Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-27, 17:50   #1951
Labirynth
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
Ja akurat, bardzo lubię Maxi, ale w tym wypadku miałam ochotę na ostrzejszą wymianę zdań, tylko w sumie co mogłam napisać, przecież jej nie udowodnię, że jest inaczej niż myśli.

Co do opalania, to widzę różnicę między np. mną, a moją koleżanką, która leży plackiem na słońcu kilka godzin dziennie i opala się zimą w solarium. Ma niesamowicie pomarszczoną skórę pod oczami i dekolt. Do tego co rusz wychodzi jej nowy "pieprzyk". Ale to jej wybór.
Właśnie o to mi chodziło
Ja tak samo jak spotykam koleżanki młodsze nawet z bardzo wyraźnymi zmarszczkami i pamiętam jak latały na solarke itp.
Kompletna róznica między tymi, które nie korzystały z sol, a tymi, które namiętnie

Ja długo się nie opalałam, ale w tym roku jestem już brązowa na ciele, śmiesznie to wygląda bo brzuch brązowiutki, a dekolt lekko żółty

http://thekretka1.blogspot.com/2013/...cant-stop.html to zdjęcie mi się podoba (6 od góry)

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-06-27 o 18:05
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 18:02   #1952
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
Ja akurat, bardzo lubię Maxi, ale w tym wypadku miałam ochotę na ostrzejszą wymianę zdań, tylko w sumie co mogłam napisać, przecież jej nie udowodnię, że jest inaczej niż myśli.

Co do opalania, to widzę różnicę między np. mną, a moją koleżanką, która leży plackiem na słońcu kilka godzin dziennie i opala się zimą w solarium. Ma niesamowicie pomarszczoną skórę pod oczami i dekolt. Do tego co rusz wychodzi jej nowy "pieprzyk". Ale to jej wybór.

Te psikacze to chyba samo zło, kiedyś popsikałam się w domu, przed wyjściem na dwór i myśleliśmy, że się podusimy, wlazło to to w gardło i nie chciało pójść
a ja nigdy na solarium nie byłam jakoś mnie to g.. obchodzi, że będę blada w zimie teraz też nie czuje potrzeby by być mega ciemna... czasem jak się natknę na takie sorlariano-wysamoopalaczowane dziewczyny to się czuje jak sierota trochę, ale wole to niż się zmarszczyć

dla mnie jest nie do przeżycia to że potem smród z tych psikadeł sie ciągnie za człowiekiem nie ma opcji wypsikania się tym i wyjścia z kimś posiedzieć na powietrzu, bo się śmierdzi no zastanawiam się czy jest jakieś skuteczne psikadło przeciw komarom, które nie ma zapachu, albo ma jakiś delikatny, niechemiczny
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 18:04   #1953
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość

hir aj em
sory, Aj em
haj Ju

Cytat:
Kurde, co by nie mówic, ale Krecia wygląda zdecydowanie na starszą niż jest, myślałam, że to tylko włosy, ale na fotach widać, że ogólnie stan skóry. I tak jej się poprawiła broda, mam nadziejkę, że moja tez się poprawi

Ja nigdy nie miałam takiego skojarzenia.
hehe Labirynth to ja się nie powtarzam z kim mi się Kretka kojarzy
Stary 2013-06-27, 18:06   #1954
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
haj Ju

hehe Labirynth to ja się nie powtarzam z kim mi się Kretka kojarzy
Noo powiedz, babka z roxette??

aaa dobra wiem.... z facetem
Stary 2013-06-27, 18:08   #1955
akasha84
Zadomowienie

też Cię low ju

bardzo mi się podoba styl, w jakim Sam szykuje swój pokój
Stary 2013-06-27, 18:45   #1956
TheDocha
Dossisława I

Oglądałam przed chwilą filmik, który był przed występem RLM i Karoliny w ddtvn i "profesjonalne" zasłonięcie logo monitora w 2:30 minucie
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...ywo,89834.html
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 19:03   #1957
Moskit0
Rozeznanie

