|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio
Natalka jak dzień w pracy minął?
Ja mam dziś 11 dc i przed południem dorwałam już małża bo akcję już czas rozpocząć i ja się niby nie nakręcam i podchodzę już do tego na luziku Mam pytanko odnośnie przedłużania włosów, jak już sobie zafunduję takie doczepki to jak długo powinny mi się ładnie trzymać na głowie? |
|
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaczynamy wątek trzeci wnet posypią się nam dzieci. Wątek staraczkowo - mamusio
Cytat:
pracowicie więc nie miałam czasu myśleć o @... Heh z tym nakreceniem sie to wiem co masz na myśli mi moj Tż dziś powiedział ze dalej będziemy działać aż sie uda , faceci to inaczej do tego podchodzą ... Jak bede u ginki to chce zapytać o inseminacje jak to tutaj wyglada Dominika to wszystko zależy jaka metoda bede przedłużane , jakiej jakości włosy itd średnio 3-4 miesiące i trzeba posciagac zeby nie zrobily sie koltuny bo włosy rosną . Znam tez dziewczyny co po pól roku chodzą z doczepionymi puklani tylko ze ich włosy są w opłakanym stanie ... A tu sobie chcesz sprawić ?? |
|
|
|
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
Tak właśnie się zastanawiam czy sobie przed sylwestrem nie zafundować, moja fryzjerka powiedziała że za zrobienie 100 naturalnych pasm zapłacę od 350 do 400 zł nie wiem czy to normalna cena
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Kobitki
![]() Czy mogę się przyłączyć do Waszego wątku? Jestem staraczką od lutego 2013 i nic coraz częściej łapię załamkę jak widzę co miesiąc @ wcześniej miałam problemy z zapaleniami, co wykluczało zupełnie zajście w ciążę, teraz staramy się z TŻ i nic, dlatego postanowiłam szukać kogoś, kto ma ten sam problem co ja
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zadomowienie
|
Witaj czarna mała jesteś już 2 która chce się dzisiaj do nas przyłączyć. A robiłaś już jakieś badania? Jakieś zalecenia lekarza masz?
|
|
|
|
|
#246 |
|
Rozeznanie
|
Iwonka Czarna Mała witajcie
Iwonka visanne to rozumiem, że na endometriozę brałaś, a piszesz że staracie się od odstawienia tzn. tabletek anty masz na myśli? Jeśli tak to podobno zaraza po odstawieniu są duże szanse na zapłodnienie. Czarna nie łam się, jeszcze krótko się staracie, a u nas jak widzisz chyba każda ponad rok się stara. Pustki dzisiaj u nas
|
|
|
|
|
#247 |
|
Zadomowienie
|
Linka pustki to mało powiedziane
pewnie dziewczyny mają jakieś ciekawe zajęcia....
|
|
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czarna mała wytrwałości!
|
|
|
|
|
|
#249 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#250 |
|
Zadomowienie
|
Hejka dziewczynki, ja tylko na chwilkę wpadłam, zaraz wyruszam na 4 ostatnie dni pielgrzymki, trzymajcie kciuki za pogodę i za nasze nogi żeby za dużo bąbli się nie narobiło. buziaczki. papa
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam się z rana jeszcze bez @ ale to pewnie kwestia czasu... podbrzusze mnie boli , cycki to chyba mi odlecą .... no to tyle u mnie . A postanowiłam ze mam półtorej miesiąca do wakacji i mam zamiar to dobrze wykorzystać zaczne ćwiczyć coby jakoś wyglądać na tej plaży;P
|
|
|
|
|
|
#252 |
|
Zadomowienie
|
Witam się i ja.
Ewcik powodzenia i wytrzymałości. Natalka a nie skusiło cię powtórzyć test? No i gratuluję postanowienia ja jakoś nigdy nie mam ochoty ćwiczyć a przydało by się bo pasę się jak prosiak
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz z tymi ćwiczeniami to narazie postanowienie a czy w nim wytrwam to sie zobaczy no mi dupa rośnie zawsze jak tyję...
|
|
|
|
|
|
#254 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ewccik - powodzenia ![]() natalka - na pewno jesteś chudziutka i nie musisz chudnąć Gdzie wszystkie dziewczyny?? Mam nadzieję, że nie unikają wątku po tym co napisałam
|
|
|
|
|
#255 |
|
Zadomowienie
|
Brilliant nawet tak nie myśl
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A u Ciebie jak staranka?? |
|
|
|
|
|
#257 |
|
Zadomowienie
|
Póki co dobrze mam 12 dc i od 2 dni już działamy ale nie nastawiam się bo pewnie wyjdzie jak zawsze....
