Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-16, 19:17   #4111
Aswertyna
Rozeznanie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Jeszcze do niego zatęsknisz, wiem po sobie Daleko od O. mieszkasz?

BeatriceM
skoro od razu wiedziałaś o co chodzi to coś już musiało się psuć. Gratuluję podejścia. Jak koleś niedojrzały to nie ma co się pchać w taki związek.

140 km

Ja notki na zapas pisałam przez krótki okres czasu, a teraz to pisze je jak mnie kopniecie natchnienia najdzie co do maszynek uzywam Venus Olay aktualnie ale sa straszne ... nie warte 90 zł skoncze je przechodze na zwykle Venuski tam wydam te 70 zł ale wiem ze 4 miesiace mam czym sie debilować

Przebiegły Rudy Lis

Mądrale Świata żaby na jęzorach Wam wyrosną !
Aswertyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 19:23   #4112
_polly_
Zakorzenienie

Byłam dziś odwiedzić kuzynkę.
I zrobiła mi hybrydy u stóp, pierwszy raz mi ktoś grzebał przy stopach i przyznam, że to całkiem przyjemne jest, będę musiała ją częściej odwiedzać.
Miałam okazję również przejrzeć książkę KatOsu, ale szału nie ma, dupska nie urywa.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 19:38   #4113
BeatriceM
Zakorzenienie

Cytat:

BeatriceM
skoro od razu wiedziałaś o co chodzi to coś już musiało się psuć. Gratuluję podejścia. Jak koleś niedojrzały to nie ma co się pchać w taki związek.
Już wcześniej miał fazy pod tytułem "nie jestem gotowy na tak poważny związek" ma 24 lata a byliśmy razem 10 miesięcy co dla mnie wcale nie oznacza żadnego poważnego związku. Ale już dość o tym, źle się dzisiaj czuję, nie mam siły na nic, ale się trzymam

wymieniam kosmetyki
BeatriceM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 19:40   #4114
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeatriceM Pokaż wiadomość
A ja mam dzisiaj dzień pełen wrażeń, nie dość że praca mi ciśnienie podniosła, to jeszcze już mój były chłopak wysłał mi głupią wiadomość na fb "musimy pogadać, ale nie powiem ci o czym" więc dzwonię i pytam się prosto z mostu "zrywasz ze mną?" on, że tak to powiedziałam nara i się rozłączyłam inteligencja i podchody gatunku męskiego mnie rozwalają
Szczeniak. Masz rację, że nie ma co o nim rozmyślać i żałować.

Cytat:
Napisane przez Aswertyna Pokaż wiadomość
Dzien dobry
ja musze szybko sie kapac i pakowac bo D juz jedzie po mnie zeby odtransportowac mnie do domu z tego zapyziałego miasta studenckiego
Olsztyn zapyziały nie jest :P Chociaż nie powiem, nie chciałabym do niego wrócić. Ale za to fryzjerzy są w Olsztynie fantastyczni No i mam zastrzeżenia co do zarządzania miastem, mają porównanie do tego co działo się w nim kiedyś,a tym co (nie)dzieje się teraz. No i wiele miast może pozazdrościć kampusu. Ja moich 18 lat w Olsztynie wspominam cudownie, jednak teraz czuję się trochę obco w nim.

Cytat:
[B]
Ale wiesz po sobie o Olsztynie czy innym mieście studenckim?