Mijałam dzisiaj takiego zniewieściałego kolesia z damską torebką i od razu przypomniał mi reporteera i taaakie umywalki
Moskit0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 19:08   #1958
dominkoo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
a ja nigdy na solarium nie byłam jakoś mnie to g.. obchodzi, że będę blada w zimie teraz też nie czuje potrzeby by być mega ciemna... czasem jak się natknę na takie sorlariano-wysamoopalaczowane dziewczyny to się czuje jak sierota trochę, ale wole to niż się zmarszczyć

dla mnie jest nie do przeżycia to że potem smród z tych psikadeł sie ciągnie za człowiekiem nie ma opcji wypsikania się tym i wyjścia z kimś posiedzieć na powietrzu, bo się śmierdzi no zastanawiam się czy jest jakieś skuteczne psikadło przeciw komarom, które nie ma zapachu, albo ma jakiś delikatny, niechemiczny
Dla mnie ten zapach nie przeszkadza, natomiast moja mama wyczytała na internecie, iż zawarte w nich substancje są niebezpieczne dla zdrowia, szczególnie układu nerwowego. W związku z tym, szukała innych możliwości i natknęła się na informacje o psikaczach, które można samemu zrobić w domu - bazują one na olejkach eterycznych, konkretnych zapachach, których komary (ponoć) nie trawią. Zamówiłam więc 4 zapachy i zrobiłyśmy mieszankę. Powiem tak - jest ona skuteczna, jednakże jej czas działania jest krótki - po ok. 20 minutach komary wracają i się przedzierają przez chmurę eteru. Jednakże mnie to nie przeszkadza, przelałam sobie mieszaninę do małej buteleczki z atomizerem i co 20-30 min psikam. Moja mama podobnie. Ostatnio, po spędzeniu 5 godzin na działce, miałam tylko jedno ukąszenie, co w moim przypadku jest fenomenem, bo zazwyczaj byłam pokąsana mocniej, jeśli się nie spryskałam, dodatkowo puchłam, bo jestem uczulona na te gnojstwa Tak więc polecam sprawdzić, koszt jest nieduży, a może akurat zadziała Minusem jest duszący zapach takiej mieszaniny, którą trzeba się sowicie skroplić, myślę, że wrażliwym za zapachy może być trudno, coś jak bomby i te sprawy Niewątpliwie nie jest to jednak chemia, a po prostu skondensowany olejek eteryczny.

Edytowane przez dominkoo
Czas edycji: 2013-06-27 o 19:10
dominkoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 19:08   #1959
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
też Cię low ju
uuuuu takie słowa u hejtera to rzadkośc

No pokoik wygląda obiecująco, ale powiem Ci, że coś za mdło dla mnie u tych szerumanów, nie ejstemw stanie przebrnąć przez filmik

Ale może coś jest na rzeczy, bo ostatnio męczy mnie strasznie jakikolwiek filmik, nawet dzis przez judy ledwo przebrnęłam, pierwszy raz coś takiego
I zauważyłam jedną prawidłowość, o ile u Any filmiki stały sie ciekawsze po wiziycie Judy, o tyle u Judy nudniejsze przelazło czy co???

I w ogóle ci ludzie na YT tez mi się jacyś zmęczeni wydają, wsyzscy ciągle gadają, że sa zmęczeni, ja sie pytam czym???
Ja i moje adhd tego nie kumamy

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-06-27 o 19:09
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 19:24   #1960
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dominkoo Pokaż wiadomość
Dla mnie ten zapach nie przeszkadza, natomiast moja mama wyczytała na internecie, iż zawarte w nich substancje są niebezpieczne dla zdrowia, szczególnie układu nerwowego. W związku z tym, szukała innych możliwości i natknęła się na informacje o psikaczach, które można samemu zrobić w domu - bazują one na olejkach eterycznych, konkretnych zapachach, których komary (ponoć) nie trawią. Zamówiłam więc 4 zapachy i zrobiłyśmy mieszankę. Powiem tak - jest ona skuteczna, jednakże jej czas działania jest krótki - po ok. 20 minutach komary wracają i się przedzierają przez chmurę eteru. Jednakże mnie to nie przeszkadza, przelałam sobie mieszaninę do małej buteleczki z atomizerem i co 20-30 min psikam. Moja mama podobnie. Ostatnio, po spędzeniu 5 godzin na działce, miałam tylko jedno ukąszenie, co w moim przypadku jest fenomenem, bo zazwyczaj byłam pokąsana mocniej, jeśli się nie spryskałam, dodatkowo puchłam, bo jestem uczulona na te gnojstwa Tak więc polecam sprawdzić, koszt jest nieduży, a może akurat zadziała Minusem jest duszący zapach takiej mieszaniny, którą trzeba się sowicie skroplić, myślę, że wrażliwym za zapachy może być trudno, coś jak bomby i te sprawy Niewątpliwie nie jest to jednak chemia, a po prostu skondensowany olejek eteryczny.
coś takiego np.: Można wypróbować ożywczego połączenia mięty, lawendy i trawy cytrynowej z nutą eukaliptusa (stosunek olejków 3:3:2:1) ? może to bym bardziej zniosła, przynajmniej naturalny zapach spróbuje i dziękuje
Stary 2013-06-27, 19:35   #1961
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Niewątpliwie nie jest to jednak chemia, a po prostu skondensowany olejek eteryczny.
możesz napisać jakie olejki i w jakich proporcjach używasz

