Początkujące włosomaniaczki :) - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-26, 23:53   #631
Mahdab
Zakorzenienie

Dot.: Początkujące włosomaniaczki :)

Amalia mam okragla twarz to napewno odejmuje lat. Czesto sie zastanawiam czy moze jest cos nie tak z moim zachowaniem...

Mahdab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 00:06   #632
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Chyba w końcu skuszę się na biovax
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 00:08   #633
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
ja sobie uświadomiłam, że wszyscy go tak kupują zachwalają a ja zadnego nie uzywałam
Stary 2013-07-27, 00:11   #634
Madaaa
Zakorzenienie

Mahdab tez mlodo wygladam 27 l. a wyglądam na 10 lat mlodsza
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 00:57   #635
balasowa
Raczkowanie

Cytat:
wiesz moze gdzie można go dostać ?:brzyd al:

23.01.2013r.

16.07. 2013 -----> picie skrzypokrzywy,
wcierka z kozieradki
START!

24.07.2013 -----> łykanie tabletek Calcium Pantothenicum
START !
balasowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 07:44   #636
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_

Cytat:
Napisane przez balasowa Pokaż wiadomość
Apteka SuperPharm, niektóre inne też mają go w ofercie, musisz się rozejrzeć
delightful_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 08:09   #637
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mahdab Pokaż wiadomość
Ja dopiero mam zamiar umyc wlosy w niedziele

Tez odkrylam w malej drogerii wybor masek bingo. Jeszcze nie kupilam bo mam zapas innych, ale dobrze wiedziec w razie gdyby mi sie ich zachcialo.
Ja też ja myje moje co 4 dni jakoś

Barylka- czym myje na co dzien?? co dzien nie myje, co 3-4 dni.. a myje dokładnie tym:

odżyka Fructis Heisses Volumen 48H https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...do-wlosow.html
Schampoo & Dusche z Babylove z dm
Maska Kallos Honey. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...m-z-miodu.html
Spitzen Held Fructis serum/ olejek na końcówki. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-koncowki.html
Nie ma tego dużo..ale niedługo będzie ciut więcej- czekam na paczke już z allepaznokcie..

Parole Parole- haha znam to mi też bardzo wolno idzie zużywanie kosmetyków.. Kallosa Honey 250ml mam już ponad miesiąć a nawet moze półtora a zużyłam połowę.. mimo że dużo go daje..
A w tej paczce mają przyjść 4 inne maski które będą czekać na testowanie.. aaa

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Cytat:
W aptece dużo biovaxó mają

Edytowane przez SugarbabyLove
Czas edycji: 2013-07-27 o 08:08
SugarbabyLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 09:11   #638
Mahdab
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Mahdab tez mlodo wygladam 27 l. a wyglądam na 10 lat mlodsza
To pewnie podobne przygody mamy

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
Ja też ja myje moje co 4 dni jakoś

Barylka- czym myje na co dzien?? co dzien nie myje, co 3-4 dni..

Prole Parole- haha znam to mi też bardzo wolno idzie zużywanie kosmetyków.. Kallosa Honey 250ml mam już ponad miesiąć a nawet moze półtora a zużyłam połowę.. mimo że dużo go daje..
[SIZE=1]---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------[/SIZ
W aptece dużo biovaxó mają
Ja teraz mam wolne więc za chwile bede myla pewnie raz w tygodniu tez wolno zuzywam kosmetyki. Po czesci mi się nudzą i bym chętnie cos dokupila nowego, ale z drugiej strony te które teraz mam pasują mi, więc przynajmniej nie musze kasy wydawac.
Chciałabym spróbować masek bingo i ziaja, ale na razie mam zapas na rok.

Mahdab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 10:44   #639
mandarynka882
Rozeznanie

ja też będę mieć teraz problem z wyborem maski do włosów;/ miałam sporą listę takich co chciałabym wypróbować ale musze teraz je jeszcze raz przeanalizować bo zauważyłam ostatnio, że moje włosy nie lubią nadmiaru protein w masce i muszę szukać takich co nie mają wcale albo mają bardzo mało a i tych się boję, że włosy zaprotestują po dłuższym używaniu;/
narazie mam tylko Garnier Goodbye damage i saszetki biovax praktycznie wszystkie bo myślę nad kupnem jakieś maski z tej firmy
mandarynka882 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 11:24   #640
201607111040
Konto usunięte

Ja wczoraj miałam płukankę z pokrzywy, kory dębu, octu jabłkowego i dziś moje włosy lśnią jak oszalałe Musiałam się pochwalić
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 12:08   #641
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
oj przygód wiele, zabawne, ale tez i irytujące.