Cytat:
Co do notek udaje Wam się pisać na zapas?
Ja generalnie piszę ratami. Gdy mam jakieś przemyślenia- otwieram plik i piszę. Później coś dodaję, zmieniam. Pozwala mi to pamiętać np. spostrzeżenia odnośnie konsystencji, aplikacji. Z zapachami mam tak, że czasami mam dobry dzień i wręcz muszę napisać o tym, co czuję paląc świecę czy wosk. Jednak nie chciałabym też, aby na blogu np. przez tydzień było o woskach czy o jednej firmie. Dlatego staram się te posty rozdzielić w czasie. I u mnie jeszcze pozostaje kwestia obróbki zdjęć. Często tekst jest napisany od dawna, ale ja nie mam weny by zabrać się za ogarnięcie zdjęć. A czasem jest inaczej- zdjęcia gotowe,a jakoś tak nie mogę ocenić produktu. Lub chcę np. jeszcze kilka razy pomalować paznokcie, zapalić wosk, świecę, by utwierdzić się w tym co myślę na dany temat. Bo tak szczerze, to jaką recenzję można napisać po jednej aplikacji alkieru? Można pokazać kolor i mieć wstępne spostrzeżenia, ale może akurat tego dnia było zbyt ciepło, więcej razy moczyło się ręce i to określenie właściwości nie jest do końca konkretne. Oczywiście nie mam nic do postów, które określają tylko i wyłącznie wstępne spostrzeżenia, o ile jest to napisane.
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 20:25   #4115
Aswertyna
Rozeznanie

Dziewczyny tylko się nie smiejcie --> kto to jest Katosu????

No i prawie się rozpakowałam kocham mój pokoj w moim domku tuta mam przestrzen... a nie jak na stancji -.-

Przebiegły Rudy Lis

Stary 2013-06-16, 20:40   #4116
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Kasiu dobrze, że nie widziałaś moich białych nóg, na pewno nie jesteś jaśniejsza
nogi u mnie zawsze na końcu sie opalają, ramiona i ręce oraz dekolt zawsze najszybciej, przy czym na szczęście nie opalam się "na blondynkę" czyli na czerwono, tylko na ładny brąz. Oczywiście jak zejdzie pierwsze lekkie zaczerwienienie.
Boże od następnego weekendu znowu ma lać tydzień :/

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 21:04   #4117
Alex_07
Zadomowienie

Katosu prowadzi bloga makijażowego, nagrywa filmiki na YT i w ogóle wszędzie jej pełno. Aż się dziwie, że na nią nigdy nie trafiłaś, a swoją drogą tworzy przepiękne makijaże.

Co do notek na zapas to udało mi się stworzyć najwięcej tylko jedną na zapas.
Alex_07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 21:29   #4118
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
nogi u mnie zawsze na końcu sie opalają, ramiona i ręce oraz dekolt zawsze najszybciej, przy czym na szczęście nie opalam się "na blondynkę" czyli na czerwono, tylko na ładny brąz. Oczywiście jak zejdzie pierwsze lekkie zaczerwienienie.
U mnie leje akurat zawsze jak kończę pracę, więc wiesz A w robocie skwar.

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość

Olsztyn zapyziały nie jest :P Chociaż nie powiem, nie chciałabym do niego wrócić. Ale za to fryzjerzy są w Olsztynie fantastyczni No i mam zastrzeżenia co do zarządzania miastem, mają porównanie do tego co działo się w nim kiedyś,a tym co (nie)dzieje się teraz. No i wiele miast może pozazdrościć kampusu. Ja moich 18 lat w Olsztynie wspominam cudownie, jednak teraz czuję się trochę obco w nim.

Ale wiesz po sobie o Olsztynie czy innym mieście studenckim?

