|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 5kg w dół od teraz
Uhh jak gorąco. Przy dzisiejszych ćwiczeniach spociłam się bardziej niż zwykle. Melduję: 30 minut hh, abs i pośladki z Mel
Niezły odpoczynek po killerze z Ewką. A dzisiaj jakoś tak mi niedobrze i w ogóle nie chce mi się jeść ![]() SnowWhitesPoisonBite dla mnie najgorsze są rozstępy na tyłku. Nawet nie wiem skąd i jak. Zauważyłam je jakieś 4 lata temu i były już białe. Są obleśne i niestety nie ma na nie rady. Kręcisz hh w jedną czy w obie strony?
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mogę dołączyć? Zostało mi do osiągnięcia idealnej wagi właśnie około 5 kg, 20 mam za sobą. Te ostatnie kg ciężko mi zrzucić, potrzebuje motywacji
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Nissiaa Masz rację,gorąco jak w piekle. Ale ćwiczyć trzeba,nie ma, że boli. ;-) Ja byłam zmuszona dziś robić 2lvl 30day shred,mimo że nie skończyłam pierwszego,bo z jakichś niewyjaśnionych przyczyn nie działa mi internet,a 1lvl korzystałam z youtube. Na komputerze miałam tylko 2lvl więc porwałam się na niego. O ile pierwszy daje radę zrobić od początku do końca,z drugim były większe problemy.
Muszę szybko odzyskać internet,bo pakiet w telefonie powoli się kończy. Akurat mam urlop:/ W środku dnia miałam ogromną ochotę na coś słodkiego. Po prostu czułam,że muszę podnieść poziom cukru we krwi,bo inaczej zwariuje. Zjadłam gruszke,ale pomogło tylko na 2-3min i znowu to okropne uczucie, że trzeba zjeść coś słodkiego. A że w domu nic nie było, już zaczęłam ubierać się,żeby iść do sklepu,bo nie mogłam tego znieść, duszę bym oddala za kostkę czekolady Ale po chwili ogarnęłam się i zrezygnowałam, złapałam za hh żeby się czymś zająć. I pomogło, okropne uczucie minęło Raz się udało,ale czy następnym? |
|
|
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
vacholek też zaczynam studia od października fajnie, ze jest nas więcej uda nam się zrzucić te okropne 5 kg ![]() white_bear ja czasami pozwalam sobie na jedzenie w nort fish albo subwayu, ale i tak uważam, że to jednak fast food na szczęście rzadko mam ochotę na te rzeczy.SnowWhitesPoisonBite folię dostałam od brata, zapewne była kupiona w jakiejś castoramie, była taka dość długa i ją przepołowiłam w takich sklepach budowlanych znajdziesz, po prostu folia do streczowania
|
|
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
Nissiaa tyłek to specyficzne miejsce, może to kwestia szybkiego rośnięcia. znam wiele osób z tym problemem i one też same niewiedzą kiedy te rozstępy powstały. z białymi to już niewiele da się zrobić, jedynie mikrodermabrazja+maść na blizny coś jeszcze daje ale tylko blakną. ja mam na biodrach,pod kolanami,na udach, są białe ale bardzo mało widoczne, więc aż tak mi one nie wadzą.
Neffik Witam ![]() ![]() Yasemin66 gratuluję powstrzymania się, brawo ![]() Melia123 u mnie nie ma castoramy,ale może w praktikerze też dostanę ![]() czyli za pomocą ultradźwięków. Jestem kosmetyczką, mam sprzęt, a konkretnie chodzi mi o mikrodermabrazję diamentową 3w1 (mikro, ultradźwięki, ho/cold), nakładasz koncentrat na skórę, a potem specjalną głowicą przesuwając ją po skórze wprowadzasz serum/koncentrat przystosowane do wtłaczania za pomocą UD. tak jak sonoforeza lub mezoterapia bezigłowa. po prostu glębsza penetracja składników aktywnych w głąb skóry. ![]() ja dziś 75 przysiadów 400kcal na stepperze 20min hh 50 brzuszków potem agrafka, i jeszcze hh
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Brawo dziewczyny, że w te upalne dni, kiedy człowiekowi chce się leżeć i popijać zimne napoje, wy się nie poddajecie i ćwiczycie! Jeśli bierzemy się za odchudzanie, to na poważnie
![]() Neffik, mam podobną sytuację! Zrzuciłam 15 i zostało mi jeszcze 5. Ty doskonale wiesz, że dieta to nie jakiś miesiąc czy dwa, ale znaacznie dłużej. Jak długo walczysz z wagą? ![]() Melia123, niedługo osoby w naszym wieku zdominują ten temat Tak jak sobie wczoraj postanowiłam, nie tknęłam dzisiaj słodyczy, chociaż czekolada aż wylewa się z szafki. Za to w końcu się zważyłam i po jakiś trzech tygodniach waga na szczęście poszła w dół o 0.8 kg więc jestem straaasznie szczęśliwa! Oczywiście bieganie jak zwykle się odbyło, ale jak nie ma wiaterku, to już wcale nie jest tak fajnie |
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.
Zobaczyłam wasz temat i chcialam zapytać, mogę dołączyć? Ważę 59 kg. Pragnę zrzucić do 50. Ale nie mam motywacji, prosze, pomóżcie...
Edytowane przez Shannah Czas edycji: 2013-08-07 o 22:10 |
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
Wow dokładnie świetnie 20 kg, to niesamowite. Ja nawet 5 się nie mogę zmotywować. ;(
---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Yasemin66 zaczełaś od 5 sierpnia? Własnie to też moja data.
|
|
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
Shannah Witam i zapraszam
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Cieszę się ogromnie .
Powiesz mi jak wygląda dokładnie twoja dieta?
|
|
|
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
Shannah po 1 żadnych słodkich napojów w te upały, tylko woda (duże ilości), raczej nie jem jasnego pieczywa, tłustych mięs, nic co byłoby szczególnie tłuste, staram się unikać fastfoodów, słodyczy (czasem sobie pozwalam w małej ilości), dużo warzyw, na śniadanie prawie zawsze płatki nestle fitness owocowe i mleko 0,5 % (nie umiem jeść nic innego na śniadanie, jem je od daawna i jest to mój nawyk). zaczęłam 29.07 i powoli przestawiam się na nową dietę eliminując poszczególne rzeczy, bo nie chcę żeby chudnięcie było jednorazowe a że
poza tym staram się ćwiczyć ile daję radę i raczej chodzić piechotą niż jeździć.
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Rozumiem.
A ile jesz posiłków dziennie? Oraz jakie ćwiczenia wykonujesz ćwiczysz codziennie?
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Neffik Gratuluje świetnego wyniku! Ja mam za sobą 9,3 kg jeszcze tylko te 0,7 i będę w miarę zadowolona. Później tylko to utrzymać a to też niezły wyczyn.
Yasemin66 też tak mam z tą ochotą na słodkie ale ostatnio coraz rzadziej. Zrobiłam ostatnio mus jabłkowy i się zastanawiałam czy ktoś mi tam dosypał cukru bo był taki słodki! vacholek gratuluję spadku oby tak dalej. Nie ważne jak długo ważne, że przybliżasz się do celu. Ale będą z nas gorące studentki ![]() Shannah witaj A do dzisiejszych ćwiczeń dołączam jeszcze wyzwanie przysiadowe. Myślę, że to będzie miły dodatek do codziennego treningu
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz mam 163 wzrostu, a ty?
![]() Powiesz mi jaką ty stosowałaś diete i ćwiczenia? Widzę, że idzie ci bardzo dobrze. |
|
|
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
Shannah jem 4 lub 5 posiłków w zależności od tego ile mam czasu,ale zawsze jem sniadanie.
ćwiczę codziennie w zależności od możliwości,ale robię wyzwanie przysiadowe, stepper, hh i agrafka czasem dorzucam brzuszki. codziennie chodzę na spacery.
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Rozumiem, bardzo dziękuję Ci za odpowiedź.
![]() Wiesz ja od 5 sierpnia zaczęłam z taką dietą, że będę jeść 3 posiłki w ciągu dnia, śniadanie to płatki, obiad ryż, mięsko i warzywa, a kolacja też coś lekkiego i oczywiście jem ją o 18. Zaczęłam także codziennie ćwiczyć wieczorem ok 22, skaczę na skakance przez 30 min, robię ok 100 brzuszków, robię też zestaw ćwiczeń na klatkę piersiową, 10 minutowe ćwiczenia na nogi z Mel B oraz na ręce też zestaw ok 10 minutowy. Oczywiście nie jem żadnych słodyczy, fastfoodów itp, piję tylko wodę. Umieram już po 4 dniach jak widzę czekoladkę. -.- Jeszcze mam takie zakwasy w łydkach, że chodzić nie mogę, ale staram się aby przyzwyczaić je... Co o tym uważacie coś dodać ująć? Może coś robię źle albo za mało?
|
|
|
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
vacholek Inżynieria Wzornictwa Przemysłowego na PK, a Ty?
![]() SnowWhitesPoisonBite brzmi ciekawie fajnie chyba jest być kosmetyczką? Możesz sobie sama coś poradzić, wykonać zabieg, przyznam szczerze, że nigdy u kosmetyczki chyba nie byłam, no może jak uszy przebijałam ![]() Shannah |
|
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
Melia123 szczerze, jest super jeżeli dla kogoś jest to pasją, bo to jednak zawód gdzie ciągle musisz uczyć się czegoś nowego i jeżeli to lubisz to jest wspaniale
mnie osobiście strasznie to pochłania w czerwcu skończyłam szkołę także nie mam jeszcze tyle doświadczenia ale zbieram je powoli miałam praktyki w gabinecie kosmetycznym i dodatkowe praktyki w SPA,a pochwalę się-za najlepsze wyniki w nauce mogłam mieć tam praktyki . teraz póki "mam wakacje" staram się dokształcać i robić kursy chociaż na razie ten na prawo jazdy jest na 1 miejscu i poświęcam się temu bo zależy mi na szybkim zdaniu ![]() co do ultradźwięków i wtłaczania to nigdy jeszcze nie stosowałam w przypadku cellulitu, czasochłonne i mało ekonomiczne jeśli chodzi o gabinety, tam się wmasowuje raz dwa, maska i koniec, ale w domu można sobie pozwolić jak się ma czas więc mam zamiar wypróbować
|
|
#110 | |||
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
Cytat:
kilka miesięcy mi to zajęło. Dobrze się czuję sama ze sobą teraz, ale jednak 5 kg mniej to już będzie tak idealnie od miesiąca PRÓBUJĘ schudnąć i cały czas jem jakieś słodycze, mało się ruszamDzięki Cytat:
Cytat:
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Neffik myślę, że powinnaś uwierzyć w siebie nie dużo ci zostało. Już tyle się zmotywowałaś, a ja nawet tych 5 nie potrafie.
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Neffik a jakie ćwiczenia wykonujesz?
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Melia123, pierwszy raz słyszę o takim kierunku! Większość moich znajomych idzie na PW i tam takiego nie ma ;D Prawo na UMCS... hahaha
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, przygarniecie mnie?
Music's the odyssey It's here for you, for me Just listen and find the magic key Music's the odyssey It's here for you, for me Just listen like your life be free 23.08.13r. - druga rocznica z moim ukochanym Kocham jedzenie! Staram się je ograniczać
Ćwiczę z Mel B |
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo mi miło!
Na początek wypadałoby coś powiedzieć o sobie, więc może się krótko przedstawię ![]() W tym roku zaczynam studia na kierunku Bezpieczeństwo narodowe na KUL'u. Z tego powodu chciałabym zrzucić chociaż troszkę kg Jednak doskonale wiem, że ZA DUŻO! Źle się czuję w swoim ciele, a mam tylko 19 lat Także przy wzroście 165 chciałabym ważyć najwięcej 58kg. Kiedy ostatnim razem się ważyłam pod koniec roku szkolnego waga ukazała 68! Od kilku dni ćwiczę z Mel B. Dziś zaliczyłam Mel B brzuch i drugi dzień 6 weidera. Kiedyś już ją robiłam i byłam zadowolona z efektów a zdołałam zrobić jedynie 3 tygodnie. Jednak przez ten czas, ćwiczenia 6 weidera i diety 1000 kcal spadło mi 7kg. Za dużo jak na taki krótki czas i jakieś 3kg mi wróciło spowrotem Teraz mówię dość! I chcę zdrowo i bez powrotów zrzucić to 10 kg. Myślę, że 6 miesięcy to racjonalny czas na takie osiągi. Moje wymarzone wymiary to: Biust: 97 Talia: ok. 74 Biodra: 95-6 (wymarzone na pierwszy rzut )Teraz jest: Biust: 102 Talia: 77 Biodra: 103 No i do tego wszystkiego ten okropny brzuch! ![]() Okej, myślę, że wystarczy ![]() Jeszcze raz dziękuję za przyjęcie mnie do Waszego kręgu
Music's the odyssey It's here for you, for me Just listen and find the magic key Music's the odyssey It's here for you, for me Just listen like your life be free 23.08.13r. - druga rocznica z moim ukochanym Kocham jedzenie! Staram się je ograniczać
Ćwiczę z Mel B Edytowane przez Mycha2103 Czas edycji: 2013-08-08 o 16:50 |
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Shannah ja mam 1,70. Moim zdaniem 3 posiłki dziennie to za mało. Lepiej jedz 5 małych. Wtedy rozkręcisz metabolizm. I staraj się żeby było dużo warzyw i białka. Ostatni posiłek nie musi być przed 18. 2-3 h przed snem wystarczy. Głodzenie się przynosi odwrotny skutek. Wiem bo sprawdziłam na sobie.
Melia123 też mnie rozwalił twój kierunek. Ciekawe ciekawe nie powiem. U mnie nuda. Filologia angielska na UW. vacholek ale mi się chce jeść przez ciebie! Jak mogłaś wstawić ten przepis ![]() Mycha2103 witaj jak miło. Też kiedyś bawiłam się w głodówki i się sparzyłam. Kilogramy spadają i wracają. Nie martw się brzuchem. U mnie spadł najszybciej. Wciąż mnie denerwuje tyłek i boczki Dasz radę!
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz podobny wzrost, podobną wagę i łudząco podobne wymiary do moich. I do tego też najbardziej narzekasz na brzuch- dokładnie jak ja. Ale bierzemy się w garść i musimy zacząć gubic centymetry Damy radę
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Nissiaa Głodzić to się nie głodzę, ja ogólnie tyle posiłków zawsze tyle jem.
Tylko często te posiłki były fastfoodami i innymi pustymi kaloriami. Dziewczyny ile czasu najlepiej ćwiczyć w ciągu jednego dnia?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.

Niezły odpoczynek po killerze z Ewką. A dzisiaj jakoś tak mi niedobrze i w ogóle nie chce mi się jeść 

Ale po chwili ogarnęłam się i zrezygnowałam, złapałam za hh żeby się czymś zająć. I pomogło, okropne uczucie minęło 
na szczęście rzadko mam ochotę na te rzeczy.

Także przy wzroście 165 chciałabym ważyć najwięcej 58kg. Kiedy ostatnim razem się ważyłam pod koniec roku szkolnego waga ukazała 68!