|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3
|
|
|
|
#2402 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3
Cytat:
Sama widzę po sobie... kilka razy probowaliśmy z tż od tak i analizując wykres wiem, że nie byloby szans na ciaże. Ale oczywiście byly nerwyy jak @ się spoźnial, a test pokazywał 1 kreskę. A z nowinek wyczytałam, że jak facet jest chory ( nawet gorączka zwykła) to czasem trzeba czekać ok 2-3 miesięcy, bo przez ten czas plemniki sa zlej jakości ... |
|
|
|
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, ale jak go raz na ruski rok dopadnie katar to umiera
|
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że płatne chorobowe jest dopiero po miesiącu pracy... ale nie o to ci chodzi. A o urlop chodzi macierzyński? Też za bardzo nie wiem... Wprawdzie pracuję w kadrach firmy, ale tylko ja tu jestem kobietą w wieku rozrodczym (jest jeszcze jedna babka koło 60tki), więc dopiero na sobie się będę poznawać na tych przepisach Bo z facetami nie mam takich zagwozdek Cytat:
|
||
|
|
|
#2406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wczoraj 9km rowerem pojechałam! Super uczucie Podzyndzałam na ludzi, się rozchodzili jak spłoszone ptaszyska muhahha Fajnie, tym bardziej, że rowerzyści to święte osoby ![]() marszałka ja nie mam tyłozgięcia. Bynajmniej gin nic nie mówił ![]() Elfka miłego sprzątania Ahh, tżci nie mają czasu na sprzątanie przecież... ![]() manieczka co do umowy (chyba Ty pisałaś? ) to nie wiem jak z tym niby o pracę masz, ale warto zapytać konkretnej osoby, tak aby nikt nie sqmał, że się staracie, bo jak wyczują, to koniec i pytanie: "a co staracie się?????" ludzie to wścibole kochanie ja jestem 4 miechy po tabsach i widzisz... też mi ciężko, nic się nie martw, tabletki mieszają... już mamy nauczkę na przyszłość Cytat:
czy muszę na ovu specjalnie włazić, żeby nowinki wyczytać? ![]() Cytat:
a może kup sobie clotrimazolum? To co mi gin dał? 2 razy użyłam i niby infekcja którą czułam, a gin nie widział zniknęła? można stosować przy przytulankach smarować siebie i partnera. Dosyć kremowate ale mi pomogło natychmiastowo
|
||
|
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Ja brykałam
Leżymy sobie wczoraj i mąż patrzy. Na co ja "boli mnie brzuch". A on psi wzrok i na to "nic a nic"? A rano mu mówię, że mi ból odpuścił i się przypałętał z powrotem pół godziny później, a on już spał i nie mogłam zasnąć więc dopiero jak wzięłam tabletkę to zasnęłam, a on na to: "no widzisz... to z tego poszczenia ci odpuściło na igraszki" Także polecam seks na bóle brzucha Jest zdrowszy niż ibuprom
|
|
|
|
#2410 | ||
|
Zadomowienie
|
Hey wynik bety po 16, mam w pracy trochę roboty i jeszcze po 12 muszę pojechać po synka i go zawieść na cwiczenia więc ten czas zleci...
Byłam akurat w przychodni przy szpitalu bo tam mam pewność że wyniki będą dziś i jak czułam ten szpitalny zapach to aż mi się słabo na samą myśl zrobiło ![]() Muszę zadzwonić do gin bo mam ciągle to uczulenie na brodzie i czole, wyglądam jak nastolatka w fazie dojrzewania Nie wiem czy brać calcium czy nie Więc lepiej do niej zadzwonie. Kazała mi też brać taki probiotyk invag i też nie wiem czy go brać czy jednak nie. Cytat:
Cytat:
Hey mój drugi wynik też nie był idealny, ale znikla mi nadżerka, tych dobrych bakteri mam dużo więc gin stwierdziła żeby nie dawać nowego antybiotyku bo tylko pogorszy, to samo mi powiedziała Pani biolog robiąca badanie. Że jak są tylko te bakterie kałowe ale sa jeszcze bakteri kwasu mlekowego to lepiej nie dawac na siłę antybiotyku bo antybiotyk to jeszcze bardziej wyjałowi. |
||
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dzięki za radę
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie można się skupiać tylko na płodzeniu
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2415 |
|
Zadomowienie
|
Wiosna przyszła, z nią bociany, więc na @ nie czekamy. Staraczki 2013. Cz. 3
Leine chwale sie ze zbadalam dziś szyjke! Wcale to nie takie trudne
![]() Maxwelka mogą być cykle bezowulacyjne. Mój poprzedni taki był. Podobno raz na rok to sie mieści w normie. Ale Ty sie nie martw na zapas, niedługo będziesz miała owu ![]() Kateekatee trzymam kciuki za bete! Ale by było fajnie. Za długo czekamy na tym wątku na kolejna ciążę! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No z tymi bakteriami to jest przerąbane i masz rację-lepiej wyleczyć przed ewentualną ciążą bo potem mogą być problemy. Też mam te paciorkowce kałowe i jakieś tam pałeczki już nie pamiętam... najgorsze jest to, że jestem uczulona na antybiotyk a raczej jego składnik który by te bakterie skutecznie zabił. Gin mi przepisał coś innego ale nie wiadomo z jakim skutkiem to wyjdzie... poza tym u mnie nie wykryło pałeczek kwasu mlekowego.Nie wiem jak to będzie dalej... jak nie pomogło to tragedia. Lactacyd też używałam ale stwierdziłam, ze jest on przereklamowany. Teraz baczniej się przyglądam składom kosmetyków i kupuje taki płyn do higieny intymnej co ma wysoko w składzie kwas mlekowy i delikatne substancje myjące a nie na ostatnim miejscu... ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
|
|
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2418 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam pod koniec cyklu mam zamiar być w ciąży więc mogę tam inaczej niż nie-w-ciąży wyglądać :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze nie wiem co mam zamiar, okaże się po odebraniu wyniku
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
no widzisz!
i jak jaka była? ![]() ach so! ![]() Cytat:
![]() mnie wypryszczyło znów, pewnie @ się powolutku zbliża... ![]() mój tż też, ostatnio wychodzi do pracy przed 6, wraca o 19/19.30 i zajęty do wieczora... masakra. Tylko czekać, aż padnie na cycki
|
|
|
|
|
#2422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie w fazie całkowitej płodności nic to wiesz ![]() A jakich żelów wy używacie...? Coś polecacie? Bo ja się tam myję tym, co wszędzie A może powinnam czymś specjalnym jednak skoro lekarz coś mi tam wynalazł...
|
||
|
|
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześniej próbowałam wszystkiego i grzybek zawsze wracał, a odkąd używam jelenia, nic mi sie nie dzieje |
|
|
|
|
#2424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2426 |
|
Zadomowienie
|
Leine nie byłam równa wysokości. Moglm ja dosiegnac więc wpisałem średnia wysokość. Poza tym była twarda i zamknięta
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeleń był super, aktualnie mam coś z rossmana fascelle czy coś takiego- ale jest beznadziejny!!!! Nivee mieliśmy- w miarę, ale szybko schodzi i mało... Ziajka- konwaliowy jest mega i na długo starcza bo to 0,5litra ![]() Biedronkowy też w miarę, ale dupy nie urywał z AA też miałam ale chyba był drogi (nie pamiętam już ) i był także fajny.To chyba wszystko czego używałam Najlepiej działał Jeleń w płynie i Ziajka.---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Najzwyklejsze, naturalne, neutralne
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mi się dziś dłuży... Dziś mam dzień porządkowy. Wszystkie papiery, które porozkładałam po kątach przez ostatni miesiąc zanoszę na swoje miejsce Zostały mi jeszcze akta pracowników, trochę faktur i wnioski urlopowe
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

powiem Wam, że różnie, bo dużo w 1-3 cs, ale są i takie, które rok czy 2 czekały 

23.06.2011
01.06.2013
Wiem, że płatne chorobowe jest dopiero po miesiącu pracy... ale nie o to ci chodzi. A o urlop chodzi macierzyński? Też za bardzo nie wiem... Wprawdzie pracuję w kadrach firmy, ale tylko ja tu jestem kobietą w wieku rozrodczym (jest jeszcze jedna babka koło 60tki), więc dopiero na sobie się będę poznawać na tych przepisach
Bo z facetami nie mam takich zagwozdek

i pytanie: "a co staracie się?????" ludzie to wścibole
Od samego rana...

A może powinnam czymś specjalnym jednak skoro lekarz coś mi tam wynalazł...