Ja generalnie piszę ratami. Gdy mam jakieś przemyślenia- otwieram plik i piszę. Później coś dodaję, zmieniam. Pozwala mi to pamiętać np. spostrzeżenia odnośnie konsystencji, aplikacji. Z zapachami mam tak, że czasami mam dobry dzień i wręcz muszę napisać o tym, co czuję paląc świecę czy wosk. Jednak nie chciałabym też, aby na blogu np. przez tydzień było o woskach czy o jednej firmie. Dlatego staram się te posty rozdzielić w czasie. I u mnie jeszcze pozostaje kwestia obróbki zdjęć. Często tekst jest napisany od dawna, ale ja nie mam weny by zabrać się za ogarnięcie zdjęć. A czasem jest inaczej- zdjęcia gotowe,a jakoś tak nie mogę ocenić produktu. Lub chcę np. jeszcze kilka razy pomalować paznokcie, zapalić wosk, świecę, by utwierdzić się w tym co myślę na dany temat. Bo tak szczerze, to jaką recenzję można napisać po jednej aplikacji alkieru? Można pokazać kolor i mieć wstępne spostrzeżenia, ale może akurat tego dnia było zbyt ciepło, więcej razy moczyło się ręce i to określenie właściwości nie jest do końca konkretne. Oczywiście nie mam nic do postów, które określają tylko i wyłącznie wstępne spostrzeżenia, o ile jest to napisane.
Znam Olsztyn bardzo dobrze

Ja się zastanawiam czy nie założyć jakiegoś notesu ze spostrzeżeniami bo później siadam do notki i nie wiem co chciałam napisać :P No i kończy się na tym, że przekładam posty na lepsze czasy

Edytowane przez Takajakaya
Czas edycji: 2013-06-16 o 21:31
Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 21:30   #4119
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
U mnie najszybciej opalają się stopy - wystarczy, że postoję na przystnaku 16 minut . Całkiem dobrze pyszczydło i dekolt - które jak na złość wolałabym mieć jasne. Natomiast brzuch oraz uda i łydki to tragedia - nogi zacznę chyba smarować Kujawskim, żeby cokolwiek złapały.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 21:35   #4120
lele
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie leje akurat zawsze jak kończę pracę, więc wiesz A w robocie skwar.

Znam Olsztyn bardzo dobrze

Ja się zastanawiam czy nie założyć jakiegoś notesu ze spostrzeżeniami bo później siadam do notki i nie wiem co chciałam napisać :P No i kończy się na tym, że przekładam posty na lepsze czasy
I jak Ci się Olsztyn podoba? U mnie notes czy plik testowy się nie sprawdzają, bo później ciężko mi ogarnąć gdzie to mam i gdzie jest fragment dotyczący danego produktu. A tak to na mam już ogarnięte wszystko
Stary 2013-06-16, 21:39   #4121
Aswertyna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Alex_07 Pokaż wiadomość
Katosu prowadzi bloga makijażowego, nagrywa filmiki na YT i w ogóle wszędzie jej pełno. Aż się dziwie, że na nią nigdy nie trafiłaś, a swoją drogą tworzy przepiękne makijaże.

Co do notek na zapas to udało mi się stworzyć najwięcej tylko jedną na zapas.

no to już wiem czemu nie slyszłaam o niej mało ktory blog makijazowy śledzę
Stary 2013-06-16, 21:46   #4122
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
I jak Ci się Olsztyn podoba? U mnie notes czy plik testowy się nie sprawdzają, bo później ciężko mi ogarnąć gdzie to mam i gdzie jest fragment dotyczący danego produktu. A tak to na mam już ogarnięte wszystko
Ty chyba z niego pochodzisz prawda?

Miasto byłoby spoko gdyby było gdzie tam pracować Chociaż nie wiem czy chciałabym tam mieszkać na stałe, bo pochodzę z zupełnie innych terenów, kulturowych i krajobrazowych

Słyszałam, że się rozwija, bo i jakaś nowa galeria ma powstać? Zawsze się zastanawiałam kto tam kupuje, skoro z pracą średnio

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
no to już wiem czemu nie slyszłam o niej mało ktory blog makijazowy śledzę
http://www.youtube.com/user/katOsu

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 21:52   #4123
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
U mnie najszybciej opalają się stopy - wystarczy, że postoję na przystnaku 16 minut . Całkiem dobrze pyszczydło i dekolt - które jak na złość wolałabym mieć jasne. Natomiast brzuch oraz uda i łydki to tragedia - nogi zacznę chyba smarować Kujawskim, żeby cokolwiek złapały.
hehe fajnie tutaj takie opalone stopy i białe nogi

mi się najszybciej opalają nogi zawsze się mnie wszyscy pytają, co robię, że mam takie ciemne nogi- albo pytają jakie rajtki mam
Cytat:
Napisane przez blanche_ Pokaż wiadomość
Zazdroszcze, mi przy ćwiczeniach + odżywianiu potrafi waga uparcie stać.