Cytat:
uuuuu takie słowa u hejtera to rzadkośc

No pokoik wygląda obiecująco, ale powiem Ci, że coś za mdło dla mnie u tych szerumanów, nie ejstemw stanie przebrnąć przez filmik

Ale może coś jest na rzeczy, bo ostatnio męczy mnie strasznie jakikolwiek filmik, nawet dzis przez judy ledwo przebrnęłam, pierwszy raz coś takiego
I zauważyłam jedną prawidłowość, o ile u Any filmiki stały sie ciekawsze po wiziycie Judy, o tyle u Judy nudniejsze przelazło czy co???

I w ogóle ci ludzie na YT tez mi się jacyś zmęczeni wydają, wsyzscy ciągle gadają, że sa zmęczeni, ja sie pytam czym???
Ja i moje adhd tego nie kumamy
ano mdło, bo sielanka hahaha ale co fakt to fakt, mnie też "szermany" ostatnio lekko zawodzą, ale sentyment mam do nich ogromny jak stąd do chin, oglądałam ich jeszcze wcześniej przed przerwą blisko roczną, szkoda, że tamtych filmików nie ma.

A co do Judy masz słuszność. Oklapła trochę, może widząc powera Jofusa uświadomiła sobie, że jej power jest za mały

Cytat:
coś takiego np.: Można wypróbować ożywczego połączenia mięty, lawendy i trawy cytrynowej z nutą eukaliptusa (stosunek olejków 3:3:2:1) ? może to bym bardziej zniosła, przynajmniej naturalny zapach spróbuje i dziękuje
brzmi ciekawie
Stary 2013-06-27, 19:39   #1962
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:

ano mdło, bo sielanka hahaha ale co fakt to fakt, mnie też "szermany" ostatnio lekko zawodzą, ale sentyment mam do nich ogromny jak stąd do chin, oglądałam ich jeszcze wcześniej przed przerwą blisko roczną, szkoda, że tamtych filmików nie ma.

A co do Judy masz słuszność. Oklapła trochę, może widząc powera Jofusa uświadomiła sobie, że jej power jest za mały
No i to rzucanie pracy, bo YT, jeny
Ja lubię jak ktoś oprócz YT ma coś poza, bo ja bym chyba zwariowałą samym YT. Wyjście do pracy daje ogromny powiew świeżości w ogóle w relacjach jakichkolwiek, ale ŁOTEWA
Stary 2013-06-27, 19:41   #1963
moniczorek
Podróżniczka

dobri weczór
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 19:47   #1964
Takajakaya
Wtajemniczenie

Zauważyłyście, że w filmiku Katosu nie ma ani słowa o Maxi? No chyba, że przegapiłam. Może coś jest na rzeczy z tą Ramoną

Nie obejrzałam jednak całego pokazu zakupów.

Edytowane przez Takajakaya
Czas edycji: 2013-06-27 o 19:51
Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 19:48   #1965
dominkoo
Raczkowanie

Cytat:
Prawie identyczną właśnie mieszankę zrobiłam, tylko zamiast lawendy dodałam paczulę Nie ma sprawy, mam nadzieję, że poskutkuje na te gnidy
dominkoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 19:52   #1966
201606201229
Konto usunięte

Cytat:
Prawie identyczną właśnie mieszankę zrobiłam, tylko zamiast lawendy dodałam paczulę Nie ma sprawy, mam nadzieję, że poskutkuje na te gnidy
ja słyszałam też,że wanilia odstrasza te bzykacze
201606201229 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 19:52   #1967
beznadziejniak
Łotewa

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Zauważyłyście, że w filmiku Katosu nie ma ani słowa o Maxi? No chyba, że przegapiłam. Może coś jest na rzeczy z tą Ramoną

Nie obejrzałam jednak całego pokazu zakupów.
Wątpię.. na końcu jest sama Maxi jak się wygłupia do kamery..
A Maxi ma pełno zdjęć i ujęć z katOsu.
Stary 2013-06-27, 19:56   #1968
Takajakaya
Wtajemniczenie