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#259 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
czarna od lutego to jeszcze nie tak długo, nie załamuj się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale wizytę u gina po połogu mam dopiero na 5 września Z TŻtem zaczniemy chyba odliczać dni
|
||||||
|
|
|
|
#260 |
|
Zadomowienie
|
Uleńko a ten krzyk rozpaczy to rozumiem tęsknota za przytulankami ????
|
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
brilliant gruba nie jestem ale mam trochę boczki i uda i pupa by sie przydało podreperować :P no i nie mów tak ze ta cisza przez to co napisałas tak jak Dominika pisze po to jesteśmy tu zeby sie wspierać w dobrych i złych chwilach
ula to jeszcze trochę i znowu zaczniecie sie cieszyć sobą Cisza jest spowodowana weekendem i tym ze nasze mamusia maja teraz wiecej obowiązków przy swoich skarbach Ghia yevele rene co u Was?? |
|
|
|
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#263 |
|
Rozeznanie
|
Witam, dzisiejszy dzień należy uznać za spędzony aktywnie - byliśmy na jarmarku średniowiecznym w Uniejowie a potem na pysznym i kalorycznym jedzonku
a z ćwiczeniami muszę się jeszcze parę dni wstrzymać przez tatuaż, a z tego co widziałam na zdjęciach to w porównaniu do was, ja mam więcej do zrzucenia![]() Brilliant chyba nas nie doceniasz i klapsy Ci się należą Jesteśmy tu po to żeby się wspierać i nie uciekamy ot tak. Pustki na forum są spowodowane weekendemUla ja się na tym zupełnie nie znam, jak długo po porodzie należy się wstrzymywać z przytulankami? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
Brilliant, nawet tak nie myśl!
ja czytam was w miarę na bieżąco ale niestety nie mam zbyt wiele czasu na odpisywanie bo mała daje popalić + goście (wczoraj z mała byłam 4h na rękach bo tż "zabawiał" gości - siedzieli i pili ) wkurzona na maxa byłam ale jakoś po rozmowie doszliśmy do ładu.dziś małą grzeczniutka, aż jestem w szoku ![]() natalka, trzymam kciuki, może na test było za szybko ula, to trzymam kciuki, ja chyba dopiero mam na 30 wizyte bo wczesniej wszystko zaklepane
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
a my bylismy w kinie ja smerfach 2 w 3d a poźniej na obiedzie w włoskiej restauracji i padam na twarz
linkaty przecież też nie masz z czego zrzucac;> yevele rozumiem Twoja nieobecność jestes usprawiedliwiona heh przy dziecku to raz są lepsze dni raz gorsze )co do mojego testu to zobaczymy narazie nie ma tej francy a dzis mnie cały dzień boli podbrzusze... |
|
|
|
|
#266 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie wizyta będzie 2 miesiące po porodzie - również nie było wcześniej terminów heh. Może to i dobrze bo po rozcinaniu i tu i tu to wątpię żebym po 6 tyg miała zielone światło na jakiekolwiek aktywności fizyczne ![]() Cytat:
Co zamówiłaś w restauracji? Uwielbiam włoskie jedzonko.Oby nie przyszła... Z testem pewnie jeszcze czekasz skoro niedawno robiłaś? |
|||
|
|
|
|
#267 |
|
Zadomowienie
|
Natalka i jak podobała ci się bajka? Bo ja byłam zawiedziona że Klakier jest rudy!!!! Oby małpiszon nie przylazł...
|
|
|
|
|
#268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie testuje narazie poczekam jeszcze :P Myśle że jeśli wszystko się ładnie zrosło w środku i zewnątrz to pewnie da zielone światło tylko wiesz delikatnie ;P Cytat:
Raczej przylezie bo mam taki pms że raz jest ok a za 5 min wqr maxx
|
||
|
|
|
|
#269 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, jedynie kondycja mi się poprawiła - dobre i to.Nie ma @ więc jest nadzieja Ula Yevele słyszałam że po porodzie to jest taki drugi pierwszy raz i trochę trzeba się pomęczyć ![]() A w ogóle to witam w piękny poniedziałkowy poranek, wspaniale jest wstać o 6 i przyjść do pracy ach!!!
|
|
|
|
|
|
#270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale tak szczerze to właśnie się trochę obawiam.Jak ćwiczenia z Chodakowską? Co ćwiczysz dokładnie i po jakim czasie widać efekty? Przymierzam się do niej ![]() Natalyyya Jak tam?
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.

i ja się niby nie nakręcam i podchodzę już do tego na luziku 

pracowicie więc nie miałam czasu myśleć o @...
coraz częściej łapię załamkę jak widzę co miesiąc @
wcześniej miałam problemy z zapaleniami, co wykluczało zupełnie zajście w ciążę, teraz staramy się z TŻ i nic, dlatego postanowiłam szukać kogoś, kto ma ten sam problem co ja
podbrzusze mnie boli , cycki to chyba mi odlecą .... no to tyle u mnie . A postanowiłam ze mam półtorej miesiąca do wakacji i mam zamiar to dobrze wykorzystać zaczne ćwiczyć coby jakoś wyglądać na tej plaży;P