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Ja muszę sobie w końcu sprawić ocet jabłkowy. Próbwalam juz cytryny. Takie płukanki ponoć są bardzo dobre dla naszych włosów.
Stary 2013-07-27, 12:11   #642
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie są chyba wszystkie rodzaje po 13/14 zł a aptece
Cytat:

Ja teraz mam wolne więc za chwile bede myla pewnie raz w tygodniu tez wolno zuzywam kosmetyki. Po czesci mi się nudzą i bym chętnie cos dokupila nowego, ale z drugiej strony te które teraz mam pasują mi, więc przynajmniej nie musze kasy wydawac.
Chciałabym spróbować masek bingo i ziaja, ale na razie mam zapas na rok.
Ja myję codziennie Chciałabym myć rzadziej, ale czuje się strasznie nieświeżo ;/
Cytat:
Napisane przez mandarynka882 Pokaż wiadomość
ja też będę mieć teraz problem z wyborem maski do włosów;/ miałam sporą listę takich co chciałabym wypróbować ale musze teraz je jeszcze raz przeanalizować bo zauważyłam ostatnio, że moje włosy nie lubią nadmiaru protein w masce i muszę szukać takich co nie mają wcale albo mają bardzo mało a i tych się boję, że włosy zaprotestują po dłuższym używaniu;/
narazie mam tylko Garnier Goodbye damage i saszetki biovax praktycznie wszystkie bo myślę nad kupnem jakieś maski z tej firmy
Właśnie chyba najpierw kupię sobie te próbki biowax'u zanim kupię cały słoiczek
Stary 2013-07-27, 12:20   #643
mir mur
Raczkowanie

Ostatni raz kupuję 1l maski do włosów Niech ten kallos latte się wreszcie kończy A potem spróbuję jakiegoś biovaxu.
mir mur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 12:22   #644
_Fanaberia_
Raczkowanie

Cytat:
Ja też szukam jakiejś maski, najlepiej intensywnie nawilżającej. Znalazłam Bioetikę (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...lli-lisci.html), ale pojęcia nie mam skąd ją wziąć. Podobno jest w Makro, ale tam trzeba mieć jakąś kartę. Zostają chyba tylko zakupy internetowe. Albo inna maska nawilżająca.

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Ja wczoraj miałam płukankę z pokrzywy, kory dębu, octu jabłkowego i dziś moje włosy lśnią jak oszalałe Musiałam się pochwalić

----------------

Niedawno tak mi się przypomniało, że gdy byłam młodsza, ale i całkiem niedawno, kiedy mało dbałam o włosy, do mycia podchodziłam "O niee, znowu muszę myć włosy.. -.- Taak mi się nie chce ich znowu moczyć i suszyć... -.-"
A teraz wprost nie mogę się doczekać kiedy znowu umyję włosy, nałożę na nie jakieś fajne 'dobrze robiące' rzeczy i zobaczę efekty, i w ogóle najchętniej myłabym codziennie. xD
Ale to pewnie to pierwsze zachłyśnięcie, wypróbuję kilka masek, odżywek, wcierek i mi przejdzie.
Chociaż szczerze mówiąc, wolałabym żeby mi nie przechodziło.

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Cytat:
Napisane przez mir mur Pokaż wiadomość
Ostatni raz kupuję 1l maski do włosów Niech ten kallos latte się wreszcie kończy A potem spróbuję jakiegoś biovaxu.
Może kup sobie jakąś już teraz, a Kallosa odstaw na razie głęboko do szafki i poczekaj aż się za nim 'stęsknisz'?
Stary 2013-07-27, 13:19   #645
mir mur
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Fanaberia_ Pokaż wiadomość

Może kup sobie jakąś już teraz, a Kallosa odstaw na razie głęboko do szafki i poczekaj aż się za nim 'stęsknisz'?
Wykrakałaś kupiłam internetowo Balsam do włosów przesuszonych (organiczny olej z rokitnika, miodunka plamista, olej lniany) Planet Organica i szampon z kompleksem roślinnym BingoSpa. Darmowa dostawa, grzech nie skorzystać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-27, 13:30   #646
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
mam ten sam problem co ty jak narazie odkryłam kallosa honey jest bez protein i chyba placenta, do tego biovax do farbowanych mi sie zdaje ze nie ma protein ale jest bublem bo nic nie pomaga na farbowane włosy ani nie nawilża ani nic z nimi nie robi .. bingo spa z glinką i z drożdżami nie ma protein, zamówiłam je na blogu u kogoś czytałam że są dobre
No porowate włosy mają przechlapane z tymi proteinami..

Mir Mur- znam to.. niestety się nudzą po jakimś czasie kosmetyki.. przy takich wielkich warto właśnie odstawić na jakiś czas..
Stary 2013-07-27, 13:39   #647
Amalia1989
Rozeznanie

Cytat:
Ja też mam listę, sprawdzam na wizażu i to co nie podejdzie moim włosom w składzie, to wykreślam. Zostało mi już tylko ok.10 odżywek/masek niskopółkowych do wypróbowania. Potem musiałabym zamawiać coś przez Internet. Boję się myśleć co by było, gdybym nie doszła do tego, co nie służy moim włosom. Kupowałabym odżywkę za odżywką, której musiałabym się pozbyć.

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
oj przygód wiele, zabawne, ale tez i irytujące.

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Ja muszę sobie w końcu sprawić ocet jabłkowy. Próbwalam juz cytryny. Takie płukanki ponoć są bardzo dobre dla naszych włosów.
Dziewczyny czy takie zakwaszanie jest bezpieczne dla włosów? Ile razy w miesiącu można stosować octową płukankę i w jakich proporcjach ją zrobić?
Amalia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 13:42   #648
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amalia1989 Pokaż wiadomość
Ja też mam listę, sprawdzam na wizażu i to co nie podejdzie moim włosom w składzie, to wykreślam. Zostało mi już tylko ok.10 odżywek/masek niskopółkowych do wypróbowania. Potem musiałabym zamawiać coś przez Internet. Boję się myśleć co by było, gdybym nie doszła do tego, co nie służy moim włosom. Kupowałabym odżywkę za odżywką, której musiałabym się pozbyć.

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Dziewczyny czy takie zakwaszanie jest bezpieczne dla włosów? Ile razy w miesiącu można stosować octową płukankę i w jakich proporcjach ją zrobić?
ja informacje zaczerpnęłam z bloga Anwen. Podaję link:
http://www.anwen.pl/2010/11/pukanki.html
Stary 2013-07-27, 14:04   #649
Amalia1989
Rozeznanie

Cytat:
Ja 1l bez oszczędzania w ilości mogłabym zużyć w 6 tygodni lub szybciej jeśliby była to kiepska odżywka. Ja kiedy skończy mi się odżywka myślę: Znowu mi się skończyła, mam nadzieję, iż mi nie zabraknie miesięcznych zapasów.

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
A czemu moje tak szybko?

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Polecam poczytać blog blond bunny, dowiesz się dlaczego Ci wypadały włosy i dlaczego nie powinno się myć takimi specyfikami włosów. Sama się na tym przejechałam i teraz płaczę. To co piszę blogerki nie do końca jest dobre :P
Czyli uważasz, iż nie powinno się używać łagodnych szamponów, bo plączą i powodują wypadanie włosów?

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
witam się po urlopie
ehh stwierdziłam, że uwielbiam takie niepozorne małe sklepiki wiejskie to raj dla włosomaniaczek są takie kosmetyki, których nie można dostać w osiedlowych drogeriach a co dopiero sieciówek czy marketach
mam działkę od urodzenia ale teraz dop odkryłam zalety takich sklepów, ogromny wybór odzywek i szamponów ziaji, joanny, barwy i innych polskich, wszystkie mrs potters, wszystkie maski Gliss Kur...echh poezja...
Tak

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Moniczken Pokaż wiadomość

Co do suszenia nie z bardzo pomogę, może zacznij myć je rano? Sama miałam z tym problem i przerzuciłam się na ranne mycie.Sorki za tak skąpą pomoc
U mnie włosy schną szybciej, bo trzymam je parę minut zawinięte ręcznikiem, a potem zawijam drugi raz w suchą część ręcznika. Czasami jeszcze w wannie daje im możliwość, aby woda z nich trochę spłynęła. Na końcu suszę ich chłodnym nawiewem.

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Dzięki Madaa za link.
Stary 2013-07-27, 14:08   #650
balasowa
Raczkowanie

Macie jakąś zaufaną maskę całkiem bezproteinową ?

23.01.2013r.

wcierka z kozieradki
START!

START !
Stary 2013-07-27, 14:09   #651
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amalia1989 Pokaż wiadomość

[/COLOR]
Czyli uważasz, iż nie powinno się używać łagodnych szamponów, bo plączą i powodują wypadanie włosów?[COLOR="Silver"]
Nie ja uważam, tylko to jest fakt. Szampony dla dzieci posiadają kwaśne ph, ponieważ dzieci nie wymagają pielęgnacji włosów. Myjąc codziennie szamponem dla dzieci powodujesz zamknięcie łuski włosa i żadna odżywka i maska nie dotrze wgłąb włosa. Dlatego po olejowaniu myje się szamponami dla dzieci, a nie szamponami z sls'em bo to mija się z celem A na wizażu już wypowiadały się wizażanki, które po jakimś czasie od mycia płynem facelle traciły połowę włosów. Szampony dla dzieci są ok, ale z rozwagą.
Stary 2013-07-27, 15:25   #652
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Ja jakby nie 1l maski to bym chyba co 2 tygodnie musiała kupować maskę do włosów. Mam włosy za biust (60cm).
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 16:29   #653
kropelkaa
Zakorzenienie

cześć
chętnie się do was przyłączę jeśli można bo chyba jeśli chodzi o włosomaniactwo zwłaszcza te dobre to jeszcze błądze przede wszystkim muszę bardziej zwracać uwagę na składy, mimo że olejuję włosy już od hmm ponad roku na pewno to i tak nie jest TO, moje włosy nadal nie są takie jakbym chciała

Moje włosy kiedyś: mocne, grube, nie wymagały specjalnych kosmetyków do pielęgnacji, bez rozdwajających końcówek itp

Moje włosy teraz: cienkie, wypadające, suche na końcach, przetłuszczające się, do tego wrażliwy skalp, puszące się, podatne na wilgoć, niesforne, trudne do ułożenia, łamiące się, z tego co wyczytałam niskoporowate

Zniszczyło je przede wszystkim prostowanie (teraz w ogóle) suszenie (teraz tylko jak muszę) farbowanie na blond (farbuje co 1,5- 2 mies)

Eksperymenty: próbowałam już: oleju lnianego, olejek Amla, wszystkie olejki Alterra, masło Shea, Joanna b/s z miodem i cytryną, maska i szampon Alterra Granat i Aloes, jedwab Biosilk, Joanna z apteczki babuni, Malwa Gloria maska, żel aloesowy Gorvita, Pantene pro-v intensywna regeneracja maska, maska Isana z babassu, maska Stapiz sleek line

Możliwe, że wróce do: Jantar, Marion spray termoochronny

Pielęgnacja: mycie OMO, w tej chwili mam jedynie olej kokosowy Vatika, olejek Alterra, olejek rycynowy, szampony: Facelle, Joanna pokrzywa i zielona herbata, Garnier AiK, maseczki: Kallos Latte (mam wrażenie, że nigdy się nie skończy) Elseve total repair, odżywka b/s: GlissKur czarny w sprayu, na końce jedwab CHI, od wewnątrz: skrzypovita niestety na razie ze względów finansowych nie szaleje z zakupami włosowymi, ale chętnie będę was podczytywać i się udzielać przy okazji robić liste zakupów
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-27, 17:41   #654
_Fanaberia_
Raczkowanie

Cytat:
Wykrakałaś kupiłam internetowo Balsam do włosów przesuszonych (organiczny olej z rokitnika, miodunka plamista, olej lniany) Planet Organica i szampon z kompleksem roślinnym BingoSpa. Darmowa dostawa, grzech nie skorzystać
Kosmetyków włosowych nigdy za dużo.
Gdzie kobieto ta darmowa dostawa?! Pokazuj, ale już!

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
cześć
chętnie się do was przyłączę jeśli można bo chyba jeśli chodzi o włosomaniactwo zwłaszcza te dobre to jeszcze błądze przede wszystkim muszę bardziej zwracać uwagę na składy, mimo że olejuję włosy już od hmm ponad roku na pewno to i tak nie jest TO, moje włosy nadal nie są takie jakbym chciała

Moje włosy kiedyś: mocne, grube, nie wymagały specjalnych kosmetyków do pielęgnacji, bez rozdwajających końcówek itp

Moje włosy teraz: cienkie, wypadające, suche na końcach, przetłuszczające się, do tego wrażliwy skalp, puszące się, podatne na wilgoć, niesforne, trudne do ułożenia, łamiące się, z tego co wyczytałam niskoporowate

Zniszczyło je przede wszystkim prostowanie (teraz w ogóle) suszenie (teraz tylko jak muszę) farbowanie na blond (farbuje co 1,5- 2 mies)

Eksperymenty: próbowałam już: oleju lnianego, olejek Amla, wszystkie olejki Alterra, masło Shea, Joanna b/s z miodem i cytryną, maska i szampon Alterra Granat i Aloes, jedwab Biosilk, Joanna z apteczki babuni, Malwa Gloria maska, żel aloesowy Gorvita, Pantene pro-v intensywna regeneracja maska, maska Isana z babassu, maska Stapiz sleek line

Możliwe, że wróce do: Jantar, Marion spray termoochronny

Pielęgnacja: mycie OMO, w tej chwili mam jedynie olej kokosowy Vatika, olejek Alterra, olejek rycynowy, szampony: Facelle, Joanna pokrzywa i zielona herbata, Garnier AiK, maseczki: Kallos Latte (mam wrażenie, że nigdy się nie skończy) Elseve total repair, odżywka b/s: GlissKur czarny w sprayu, na końce jedwab CHI, od wewnątrz: skrzypovita niestety na razie ze względów finansowych nie szaleje z zakupami włosowymi, ale chętnie będę was podczytywać i się udzielać przy okazji robić liste zakupów

Witamy
I witam w klubie chudych portfeli.
Stary 2013-07-27, 18:15   #655
mir mur
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Fanaberia_ Pokaż wiadomość
Kosmetyków włosowych nigdy za dużo.
Gdzie kobieto ta darmowa dostawa?! Pokazuj, ale już!

medicspa.com.pl

kod: bezplatna-dostawa

Mają mały wybór włosowych kosmetyków niestety
Stary 2013-07-27, 20:53   #656
M a d z i o s z e k
Rozeznanie

Cytat:
medicspa.com.pl

kod: bezplatna-dostawa

Mają mały wybór włosowych kosmetyków niestety
Dla mnie na szczęście Tylko dwie maski chce
M a d z i o s z e k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-27, 21:06   #657
balasowa
Raczkowanie

Elooo 3, 2, 0
Chciałam się z Wami podzielić moim dzisiejszym, bardzo pozytywnym, doświadczeniem. Otóż, postanowiłam dziś umyć włosy płynem do kąpieli Tak tak, mówiłam już, że lubię eksperymentować. Jest to płyn z Biedronki be Beauty Body Expertiv z jedwabiem i Noni* ( *cokolwiek to jest ) i powiem Wam, że jestem zdumiona. Fakt, faktem skład jest bardzo treściwy, z przodu grzeszy SLS ale moje włosy po nim są niesamowicie mięsite. Ich objętość jest znacznie większa Na pewno jeszcze kiedyś tak zrobie

23.01.2013r.

wcierka z kozieradki
START!

START !
Stary 2013-07-27, 21:18   #658
_Fanaberia_
Raczkowanie

No nieźle
A noni to jakaś jagódka jest bodajże, ale nie wiem dokładnie.
Stary 2013-07-27, 21:34   #659
Amalia1989
Rozeznanie

Cytat:
Nie ja uważam, tylko to jest fakt. Szampony dla dzieci posiadają kwaśne ph, ponieważ dzieci nie wymagają pielęgnacji włosów. Myjąc codziennie szamponem dla dzieci powodujesz zamknięcie łuski włosa i żadna odżywka i maska nie dotrze wgłąb włosa. Dlatego po olejowaniu myje się szamponami dla dzieci, a nie szamponami z sls'em bo to mija się z celem A na wizażu już wypowiadały się wizażanki, które po jakimś czasie od mycia płynem facelle traciły połowę włosów. Szampony dla dzieci są ok, ale z rozwagą.
Ja na szczęście widząc,e mi nie służą myję szamponem z SLS.

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Witamy
I witam w klubie chudych portfeli. [/QUOTE]
Stary 2013-07-27, 21:49   #660
kropelkaa
Zakorzenienie

Straszne jest wlaśnie to jak czytam ile fajnych nowych masek, olejków, odżywek bym wypróbowała i tu trzeba pozostać na razie na "bym spróbowała"
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości