|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Cytat:
|
|
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Dziołszki dostałam Astora!!!!!
|
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
Już mam ją na ustach! Śliczny delikatny róż taki półtransparntny. Aplikacja jak u pomadki ochronnej. Posmak lekko Tisanowy hihihihihi
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Dziewczynki która z was widziała ankietę co do Astora? Podrzucicie linka? |
|
|
|
#1055 | |
|
Zakorzeniona Zmorah
|
Cytat:
Moimi ulubieńcami były kulki Garniera te z eco-certem, najbardziej migdałowa. Mają sporo negatywnych opinii, ale na mnie genialnie działały. No ale wycofali je bardzo szybko, właściwie rok nawet nie minął od wprowadzenia ich, dla mnie wielka szkoda, bo nie znalazłam godnego następcy. Do tego cenowo były do przyjęcia, bo kosztowały 12 zł, w promocji 8.
|
|
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze chciałam wam fotkę wrzucić z ustami ale mój aparat oczywiście nie umie złapać ostrości i zamiast ust jest rozmazana plama
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Aha, nie wiem czy Stokrotka będzie nadrabiać ale napiszę: widziałam w twoich reckach opinię o tuszu Eveline Celebrities. Kurczę czaję się na ten tusz już z rok. I tak kupię, nie kupię. Chciałabym wiedzieć czy zauważyłaś poprawę w stanie rzęs skoro okrzykują go, że ma jakieś formuły odżywcze... |
|
|
|
#1057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o stan rzęs to niestety nic nie zauważyłam, kupując go pierwszy raz nawet nie wiedziałam że posiada takie "możliwości" Wydaje mi się że to tylko reklama, być może inne dziewczyny zauważyły poprawę kondycji rzęs ale nie ja. Jeśli chodzi o sam tusz to bardzo go lubię. Mimo niskiej ceny naprawdę się sprawdza, ładnie rozdziela rzęsy i baardzo je wydłuża Jest dosyć wydajny Także polecam.
|
|
|
|
|
#1058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie kusi cos takiego w 100% eko do potestowania ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1059 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tutaj jedyny plus że jak powącham pache:p to czuć Dove a nie smród |
|
|
|
|
#1060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale mnie olej rycynowy bardzo podrażnia oczy. Miałam dwie próby i dwie skończyły się zapaleniem spojówek ![]() Odnośnie anty z Dove opowiem wam ciekawą sytuację A już się wystrachałam, że się starzeję i się sypię. Nawet nie wiecie z jaką ulgą odetchnęłam jak zobaczyłam, że to anty
|
||
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może za dużo go nakładasz? Ja mam tylko lekko błyszczące rzesy po nałożeniu, nakładam zwilżonym pędzelkiem, albo nawet palcem i nigdy nic nie ociekało |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie nawet na końcówki nałożyć i to podrażnia Szukam odżywki idealnej i niby znalazłam ale też mnie coś w oczy podpieka coraz gadzina jedna
|
|
|
|
|
#1063 |
|
Zadomowienie
|
A mnie to nie dziwi, jakiś rok temu miałam anty w sprayu Dove z ogórkiem i mi się sypało spod pachy, że hej...;p
|
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słyszalam jeszcze że odżywki l'biotica i revitalash (ta chyba jest droższa) są dobre... Sama nie uzywalam ich. Albo poszukaj czegos aptece...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1066 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1067 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Czy czujesz się piękna? Zalety kontra wady – co wymienisz szybciej? PART II
Właśnie przyjechała do mnie pomadka z Astor
ale pięknie pachnie :thumbup:Zdjecie troche niewyraźnie wyszlo, odcień 002 Loved up. 1370871117410.jpgWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1068 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj ostatni raz uzylam deo w spreju- tego sie nie da stosowac- mi tez leca wiorki spod pachy
no masakrabede uzywac kulek- nie mam problemow z poceniem zawsze uzywalam zwyklych kulek dove tylko tych co nie zostawiaja sladow. psiknelam bardzo malo deo a i tak moja pacha wyglada jakby mi skora schodzila ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- ja uzywalam rapidlash- roznica jest ogromna - rzesy dwa razy dluzsze, nie wypadaja wiec jest ich coraz wiecej. ta odzywka l biotici po prostu nawilza i regeneruje po codziennym tuszowaniu.
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi żadne wiórki nie lecą Ale cena w stosunku do objętości...
Edytowane przez Agnieszka987 Czas edycji: 2013-06-10 o 15:55 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1070 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Subi ja się nie zgadzam! Proszę mnie całować w gębę i już!![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
Ale są takie powiem ciemniejsze Ale co do wzrostu nie zauważyłam żeby były dłuższe Mniej mi też wypadają![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
Ja nic takiego nie mam Ja w sumie używam tylko deo w sprayu- teraz wyjątkowo kulki![]() A dziś na egzamin użyłam tej niebieskiej i... suchutko Ani odrobinki pociku, a denerwowałam się bardzo![]() A Rapidlash to może też zainwestuję bo moje rzęsy takie liche ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
Nie jest moja przyszła teściowa jakaś taka dociekliwa, czepliwa Niby tam czasem matkuje mojemu trochę za bardzo- ale często też w taki sposób, że jak robi coś źle w stosunku do mnie to ona po nim jedzie równo![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
Ojciec był w dechę i bratanek słodki Ich mi bardziej brakowało;0---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
A w drugiej był niegroźny torbielek który się wchłonął i już go nie ma Ale na badania idź, bo nawet profilaktrycznie trzeba Trzymam kciuki też!---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
Dopóki ojciec mieszkał z nami i chlał- babcia wujki itd byli dobrzy dla mnie. Pieniądze dawali mi zapraszali itd, ale nigdy nie pomogli w problemie, że ojciec pije a my się boimy. Na terapii dowiedziałam się, że to co ojciec robi to znęcanie psychiczne. Po kolejnej awanturze wezwałam policje, prosiłam wujka żeby przyjechał zabrać ojca. Niestety nikt nam nie pomógł. Zostałam zwyzywana od "szm... zaje..." przez ojca! Odgrażał mi się, że mnie załatwi. Sprawa w toku. Babcia, wujki- cisza. Każdy ma w d.... Ojciec wyprowadzając się nie dał mi nawet 1 gr. Nic. Zmarnował mi 23 lata życia. Póki ojciec mógł chlać pod naszym dachem- babcia miała spokój to uwielbiała mnie. Dziś? Nigdy więcej nie zapytała nawet czy żyję. Podobnie jak mój wujek, który powiedział mi kiedyś, że dla mnie to wszystko by zrobił. Dziś nikt nie robi nic- dziś pomagają za wszelką cenę mojemu ojcu by nie musiał odpowiadać za swoje słowa i czyny:|
|
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś u mnie kulka zielona, działa w przeciwieństwie do niebieskiej. Sprayu na pewno użyje jutro, mam cięzki exam. Uff wpadłam na chwile podzielić się opinią co do kulki i lece do nauki
|
|
#1072 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1073 |
|
Zadomowienie
|
Z pomadek mnie zachwyciła ostatnio Wibo Eliksir kolor 02
Jednak najlepiej je oglądać na żywo, bo w necie ten kolor w ogóle mnie nie podniecił. Dopiero jak zobaczyłam go w Rossmannie to był kisielek w majteczkach Ale i tak prawie 9 złotych bym za nią nie dała
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1074 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie niebieska kulka zdała egzamin Czy ja zdam zobaczymy ale pół sukcesu jest!![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
Jak poszłam były dwa ciemne ochydne kolory w dodatku jak zawsze otwarte i już rozpaćkane:| Ale co do opakowań, to niektóre tańsze "targowe" firmy mają ładniejsze opakowania niż te
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam Eliksir ale go nie używam bo po prostu nie pasuje mi kolor. Na ręku inny na ustach inny i jest zbyt żarówiasty jak dla mnie
|
|
|
|
#1076 | ||
|
kosmita jakiś normalnie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
, potem osypująca się porażkajako tusz jako odżywka nie wiem ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
i cos mi się zdaje, że przy takim sypaniu, to jednak zbyt hojnie go stosujecie, dziewczęta z wiórami
|
|
|
#1077 | ||
|
Asystent Administratora
|
Cytat:
Cytat:
Ja dziś użyłam spray'u z minerałami, no i niestety nie działa. Nic się spod pachy nie sypało, ale po prostu mokro było jak nie wiem co. Zapach na całe szczęście ulotnił się po kilku godzinach, no ale nie wiem jak to będzie dalej z tymi spray'ami. Z kulką nie było takiego problemu. |
||
|
|
|
#1078 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj, po 4 dniu testowania spisałam zieloną kulkę na straty. Ledwo wyszłam z mieszkania i doszłam na przystanek (a mam naprawdę blisko), a już czułam nieprzyjemne uczucie pod pachami. Wprawdzie było gorąco, ale przeszłam naprawdę niewielki kawałek i wcale się nie spieszyłam.
---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- W ogóle, czytając Wasze wpisy o rodzinach, ojcach, babciach, w wielu słowach odnajdywałam opis swojej rodziny, bądź bliskich mi ludzi. Dobrze wiedzieć, że inni sobie też potrafią z tym radzić i że nie są z tym sami. |
|
|
|
#1079 |
|
Miss Pudernica
|
Ja kończę testy sprayu niebieskiego i jestem zadowolona
|
#1080 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

Zdaj relację jak tam testy

Ale mnie olej rycynowy bardzo podrażnia oczy. Miałam dwie próby i dwie skończyły się zapaleniem spojówek
Słyszalam jeszcze że odżywki l'biotica i revitalash (ta chyba jest droższa) są dobre... Sama nie uzywalam ich. Albo poszukaj czegos aptece...
ale pięknie pachnie :thumbup:
Dziś u mnie kulka zielona, działa