pod tym względem robiło i to lepiej od Dove.
ja używam antyperspirantów i jednak jak spryskałam się czymś, użyłam kulki to i nie śmierdziałam i jednak plama na bluzce nie była taka okazała, jak tutaj, ja podnosze ręce a tu takie wieeeeeeelkie mokre plamiska jakbym Bóg wie jaki wysiłek przeżyła

a tutaj jedyny plus że jak powącham pache:p to czuć Dove a nie smród
torunska_ksiezniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 14:16   #1060
kudlik_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotkaxxx Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o stan rzęs to niestety nic nie zauważyłam, kupując go pierwszy raz nawet nie wiedziałam że posiada takie "możliwości" Wydaje mi się że to tylko reklama, być może inne dziewczyny zauważyły poprawę kondycji rzęs ale nie ja.
Jeśli chodzi o sam tusz to bardzo go lubię. Mimo niskiej ceny naprawdę się sprawdza, ładnie rozdziela rzęsy i baardzo je wydłuża Jest dosyć wydajny Także polecam.
Kurczę chyba go jednak kupię bo nęci jak psa kiełbasa

Cytat:

Najlepsze (wg mnie) własciwosci odżywcze ma olej rycynowy, o czym pisałysmy wczesniej Stosuj regularnie, a efekty bedą świetne
Wiem wiem Ale mnie olej rycynowy bardzo podrażnia oczy. Miałam dwie próby i dwie skończyły się zapaleniem spojówek

Odnośnie anty z Dove opowiem wam ciekawą sytuację Wydarzyło się przed chwilą i pierw przyszłam się z wami podzielić. Otóż wzięłam się za ćwiczenia. Miałam na sobie taki top bez rękawów. No i macham sobie ręką, macham, macham i za każdym machnięciem coś białego mi spod pachy leci. Raz - myślę zdaje mi się, drugi - pewnie kurz, za kolejnymi wyczaiłam, że to mi spod pachy próchno leci Paczę a tam: antyperspirant się w jakieś kulki zbił i te kulki mi leciały spod pachy. Zasypało mi pokoik Dla wiadomości: używam mineralnego A już się wystrachałam, że się starzeję i się sypię. Nawet nie wiecie z jaką ulgą odetchnęłam jak zobaczyłam, że to anty

Stary 2013-06-10, 14:28   #1061
Agnieszka987
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę chyba go jednak kupię bo nęci jak psa kiełbasa

Wiem wiem Ale mnie olej rycynowy bardzo podrażnia oczy. Miałam dwie próby i dwie skończyły się zapaleniem spojówek

Odnośnie anty z Dove opowiem wam ciekawą sytuację Wydarzyło się przed chwilą i pierw przyszłam się z wami podzielić. Otóż wzięłam się za ćwiczenia. Miałam na sobie taki top bez rękawów. No i macham sobie ręką, macham, macham i za każdym machnięciem coś białego mi spod pachy leci. Raz - myślę zdaje mi się, drugi - pewnie kurz, za kolejnymi wyczaiłam, że to mi spod pachy próchno leci Paczę a tam: antyperspirant się w jakieś kulki zbił i te kulki mi leciały spod pachy. Zasypało mi pokoik Dla wiadomości: używam mineralnego A już się wystrachałam, że się starzeję i się sypię. Nawet nie wiecie z jaką ulgą odetchnęłam jak zobaczyłam, że to anty

Może za dużo go nakładasz? Ja mam tylko lekko błyszczące rzesy po nałożeniu, nakładam zwilżonym pędzelkiem, albo nawet palcem i nigdy nic nie ociekało

Stary 2013-06-10, 14:40   #1062
kudlik_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Może za dużo go nakładasz? Ja mam tylko lekko błyszczące rzesy po nałożeniu, nakładam zwilżonym pędzelkiem, albo nawet palcem i nigdy nic nie ociekało

Właśnie nie U mnie nawet na końcówki nałożyć i to podrażnia Szukam odżywki idealnej i niby znalazłam ale też mnie coś w oczy podpieka coraz gadzina jedna