Alem ja inteligentna

Edytowane przez Takajakaya
Czas edycji: 2013-06-27 o 20:00
Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 20:03   #1969
sylwoha
Zakorzenienie

no proste za katosu zna sie bardzije z marta, spotykaja sie, przyjazinia
z maxi to raczej przyjazn internetowa,wiec wiecie one sie spotkaly i to wygladalo pewnie jak na zasadzie 'randki z internetu' tu Cie pisze jakbym to cie nie piescil, a nazywo slowa nie powiem
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 20:04   #1970
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamikadzeee Pokaż wiadomość
zgadza się ja osobiście w dużym stężeniu wanilii nie wytrzymam wiec u mnie odpada.
Stary 2013-06-27, 20:22   #1971
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cappuccino Pokaż wiadomość
ja polecam http://www.youtube.com/user/pixiwoo makijaze na imprezy i na codzien, bez jakis kolorowych przesadnych makeup'ów ktore moim zdaniem nie nadaja sie do nasladowania

znacie jakies fajne filmiki dotyczące stylizacji fryzur?
Z fryzur to lubię czasami oglądać: Luxyhair, Lilith Moon i LetsMakeitUp1 Po polsku niestety nic fajnego nie znalazłam.;

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Robiłam doświadczenie - chodziłam za komarami z aromatem waniliowym i faktycznie uciekały

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Moskit0 Pokaż wiadomość
Mijałam dzisiaj takiego zniewieściałego kolesia z damską torebką i od razu przypomniał mi reporteera i taaakie umywalki
Ja coraz więcej takich spotykam u mnie w mieście
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 20:26   #1972
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=M3bHNorufRc

Popatrzecie jak pokazuje japonki

Taaaakie japonki...

omójborze jaki ciężki dzień...
Kupiłam Kallosa crema al latte i nie wiem czy zniosę jej zapach... :/
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 20:27   #1973
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Hej dziewczyny,

zaczne od przyznania sie, ze podczytuje was od jakiegos czasu i jest to jeden z moich ulubionych watkow

Swietnie sie was czyta, potraficie rzucic nowe swiatlo na wiele spraw a poza tym atmosfera tutaj jest...po prostu fajna

Chcialam podac link do bloga, na ktorym ostatni post wywolal u mnie smiech prawie do bolu brzucha (kurcze, te niewycwiczone miesnie...).
W tytule jak widac mowa o blogerkach modowych, ale mysle, ze autorka miala na mysli takze youtuberki...
" (..) blogerki 40 lat pozniej"

Pozdrawiam!

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 20:29   #1974
201703241651
Konto usunięte

Jestem wredna i zazdrosna - na zdjęciu (Maxi, Katosu, Nieesia i inne), żadna nie wygląda na bjuti guru (najlepiej, wg mnie, wyszła Katosu i Maxi). Nieesia nigdy mnie nie zachwycała, tutaj tylko się utwierdziłam. Przeciętne dziewczyny, jak ich wiele na ulicach. Może to światło, może zmęczenie, ale...
Najgorzej blondwłose... Dla mnie to dziwne.
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 20:30   #1975
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,

zaczne od przyznania sie, ze podczytuje was od jakiegos czasu i jest to jeden z moich ulubionych watkow

Swietnie sie was czyta, potraficie rzucic nowe swiatlo na wiele spraw a poza tym atmosfera tutaj jest...po prostu fajna

Chcialam podac link do bloga, na ktorym ostatni post wywolal u mnie smiech prawie do bolu brzucha (kurcze, te niewycwiczone miesnie...).
W tytule jak widac mowa o blogerkach modowych, ale mysle, ze autorka miala na mysli takze youtuberki...
" (..) blogerki 40 lat pozniej"

Pozdrawiam!

Witamy
Znam bloga i czasami poczytuję, bo naprawdę śmieszne rzeczy tam znajduję. ( ale mi się zrymowało)
Stary 2013-06-27, 20:30   #1976
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Taaaakie japonki...

omójborze jaki ciężki dzień...
Kupiłam Kallosa crema al latte i nie wiem czy zniosę jej zapach... :/
intensywnego może nie ma zapachu ale dłuuugo się utrzymuje na włosach, na drugi dzień po myciu jak przejechałam wilgotną dłonią po włosach to zapachniało

I błagam znów, nie piszcie na żółto
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 20:32   #1977
201606201229
Konto usunięte

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

stylizacje i jej szopo-dredo-warkoczyko-coś
201606201229 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 20:34   #1978
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:

Na tym zdjęciu na dole wygląda strasznie sztucznie
Stary 2013-06-27, 20:35   #1979
201607111632
Konto usunięte

Cytat:

Zajmowała się tym, to miała taką fryzę Błedy młodości
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 20:35   #1980
paulina800
Rozeznanie

no dziewczynki piękne widoki to chyba facet Carli bybel

http://www.youtube.com/watch?v=B6R0-...ature=youtu.be

osobiście nie podoba mi się jego uroda ale reszta od ramion w dół bardzo

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości