|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
ani jedzenia, ani kosmetyków .
|
|
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() KITECZKO wiem wiem jak będziemy w Gd wiem co robic ![]() Dziewczyny jaka ja jestem łebska:/ nigdy nad Bałtyk nie brałam filtra...i poparzyłam sobie dekolt na sloncu. Dzis musiałam kupic cos na poparzenia. Mam czerwony żywo czerwony dekolt i nos! Dzis i wczoraj było tu chyba ze 30 stopni jak nie więcej. A ja wzielam tylko spray ziaja masło kakaowa na szybsza opaleniznę. Ja to mam łeb... Miłego wieczoru |
|
|
|
#3333 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3334 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z moimi dziwnymi włosami, to nie będę ryzykować a tak w ogóle to lepszy jest alfaparf, londa czy koleston? czym one się tak naprawdę różnią? czy po prostu zależy który włos co lubi? dzięki serdeczne za odpowiedź i ratunek |
|
|
|
|
#3335 |
|
Zadomowienie
|
11 dni od farbowania
jaśnieje i pięknieje kolorek
Edytowane przez Skarb90 Czas edycji: 2013-07-22 o 00:42 |
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam gencjane
dzisiaj bede testowac ![]() troche sie boje czy mi glona nie zrobi ale musze sprobowac, bo zakochalam sie opisie koloru Truskawkowej Aaaaa i pochwale sie Wam moim nowym czlonkiem rodziny |
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Pokazuuuj
![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Ale w sobote popilam
|
|
|
|
#3340 | ||
|
Zakorzenienie
|
ładnie, ładnie
![]() Cytat:
. ( w sumie to ja mam 4 koty Cytat:
|
||
|
|
|
#3341 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3342 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
!!! Cytat:
szybko zszedł kolorek... ale w tym równie pięknie i naturalnie wyglądasz Ja się cieszę bo tak jak mówiłyście szarość cię wypłukała po londzie i mam teraz przepiękny kolorek do tego każdy pyta się mnie co to za odcień i czym robiłam ![]() no i bardzo przypasowała mi ta odżywka Goodbye Damage - wiadomo, że nie cofnie rok zniszczeń w tydzień, bo końcowki i tak musialabym pewnie podciąć ale na całej długości włosy są bardziej gładkie, nawilżone i takie mięciutkie w dotyku chyba sobie kupie pozostałe kosmetyki z tej serii - szampon i maskę
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-07-22 o 11:08 |
|||
|
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zygzakiem jechala...Ja goodbye damage tez lubiee Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-07-22 o 12:17 |
|
|
|
|
#3345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to sie mowi ![]() a tak na serio- z poparzeniami nie ma zartow ![]() niesamowicie naturalnie wyglada Cytat:
truskawkowawiosna zapraszam na bloga podziwiac nasze dzielo
|
|
#3346 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja pokochalam Alberto balsam ale GD tez kupie w swoim czasie ![]() Cytat:
Juz rozgladalam sie za kuweta i klatka do przewozenia ![]() Bunny jak w czwartek bede farbowac wlosy to moge dzisiaj przed farbowaniem zrobic plukane z gencjany ![]() Ide na bloga Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-07-22 o 14:19 |
||||
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
odrost mi już żółcieje :/.Myślicie że nast. razem mogę w c10 podmienić wodę na 12 % i powinno być lepiej ? :d
|
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez CherrryCat Czas edycji: 2013-07-22 o 14:46 |
|
|
|
|
#3350 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Złapałam katar w tym wesołym miasteczku w nocy! miałam nie iść na siłownię ale właśnie się pokłóciłam z tż i spadam, przynajmniej mnie jakiś czas nie będzie bo bez samochodu tylko na nogach idę, może oddam w końcu lity do szewca...Pizz super ten kolorem po londzie 12/89 Kylie kotek słodziak
|
#3351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do pierwszego farbowania uzylam strzykawki duzej i nia odmierzylam. Potem zostawilam sobie jedna pusta buteleczke po oxy i do niej przelewam z pelnej butelki potrzebna ilosc ml, a potem z niej do miseczki i juz ![]() Cytat:
![]() Kurde o co sie znowu pokluciliscie? ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Zgubilam kolczyk z pępka |
||
|
|
|
#3352 |
|
Wtajemniczenie
|
a Kylie w sumie jak zwykle...o kasę...i że ja go cały czas krytykuję...ale jak tu nie krytykować faceta który nigdy nie ma kasy, nie zadba o siebie, brzuch mu rośnie od piwa...na rower nawet ze mną nie pójdzie...tylko praca, spanie, komputer i piwo...ileż można...
a jak próbuję z nim rozmawiać to że niby mu wywody robię a nie rozmawiam...gdzie zgubiłaś kolczyka??!!
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ost powiedzialam mojemu,że wprowadamy "mechanizm" sloikow ![]() Do sloika kazdego 10 daje 250-300 zl na zycie, on daje drugie tyle i to nam ma wystarczyc na zakupy na caly miesiac, oprocz tego odkladmy po 100 zl na przyszle wakacje, bo chce jechac do Barcelony i na wlasne oczy zobaczyc Camp Nou ![]() A ty pracujesz, tak? Nie masz wlasnych pieniedzy czy o co sie rozchodzi? Jesli nie chcesz tu pisac to skrobnij PW, ulzy Ci moze jak sie wygadasz ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Nie wiem gdzie zgubilam ![]() Przebieralam sie dzisiaj a Tż do mnie: -"kolczyka wyjelas?" Ja patrze a tu dziura zostala
|
|
|
|
|
#3354 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, ja pracuję
na "swoje wydatki" mam co miesiąc również po połowie dajemy na mieszkanie, opłaty i jedzenie. Tu poszło o "jego" pieniądze. tzn "w lipcu miał dodatkowe i zrobił coś tam z autem, jakieś długi pospłacał, !!mamie dał!!(bo biedna, sama, na emeryturze, nie ma pieniędzy...) i resztę przehulał lub przehula...i nigdy na nic nie ma, na siłkę nie pójdzie bo nie ma, na coś tam nie ma, kurtkę ja mu kupiłam bo on pieniędzy nie ma...a tu dziś mi wyskakuje z tekstem że w sierpniu dodatkowo z pracy coś tam kasy dostanie. To go się pytam po co mi wgl to mówi skoro i tak ja nic z tego nie mam...i mówi że przeznaczy tę kasę na wakacje (wakacje opłacone-transport, jedzenie, spanie, wycieczki...) więc to tylko "grosze" na przyjemności...i się pyta czy ja coś dam na wakacje...to powiedziałam że nie bo wszystko opłacone jest i ja nie mam(odkładam na wyjazd do Norwegi do przyjaciółki w październiku...), a jak będę chciała coś dodatkowo to te parę groszy będę mieć np. na piwo czy loda...dobra koniec uzewnętrzniania
|
#3355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli jak mam tą małą buteleczke teraz po palette to ją przepłukać porządnie i później do niej zawsze wlewać oksydant ? (bo ja może sobie kupię dużą joaśke-nie wiem jeszcze )btw. ten oksydant co masz zawsze w c10 to wyrzucasz ?
|
|
|
|
|
#3356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki typ, co to niby ma , a jak trzeba to nie ma ![]() Jesli stawiał by mnie w takiej sytuacji to szczerze nie wiem co bym zrobila. Chyba tupneła noga, strzelila, focha, zrobila avanti (Lavia, to slowo na stale wkradlo sie do mojego slownika ) i postwiala sprawe jasno. Ja tez pomagam babci i mamie ale w granich rozsadku i zawsze romawiam o tym z Tż, Mimo,że nie mamy wspolnych pieniedzy, moze kiedyss, jak Tż bedzie mial normalna prace. Kocham go i to bardzo ale to sa moje ciezko zarobione pieniadze ( zreszta wiecie jaka mam prace i po ile pracuje). Przechulal? Ja bym mu dala ![]() ja nie mowie,żeby sie nie bawic, ale nie co chwila ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Cytat:
po co mi to ![]() ja do odmierzania uzywam buteleczki po dokupionym oxy 12%, nidy nie przelewałam do tej od farby ale jasne,że tak mozna, tylko narysuj sobie kreseczke markerem do kad masz nalewac oxy, bo nie wiem czy tam jest. Chyba nie ma, bo jest tylko podzialka na 1/2
|
||
|
|
|
#3357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo on chyba tez nie jakis mega drogi ?
Edytowane przez CherrryCat Czas edycji: 2013-07-22 o 16:21 |
|
|
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://zielonymagazyn.pl/produkt/pro...a-w-kremie-12/ płace za niego 5 zł
|
|
|
|
|
#3359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3360 | ||
|
Rozeznanie
|
Wreszcie wyszłam dzisiaj na dwór, te antybiotyki mocne są, bo naprawdę duuużo mi pomogły, mogę normalnie mówić, gardło już nie boli, tylko jeszcze suchy kaszel pozostał.
Byłam dzisiaj na tej rozmowie o pracę, siedziałam jakbym kij połknęła, bo się przecież oprzeć nie mogę fajnie przebiegła, ciekawie wygląda, mają się w ciągu dwóch tygodni odezwać czy zaproszą mnie na drugi etap a rekrutacja trzyetapowa. Zobaczę co z tego wyjdzie ![]() Wracałam z powrotem obok galerii, no i jakbym mogła nie wstąpić, chodzić mogę, więc pochodziłam W Housie kupiłam śliczną miętową sukienkę z koronki i dwa zwykłe topy Byłam tylko w trzech sklepach, do innych nie poszłam, bo się bałam, że moje konto zostanie za bardzo uszczuplone nie można mnie puszczać w pobliżu galerii, zwłaszcza w okresie wyprzedażowym.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiłam tę odżywkę co ostatnio polecałaś z Alberto Balsam, szukałam malinowej ale nie było, to wzięłam z borówką, jutro sprawdzę, czy będzie mi pasować Wahałam się, bo były też z BingoSpa, takie duże ale nie znałam o nich żadnej opinii, może następnym razem kupię, to przetestuje
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

) w listopadzie zapragnęłam czarnych, w styczniu już ich nie chciałam. więc stopniowo wracałam do blondu, najpierw zdekoloryzowałam do rudego brązu, a później do rudego blondu. na tym blondzie kolejnymi koloryzacjami miałam dojść do oczekiwanego koloru, który już kiedyś miałam, a którego nie doceniłam
i tu pojawił się problem. moja fryzjerka na odrosty nałożyła mi oczekiwany kolor, natomiast na resztę położyła szampon koloryzujący. no więc kolor nie wyszedł jednolity, szampon momentalnie się zmył i musiałam chodzić z pięknym perłowo-różowym na odrostach i kurczakiem na reszcie. drugim razem zrobiła mi odrost farbą, a na ostatnie 5minut przeciągnęła na resztę, chociaż prosiłam o jednolity kolor.. no i znów wyszło podobnie, choć różnica nie była tak ostra, to i tak mocno wyraźna. od trzech lat farbuję włosy MATRIXEM. nie wiem dokładnie, jaka jest nazwa i numer koloru, jaki chciałam mieć, bo miałam mnóstwo odcieni, ale ma odcień różowy (a podobno Matrix tylko jeden odcień ma różowy-bardziej różowy jest szampon, a farba trochę mniej, ale też różowawa, więc jeśli ktoś pracuje na Matrixie, to powinien wiedzieć,jaki to kolor. w załączniku zdjecia tego koloru, tyle, że trochę sprane i zżółkłe ("oczekiwane")). w każdym razie, ze złości i bezsilności, jak również z braku środków finansowych na wizytę u fryzjera, postanowiłam sama sobie zafarbować włosy.. wybrałam Schwarzkopf Color Mask Jasny Perłowy Blond 1010. niestety farba nie poradziła sobie z odrostami i wyszły megazłocisto-żółte, dalsza część włosów, która była jaśniejsza wyszła perłowa, a reszta pozostała żółta 

odrost mi już żółcieje :/.

bo on chyba tez nie jakis mega drogi ?