Używam wilkinson extra 3 z ruchomą główka, biorę jak leci męskie czy damskie mi to tam ryba.
zobaczymy co się stanie jak odstawię to picie wspaniałych ziółek
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 22:01   #4124
Aswertyna
Rozeznanie

jak to kto kupuje Studenci

moj Tz poł roku szukał tuta pracy, bo chciał ze mną zostać żebysmy nie musieli żyć w ZNO, ale się nie dało... u siebie w ciagu miesiaca znalazł... także nooo

Przebiegły Rudy Lis

Stary 2013-06-16, 22:09   #4125
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Ja używam Gillette Mach 3 Power
ej ja też na zmianę z blue 2
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 22:10   #4126
lele
Zakorzenienie

Tak, to moje miasto rodzinne. 19 lat w nim mieszkałam. Mi się okolice bardzo podobają, uwielbiam pływać, więc wybór jezior to dla mnie coś pięknego. Lasy też bardzo lubię. Ale wiem, że to nie jest moje miejsce na ziemi. Z pracą to też pewnie sporo zależy od zawodu. A czy jest tak źle z pracą? Ciężko mi się wypowiadać, bo tam nie szukałam pracy. Ale wydaje mi się, że to tak jak w wielu miastach. Zanim zamieszkałam w Krakowie, też inaczej wyobrażałam sobie ten rynek pracy. Tak słyszę, że w Olsztynie to tak kiepsko, ale patrząc na znajomych, sąsiadów czy chociażby na ulice to nie jest tak źle. Ale pewnie wiele i od zawodu zależy, bo po weterynarii, budownictwie, biotechnologii to ciężko coś ciekawego załapać.

Też słyszałam o galerii. Nie wiem po co, ale w Krakowie też jakiś fenomen budowania takich miejsc jest. Czy faktycznie są potrzebne? Z jednej strony powstanie sklepów to też miejsca pracy w handlu. A wiadomo, że właściciela firmy posiadającej jeden sklep nie będzie stać by otworzyć sklep w takim miejscu, więc wejdą sieciówki. Dziś wracając widziałam za to początki budowy biurowca, który miał mieć 32 piętra, a będzie miał tylko 16... Nie wiem w jakim celu jest budowany taki budynek, zwłaszcza że w okolicy nie ma tak wysokich zabudowań, a jest to blisko jeziora. I pewnie będzie budynek godny miana kolejnej "perełki" olsztyńskiej.
Stary 2013-06-16, 22:10   #4127
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Co do notek udaje Wam się pisać na zapas?
no co Ty

w ogóle od jutra przechodzę na dietę 1200 kcal i proszę trzymajcie kciuki za mnie
Stary 2013-06-16, 22:23   #4128
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
mi się najszybciej opalają nogi zawsze się mnie wszyscy pytają, co robię, że mam takie ciemne nogi- albo pytają jakie rajtki mam
zazdroszczę...
ja mam do tego paskudne naczynka na udach i o ile zimą noszę sukienki przed kolano w duecie z grubymi kolorowymi rajstopami, o tyle latem krótkie sukienki odpadają :/

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 22:29   #4129
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
no co Ty

w ogóle od jutra przechodzę na dietę 1200 kcal i proszę trzymajcie kciuki za mnie
no chyba żebyś nie zemdlała na vitalii byś dostała po pupie za tak mało kalorii

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 22:33   #4130
Aswertyna
Rozeznanie

Cytat:
no co Ty

ale widzialam, ze masz fajną figure

Przebiegły Rudy Lis

Edytowane przez Aswertyna
Czas edycji: 2013-06-16 o 22:34
Stary 2013-06-16, 22:37   #4131
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
no chyba żebyś nie zemdlała na vitalii byś dostała po pupie za tak mało kalorii
mam rozpiskę od jakiejśtam pani i powiem Ci, że wygląda mi to całkiem ok. zobaczymy jak to będzie moja koleżanka schudła 10 kg w 3 m-ce

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
ale widzialam, ze masz fajną figure
nie do końca - telewizja kłamie głównie chodzi mi o uda/biodra bo reszta ciała jest przyjmijmy ok
Stary 2013-06-16, 22:44   #4132
blanche_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
hehe fajnie tutaj takie opalone stopy i białe nogi

zobaczymy co się stanie jak odstawię to picie wspaniałych ziółek
Zleci, zleci, nie martw się

Moniak 1,2k to bardzo mało, na fitnessowym za takie by biły
Klik
Klik 2
Stary 2013-06-16, 22:44   #4133
M a d z i o s z e k
Rozeznanie

Cytat:
jak to kto kupuje Studenci

moj Tz poł roku szukał tuta pracy, bo chciał ze mną zostać żebysmy nie musieli żyć w ZNO, ale się nie dało... u siebie w ciagu miesiaca znalazł... także nooo
U mnie to samo miał ojczym ;/
M a d z i o s z e k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-16, 23:04   #4134
Aswertyna
Rozeznanie

Ja: Damiś musimy zajechac do apteki po siemie lniane
D: a co boli Cie brzuch?
Ja: Nie, zgłosiłam się do akcji blogowej i trzeba je codziennie pic, zeby włosy były ładne
D: znowu się naczytałaś głupot, ja Ci chyba skasuje te blogi

<3

Przebiegły Rudy Lis

Stary 2013-06-17, 08:56   #4135
aSHa85
Zadomowienie

Cytat:
jutro świętokrzyskie spotkanie
widziałam zdjęcia - zazdrozczę Wam tych spotkań
Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
A ja wstałam jakąś godzinę temu, wczoraj byłam umówiona na imprezę z chłopakami z pracy wieczorem i żeby się przygotować, zaczęłam malować paznokcie w łóżku, i czekając, aż lakier wyschnie - zasnęłam
Obudziłam się dzisiaj rano, patrzę na telefon - 6 połączeń nieodebranych, a że miałam wyciszony telefon to nawet nie słyszałam. Ciekawe, gdzie balowali

Dodałam notkę o kremie collistar, chyba już zrezygnuję z kupowania droższych kremów...
dobre
Cytat:
Napisane przez martyna3275 Pokaż wiadomość
ja slyszalam ze Ewka CHodakowska jest tez bardzo motywujaca ale jak przesluchalam jej skalpel to głos ma monotonny i usypiajacy mnie probowalyscie z nia cwiczyc?
mam podobne odczucia co ty, już po pierwszym razie zanudziła mnie na śmierć... ale Mel uwielbiam, aż chce się z nią ćwiczyć
i czas szybko mija, nim się zorientuje minie 45 min
Cytat:
Napisane przez BeatriceM Pokaż wiadomość
Ale mnie komary zjadły, nawet się piwa nie dało dopić do końca

A ja mam dzisiaj dzień pełen wrażeń, nie dość że praca mi ciśnienie podniosła, to jeszcze już mój były chłopak wysłał mi głupią wiadomość na fb "musimy pogadać, ale nie powiem ci o czym" więc dzwonię i pytam się prosto z mostu "zrywasz ze mną?" on, że tak to powiedziałam nara i się rozłączyłam inteligencja i podchody gatunku męskiego mnie rozwalają
bardzo bobrze zrobiłaś

faktycznie faceci to świnie - wczoraj dowiedziałam się, że siostra mojej przyjaciółki zostałam porzucona przez faceta na 2 miesiące przed ślubem.... kumacie??? wszystko przygotowane, sala, śuknia itd. a on nagle wypala, że w sumie zbierał się na to już jakiś czas (przynajmniej 2 lata), żeby z nią zerwać.... no ja nie ogarniam typa
Stary 2013-06-17, 09:18   #4136
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez aSHa85 Pokaż wiadomość
faktycznie faceci to świnie - wczoraj dowiedziałam się, że siostra mojej przyjaciółki zostałam porzucona przez faceta na 2 miesiące przed ślubem.... kumacie??? wszystko przygotowane, sala, śuknia itd. a on nagle wypala, że w sumie zbierał się na to już jakiś czas (przynajmniej 2 lata), żeby z nią zerwać.... no ja nie ogarniam typa
W sumie to lepiej przed, niż po - mniej kosztowna zabawa
Stary 2013-06-17, 09:58   #4137
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aSHa85 Pokaż wiadomość
A baby to nie?
Mój chrzestny też zerwał zaręczyny przed ślubem, bo jego narzeczona do końca się nie potrafiła zdecydować czy go kocha czy nie. Dosłownie "Nie wiem, powiem Ci po ślubie, jak nam się poukłada". Po tym stwierdzeniu otworzył oczy, że dziołcha bardziej na kasę niż na niego leciała A że sobie przygruchała, to zerwać nie potrafiła, bo i kiecka kupiona, i sala zamówiona, to po kiego? Jak się nie zna relacji między ludźmi, tylko z boku się obserwuje, to można dojść do złych wniosków

Dzień dobry Ja szaleję ostatnio na rowerze Ale czas wrócić do prowadzenia bloga

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 10:11   #4138
madlen345
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
W sumie to lepiej przed, niż po - mniej kosztowna zabawa
To prawda, mojej koleżance ze studiów przydarzyła się podobna sytuacja...
Pamiętam jeszcze jak siedziałam z nią i rozmawiałam, że sala, że orkiestra, że goście wszystko gotowe, dopięte na ostatni guzik, 2 tyg do ślubu a ten zdradza ją z jej przyjaciółką....mega cios
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 10:48   #4139
dimiti
Zakorzenienie

dobry

wymalowalam sobie pazury bo wczoraj nie zdazylam, okazalo sie, ze te lakiery jolly jewels tak tragicznie sie zmywaja,ze z 30 min sie bawilam zeby to zmyc wszystko
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 11:00   #4140
aSHa85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
A baby to nie?
Mój chrzestny też zerwał zaręczyny przed ślubem, bo jego narzeczona do końca się nie potrafiła zdecydować czy go kocha czy nie. Dosłownie "Nie wiem, powiem Ci po ślubie, jak nam się poukłada". Po tym stwierdzeniu otworzył oczy, że dziołcha bardziej na kasę niż na niego leciała A że sobie przygruchała, to zerwać nie potrafiła, bo i kiecka kupiona, i sala zamówiona, to po kiego? Jak się nie zna relacji między ludźmi, tylko z boku się obserwuje, to można dojść do złych wniosków

Dzień dobry Ja szaleję ostatnio na rowerze Ale czas wrócić do prowadzenia bloga
wiem, że niektóre dziewczyny też potrafią zachowac się jak świnia, ale odniosłam się do poprzednich narzekań na facetów
z boku różnie to wygląda, ale akurat w tym przypadku nie chodzi (prawdopodobie) o żadną inną dziewczynę, tylko po prostu o to, że facet nie miał jaj żeby jej o tym wcześniej powiedzieć (po podobno o tym, że nie chce z nią być wiedział odkąd razem zamieszkali, a to było 3 lata temu)... w ogóle to dziwnie, że nagle się obudził... chyba że ktoś go nagle "oświecił" i dał kilka rad na przyszłość...
no ale trudno... niektórych osób i ich zachowania po prostu nie da się zrozumieć

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości