|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Cytat:
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() w ogóle znajoma mojej mamy opowiadała jak kilka lat temu była z koleżanka akurat na mieście, miały jakiś czas wolny, były normalnie ubrane w dżinsy i bluzkę i chciały pooglądać suknie ślubne bo ona za mąż wychodziła. weszły do jakiegoś salonu i babka je wyprosiła twierdząc, że nie stać je i tak na te suknie! wyobrażacie sobie myślałam, że padnę jak mi to powiedziała. a w ogóle powiedziała, że akurat tą babkę było stać! ale wiadomo już tam nie wróciła i wszystkim odradzała ten salon
|
|
|
#3752 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
witam po pracy
pogoda w Warszawie dziś szalona, jak wyszłam z domu o 7:10 to było chłodno, że w jeansach i żakiecie było mi idealnie (nie zapowiadało się, że się tak rozkręci )a teraz tak gorrrąco, że ledwo w tramwaju wytrzymałam pakuję się i czekam na TŻ, o 19:30 kończy pracę, więc przed 20 podjeżdża po mnie i jedziemy na weekend do domów do Końskich (pewnie kilka minut po 22 będziemy), już mam zapowiedzianego grilla u teściów w sobotę zabieram lapka więc będę na bieżąco
7.06.2014 ![]() Edytowane przez KasiaK_080290 Czas edycji: 2013-08-02 o 17:55 |
|
|
|
#3753 |
|
Konto usunięte
|
Re: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
dziewczyny potrzebuje rady
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie są 42 stopnie
![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4208039 2]dziewczyny potrzebuje rady Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Służymy pomocą |
|
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
od dłuższego czasu nie mogę się do was wbić, po prostu nie nadążam
|
|
#3756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale musze się pochwalić że zostało mi dokładnie 365 dni do NASZEGO dnia
|
|
#3757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale ja sie kilka razy na tym zlapałam jak jeszcze w Promod pracowałam, że przychodziła babka tak skromnie ubrana, że byłam pewna, ze nic nie kupi (mimo to oczywiście ją obsługiwałam jak inne klientki ) i jakie było moje zdziwienie jak poszla do kasy z zakupami za ponad 1000zł więc prawdą jest, że ńie można oceniać ludzi po wyglądzie [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4208039 2]dziewczyny potrzebuje rady Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Dajesz
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3758 | |
|
Konto usunięte
|
Re: Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
Cytat:
na jexnym bardzo duzym porgalu slubnym polskim zobaczylam razace bledy w opisie bukietow. napksalam do nich o tym co zobbaczylam i ze oni sprawiaja ze pmki wychodza zawiedzione z kwiaciarni np tym ze we wrzesniu nie ma peonii a oni u siebie pksza ze jest. po tym jal napisalam maila znalazlam kontqkt z dziewczyna ktora kiedys im ponoc na inne rzeczy zwracala uwage i ponoc wtedy nie byli wobec niej nawet troche mili. boje sie ze wyszlam nna wojne ja plotka kontra wielki portal wieloryb Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4208039 2]dziewczyny potrzebuje rady
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Pytaj ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4208059 6]wiec tak (bez nazw bede dawac). na jexnym bardzo duzym porgalu slubnym polskim zobaczylam razace bledy w opisie bukietow. napksalam do nich o tym co zobbaczylam i ze oni sprawiaja ze pmki wychodza zawiedzione z kwiaciarni np tym ze we wrzesniu nie ma peonii a oni u siebie pksza ze jest. po tym jal napisalam maila znalazlam kontqkt z dziewczyna ktora kiedys im ponoc na inne rzeczy zwracala uwage i ponoc wtedy nie byli wobec niej nawet troche mili. boje sie ze wyszlam nna wojne ja plotka kontra wielki portal wieloryb Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Myślę, że jeden mail nie rozpęta jakiejś strasznej wojny. Jeśli byłaś miła i uprzejma w tej wiadomości - nie mają powodu naskoczyć na Ciebie. A jak naskoczą no to już o nich świadczy.
|
|
#3760 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Re: Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014
Hej, hej
PAMIĘTACIE mnie jeszcze
|
|
|
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już rano gratulowałam wszystkim tego roku do ślubu ale Tobie tez pogratuluję świętujcie ten dzień z TŻ bo drugi taki się nie powtórzy
|
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4208059 6]wiec tak (bez nazw bede dawac).
na jexnym bardzo duzym porgalu slubnym polskim zobaczylam razace bledy w opisie bukietow. napksalam do nich o tym co zobbaczylam i ze oni sprawiaja ze pmki wychodza zawiedzione z kwiaciarni np tym ze we wrzesniu nie ma peonii a oni u siebie pksza ze jest. po tym jal napisalam maila znalazlam kontqkt z dziewczyna ktora kiedys im ponoc na inne rzeczy zwracala uwage i ponoc wtedy nie byli wobec niej nawet troche mili. boje sie ze wyszlam nna wojne ja plotka kontra wielki portal wieloryb Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Dkładnie, moim zdaniem dobrze zrobiłaś my mamy Ciebie, wiec o porady kwiatowe zawsze mozemy sie zglosic na szczescie
|
|
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4208059 6]wiec tak (bez nazw bede dawac).
na jexnym bardzo duzym porgalu slubnym polskim zobaczylam razace bledy w opisie bukietow. napksalam do nich o tym co zobbaczylam i ze oni sprawiaja ze pmki wychodza zawiedzione z kwiaciarni np tym ze we wrzesniu nie ma peonii a oni u siebie pksza ze jest. po tym jal napisalam maila znalazlam kontqkt z dziewczyna ktora kiedys im ponoc na inne rzeczy zwracala uwage i ponoc wtedy nie byli wobec niej nawet troche mili. boje sie ze wyszlam nna wojne ja plotka kontra wielki portal wieloryb Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] No ale co oni Ci mogą zrobić? Nawet jak Ci niegrzecznie odpiszą, to będzie świadczyło tylko i wyłącznie o danym portalu... I o ludziach w nim pracujących... My na szczęście mamy Ciebie i żadne pomyłki kwiatowe nas nie dotyczą
|
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wolę się umawiać do salonów, bo wtedy jestem pewna, że mnie przyjmą. Tym bardziej, że specjalnie do Poznania przyjedzie moja mama i będzie ze mną chodzić (mieszka niecałe 40km od Poznania).
Dzwoniłam jeszcze do dwóch salonów - Warchalewska i Kreacja Żannet i się umówiłam na po południe 7 sierpnia. Głogowską obejdziemy do południa. Nie mogę się tylko dodzwonić do Marie Kate, ale napisałam emaila, może odpiszą. Teraz to wszystko stało się takie namacalne, ten cały ślub
|
#3765 |
|
Konto usunięte
|
Re: Jeśli nie chcesz ślubnej zguby, nie sprzeciwiaj mi się Luby! PM2014 cz.16
no wiec odpisali. niby milo ale jednak to bylo takie zjechanie. ze te kwtaty nie sa niedostepne tylko ciezko i drogodostepne. i pani niby dowcipnie pokazujac ze nie zna sie zupelnie na hodowli kwiatow poiedziala ze im wiexej razy bedziemy dawac zamawiac takie kwiaty poza sezonem tym powinny byc tansze. szkoda tylko ze nie wie ze zywe rzeczy nie sa para butow ktorych cena zalezy od zapotrzebowania.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale super 5 miesięcy ja 7 sierpnia będę miała 10 i coraz bardziej do mnie dociera, że to już tak niedługo
|
|
#3767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też w pracy nie raz się na tym złapałam, a okazało się, że klient/ka zrobiła duże zakupy (ps. zawsze mógłby to być tajemniczy klient )
|
|
|
|
|
#3768 |
|
Rozeznanie
|
Czyli już nie pamiętacie
Bardzo mi Was brakowało przez ten miesiąc. Stęskniłam się ogromnie! Wczoraj wróciłam do Polski.Jeszcze trochę zmęczona i z drobną kontuzją ale WARTO było wyjechać. Miesiąc minął mi praktycznie jak tydzień... a co u Was? No i witam NOWE PM-ki (bo z pewnością takie są) |
|
|
|
#3769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja pamiętam
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś chodziłam po Krakowie i pozwolę sobie opisać moje wrażenia:
1. Salon KAROLINA ul. Długa - miła, profesjonalna obsługa, przymierzyłam sporo sukienek, w tym jedną 7/8. Pani bez problemu donosiła kolejne, świetnie zorganizowana przymierzalnia - nikt obcy mi nie zerkał, widziały mnie tylko mama i siostra. Zauroczyła mnie ta: http://suknieslubne.pl/pl/produkt/496/8630/ Niestety kosztuje 4 tys. Pułap niby dla mnie osiągalny, ale szkoda mi tylu pieniędzy. Dało się dostać suknie i za 1000 zł, bo mają wyprzedaże. 2. Salon EVITA ul. Długa - zdecydowanie nie polecam. Mam złe wspomnienia z Evity na Zakopiance, tutaj było podobnie. Dwie znudzone panie, jedna starsza, z pretensjami "ale co mi się nie podoba w tej sukience? Co ja chcę zrobić z tymi biodrami?". Młoda jakaś taka przestraszona, opisywała suknie na mnie jakby jakiś egzamin zdawała co najmniej. Ceny średnio 3000zł. 3. Salon CYMBELINE róg Długiej i Filipa - totalny chaos. Wchodzimy (nie byłyśmy umówione), jakaś panna młoda stoi w sukni, pan biega i szuka sprzedawczyń, w końcu jedna wyszła z łaską. Nami się nikt nie zainteresował, jak wychodziłyśmy - pani sprzedawczyni rzuciła gdzieś w kosmos "X, mogłaś wyjść, klientki były". Ceny od 3000 zł średnio. 4. Salon MAJA w Pasażu Weneckim - bardzo miła pani, zaangażowana, pokazywała, doradzała (ale miała mało czasu dla nas). Spory wybór sukien, ceny od 1000 zł wyprzedaż, nowa kolekcja od 2000 zł. Jak bym była umówiona to na pewno zmierzyłabym więcej, aczkolwiek jestem zadowolona. 5. Salon MARIA I MAGDALENA w Pasażu Weneckim - weszłyśmy, wyszłyśmy. Pani nas kompletnie olała. Ceny od 750 - ale chyba tylko jedna taka była - za suknie z wyprzedaży. Nie umiem ocenić jak leżą bo nic nie mierzyłam. 6. Salon MONA na ul. Filipa - miło, kameralnie, przyjemnie. Spodobała mi się ta suknia - http://suknieslubne.pl/pl/produkt/861/arezzo/ całkiem miła odmiana bo gipura zamiast koronki. Cena chyba około 2500zł. Nic poza tym w tym salonie nie zwróciło mojej uwagi.
|
|
#3771 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a tej pierwszej od Justina nie ma czasem hihihi? Bardzo podobna |
||
|
|
|
#3773 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3774 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tez mam ksiezniczke od sincerity:P a slub w piatek -czemuż tak?? ahoj ![]() byłam u tego fryzjera no i sama nie wiem... niby zrobił mi co chciałam, ale ja chyba nie wiem jaką chce fryzure... miałam do pasa włosy jeszcze w zimie.. nie układały mi sie juz, były zniszczone cieniowaniem, sciełam duzo z konca, mam teraz do łopatek i nie wiem... chcialabym z jednej strony sciac jeszcze krócej i mocno wycieniowac zeby sie kreciły, a z drugiej spowrotem zapuscic i tez zeby mi sie kreciły:P ale do slubu juz nie bede chyba nic szalec z długoscią, bo trzeba sie jakos uczesac, moze po slubie zetne krócej:P |
|
|
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No popatrz, podoba nam się to samo, z tym że Ty to już masz
|
|
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie zauroczyła totalnie
|
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
aneczka25057, ja Cię pamiętam
witaj Kochana Verunka, miała tą suknię: http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3740 A ślub w piątek, bo jej narzeczony (teraz już mąż ) chciał w piątek właśnie. Ale dlaczego tak chciał to nie wiem.
|
#3778 |
|
Rozeznanie
|
Pysia, Verunka, Poznanianka
Uff... już myślałam, że wszystkie zapomniałyście. Co u Was? Jak tam sprawy ślubno-weselne? Pysia jak samopoczucie? |
|
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
Ze ślubnych spraw - na początku lipca zaklepaliśmy kamerzystę i fotografa, a w środę idę na przymiarki sukien ślubnych. Planuję też zająć się szukaniem wizażystki.
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też bierzemy w piątek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

Gdyby nie wizaż to w życiu bym nie wpadała na to, aby umawiać się telefonicznie na przymiarki sukni ślubnych
Ja byłam do tej pory tylko w małych salonach i tam byłam jedyną klientką, więc nie wiem jak to jest w sieciówkach.
myślałam, że padnę jak mi to powiedziała. a w ogóle powiedziała, że akurat tą babkę było stać! ale wiadomo już tam nie wróciła i wszystkim odradzała ten salon

ale musze się pochwalić że zostało mi dokładnie 365 dni do NASZEGO dnia
) i jakie było moje zdziwienie jak poszla do kasy z zakupami za ponad 1000zł 

świętujcie ten dzień z TŻ bo drugi taki się nie powtórzy 

ja 7 sierpnia będę miała 10 i coraz bardziej do mnie dociera, że to już tak niedługo