|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
Ostatnio była tu rozmowa, o tym kto weźmie na koniec serii ślub. A więc z tego co piszą na wp.pl wynika, że będzie to Magda, ale nie zdradzają z kim. Ja obstawiam, że z Piotrem. Przecież to oczywiste
Cytat: Magda M. tym razem będzie musiała zadecydować, którego z licznych adoratorów wybrać i w końcu powiedzieć "Tak" na ślubnym kobiercu. Żródło: http://film.wp.pl/idGallery,1871,gal...1176562649.712 |
|
|
|
|
#3332 |
|
Raczkowanie
|
Nie no, raczej nie ma takiej opcji, zeby wzieła ślub z Filipem... Nie mogliby tego zrobic fanom serialu, bo wiadomo, ze większosc jest za Piotrem... i w ogóle oczywiste...
|
|
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
No nawet mnie nie strasz!Dla mnie to jest najlepsza para w tym calym serialu! Dajcie spokoj! Jakby byla V to bylaby dla mnie totalna porazka. Dla mnie serial powinien sie zakonczyc na III ale z innym, wlasciwym zakonczeniem a nie tak jak jest teraz: nic sie nie dzieje, totalna bezndzieja, a Madzia do konca bdzie chodzila zmieta, gadala glupoty, jeczala, ryczala i powalala inteligentnymi tekstami: 'ale on mnie zostawil', 'gdzie sie podzial moj piotrus..?' .. bla, bla, bla.. Ych.. Dobrze, ze reszta aktorow nawet nie zawodzi (oprocz wiecznie rzucajacej fochami Karoliny)
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
juz dzis Magda M
![]() blaque - czytalam o tym na jakims blogu, czy stronie poswieconej Magdzie M. ile w tym prawdy przekonamy sie pewnie w najblizszej przyszlosci. jak na razie jest sielanka, ale widac dla urozmaicenia wątku chca ja zburzyc... Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2007-04-17 o 18:43 |
|
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
A nie wiecie kiedy ma sie pojawic Kot? (nowy wielbiciel Madzi
)
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie wyczytalam, ze nastapi to w 50 odcinku
|
|
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
puchatkowa-dzieki
Jeszcze niecale 2h
|
|
|
#3338 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie to Karolina w ostatnim odcinku najbardziej wierzyła w miłość i oddanie Piotra do Magdy...
A tak w ogóle mam wrażenie że Agata i Karolina jako 2 przyjaciółki Madzi stoją po 2 stronach barykady - Agata przekonuje Magdę na życie z Filipem a Karolina na życie z Piotrem...Wydaje mi się też że związek Bartka i Agaty opiera się tylko na seksie (jakoś tak pusto to wygląda, może stąd będzie wynikać kryzys w związku..?) Nie macie takiego wrażenia? Heh, już za godzinę i 40 minut będzie Madzia..... czekam z niecierpliwością ![]() |
|
|
|
|
#3339 |
|
Zadomowienie
|
kurcze...same kryzysy!
u Bartka i Agaty, u Wiktora i Karoliny a o Magdzie i Piostrze to już nawet nie wspomne... ![]() ale z drugiej strony te kryzysy są bardzo ciekawe... ![]() la margerita - ja też miałam takie odczucie że Karolina ciągnie magdę w stronę Piostra a Agata w stronę Filipa.
|
|
|
|
|
#3340 |
|
Zadomowienie
|
No i koniec kolejnoe odcinka. Ta seria wydaje mi się jakaś naciągana. Deneruwją mnie też reklamy. W tym odcinku parę razy było specjalnie widać wodę Kropla Beskidu ale najlepsze były tabletki Bio CLA
|
|
#3341 |
|
Wtajemniczenie
|
no dzisiaj to z reklamami przesadzili
![]() ale wlasnie mam wrazenie, ze odc byl dosc ciekawy i cos zaczelo sie dziac, a moze dlatego mam takie wrazenie, ze ogladalam jednym okiem i szybko mi smigneło wszystko...ale koncowka podobala mi sie bardzo wole takie nacechowane silnymi emocjami zakonczenia niz drewniana rozpacz brodzikowej
|
|
#3342 |
|
Zadomowienie
|
W sumie prawda, pod koniec cos ruszyło
|
|
#3343 |
|
Rozeznanie
|
A ja niestety widziałam tylko ostatnie 5 min
![]() Dziewczynki co się dzisiaj wydarzyło??? |
|
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Nic interesującego, Madziunia się namelancholizowała jak zwykle, Bartek bzyknął Agatę w sklepowej przebieralni, Kasia i Łukasz sie chajtnęli, nasza Misia zerwała z Filipem, co go zezłościło, a Sebastian wszystko co miał wypaplać o żenujących spiskach od 7 boleści - wypaplał.
Aha, mecenas Waligóra nie nalał żonie kawy do filiżanki, gdy ta wysunęła rączkę, i nie chce iść z żoną do kina, a Madzia-smętna-wikta będzie rozwodzić tą blondynkę, co to ją mąż katuje i do którego to zawsze wraca. Powiedzmy, że tyle mnie doleciało zza klapki komputerka. Aha. Bastuś chyba skorzystał w internetowego klubu samotnego serduszka, Piotruś spotkał się z rodzicami, Mama Zawadzka godzi obu kochanych mężczyzn, a Tata i Synek demonstrują wąsy. Na koniec Piotruś pojechał karetusią do szpitala, chory biedaczek przeciez jest wciąż; prosto z mało udanego obiadku z rodzicami w hotelowej 'ristorante'. Kurtyna. Zapomniałam o kadrach z motorolą w roli głównej. ![]() :S :E Fajnie obejrzeć podrasowaną Warszawę piękną i przyjazną każdej cząstce cielesności - niczym wyrwaną z folderów turystycznych. ![]() Ale serialu oglądać się naprawdę nie da. Pomijam fakt, że mdło mi, gdy słyszę: kochasz go/kocham go/nie zapomnisz/nie zapomnę/wybacz/wróć/muszę-wszystko-zacząć-od-nowa(! kpina z widza)/bla bla bla - a doskonale wiadomo, że mamy bardzo nieudolną jazdę do Wawy przez Paryż. To prawie mogę wybaczyć, w końcu to baja o miłości. Nie da się po prostu już patrzeć na to wiecznie wlepione gdzieś w przestrzeń spojrzenie Magdy M., ten jej grymas cichego cierpienia; ach, westchnienie, a bredzenie o ''kruasantach'' sprawiło, że chyba znienawidzę to określenie. Kurczę, jakie to musi być obelżywe słowo: rogal; że nigdy nigdzie nikomu nie mieści się w buzi... ![]() A wątek z rodzicami, czy raczej - relacji syna i tatusia - jedno wielkie dno. Jak słowo, proponowałabym skoncentrować się bardziej na pozostałych bohaterach, bo jest fuj, fuj, fuj. Żenua. Odpadam.
![]() Edytowane przez Aeterna Czas edycji: 2007-04-19 o 18:17 Powód: błędek :P |
|
|
|
|
#3345 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawa sprawa z tym serialem, nigdy nie ogladalam.. Ale kolezanka mnie nim ostatnio zaciekawila.. Podobno duzo tam z mojego zycia i zaczelam ogladac. Ale chyba juz poprzestane na tym co widzialam
W kazdym razie motyw z zareczynami, umierajacym narzeczonym, zatuszowaniem tego faktu, opuszczeniem ukochanej z tego powodu dla jej dobra, powrot itp itd - to wszystko przezylam sama, wiec nie jest to znowu taka baja, niektorym takie historie sie zdarzaja.
|
|
|
|
|
#3346 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3347 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
jak zwykle pitu pitu, Aete dobrze gada. ale i tak ogląda(my)
patrzyłam wczoraj na to na wpół śpiąco... ale czy mi się wydawało (przyśniło?), że Kasia wyglądała na tym swoim ślubie koszmarnie????? edit: nie, to nie był sen :
![]() Edytowane przez Bridget Czas edycji: 2007-04-18 o 09:41 |
|
|
|
|
#3349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak do tej pory styliści zatrudnieni w tym serialu spisywali się dobrze, tak to im zdecydowanie nie wyszło Tak ogólnie to odcinek nawet-nawet ale nie podoba mi się wątek z rodzicami Piotra - moim zdaniem strasznie sztucznie to wygląda.
|
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
A mi właśnie się podoba ten serial ze względu na biadolenie i częste przygnębienie Magdy bo ja też miewam takie okresy nierzadko
![]() Wczorajszy odcinek był ok, a jak Piotruś miał łzy w oczach to samej chciało mi się płakać ale to chyba ze względu na sentyment do niego
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy powtórka, wczoraj nie mogłam obejrzeć?
|
|
|
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, tyle ode mnie .Ale ogólnie - podpisuje się pod twoją opinią te Magdy spojrzenia "w siną dal"... I jeszcze ten idiotyczny wątek z Bartkiem seksoholikiem... ![]() Żadnej serii nie obejrzałam w całości, bo po prostu sie nie da... Ja teraz mogę sobie zrobić przerwę w oglądaniu i kiedy włączę przedostatni odcinek, to wszystko będzie w tym samym martwym punkcie. ![]() Tylko Warszawa jest w tym serialu warta uwagi
|
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie odcinek podobal
Warszawa fajna, muzyczka fajna, ojciec Piotra niefajny - uparty osiołek, ale widac, że Piotr nie lepszy ![]() Bartek seksoholik faktycznie zaczyna juz byc nudny :/ nie mniej jednak czekam na kolejny wtorek
|
|
|
|
|
#3356 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hehe to widzę, że wiele nie straciłam
|
|
|
|
|
|
#3357 |
|
po prostu Em :)
|
Kupiłam dziś wydanie specjalne specjalne "Świata Seriali" całkowicie poświęcone "Magdzie M.". Jest trochę ciekawych informacji.
"W magazynie o objętości 36 stron w formacie A4 znajdą m.in. informacje na temat dalszych losów głównej bohaterki w czwartej edycji serialu, wywiady z aktorami, a także kolekcja 10 plakatów i autografy." A na tym blogu są skany: http://magdam-nowosci.blog.onet.pl/2...534,index.html
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
Może odcinek nie był za super, ale sceny z Piotrem i rodzicami mi się podobały. Przynajmniej jakies emocje były. I w ten telewizor nie gapiło się jak gekon w muchę.
A co do Magdy to podoba mi sie jedna rzecz, a mianowicie, ze ona od początku serialu jest taka sam może i nudna, ale cały czas taka sama. Wolę to niż zmiana zaciętej, zadziornej i samowystarczalnej Marioli na gadającą o jednym i tym samym i przynadzuającej "nowej" Marioli. W tej serii nie moge jej ścierpieć. W tej serii Bastuś i Karolcia są moimi ulubieńcami. W sumie Piotr i Wojtek też. Bartek seksocholik no wszystko wporządku, ale ileż można cały czas pokazywać to samo. Juz ciekawsze by było gdyby o tym mówili, a nie pokazywali jak on sie rzuca na nia jakby go wypuszczono z klatki. Myślałam że Filip sie inaczej zachowa, ale dobrze, że juz mu Magda oddałam pierścionek bo jakoś nie polubiłam postaci Filipa.
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
Jak znowu widzę to jej rozdziamdzianie, to jakbym tak trzasła..!
|
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
no Filip sie nawet na nią nie potrafil zdenerwowac - co za facet
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.

No nawet mnie nie strasz!

W kazdym razie motyw z zareczynami, umierajacym narzeczonym, zatuszowaniem tego faktu, opuszczeniem ukochanej z tego powodu dla jej dobra, powrot itp itd - to wszystko przezylam sama, wiec nie jest to znowu taka baja, niektorym takie historie sie zdarzaja.