Stary 2013-06-10, 14:41   #1063
nursii
Zadomowienie

A mnie to nie dziwi, jakiś rok temu miałam anty w sprayu Dove z ogórkiem i mi się sypało spod pachy, że hej...;p
nursii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 14:58   #1064
kudlik_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nursii Pokaż wiadomość
A mnie to nie dziwi, jakiś rok temu miałam anty w sprayu Dove z ogórkiem i mi się sypało spod pachy, że hej...;p
Mi się to przytrafiło pierwszy raz w życiu, ale kulkowania i sypania bym nie przewidziała. Ależ siurprajs

Stary 2013-06-10, 15:04   #1065
Agnieszka987
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie nie U mnie nawet na końcówki nałożyć i to podrażnia Szukam odżywki idealnej i niby znalazłam ale też mnie coś w oczy podpieka coraz gadzina jedna
Słyszalam jeszcze że odżywki l'biotica i revitalash (ta chyba jest droższa) są dobre... Sama nie uzywalam ich. Albo poszukaj czegos aptece...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-10, 15:05   #1066
torunska_ksiezniczka
Rozeznanie

Cytat:
Mi się to przytrafiło pierwszy raz w życiu, ale kulkowania i sypania bym nie przewidziała. Ależ siurprajs

powinni napisać " efekt sztucznego śniegu spod pachy o każdej porze roku" :P
torunska_ksiezniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 15:32   #1067
stokrotkaxxx
Wtajemniczenie

Odp: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II

Właśnie przyjechała do mnie pomadka z Astor ale pięknie pachnie :thumbup:
Zdjecie troche niewyraźnie wyszlo, odcień 002 Loved up. 1370871117410.jpg
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

stokrotkaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 15:44   #1068
pokrzywa
Zadomowienie

dzisiaj ostatni raz uzylam deo w spreju- tego sie nie da stosowac- mi tez leca wiorki spod pachy no masakra

bede uzywac kulek- nie mam problemow z poceniem zawsze uzywalam zwyklych kulek dove tylko tych co nie zostawiaja sladow.
psiknelam bardzo malo deo a i tak moja pacha wyglada jakby mi skora schodzila

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Słyszalam jeszcze że odżywki l'biotica i revitalash (ta chyba jest droższa) są dobre... Sama nie uzywalam ich. Albo poszukaj czegos aptece...
ja uzywalam rapidlash- roznica jest ogromna - rzesy dwa razy dluzsze, nie wypadaja wiec jest ich coraz wiecej. ta odzywka l biotici po prostu nawilza i regeneruje po codziennym tuszowaniu.

pokrzywa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 15:53   #1069
Agnieszka987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pokrzywa Pokaż wiadomość
dzisiaj ostatni raz uzylam deo w spreju- tego sie nie da stosowac- mi tez leca wiorki spod pachy no masakra

bede uzywac kulek- nie mam problemow z poceniem zawsze uzywalam zwyklych kulek dove tylko tych co nie zostawiaja sladow.

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

ja uzywalam rapidlash- roznica jest ogromna - rzesy dwa razy dluzsze, nie wypadaja wiec jest ich coraz wiecej. ta odzywka l biotici po prostu nawilza i regeneruje po codziennym tuszowaniu.

Mi żadne wiórki nie lecą Może za duzo psikacie?
Ale cena w stosunku do objętości...

Edytowane przez Agnieszka987
Czas edycji: 2013-06-10 o 15:55
Stary 2013-06-10, 16:37   #1070
pauleta89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sublime Pokaż wiadomość
Pauletka, od dzisiaj nie całujemy się w usta

A poważnie, nic bardziej prawdziwego.
Na łapkach często się przenosi cuda wianki.
O nie nie Subi ja się nie zgadzam! Proszę mnie całować w gębę i już!

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Ja mam l'biotice i stosuję dopiero 10 dni Ale są takie powiem ciemniejsze Ale co do wzrostu nie zauważyłam żeby były dłuższe Mniej mi też wypadają

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:

No nie no co wy macie z tymi wiórkami? Ja nic takiego nie mam Ja w sumie używam tylko deo w sprayu- teraz wyjątkowo kulki
A dziś na egzamin użyłam tej niebieskiej i... suchutko Ani odrobinki pociku, a denerwowałam się bardzo
A Rapidlash to może też zainwestuję bo moje rzęsy takie liche

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Ze smutkiem potwierdzam
Tyle, że ja mam jeszcze gorzej, bo mój TŻ jest oczkiem w głowie mamusi. Jeśli rozmawiamy przez telefon czy nawet u niego w domu, to musi być poza domem, bo pakuje się i pokazuje swoje "ja" i to, że jest najważniejsza. Być może dlatego tak rzadko do niego przyjeżdżam..
A ja powiem szczerze, że póki co niby nie widuję się z moimi przyszłymi teściami zbyt często- ale oboje ich bardzo lubię Nie jest moja przyszła teściowa jakaś taka dociekliwa, czepliwa Niby tam czasem matkuje mojemu trochę za bardzo- ale często też w taki sposób, że jak robi coś źle w stosunku do mnie to ona po nim jedzie równo

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Cytat:
Napisane przez sublime Pokaż wiadomość
Ja po jednym ze związków bardziej tęskniłam za jego mamą niż za nim
Bywa
A ja za ojcem TŻta i jego siostrzeńcem Ojciec był w dechę i bratanek słodki Ich mi bardziej brakowało;0

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
10 lat temu też wykryłam taką kuleczkę. Sama się wchłonęła po ok pół roku, nie denerwuj się kochana, wszystko będzie dobrze. Gin na pewno tego nie zlekceważy. Trzymam kciuki
Nie denerwuj się, ja kiedyś też ją wyczułami okazało się, że w tej piersi co czułam nic nie było A w drugiej był niegroźny torbielek który się wchłonął i już go nie ma Ale na badania idź, bo nawet profilaktrycznie trzebaTrzymam kciuki też!

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość

jeśli Cięto pocieszy, może kiedyś gorzko pożałuje

moja Mama rozwiodła sięz moim ojcem jak miałam około 3 lat (niereformowalny alkoholik i gnojek), był jedynym dzieckiem swojej matki, a mojej (jakby) babki

po rozwodzie babka postanowiła obrazić się i na mnie (choć jej nikt kontaktów nie zabraniał ze mną, a wręcz przeciwnie - matka z Dziadkami powiedzieli jej nie jeden raz, że będzie mile widziana na wizytach u wnuczki, było nie było jedynej), nigdy nawet nie zadzwoniła, nie napisała, kompletnie zero kotaktu
ja tego jakoś nie odczułam, bo Dziadków ze strony Mamy miałam takich, że kazdemu życzę tylko takich

jak szanowny tatuś raczył zachlać się na śmierć (o czym dowiedziałyśmy się niejako naookoło o osób trzecich), a ja już miałam jakieś 16 lat, to się nagle odezwała. pewnie dlatego, że była stara, chora i sama jak palec (ojciec na szczęście nowej rodziny nie miał nigdy)

no to pojechałam, bo to inne miasto, a pewne tematy nie są na telefon, a to stara kobieta, a ja jednak mam jakieś tam wychowanie
wysłuchałam spokojnie, co miała do powiedzenia i oświadczyłam, że Dziadków to ja miałam jednych i nie zamierzam już nigdy przyjechać ani się kontaktować, bo nie mamy ze sobą nic wspólnego

i tyle ...

może jestem wredna, ale trudno - była dorosła, minęło kilkanaście lat, powinna wiedzieć co robi
Widzę, że nie jestem sama. Moi rodzice są właśnie w trakcie rozwodu (jak ja się cieszę!). Mój ojciec alkoholik, mama przez niego nerwicę i depresję miała i ma do dziś. Ja też przez niego muszę chodzić na terapię itd.
Dopóki ojciec mieszkał z nami i chlał- babcia wujki itd byli dobrzy dla mnie. Pieniądze dawali mi zapraszali itd, ale nigdy nie pomogli w problemie, że ojciec pije a my się boimy. Na terapii dowiedziałam się, że to co ojciec robi to znęcanie psychiczne. Po kolejnej awanturze wezwałam policje, prosiłam wujka żeby przyjechał zabrać ojca. Niestety nikt nam nie pomógł. Zostałam zwyzywana od "szm... zaje..." przez ojca! Odgrażał mi się, że mnie załatwi.
Sprawa w toku.
Babcia, wujki- cisza. Każdy ma w d.... Ojciec wyprowadzając się nie dał mi nawet 1 gr. Nic. Zmarnował mi 23 lata życia.
Póki ojciec mógł chlać pod naszym dachem- babcia miała spokój to uwielbiała mnie. Dziś? Nigdy więcej nie zapytała nawet czy żyję. Podobnie jak mój wujek, który powiedział mi kiedyś, że dla mnie to wszystko by zrobił. Dziś nikt nie robi nic- dziś pomagają za wszelką cenę mojemu ojcu by nie musiał odpowiadać za swoje słowa i czyny:|

Od 11 marca 2015-wege-kierowca

pauleta89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 16:54   #1071
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
No nie no co wy macie z tymi wiórkami? Ja nic takiego nie mam Ja w sumie używam tylko deo w sprayu- teraz wyjątkowo kulki
A dziś na egzamin użyłam tej niebieskiej i... suchutko Ani odrobinki pociku, a denerwowałam się bardzo
Je też nie wiem o co chodzi z wiórami Dziś u mnie kulka zielona, działa w przeciwieństwie do niebieskiej. Sprayu na pewno użyje jutro, mam cięzki exam. Uff wpadłam na chwile podzielić się opinią co do kulki i lece do nauki
Stary 2013-06-10, 16:59   #1072
kudlik_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Revitalash - 2 stówki, masakra jak dla mnie....

Cytat:
Napisane przez torunska_ksiezniczka Pokaż wiadomość
powinni napisać " efekt sztucznego śniegu spod pachy o każdej porze roku" :P
O tak tak! Dobre podsumowanie recki!!!!!!

Cytat:
Napisane przez stokrotkaxxx Pokaż wiadomość
Właśnie przyjechała do mnie pomadka z Astor ale pięknie pachnie :thumbup:
Zdjecie troche niewyraźnie wyszlo, odcień 002 Loved up. Załącznik 5284346
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Pięknie wygląda!!!!!!!! Ja mam kolor 009 Bumt Rose

Stary 2013-06-10, 17:04   #1073
fallenart91
Zadomowienie

Z pomadek mnie zachwyciła ostatnio Wibo Eliksir kolor 02 Jednak najlepiej je oglądać na żywo, bo w necie ten kolor w ogóle mnie nie podniecił. Dopiero jak zobaczyłam go w Rossmannie to był kisielek w majteczkach Ale i tak prawie 9 złotych bym za nią nie dała
fallenart91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-10, 17:16   #1074
pauleta89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kaataarzynaa1 Pokaż wiadomość
Je też nie wiem o co chodzi z wiórami Dziś u mnie kulka zielona, działa w przeciwieństwie do niebieskiej. Sprayu na pewno użyje jutro, mam cięzki exam. Uff wpadłam na chwile podzielić się opinią co do kulki i lece do nauki
Trzymam kciuki!
U mnie niebieska kulka zdała egzamin Czy ja zdam zobaczymy ale pół sukcesu jest!

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Napisane przez fallenart91 Pokaż wiadomość
Z pomadek mnie zachwyciła ostatnio Wibo Eliksir kolor 02 Jednak najlepiej je oglądać na żywo, bo w necie ten kolor w ogóle mnie nie podniecił. Dopiero jak zobaczyłam go w Rossmannie to był kisielek w majteczkach Ale i tak prawie 9 złotych bym za nią nie dała
A ja tak się napaliłam na nią w tej -40 % Jak poszłam były dwa ciemne ochydne kolory w dodatku jak zawsze otwarte i już rozpaćkane:| Ale co do opakowań, to niektóre tańsze "targowe" firmy mają ładniejsze opakowania niż te

Od 11 marca 2015-wege-kierowca

pauleta89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 17:25   #1075
kudlik_kk
Zakorzenienie

Też mam Eliksir ale go nie używam bo po prostu nie pasuje mi kolor. Na ręku inny na ustach inny i jest zbyt żarówiasty jak dla mnie

Stary 2013-06-10, 17:38   #1076
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
.. opinię o tuszu Eveline Celebrities. Kurczę czaję się na ten tusz już z rok. I tak kupię, nie kupię.....
to i ja się wypowiem - b.dobry, ale max miesiąc, potem osypująca się porażka
jako tusz
jako odżywka nie wiem

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaataarzynaa1 Pokaż wiadomość
te wiórki, to talk, to samo co na ubraniach lubi zostać
i cos mi się zdaje, że przy takim sypaniu, to jednak zbyt hojnie go stosujecie, dziewczęta z wiórami

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 17:46   #1077
Antymionka
Asystent Administratora

Cytat:

psiknelam bardzo malo deo a i tak moja pacha wyglada jakby mi skora schodzila.
Cytat:

Ja dziś użyłam spray'u z minerałami, no i niestety nie działa. Nic się spod pachy nie sypało, ale po prostu mokro było jak nie wiem co.
Zapach na całe szczęście ulotnił się po kilku godzinach, no ale nie wiem jak to będzie dalej z tymi spray'ami. Z kulką nie było takiego problemu.
Antymionka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 18:04   #1078
Cara_Mel
Zadomowienie

Dzisiaj, po 4 dniu testowania spisałam zieloną kulkę na straty. Ledwo wyszłam z mieszkania i doszłam na przystanek (a mam naprawdę blisko), a już czułam nieprzyjemne uczucie pod pachami. Wprawdzie było gorąco, ale przeszłam naprawdę niewielki kawałek i wcale się nie spieszyłam.

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

W ogóle, czytając Wasze wpisy o rodzinach, ojcach, babciach, w wielu słowach odnajdywałam opis swojej rodziny, bądź bliskich mi ludzi. Dobrze wiedzieć, że inni sobie też potrafią z tym radzić i że nie są z tym sami.
Cara_Mel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 18:07   #1079
aante_e
Miss Pudernica

Ja kończę testy sprayu niebieskiego i jestem zadowolona Ma intensywny, pudrowy zapach, ale w ciągu dnia nie jest wyczuwalny. Ochrona bardzo dobra, sprawdza się przy obecnej pogodzie. Kolejny będzie spray mineralny. Kulkę mineralną dopiero co zużyłam i uważam, że sztyft mineralny jest o wiele lepszy, ale strasznie brudzi ubrania. Plusem jest jego kremowość i brak podrażnień.
Stary 2013-06-10, 18:25   #1080
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cara_Mel Pokaż wiadomość
Dzisiaj, po 4 dniu testowania spisałam zieloną kulkę na straty. Ledwo wyszłam z mieszkania i doszłam na przystanek (a mam naprawdę blisko), a już czułam nieprzyjemne uczucie pod pachami. Wprawdzie było gorąco, ale przeszłam naprawdę niewielki kawałek i wcale się nie spieszyłam.

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

W ogóle, czytając Wasze wpisy o rodzinach, ojcach, babciach, w wielu słowach odnajdywałam opis swojej rodziny, bądź bliskich mi ludzi. Dobrze wiedzieć, że inni sobie też potrafią z tym radzić i że nie są z tym sami.
U mnie zielona kulka działa, ale przy trybie siedzącym bez aktywności fizycznej. Jeśli już się spocę to chociaż czuć zapach tej kulki, a nie potu..
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości