|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: czy robisz zakupy w ciucholandach? | |||
tak - uwielbiam, to wręcz nałóg
|
|
1 269 | 40,87% |
| tak ale rzadko |
|
1 172 | 37,75% |
| nie bo nie |
|
426 | 13,72% |
| to obrzydliwe nosic cos po kims |
|
238 | 7,67% |
| Głosujący: 3105. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#24841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy
ifffonka
dzięki, ja też nie mogłam uwierzyć ,że znalazłam bluzke z najnowszej kolekcji HM,która w sklepie jest po 59,90,ale takie okazje zdarzają się bardzo rzadko, ostatnio głównie ciuszki dla emerytek.. |
|
|
|
#24842 |
|
Zakorzenienie
|
a spędzając dziś popołudnie z kumpelą zajrzałyśmy do lumpka na jej osiedlu...ale nic specjalnego...bo poprzebierane już ciuszki...kupiłam tylko top bez ramiączek BAY 1,30zł (zdjęcie rozjaśnione żeby było cokolwiek widać) Do czego byście to nosiły??
ja myślałam ze na koszulę by ciekawie wyglądało![]() PS: przepraszam za to że brudna ale zanim ją zauważyłam to wylądowała na podłodze a jeszcze jej nie prałam
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2007-04-20 o 20:29 Powód: błąd ort; PS |
|
|
|
#24843 |
|
Raczkowanie
|
A ta niebieska bluzka tez za duza??
Peikna jest ;]:ślina:oddawaj ;]
Na imie miała Lo , po prostu Lo , z samego rana , i metr sześdziesiąt cztery w jednej skarpetce . W spodniach była Lolą . W szkole - Dolly . W rubrykach - Dolores . Lecz w moich ramionach zawsze była Lolitą . <3 |
|
|
|
#24844 | |
|
♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#24845 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
? moze bym sie przeszla mean super zakupy, zwlaszcza buciki i niebieska bluzeczka
|
|
|
|
|
#24846 |
|
Zakorzenienie
|
mean, wykonalas swietne zakupy
![]() sarah, ty nie bylas gorsza znowu wszystko fajowe
|
#24847 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje dziewuszki mnie też sie podobają w końcu je wziełam
szczególnie jestem zadowolona z białej, gdyż to moja pierwsza biała mini w kolekcji mini
|
|
|
|
#24848 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny super zakupy!!!
Ja niestety z braku czasu nie mam kiedy fotek zrobic moim marnym zdobyczą z wtorku ![]() A jutro ide w sprawie pracy do ...... lumka.... a ze jestem umowiona z włascicielem na churtownii to sobie lookne na towar bo mamy rozmawiac i pracowac... Zobacze co to bedzie |
|
|
|
#24849 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#24850 | |
|
Zadomowienie
|
ifffonka,anniaa,mmaggiee,Paulinaaa,farfalla (mam nadzieję,że nikogo nie pominęłam) dziękuję ślicznie za uznanie
gdyby była na mnie to nigdy bym nie oddała rozmiar L/XLdziękuję, r.38 Cytat:
|
|
|
|
|
#24851 |
|
Raczkowanie
|
SarahMoon fajne zakupy
|
#24852 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#24853 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, miło popatrzeć na fotki ciuszków, które wkleiłyście podczas kiedy to odnosiłam sukcesy w Warszawie
- wszystkie zakupy są piękne, jesteście boskie!
|
|
|
|
#24854 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#24855 |
|
Zadomowienie
|
To już postanoiwone że zostawiam. Najwyżej polecą na all, jak zmienię zdanie.
|
#24856 |
|
Zakorzenienie
|
a ja własnie wróciłam z wolskiej
![]() kupiłam sobie szlafroczek różoowy , pasek zielony , bluzke w paski niebieską , polo w paski szaro-morskie i hmm . . fotki jak dorwe aparat
|
|
|
|
#24857 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#24858 |
|
Zadomowienie
|
Weekend sie zaczął, czasu trochęwolnego, więc wklejam troszkę
obiecanych zakupów z kilku tygodni: 1. takie cuś wiązane pod biustem, newlook 2. moja UKOCHANA ( obecnie, bo jak dorwę inne cudo to tradycyjnie tązdradzę ) torebucha- taka sakwa niby, ale jest duuuuuuuuża; miałam wątpliwości czy sięza bardzo nie błyszczy ( lubię jak coś migoce, ale bez przesady) ale ostatnio w niej wyszłam i mi przeszło tak bardzo, że - czy pasuje czy nie- latam w niej od tygodnia a o mało bym jeje nie miała, bo jak weszłam do lumpa to skierowałam się od razu na torebki, ale jakaś babka mnie ubiegła, poszłam do przymierzalni wychodzę, a tam co? leży spowrotem w kosszu![]() 3. sweterko bluzka( dekolt ma bardzo szeroki, taka mega łóda że prawie z ramion spada i sięga za tyłek, świetnie się układa), jakiś Arden B. 4. tuniczka Newlook 5. taka bawełniana spódnica zwykła, firmy Krzak ![]() 6. pirdółki 7. taka bluzka, ma genialny wzór i ( czego na zdjęciu nie widać) jest dłuższa, za tyłek ostro- Zoul 8. kardigan długaśny, do połlowy uda( na tych zdjęciach w ogóle nie widać długości tych rzeczy, chyba bede się kladła obok nich dla porównania , H&M9. sweterek, też za tyłek i ma bardzo fajne rękawki, takie bufki, jakieś Remix cośtam, na metce jest napisane" wear this and you will be happy ever after.."- no przyznam, ze ja jestem bardzo happy 10. bluzeczka Next A w poniedziałek kolejne łowy D Ostatnio dużo sukienek wykładają, mam nadzieję, ze coś fajnego dorwę, bo ostatnio zostawiłam jedną genialna ( bo mi sięwydawało, że cycki mam w niej za wielke... jak wróciłam po nią to jej już oczywiście nie było więc czuję się niezaspokojona )
|
#24859 |
|
Zadomowienie
|
Dalsze:
|
#24860 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ładne rzeczy heh
. . aż na lumpa nie podobne . . |
|
|
|
#24861 |
|
Zadomowienie
|
To mi bardzo miło, bo jak Wasze łowy oglądam to ażmi wstyd bylo pokazywać to, co ja znajduje
To sąrzeczy z dłuższego okresu, a w dodatku ja jużrobiętak, ze bioręjedynie to, co na prawdę BARDZO mi się podoba, bo miałam taki okres, ze brałam wszystko co na mnie pasowało; koszukli nie koszulki, no i nadszedł ten magiczny dzien, ż edosłownie nie miałam gdzie pomieścić ciuchów, więc ponad połowy się pozbyłam i zostawiłam tylko cześć; poza tym ograniczają mnie fundusze, a u mnie ceny nie są zbyt niskie ( czasem można coś tańszego znaleźć, ale to chyb atylko jak ktoś się pomyli i zamiast 24 napisze mu się 4 , więc jak znajdęzwykła koszulkę ( które mi juz uszami wyłażą) za 15 zeta, to wolę dołożyć jeszcz 10 i kupić sobie w lumpie spódnicę jakąs, a po koszulkęza 15 pójść do sklepu.
|
#24862 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj bylam na wolskiej z kumpelka, kupilam kilka rzeczy ona zreszta tez, opkupila sie gorsety, staniczki pasy do ponczoch itp... ja kupilam to:
1. Bluzka czarne i nie wiem czy ma byc to bielizna czy bluzka do chodzenia pomozcie 2. biala bluzeczka 3. torebeczka zamszowa mala 4. staniczek La Senza |
|
|
|
#24863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaką ma metkę? |
|
|
|
|
#24864 |
|
Rozeznanie
|
suzuranka bardzo ładne ciuszki
|
|
|
|
#24865 |
|
Zadomowienie
|
Suzuranka pięknę zakupy!!!
![]() Przy twoich to ja z moimi nie powinnam się wychylać ![]() Ale wkleję to co dziś złapałam: tunika Old Navy, różowa- 3zł kardigan altmosphere - 4 zł dzinsy George, takie poszerzane ale fajnie leża na moim wielkim tylku- 18 zł ![]() tunika New Look w paseczki bezowe - 4 zł pomarańczowy top atmosphere - 4 zł bordowy sweterek Top Shop - 9 zl kamizelka , fajna ale S ( ledwo się w cyckach dopnę) - 2,40
|
#24866 |
|
Zadomowienie
|
cdn
bialy long - George - 2, 50 zl i zdjęcia tych butków co wczoraj nabyłam ![]() Przepraszam że wszystko wymieszane
|
#24867 |
|
Zakorzenienie
|
jak rozmiar butkow 36 to oddawaaaaj
. . są slicznee ! ! . . |
|
|
|
#24868 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#24869 |
|
Zadomowienie
|
38... Na mnie też są za duże, a szkoda... Wzięłam zachęcona opiniami dziewczyn z wizażu
|
#24870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ładna jak na spanie- no chyba zeby kogos uwiesc :P
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

ja myślałam ze na koszulę by ciekawie wyglądało
a jeszcze jej nie prałam

;]

ale cena też nie zachęcająca bo chyba 38 zł 

więc czuję się niezaspokojona
)