|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
witam z rana!!!
fiazo gratuluje! trzymajcie się dzielnie i niech okruszynka przybiera na wadze!!!! a ja wstałam, szykuję się do szkoły. nic nowego |
|
|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
dziewczyny dały czadu
![]() Cytat:
Ja już zrobiłam kolorowe kanapusie i serek wiejski z pomidorkiem..kawy jeszcze nie zalałam..czekam na męża Głód mi już do tyłka zagląda |
|
|
|
|
#2613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
chlebek, serek topiony, pomidorek, szczypiorek i kabanos
|
||
|
|
|
#2614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia na nocnych dyzurachCytat:
Oby mały nie musiał długo lezec w inkubatorze buziaczki dla WasNo to dobrze sie skonczylo, porody do pary były Witajcie sobotnio i pochmurnie
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-07-13 o 08:23 |
||
|
|
|
#2615 |
|
Zadomowienie
|
no cóż
niezachwianie idzie w górę ![]() ja się cieszę po prostu że młoda zeszła na dół trochę bo mi się strasznie ciężko oddychało jak między żebrami się zwijała
|
#2616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2617 |
|
Zadomowienie
|
hehe, tak nakazałaś to tak było
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
Jupi..wrócił..silnik auta usłyszałam najpierw
Idę jeść
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Zadzialal net to szybko pisze:
FIAZO gratulacje! EN witam na swiecie Tomasza Bezika! KOOCURKU oby tak dalej. Musisz tylko uwazac by Skarbus nie pogryzl Ci brodawek do krwi. Ja smarowalam mlekiem i wetrzylam. Raz zrobilam oklad z Maltanu czyli ok 1 cm masci na wkladke i do brodawki na to stanik. Pochodzilam z tym potem zmylam przed karmieniem. No i na te najbardziej przememlana brodawke zakladalam kapturek (dziekuje Madi). Przed chwila udalo mi sie ta bolaca piersia nakarmic malego bez silikonu...sukces! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- A gdzie moj kochany Informator Sammi? Wczoraj nadalam wiadomosc dla Was sms do Niej i cisza. Mam nadzieje ze wszystko w porzadku. SAMMI pozdrawiam Cie tez tu! Dobra koncze bo pewnie znowu zerwie mi polaczenie. Nie wiem czy to wina telefonu (cos zaczyna mi ten samsung swirowac) czy szpital jest w jakiejs dziurze... Buziaki dla Was i kciukow cale tony! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
Czarownicza buziaki dla Was tesknimy tu za Wami!
|
|
|
|
|
#2621 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41767782]Po co spać
![]() Macierzyństwo jest częścią eksperymentu naukowego mającego udowodnić, że sen nie jest potrzebny w życiu ![]() Ani jedzenie ![]() [/QUOTE] Dobre Cytat:
Cytat:
Witam Nie wyspałam się, bo pochwalona wczoraj Małgosia dziś przyszła do nas spać! A że jej z nami zwykle za gorąco (spała pod cienkim kocem) to się odkopywała przez co ja musiałam spać tyłem do niej co by mnie w brzuch nie trafiła. Więc tylko na lewym spałam i mnie bolało ramię przez to. Poza tym kiepsko się czuję, dziwnie pobolewa mnie brzuch, ale nie okresowo, nie skurczowo. Po prostu jakoś całościowo. Mała się wierci więc jest ok. Rano nie wytrzymałam i poleciałam szybko do sklepu po bułkę i pasztet ten z kogucikiem. Do tego pomidorka miałam! No tak mi się chciało, że musiałam. Ja wstałam o 7:30, Małgoś teraz, a mąż?.... może za godzinę wstanie?
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2623 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() Cytat:
gratulacje Zosiu!! Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Super! Będzie tylko lepiej Mnie moje dziecko dzis zmasakrowalo...nie dosc ze cycki oba co godzine to nie spala od 24 do 7...
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
No jak, z Małgosią w łóżku? Wczoraj była w przedszkolu więc szaleć można było, dziś to nawet nie mam ochoty. Jakoś się dziwnie czuję.
|
#2625 | |
|
Zadomowienie
|
Witam sie o poranku
Cytat:
Wypoczywaj i jak tylko znajdziesz chwilke, zajrzyj do nas i opowiedz co sie z Wami dzieje. Elaine, witajcie w domu! Widac, ze adrenalina u Was jeszcze dziala, skoro malo spicie a mimo to spac nie chodzicie Mnie Edziu juz chyba przygotowuje do nocnego trybu, dzis wstawalam chyba z 7 razy na siusiu ![]() Kocurku, za kpMy dzis mamy w planach zabrac kilka moich rzeczy od mamy, w tym lodowke, lozko i wiele innych p.ierdol. Do tego chcemy wybrac tapety do sypialni i byc moze zaczniemy dzis kleic. Zyczymy wszystkim milego dnia, maluszkom smacznego mleczka i kolorowych snow, a mamusiom duzo chwil na relaks i sen
Edziunio Edytowane przez jakierka Czas edycji: 2013-07-13 o 09:08 |
|
|
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Idę poleżeć bo się kiepsko czuję.
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Pisała do mnie Iwonka, że dziś przebrała małą sama, próbuje kp i bardzo za nami tesknie i chce do domu.
Wysłała tez zdjecie Małej, ale wstawie je jak wróce z zakupów, bo właśnie wychodze
|
|
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję syneczka, teraz szybko niech nabiera wagi, żebyście mogli pójść do domku |
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje dla Rozpakowanych!!!
![]() Teraz nawet wiem dlaczego pierwsza strona nie uaktualniona he he he ![]() Wracajcie Dziewczęta szybko do domu i pokazujcie nam zdjęcia Dzieciaczków )My odpoczywamy Jak zwykle zresztą Co innego można robić z Moim Nudnym Synkiem![]() Ale powiem Wam, że ta Nasza Maleńka Miłość naprawdę nadała sens naszemu istnieniu (Jestestwu- moje ulubione słowo z okresu studiów) ![]() Tż... którego kompletnie nie znałam od tej strony... Zakochany w Małym, zapatrzony jak w obrazek I jakiś taki zrobił się czulszy i delikatniejszy...Mały jest tak perfekcyjny, ze aż idealny... Sama słodycz.. I kiedy tak na niego patrze... szczególnie podczas nocnego karmienia i po cichutku powtarzam Mu jak wielkim Szczęściem nas obdarzył i jak wielką Miłością się okazał to wzruszam się za każdym razem dosłownie i w przeności i w każdym innym znaczeniu tego słowa.. Stał się brakującym elementem w naszej Rodzinie Teraz naprawdę warto żyć, żeby dla Niego wciąż być....Ech... Kocham to Nasze Cudowne Gluciątko ![]()
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Boooże zwlec się dzisiaj z łóżka nie mogłam
![]() Jeszcze moja mama może w każdej chwili wpaść, to wypadałoby trochę mieszkanie ogarnąć ![]() To spojenie serio to makabra, dzisiaj w nocy budziłam się za każdym razem, kiedy się przewracałam przez ten ból. Na prawdę mam nadzieję, że dzięki temu pimpik sprawniej wyskoczy - może jak u En? ![]() fiazo wielkie, nasz pierwsza sierpnióweczkoWidzę, że wczoraj trzymałyśmy się parzystego podziału ![]() idzia ty to jak coś rozplanujesz i właśnie, wracaj szybko z tego sklepu![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Tak w ogole to jakoś pustawo się tu robi i to chyba nie tylko przez weekend![]() Ciekawe z kim ja będę spamować w sierpniu
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
Margosia a Ty chcesz nas tak wszystkich rozczulić z rana?
---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- pewnie ze mną, znając moje szczęście:P |
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja sobie czasami pomyślę o mojej klusce, której przecież jeszcze nie wdziałam, to robi mi się ciepło na sercu, a co dopiero będę miała później? Pewnie będę osiągała błogostany jak ty i oliath, oczywiście pomiędzy jednym płaczem małego, a drugim
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie w 41tyg...pokonczyly mi sie suwaczki lol...
)skylie nie urodzilysmy co?:-( ![]() fiazo gratulacje. pozniej nadrobie lece teraz:-*paaa |
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
domi, co ty gadasz, jak ty z dotka na dniach (albo godzinach) rodzicie
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam przeczucie ze przenosze z 12 dni jak nic i urodze wielkoluda 4500kg |
|
|
|
|
#2637 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie dziękuje ![]() Cytat:
Cytat:
Idzia zaczyna mnie przerażać Mówiłam że to nasze Medium ![]() Idzia to kiedy następny poród? W poniedziałek? Wiesz pytam bo teoretycznie jestm chyba pierwsza w kolejce I nie wpychać się baby w kolejkę ![]() Cytat:
Ale to syn ściągnął mnie z łóżka Cytat:
dla Iwonki ![]() ![]() Samantha- przybij pionę. Dzisiaj waga pokazała 77,7kg czyli +19,7 kg
|
|
#2638 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Margosia- mam identyczne uczucia. A szczególnie jak patrze na tz jak ma Hanie na klacie i tak sobie razem kimaja
Dziewczyny jak urodzicie- wachajcie maluchy :p bo ten cudny zapach mija ![]() ( mam jakieś zboczenie ale ten poczatkowy zapach jest naprawdę boski) Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#2639 | |
|
Rozeznanie
|
Witam mamusie i Wasze maleństwa
Cytat:
WTF??? co to jest, ja żadnej zmiany nie zauważyłam, ani innych objawów zbliżającego sie porodu
|
|
|
|
|
#2640 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kalski: za słuszny już wiek
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

buziaczki dla Was
niezachwianie idzie w górę

za kp

co to jest, ja żadnej zmiany nie zauważyłam, ani innych objawów zbliżającego sie porodu
kalski: za słuszny już wiek